kanske?!

Nu kanske min förändring kommer. Det är kanske nu som jag tar tag i allting och blir ett MVG-barn. Jag känner det i kroppen, jag känner hur jag bara vill bli av med det här nu, hur jag bara vill få allting gjort. Tänk, TÄNK om det är så? Fyfan, då skulle tillochmed jag vara lycklig!

-

Jag börjar bli sjuk.. Jag är inte mig själv. Det är inte normalt av mig att göra på detta viset. Jag vet inte vad som har hänt, men jag har helt plötsligt börjat bry mig.
Jag vet att det är svårt att tro på, och jag förstår er om ni inte gör det. Men jag lovar, jag pluggar faktiskt just nu.

god jävla fattig natt

Nu, innan min rygg går av och jag dör, ska jag gå ner i min säng och sova. Imorgon är det skola, samt stan med Victoria. Vi ska kolla efter maskeradkläder eftersom jag ska ha skiva på måndag (!!) med temat film. Måste ha lite inspiration, så måste in och kolla lite. Vi har våra idéer, men vi får se om man hittar något annat kul.

Vill ni veta en till rolig grej? Jag vart så öööööverlycklig när jag såg det. *NOT!*
Jag har numera 12 kronor kvar på mitt konto, och min plånbok ekar jävligt tom. KUL ELLER?! Lönen kommer inte förrän på fredag (eller måndag, beroende på om chefen är snäll) och mina cigg kommer ta slut imorgon. Vafan gör jag?!

Jag kommer säkert behöva låna pengar av Victoria så jag kan köpa mig något kul imorgon, så får hon dem sen. Men cigg då? Och allt annat nödvändigt som man bara mååste köpa? Som kaffe? Hur ska jag ha råd med kaffe?

Som sagt, det är inte bara ryggen som dödar mig, det är ekonomin också.

allt börjar bli som förr?

Jag sitter här och läser igenom gamla inlägg. Och det slår mig varje gång jag bestämmer mig för att göra det, hur ofta jag uppdaterade förut. Och det får mig också att tänka på hur bra det är med en blogg. Att allting sparas, och att jag kan läsa det om och om igen.

Mycket har hänt sedan dess. Jag har börjat träffa Simon igen. Han som jag var tillsammans med i tre år. Han, ja. Han hörde av sig till mig, jag följde med honom när han skulle jobba, vi träffades efter det och här är vi nu. Tillsammans vet jag ej, men vi tycker om varandra.

En sak är ju säker, ingen av oss slutade någonsin att tycka om varann. Vi behövde bara en paus från varandra helt enkelt. Men jag kan känna idag, att jag ser på honom på ett helt annat sätt nu. Jag vet vårs brister tillsammans, men jag vet också vad vi är bra på tillsammans. Jag har alltid kunnat prata med honom, på ett sätt som jag inte kunde prata med någon annan.

När det tog slut mellan mig och Simon lovade jag mig själv att vi aldrig mer skulle bli tillsammans. När folk frågade svarade jag nej. Nej, nej och åter nej. Just för att jag visste varför det hände, varför vi tog beslutet.

Men det kanske är såhär det ska vara? Det kanske är så. Eller så kanske det bara är längtan efter "det normala" som får oss att vilja fortsätta? Vi kanske bara saknar att ha det som det var förr, han och jag. Vi mot världen.

Kanske vi kommer upptäcka en dag att det absolut inte funkar, att vi bara ska vara vänner. Men då vet vi det, då är det andra och sista gången vi har försökt. Allting förtjänar en andra chans, eller hur?`

Jag vet inte vart detta kommer sluta, men det vill jag inte riktigt veta heller. Jag följer med strömmen, och lever en dag i taget.

- Learn from yesterday, live for today, hope för tomorrow -

det här var mitt hår idag



vi går mot ljusare tider, alltså ljusare hår

ingen sömn inte.

Det blev ingen sömn för mig. Vid fem gaav jag upp och satte på datorn igen. Så nu är jag alldeles hyper och kommer intye klara mig långt idag. Men nu är det skola som gäller, och sen ska jag åka och träna med Victoria och Helen (a.k.a Svampen) och det ska blir kul och se om jag pallar.

