snart dags

Snart är det dags för studenten. Jag har inte varit i skolan på.. jaa.. några veckor?! Det är sjukt va jag har skitit i det. Men jag orkar som sagt inte bry mig längre. Gjort är gjort. som sagt.

Så, onsdag är det studentfotografering. Kul! Tisdag är det bal, men jag har bestämt mig för att inte gå. Vafan ska jag göra där..? Lite så känns det. Så nej, ingen bal för mig. Men torsdag. EN JÄVLA VECKA KVAR! Det är sjukt. Så jävla sjukt..

Ska snart röra mig in till stan. Tänkte kolla lite kläder, samt se till att möta upp Fison så vi kan byta pengar mot biljetter till slutskivan. Såå, jaa. Så som det kan bli va..

Tänkte bara skriva lite så man vet att jag lever lixom.

Tjingeling!

en tripp till donken senare

Sådärja, hemma från Donken igen. Jag och min trogne följeslagare Simon tog en tripp dit. Han och jag är experter på att sitta uppe hela nätterna. Vi brukar konversera på msn fram till morgonen. Och idag började vi prata om mat. Och nämnde självklart Donken.

Så han tog sin lilla bil (som för övrigt låter som ett flygplan) och så hämtade han upp mig vid Trollbäckens IP. Vid donken festade vi på hamburgare och kaffe. Ytterst trevligt!

När jag sedan kom hem skulle jag hoppa in genom fönstret. Risken fanns ju att pappsen skulle vara vaken, och han skulle bli väldigt arg om han märkte om jag fortfarande var uppe, och dessutom var ute på vift. Men dessvärre ramlade jag innan jag hann sätta fötterna i golvet, så om han inte var vaken då, är han verkligen vaken nu.

Men nu ska jag surfa runt lite, och sen ska jag faktiskt låta John Blund komma och ta över.

Tjingeling!

köp dessa till mig

Jag är KÄR, jag SKA ha dessa!




VILL HA VILL HA VILL HA

Bild tagen från Halens

MAHA

Just det, vi ska till Tre Ankare på torsdag! :D

(victoria, du fattar)

herregud..

Bara ett bevis på hur dum i huvudet Victoria Wenger är:

Victoria Wenger; Imorgon kör vi en repris från i onsdags ! säger (01:42):

lilla ninni i skogen mellan träden hon vadra, då plötligt så såg hon en jätte het tjej. Oh hållalatjili och hållalatjili där kom jag


no life no life

Jag och Victoria har inga liv. Vi sitter just nu och pratar i telefon, samtidigt som jag har webbcam med henne. Hon sitter och leker med sin basker, och jag sitter och gör miner. Vi är alldeles för trötta för att ens orka bry oss. No life, säger jag bara!

Jag är inte taggad för jobb imorgon, må jag lova! Ska jobba fem timmar, och jag lovar er, det är inte mycket jag tjänar på den dagen. Jajajaja, vad ska man göra?

Nu ska jag väl ta och sova, antar jag.
Så, godnatt!

Tjingeling

MVG MVG MVG

Yes, visst fan kirrade jag ett MVG i trafikkunskap. Lite stolt är jag faktiskt! (:

Jennie har nu också kommit hem från Thailand, så träffade på henne lite snabbt i Tyresö Centrum. Hon har gjort en jättefin tatuering på armen! Lite avundsjuk vart man ju, maha.

Ska också göra en snart har jag bestämt. Har lite ideér, såå aaa...

Men nu har jag inget mer att skriva, är uttråkad som fan.
Men skriver kanske sen!


MVG MVG MVG! Tjingeling

Ny hårfärg

Jajamensan, ny hårfärg har jag också!





Längesen som jag var såhär ljushårig! :)

skola

Idag, tro det eller ej, ska jag till skolan. Har inte varit där på bra länge nu.. Ooops.

Trafikkunskap idag. Hoppas på MVG, faktiskt. Fick MVG på det jag hade skrivit i Studiehäftet, så om det gick bra på provet vi gjorde i måndags förra veckan så kommer ännu ett MVG att stå i betygslistan.

Nu fick jag det att låta som att jag hade ett antal där, men det har jag verkligen inte. 1 MVG till och 5 VG:n - DEN NI! Sen hur många G:n och IG:n jag har, är en helt annan femma. Satt och räknade igenom dem igår, både 1an, 2an och 3ans betyg.. Ooops igen, säger jag. Många IG:n blev det, må jag lova.

Inte stolt, men förtvivlad är jag inte heller. Jag orkar helt enkelt inte känna ett skit.

Och imorgon har jag också planerat att gå till skolan, iallafall på psykologin. Sen blir det gymmet som jag inte har besökt på typ en månad, och sen blir det jobb från 15-20 och sen ska jag och Victoria till Bar 54 och hälsa på lite vänner.

Torsdag har Victoria sin skiva, och på fredag är det troligen jobb igen 15-20. Sen är det jobb hela helgen som vanligt.

Hade personalmöte i söndags. Fick se de nya sommarscheman. Jag jobbar väl sådär mycket, inte överdrivet, men skulle vilja jobba mer om man säger så! Fast jag ska inte säga för mycket, jag vet hur jag är. Tar åt mig jättemycket pass, och sen byter jag ändå bort dem för att jag inte orkar, haha.

