färdig

Så, nu är jag färdigklädd för nyår. Nu vet jag bara inte om jag ska måla naglarna röga, eller inte.
Det kommer in bilder på min ''outfit'' senare, orkar inte nu.

Nu ska jag gå upp och dricka kin cider tillsammans med min familj och Malin. Senare ska jag iväg med Sebastian och c/o. Är taggad till tusen nu!! Men jag uppdaterar kanske med lite bilder och sånt innan jag åker, om jag hinner vill säga.

Men då hörs vi senare!

PUSS <3

Bestämda planer

Nu är det nog så att jag följder med brorsan och hans gäng ut. De ska hänga i tyresötraken, så det blir bra för mig. Då har jag inte så himla långt hem senare, så jag kommer hem vid tre som det är sagt.

Det känns helt sjukt att om mindre än 12 timmar kommer jag stå i hallen redo för att åka utomlands. Helt ofattbart. Om 24 timmar kommer jag säkert ligga på stranden och glassa. Och det ska bli så UNDERBART!

Men ikväll vill jag gära att Helen följer med, så GÖR det Helen. Jag vill inte vara själv.
Och sen kom jag ju på det, busskortet går ju ut klockan 12, så då måste man ju ha remsa. Hmm?
Eller tror ni att busschaffisarna är snälla bara för ikväll?

god morgon

Vaknade för en stund sen, och det var VÄLDIGT skönt att äntligen få sova ut. Simon väckte mig vid tio och vi mös lite. Sen somnade jag om, och vaknade runt 1-tiden.

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra idag. Jag vill verkligen fira nyår med Helen, men vi får se om hon stannar hemma. Annars firar jag den kanske med min bror och hans gäng. Men det vet jag inte om jag vill heller ...
ÅÅÅH satans nyår. Det kanske blir att man bara sitter hemma iallfall då..

Ska upp och käka nu, men jag skriver säkert sen.
PUSS <3

åååååh panik

Shit, jag åker om snart ett dygn, och jag började packa NU! Jag hittar inte min favvobikini, men jag tänker leta tills jag hittar den. Åker inte utan den! Och pappa har ju gett sig in på en farlig grej .. att ta den stora resväskan!! Visst, vi ska vara borta i en vecka, men det är mycket jag måste ha med mig:
Smink, rakgel, rakhyvel, sololja, sminkborttagningsmedel, kläder, laddare till kamera och mobil etc. Det får inte plats i en liten resväska. Och han är kille, han behöver inte all den platsen. Isånnafall kan han få lägga sina grejer i min.

Har varit hemma hos Helen idag, och tittat efter något att ha på nyår. Hittade inget spec, utan åkte hem med en fin och söt, enkel, liten klänning. Det blev inte så mycket klädtittning, utan mer snack.

Men nu ska jag ut och röka, och sen ska jag mysa med Simon. Han åker till landet tidigt i morgon bitti, så jag måste säga gott nytt år nu :(

Men jag skriver säkert imorgon!
PUSS <3

Tjoho!

Idag bestod min frukost av betydlilgt nyttigare saker. Eller aa, teét är kvar, men billysen och mackorna är borta och har ersatts av flingor, som i och för sig har en överdrag av socker. Men mjölken blir så god efter ett tag, när flingorna flingat av sig.

Snart är det åter jobbet som gäller. Jag ber til gud att det inte blir en tuff dag, för jag har inte sovit bra inatt - alls! Jag gick och lade mig klockan 1, och somnade väl inte förr ens klockan slagit 2. Och sedan vaknade jag av att Simon pratar i sömnen, vilket var otroligt irreterande. Och sedan, när jag ska vakna på riktigt, får jag inte upp ögonen.

Så ikväll, om min pojkvän tar hit några/någon, eller ens pratar med mig efter klockan 10, åker han ut. Jag måste få sova!! Har gått och lagt mig sent sen julafton, och jag har jobbat sen dess också. Fyfan, men snart får jag åka iväg!!! Det är mindre än 2 dygn kvar, och jag har inte ens packat. Måste göra det efter jobbet idag.

Men nu ska jag dricka upp mitt te, och kolla lite bloggar.
Skriver kanske sen.
PUSS <3

Hmm

Har ni också tänkt på att alla ''aktiva' bloggare har slutat skriva så uppdaterat?




ANNA, JAG SAKNAR DIG, SKRIV!

god morgon

Kommer behöva stressa i mig min frukost, om inte min käre pojkvän tänkte skjussa mig till jobbet. Han sa nämnligen igår att han skulle göra det, eftersom han också ska bort, så nu hoppas jag att han håller vad hajn lovar.

Idag var min frukost extremt nyttig. Den bestod av te med socker i, 2 skinkmackor med smör, och tillslut en billys pan pizza. Muuums.
Jag har absolut inte energi till att ställa mig och göra flingor eller gröt eller liknande. Det som tar längst tid att göra , det är teét, men det klarar jag mig inte utan. Jag undrar hur jag kommer bli som mamma. Jag kommer slänga fram 2 billys till ungarna, och låta dem grö fetare och fetare. Naej, jag gillar inte tjocka ungar, eller 'överviktiga' ungar.. Min lillesyrra är småfet, och jag hatar det.
Jag ville att hon skulle vara en liten och nätt tjej, med fint hår (jag hade faktiskt det när jag va liten) men istället blev hon en liten tjej med bilkringar och tjockt konstigt hår.
Förlåt om jag låter så kall, men jag hade ett tjafs med henne när jag gjorde frukost. Och jag jhade planeratså mycket för henne och mig när hon var bebis. Ni vet när hon va sju så skulle vi gå till skansen och bio och blablabla. Jag skulle vara den bästa syrran i världen. Men det visade sig att hon vart en riktig bitch!! Hon har verkligen gått på fel dagis. Och när man vill ta kort på henne ska hon alltid dra in hakan så hon får dubbelhaka. Eller när man försöker prata allvar och fråga henne om saker så ska hon alltid komma med konstiga ljud och grejer. Jag vet, jag vet att hon bara är sex år, och då håller man på så. Men det stör mig, det stör mig väldigt mycket. Jag hoppas att hon kommer växa upp, bli smalare, och bli en smart människa. Hon kan tillochmed få vara fjortis ett tag,. sminka sig fult och grejer. Sen kan jag få komma och göra henne fin, låna henne lite kläder, låta henne bo hos mig, köpa ut till henne.. Haha. Nejmen jag längtar tills hon blir större, för nu är hon inte rolig.

Nu ska jag fortsätta äta min mumsiga frukost, och sen sminka mig. PUSS <3

trött på skiten

Jag funderar allvarligt på att ta en paus i bloggandet. Har inge lust för det längre, det känns mer och mer som ett måste - att skriva blogg.

Ska npg ta en paus efter ''semestern'', och sen när jag kommer tillbaka kommer jag vara vildare än aldrig förr!
Men jag skriver nog fram tills jag åker. Men nu är ni föberedda.

PUSS <3

hahaha

Måste bara visa er denna söta video på helen från jobbet.
Såhär gör vi när vi har tråkigt.
Måste kila, PUSS!

morrn!

Så sitter man här, åter igen. En kopp te, och en cigg. Och som vanligt är det jobbet som gäller, men idag jobbar jag bara till 4, slipper den där förbannade städningen. Den tar Helen och Sadaf hand om, hehe. Men det är rätt åt dom, jag har gjort det två gånger, de gör det en gång, och sen ska jag göra det igen, 2 gånger. Så de ska bara knipa trut om jobbigt.

Jag har sovit riktigt gott inatt, och hade ingen lust att kliva upp ur sängen nu när det var så mörkt och skönt i rummet. Det brukar det inte vara, vet inte riktigt varför. Men snart kommer jag få sova ut, och det kommer jag då göra på stranden. Mmmm, så jävla skönt.

Gick in på Birthday och fick denna fina information:
Ålder: 17 år, 10 månader och 17 dagar
Född för antal dagar sedan: 6 529 dagar
Född på vilken veckodag: Söndag

Fyller 18 år om 45 dagar, född den 11 februari 1990

Ja, nu är det banne mig inte långt kvar!!

Ska kolla runt lite nu innan sminkningen.
PUSS&KRAM

Juste!

Jag vet nu mina nyårsplaner för nyår! Det blir partaj i solna, och hemgång efter tolvslaget. Ska ju stå redo och klar för att åka till arlanda. Iiiiih, då kommer jag få reda på vart jag ska! Och jag är nervös så det sjunger om det!

Någon dag i helgen ska jag hem till Helen och leta efter något fint att ha på nyår, eftersom jag tycker att min garderob är sådär förbannat tråkig. Måste uppdaterar den efter resan. Eller jag kanske kan göra det under redan... Hihi. Det är ju också bra, vi får hoppas på att det är ett billigt ställe. Eller de har Euro, det är det jag vet.

Men nu ska jag sova, och ni andra ugglor får ha det så jättebra!

Tack Anna för att du ringde, det känns bra att veta att du ville ha med mig på partaj! <3<3

förjävlig dag!!

Morgonen börjar skumt, och slutar jävligt illa också.
Pappa hade sagt att han kunde skjussa mig, men sen när jag kommer upp till honom, en halvtimme innan jag börjar, så säger han:
- Nej jag kan inte skjussa dig! Jag drack min sista bärs klockan 4 inatt.

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT?!?!?! Fattar han att det tar mig 45 minuter att åka till jobbet, och min chef har precis varit på ALLA om det här med förseningar!!! Så jag springer ner, gråtfärdig,m och kolla SL. Amen fint! Den visar att jag kommer inte kunna åka förrns 11.03 (jag börjar 11.00!!) och jag kommer fram 11.46. Muuuäääh.
Men tillslut fattar pappa sitt misstag, och skjussar mig.
Fin start på dagen va? Men hela min dag har varit bajs! Skitstressigt på jobbet, jag har lagat typ 154835284 tacotallrikar idag, och det är det jobbigaste att göra på det där jobbet! Men bställer en taco, så vill alla ha det. Jag grät av frustration, och ville bara hem. Men nej, jag ska ju vara kvar till städning. Mm, perfekt. Jag är så förbannat trött, men har inte haft tid till o gå och lägga mig. Jag skull käka, raka min pojkväns hjässa (hehe) och sen uppdatera bloggen, ofcourse.

Så jag ska gå och lägga mig nu! :)

skum

Detta har varit en riktigt skum morgon! Jag vet inte riktigt vad jag har gjort. Skulle egenligen gå upp 8 idag, men det blev kvart i nio, och då fick jag världens panik och trodde att jag försovit mig.
Har aldrig klätt på mig så fort. Man märler verkligen vad jag prioriterar här i livet - Jobb eller Skola? Jag skiter väl fullständigt i om jag försover mig varje dag i skolan? Men jobbet, det är det viktigaste jag har nu! Förutom mina vänner <3 Men jag skulle aldrig klarar av att sluta på det där jobbet, för jag trivs så förbannat bra, alla är så huimla underbara där, så det går inte att beskriva.

Eller aa, en person kan få sluta för min del, nämner inga namn då hon kanske läser min blogg. Men ojojoj, va hon går mig på nerverna. Klappar till henne om det nu skule behövas, hehe.
Nejmen, nu ska vi inte vara såna.

Somnade skitgrinig igår, och det blir inte bättre av att min aspackade pojkvän kommer in i rummet var tredje minut och tänder lampan? Naaaej, inte så schysst va? Uschanbuschan. Gillade INTE honom igår. Men aa, vad gör man..?

Det är mindre än en vecka kvar tills jag åker till 'överraskningen' och jag längtar som en gud. Jag vill åka nu, eller jag vill framför allt veta vart fasiken jag skaaaaaa! Kommer få en hejdundrande teleräkning när jag kommer hem, eftersom jag kommer behöva ringa alla på arlanda och berätta vart jag ska, hehe. Menmen, det är det värt! Fyfan va det ska bli härligt att åka iväg, och bara slappa och sola. Jags ka ligga och steka hela dagarna, och på kvällen ska jag parta med bror min. Najsnajsnaaaaaaajs!!

Men nu ska jag upp och göra iordning lite te och en macka. Men jag kanske uppdaterar sen.
Puss, älsklingar! <3

natti

Ska sova nu, eftersom jag ska upp klockan halv 9 imorgon. Kommer vara astrött, men så blird et när pojkvännen drar hem masor av vänner, så att jag inte kan sova.... MMmmmmm.

Grinig, menmen.

Blir inget långt inlägg idag, slänger kanske in några bilder från min och Victorias fika idag, men jag publicerar dem imorgon bitti.

Vi hörs alla söta och glada människor, puss&kram

26 december

Snart ska jag röra mig mot jobbet. Bussen går inte förrns 20 över, men jag tänkte vara lite social där uppe, och borsta tänderna ofcourse. Är helt varm i kroppen efter mitt te, som var kokhett. Kunde knappt dricka det, fick vänta 10 minuter. Men nu är det godare än någonsin.

Det här med te på morgonen har blivit en viktig vana för mig, får jag inte mitt te vet jag nog inte vart jag ska ta vägen, haha. Då skyndar jag mig alltid till jobbet och tar te där. Dricker nog en 10 koppar om dagen när jag jobbar.
Och alla där ute får hålla tummarna att det inte blir så himla mycket att göra idag, då jag är väldigt trött, och orkar inte med massa stress. Men inga kalas idag iallafall, och det är ju bra. Ska ha med mig kameran, så ni får se lite mer hur jag jobbar. Kanske kan vara kul, fast mitt jobb är inte så himla ovanligt, men n¨ågra medarbetare kanske ni vill se?

Efter jobbet ska jag se om Victoria kanske vill möta mig och åka och fika, skulle vara väldigt mysigt eftersom det är sånt förbannat skitväder ute. Förstår inte, det är den 26 december, och det är höstväder.

Just det!! Idag är det 3 år sedan jag var i thailand sist, och också 3 år sedan tsunamin drog fram. Jag hade turen att vara på andra sidan av thailand, så vi märkte inte av någonting. Vi var helt ovetande tills vi slog på CNN på hotellet. Det kändes så overkligt. Mamma hade egentligen beställt en resa till Kao Lak, men det fanns inte plats för 6 personer på planet, så vi fick ta Koh Samui istället, och där hade vi våran tur. Tanken på att jag hade kunnat sitta här utan familj idag skrämmer mig lite. Iofs hade jag inte suttit här, utan säkert i en fosterfamilj eller hos någon släkting. Jag tänker på de som blev utan familj på planet påväg hem ... Fyfan för att åka hem ensam, från en familj på sex personer.

Men nu ska jag dra mig uppåt, men vi hörs när jag kommer hem.
PUSS&KRAM älsklingar.

God morgon!

Inatt somnade jag inte förrns halv 4-snåret. Det var inte det roligast att kliva upp idag, men jobbar man så jobbar man. Idag jobbar jag skiftet 11-19, vilket jag gör fram till fredag, då jag jobbar 9.30-16, och efter det är det 11-19 som gäller igen. Fram till nyårsafton, då jag åker utomlaaaaaaaaaaaaaands!!! IIIIH.

Men jag vet fortfarande inte vart jag ska, hihi. Det kommer bli asjobbigt att sitta i bilen till arlanda, och inte veta vart vi är påväg. Skitjobbigt. Det jag vet, är att det kommer vara varmt. Men jag lovar att ha med mig mobilen, och blogga därifrån.