Vad som händer efter det vet jag inte. SOVA kanske?! Annars kommer jag inte klara mig långt. Ingen utgång blir det iallafall, eftersom att kontot gapar rätt tomt just nu. Men det är inte så långt kvar till löning, och jag har lite så jag klarar mig.

HYPER HYPER HYPER!!!

Min dag

Jo, nu när jag äntligen åker till skolan så visade det sig självklart att vi inte hade någon svenska. Alltså ingenting för resten utav dagen. Jag har alltså åkt dit helt i jävla onödan. Men jag satte mig på bussen mot gullmars istället och mötte Jennie. Tog en kaffe, gick hem till henne och snackade lite skit. Sen rörde vi oss in till skanstull där jag skulle hämta min tårta. Jag hade beställt en tårta till papi som fyllde år idag.

Där åt vi öven en bit. Påvägen hem började jag må illa. Det vattnades i munnen och det kändes som att jag skulle spy. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Men jag klarade mig hem. Skulle käka oxfilé med pommes idag, men jag fick inte i mig ett skit. Mådde illa som FAN! Gick och la mig i sängen för att vila ett tag innan vi skulle käka tårta.

Men ingen tårta vart det. Det var fotboll idag. så två av pappas kompisar kom över och tittade lite. Så jag sov till tio istället, gick sedan upp och har sen dess suttit och pratat med mamma.

Nu ska jag väl försöka sätta mig ner och jobba med någon inom skolan. Nu när man ändå är uppe och pigg lixom.

Men vi hörs lite senare.

skit samma.

Äsch, nu tar vi i så det ryker. Grattis till lilla papi också <3

deppinlägg, gånger tusen

Okej, jag vet seriöst inte vad jag ska göra med mitt liv som det är nu. Jag kommer gå ut med världens sämsta betyg, och jag kommer vara en förlorare resten av livet. Det är väldigt lätt för andra att säga att det bara är att åka dit, det är bara att sätta sig på bussjävlen och åka dit. Men jag pallar verkligen inte, orkar inte åka dit.

Jag har fått IGvarningar i allt. Förstår ni? ALLT! Tillochmed svenska och textkommunikation. Mina normalt starkaste ämnen, som jag faktiskt lade ner hjärta och själ i. Vad hände egentligen? Vafan håller jag på med¨?
Vi har skiva om en och en halv vecka, och jag har ingen aning om vem jag ska bjuda, vilka som ville komma och vafan jag ska klä ut mig till. Men vi har en idé. En idé iallafall, grattis.. Sen ska man betala middagen IMORGON! Imorgon ska pengarna för middagen vara inne.

JAG ORKAR INTE! Jag tar studenten 4/6 och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, vad ag ska göra med mitt hår, vad som händer efter med middag, mottagningar och grejer. För om jag vill ha en mottagning - VEM FAN SKA KOMMA? Jag och Victoria har pratat om att slå ihop våra mottagningar, eftersom vi har samma vänner, och sådär. Men sen då? Ska man gå på slutskivan? På balen?

Jag har ingen som helst lust att gå på balen. Faktiskt. Vad ska jag göra där? Pallar inte.. Känns meningslöst. BAJS.

Vad ska jag göra efter studenten? Ska jag jobba heltid på cafét, resa, flytta hemifrån? Skaffa barn? Gifta mig? Jag är så jävla trött på läget just nu. Det har verkat så jävla enkelt, men allting är en fet jävla röra just nu. Orkar inte.

sömnlös

Jaaaha, så ligger man här och är vaken. Har inte somnat än, och nu känns det ju ganska så jävla meningslöst att ens fundera på det. Fast, nu har jag iofs ingenting att gå upp för. Egentligen skulle jag mött Victoria och Jennie imorgon (idag för er) och vi skulle ha suttit i solen, myst rejält och kanske tillochmed grillat lite. Men av det jag kan se nu, så kommer det inte blir fint väder. Det är grå himmel, dimma och kallt ute.

