komplex

Det är väl inget nytt att säga att det finns så himla mycket komplex här i världen nu för tiden. Tjejer svälter sig, förstorar brösten, göra andra plastikoperationer bara för att passa in i denna sjuka värld. Kanske en femtedel av alla de som gör det, gör det för att de verkligen mår dåligt över deras små bröst, eller jättehängande sladdermage. Men de andra då? Dessa modeller som svälter sig, vad är det egentligen för ideal de måste uppnå?

Jag vet att jag också har komplex. Jag kan ibland tycka att mina tuttar är som två krossade blåbär på en planka, och ibland tittar jag på mig själv med äcklad min när jag ser min mage, mina lår och min gigantiska röv. Men då ställer jag mig fråga;
Om jag nu mår så förbannat dåligt, varför gör jag inget åt det?! Börja träna, ät inte chips och godis som om det vore nyttigt. Gå upp till alleplan istället för att ta bussen, gå ut med hunden långa vändor. Men framför allt, ta tag i tränandet. Ät fortfarande normalt, frukost, lunch och middag, men träna.

Gymmet funkade inte för mig. Jag kunde kanske gå 3 gånger i månaden. Det var inte lika kul. Men nu har jag kollat runt lite på Friskis&Svettis, och har planerat att börja träna KiBox efter julen. Då har man sina tider, och man har en ''tränare'' som kan tala om för dig hur du ska träna m.m. Jag kunde träna hur mycket som helst på gymmet, men fick aldrig träningsvärk. I skolan kunde jag göra lite sit ups, och kunde sedan inte gå. Jag visste inte vad jag gjorde för fel! Och träningsvärk är för mig, ett bevis på att du tränat kroppen ordentligt. Så jag tröttnade ju, självklart.

Men KiBoxen kanske är något för mig. Måste komma i form till sommaren 08. Och jag vill inte ha en nerbantad kropp, utan vill ha en vältränad mage, och fast rumpa.
MÅL 2008: Träna, träna, träna! (Och jobba, självkart!)

Nu ska jag snart gå och sova. Kanske sitter och kollar lite till här på datorn, men sen är det nog.
Jobbet kallar imorgon, och jag måste kliva uppe n kvart tidigare och GÅ upp till alleplan och köpa cigg! :)

Tack för mig <3

hejdå

Nu tänker jag inte sitta här längre. Har för mycket att tänka på kring en viss person. Går ut med hunden istället, kanske tar en lite längre vända med honom.

Det är så svårt det här!! Att veta om man överreagerar eller om man har så rätt som man kan ha. Frågar man så blir allt ändå så jävla fel. Jag orkar inte, orkar inte ta det nu.

Jag kanske uppdaterar innan jag går och lägger mig, men nu ska jag iallafall ut med hunden.
Tack för mig <3

resa

Har varit nära nu på att boka, men måste prata med mamma om lite, och sedan höra med några om de ska med, och så de hinner prata med deras föräldrar. Har hittat en resa för 6 personer, för 21.000:- vilket är helt underbart! Har suttit nu med Simons kompis JImmy och diskuterat lite. Redan på måndag ska jag ringa runt till några.
Det skulle vara helt underbart att åka bort, och iallafall veta att man ska åka. Att boka resan och sedan vänta, lyckligt väntande, och sedan DRA! Dra till värmen, till vattnet, till festandet, till ALLT!

Ska jobba som en idiot, alla helger och lov. Måste också se till så att Anna kan samla ihop pengar, eftersom hon måste ju med, självklart! Så är det ju bara. Vi kan ju inte åka utan Anna. Det går inte för sig.


Men nu kommer den här ''depp''stunden. Då jag börjar inse hur mycket jag kommer behöva jobba, ''tänk om jag inte kan åka'' ''tänk om det blir fel'' m.m. Det kommer alltid. Men jag ska be mamma boka allt så det blir rätt, lixom.

ÅÅÅÅH, VA KUUUUUUUUUUL!



 


Im happy happy happy, oh im so happy today!

Okej, nu gäller det. NU GÄLLER DET! Har suttit och kollat nu på lite resor till Bulgarien, Grekland, Cypern m.m Jag måste dit! Har hittat resor för 4 personer för 18.000! Det är lixom 4.500 spänn var! Vilket är NADA! Jag måste utomlands. Så är det bara. Så vill du hänga med, skriv en kommentar så samlar vi ihop ett gäng och drar!


sommar

Jag vill faktiskt ha sommar nu. En riktig braksommar! Så jag äntligen kan få åka utomlands. Ska kolla lite resor nu, kanske boka något, eller liknande.

image214

DAGENS..

... uttryck;

Simon; Jag gillar inte att sminka dig när du precis pussat dig.

Ja, okej, jag var trött och tyckte det var helfestligt!

partyhumör

Vaknade nu precis, och har sovit som en gud. Det var inte svårt att somna kan jag tala om! Har satt mobilen på ljuslös, så jag slapp höra om det ringde, eller om jag fick sms. Vet inte ens vad jag drömde, men vaknade av att mamma spelade Martin Stenmarck på vääääldigt hög nivå.
Så, nu vet ni det! :) Men jag hade fått ett samtal och ett sms av Helen. Och det var ju trevligt.

Hittar gärna på något med henne idag, men vet inte riktigt vad vi skulle kunna göra. Jag jobbar ju imorgon, och det gör inte hon. Hon var sugen på att supa, och det kan inte jag. Eller kan och kan, men har inte så stor lust att vara bakis på jobbet imorgon. Har gjort det några gånger, och det är inte det roligaste. Att stå där som en zombie är ju aldrig kul, eller hur?