Men nu ska jag göra mig iordning och sedan dricka te. Men jag uppdaterar självklart när jag kommer hem.

ÄLSK <3

städning och film

Idag har jag inte gjort ett skit.
Gick upp runt halv tre tiden, och gick då upp och åt en billys pizza.
Sedan har jag bara suttit i soffan och latat mig, duschat och sen skulle jag vidare hem till Simon. Där hade han och jag fått en väldans massa julklappisar, som bestod av:
Schampoo, balsam, diskhandskar, tandborstar, tandkräm, toalettrengöringsgrej, en tröja fick jag, nagelrengörare, tvättmedel och sköljmedel. Underbart, haha.
Den kassen kan man ju spara tills man flyttar hemifrån, perfa.

Nu ska jag gå och hänga tvätten, sen titta på film med min boy.

Uppdaterar nog inte senare ikväll, kanske, om jag inte blir för trött.
ÄLSK <3


Natti

Nu ska jag gå och lägga mig, och sova en härlig julesömn. Riktigt mys.
Pojkvännen ligger brevid, och jag ska få massage med våra nya massagegrejer. Få inga snuskiga tankar nu människor, hehe.

Men jag skriver självklart imorgon, så vi hörs då.
Puss&Godnatt älskade <3

test

Hur lycklig är du?
[x] Du har en pojkvän/flickvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[x] Det finns en pool på din gård.
T 0 T A L: 7

[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[x] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
T 0 T A L: 9

[  ] Du har över 50 kompisar på Facebook.
[  ] Du har bilder på Facebook.
[  ] Dina föräldrar låter dig ha bilder på Facebook.
[x] Du får tillåtelser.
[x] Du samlar på något normalt.
[  ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[  ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
T 0 T A L: 4

[  ] Du äger en bil.
[  ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[x] Du har bra självförtroende.
[  ] Du har aldrig fått IG i något ämne.
[x] Du har vänner.
T 0 T A L: 3

[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett nick.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela texten från 5 låtar.
[  ] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.
T O T A L: 7

Multiplicera med 3.

Jag var 90% lycklig, mwuhaha.

julaftonskväll

Ååh, nu har jag nog myst färdigt med familjen idag. Har kollat på ''Karl Bertils Jonssons jul'' och en film med Robert Gustavsson som pappa fick i julklappis. Det var ruggigt bra, men jag vart förbannat trött under filmens gång. Vill egentligen att det ska bli en ny dag nu, så jag kan hitta på något, och ta med min älskling till kamera och fota!

Det är väldigt många som fått digitalkameror i julklapp, jag har läst om flera stycken! Kulkul.
Vi får se om jag kanske hittar på något ikväll, har inte sån himla lust att stanna hemma ikväll, eftersom min pojkvän är hemma hos sig, och min bror sitter fastklistrad framför msn med sin nya girl.

Och jag blev inte full idag, har har faktiskt inte så himla stor lust att bli det helelr, då jag har en sprängande huvudvärk och ont i ögonen. Det känns som, ni vet, när man har haft ögonen öppna för länge, och inte blinkat? Så känns det hela tiden, torra som satan. Usch, det är iknte kul.
Tänk om det är linserna som orsakat detta? MAMAMIA, tänk om jag kommer behöva använda linser resten av mitt liv, bara för att jag nyss gjorde det? Men ändå, då skulle jag ha en anledning till o testa alla dessa coola färger, mwuhaha.

Jag är i stort behov av cigaretter, men kommer inte kunna inhandla det förrns imorgon, tyvärr. Det känns ju suknet, faktiskt. Men imorgon ska min bror köpa 2 limpor till mig, eftersom han inte köpt någon julklapp till idag, så det får bli hans. Och jag kommer bli glad, för jag kommer inte behöva köpa cigaretter på jäääääättelänge, hihi.

LIte bilder från min jul kanske? Tagna med min utomordentligt bra kamera. Men ni får inga bilder från 'dagen' för då hade jag ju inte kameran, haha.




GOD JUL

Så, nu har vi ätit, kollat Kalle och öppnat våra presenter! Jag fick min älskade kamera och en plattång! Så nu har jag plattat håret och tagit kort som en galning.
Kameran är helt underbar, och plattången kunde inte bli vbättre!

Snart ska jag gå upp och dricka lite mer julcider (xider xmas, hehe) och bli sådär härligt full och sedan ska vi väl spela spel. Brorsan missade både Kalle och presenter, han ligger och sågar, den trötta jäveln.

Jag hoppas att alla där ute får en underbart julkväll, för det ska jag ha med min älskade familj!

PUSS&KRAM

woho






Julafton om 24 minuter!!







Go kväll

Sitter hemma nu, kom hem för cirka 2 timmar sedan.

Har vart vid gallerian och köpt klart mina klappar nu. Blev ganska mycket pengar spenderade, men nu har jag lite pengar kvar till resan, och mamma ska ha 1.600:- sen är jag fri från skulder. Måste börja betala mamma direkt när mobilräkningen kommer, annars blir det förjävla mycket när jag ska ta allt på en gång.

På jobbet idag var det nästa ingenting att göra, så vi slappade järnet. Och imorgon är det julafton kära läsare!!!!!! Ingen julkänsla alls, men när granen kommit upp så blev det väl lite feelings.
Enligt pappa blev julskinkan inge lyckad iår, så mina förväntningar på en supergod skona kanske är lite överskattat. Men vi får hoppas på att den är ätbar iallafall.

Men nu ska jag gå och duscha, men bjder på en mysig bild på granen. Det luktar gran hemma nu, så himla mysigt!

PUSS&KRAM

image295

åååååh

Jag fick en bild av Garf förut. Och jag visste inte om jag skulle skratta enner gråta. det var det värsta jag sett! M>en jag vill inte tro på att den är riktig, denna gång tror jag jättegärna på retuschering!! Inte kan väl en människa få gå runt sådär, och skämma ut sig? Nejnejnej, det är fel! Vad är det som får flickor i denna åldern att ha detta enorma lager av klet runt läpparna? Visst, jag har också Idomin ibland, men inte så det syns, bara så det känns.
För hur snyggt är det med kritvita läppar, det ser ju helt sjukt ut!! Det ser inte, absolut inte(!!!!), snyggt ut iallafall. De som tycker det, är det synd om.

Denna fina bild, tillhör ingen annan än den ''berömda'' (enligt henne själv):
Kissie.blogg.se

http://kissie.blogg.se/images/omg__1196016944.jpg

Snälla, rädda mig från dessa.

God morgon förresten!


Go kväll!

sitter nu i bilen påväg hem från enköping. Fick med mig 2 massage grejer med mig hem, väldigt skönt. Det var hur trevligt som helst där borta, jag älskar hans släkt och familj. Underbara.
Nu ska vi bara åka hem, och jag ska ta min efterlängtade cigg. Mums. Och sedan ska jag bara sova, för jag ska jobba imorgon. Det blev tyvärr inte bilder från idag, simon tog aldrig kort, den jäveln, så ni får inte ta del av våran dag. Men skit samma, vi kan ju vara glada iallafall.

Men jag skriver och jag kommer hem. <3

Byebye

Nu drar jag, men jag skriver när jag kommer hem.
Ni får ha det s¨himla bra, så hörs vi senare!

PUSS&KRAM

GodMorgon!

Vaknade vid 11, och har precis duschat. Skönt att bli lite fräsch. Men man vill ju inte stinka som en.. aa, ni fattar, när man ska på släktmiddag typ, eller en liten julafton är det väl snarare.

Igår kväll gick jag ut och mötte Anna, och kom inte hem förrns runt 4-snåret. Men kunde om somna helt förrns klockan var sex. Så det blir hem och sova för min del senare idag. Jag ska jobba imorgon, och man undrar ju om det kommer vara mycket eller lite o göta, eftersom det dagen före jul.

Ajuste, idag är det ju dan före dan före dopperedan. Trevligt, haha. Snart jul då alltså. 2 dagar kvar.. Igår fick jag lite julkänsla iallafall. Det var lite vitt på marken, även fast det var frost och inte snö så var det mysigt. Det var julpyntat i alla hus, och det var väldigt fint ute, sisådär 4 på morgonen.
Och det är skumt hur en viss person kan bete sig som han gjorde igår, helt sinnessjukt, varför? Vi har känt varandra sedan sex år tillbaka, och NU börjar han hålla på? Nejmen, naaaeeeeeeej!

Nu ska jag fixa mig, och slå in lite paket.
Men jag kanske uppdaterar innan jag åker, och om jag kommer på något självklart!
Annars får ni ha det så bra tills jag kommer hem, och kanske visar några bilder.

PUSS&KRAM

Asså vad händer?

En  grabb blir nedslagen för något som hände för 2 jävla år sedan. Är ni så JÄVLA uttråkade att ni måste dra upp sånt skit bara för att ha något att slå någon för?!?! Shit, skaffa er ett FUCKING jävla LIV!!

skit

Slutet på denna kvällen är skit. Jag orkar allvarligt talat inte med min familj längre. Eller familj och familj - mamma och pappa. De bråkar ständigt, och ser ingen utväg i deras förhållande längre. Jag vet inte längre vad som kommer hända, och jag orkar allvarligt inte bry mig längre,
Just nu känner jag bara aför att hoppa av skolan, och börja jobba som ett as så jag kan tjäna tillräckligt med pengar så jag kan slippa deras jävla snack.

Jag vet inte vad jag ska göra, eller vilken sida jag ska stå på. Pappa har sina argument, medans mamma har sina. Vissa av dem är bra, vissa undrar jag vad hon fått det ifrån. Jag vet inte vad som händer, eller vad som ska hända. Men jag orkar inte bry mig längre. De kan sitta och säga att de är dumma i huvudet, men jag tänker ge upp nu. Jag tänker inte stå på någons sida, jag tänker inte ens svara på deras frågor. Jag pallar inte vara den som ska stå i mitten längre, jag pallar inte att någon parti. Jag skiter it, jag ger upp.

Fine, vi flyttar härifrån. Gör det, visst. Jag bryr mig inte längre. Jag är så trött på deras jävka gnabb om pengar, vi kan flytta till en liten 1;a och bo tillsammans i ett rum, så har de säkert en jävla massa pengar över. Då kanske deras jävla gnäll går över. För jag tönker inte tolerera det där längre. Jag tänker inte göra det. Separera, gör vafan ni vill, men jag tänker inte bry mig.

Jag tänker sluta sitta uppe med mamma och försöka trösta henne, jag tänker inte sitta med pappa och lyssna på hans snack om mamma. Jag tänker inte göra det. Jag skiter i det nu. Det har var sista kvällen i mitt liv som jag sitter och lysnar på en jävla massa skit om min mamma, eller pappa. jag är 17 år, jag ska inte behöva stå ut med sånt. Jag är ingen stöttepelare när ni vill komma och snacka skit om min pappa/mamma. Det är det ni har vänner till. Inte FAN går man till sin dotter och gråter ut, och berättar hur jävla dum i huvudet min förälder är. Jag ska inte behöva stå ut med det. FATTAR NI DET?

Jag orkar inte. Snart hoppar jag av min linje, och börjar heltid någonstans, och flyttar hemifrån. Så långt bort från er som möjligt. Jag är trött på det här, så förbannat TRÖTT på det här.

God jävla natt på er också.

mwuhaha

Full som satan, har gått ute med hunden, och kommer hem till en sovandes mamma, så jag betämde mig för att min kväll var slua, och att jag också skulle gå och lägga mig.

Herregud va jag är påverkad av alkohol. Helt sjukt.

GOD NATT

santa baby

Sitter fortfarande hemma, men flera drinkar senare, haha.
Sitter och pratar med mamma och har allmänt jättemysigt. Vi haer nu pratat om allt mellan himmel och jord, men jag kan inte säga att jag kommer ihåg så mycket, har druckigt en hel del.

Kanske ska hem till Simon senare ikväll, eftersom vi ska till enköping imorgon, och ha en liten julafton. Det ´var läånge sedan jag följde med på deras saker, så det känns nästan som en skylldighet att jag måste följa med. Men det kommer säkert nblir hur trevligt som helst, hoppas jag iallafall.
 
Snart är det jul.. Helt ofattbart. Sjukt. Men ofattbart mysigt, hehe. Jag hoppas verkligen att jag får en kamera, och en plattång. Hoppas att den snälla jultomten finns.

Men nu kom mamma hem igen, så vi härs senare!
PUSS&KRAM

julstämning

Nu kan jag söga att det är lite julstämning här i huset. De röda lamporna i köket lyser, och det står lite julblommor här och var. Jag har precis kollat in lite recept på internet somm jag kan baka imorgon. Och jag fastnade för After Eight-tårta. En kladdkaka med lite mintsmak. Och after eight är ju hur gott som helst, så varför inte göra en efterrätt till julafton? Hade tänkt att baka imorgon, om jag har lust. Det blir troligen ingen Haninge idag, Johan har inte ringt ännu. Men vi får se, klockan är ju bara 5. Affärerna stänger väl sju idag, som vanlig? Annars kanske det blir julbak och julshopping imorgon.

Sitter uppe i köket nu med mamma, sitter på hennes dator. det kändes lite mer socialt, så vi hunnit prata om mycket.
Vi kanske måste sälja huset och flytta, på grund av det här med pengar. Nu när vi precis gjort om, så kanske vi måste sälja skiten, och det känns ju bra? Naaaej, inte så mycket..

Usch, allt här handlar om pengar, och det är skit. skit skit skit,

Jaja, nu ska jag umgås med min mor lite, men vi hörs senare.
Har fått lite kaffe och bayleys(stavning). Och nu duka hon upp lite popcorn också, så jag slutar nu.

Men vi hörs senare, PUSS&KRAM

God morgon!

Vaknade inte för så himla länge sedan, har sovit som en gud.
Ska snart ut och gå lite med hunden, och sedan fixa mig för att invänta samtal från Johan, så vi kan åka till Haninge och shoppa loss lite. Måste köpa present till Sebastian, min bror, efetrsom att juladfton är inte långt borta nu. Men julkänslan, den har ju sprungit och gömt sig någonstans. Synd tycker jag, men det är väl åldern som spelar in också.
Förut kunde man inte somna dagen före julafton, eller så vaknade man tiodigt på morgonen och fick vänta hur länge som helst på Kalle Anka. Men nu vaknar man en kvart innan Kalle börjar .... Sorgligt.

Ska börja fixa mig lite smått nu, sminka mig och så. Ser ut som ett vrak, och då kan man ju inte åka till Haninge, hehe.

Men jag uppdaterar när jag kommer hem!
PUSS

ååååh

Jag blir så frustreraaad!!!! Mamma har ju som sagt beställt en resa till mig, min pappa och min bror. Vi åker 03.00 från huset här i Tyresö, ut till arlanda, och där kommer vi få reda på vart vi ska. Shiseskrises, jag kommer ju dö! Hon har sagt att vi ska packa för ett varmt väder, så det är ju troligen till sol och bad (HOPPAAAAAS!!) och det har jag ju faktiskt längtat efter. Men jag vill veta NU NU NU vart jag ska!