Kanske, kanske kommer det spricka upp och bli fint, men jag tror inte det. Tveksamt.

Så man kanske ska satsa på att övningsköra till tyresö centrum och köpa lite hårfärg? Göra jäääääättemycket slingor så man blir lite ljusare i barret? Kanske tillochmed kör på en helfärgning....? Hmm, tåls att tänka på.

duktig!

Nu har jag och pappa hjälpts åt med att städa hela huset. Och jävlar var det är fint och luktar gott nu! Vi är ett bra team. Och jag har precis duschat och sminkat mig lite halvt, för snart ska vi till gymmet. Jag vet att ni tänker nu; "men varför duscha innan gymmet?" - Jo, för att mitt hår var skabbigt och jag har ingen lust att visa upp mig så, och därmed basta.
Saaamt att alla vet ju att på gymmet finns det fina grabbar också.. MJAU.

Så, klockan sen ska jag möta Wellman på gullmarsplan, får skjuss av min lagkamrat papi till alleplan. Måste köpa cigg, har fått snåla av pappa som också, för att göra det hela jobbigare, röker malboro light. Röka luft lixom?! Menmen, jag ska snart få köpa mina egna cigg.


Så, det var väl det jag har att komma med just nu, kanske uppdaterar efter passet. Puss&kraaaaam

gym hemma..

Inget joggande blev det, men ska nu träna lite hemma istället. Med hantlarna som jag skrev om i ett inlägg längre ner, samt lite övningar som vi gör på gymmet. Imorgon är det även aerobics på SATS som gäller. Då ska jag och Wellman köra håååååååååååårt säger jag bara. 55 minuter av stenhård träning. Om jag kommer vara död på fredag? Ehm, ja?

Men det är det värt. Nu jävlar ska beachkroppen komma. Och jag behöver skynda mig, bara några månader kvar!


springa?

Okej, jag är jättepigg och jätteuttråkad. Så tro det eller ej, men jag ska nog ut och springa! Faktiskt. Sätta på musik och sen springa lite. Kanske springa till IP och köra några varv där. Fast vi får se. Försöker verkligen få med någon ut, men just nu är det inte riktigt någon som verkar jättetaggad.

Jag får nog springa själv.

min sommar

Jag sitter och halvplanerar min sommar. De planerna jag vet som är spikat just nu är bara Gotland. Och det är faktiskt det enda jag vet att jag kommer kunna fixa, om man tänker på pengadelen. Men en vecka på Gotland duger fint för mig, då man måste se till att hitta ett bra betalt heltidsjobb. Jag vill inte jobba heltid på caféet som jag jobbar på nu, eftersom jag redan nu är sjuuuuukt trött på det stället.

Jag kaaanske har ett heltidsjobb till sommaren, men jag tänker inte hoppas för mycket, då det faktiskt är mpnader kvar dit. Men det är nog dags att börja sätta sig ner och söka lite jobb, eftersom det kommer bli jobb-sökar-kaos sen när alla tar studenten. Så det är nog dags att börja nu.

Jobba ska jag göra iallafall, sen resa, sen flytta hemifrån, sen jooooobba, sen gifta mig, sen skaffa barn, sen joooooooobba och tillslut dö. Jag har det rätt bra planerat.

här kommer Anna

Jopp, nu kommer Anna. Bra, då slapp jag röra mig någonstans - haha.
Men det är luuuuuugnt, om Anna är fixad så är det ju bara lilla jag som fattas. Och jag behöver fixas, OM jag behöver.

På tv är det programmet "halv åtta hos mig! - och han ska göra blomkålssoppa och grejer. Fyfan va äckligt Plus att han har ett förjävla fult skratt. Låter nervös som fan. Vem är han, lixom?

puss

ångestladdad

Okej, jag har just nu stor ångest. Jag vet inte om jag pallar gå ut ikväll, eller om jag bara vill ha en lugn liten hemmakväll. Det är trots allt påsklov och det borde man ju utnyttja till fullo, men jag har suttit inne hela dagen, och vet inte riktigt om jag vill ändra på det heller... JAG VET INTE.