Så vi får se vad som händer ikväll. Har precis käkat ravioli och sedan till efterrätt blev det tomat och fetaost - MUMS! Så ska väl sitta och smälta maten, och dricka upp min cider, och sedan kan jag börja fundera på vad som kanske kan hända ikväll! Har egentligen lust att bara gå i flera timmar, ta med hunden och gå till andra sidan jorden. Vilket skulle ta ganska mycket längre tid att gå dit än några timmar, men man kan ju försöka slå rekord?

Tack för mig <3

Tomten, jag vill ha en riktig jul

Den låten är bara för söt. Jag älskar den! Möjs.
Laddade ner ett helt album med julsånger, så nu sitter jag här och myser. Ska snart gå och lägga mig, måste ta igen de timmar jag missade inatt, jatack.

Det är Carola, Busungarna, Celine Dion mfl som kommer ur mina högtalare. Inte bokstavligt talat, utan de spelas bara, hehe.
Fan va tråkig jag är.
Ska gå och sova nu innan jag tråkar sönder ännu mer.
Sov sött <3

Tips

Är det någon som kan tipsa om ett bra nedladdningsprogram? Orkar inte med DC++ eller PIratebay längre. Bajsprogram!

Tacksam för svar! <3

?!

Jag måste fråga er en sak. Ni ser den där rosa blomman som är i texten? Stannar den kvar på samma ställe när ni scrollar, eller ''följer den med''? I skolan var den längst ner på sidan, nämnligen. Det skulle vara trevligt med ett svar!

PÖSS <3

Slut för idag!

Ååh, va skönt. Nu ska jag hem och sova. Slutar skolan för dagen, ska hem och tagga inför kvällen. Tjoho! Hittar gärna på något ikväll, så har du något förslag? - RING!

Vi hörs när jag kommer hem!
Tack för mig <3

Ett beroende

Det här med bloggen har blvit ett beroende, och det kommer bli farligt svårt att sluta. Det skulle vara om internet lades ner och ersattes med brev-växling igen, eller något.

hehe

image213

Det vart en Erik i himlen! :)

Photoshopbajs

Asså har suttit med den där skiten ett bra tag nu, men den VILL verkligen inte göra som jag vill. Usch.

Tänkte på det att jag kan ju fixa en header nu ju, när jag ändå är här! Men först ska jag ut och röka, börjar bli lite sugen nu. Sätter in mitt ''konstverk'' när jag är klar!

PÖSS <3

mwuhaha

Har fortfarande inte gjort något. Nu ska jag egentligen göra en bild av två .... (?) Nej men jag ska tillexempel ta en skog, och klippa in lilla mig :) Men jag har faktiskt en fin bild på en kompis i klassen, och han ligger på en brygga med huvudet utanför, och ovanför vattnet. Den kan man ju byta och klippa in en himmel, eller något.

Jag vet inte varför jag valde media. Jag valde media för att jag ville skriva. Men inte skriver vi mycket. Vi läser, och redigerar film/bild. Och jag går faktiskt SAM-media. Men i trean kommer vi ha text, och mycket annat roligt. Påtal om skolan, jag måste fixa till mina IG nu, innan det är too late lixom. Men jag PALLISCH inte! Så jävla boring.

Skriver snart igen, när det hänt något roligt.
Tack för mig <3

-

Är trött som ett as nu. Somnade inte förrens kvart i fyra igår, och gick upp halv sju. Jag höll på att svimma när jag hoppade ner från sängen. Men eftersom jag har turen på min sida idag så slutar jag 11.10, så det blir hem och sova för min skull. Får se vad som händer ikväll, eftersom jag jobbar imorgon. Men det gör faktiskt inget, jag har längtat efter jobbet. Kalla mig dum i huvudet men det är sant.

Det är rätt roligt hur mätt man kan bli på O'boy! Jag drack ett stort glas, och nu kan jag knappt röra mig. Jag vart skitmätt! Men det var aslänge sen jag drack O'boy, så det var himlans gott!

Sitter i skolan nu, ska ha lektion i 2 ½ timme ungefär. Inte najs. Men sen slutar jag, så jag är nöjd.

Innan jag slutar detta inlägg vill jag bara påstå att mitt hår fortfarande är en gnuggad ballong!

Tack för mig <3

omgjort

Så nu är jag färdig :) Det vart inte så juligt, men det är inte lika svart längre, utan en ljus blogg den här gången (: Är faktiskt nöjd, men lite saker skulle jag vilja ändra, men jag är faktiskt för trött nu.

Jag ska försöka sova nu, ska upp halv sju imorgon. Men dert är en kort dag imorgon, så då är det bara hem och sova. Så nattinatt!
Tack för mig <3

sen kväll

Jamenvisst, det vart en sen kväll igen. Hade egentligen planerat att gå och lägga mig relativt tidigt, men det vart lite film med min moster istället. Och det var inte helt fel det heller. Men nu sitter jag här, kan inte låta bli att gå in på bloggen och skriva något, samt kolla runt lite, innan det är dags för sängen.
Är det ett beroende på gång eller?