Allstå, nyårsnatten kommer jag spendera på arlanda, säkert packad som få. Men jag får inte vara för packad, eftersom då kanske jag inte kommer på planet. Tänk om det blir kaos. Att jag inte kommer komma hem i tid, eller att jag kommer ha packat på tok för mycket, eller på TOK fel kläder. Jag kommer ju dö.
En vecka är vi borta, kommer hem igen den 8/1, dagen efter skolan börjat.
Jag kommer dö av nervositet på vägen till flygplatsen.

halloj

Nu sitter man här. Kom hem från Victoria för ungefär en halvtimme sedan.
Svinigt kallt ute! Kändes som att jag skulle tappa händerna och att jag lämnat näsan hemma hos Victoria. Min mössa hade jag iallafall glömt, och jag var arg över det.
Idag klev jag upp runt halv 3, eftersom att jag och Victoria satt uppe och pratade tills klockan slog 6. Jag har vart hungrig hela dagen, men skulle vänta tills jag kommit till alleplan, så jag kunde äta pizza.
Efter det bar det hem till mig och fixa i ordning mina kläder, hämta lite dricka, och sedan bänkade vi oss hos Victoria. Där knäckde jag en cider, men drack inte ens upp den. Lusten försvann efter några klunkar, och det kändes bara onödigt att trycka i sig, för att man ''måste''. Och där satt jag, och väntade tills klockan skulle slå hemdags. Då började jag min långa och kalla väg hem.

Nu när jag sitter såhär, alldeles tyst i rummet, och bara datorn surrar kan jag verkligen inte gå och lägga mig. Det snurrar för mycket tankar i huvudet. Jag vet inte riktigt vad jag håller på med längre, vet inte riktigt vart jag har mig själv. Men det ringer väl en varningsklocka snart, så det ordnar sig nog.

PUSS&KRAM

hejdåå!

Nu ska jag röra mig mot bussen som ska färda mig till skolan. Längtar inte.
Idag är det naturkunskap och idrott på schemat, inte taggad alls.
Kommer komma sent till naturkunskapen som börjar 10.55 och bussen går 10.52, men ärligt, orkar man stressa och sitta i skolan i en halvtimme? Nej tack, jag kommer hellre sent.
Kanske bloggar från mobilen senare, vet inte hur sent jag kommer hem, så vi får se.

Annars får ni ha en toppenkväll, för de ska jag ha.
PUSS&KRAM

god morgon

Har egentligen varit uppe sedan nio, men inte skrivit. Har bara gjort det där testet, och sen har jag haft fyllt upp. Jag har sminkat mig, jag har försökt att laga min jacka, och jag har duschat, haha.
Jag känner mig otroligt povitiv idag, och skulle bara vilja sjunga hela dagen, vilket jag nästan gjrot, hela morgonen iallfall. Mamma hade köpt 'blue fruit' te till mig, så jag älskar henne just nu. Jag har saknat det, jättemycket!

Igår somnade jag redan klockan tio. Eller halv tio tillochmed, jag kommer inte riktigt ihåg. Jag var inne på datorn och allt, men jag var helt tom i skallen på ideer som jag klunde skriva i bloggen, så jag sket it. Gick och lade mig och mös med Simon istället, somnade och vaknade klockan nio. Underbart!

Men däremot, min jacka kommer tyvärr inte överleva. Dragkedjan har gått sönder, eller dessa små ''dragkedjestängare'' har lossat, så jag försökte få bort de där små från min röda jacka, men det slutade bara med att jag gjorde illa mig. Så jag får väl gå med min korta jacka året ut. Buhuuu!

Gjorde ett prov igår, minsann. I rörlig bild. Jag hade inte pluggat eller någonting, men jag kunde det mesta faktiskt. Och det var ju kul att man kunde någonting iallafall, haha.

Nu ska jag dricka upp mitt te, och lalla runt lite.
PUSS <3

hmm?

Klickade in på Gustavs sida, och hittade en länk till detta test:

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Annan - 700 kr
[x] Brunhårig - 200 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG ?
[ ] Blå - 1000 kr
[x] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[x] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[x] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[X] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[x] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[x] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[ ] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Rosa - 1000 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Annan - 500 kr
[x] Blå - 450 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är allstå ''värd'' så mycket som 30.150 kronor.
God morgon förresten.

morrn

Varför kan inga av mina mornar bli bra? Nu vaknade jag 7 minuter över 9, och bussen går tjugo över. Jag hinner inte. Det var för att jag stängt av alarmskoten så jag somnade om.

Jag behöver ledigt, ledigt och bara få sova ut hur länge jag vill, och inte behöva tänka på att jag måste passa någon buss, att jag måste upp lite tidigare för att jag ska in till stan, eller liknande. Bara SOVA UT!
Och på torsdag är det jullov, vi får se om jag krökar då, men på fredag, då ska jag inte göra ett skit förutom att vänta på Victoria, hon jobbar till 11, och efter det ska vi börja krökisch.
Eller jag måste iofs till staden, måste köpa klart mina julklappisar.
Men det får räcka med Haninge, faktiskt.

Men nu måste jag sminka mig, men vi hörs i skolan!
PUSS&KRAM <3

okej ..

Nu går jag och lägger mig, tänker inte sitta kvar här längre.
Men vi hörs imorgon, puss.

HAHAHA skön



Han är så förbannat ful, och låten suger så mycket att den är skön! Har den som ringsignal till mobilen ;)

suris

Okej Jennie, du har rätt. Jag är sur, nu blev jag lite så purken iallafall. Men det är eftersom det smittar av sig väldigt mycket. Min pojkvän har haft ''en dålig dag'' i flera dagar nu, och jag börjar tröttna på det, faktiskt. Så jag blev själv grinig. Men det blir vad man gör det till, så jag ska gå och lägga mig snart, istället för att ösa ut mina aggretioner på honom, den ''stackarn''.

Kom precis hem från att ha varit och lämnat Sebbes nya girl i Haninge, och sen tog jag en snuttvända med Sulan, annars blir padre så grinig. Och nu sitter jag har, har druckigt upp min slurk med jordgubbsmilkshake och ska snart ut och röka, eller röka här inne, och kolla på ett sista avsnitt av scrubs och sen sova.
Börjar halv 10 imorgon, ska se om jag kan lämna pengar till Göran och Ingrid så jag kan få göra provet iallafall. Hoppas, jag orkar inte ha fler prov att göra direkt när jag kommer tillbaka från jullovet.
Och imorgon är det en lång dag i skolan, går till sex. Men dagen avslutas med livskunskap, så det är lungan.
Är så trött på den där skolan så jag skulle kunna bränna upp skiten och sen pissa på den.
Det skulle vara skönt, haha.

Men nu ska jag ta av mig linserna, och sen sova. Men jag uppdaterar innan skolan imorgon, så får ni ha det så bra så länge.
PUSS&KRAM <3

linser

Fick mina gröna linser idag. Har redan haft lite skoj med dom, haha. Fick låna mammas kamera, eftersom att jag inte har någon.

Här kommer lite pics.

       

Där har ni lite coola bilder :) När jag är i normalt ljus syns faktiskt inte linsen så mycket, men annars så är den helcool enligt mig.

Ska upp och vara social med bror och han snya pingla.
PUSS&KRAM


hejsan hoppsan

Det vart inget jobb för mig idag heller. När jag kommer till jobbet, efter att ha stressat som fan, och det är helt tomt i lokalen. Så då får jag stänga direkt, min mamma stannade kvar och hjälpte till. Och jag behövde inte ens skura något golv, det vad underbart. Det enda jag behövde var att städa köket och ta in cafét, det tog mig en kvart, och sen åkte jag hem. Och det var underbart skönt.

Nu väntar jag på mammas underbara makaronipuddig och sen ska jag ner och tvätta. Kanske ringa några samtal, eller helt enkelt bara sova.

Kom på det att proven som jag egentligen skulle göra på onsdag måste betalas för att göras. Man ska betala 50:- per prov, som man sedan får tillbaka när man gjort provet. Det är som en försäkring så att man verkligen kommer få provet. Det suger, tycker jag iallafall.

Men nu ska jag kolla runt lite, och sen ska jag hitta på något annat. Men jag uppdaterar sen.
PUSS&KRAM


mwuha

Det vart ingen skola, jag fastnade här i min morgonrock och tofflor istället.
Men nu ringde Victoria och sa att hon inte hade någon lektion, så hon kommer hit och sen drar vi till Johan. Och direkt därifrån åker jag till jobbet, och jobbar kvar där tills klockan blir sju. Då ska jag hem, och städa och tvätta lite. Vart inte mycket tvättande igår, Simon hade satt på en tvätt, och sen supit sig full och gått iväg.
Ja, det är sant. Han skulle göra om i rummet och möblera lite, och så hade han korkat upp en vodka och blivit full på kuppen. Så rummet vart inte färdigt, det står saker överallt, och man får gå sicksack mellan allt. Menmen, vi får väl hoppas på att han gör det idag istället. Utan vodka.

Jag satt och läste igenom lite gamla inlägg, och märkte att jag har förändrats väldigt mycket i mitt skrivande. Det har blivit mer ''allvar'' om man säger så. Vet inte om det är bra eller dåligt, faktiskt.

Men NU ska jag gå och fixa mig, har inte gjort det än, wihii.
Men jag kommer troligen blogga från jobbet, så det alltid är så förbannat tråkigt att jobba måndagar!
Så vi hörs senare, pussochkram <3<3

fundilulerar

Först och främst tycker jag att ni ska läsa Annas blogg, för att första det jag funderar kring nu. Hon fick mig verkligen att börja brainstorma. Hennes blogg finns som längt längre ner till höger.

Jag avundas Anna lite. Hennes frihet kring det här med förhållanden. Jag har vart tillsammans med min pojkvän i drygt 3 år, och jag vet inte riktigt när det ska sluta. Det har börjat knaka lite i fogarna men det skulle ta hus i helvetet om det tog slut. Jag skulle må skit helt enkelt. Min familj älskar honom, och skulle bli förkrossade om det tog slut. Han har bott hos mig i kanske 1½år, så det skulle bli ganska jobbigt om det tog slut. Sova ensam, komma hem till ett tomt rum, veta att han varit där och tagit hem alla sina saker. Hans låda med kalsonger skulle vara tom. Hans låda med jobbarkläder skulle vara borta, hans hylla med parfymer och deodoranter som jag köpt skulle stå tom.
Han har så mycket saker här, sakersom påminner mig om att han är här. Men samtidigt, som jag sa, så är det inte bäst mellan oss. Det är mycket gnäll mellan varven, och det är inte mycket positivt nu. Men skulle jag klarar av att vara ensam effetr så lång tid? På fester och i skolan kanske man inte skulle tänka på det så mycket, men på kvällarna när man kommer hem, och veta att han nu ligger i sin säng, hemma hos sig, och aldrig mer kommer tillbaka till mig. Att veta att han kommer träffa en ny att bo hos, en ny att älska. Det skär i mig, det rent ut sagt brinner i mig. Jag vill inte. Men betyder det att jag älskar honom eller tryggheten som finns med honom?
Och tar livet verkligen slut när man träffar en kille? Jag tycker inte det. Jag ger inte vika för att åka ut och resa utan honom, jag struntar inte att gå på fest även om han inte vill. Jag vill fortfarande ha ett liv, jag vill inte att han ska hålla fast vid mig som om han ägde mig. För det gör han inte, och det kommer han aldrig göra.
Jag tror att mina känslor fortfarande finns där, och jag vill fortfarande ge detta förhållande en chans. Men då måste det bli en förbättring, annars funkar det inte. Men jag vet inte om jag skulle vara stark nog att bryta banden mellan oss. Jag har mått så dåligt en gång, och jag vet verkligen inte om jag vill må så igen. Eller jag vet att jag absolut inte vill må så igen. Det var de värsta månaderna i mitt liv, jag mådde skit. Jag grät mig igenom dagarna och hatade mig själv för det jag gjort. Men han kom tillbaka, och tog mig tillbaka med öppna armar. Ska jag inte vara tacksam för det? Jag har väl egentligen inte mage till å klaga egentligen?
Usch, det är så svårt det här med förhållanden, jag avundas dig Anna som slipper allt detta, och verkar må toppen ä'ven fast du är ''själv'' på kvällarna.

Nu måste jag gå och fixa mig om jag ska hinna med bussen. Fast jag tror nog att jag skiter i det, vet inte riktgit om jag orkar få ett stort IG igen. Kanske skiter i det. Jag ska nog stasta på onsdag, då jag gör första naturkunskapsprovet oh italienskan. Det blir nog bra. Jag kan verkligen inte skita mer i skolan än vad jag redan gör egentligen, men jag orkar verkligen inte.

Men jag skriver säkert sen, ska hur som helst fixa mig nu, så jag är reda att åka när Victoria tar kontakt.
PUSS&KRAM

god morgon!

Den här morgonen vart ju helt vrickad. Skulle gått upp åtta, men det vart tio i nio. Jag tänkte skita i matten, och åka till skolan för att plugga inför provet eftersom att Ninni Smartass inte har tagit med sig några böcker hem.. Hmm? Men så vart det inte, självklart. Nej utan nu sitter jag här, ångest för om jag ska göra provet eller om jag ska vänta tills efter jul och göra det på omprovstid. Men då vet jag inte om jag kommer få högre betyg än G, men om jag gör det idag kommer jag troligen få IG, och kommer få göra om det iallafall. Om jag ska till naturkunskapsprovet måste jag ta bussen om en timme, för matten är det för sent redan. Skulle tagit bussen 22.

Nu ska jag upp och göra te, så jag får något i magen.
PUSS <3

natti!

Nu går jag och lägger mig, ska kolla lite tv. Jag orkar ínte vänta på att Anna ska bli klar med sitt inlägg, det ryktas om att det kommer vara typ 3 sidor långt, och jag är trött.

Imorgon är det naturkunskapsprov, och sedan ska jag med victoria hem till Johan och hämta hennes stuff. Och medans jag skriver detta kom jag på att jag redan skrivit det .. Hmm ..

Och sen är det jobb som gäller, så det kommer inte bli mycket bloggande imorgon, men jag kanske kan blopgga från mobilen, det kommer säkert bli en lugn dag imorgon, får man hoppas.
Just det! Min chef ringde precis när jag kommit hem, och säger:
Chef: Ninni ... Det fattades 1500 från kassan ...
Jag: VA?!?! (samtidigt som hjärtat börjar bulta hårdare....)
Chef: Mmm, och jag orkar verkligen iknte det här nu.
Jag: Nej men du måste ha missat något, det kan inte fattas så mycket pengar!!
Chef: Nej, nu ser jag här. Jag hade missat ett kvitto, det är lugnt, HEJ DÅ!

Ooh, shit pommes asså. Och sen igår när jag stände så missade jag precis bussen, så jag skulle gå in igen. Och jag larmar av och allt det vanliga. Men helt plötsligt, när jag tänt lampan går larmet. Jag börjar kallsvettas och vet inte vad jag ska göra. Men då visade det sig att jag tryck på fel knapp vid avlarmningen. Snacka om stroke där asså ..

Men nu ska jag sova, så ni får ha det så bra, så bloggar jag imorgon bitti!
PUSS&KRAM <3

hemma

Är nu äntligen hemma från jobbet. Blev inte så himla tidigt iallafall... Vet inte varför städningen tar så himlans lång tid?! Imorgon ska man dit igen. Men ska först med Victoria hem till hennes bror/expojkvän, för hon ska hämta sina grejer från honom. Slutar skolan tolv, och börjar jobbet klockan tre. Så jag hinner, kanske. Vi får se.