Anna skulle iallafall träffa sin papi nu, och sen skulle hon ringa. Vi får se vad som händer, hon kanske lyckas tagga till mig lite, men nu ser det mörkt ut på den fronten. Ska upp vid tolvtiden imorgon och städa och dona, eftersom jag verkligen tappade suget för det nu. Sååå, jag vet inte riktigt.

Skulle jag verkligen orka klä på mig, sminka mig och fixa håret just nu? Eller alls ikväll? Kanske man ska tvinga hit Anna på en mysig filmkväll istället? Kolla lite film, snacka lite skit och må allmänt bra. Eller så letar vi lite party (eller bara en str samling trevliga människor på samma ställe) och drar dit och gör kvällen lite roligare.. Får se vad min kära vän Anna känner för.

Nu vart det ett tjatigt och tråkigt inlägg. Inte för att resten av inläggen är roligare (?)

bajsapåer

mina älsklingar genom tiderna.

Jag har lämnat in min älskling. Min älskade telefon ligger i händerna på någon annan just nu. Och jag är ledsen, eftersom lagningen kommer ta 2-3 veckor. Det är helt sjukt, men jag är verkligen besatt av telefoner. Det är det bästa som finns. Ju mer den kan göra, desto mer kärlek får den från mig.
Men ändå har jag faktiskt inte haft så överdrivet många telefoner.
Dessa telefoner har jag haft, både lånade och egna:

Första telefonen någonsin. Vem har inte haft en sån här lixom?

 Andra telefonen. Jag var aspopulär eftersom jag hade spelet bounce. Coola jag.

Jag var skitstolt över denna telefon, eftersom den hade blåa lampor som lös på sidorna.

Fick av mamma i samband med julafton. Jag grät av lycka!

Köpte denna själv när jag fick min lön. Och det var inte långt efter att jag fått telefonen ovan. Mamma blev arg!

Lånade av Wellman, eftersom hon ville låna telefonen ovan.

Tröttnade på touch och bytte till denna. Faktiskt en as-skön telefon!

 Lånade av Wellman under turkiet-resan för att kunna ta sköööna bilder.

 Fick denna nu i november. ÄLSKLIIIIIIIING!!! (som nu ligger i handen hos någon annan....)

Har nu telefon nr 4 igen, men den stör mig som fan eftersom joysticken är seg som fan!

duktiga jag

Nu har jag varit riktigt duktig. Gick in för ett tag sen, eftersom solen gick i moln och det vart kallt. Så nu har jag diskat vårat berg med disk, samt disken från mitt rum. Nu satte jag mig ner för att ta en cigg, och sen ska jag dammsuga och våttorka hela övervåningen. JAG ÄR DUKTIG!

Mamma kommer bli sååååååå stolt.

myspys

Okej, det var inte så himla fint som jag trodde. Men det var rätt mysigt här ute iallafall. Tog med mig ennkopp kaffe, samt pannkakor och en toast. Efter den mysiga frukosten borstade jag min hund, så nu är han fin också.

Tänkte sitta kvar här ett tag, det var faktiskt riktigt skönt med sol och samtidigt lite svalka. Sitter väl här tills pappa kommer hem och det är dags för att städa lite. Dammsuga och våttorka lite, eftersom mamma kommer hem snart. Det måste vara ett fint hem hon kommer hem till, älskade lilla mamma.

Annars då..? Jo, det rullar på. Känner mig faktiskt glad numera. Vet inte riktigt vad det beror på, men bryr mig inte riktigt heller. Skulle ju kunna vara bra att ta tag i skolan lite också. Kan man ju egentligen göra nu, med kaffe och sol som sällskap. Jo, en bra idé.

Som ett litet slut på detta inlägg vill jag bara hälsa till mina grannar att jag hatar er. Ni är glappkäftade idioter, och jag gillar er inte alls. Ni vet ingenting om mig, och borde därför inte lägga er i mitt liv!