Håret är riktigt fluffigt, och jag vet inte vad jag ska göra med det. Det är flygigt, eftersom vi inte hade inhandlat något balsam, och jag måååste verkligen ha balsam, annars står mitt hår rakt upp. Och det gör det nu, och jag blir tokig. Det är precis som när man gnuggat håret mot en ballong, nivet? Skitjobbigt när det ska flyga runt näsan och i ögonen. Det är i sånna här lägen man bara vill klippa av sig skiten. Eller raka av, hehe. Göra en Brittan. Det ska jag göra innan jag dör. Se hur jag ser ut i snaggat. Haha, skulle vara rätt så kul. Det ska jag be dem göra på dödsbädden. ''Snälla, barn och barnbarn, raka av mitt hår och ge mig en spegel. Jag ska dö vacker'' Mwuhaha.
Nu börjar det spåra märker jag, kanske dags att titta på kudden lite. Säg hej till sängen? Eller rent ut sagt gå och sova?

Imorgon börjar jag kvart över åtta och slutar tio över elva. Najs som fan! Slipper den hemskt långa lunchen och engelskan. Då kanske jag får lite tid över att ringa frisören och boka tid, kanske? Måste klippa lugg nu, annars kommer jag fega ur och aldrig göra det. Så det ska jag nog göra. Och kolla lite hur mycket det kostar och så. Finemang.

Ska kolla runt lite till nu, och kanske ändra bloggen lite? Designa om det. Lite juligt kanske? Men vi hörs, gott folk. Nanna sött, och tack för mig <3

ett till test

image210

Haha, jag är 19% emo. Coolt, gör testet här!

test

Gjorde ett annat test nyss, där dt visar hur gammal jag kommer att bli.
Jag blev 69 år. Här har ni beskrivning: 

image209 

Gör testet här!

resultat

Här kommer lite bilder, före och efter. Ursäkta kvaliten, då min mobil inte har den bästa kameran.
Det röda resultatet;

   

Och det lite mindre röda, och lite mer bruna resultatet;

 

Så, lite bättre tycker jag faktiskt! Och nu ser håret svart ut, men glänser i rött. Ballt, yeees.

julfeeling

När jag gick in på ICA i centrum idag slogs jag av en vägg. En vägg som doftade jul. Det luktade lussebullar, pepparkakor, apelsiner - allt som har med julen att göra! Jag längtar som en idoit, men det är bara mindre än en månad kvar tills jag vaknar upp med en julkänsla i magen.
Jag måste dra iväg mig mot något köpcenter eller något och inhandla alla julklappar. Kommer inte blir dyra iår, då jag faktiskt inte har så himla mycket pengar på kontot. Lönen som jag fick var inte så stor som jag hoppades. Och i december kommer en lön på 4.000. Den skulle ju faktiskt sitta fint nu. Menmen, så är det.

Vad har ni för speciella jultraditioner?
Själv har jag denna fina tradition:

Vaknar upp, oftast tidigt - det är ju julafton? Ser ett paket på sängen som jag genast sliter upp. Brukar vara något klädesplagg, som är tänkt att jag ska kunna mysa i på morgonen. Nu i julas var det en stor och mysig morgonrock. Sedan går jag upp och känner den underbara doften av julskinka. Den finns ingen julskina som är så god som den min pappa gör. Går ut i vardagsrummet och ser den stora glittriga granen men julklapparna under. Jag sätter mig försiktigt på knä framför den och letar efter alla mina pakwt. Tittar på dom, skakar lite, och lägger varsamt tillbaka. Den långa väntan tills klockan blir KalleAnka dags är lång. Men när den tillslut kommer bänkar sig hela familjen framför tv:n och njuter av piff&puff och den härligt runda jultomten. Efter KalleAnka är det dags för julmiddag. Korv, köttbullar, julskinka, julmust, julcider och snapsglas står framför mig på bordet. Jag tar alltid julskinka först, ifall någon annan skulle hinna före och äta upp den.
Efter maten är det dags för julklappsöppning. Favvostunden.
Efter julklapparna är det oftast mys i soffan. Massor med julgodis står framställt och alla de fyra ljusen är tända. Senare på kvällen börjar ''Karl Bertil Jonssons jul'' och det tittar vi också gemensamt på. Pappa skrattar alltid lika mycket.

Det är så mycket glada miner på julafton! Jag älskar julafton!
Nu bleb det här inlägget lite för långt kanske, men det gör inget. Julen kan inte vara för lång!

Tack för mig <3

Nu jävlar

Nu har jkag duschat, och ska föna håret nu. Måste se resultat snabbt, orkar inte vänta tills håret har torkat. Snälla snälla, hoppas att man inte ser den där JÄTTESKILLNADEN på det ''långa'' håret och på utväxten. Asså, att man inte ser att det är smårött, och sedan brunt/svart. Ska sätta på mig mysdressen och mina tofflor, och sedan väntar det mat. JAG ÄR UTSVULTEN!

Så, jag kommer lägga in före- och efterbilder på resultatet.
De kommer strax.
TACK FÖR MIG <3

Misslyckad färgning

Ja, rubriken stämmer GANSKA så jättemycket! Jag skulle färga mitt hår, som var lie fläckigt efter sista färgningen, och det skulle blir brunt med lite inslag av rött. Mm, dumma lilla Ninni glömmer bort att hon har en utväxt på 2 cm, så självklart blir de 2 centimetrarna röda. Mm, najs. Eller inte. Victoria tyckte det var hättefint, men tillochmed en blind skulle kunna se att det var ''hemmagjort'' Så direkt efter skolan idag pallrade jag mig till centrum och köpte en ny färg. Den ska endast vara för utväxten. Vi får väl hoppas på ett bätter resultat, för den rödskimrande färgen var skitsnygg! Men inte utväxten, som sagt.