Idag har jag pratat med en väldigt lustig neger. (ja jag använder det ordet, och nej jag är inte rasist, men en neger är en neger)
Jag sitter vid busshållplatsen och väntar på bussen, som förövrigt kom PRECIS innan jag klev av 172:an, och det är typ 46754 minusgrader ute. Då hör jag plötsligt ett mumlande bakom mig, men tänker inte mer på det, eftersom att den människan som mumlar, kanske pratar i mobil. Men nej, då var det en neger som försöker få kontakt med mig.

han börjar fråga vad jag heter, hur gammal jag är, vart jag bor och så vidare. Men, han pratar engelska, och jag gillar inte engelska!! Men jag svarar artigt på hans frågor. Tillslut börjar han fråga om mitt nummer, och att han vill bjuda mig på en fika. jag hittar på något snabbt om att min mobil blivit stulen på en fest, men lovar att ringa honom när jag får en ny. Så jag får hans nummer. Och sen börjar han fråga om jag inte har ett par vantar, och jag svarar nej även fast jag hade ett par vantar i väskan, men orkade inte ta fram. Då frågar han om jag vill låna hans, och jag svarar nej, och då kommer han med den mest korkade frågan; Vill du ha en kram då? Ehm, nej tack peddo? (jag menar inte att alla negrer är peddon, men att han var gammal ......) Och sedan ska han kliva på bussen , och ger mig en kram IALLAFALL. Jag kramade inte tillbaka. Oh juste, innan dess frågade han om jag bodde med mina föräldrar, och jag svarade att ja, jag bor med dem, och min pojkvän. Då tystnade han.. Och sedan öppnade han munnen för att fråga hur länge vi vart tillsammans, mm ca 3 år svarar jag. Då säger han: ''Jaha, men är det inte dags att bryta upp då?'' Ööööörgh? nejtack, hejdå.

Jag orkade faktiskt inte dra hela våran konveration, men han tystnade verkligen aldrig. Uschajedamej.

Imorgon är det naturkunskapsprov som jag absolut inte har pluggat på, och som jag helt hade glömt bort. Jag har inga böcker här hemma, eller någonting. Uuuusch. Men jag funderar på att skippa matten imorgon, och plugga till provet. Det känns som att jag måste, för jag fick IG på det förra, och ska göra om det på onsdag. Ska då även göra italienska, så har jag det gjort. Fyfan, jag pallar inte med skolan längre, bajsar på den.

Ska gå upp och äta ngt nu, men vi hörs!
PUSS&KRAM

At work

Nu har jag tagit mig en paus och sitter ute och röker. Det är inte mycket alls att göra idag, så vi kommer troligen komma härifrån tidigt. Riktigt skönt. Hemma ska jag köra några tvättar så jag har rena kläder. Har ingenting just nu. Får se om man kanske kan få simon att tvätta lite? Men annars så ska jag bara sova.
Men vi hörs hemma sen? Puss och kram.

.

Blev inget inlägg alls igår. Kanske för att jag försov mig och fick springa till bussen som skulle ta mig till jobbet igår, eller kanske min pojkvän som ansåg sig ha tråkigt hela kvällen, och lät mig inte få datorn.
Jag kan inte välja, så jag tar båda två! FYFAN vilken helvetesdag det var igår..
Allstå förstår ni att det gar suttit en VUXEN SVENSK familj vid ett bord, och hällt ut 3 askar med tändstickor, rivit sönder tidningar, smulat sönder cigaretter, slängt pepparkakor på golvet och ''spillt'' juice runt hela bordet. Och nej, det var inte deras barn, deras barn var på kalas, och spenderade därför inte en enda minut hos sina ''ansvarsfulla'' föräldrar. 

Med lite bilder från jobbet avslutar jag detta inlägg, och rör mig mot sminket.
PUSS&KRAM

       

najti

Nu ska jag hoppa i säng och sova. Först ska jag ut och röka, får inte röka inne längre för min kära pojkvän. tack för den.

Har precis varit äcklig och käkat en makrillmacka. Påminner smärtsamt mycket om en viss person, och det får mig att bli äcklad. Men en liten makrillmacka, ja den får absolut inte vara för stor, kan ibland sitta fint, även fast man luktar som om man kom från ett annat hål, än det man egentligen ska komma ut från.
Och jag sa det till Simon; Ät lite du också, då känner du inte.
Simon; Nej jag vill inte ha!
Jag; Nej men då blir det inget oussade, hihi
Simon; Åh va skönt då.

Tack, ÄLSKADE pojkvän ..

Imorgon (idag) är det jobb som gäller. Ska jobba 11-19 både imorgon och på söndag. Jahaja, det är pengar iallafall. Så jag ska sova nu, men vi hörs imorgon.

PUSS&KRAM

Jobb

Står på jobbet nu. Fick en otrevlig varning av mamma om att min chef var förföljd av en snubbe idag. Så mamma kommer och hämtar dig idag, ifall han kommer och ska råna eller något. Jag går som på nålar och misstänker alla. Usch va läskigt. Tänk om han kommer hit. Vad gör jag då lixom. För övrigt är det väldigt lugnt nu. Har laddat upp med lite te och lakrisal. Snart, om 2 timmar får jag gå hem. Puss och kram <3

finish

Är äntligen klar med arbetet nu.
Ska snart börja fixa mig för att åka till jobbet och jobba.
Fick ett sms av min chef där det stod;
Tack för att du ställer upp idag! Det är overdeligt att ha såna anställda. Kram Pia

Väldigt gulligt skrivet, inte sant?
Så nu ska jag åka iväg och göra lite nytta. Tjäna lite pengar.
Men vi hörs när jag kommer hem!
Kommer säkert blogga från mobilen, då jag har tråkigt.

PUSS&KRAM <3

gomorrn

Japp, nu vaknade jag. Trevligt. Jag orkade verkligen inte gå upp imorse, så jag tänkte ta en sovmorgon på en timme. det vart 2 och en halv. Så nu ska jag göra klart idrottsuppgiften, sminka mig och sen åka till skolan, får se om jag hinner till engelskan, eller om jag skiter i hela dagen.

Mamma ringde nyss och frågade om jag ville jobba. Då kommer jag jobba stängning 4 dagar i rad, och det är aldrig kul. men det är pengar, och jag är i stort behov av pengar. Snart är det dags att börja boka och planera inför våran weekend, måste ju bestämma datum, hotell och allt möjligt. Det ska bli kul.

Har ni varit upp och gjort lite te, satt på mig mystofflorna.
Jag tänkte skita i engelskan också, vi tittar ju bara på film, Shakespeare In Love, och halva såg vi på igår, och då sov jag. Victoria också. Hon fick vara med på min lektion, hihi.

Men nu ska jag fixa den där ergonomiskiten, så skriver jag sen. PÖSS <3

åååh minnen!

Åååh, jag fick såna fina minnen när jag hittade det här ..

   

Om ni inte kan se vad det står, så skriver jag det här. Ni får ta del av det jag skrev till Jimmi på msn, orkar inte skriva om allt, haha.

hello! happy birthday! I miss you so much and I wont to meat you again. I love you! Good bye and many kisses! From...... Your Love Hatsachai in Thailand


Jag var i Thailand första gången 2002, då var jag 12 år.
Och brevid vårat hotell låg en liten lunchresturang. Och där fanns det väärldens snyggaste kille.
En thailändare, som inte såg ut som en thailändare, utan en riktigt snygg kille, med solbränd hy.
Jag blev kär, direkt. Jag tjatade varje dag om att vi skulle gå dit, och jag kunde inte sluta titta på honom.

Och sen en dag kommer han gåendes på stranden, och mamma springer fram till honm och säger ''i want to take a picture of you with my daughter'' men jag totalvägrade. men hon tog kort på honom, iklädd en snygg skjorta och världens leende. Och dagen efter skulle vi åka hem. Och jag ville gå till den där resturangen, bara en sista gång! Och när vi kommer dit .. då jobbade inte han.

han var ledig en gång i veckan, och det råkade bli den gången som jag var där. och jag blev jätteledsen. Jag skulle inte få se honom en sista gång. Men mamma ropade på ägaren till resturangen, och frågade efter ''den lilla söta pojken'' och då berättar ägaren att han tyvärr inte jobbade.
Jag gick till hotellet och var jätteledsen.

och på samma resa hade jag träffat en tjej, som jag umgicks med. Och vi bestämde att vi skulle ta en sista vända på marknaden. och så när vi går där, och jag går och berättar om honom, så hör jag en moppe bakom mig. OCH DET ÄR HAN!!!!!!!! Han frågar om han får bjuda på något att dricka, och jag svarar självklart ja.

Då började vi prata, men han var jättedålig på engelska, så hans jobbarkompis (ägaren till resturangen) som var med, fick prata, och han frågade hur gammal jag var, när jag fyllde år, osv. Och så fick han min adress och mitt telefon nummer. och sen hör jag att mamma ropar, bussen till flygplatsen går nu. jag blir helt förkrossad. så jag går till bussen, med gråten i halsen, och så hör jag ''NINNI!'' (på svängande thaisvenska, haha) och då är det han! Jag springer tillbaka till honom, (låter som en film, JA VET!) och kramar om honom. Han ger mig en puss på halsen och säger på ringrostig engelska ''i love you'' och sen åker jag hem. jag grät HELA resan hem.
sen på min födelsedag fick jag det där kortet. precis på min födelsedag. det är såna minnen så det är sjukt.

Men nu ska jag gå och lägga mig, upp halv sju imorgon.
Skrev aldrig färdigt arbetet, meljar det till mig själv, så fortsätter jag på den långa lektionen imorgon bitti.
Nattinatt, PUSS&KRAM


not done

Jag är trött på det här nu, men jag har typ dubbelt så mycket kvar, och jag kräääks snart. Kostlära hit, ergonomi dit. Men jag får ju skylla mig själv att jag inte gör klart den skiten och struntar i msn och Scrubs för ett tag, men jag vill inte. Mycket roligare med Scrubs än info om vad jag ska äta m.m.

Kommer säkert ett inlägg innan jag somnar,
PUSS&KRAM

riktigt mysigt med scrubs, haha

Har nu suttit med en idrottsuppgift ett bra tag nu, och är snart klar. Men tog en liten paus därimellan och kollade på Scrubs, har laddat ner hela första säsongen nu. Har mycket roligt att göra nu på kvällarna. Finns ingen bättre serie än Scrubs.

Snart ska jag gå ut och ta en cigg, eftersom att Simon blir så grinig när jag röker inne. Hans rum eller mitt, kan ni ju fråga er. Och ja, det är mitt rum, men vem orkar med en grinig pojkvän? Inte jag iallafall.

Det var lite kul att det var fler som gillade/gillar(!) Lilla Sjöjungfrun, jag gillar den iallafall fortfarande.

Nu ska jag fortsätta med ergonomidelen på uppgiften, och sedan är det bedtime för mig. Ska upp och göra en kopp te, och sätta igång hjärncellerna nu igen, som blir fullständigt avstängda när det är Scrubs på g.

Vi hörs senare! PUSS <3

bäst

Detta är den bästa scenen i den bästa filmen!
Iallafall vid tiden 02.25. RYSNINGAR!

lista

Snodde denna lista för typ en timme sen, kommer inte ihåg vart, eller från vem:

Regler:
1. ta fram din mobil,
2. bläddra i din inkorg,
3. stanna när du räknat till tio och skriv smset som svar på frågan,
4. fortsätt 10 st och skriv smset som svar på nästa fråga, och fortsätt så


Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
Tror att jag kommer stå här hela dagen.

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Haha aldrig att jag flyttar. inte hem :) jag har en tjej på g som jag kan slagga hos :)

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Nej bara undra för jag e hemma snart. puss

Vilket sms blev du mest berörd av?
Hej vad gör du?

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Den gick inte igång, så du får åka själv

vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Förstår det

Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Nej inte jag heller

Vad vill du höra mest av allt?
Nej orkar inte. Har ingen lust att plugga.


Haha, den vart inte så rolig, men ibland kan den bli kul ;)

jahapp

Sitter nu på piratebay och försöker fatta på mig skiten. Simon kan det där hur bra som helst, vet precis vad man kan ladda ner m.m medans jag sitter där och trycker på någonting som kan ge datorn virus, som kommer ta 100 år att ladda ner. Ååh, jag är så trött på det här. Det var så himla mycket enklare med Kazaa, men det skulle ju självklart ge datorn virus, så det var ju ett skitprogram. DC++ fungerade när det kände för att funka.

Menmen, har suttit och letat efter en SKITBRA låt idag, som de körd epå Lucian, men nej, det ska fanimej inte finnas någonstans. Lite sur blir jag. Sitter och lyssnar på Dolly Parton just nu, hon är ju asgrym. Världens schwung i rösten. Haha.

Men jag uppdaterar kanske ikväll, puss älsklingar <3


partey?

I morse fick jag stressa, som vanligt. Snoosade lite för mycket så jag hade en halvtimme på mig att fixa mig, och gå till bussen. Därför hann jag inte blogga. Gick upp sju istället för halv sju. Menmen. Imorgon är det 8.15 som gäller, och sedan är det helg. Och alla vet ju vad helgen innebär för mig, jobba såklart. Jobbar 11-19 lördag och söndag, och det är ingenting jag längtar efter. Jag kommer endast ha 3 tillfällen att festa till på lovet, och det är torsdagen när vi får lov, fredagen efter och sedan nyårsafton. Fast det kanske inte kommer gå att kröka, eftersom lönen kommer inte förrns på fredagen, och nu är jag helt pank. Eller jag har 200 kronor, som ska räcka till cigaretter.
Sedan är det jobb dagen före julafton, på julafton kan jag kröka, eftersom det är röd dag därefter. Och jag kommer säkert fyllna till här hemma, med familjen, precis som jag gjorde förra året. Sedan den 26:e är det jobb igen fram, till den 30:onde. 31:a är det nyår, och då blir det självklart fest på G. Sedan 2:a tillochmed den 4 är det jobb, och sedan börjar skolan den 7:e.
Trevligt jullov va? Men det blir cash, så det sjunger om det. Och det tackar jag för. Behöver alla pengar jag kan få just nu.Och den 12:e fyller mig bror 19, och den 11:e fyller jag 18 år. Då blir det också fest, haha. Men fyller år på en måndag, och det suger ju lite. Det är bara 60 dagar kvar nu, haha.

Men nu ska jag kolla runt lite, och dricka upp mitt te. sen troligen slå på tvn och sova en blund.

PUSS&KRAM


varför?

Varför ska någontring fungera som jag vill? Har precis fått hem mina linser, som skulle vart gröna, men självklart fick jag fel och fick istället bruna igen. Jag hade klart och tydligt skrivit i ett mejl, som jag också fick svar på, att jag ville ha gröna i nästa försändelse. Men icke.

Här har ni exakt vad de på Pharma Optic skrev:

Eftersom linserna levereras för 2 månader i taget, varannan månad, så kommer ju varannan faktura separat utan produktförsändelse. Det ordinarie priset är 299 kr per månad, alltså per linspar. Varje försändelse kostar 299 kr + 299 kr.   Vi har noterat att du först skulle ha blå linser, sen bruna och därefter gröna. Din tredje leverans kommer att skickas ut i december.  

Med vänlig hälsning, Felicia   Kundtjänst
Pharma Optic AB                                                           
Box 15038
580 15  Linköping

Men varför skulle någonting fungera som jag vill?


sommar!