PUNKT.

jag är olaglig

Idag har jag gjort något olagligt. Något väääldigt olagligt. Men jag tänker inte säga vad, ifall lilla polisen läser detta, haha. Men under tiden jag "gjorde detta" hade jag kraftig hjärtklappning och var förjävla nervös hela tiden. Men det gick bra, jag klarade mig utan problem. Men det var första och sista gången jag gjorde det iallafall. MAMA MIA.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Fruktansvärt skönt var det, kan jag lova. Tagit ut 2 av piercingarna i naveln har jag också gjort. Dem längst ner. Det var så jävla snett, och jag blev less varje gång jag såg dem i spegeln. Så ut åkte dem. Men jag har kvar tre iallafall, får se om de också åker.

Ska sminka mig snart, för att sedan möta Victoria. Sen bär det av in mot staden. Skitfint väder ute också, synd bara att man är så jävla allergisk..

Skulle ha tagit sprutan idag, men den var slut på alla apotek och skulle troligen inte komma in förrän imorgon.. Så jag får gå upp tidigt imorgon också. Sug säger jag bara. Köpte Kestine istället, får se om de hjälper. Ska se om jag behöver köpa nässpray också, eller om det vill ge med sig iallafall.

Nu kan jag inte sitta här längre, ska sminka mig. PUSS

pollenbajs

Fyfan va det börjar komma pollen nu då. Jag åkte med Simon inatt under hans arbete, och kände av pollen direkt när jag kom ut. Satt och nös konstant och näsan rann som ett vattenfall. Asjobbigt... Så imorgon blir det vårdcentralen och ta en spruta, hem och packa gymkläder, åka in till stan och försöka njuta av vädret och sen gymma. Efter gymmet blir det en mysig fika med Jennie&Victoria och sen ska jag ringa gamla jobbarkompisen Martina för lite skitsnack. Trevligt!

Så det blir min tisdag det. Ska förbi Apoteket innan Vårdc. för att köpa lite tabletter och nässpray som kan hjälpa mig innan sprutan börjar verka. Fyfan va jag HATAR pollen.

Idag har jag BARA sovit. Kom hem med Simon runt nio-snåret och somnade direkt. Vaknade vid ett och käkade en Billys. Somnade igen och vaknade vid halv sex. Käkade köttbullar med makaroner. Somnade igen och vaknade klockan tolv av att Simon gav mig en hejdå-puss för att sedan åka till jobbet.

Och jag är fortfarande trött? Men jag ska försöka somna snart igen innan jag blir pigg, för då kommer jag inte kunna somna alls istället. Men jag uppdaterar väl imorgon. Ska försöka komma ihåg kameran så man kan ta lite sol-och-jätte-mysiga-bilder imorgon.

Puss!

sova en stund kanske...?

Nu ska jag titta lite på tv och sova en stund. Vet egentligen inte varför jag ska sova, eftersom jag bara har varit uppe i sju timmar. Borde egentligen göra något vettigare, men det finns tyvärr inget speciellt att göra. Nu har solen gått ner, så det finns ingen anledning att gå ut.

Hmm.. Nej, sova en eller två timmar, och sen kanske hitta på något. Vi får se..

Meningslöst jävla inlägg, men det skiter ju vi i, eller hur?

PUSS

ja, jag vill göra detta

Jag tror verkligen att jag kör på det här.. NAJS NAJS NAJS!


http://svenskabartenderskolan.se/index.htm


4v kurs

1320 euro
Allt kursmaterial.
Boende.
Lunch varje kursdag.
Avslutningsmiddag.
T-shirt.
Kursens drinkkort.
Rabatter på barer.
Fri solstol på beachen.
Certifikat efter avslutad utbildning.

wihow!

En riktigt riktigt bra dag idag! Har nu precis kommit hem från gymmet där jag och Jennie kämpade som fan. Jag kan erkänna det, att jag svettas nästan aldrig när jag tränar. Varken springer, tränar styrka eller något annat. Men idag, skoja inte vad det rann om mig! Men jag kände mig riktigt stolt, för då känns det verkligen som att man har kämpat.