Har fortfarande en liten öm punkt i armen, där skitsköterska stack mig med sprutan. Det gjorde ont, jävligt ont! Jag trodde att jag skulle dö. Ni vet, att när de tyar sprutor, så trycker de in vätskan väldigt väldigt sakta. Det kändes som att jag satt där i 5 minuter, och när jag vågade titta ner på sprutan såg jag att det var mer än halva kvar. Då höll mitt liv på att ta slut. Och jag som älskade sprutor förut! När jag skulle ta fästingsprutan hoppade jag alltid till så de fick sticka en gång till. Nu kallsvettas jag och vill nästan bara kräkas på den fula och äckliga ''distriktsköterskan'' USCH! Jag tar en spruta varje år, en som man tar precis i ryggslutet. Och den, hörrni, gör svinigt ont. Nästan så det börjar bli misshandel!

Nej, nu ska jag avsluta det här och gå och färga min utväxt. Håll tummarna för att det blir lyckat!
Pöss&Kram, tack för mig <3


god morgon

Ska upp till vårdcentralen snart och ta spruta. Fyfan va ont den kommer göra, jag kommer dö. Det är sprutan för livmoderhalscancer, eller om det bara var livmodercancer, not sure. Det är därför jag är upp nu, egentligen skulle jag börjat 11.00 så det känns ju förjävligt. Men mamma tvingade mig att göra det idag, så jag är väl väldigt illa tvungen.

Jag kunde inte somna igår. För det första låg Simon med armen på min mobil, så jag var rädd att den skulle knäckes, men han är så himla tung så jag fick inte bort honom. Och sen var det så bra program igår! SATC, 2½ men, Jerry Springer etc. Bra program, faktiskt.

Men nu måste jag g¨och sminka mig om jag ska hinna borsta gaddarna innan mami vill åka. Jag uppdaterar säkert i skolan, då jag kommer bli sittandes där i typ en timme, innan vi börjar. KUL!

Sen vill jag bara säga att det jag sa och gjorde igår, känns ju inte så himla uppskattat. Men förlåt, jag ska sluta.
Tack för mig <3

gravididet

Tanken slog mig förut, om det här med att vara gravid. Vad skulle jag göra om jag blev gravid nu? Skulle jag våga ta steget att bli mamma, eller skulle jag vara för rädd och göra abort? Skulle jag kunna döda något som skulle kunna komma att bli mitt barn? Skulle jag riskera att aldrig mer kunna bli gravid? Det är många frågor som snurrar i mitt huvud nu. Jag vet så många som skaffat barn, och klarat det galant, även fast de kanske inte tillhör ''de bästa mamma-åren'' Jag tror inte att det finns en viss ålder för att få skaffa barn. Så länge man vet att man skulle kunna ge det barnet en trygg framtid, så är det inga problem. Men samtidigt har man kvar så mycket, så mycket att uppleva och se. Så många ställen man skulle kunna resa till. Och det blir ju inte samma frihetskänsla när man vet att man har ett barn där hemma. Klart att man skulle kunna lämna det hos mormor&morfar, eller farmor&farfar, om man skulle vilja resa bort, men skulle man kunna slappna av då? Att veta det, att om det händer någonting hemma i Sverige, så sitter du på en strand, flera timmars flygning därifrån.
Nej, från och med idag ska jag sköta mina p-piller som om det gällde mitt liv. För det är ju det det gör, det gäller mitt liv, min framtid. Framför allt min pojkväns liv.

Nu ska ni inte tro att jag är gravid. Jag tror inte att det är så stor chans att jag är det. Jag hade min ''lingonvecka'' för 9 dagar sedan, och så fort kan det väl ändå inte gå? Jag har ju skött mina p-piller någorlunda bra. Men jag vet, att skulle det vara så läget ligger till, så vet jag att jag har vänner som stöttar mig, och som kommer finnas där för att hjälpa mig.

Nu ska jag lägga mig i sängen och glo lite TV. Kanske uppdaterar senare ikväll.
Tack för mig <3

GOD MORGON!

Känner mig lite stressad nu, jag måste gå snart, och jag har inte sminkat mig ännu. Så det blir inget vidare inlägg idag, det får jag ta i skolan någon gång. Annars så hörs vi när jag kommer hem!
BYYYEEE!
Tack för mig <3

Redigering

Har nu suttit uppe och hjälp Anna med ett utan hennes mästerverk. Tänker inte avslöja vad det är hon jobbat med, eftersom det kanske inte är acceptabelt av henne ännu. Väldigt duktig tycker jag att hon är, iallafall!

Det blev en sen kväll iallafall för mig. Jag börjar känna mig lite trött nu, och ångesten för den tidiga morgonen som väntar växer sig allt starkare. Usch. Börjar dagen med rörlig bild. Kanske grabbarna grus har redigerat klart våran film nu? Hoppas! :) Jag vet att det är en scen som vi ska filma igen, där jag åter ska sitta i en fotölj och se allmänt diskret och farlig ut. Sista gången satt jag, med nerböjt huvud, och garvade. Ojojoj vad jag garvade. Som tur var, hade jag på mig en hatt, så jag kunde dölja mitt hästleénde under hattkanten.

Men nu ska jag hoppa i säng. Det börjar bli kallt nu, så det kanske är ett tecken på att jag börjar bli trött? Hoppas på det. Så jag säger godnatt här då, så hörs vi imorgon innan skolan.