Jag saknar sommaren som en jävla idiot. Fyfan va jag vill ha sommar och värme!  Helen påminde hur kul vi hade på sommaren, och det var verkligen underbart att jobba! Aldrig mycket folk, kunde ta ut två stolar och sätta i solen, alltså = sola för lön. Åååh, så underbart! Sommar sommar SOMMAR! Och jag har så mycket planer.

1. Ha hunnit ta körkort
2. Åka på roadtrip med dem <3
3.  Åka på resa med Helen, Victoria, Helens 2 kompisar Bine och Mathilda, Simon, Jimmy, Fanny, Sophie och Nicole.
4. Jobba som ett djur för att få ihop allt detta ;)
5. Fira älskling som fyller 21
6. Maybe åka till Gotland en vecka med Victoria

Ååååh, ge mig sommar, NU!
  
   

idag

Usch vilken dag. Jag har varken mått bra eller haft en speciellt bra dag. När man kommer hem somnart jag direkt. Sen när jag ska upp och äta möts jag av skrikande föräldrar, de har aldrig skrikit på mig sådär. Jag stod där, tyst, i cirka 15 minuter och bara lyssnade och tog emot deras skit. Men när jag kom ner brast allt, och jag grät hur länge som helst. Jag orkar inte med dom. Jag funderar starkt på att hoppa av skolan ochbörja jobba, så jag kan flytta hemifrån. Klarar inte av dom längre.
Och sen blir det ju inte bättre av att Simon säger ''bli inte grinig för att du fått lite kritik'' LITE kritik? Ursäkta mig, men det kallar jag faktiskt inte lite kritik. De bokstavligen KASTADE skit på mig, de spydde ut sin galla på mig.

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag sova.
Skola imorgon klockan 8.00 endast för att det är en töntig jävla lucia. Men måste gå på skiten, kan inte få mer frånvaro. Egentligen skulle jag börjat 12.30 och nu börjar jag 8.00 - mm ganska så mycket skillnad. Tack för den.

Men jag uppdaterar kanske imorgon.
Hej!

I skolan

Sitter nu i skolan och väntar på att min matte ska börja. Batterierna på mobilen dör snart, och min matte börjar om 10 minuter. Kommer precis från Gympan där vi har spelat badminton som galningar. Har varit skitkul faktiskt. Men nu ska jag röra mig mot klassrummet och räkna. Mwuhaha. Puss och kram <3

hejtååå

Nu drar jag mig mot toaletten och skolan.
Men vi hörs ju självklart när jag kommer hem.
Jag skulle egentligen behöva åka och lämna tillbaka klänningen, men jag vet inte om jag orkar. Kan ta med mig den till skolan, ifall jag inte är så himla trött, vi får se.

Men ni får ha det så bra tills jag kommer hem, då jävlar ska ni må dåligt.
PUSS


god morgon!

Gooomårrån gomårrån.

Ni är jag riktigt trött. Tyckte inte att jag var uppe länge inatt, men det kanske jag var. Tydligen, eftersom jag är dödstrött. Vet inte om jag går hela skoldagen idag, eller om jag går hem efter naturkunskapen. Iofs hade jag 24% frånvaro den här månaden, om jag får sdet en gång till kanske studiebidraget dras in, och det vill vi inte. Det är studiebidraget som betalar min mobilräkning. Så jag är illa tvungen att sköta mig från till JulLovet iallafall, soooom för övrigt börjar om en vecka! WIIE. Ska bli fruktansvärt skönt att slippa skolan i två veckor, och bara jobba arslet av mig så jag kan tjäna in en jävlans massa pengar!

Måste jobba som ett as till weekendresan till London, och sedan självklart, en resa till i sommar. Fast det fpår jag ta i slutet av augusti då, så jag hinner jobba så mycket som möjligt. Men det är bra att åka utomlands precis innan skolan, för då kommer man ordentligt brun och fräsch till skolstarten, medans anadra kommer vara riktiga blekisar, för att de har vart hemma i tråksverige. NAJS.
Ska jobba hela lovet, och mamma har sagt att jag måste, MÅSTE, ta ledigt efter nyår. Jag, min bror och pappa ska åka någonstans........... Men hon säger inte vart. Och jag måste ta ledigt 7-8/12 Hmm.

Föööör övrigt (ordet används mycket) så fyller jag 18 om 61 dagar, och det så ju inte så fruktansvärt lång tid. Ja, jag vet Fia att du fyller år om 25 dagar, du behöver inte skryta. Du håller iallafall stenhårt på räkningen, och du hade väl gjort det sen typ 98? Eller vad vare? Nåt sånt, så henne kan ni kalla retard, inte mig. Jag tänker bara hålla nedräkningen från 10. Går in ibland för att kolla hur lång tid det är kvar.

Och jag tatuerar mig på min födiiiiiiiis, IIIIIH!!!!!! Jag ska göra en kamel på stortån .... HAHAHAHAHA. Den som är först på att skriva vad det är, får en puss utav mig. För det är fanimej inte många som vet, när man berättar om tatueringen. Eller jag kan inte hålla mig, hahaha.
En kamel på stortån blir ju en 'cameltoe' , så jag ska tatuera en CAMELTOE.
Och kom förfan inte och säg att ni INTE vet vad en cameltoe är. Då får ni ingen puss, mer en smäll.

Men nu börjar det här inlägget bli för långt, så jag avslutar här.
Vi hörs säkert senare, ska hem direkt efter skolan och sova, för det här funkar ju inte.
PUSS&KRAM

hemma igen

Bion var riktigt trevlig! Filmen hade jag ju dock sett, men det hindrade mig inte från att skratta lite. Jag skrattade inte åt filmen, utan åt Victoria som skrek som om hon haft ''monstret'ä framför sig. Roooligt.

När jag kom hem städade jag toaletten. Mamma hade sagt att jag skulle göra det, och orkade inte med mer tjafs. Jag förstååår verkligen inte vad föräldrarna har i mitt rum, eller på min toalett o göra? De behöver inte gå in och se hur mitt rum ser ut som en katastrof? Nej, det behöver dom inte. De har ingen som helst anledning att ens gå ner där när jag inte är hemma. Jag klagar inte över hur de har det i sina rum? (ja mina föräldrar sover separat, för mamma klarar inte av pappas snarkningar) Jag går inte in där, och sedan upp till dem och klagar? Jag överlever i mitt rum, jag hittar mina saker, jag städer imellanåt. SLUTA KLAGA! Shises. Men nu har jag ialafall fixat den där jävla toaletten, och mitt rum är i hyffsat skick, så nu kan de inte hacka på mig mera, sådeså.

Ska hoppa i säng nu, så jag får sova en liten stund iallafall. Imorgon är det naturkunskap som står först på schemat, genomgång inför provet som jag inte vet ett skit om, tack för den. Så kan inte missa den.
Försov mig imorse, då jag egentligen skulle gått upp halv 8, men vaknade 10 i nio. Men som tur var, var min pojkvän hemma och mådde lite illa, så han skjussade mig till skolan, snällt - eller hur?

Men jag skriver imorgon efter skolan!
PUSS&KRAM


.

nu känns det sådär konstigt igen ..

skolan

Jahapp, så sitter man här, igen. Det har varit en lång dag idag, och den slutar inte förrns om en timme, ca. Sitter nu på livskunskapen och skriver om ondska vs. godhet. En svår uppgift faktiskt, om jag får säga det själv. men man kommer på en hel del när man sitter här, och bara skriver. Det kommer upp så himla mycket i huvudet, och allt går som en flod från min hjärna ut till mina fingertoppar och ner på tagentbordet.

Ska på bio efter det här, och se saw IIII igen. Det ska bli trevligt, och lite mysigt såhär i juletider. Den filmen är ju inte mysig, men just biomörkret säger man ju inte nej till. Och sedan när det är gratis så säger man ju definitivt inte nej.

Skulle egentligen behövt tvätta idag, har en heeeel hög med kläder som behöver tvättas. Börjar bli fattig på byxor. Och jag får hoppas att Simon damuger idag, för det går inte att gå på mitt golv längre, utan att det känns som att man varndrar på en sandstrand, aa ni förstår vad jag menar.

Men nu ska jag jobba vidare, och sedan ska jag hem med victoria, och fixa hennes design på hennes blogg.
PUSS&KRAM


nuså

Nu ska jag gå och lägga mig. Blev lite senare än väntat idag, som vanligt. Menmen, ska upp typ halv 8 imorgon, så jag får iallafall sova en stund. Ska ta en dusch imorgon också, det kommer bli ruskigt skönt.

Men ni får sova så himla gott, för det ska jag sannerligen göra.
God natt, och puss&kram <3

lite videos



Anna blir glad för hennes överraskning, en weekend till London!



Ni kommer inte förstå det här klippet, men garvar lika mycket när Matte säger ''ååååh va varmt det är'' HAHAHHA. Ni anara inte hur trötta och oseriösa alla var där. Kulkul.

Hittade en video från i somras, när jag och Helen hade tråkigt och skulle ut och röka på jobbet. Helfestligt!

tjött

Nu orkar jag inte med designen längre. Men fick dit lite tomtar och grejer iallafall, så lite julkänsla är det , eller hur? Får inte ordning på färgerna där man kommenterar, men tar det imorgon, kanske.

Sitter och pratar med Victoria nu, som inte mår fullt så bra. Vet inte riktigt vad jag ska säga till henne för att få henne att må bättre. Men det finns inte så mycket mer att göra än att visa henne att jag finns här för henne. Jag önskar att det inte vore tisdag imorgon, då jag har den viktigaste lektionen på hela veckan, annars hade jag gått ut och mött upp henne, så hon fick prata på riktigt istället för på msn.

Men nu ska jag sitta kvar här en stund, och sen ska jag sova. Kan inte vara trött jämt på tisdagslektionerna, är det varje tisdag känns det som. Eller så är det för att det är en hemskt lång lektion.

Men jag kanske är nörd och uppdaterar igen senare, annars säger jag god natt nu!
PUSS&KRAM

.

Jag kan inte sluta lyssna på låten ''tomten jag vill ha en riktig jul''
Den är så förbaskat söt, så det går inte att förklara. Och det stämmer ju, alla vill väl ha en riktig jul?
Jag har ingen julkänsla över huvudtaget. Tycker det är lite synd, men det kanske är dags att handla lite julsaker, så det blir lite julfeeling i rummet iallafall? Men just nu har jag inga pengar till det. Ååååh va allt ska vara så förbannat beroende av pengar.

Jag ska snart gå och nanna, men jag orkar inte röra mig just nu. Jag är himlans törstig, men juicen som står brevid mig är gammal, eller den gick iofs och dricka imorse. Men jag har för många upplevelser av att dricka äcklig juice, så jag vågar faktiskt inte prova.

Menmen, ska fixa lite med designen nu, och göra den lite julig.
Ha det bäst, så kanske jag uppdaterar senare.
PUSS&KRAM

im back

Om ni vill se bilder kan ni gå in på Annas blogg, där ni har en hel del bilder. Jag förstår inte hur jag kan hamna på alla bilder, med en sån fruktansvärt ful min, på ALLA bilder. Antingen ser jag förbannat full ut, eller så ser jag bara allmänt störd ut. Usch, ja.

Nyss hemkommen från Victoria, där vi färgade hennes hår blont (blondare) och kollade tv. hade med mig hunden iallafall, så han fick springa av sig lite. Däremot gjorde han något som han inte gjort på typ hundra år, han pissade inomhus! Och ändå har han precis varit ute och pissat. Skum hund det där. Men han är mysig iallafall.
Men sen kände jag att det vart för jobbigt, och tog bussen hem. Och där möts jag av världens finaste kök!! Vi har köpt nya, röda lampor som ska hänga över ''baren''. Det vart hur underbart fint sm helst! Om man bara har de lamporna tända lyser det rött, sådär porrigt rött i hela köket. Fintfint!

Ska kolla runt nu på lite bloggar, innan jag lägger mig i sängen för lite sömn.
Kanske uppdaterar om ett tag, är inte så himla trött nu, men vi får se.
PUSS&KRAM

varm choklad

2 mackor senare sitter jag här med en varm choklad. Riktigt gott, må jag lova. Kanske det ska bli min nya grej, itsället för te? Lite synd att det tar sån tid att värma mjölken, och man får ju inte gå därifrån heller, då det kan bli bränt eller få en sån där äcklig hinna över det hela. Nej, te kanske tröys allt duger för mig.
Men idag ska det bli gott iallafall. Har sprutat på lite grädde på toppen, för att få det hela lite godare + lite onyttigare. Jag är en 'onyttigmat-fetisch'

Ska snart inga Victoria, och kolla när var och hur jag ska komma. Vi får se om jag pallrar mig ut ur kläderna, och in i nya. Kanske kan jag ta med mig hunden också. Då får han bli trött och leka av sig. Mysigt.

Men nu ska jag kolla runt lite, och njuta.
PUSS


tjabba

Har nu precia vaknat, och har sovit i ungefär 3 timmar. Visst, det har varit hur underbart som helst, men inte bra. Nu kommer jag ha svårigheter med att somna ikväll.

Snart ska jag upp och äta, och sedan ska jag duscha. Min lugg står rakt upp, och är typ fylld med gammal hårspray. Inte mysigt. Så ska duscha, och sen kanske hem til victoria och färga hennes hår. Måste träffa Anna idag också, hon fyller ju trots allt år.

Men ska upp och äta middag nu, så ha det bäst.
Uppdaterar senare, maybe.
PUSS&KRAM

design

Kanske dags att fixa en ny design när jag ändå sitter här?
mjaaaaooo

inte fel

Inte fel alls, inga som helst problem att sluta såhär tidigt. Nu är jag hemkommen från alleplan där jag inhandlat cigaretter. Och 8 klubbor, självklart. Gillar inte småpengar, så jag köper alltid 8 klubbor istället för att få 8 kronor tillbaka.

Nu ska jag sitta här en stund, och sen ska jag lägga mig i sängen, bara några minuter. Eller kanske en timme, eller så. Får se hur det blir med den saken

Naturkunskapen gick toppen idag! Är glad för att jag äntligen har genomfört en läxa. Vi satt samlade runt ett bord, och det var 2 i taget som pratade om sin sjukdom. Jag och klassens gay fick blödarsjukan, och vi sammarbetade bra, tycker jag. Han sa det mesta, och jag fyllde i med mina små anteckningar. Otur bara att det inte är något betyg på detta, utan vi skulle vara ''lärare'' för resten av klassen, för det kommer frågor om alla dessa sjuksdomar på provet sen. Som vi för övrigt har om en vecka. Ska sätta mig och plugga, måste få G på detta prov, annars får jag sannerligen IG på hela kursen, och det kan jag inte få. Jobbar för att fixa upp mina IG, kan inte dra på mig flera då.

Men nu ska jag äta upp min klubba och läsa några bloggar.
Uppdaterar säkert senare.
Det kommer komma ett inlägg med bara bilder, som ni kan få njuta av.
PUSS&KRAM

helvetes jävla sömn

Asså jag är så trött på att vakna halvdöd varje morgon!! Varför kan jag inte göra som i fredags? Sova från klockan nio till nio på morgonen. Helt underbaaart skönt!