Vi bestämde oss innan att vi skulle ta något litet innan, eftersom varken jag eller Jennie hade käkat någonting. Så vi gick först in på pressbyrån för att köpa oss en liten fullkornsmacka och en yoggi. Såhär löd konversationen;

Ninni - Vafan.. Jag vill ju ha en macka med ost och skinka..
Jennie - Jag skulle lätt kunna få i mig en 90grammare....
Ninni och Jennie tittar på varandra, och de vet att de tänker på samma sak.
Ninni - Amen vafan!  (slänger tillbaka skitmackan i skitkorgen)

Så det vart en 90grammare. Pluuuus pommesfrites. Plus en cola. Fattar inte hur jag kunde stå upp efter det, var så jävla mätt. Var mer rädd att jag skulle spy som en gris inne på gymmet. Men den där hamburgaren fick mig faktiskt att kämpa mer, eftersom jag var fast besluten om att den skulle bort. BORT BORT BORT från min mage. Och jag kan lova, efter det där jävla passet är både hamburgaren och maten från igår borta. Jisses.

Nu ska jag ligga och lata mig i sängen en stund, och sen får vi se vart kvällen för mig.

PUSS

KLAR!

Nu är jag helt färdig med städningen. Det luktar Cillit Bang över hela rummet nu, och det doftar gooott! Jag är stolt.

Hela jag är även färdigstädad. Sminkat mig, klätt mig och plattat håret. Jag är redo för en dag på staden (eller ja, en dag på gymmet)

Jag känner mig otroligt lycklig just nu, sådär vår-känslo-lycklig! Och det känns så JÄVLA bra

God morgon

Nu har jag precis vaknat. Märkte också att Jennie har bombat mig på telefonen. Dock har jag haft på ljudlös så kunde inte svara. Nu är iallafall planerna att damsuga rummet - som jag inte hann igår, och sen möta Jennie på gullmars halv fyra för att sen åka och gymma.

Finfint. Men nu måste jag gå upp om jag ska hinna. PUSSOCHKRAM

God natt

Nu orkar jag faktiskt inte städa mer. Jag får ta resten imorgon efter gymmet helt enkelt. Sen efter gymmet ska jag sola, och sen se om Jennie kanske vill käka på kinan med mig. Galet länge sen! Har jag inget mer planerat. Skönt.

Det blir nog en fredag hemma, eftersom det är jobb hela helgen. Sen är det lov! Fett skööööönt!

Men nu ska jag sova. Kolla klart på tv och sen blir det John Blund för mig.
Vi hörs imorgon.
PUSS

jag har bestämt mig

Jag ska bli blond igen! HÖR OCH HÄPNA! Svartskallen Ninni ska bli blondin. Galet.

Men är sjukt trött på mitt tråkiga hår. Alltid kul med förändring!

åååh

Fyfan vilken tid detta tar. Har nu rensat hela garderoben med kläder, eller ja, från kläder. Men det är som att skiljas från tusentals minnen. Jag kan helt enkelt inte slänga kläder. Jag får nog sova i mammas säng inatt, eftersom min säng är fullproppad av kläder fortfarande. Skönt att kunna ha fyra sängar att välja emellan, nu när mamma och de små är borta. De är förresten i Kap Verde. Hon ringde tidigare idag och berättade att hon satt på stranden, de bor på all inclusive hotell oxh hotellet ligger rakt på stranden. Är njag avundsjuk? Neeeeeeeeeeeeeeeeej då, klart jag inte är.....

HATA HATA HATA!!!

Själv sitter man sliten och ful i en säng full med skitkläder och ett helt rum att ta hand om.

Men men, jag går inte och lägger mig förrän rummet skiner som kungens silver!

weeeeeeeeeeeeey

Lalalalalala, vika klääääder är så skoooj.

 

Mammas skitcam på datorn. Ser ni va kul jag haaaaar (:

yes yes yes

Jag är duktig. Eller ja, det kanske inte är så duktigt att börja städa klockan tolv på natten, men just nu känner jag mig riktigt taggad på att städa.