Puss, tacl för mig <3

Saw IIII

Äcklig film, men jag kan ju säga att trean var mycket mycket äckligare. Den här var mer för de som gillar att tänka, mycket. En bra film, jag hoppade till många gånger, min moster likaså. Mamma satt mest med jackan framför ansiktet, så hon missade nog de bästa delarna av filmen.
Vi diskuterade det när vi kom hem, hur skruvad man måste vara för att komma på och skriva ett manus till en sådan här film. Är det någon dröm som denna regissör har, eller har han bara väldigt livlig fantasi? Det är ju lite skrämmande. Eller hur skruvad måste inte Stephen King vara, han som skrivit så många konstiga böcker, som sedan blivit film. Nej, det är creepy det där, skulle inte vilja träffa någon utav dem i verkligheten, då de kanske vill förverkliga sina drömmar och sätta mig i ett skruvstäd tills mitt huvud vrids 10 varv, och tillslut lossnar helt, medans de själva står och njuter av upphetsning. Nej, usch. Inte mysigt.

Innan bion satt vi på ett jättemysigt café och drack latte. Sedan gick vi och köpte godis, som jag ändå inte kunde käka i risk för spyanfall. Sen när vi kom hem gick jag ut med min gulliga hund, och satte mig sedan ned för lite te. Jag blev självklart för trött här på slutet, så då fick jag för mig att stoppa upp tepåsen i näsan, vilket det nu finns bildbevis för. Sedan fick jag nog och gick och lade mig. Eller, gick och satte mig vid datorn, rättare sagt.

Jobbade idag. När jag kom in till jobbet vid två var det inte en jävel där. Skönt tänkte jag, då kanske jag kan stäbga och gå hem tidigare. Men nej, vid halv tre kommer en familj. ''Dom stannar inte länge'' tänkte jag och fortsatte med mitt. När den familjen gick kom nästa. Så höll det på fram till klockan sex. Det är då vi stänger på riktigt. Jag hade väl sammanlagt 4 familjer mellan 2 och sex. Väldigt irreterande. Menmen, sen kom mamma och hämtade mig, coh vi satte fart mot bion,

Men nu ska jag kolla in lite andra bloggar, och fixa lite med designen här på bloggen. Kanske slänger in ett inlägg till.

Tack för mig <3

morrn!

Jahapp, då vart det ingen skolan idag heller. Fan jag skulle ju börjat min xtramatte idag .. Oops. Men det skiter jag i, faktiskt. Det är en dag på onsdag också, då jag har matte.

Idag blir det bara att jobba och bio då! Jag ska svulla som ett djur på bion, nu när mamma bjussar, hehe. Jag ska köpa brio, choklad, poppis, läsk, och massa annat. MÖMS!

Jag vet inte vad det är med min kropp just nu. Jag vet bara att det är något fel. Jag ser svart hela tiden, det känns som att jag ska svimma, jag får spykänslor, jag blir snurrig och ''svag'' i benen. Det kanske är vanligt att ha det så, eller så kanske det är en början till kröksjukan, vilket jag absolut hoppas att det inte är, för det var det värsta jag varfit med om. Kändes som att jag skulle dö. Shit. Men det värsta av allt var .... oh shit .... att jag klev i spyhinken,med min spya i. Ja, jag vet vad ni tänker, jag tänkte samma sak. Usch usch usch.

Nu ska jag gå upp och dricka te med min moster, vi hörs!
Tack för mig <3

söndagskväll

Jisses vad jag är trött. Sov i fotöljen i en halvtimme innan pappa väckte mig och frågade om jag ville ha toast. Det ville jag ha, med massa ost och skinka.

Jobbet idag var hur lugnt som helst, endast 6 kalas inbokade. Men jag mådde inte bra. Det svartnade för ögonen hela tiden, och jag trodde att jag skulle svimma. Jag mådde illa, och ville bara spy. Men det gick fint, och vi städade riktigt bra i slutet också.

Imorgon väntar skola, jobb och bio. Ska nu äntligen se Saw IIII. Det ska bli kul. Kommer säkert vara helt slut, men skit samma. Vill se den, NU!

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och peela ansiktet lite. Huden känns så fräsch efter det. Men vi hörs imorgon, jag skriver självklart innan skolan.
Natti, tack för mig <3


söndagsmorgon

God morgon alla kära människor, som tar sig tid att läsa denna blogg. Idag känner jag mig otroligt postivit, jag känner att denna dag kommer att bli perfekt. Jag börjar inte jobba förrens klockan två så jag fick sova ut idag. Eller jag vaknade av väckarklockan som ringde halv tolv. Sulan (min hund) har varit galen inatt. Han har hört både det ena och det andra, och faktiskt, han har ylat. Jag visste inte att en schäfer kunde låta exakrt som en varg, men han kunde det. Telefonen har ringt varm, och jag har bara haft lust att lyfta på luren opch skrika något hemskt och otrevligt. För personen har inte gett upp efter några signaler utan rignt kanske 15-20 signaler. Och vi har inte det trevligaste ljudet på våra telefoner heller, så jag har blivit lite förbannad om vart annat.

Jag uppdaterade inget igåt, vad jag kan minnas, förutom mitt ganska arga inlägg om att jag försov mig. Men jobbet gick toppen, och det var så lugnt att både jag och Helen kunde gå därifrån halv två. Vi röde oss in mot ringen, och shoppade lite. Det var riktigt trevligt, må jag säga. Efter det åkte jag hem till Simon och mötte upp honom för att sedan åka hem till ett tomt hus. Mamma, pappa och Alexandra var i Borlänge och skulle titta på Lars Winnerbäck. Jag och Simon satt och mös riktigt mycket, jag tittade på filmer. Jag somnade dock av att han kliade mig på ryggen, och vaknade inte förrens tio någon gång. Då ringer Victoria och vi bestämmer att hon skulle komma hem till mig efter hon jobbat, och så blev det. Vi tog en långvända med hunden i regnrusket, och pratade riktigt mycket. Sen drog vi hem mot mig igen, och bäckade oss i sofforna och kollade på tv, samt pratade en massa. När klockan närmade sig fyra ringde hon en taxi, och åkte hem. Då började jag städa lite smått, duskade och fick det att se ut som ett hem igen. Det var livat i fredags, det hade tillochmed en utomstående sett. Men tillslut såg det rent och fräscht ut, så jag gick och tvättade av mig sminket och somnade fort.
Så nu sitter jag här, ska snart ta en snabbdusch, och sedan röra mig mot jobbet. Jobbar till sju idag, och sedan ska jag hem och mysa med Simon.