Filmade en hel del igår, och det var riktigt skoj. Skrattade en hel del, faktiskt. Har lite bilder som jag kan lägga in från gårdagen. Jag skrattade ibland så jag grät. Vet inte om det var för att jag var trött, eller om det var för att Matte var typ, också übertrött. Men det var jävligt skoj. Jag skulle aldrig kunna passa som skådespelare. Igår skulle jag titta arg på Erik och vifta med armen! Jag skulle bara se arg ut, vi kunde prata om naturkunskapen.
Jag satt där och skrek;
''Men Erik!! DU KAN INTE SKITA I NATURKUNSKAPEN! DU KOMMER FÅ ETT STORT IG, FATTAR DU INTE DET?!''
Men som tur var, var det mitt huvud som var bortvänt, så jag kunde skratta och le, medans jag pratade. För min röst kommer inte höras, det ska bara synas att jag pratar och så.

Längtar tills inorgon när vi ska redigera skiten.

Idag har jag tagit ledigt från jobbet för att min gulligast gulliplutt fyller år idag, Anna. Så vi får se om vi hittar på någonting, eller om hon spenderar den inne i stan på ett fik, eller liknande. Men jag är iallafall ledig, och det är megaskönt.

Efter skolan, som slutar 12, åker jag till haninge och lämnar klänningen. Jag kan verkligen inte behålla den, tur att det va ful iallafall. Lindex har verkligen speglar som gör att du tror att du är snygg, för när jag kom hem såg jag vad det var .. En gardin. Jag såg ut som en vandrande gardin.

Men nu ska jag ta en cigg, och sedan gå och sminka mig. Vi hörs lite senare gott folk!
PEACE&LOVE

nattinatt

Har nu suttit ett tag och försökt hitta info om blödarsjuka. Hittade lite, men hann tröttna efter ett tag, som vanligt. Har en redovisning imorgon då jag ska stå inför klassen och prata, utan något papper att fuska ifrån. Men jag ska skriva lite stödord senare. Eller jag får skriva det imorgon.

Jag är supermega trött, och ska gå och lägga mig nu. är ledig från jobbet imorgon, och ska fira Anna lite. Hon ringde och bad om ursäkt, och allt är finemang mellan oss nu.

Men nu ska jag hjälpa Simon att städa lite, och sedan sova.
PUSS&KRAM

söndag

Är inte bakis alls, och detär hur skönt som helst. Ska snart iväg och filma med boysen, och få klart filmen.
Tänkte först berätta lite om igår.

Jag började med några cider hemma med mamma innan resan bar av mot Anna. Jag var där runt halv åtta. Vi käkade en übergor middag som bestod av tacogratäng och tacochips. Då samtidigt var det lite presentöppning om man kan kalla det för det. Anna fick 2 guldfiskar och en scrapbook av sina vänner från skolan. Av mig och Victoria fick hon en weekend till London!! Vi ska åka någon gång i maj. Det ska bli riktigt skoj. Hon blev väldigt glad för sina presenter.
Efter middagen satt vi och snackade lite skit, och skrattade mycket. Sedan bestämdes det att vi skulle vidare på en fest inne i stan, Mälarhöjden om jag inte minns fel.
När vi kommer till festen, som killen sa skulle innehålla ungefär 15 personer, så satte vi oss i köket och krökade. Vid det laget var jag riktigt full, må jag lova. Kvällen där avslutades på toaleten med en gråtandes Anna. Anledningen till hennes tårar tänker jag inte tala om, det är för personligt.
Victoria vart sur och åkte hem, och jag stannade hos Anna. BNär vi väl skulle åka hem var klockan runt 2snåret och jag var riktigt trött och ville hem. När vi sitter på tunnelbanan pratade jag med Petra och Sandra när Anna plötsligt gick av vid Zinkensdam. Jag som hade lovat mig själv att inte lämna henne i det tillståndet gick av med henne. Men blev där avvisad av henne, jag fick inte åka med henne hem. Neeeheepp, jag hade ingen aning om vart jag skulle ta vägen. Jag fick inte ens ta samma buss som Anna. Jag ringde SL där de sa att jag skulle ta buss 94, men jag hade ingen aning om vart den gick ifrån så jag irrade runt där. När jag började planera att ta en taxi dog min telefon av batteribrist. Jag satte mig på tunnelbaneperrongen och fick vänta 23 minuter på tunnelbanan. Jag hade tänkt att sova över där, jag var så förbannat trött och kunde knappt hålla ögonen öppna.

När jag väl kommer fram till gullmarsplan ska inte bussen gå förrns om tjugo minuter. Kuuuul. Jag frös som ett arsel, kände att jag ville kräkas, och var allmänt jättetrött på allt. Då möter jag min kära vän Daniel som också var påväg hem. Skönt med sällskap. Vi tog en cigg på alleplan innan jag började min långa resa hem. Jag kunde inte lyssna på musik eller nåt, eftersom mobilen var urladdad. Och jag kände en skum dragningskraft som jämt ville dra mig åt höger. Höll på att gå ner i diket flera gånger. Men tillslut var jag hemma. Kom då på att jag glömt min laddare hemma hos Anna, och fick då sätta mig vid datorn och ladda den. Sen kunde jag äntligen lägga mig i min säng och sova.

Mina vita byxor är inte vita längre, utan vit-svartprickiga. Annas fel, dock. Hon fick ett litet utbrott påvägen hem och stanpade i en vattenpöl som stänkte upp på mina byxor istället. Det såg ut som att jag hade rullat mig i lera, och det var inte fullt så kul.

Förövrigt var det en kul kväll, med mycket trevligt folk.

          

Och där va det slut på bilder. Har lite videos, men kanske lägger in dom någon annan gång. Ursäkta kvalitén på bilderna, min mobil har sämst kamera.

Nu ska jag börja fixa mig, och dra mot tyresö kyrka, där vi ska filma.
PUSS&KRAM

godnatt

Jag är helt slutkörd. Kvällen/natten avslutades inte som planerat, det vart inte så lyckat med andra ord. Men det kan vi ta imorgon, för nu är jag vääääldigt trött..

PUSS&KRAM

Tappat lusten

Min familj fick mig idag att tappa lusten för allting. Jag orkar inte med någonting just nu, känns det som. Vill bara ligga i min säng, och göra ingenting. Men aldrig i helvetet att jag missar det här, nej tack! Nu när det händer någonting riktigt kul!

Kom precis ut ur duschen och känner mig riktigt fräsch nu. Skiter i att ha på mig klänningen, ser ut som en tant. Har på mig vita jeans och en svart tröja istället. Duger det med.
Ska sminka mig nu, och fixa resten.

Hoppas ni också hittar på något kul ikväll, för jag ska vara full som ett as och ha SKITKUL!

PUSSOCHKRAM!

god morgon!

Idag klev jag upp 07.45 och jag tyckte det var tid nog. men det är det inte. Jag kommer inte hinna dricka upp mitt te som förövrigt var jätteäckligt. Vi hade slut på forest fruit så jag va tvungen att ta lakriste, skiiiitäckligt!!! FYFAN. Men jag har ätit 2 mackor och jordgubbskräm, mumsi!

Igår somnade jag runt niotiden och det var hur skönt som helst. Missade dock när Marie vann Idol, hade velat sett det. Jag tyckte att Amanda skulle vinna, för hon hade en sån jävla ball röst. Men nej, de jag tyckter ska vinna, vinner aldrig.
Så jag har sovit som en stock inatt, och det har varit underbart skönt!! Är pigg och glad nu inför jobbet. Jag slutar fyra, så då ska jag bege mig hemåt och duscha och fixa mig inför kvällen hos Anna. LÄngtar som fan tills jag får berätta min lilla secret som hon ska få. Überkul ska det blir!

Men nu måste jag bege mig mot toaletten och börja dagens sminkning.
Skriver kanske innan the partey!

PUSS&KRAM!

Wiiiie

ÅÅåh, jag är så himla glaad! Himla himla himla!Det blir av nu! Överraskningen blir aaaaav! Hennes mamma gick med på det, som jag sa. Åååååh, va roligt!
Tyvärr kan jag inte avslöja det nu, eftersom då kan ju Anna läsa det, och det vore ju katastrof!!
Men nu längtar jag som fan tills imorgon, då jag får säga vad det ääär.

Var i Haninge idag. Mötte upp Jennie på bussen. Köpte en ganska fin klänning, ångrade mig lite när jag kom hem, jag tyckte helt plötsligt att den var lite tantig. Och sedan fick jag låna Jennies kappa och skor också, men skorna ska jag inte ha, det såg helt sjukt ut, haha. Har mina stövlar istället.

Ska snart hoppa in i duschen, och sen sova. Jag sov ingenting på dagen idag, jag kollade istället på ''Djävulen bär prada'' - en helt okej film. Försökte somna, men precis när jag hamnade i slumret ringde Jennie och sa att hon hade slutat. Typiskt, en hel timme innan hon egentligen skulle slutat. Suck.

Men jag kanske uppdaterar senare, måste ringa Victoria och ''tell the big story''
WIIHIIIOOW.

pic's

Nu sitter jag på mammas dator, och tänkte då sätta in lite bilder från när Alexandra var här. Kareokekvällen m.m
Here it come:

 Här sitter jag, hemkommen från kryssningen. Hade ingen aning om att Alexandra var bakom mig. Fick ganska stor chock när jag såg bilden sedan ;)

 Jag och moster på 9:an

  In the old town!

  In the old town

 Ååh, vad vi älskar varann, hehe

Jag orkar faktiskt inte lägga in fler, de tar sån tid och jag vill sova, men måste lägga in den här på min gravida mage. Shit pommes, det ser ju ut som att jag ÄR gravid.

image254

Jäääääs

Nu får jag snart snart snart åka hem. Snart så får jag hälsa glatt på min säng igen. sedan vid tre ska jag gå upp och möta upp Jennie och dra till haninge och shoppa loss lite. Jag har ju drygt 1000 spänn kvar som kan spenderas väl.

Men direkt när jag kommer hem ska jag tvätta av mig sminket och lägga mig i solariumet, jag har ju turen att ha ett hemma. Dessvärre är det inte så himla bra, men det suger iallafall.


Men jag skriver när jag känner för det sen, okej?
PUSS&KRAM!

bilder

         

Nu orkar jag inte lägga in med, men här har ni lite av vad vi gör på våra lektioner. Har var det iofs sommar och mys, men iallafall. den andra bilden är min favorit, faktiskt.

lektion

Sitter på lektionen nu, sitter mest och kollar Idol-auditions på+ datorn istället. Har ingen kamera så kan ändå inte fota. Surt, jag vet.

Kollade på den där ''ring ring'' som all måste ha sett, och det är SJUKT hur slut hon måste vara i huvudet om hon tror att det är bra! Fattar inte hur hon ens kan ställa upp på det där, med den där rösten. Det går inte, jag vet inte.

Snart ska jag sticka ut och röka, och kanske ringa någon. jag vill egentligen inte åka till haninge själv, men vad gör man inte för att få julklappshandla lite? Det är rätt överskattat, man får bara ont i ryggen och armarna. Och gör av med en jävla massa pengar, och sen får man ändå bara besvikna miner på Julafton. Varför ska ajg köpa julklappar? Det ska jag inte göra nästa år, sådeså.

PUSS&KRAM

god jävla morgon

Är så fucking jävla trött! Har sovit 2 ½ timme inatt. Jag kan verkligen inte sova i min egen säng längre! Jag kan sitta och gäspa och nästan somna på stolen vad datorn, men så fort mitt arsle hamnar i sängen så blir jag ''pigg'' - JAG KAN INTE! Som tur är så slutar jag 11.10 idag. Men jag skla till haninge först och kolal runt lite, kolla efter Simons och Sebbes grejer, sen kan jag åka hem och sova. Måste ladda upp inför lördagen, då jag ska jobba och parta. Treevligt, faktiskt.

Men nu ska jag gå upp och hinnaslänga i mig en macka eller något, innan jag drar till skolan. JHar fotolektion, så kan skriva därifrån. Har säkert massa grejer att lämna in, men jag orkar inte! BTW, jag kommer få streck i italienska. KUL! Jag fick inte ens streck i matte, och jag var inte på en enda lektion på vårterminen.. Hmm? Aja, måste ta tag i det där.

Vi hörs sen människor.
PEACE AND LOVE <3

Annsi gumman

Ååååh, va det är roligt med överraskningar! Nu får vi bara hoppas på att hennes mamma går med på vad jag vill göra. Hihi. Annars har jag en reservplan, en plan B så att säga. Lääääängta tills på lördag då det blir ''paketöppning'' och jag kommer med min finfina idé :)

Men nu ska jag försöka sova, eller aa, snart iallafall.
PUSS&KRAM

dagen

Shises vilken oerhört jobbig dag. Har aldrig haft så ont i ben och axlar förr. Jag har varit inne i stan sedan klockan tre, och kom hem för en timme sen, ungefär.
Har köpt grejer till alla förutom Simon och Sebbe (bror).
Mamma: En tavla med guldram med ett lejon på
Pappa: Köksgrejer (handduk, grytlapp, glas) för att hans ka stå i köket mer, skämtgrej.
Sabine: Halsband och spraypenna + block
Dennis: Spraypenna + block.

Sabine och Dennis blir tokiga om de inte får samma saker, och det orkar inte jag. Eller iallafall ritsaker, kanske inte barbiedockor och gubbar från star wars, men saker som de båda kan använda.
''Men Sabineeee!! Det är MIN penna!'' - drar lite i håret så hon skriker som en idiot.
Nej tack, ingen fin julafton isånnafall.

Imorgon ska jag till haninge efter skolan och köpa mig en klänning. Får se om jag hittar någon fin, hihi.

Och som sagt, jag lovade ju lite bilder från idag, tog bara 3 stycken, skittråkiga, men ett löfte är ett löfte ;)

   

Nu ska jag kolla runt i lite andra bloggar, men vi hörs senare!
PUSS&KRAM

byeee

Nu drar jag mig mot toaletten och sminket. Men ni får ha det så bra så kan jag uppdatera när jag kommer hem!
Kommer ta lite kort som slängs in här på bloggen.

Men ni får ha det toppenbra, så hörs vi sen!

PUSS&KRAM

Goooomorron!

Har sovit väldigt gott inatt, sovit i 10 och en halv timme! SKÖNT! Somnade 12 igår,. och vaknade runt halv 11. Hur underbart som helst. Jag ska nog börja göra det lite oftare. Imorgon börjar jag kvart över åtta, och då skulle jag behöva gå och lägga mig runt hanlv sju kanske. Vilket inte är det mest upphetsande.

Idag blir det stan med Victoria. Måste köpa julklappar och fika lite. Det var hundra år sedan jag fikade. Way to long! Så det blir lite kul. Slösa upp hela månadslönen. IOch jag hoppas att nästa lön kommer den 21:a för då hinner jag julhandla på fredagen inna´n jul också. Myyss.

Ska plocka ut 2-300 och spara till cigg. Kanske borde sluta röka....? Naeeej, det är inte lika möjs.

najti

Nu ger jag upp och beger mig mot sängen. Ska kramas lite också! Får hoppas att luggen inte står rakt ut imorgon, så går jag inte till skolan, hehe.

Imorgon börjar jag klockan tolv, så det blir en liten sovmorgon iallafall. Går upp vid tio tror jag, så hinner jag slappna av, och fixa luggen om det behövs.
Men ni får sova så gott, så slänger jag in ett inlägg imorgon!

PUSS&KRAM <3

Nyluggad och grejer!