Och när jag städade ut under trappan hittade jag pappas gamla hantlar. Så nu är det dags för lite träning hemma också. Hur najs är inte det? Dock lite för tunga hantlar, men kör jag tio i taget så är det ju luuuugnt!

TAGGAD TILL TUSEN FÖR DETTA!!!

Men jag behöver hjälp med en sak.... VAFAN ska jag vara på skivan? Det är endast 25 dagar kvar, och jag har ingen aning. Visst, jag och Apelskog har en bra idé, eller ja, den duger iallafall. Men måste börja sälja biljetter iallafall..

Nu; Fortsätta städa! PÖSS

städa

Nu är jag så trött på att mitt rum är så skabbigt, så nu blir det att plocka iordning lite. Städa undan allt skit som hamnade här den kvällen som Jennie, Linus och Thunell var här. Och fattar ni att det var typ 2 veckor sen? Det står fortfarande burkar och flaskor överallt... Jag är så jävla sämst på att städa.

Men men, man kan ju inte vara bäst på allt, eller hur?

träning

Nu har vi hamnat i en sån där svacka igen så vi aldrig tränar. Och med tanke på hur jag ser ut just nu måste det ändras. Så jag och Jennie ska åka och gymma imorgon, och det ska bli den nya starten på mitt förhållande med gymmet. Så är det bara.

Det som är jobbigt med att bo hemma när det handlar om träning och kost, är att det ofta blir så att man äter det mamma lagar. Att man inte ställer sig brevid och gör sin egna lilla mat, som är lite nyttigare än det hon gör. När man flyttar hemifrån kommer man ju själv få bestämma vad som ska finnas i kylen, vad som ska stå på matbordet och vad som absolut inte ska finnas på den såkallade "godishyllan".
Sen är det så jävla svårt att inte äta något onyttigt när jag inte tål frukt. jag tål inte äpplen, bananer, kiwi - ingenting. Jo, mandariner och allt inom den "apelsin-familjen". Jag kan inte ta ett äpple när jag är sugen på något, så det blir en macka, en chokladbit eller något annat onyttigt.

Ska man kunna fixa det här, måste man verkligen göra det på riktigt. Och jag ska FANIMEJ fixa det!!

naaatti

Nej, nu tycker jag att vi tar och säger godnatt. Man ska ju komma upp någon gång imorgon iallafall. Kan man ju tycka. Fast om jag fick bestämma skulle jag sova resten av mitt liv. FYFAN va det är skönt att sova.

Puss på er, och sov så gott! <3

kan inte sooova

Jag kan inte sova. Inte efter att jag har sett det där. Jag fick sjukt ont i magen och blev förbannad. Sen att man till råga på det har bajsont i ryggen gör ju inte saken bättre. Inte heller att Victoria ligger här och snusar (sover) brevid mig. Men jag kan verkligen inte sova.

Det blir nog ingen skola för mig imorgon.. Dumma dumma dumma mig..

Nu har mamsi och mina småsyskon åkt. Mamma planerade en resa för henne och de små liven. Tyvärr vet jag inte vart de skulle, eftersom mamma var stenhård med att inte berätta för någon om deras destination. Tillochmed hon var lite osäker på vart dem skulle när hon ringde till resebyrån idag. Lilla förvirrade mamsi.

Så, ensam hemma (om man inte räknar med papi och bror) i en vecka nu då. Men inget festande för mig, eftersom det är jobb på helgerna. Men iofs är det ju påsklov nästa vecka....? NAJS.

Men nu ska jag väl fortsätta glutta runt på internet, så kanske magen och ryggen också vill dra sig tillbaka. Kanske skriver snart igen, eftersom jag inte har något liv.

puss

svin svin svin

Fyfan va det känns skit att se sin egen morbror på youtube, när han är bakis som ett svin och ändå försöker få i sig öl. Det känns skit när man vet hur morsan mår när hon ser detta, för sett det, det har hon gjort. Man tänker aldrig på de nära och kära som det har gått skit för. Han har blivit en riksalkis som inte bryr sig om någonting annat än att jobba så han kan få ihop pengar, pengar som han lägger på alkohol, istället för att iallafall lägga ut en liten summa på sin dotter, eller på att betala av sin skuld till mamma&pappa.