Imorgon är det åter skola, men ännu har inte ångesten hunnit ifatt mig. Det är en kort dag imorgon, men nu har jag äntligen fått en timme att gå på matten. Äntligen ska jag kunna jobba upp ett ämne iallafall. Så nu börjar jag 9.40 istället för 10.40. Men slutar tolv iallafall, så det är inte så farligt. Jobbar sen, och slutar runt sju. Fick lönen i fredags, inte så stor som jag hoppats på, men det räcker till några julklappar iallafall. Anna fyller år snart också, så måste hitta på något till henne. Hon börjar bli stor nu, den lilla flickan. Dock inte på längden, det är nog försent inte sant Anna? :) Jag skulle också vilja vara sådär kort, och kunna ha högklackat utan att se ut com en flaggstång.
Men nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan gå en runda med Sulan innan han kissar ner sig. PÅtal om att kissa ner sig, min lillasyster ringde nyss från farmor och frågade när mamma skulle komma och hämta henne. Hon berättade att hon fått magsjuka inatt, men hon hade inte spytt, hon gillade ordvalen ''diareé'' istället. Jag blev lite äcklad av avslutade samtalet fort.

Jaja, vi hörs gott folk!
Tackför mig <3

ÅÅÅÅH

Fan vad jag är trött på det här! Ååh va morgonen startar bra, man börjar med att försova sig 45 jävla minuter!!!  Jag skulle tagit bussen 42, jag vaknar 38! GRATTIS NINNI! Nu kommer jag komma en halvtimme försent. FYFAN va jag hatar det här. HATAR HATAR HATAR!!

jag ger upp

Rubriken stämmer exakt enligt mina handlingar just nu. Jag ger upp för kvällen, det är en dag imorgon också. Imorgon är det också krök, förhoppningsvis. För jag börjar inte förrens klockan 2 på söndagen. Och imorgon ska jag upp klockan halv 8, och ta bussen kvart i 9:e. Vill hinna ta det lite lugnt, dricka lite te och sådär. Kanske, kanske om jag har tur, så skjussar pappa mig, men vi får se om jag är så bortskämd, eller om han är nykter nog imorgon. Det kan ju också vara bra om han är.

Men nu säger jag god natt världen, och sussa så sött så hörs vi innan jobbet imorgon.
Tack för mig <3

surt

Jag kan inte sjunga, då kommer hostan, jag kan knappt röka utan att vilja kräkas. Det här som skulle blie n sån rolig kväll slutade i kaos, iallafall för mig.

Anna har ju kul iallafall. Hon som sa i början av kvällen ''Jag kommer inte sjunga'' är den som sitter med micken i handen hela tiden. Haha, det är rätt kul att höra henne sjunga. Det är kul att se henne bjuda på sig själv, hehe. Men jag skriver mer innan jag går och lägger mig, så vi hörs!
Tack för mig <3

:(

Jag trodde inte det om dig, men nu vart jag faktiskt grinig.

just det

Min bror klarade teoritestet idag.

Ett stort
GRATTIS


till honom!


städar!

Nu har jag fått ännu ett sånt där ryck, att jag måste städa! Nu har jag städat toaletten, skrubbat mattan. Jag tycker att jag har varit skitduktig!! Wiiiie! Men jag är inte klar. Jag ska damsuga mitt rum, röda mattan (ni som vart hemma hos mig vet vilken) skura golvet i mitt rum, och fräscha upp det totalt. Jag ska se om jag kan resna lite hyllor, kanske sätta upp hyllorna på nya ställen .. En hel uppfräschning av rummet! Självklart så har Simon med sig kameran, men jag får ta kort med mobilen, sämre kvalité, men ändå, det är ju kort!

Vi hörs senare då! Nu ska jag sätta på riktigt hög musik, och bara städa!
Ciao, tack för mig <3

fotografering

Ett väldigt stort intresse för mig, jag älskar att fota! Nu har min kamera dock gått sönder, så det har inte blivit mycket fotande. Jag saknar min älskling, nåt så ini bomben. Jag vill helst ha en ny, självklart,helst en systemkamera, men jag vill kunna ha med kameran på fester utan at den ska behöva gå sönder, eller bli snodd. Funderar på den där kameran som jag hade i ett tidigare inlägg, den med 8,1 megapixlar och 10x zoom. Den kostade trots allt bara 2.500. Funderar starkt på den, så vi får se.

Har suttit nu ett bra tag och kollat in bloggar, såg också att min käre vän Anna låg på mest aktiva listan - igen! Bra jobbat. Hon skriver bra och vettigt tycker jag. Men vill man bli journalist så märks det, eller hur. Nu tror jag att jag ska gå upp och joina min moster i soffan och kolla film. Senast jag var upp och gjorde te så sov hon i soffan, den lilla sömntutan. Men först ska jag fortsätta tvätta, måste hänga upp två maskiner nu. Menmen, så är det när ens mamma tröttnat på att jämt tvätta min gigantiska hög med tvätt.