Men nu ska det borstas tänder och packa väska. Nu ska jag till centrum först och köpa en nu kalender, och sen till skolan.

Tjingeling!

JA! Något nytt har ju hänt

Jo förresten - Jag och Simon är tillsammans igen! Happyface! :)

uppdatering

Nu har det gått yttligare väldigt lång tid sedan jag bloggade. Och vad har hänt sen dess?
1. Jag har blivit ett MVGbarn
2. Jag har sagt upp mig från jobbet för att åka till Moskva och jobba
3. Jag har träffat en miljonär som gett mig 150 miljoner så jag behöver aldrig mer jobba
4. Jag går runt i samma gamla rutiner

Sorgligt nog är det alternativ 4. Förvånade? Inte jag iallafall.

Men livet rullar på. Skolan existerar inte längre för mig, jobbet existerar på helgerna, pengarna existerar den 25te men ej långt efter det är de borta och jag sitter fortfarande här i min säng och ruttnar.
Det enda nyttiga jag har gjort på senaste är att jag har skaffat tillbaka min telefon. ÄLSKLING ÄR HEMMA IGEN <3

Men sen då? Jag har inte fixat kläder till student, jag har inte fixat mitt eget internet utan snor fortfarande mammas dator, jag har inte tagit åt mig extra jobb-pass för att tjäna pengar, jag har inte fixat ett skit - så att säga.

Jo, jag har färgat håret. Lite blondare denna gång, en slingning till och sen är det klart. Skönt att vara lite ljusare i barret.

Men ångesten finns fortfarande där. Sen om jag fortfarande orkar känna den, lyssna på den - är en helt annan sak.

Jag.är.trött.på.det.här - ge.mig.ett.nytt.liv


MITT liv, MINA val!

Nu är det snart dags för studenten. Jag har ångest. Det går upp&ner för var dag som går. Jag pratar självklart om mina betyg. Ena dagen känner jag verkligen att jag inte bryr mig. Att jag inte orkar. Att jag tycker att det är meningslöst för mig att må dåligt, när jag VET att det inte finns något att göra nu. Men sedan fylls jag av en sån jävla ångest. Men den ångesten är inte för att "jag inte har någon framtid utan betyg" - utan mer en ångest för hur mycket jag faktiskt sviker mina föräldrar och även lärare. Jag får en klump i halsen när Anna (vääärldens bästa) frågar mig hur det går. Vad jag vil göra med mitt liv. Hur jag har planerat. Att behöva prata om det är jobbigast. Eftersom jag VET att ifall jag hade lagt ner lite tid hade jag kunnat fixa detta. Jag

Jag hade aldrig kunnat bli ett MVGbarn, men jag hade iallafall kunnat försöka. Men samtidigt kan jag inte klandra mig själv. Jag VET hur jävla skoltrött jag varit. Troligen mer än andra. Jag har fått kraftig ångest när jag vaknat på morgonen, och istället valt att somna om. Bort från allt, bort från skolan.

I början av ettan var jag en av de få i klassen som hade under 5% frånvaro. I måndags fick jag min nuvarande. 77%.. 77% ogiltig frånvaro.. Nej, jag är verkligen inte stolt. Men jag har, PSYKISKT, inte orkat.

Förutom att tänka på lärarnas&föräldrarnas besvikna miner, så tänker jag också på att det kommer bli psykiskt jobbigt att söka jobb. När arbetsgivaren vill se är det enda jag kan visa upp ett vitt papper med stora  bokstäver - IG-BARN! Men samtidigt vet jag också att i den branschen jag är nu, dvs café&resturangbranschen, bryr sig inte om betyg. De bryr sig om hur mycket erfarenhet du  har. Och erfarenhet har jag. Jag jobbade 1½ år på Barnadiset där jag fick sköta kassa, stängning, larmning, mathantering, espressomaskin och kalasunderhållning. Sen har jag jobbat i 8 månader på mitt nuvarande jobb, café Söder inne vid skanstull. Där får jag också sköta espressomaskin, stå i kassan, hantera pengar och stängning. Beställningar och sån skit.

JAG KAN DET! Jag behöver inte visa upp ett betyg för att visa att jag kan. Jag kan visa upp mitt CV. Och där står det. Där står det att mitt störta intresse inte har varit skolan, utan att jag istället valt att JOBBA och skaffa mig ERFARENHETER. Prova på nya saker.

Det finns 2 val man kan göra:
1: Plugga, plugga, plugga och skaffa sig ett bra jobb. Leva flott (om nu det jobbet har bra betalt)
2: INTE plugga så mycket och istället jobba. Jobba där, och sen där, sen byta dit, sen kanske resa utomlands och jobba. Jobba jobba jobba.

Jag har tydligen valt val nummer 2. Och jag känner inte att det kommer förstöra min plan för hur mitt liv ska se ut. Jag vill inte sitta fast i en skola i 4-5 år till, för att plugga till något som jag kanske inte ens får jobba som senare.

Nu börjar jag spåra här, såklart. Det är nog bäst att avsluta här. Här och nu. Innan det spårar totalt och jag skriver en bok istället.


RSS 2.0