Så, nu är det defenitift försent att ändra sig. Nu är luggen på plats. Liiite för tunn vart den, men det är mitt fel. Malin frågade ''Så? Eller ska jag tunna den mera?'' Och jag sa: ''Mera, mera!'' Och tillslut vart det som det blev! Men vart otroligt nöjs faktiskt. Ska bli lite roligt att se vad alla säger imorgon, om de blir glatt överraskade, eller om de tycker att det vart katastrof. Men då har jag alltid min mössa.

      

Där har ni lite bilder om vad som hände hos frissan!

Idag var det även julshow, och jag var där med Jennie. De tråkiga stunderna var tråkiga, så vi roade oss på vårat sätt:

   

Efter julshowen gick vi in på H&M där jag egentligen skulle köpa en klänning, men hittade ingen fin, så jag köpte underkläder till ett helt kompani istället. Och sedan bar det av till skolan och idrotten. Skoldagen avslutades med 35 minuters matte. Sedan åkte jag till Malin, och var redo att klippa mig.
Och så blev det. Jisses.

Men nu ska jag kolla runt på lite bloggar, kanske ta en cigarett också. Jag skriver säkert igen. Men ikväll kommer det inte blir så himla sent som igår! Sa ju egentligen att jag skulle lägga mig åtta idag, men klockan åtta var jag fortfarande hos Malin. Så det är ett tecken på att jag inte ska sova så himla tidigt.

Byebye, see yaaa!

morrn

Har aldrig varit såhär förbannat trött förut. Somnade inte förrens tre igår, så jag är helt slut. Jag ska verkligen inte ha tvn på när jag ska sova, det är det värsta som finns. Åh ajg är så tröööött!
Hoppas julshowen är tråkig, så jag kan sova, så kan Jennie väcka mig om det kommer något pinsamt, eller något bra. Skönt att sova i 2 timmar, lixom.
Jag förstår inte hur Anna pallar det här!! Ikväll ska ajg gå och lägga mig såfort jag kommer hem från Malin. Okej, kanske sitta lite vid datorn för att visa alla luggen (IIIIIIIIIIIIH) men sen ska jag sova. Senast åtta idag. PÅ torsdag börjar jag tolv, så det blir en liten sovmorgon. Skönt.

Men nu ska jag blåsa på nagellacket en stund, och sen gå och sminka mig. Sen ska jag göra te i termos :)
Tjingeling, puuuss <3

möss&godnatt

Jag har små möss som springer runt i mitt tak och golv. Man hör deras små klor skrapa, och jag kan erkänna att det är både gulligt men samtidigt så skrämmande. Tänk dig att vakna med en mus på magen som kollar dig rakt i ögonen. Scary, enligt mig. Sålänge de håller sig där de är nu, är jag nöjd!

Nu ska jag gå och sova, tror jag. Ska säga natti till Anna och sen hälsa på sängen. Ska upp om 6 timmar, och ska hinna kolla lite tv också. Under denna tid har jag sysselsatt mig med att läsa Katrin Schulmans blogg, samt kollat lite på E!-channel. Jättegivande, eller hur? Men nu ska jag säga godnatt, och sova.

Så god natt alla där ute, så hörs vi imorgon!
Puss&kram, tack för mig <3

nu är det dags

Nu örjar ask-koppen bli full, så det är nog ett tecken på att jag måste gå och lägga mig nu. Eller snart iallafall. Ska gå upp halv 8 imorgon, och det ska jag fanimej klara! Julshow imorgon, ska ta bussen 08.52 och möta Jennie där. Få lite sällis lixom :) Sen får jag se om jag kanske hinner springa lite i affärer innan jag börjar gympan. Men den börjar ett, och julshowen är slut runt halv tolv, så vi får hoppas på det bästa.

Det märks att jag måste gå och sova snart, Anna med för den delen:

ninni' längta till lördag säger:

hörru, vad har du för storlek i kläder?

ninni' längta till lördag säger:

L eller XL?

anna säger:

XXL

ninni' längta till lördag säger:

oj jävlar

ninni' längta till lördag säger:

det kan bli lite svårt

anna säger:

Ahahaha

ninni' längta till lördag säger:

får gå in på largeladies.com då ..

anna säger:

Jag har gått ner lite, hade XXXL förut

ninni' längta till lördag säger:

bra jobbat anna!!

anna säger:

haha viktväktarna

ninni' längta till lördag säger:

VA?!

ninni' längta till lördag säger:

funkar det?

ninni' längta till lördag säger:

jag gick upp 22 kilo!

ninni' längta till lördag säger:

fast .. de kanske menade att jag INTE skulle äta fet kyckling, oxfile med bearnésås, utan äta sallad och fisk

ninni' längta till lördag säger:

jag gjorde tvärtom ...

ninni' längta till lördag säger:

JÄVLA SKIT VÄKTARE!

anna säger:

Hhaahahhahahhahahaha

Det är konstigt att vi alltid har så givande konversationer på msn ... ^^


partey!

Party på lördag, nu är det spikat. Lilla Annapanna kommer inte vara så liten längre på måndag, och på lördag ska det stora firas. Tyvärr växer hon inte mycket mer på längen skulle jag tro, men hennes hjärta bli bara större och större.

Haha okej, hejsan mitt namn är Lätta! Jag är extra smörig och fet!
Det bröjar med lite förkrök, och sedan dras vi kanske till stan, och partar loss, eller så fastnar vi på förkrökspalatset! Yeahyeahyeah! Torsdag eller fredag blir det stan för lite shopping och julklappsfyndning. Ska även köpa en present till vråååååååååååålsöta Anna. Åh, ännu mer lätta. Nu får jag ju ta och lägga av. Anna kan ju tro att jag är dum i huvudet, och det är det sista jag vill. Hon är verkligen underbar.

SMÖR!

falsklegg

Som jag skrev till Anna, att höjer de åldern, ska jag dra ner till Thailand och skaffa mig ett falsklegg. Jag ska skriva på legget att jag är 36 år, ifall de får fnatt och höjer drastiskt på cigaretter och krogen. Just in case, lixom. Då har jag mitt på det torra.

Någon som vill joina på att skaffa falsklegg, tvivla inte på att kommentera och skriva ditt namn.

japp

Det var den dagen det. Då förstördes den kvällen. Jävla skit. Från och med imorgon ska jag läsa varenda liten millimeter av dagstidningarna. Varenda en. Jag ska inte missa en liten mening, ett litet ord. Och om jag hittar det ska jag skriva till våran kung och klaga. Jag vet, det är inte han som bestämmer sånt skit, man kanske, kanske skulle han lyssna till ett ledset hjärtebarn och hjälpa till.

Så nu tycker jag att hela Sveriges befolkning håller tummarna för mig och mina vänner födda 90!

jag säger bara det ...

jag lovar, jag säger bara det .... Höjer de åldern på cigaretter, då ska jag fullkomligt mörda alla människor som går i ett par skor. Då jävlar!

SÅ JÄVLA SUR!

DET ÄR SÅ JÄVLA TYPISKT SVERIGEHÅLAN!! FYFAN!! Nu ska de kanske sätta en gräns på 19 år på krogen?! VAD ÄR DET FÖR SKITSNACK?! Är de totalt dumma i huvudet?

JAG HATAR FITTSVERIGE!!

Skulle inte förvåna mig om de höjde till 48 på cigaretter också!

:)

ANNA FYLLER

ÅR PÅ MÅNDAG!

tråk

Är det bara jag som verkligen hatar att måla naglarna då det bara blir fel och kladdigt hela tiden? Antingen har det blivit jättefint, men så kommer man åt någonting och hela skiten förstörs, eller så blir det klumpigt och fult.
Det är jobbigt att vara tjej ;)

-

Jag är ingen Idol-fan, men sökte lite på Amanda, då jag äälskade hennes audition.
Och jag klickade på denna, och fick tårar i ögonen av Kishti's kommentar.
Eller när hon bli glad över vilken låt hon skulle få.
Rörande, ytterst rörande.

SNÖÖÖÖGGVE



Snygg människa + bra låt.
Kan det bli bättre?

wiihiiie

Jag fick mitt älskade käk iallafall. Och det var inte svårt att få med Simon dit heller. Men ojojoj, va mätt jag blev! Men käkade iofs som en tjockis, hehe. Tog ett sexpack kycklig och 2 cheeseburgare, jag var grymt hungrig. Men som jag trodde orkade jag inte den sista cheeseburgaren, och jag rörde inte ens pommes fritsen! Skandal. Fick riktigt dåligt samvete av att slänga bort dessa godsaker. Cheeseburgaren tog jag med mig hem för att kanske ge till pappa eller mamma, men ingen av dem ville ha. Sorgligt! Så nu tycker jag att alla håller en tyst minut för denna cheeseburgare, ska vi döpa honom till.. hmm... Göran?
Okej, en tyst minut för dig, Göran!


Tisdagseftermiddag

Skolan var helt okej idag. På livskunskapen hade vi besök av en tjej som var någonting som har med psykologi att göra, kommer inte ihåg. Hon jobbade iallafall med människor som begått brott, tex mördat någon. Det var en väldigt intressant föreläsning, och jag fastnade helt. Hon berättade en hel del hemska saker, och fick upp oss i disskutioner om allt möjligt. Men under föreläsningen somnade mitt ben från foten till knäskålen, och jag var oförmögen att röra på mig. Hemsk känsla. Ännu mer hemsk när den börjar ''vakna till liv'' när det sticker, och du kan inte ens stödja dig på foten.
Efter skolan åkte jag och Victoria till alleplan för att inhandla cigaretter. Efter det var det planerat att åka till donken, men hennes mamma skulle göra räkwook så hon drog hem. SVIKARE! Jag som var så himla sugen på donken, evigheter sedan jag åt där. Kanske bara är bra, det beror på hur man ser på skaen. Onyttigt = bra att vi inte åkte, Suget = inte bra att vi inte åkte. Och räkwook lixom, hur gott låter det? Naaaej, tack. Skulle inte tro det.

Pojkvännen jobbar över, så jag sitter här helt sjäkv nu. Vilket iofs är rätt skönt med tanke på att han vill alltid mysa, och jag vill sitta här, iallafall en stund. En stund som brukar bli upp mot 2 timmar, men ja. Ni förstår.
Så nu sitter jag och har klämt i mig 4 klubbor, och ska snart upp och lägga mig i fotöljen och joina mor&far i vardagsrummet. Mysigt det också, med tanke på att våra nya soffor är helt underbart sköna.

Imorgon klipper jag mig. Är så nervös att jag får ont i magen av att tänka på det. Men det ska nog gå bra, ska du se. Annars finns det ju något som heter hårspännen, så det går ju alltid att få bort skiten ur ansiktet.

Bortsett från det har det varit en skön dag idag, faktiskt. Men skulle inte skada med lite sömn, så det gör inget om jag somnar i fotöljen.

Ha det bra, så hörs vi senare. Tack för mig <3

JA TACK!

Några, så fruktansvärt snygga killar. Jag säger bara;

JA TACK!


image222image221

:)

Så snkönt med en extra halvtimme att bara ta det lugnt, läsa lite bloggar, sminka mig i lugn och ro. Och för en gångs skull, hinna dricka upp mitt te. Imorgon börjar jag halv tio utanför forellen, då det ska vara julshow. Missade den förra året, så jag ser fram emot den riktigt mycket nu.

Idag går jag till sex, sen får vi se om Simon orkar hämta mig från skolan, så jag kan komma hem så snabbt som möjligt, äta och sean sova, Imorgon ska jag gå och lägga mig tidigt. Det sa jag igår också, eller hur? Men tror ni att det vart tidigt? nej, för jag råkar ju veta att det går SATC på tv, och sedan 2½ män. Och sedan brukar jag byta till kanalen E! där det brukar avar ett program om plastikoperationer. Jag som är ett stort fan av Extreme makeover, och The Swan, äääälskar det programmet. Där får man också se hur de gör allting. Och speciellt, hur det ser ut efteråt.

Men nu måste jag springa upp och borsta tänderna.
Vi hörs senare, puusssss <3

FAAAAAAAAAAAAAN

HELVETES JÄVLA SKIT! Jag skulle gjort 'rörligbild'-provet idag! Men vem glömmer inte det om lilla ninni?!?!

Fanfanfanfan! Nu kommer jag behöva göra det nästa vecka. Kvart över åtta lixom, gaaaaaaah! Asså jag orkar verkligen inte med skolan, jag gör inte det!
Och jag fattar mig inte på Anna, som kan ha femtielva prov på en vecka. JKag har aldrig prov! Vilket iofs kan bero på att jag går media, men vi har ju också inlämningsuppgifter. Skitskitkskit.

Och som pricken över i:et brände jag mig på teét!
ÅÅÅÅÅH!


go morron!

Inte fan gick jag upp 2 timmar innan jag skulle gå. Jag råkade trycka på snooze lite för många gånger, kanske. Första gången ringde den sju, sen ringde den var tionde minut, hehe. Men tillslut, runt 8, klev jag upp och gick in i duschen. Det var där jag bestämde mig för att ta den senare bussen. Jag orkar inte stressa!! Så nu ska jag klä på mig, och sedan gå och göra en kopp te, och sedan lugnt och sansat gå till toaletten och sminka mig.

Det är ingen idé att du frågar om det här Jennie, för jag kommer inte svara.
Men det finns en person som sårat mig ganska mycket. Från att ha varit relativt nära, och skrattat mycket ihop, till att inte ens lufta på luren och ''bara säga hej''. Du är alltid upptagen när jag ringer, och du är negativ till allt som jag vill hitta på. Jag vet inte..
Men det har ju inte hänt något? Vi har inte bråkat? Jag har inte varit elak? Du har inte varit elak?
Men jag vet inte vad som händer just nu. Jag saknar dig iallafall, men lite förbannad är jag också.

Jag kommer säkert ångra detta inlägg, men nu vill jag iallafall skriva det.
Jag kommer inte berätta för någon som frågar vem det handlar om, för det är mellan mig och den personen. Att ni kan läsa om vad som hänt, och? Så länge ni inte vet vem det handlar om, så behöver ni inte bry er.


älsk <3



Bara för att jag äääälskar denna scen, och denna låt!
Tack, och god natt <3

god natt!

Efter en kort vända med hunden säger jag nu god natt. Ska bli skönt att äntligen få somna i tid, få ligga i sängen och titta tv utan att få ångest för att klockan är så mycket.

Simon kom förbi jobbet efter att han jobbat, och det var trevligt att få lite sällskap för en gångs skull när man städar. Brukar annars vara helt själv, och det är lite läskigt, iallafall när man ska gå ut med soporna i mörkret, utan att veta vad som kan hoppa ur containern. Skämt åsido, men det är aldrig kul att stänga själv.

Imorgon är det en lång dag i skolan, livskunskap som sista ämne. Hade egentligen en inlämningsuppgift, men jag får skriva den snabbt innan lektionen. Kommer dock inte ihåg vad det var för uppgift, men det får jag ta och ragga tag i.

På onsdag klipper jag mig!! Iiih, är lite smått nervös. Varje gång jag står i spegeln försöker jag se mig själv med lugg. Det går inte. Jag kan inte. Men det är försent att banga ut nu, eftersom nu litar Malin på att jag kommer, och jag sviker inte.

Meeeeen, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla 2½ män.
Imorgon ska jag kliva upp en jävla stund innan jag måste gå, eftersom jag ska duscha också. Så jag hinner nog med ett eller annat inlägg.