Men jag skriver senare, när jag har lust opch har något intressant att skriva om.
Tack för mig <3

glass och te

Mmm, det blev en piggelin och honungste. Honung måste ju vara bra för illamående, och självklart halsont. Får hoppas på en förbättring. Det jag blir mest irreterad på är att jag inte kan röka ordentligt. Kan inte dra djupa halsbloss eller någonting. HATAR ATT VARA SJUK!! Usch. Jag ska äta upp min glass, dricka upp mitt te, g¨ut ocvh röka en cigg, och sen ska jag sova en stund. Vänta på att Anna ringer.

Åååh jag ville verkligen gå på den där grejen idag! Vill inte ha massa rester! Skit skit skit! Sen skulle den säkert varit intressant då den handlar om våldet i rörliga bilder (filmer) och hur vi påverkas av det. Det hade ju varit intressant och lärorikt. SKIT!

Nu ska jag kolla runt lite, på andras bloggar, och läsa lite roligt. Eller tråkigt, jag vet ju inte vad de har skrivit ..
Tack för mig <3

mornmorn

Jag mår riktigt illa idag! Det känns som att jag ska spy varenda sekund. Men jag skulle verkligen behöva gå på den där föreläsningen om våld och sånt. Och jag mår fruktansvärt illa, så jag funderar på att skita i det. Men kareokekvällen ikväll lixom, jag kan ju inte ligga sjuk på den? Men då kanske det hjälper att sova, sova & sova! Jag har som ett tryck över sodaplexus (?stavning) och i gropen mellan nyckelbenen, ni vet vart jag menar om ni känner och klämmer lite. Jag vill verkligen inte må dåligt nu! Jag orkar inte det, och jag vill inte det!! Nu vill jag bara krökas och sen ska allt vara bra igen, men jag hatar att spy, därför vill jag inte det. Och sen kanske det är sådär - börjar du en gång spy, slutar det andrig. Som när man pissar på fyllan, då är det ju också så. Börjar du en gång pissa, så är det kört.

Men jag mååååste ju gå på den där föreläsningen!! Vi ska ju skriva värsta uppsatsen om den! Men jag pallar verkligen inte sitta där i 2 timmar och må illa. Tänk om jag spyr? Tänk om jag spyr en fet stråle rakt på hon som håller i föreläsningen? Jag hostar som en idiot också, jag kanske hostar upp en sån där grön slembobba rakt i hennes ansikte? Jag får IG på hela kursen, jag lovar.

Nej, men jag tror att jag skiter i den. Jag tror inte att den här illamåendekänslan kommer gå över snabbt, eftersom jag mådde illa som tusan igår också. Jag får be min lärare om en extrauppgift. Suck!! Nu ska jag upp och göra te.

Tack för mig <3

allvarligt talat....

....nu måste jag gå och lägga mig. Så natti folks, på riktigt den här gången.
<3<3

Lugg

Jag har bestämt mig. Lugg får det bli. En spretig lugg. Ingen rak och tjock, utan tunn och spretig. Sådeså. Lite i det här stuket:




Skulle jag passa i det tro? Har suttit och letat luggar hur länge som helst nu, för jag är så förbannat trött på mitt tråkiga hår!! Imorgon blir det troligen färgning, måste färga om håret, då det blivit lite fläckar. Eller blivit och blivit, det har varit så sen jag färgade.
Men nu måste jag hoppa i säng, börjar skolan kvart över åtta imorgon. Skulle egentligen vilja sova hela dagen, men ska iväg senare med skolan, och det måste jag gå på. Har äntligen fixat det här med min matte nu, ska plugga matte på måndagar och onsdagar. Måste fixa upp det betyget nu!
Menmen, ska sova nu, men jag uppdaterar självklart imorgon, så vi hörs då!

Tack för mig <3

stan+bio = Dagens

Jag vaknadxe nyss av att min chef ringde och sa att jag inte behöcva komma in så tidigt på söndag, utan jag ska komma in vid två. Då kan ju jag kröka gärnet lixom, på lördagen? Wiiie. Och på lördagen jobbar jag kort dag, 9.30-16.00. Och det är najs, att gå hem och fnittra åt alla som tvingas stanna kvar, hehe. Jag känner mig positiv idag!! Kanske för att jag vaknade upp med 2 missade samtal, och 4 sms? Jag kände mig poppis, jag får aldrig sms. Ååh, va tragisk jag börjar låta nu!

Nu har jag satt på en tvätt, och mina kläder. Det blev legging och en tshirt med trycket: All that gold is not glitter - från HM. Fintfint.
Nu tänkte jag sminka mig, och sen drar jag in till stan med alexandra.

Tacl för mig <3

they are gone!

Yes ys äntligen är naglarna borta. Men vilken jävla smärta att ta bort dom! Kinesjäveln höll ju förfan på att ryc ka bort den riktiga nageln också. Fyfan, aldig mer lösnaglar. Och jag är ännu gladare för att nu kan jag äntligen skriva sms så som jag vill. Innan tog det mig en evighet att skriva, eftersom jag var tvungen att änvända mitten av tummen när jag skriver, kunde inte använda toppen på nageln, eftersom jag bara gled runt då. Men nu kan jag äntligen roa mig med mitt nöje, att skriva sms.
Så du kan ju vänta dig ett och annat sms, hehe.