Hans dotter är tretton och fyller fjorton iår (tror jag). Hon hänger runt i Haninge Centrum som vilken annan fjortis som helst. Skillnaden är att det ligger en video på hennes pappa ute på internet. Fattar ni vafan hon måste få höra varje dag? "Vafan -......- jag såg din farsa på youtube, jävla alkisfarsa du har då!"
Fattar han inte själv hur han fuckar upp sitt och hennes liv?

Jag har aldrig sett honom som en alkis. Jag trodde att han undvek familjen Sivula för att han skämdes för att han inte hade pengarna han var skyldig oss. Men nää, det är för att han skäms för att han är alkis, han skäms för att han är ett äckligt svin som är känd i sin ort för sina videos. VILKET SVIN!

Faktiskt, jag tycker verkligen det. Jag tänker inte skriva ut vad den där videon heter, eller hans namn. För det första för att tillochmed jag skäms över videon, och för det andra så vill jag inte att någon annan ska se hur äcklig han verkligen är. För mig har han alltid varit rolig, lite sådär speedad. Men nu? Vafan är han nu?

Jävla alkis-svin. Raska upp dig, hör av dig till mamma så lovar jag dig att hon kommer hjälpa dig på fötter igen. Och för i helvete, tänk på din dotter!

hejdåhejdå

Nu sticker jag till jobbet. Ska jobba tre meningslösa timmar, och sen hem. Ska nog färga Victorias hår idag. Tänkte egentlkigen också göra slingor, men måste spara pengar denna månad, så jag skiter it. Skriver säkert när jag kommer hem igen, tills dess:

take care, puss

fan fan fan

Jag som precis börjat förvänta mig att jag inte skulle behöva jobba idag, får ett sms av en tjej på jobbet som frågar om jag kan komma in och stänga. Fan fan fan.. Jag som verkligen inte orkade. Men skit samma, fuckade upp jobbet ihelgen så det är väl det minsta jag kan göra. BAAAAAAAAAAAJS.

Vart ingen skola idag. Jag somnade ganska sent igår, så jag var väl antagligen för trött när väckarklockan ringde. Vaknade iallafall vid ett och suckade lite.

Så nu är det bara att röra sig mot tvättstugan, torktumla de nytvättade skjortorna och börja fixa mig då. SKIIIIIIT!

Vi hörs sen då. puss

God natt!

Nu ska jag ta bort de stora kuddarna från sängen och lägga mig till rätta. Ska sova riktigt skönt.
Ett litet problem jag har just nu bara, är att jag fått en sån för jääääävlig hicka. Hela sängen skakar och det gr ont som fan i bröstet. INTE KUL!

Men jag skriver säkert imorgon! Puss på er! <3

skitsnack är riktigt roligt

Ibland är det skönt att ha en vän som man kan prata om allt med. Eller ja, det är självklart att det alltid är skönt att ha en nära vän, inte så jag menade. Men dessa dagar har jag haft så mycket att prata om, så mycket jag har behövt tömma huvudet på. Saker som jag stört mig på och saker som jag har velat prata om väldigt länge.

Egentligen ska man absolut inte snacka skit, eftersom man vet hur man själv skulle reagera på det, om det hände en själv. Men det kan vara så jävla skönt att få ur sig allting med någon som tycker likadant. "Vilken ful kjol hon hade idag" - "Va tjock hon har blivit!" etc.

Jag försvarar mig själv genom att säga att jag är tjej. Tjejer snackar skit, och så kommer det alltid vara. Visst. alla tjejer snackar inte bajs, men jag kan med största sannolikhet säga att de flesta gör det. Alla tjejer jag känner gör det iallafall. Och sen beror det ju på vad man kallar för skitsnack.

Jaja, orkar inte skriva mer om det nu, börjar bli för trött för att tänka normalt.


RSS 2.0