Ha det bäst, puss&kram <3

Suck

Det vart ingen tidigare hemgång för mig. Det kom till slut lite gäster, och de är fortfarande kvar. Jag har börjat städa lite smått, så det inte blir så himla mycket att göra sedan. Men det är inte mycket jag kan göra när det fortfarande är kvar folk. Så vi får vänta 20 minuter till. Har städat köket osv. Var nära på att slå en pappa idag, då han var otroligt otrevlig och äcklig. Men det finns barn här, och han är ju troligen pappa till något utav den. Och jag skulle inte vilja att någon slog min pappa.

Lakrisal och te

Är inne på min andra kopp te och tredje rulle lakrisal. Har väldigt tråkigt på jobbet, då det bara är en familj här. Vi får hoppas att de går hem snart, så jag kan stänga 4 idag, istället för sex. Då kanske simon kan komma och hämta mig iallafall. Ska snart ut och röka, för då kan jag hålla koll så inga fler kommer ;) men jag kanske skriver igen, om jag inte dött av tristess. Pöss <3

Bussen

Har nu kommit underfund med att det går ju självklart att blogga från mobilen. Underbar uppfinning. Sitter nu på bussen på väg till jobbet. Skit äcklig lunch idag som bestod av fiskbullar och potatis. Åt iallafall, annars skulle jag avlida. Framför mig på bussen är det två barnvagnar, och båda mammorna är unga. Väldigt unga. Kanske en sisådär 17 år kanske? Det poppar upp mer och mer nu för tiden. Att man ska vara ung menar jag, barn har det alltid funnits mycket av.
Vi hörs, när jag kommer hem. Puss <3

stress

Jag tycker att jag kliver upp i god tid. Så pass god tid så jag kan sitta vid daton en stund, sminka mig och dricka en kopp te. Men nej, då ska alltid klockan rusa fram, och precis när jag fått ner mitt te ser jag att jag behöver gå och sminka mig om jag ska hinna med bussen. Så jag får ta med mig teet in på toaletten, och dricka medans eyelinern torkar, eller liknande.

Ska jag behöva kliva upp 2 timmar innan jag måste gå, eller vad händer?!

Så jag stänger av datorn nu, men kanske skriver när jag är i skolan. Vi hörs, gott folk!
Kraam <3

God morgon!

Idag mår jag hur bra som helst! Skulle aldrig kunna tro att jag varit sjuk! Men det kanske är så, att sömn är egentligen det bästa botemedlet mot sjukdomar! Jag somnade runt tolv igår, och gick upp åtta. Och nu är jag fit for fight igen.

Idag är det bara matte och naturkunskap, sedan åker jag och jobbar. Måste avlösa mamma snarast möjligt eftersom hon är väldigt sjuk, men utan henne skulle det bli kaos på jiobbet. Hon jobbar nämnligen alla vardagar på morgonen, själv. Och Pia, min chef, har ett annat jobb på sidan av, och resten som jobbar där har skola eller annat jobb. Det är mamma och Helen som jobbar vardagar. Så om Helen eller mamma skulle bli sjuka, så finns det inga som kan jobba. Klantigt av Pia att inte anställa något riktigt arbetslös!

Men nu ska jag göra te, och sedan sminka mig. Slänger iväg ett inlägg sedan!
Kram <3

najtinajti!

Nu har jag legat i fotöljen, kollat på Bridget Jones's Dagbok, och pratat lite med mamma, som för övrigt är jättesjuk.

Vi pratade om hur lätt man blir nykär när man får välja själv när det ska vara mys och pys. Hur det kan vara så skönt när någon annan inte tycker att man jämt ska vara på myshumör. Eller när en hel dag flyter på utan tjaffs. Hur underbart glad man kan bli då! Idag har jag fått bestämma, och mamma har sluppit tjaffs. En skön dag! Om man bortser från alla illmåenden, alla farväl och alla irreterande grannar.

Nu ska jag tvätta bort det sminket som är från igår, och gå och lägga mig.
Men jag skriver imorgon, då det är skola och jobb som gäller. Hoppas att jag mår bättre imorgon, så jag slipper vara hemma igen. Det är så fruktansvärt boring.

Men då hörs vi imorgon, tack för mig <3

jobbig

När jag var ute med hunden, och nästen precis vid min dörr, hörde jag en granne säga hej.. Han hade självklart sin hund med sig. Släppte hunden lös, så jag var tvungen att släppa Sulan. Och sen tog han med sig hundarna till hans bakgård, så jag var tvungen att följa med. Jag ville baar hem, för det var kallt och blött ute. men jag var tvungen att stå där i en timme, en timme, fattar ni det?! Det var skitjobbigt. Varje gång jag skulle öppna munnen och säga hej då, började han babbla om hundens kroppspråk. Jag ville sjunka genom jorden så jag kunde vara hemma igen, hemma i mitt trygga rum, utan honom.

Men tillslut kom jag därifrån, och kom hem igen. Tog med mig lite pepparkakor och satte mig här, i mit varma sköna rum. Ska snart upp och somna i fotöljen, ta mig en kopp te och vänta på Simon. Men jag skriver innan jag går och lägger mig.

Tack för mig <3

NU GÄLLER DET!

Det är det lugg som gäller. Har bokat en tid hos min käre vän Malin, som pluggar till frisör. Det är ju bra att det är en kompis som klipper, för då vågar jag skälla om det blir fel! Men hallå, det kostar lixom bara 60 spänn! Gör det hos en frisör och det kostar dubbelt! mer än dubbelt, typ.

Så på onsdag händer det. För sent att ångra sig nu.

Här har ni den utomordentliga frisören som ska få ta sig an lilla mig:

image220

Nej, hon ser inte ut såhär i verkligheten, hon är tillpuffad och fixad :)
Så nu vet ni vem ni ska leta upp och slå om det blir helt fucked up?

julmys

Precis när jag tänkt knata uppför trappan och poppa popcorn, kommer min syster ner och säger;
-Ninni, vi vill att du kommer upp
-Meh, varför då? (kan ju inte säga att jag var påväg, då får ju hon som hon vill)
-Jo, men vi ska visa dig en sak.

Jahapp, knatar upp för trappan och möts av riktigt julemys! De hade tyckt att jag verkat hängig och deppig på sistonde, så de tänkte överraska med lite lussebullar, pepparkakor och glögg. Snälla familj!
Detta mys möts jag av:



Det lilla hjärtat fick jag från min syster.
Vi mös en stund, innan mor&far gick och la sig, och jag gick ner.
Ska snart ut med hunden, och sen ska jag sova en stund.

Tack för mig <3

Bye!

Nu ska jag gå ut och röka, och sedan ska jag gå upp och mysa lite i soffan. Tryck i mig lite chips, och sätta på en film. Men jag uppdaterar självklart senare, ni känner ju mig.

Tack för mig <3

hihi

http://kissie.blogg.se

Kan någon, snälla, berätta för mig vad ''äckelfitta'' är? Hennes beskrivning är:

Postat av: Alexandra

Något som beskriver hur folk ser dig, jävla fjortis

Jag skrev en liten kommentar i hennes blogg, på en utav hennes videos, där hon står vid spegeln och gör massa ljud: ''Eeeeehm, mmmmmm, vahetere, eeeeeehm'' - precis som jag skrev om i fjortis-inlägget.
Och då skrev jag att hon var fjortis, och då kallade hon mig äckelfitta.
Men den lilla tjejen vågar inte ens visa kommentaren. Är hon för rädd för att stå för att hon är fjortis?




ÖNSKELISTA

1. Canon Ixus 75 (jag sparar systemkamera till senare)
2. Plattång
3. Presentkort
4. Att min ring från förra året ska bli förminskad

Jaha, min önskelista. Har suttit hur länge som helst nu och funderat.
4an, det är en ring som jag fick förra julen, men som var alldeles för stor,
så mamma skulle förminska den, men det har fortfarande inte hänt.

fjortis, vad är det?

Vad kännetecknar egentligen en fjortis? I de filmer jag sett nu, där de visar bilder på fjortisar, visar de även ''vanliga'' tjejer, som sitter och fnittrar på tunnelbanan. Jag trodde att man var fjrotis om man;
Sminkar sig med 25 lager brunkräm och mascara. När man går med vääääldigt urringade tröjor, för att visa upp sina ''icke enorma''-bröst. När de skriker när de pratar i telefon, bara för att de ska berätta om den senaste festen de varit på, ååååh shit, va snygg den där killen vaaaah assooo... Ja, ni fattar.

Jag har också varit så, vissa delar av mig är nog fortfarande en liten fjortis. Men jag sminkar mig inte så förjävla mycket, enligt mig själv, jag går inte i tröjer som visar mer än vad de döljer, jag skriker inte i telefonen. Och framför allt, jag pratar inte som de gör. ''Åh bah, asså, vahetere, shit, fett''
Men jag kan ju också få mina ryck, och bete mig som en liten 14åring igen! När jag ser en snygg kille på stan kan jag börja fnittra och säga ''Kolla snyggingen, nej men kolla inte raa! Åååh, va snygg, hihihihihi'' men det tror jag faktiskt att man aldrig växer ifrån. Jag säger ''fett'' när jag är med Anna, men det är ju för att hon säger det.

Observera att jag inte tycker att du är fjortis för att du säger fett, det krävs alla andra saker också.

Jag kanske har ett tråkigt liv, men jag krökar inte varje helg, jag jobbar. Jag ligger inte med 14 killar i månaden, bara för artt jag är ''singel''. Jag blir inte hysterisk när jag är full, och står och skriker utan mening. Jag somnar hellre.

Nejmen ni förstår poängen! När man själv var fjortis var det fjortis att sitta bakom skolan och tjyvröka, och kanske dricka en cider en fredagskväll. Smita ut på natten och bada, bussluffa, eller vad som helst! Men kolla på dagens fjortisar! Herregud! De är hysteriska, de ska börja tjaffsa för småsaker, de dricker alla helgdagar, och vissa vardagar. De gör ALLT! Vad har hänt egentligen?!

Vart går gränsen för fjortis, tycker ni?


hihi

Det kan vara lite roligt att kolla på dessa videos, då man kanske ser någon som man känner/känner till. Jag kände igen ett antal, hihihihi.


-

Känner otroligt starka

vibbar av irritation idag!

2 december

Idag ska vi julpynta. Har ingen lust för det egentligen. Julkänslan finns inte där. Jag har bara tittat på min chokladkalender, inte öppnat de två första luckorna. I veckan måste jag in och handla julklappar. Har inte köpt någonting, och iår kan jag bara köpa något litet, eftersom lönen inte vart så stor som jag hoppades.

Kan ni ge tips om paket till:
En mamma
En pappa
En pojkvän
En lillebror

En lillasyster

En storebror


Det skulle uppskattas, då jag är helt tom på ideér. Det enda jag vet att jag önskar mig är en platt-tång. Jag fick en ''platt-fön'' gjord från BabyLiss förra julen, men det suger gurksnopp.
Jag funderar ¨på att åka in till stan på onsdag, eller så. Min tidiga måndag har ju försvunnit eftersom jag jobbar nu för tiden, då är tidigaste dagen på ondagen.

Menmen, ska kanske upp och hjälpa till att pynta nu, kanske ta ner något till mitt egna tråkiga rum.
Tack för mig <3


hejdå

Nu har hon åkt. Back to Austria. Men hon kommer tillbaka i sommar, då en utan hennes bästa kompisar ska gifta sig. Jag längtar redan. Min moster är som en bästa vän. Hon är endast 10 år äldre än mig, och hur underbar som helst. Det vet alla som träffat henne. Jag kommer sakna henne, något så otroligt.

<3

god morgon

Jag är sjuk. Väldigt sjuk. Har legat på toalettan mellan två och fem inatt. Så det blev inget jobb idag. FAN FAN FAN, jag hatar när jag inte kan jobba! Jag ser de pengarna flaxa med sina pappersvingar, från mitt konto, in på någon annans. Jag får jämt så jävla dåligt samvete. Jag vaknade 9:e av väckarklockan och går upp till mamma, sätter mig på knä vid hennes säng och säger gråtandes;
-Mamma, kan du jobba istället för mig idag?
-Varför då?
-För jag är sjuuuk, ''hulkhulk''
-Jaha, men det är bara att gå och lägga dig igen?
-Neeej, för dom är bara 4 som jobbar då!
-Ååh, att man aldrig får sova ut!

Så där satt jag, med dåligt samvete, och snyftade. Kände mig som 5 år igen.
Sen gick jag och lade mig, och sov. Minutrarna gick som timmar! Det kändes som att jags ovit huyuuur länge som helst, och det hade bara gått 2 minuter?

Men nu ska jag upp och äta, och säga farväl till min moster!
Kommer komma mycket inlägg idag, då jag säkert bara komma sitta vid datorn!
Tack för mig <3

Tjabba

Kom hem från jobbet för ett tag sedan, har redan hunnit äta lite soppa, macka och lite tomat och feta. Ska nu hoppa in i duschen med Simon, och skrubba mig så jag känner mig ren och fräsch.

Jobbet idag var inte allt för jobbigt, det slog till där vid 3 tiden, då det kändes som att man stod rakt i julrean, och flockar av kvinnor och män öste sig över mig.
Nej, det var inga kul.

Skriver mer efter duschen, Simon tjatar!
Tack för mig, så länge <3

God morgon!

Inatt har jag vaknat nästan ecakt vraje timme, och alla gånger av samma anledning; Jag var skit-törstig. Jag gick upp alla gånger och drack mjölk, vatten, juice, O'boy och saft. Men samtidigt har jag sovit gott. Gick dock inte upp halv nio som jag sagt att jag skulle göra, men det var så förbannat skönt i sängen. Varmt, men samtidigt kallt.

Är det bara jag som hatar att sova i en varm säng? Jag ställer mig gärna ute i 10 minusgrader, och sedan springer jag in och hoppar ner i sängen. Kryper ner under täcket, skaka, men känner hur värmen under täcket tar emot mig med öppna armar :)

Men inatt har jag haft jättekonstiga drömmer, inte läskiga, men konstiga. Jag drömde att jag skulle passa grannens och mitt hus under en helg, och hade feta festen där folken var i både mitt hus och grannens. Någon hade med sig en hund, som min hund lekte med. Dom sprang rung som galningar. Sen började festen ta slut, och jag försökte få hem alla, och då stod vi på en båt som rullade längst vägen (?) och jag skrek så som jag aldrig skrikit förr. Men ingen lyssnade på mig. Tillslut sprang alla, och jag, själv!, var tvungen att städa båda husen själv. Kul fest, meeeen.
Och nu har ju vi snackat budskap med drömmar på livskunskapen, då kanske budskapet är att jag aldrig ska ha fest! Okej, jag är med i spelet.

Nu ska jag gå och sminka mig, och sedan gå till bussen.
Men jag uppdaterar när jag kommer hem!
Tack för mig <3


god natt

Nu har jag tagit min sista cigg och ska gå och lägga mig. Ska ställa klockan på halv 9, och ta det riktigt lugnt imorgon bitti.

Känns lite tomt i mig nu, som en klump i magen. Kan nästan gissa mig på vad det är. Och det känns inge bra. Men skit samma, orkar inte med det nu.

Anna ska inte med på en resa. Trist, men tänker inte tvinga henne. Hon hittar säkert något roligare att hitta på. Menmen.

Nu ska jag sova, ni med kanske.
Tack för mig <3

RSS 2.0