Det vart ingen bio idag. Alexandra och mamma var för trötta. Jag och Alexandra ska gå imorgon istället. Typiskt att vi ska ut imorgon och inte på fredag, när min lön kommer. Nu har jag 900 spänn, drygt, att shoppa upp imorgon. Får hoppas att jag hittar någon fin cardigan på lindex, maybe. Vill ju spara lite av pengarna också.
Nu ska jag upp och röka, och sedan ska jag vara social över en kopp kaffe, och sen ner i snarklådan. Jisses, vad trött jag är! Ögonen går verkligen i kors.

Puss&Kram, tack för mig <3

-

Jag är deppig. Riktigt deppig. Orkar ingenting idag känns det som. Jag vill inte orka något heller.  Men jag kan inte heller berätta anledningen till mitt depp, och det känns ju inte heller bra. Jag kan inte berätta för någon. Jag vill, men kan inte. Skit.

Idag hade jag iiiiingen lust till att gå upp. Jag hatade mig själv för att jag lovat mamma att gå till skolan idag. Annars hade jag bara legat hemma, och sovit. Efter skolan ska jag till Haninge och ta bort dessa jävla naglar, USCH! De är så himla fula nu.

Menmen, ska gå upp nu. Vi hörs!
Tack fört mig <3

Dagens

Dagen för mig började med skola, trevligt. Hade en riktig trevlig rörlig-bild-lektion där vi kokade kaffe och redigerade våran film. Åååh, det ska bli så kul att se resultatet. Efter skolan, som slutade fem i sex, kom mamma och Alexandra och hämtade mig och styrde kursen in mot stan, där vi skulle äta på resturang. Alexandra skulle träffa gamla kompisar, och jag träffade även min gamla brevkompis Andrea. Det var över 5 år sedan som jag träffade henne sist. Jag kan inte säga att hon förändrats mycket utseendemässigt, och rösten kände jag igen direkt. Vi blev faktiskt riktigt bra kompisar. Menmen, vänner kommer, vänner går.

På fredag blir det kareoke. Anna ska komma och sjunga loss (: Vi får se om hon stannar hela helgen, eller kommer till mig på lördxag, och krökar lite smått. Kan vara trevligt. Jobbar dock hela helgen, men det ska vi inte gnälla om nu, tack. Det har aldrig hindrat mig från att parta. Sen att man aldrig blir erbjuden är ju en annan sak, men då är det bara att ta saken i egna händer, så får man precis lika kul iallafall.

Nej, nu ska jag ut och ta en cigg, och sedan sova. Imorgon väntar bio med moster. Kanske, kanske kommer bror också med, det skulle faktiskt vara trevligt. Och på torsdag ska jag skolka, mwuhaha. Ska in till stan med Alexandra då, och förhoppningsvis hitta någonting fint. Kanske et par nya jeans? Skulle sitta fint, hehe. Lönen kommer äntligen på fredaaaaaaaaaaag! Men studiebidraget kom idag, så lite har jag att leka med. Jag har inte varit såhär fattig sen i januari. Jag hade 21 kronor på mitt konto innan stuiebidraget. KÄNDES HEMSKT! Usch, aldrig mer! Ska börja spara nu om man ska komma någonstans i sommar. Funderar på att boka resa nu, så man har något att spara till. Kan kolla lite resor nu... Mmmm. Sol.

Nej, nu ska jag ut. Uppdaterar imorgon innan skolan. Kanske drömmer om något intressant som jag kan skriva. Det har vi fått som en uppgift på livskunskapen; att skriva om en dröm. Jag brukar aldrig komma ihåg drömmen, bara precis i slutet. Menmen, vi får hoppas på det bästa.

Puss&Kram, och tack för mig <3

gladaste morgonen ever! :)

Idag vaknade jag riktigt bra! Vaknade av att Simon la sin arm över mig och viskade 'god morgon' i mitt öra. Riktigt mysigt. Men det verkar vara riktigt kallt ute idag, så det blir ju att ta på sig kläder. Idag är det en lång dag i skolan. Går till fem i sex, med livskunskap som sista ämnet. Det fick jag 'prognos högre än g' i på mina omdömen! Men jag har missat att göra en uppgift, som skulle vara inlämnad idag. Kanske kan skriva den snabbt, omn jag kommer på det senare.

Imorgon blir det bio med moster, bror och mamma. Det blir Saw IIII, det visade sig nämnligen att min moster har följt alla filmer, och älskar dem! Fast hon har sett dem på tyska ofcourse. Men jag är lite spänd inför filmen, har hört att den är mycket äckligare än trean. Och den var äcklig. Jahaja.

Okej ... Nyss hände en riktigt scary sak. Satt och pratade om skräckfilm, och tvn sätts på med 'myrornas krig' Aaaaaaaah, jag dör! Shit shit shit va läskigt. Snart kommer en kinesflicka med långt svart hår trilla ur tvn. Uuuuh, mamma hjääälp.

Jag uppdaterar, om jag inte dör, fastlimmad i stolen med munnen på sniskan.
Tack för mig <3

guten morgen!

Sådär ja, då var man stressad igen. Men jag tycker att jag kan slinka in ett inlägg. Klev upp för 5 minuter sen, och jag ska gå om ca 10 minuter. Usch. Jag hatar skolan! Jag orkar inte!! Och sen ska jag jobba direkt efter skolan. Jag skiter i att göra något därimellan, utan åker dit direkt. Annars blir det så himla stressigt fram och tillbaka. Och den ska men sitta där i 4 timmar själv. Städa själv. Fyfan, jag vill inte. Börjar egentligen 3, men kommer börja åka dit vid 12.

Nej usch, jobba är inte det roligaste. Men förhoppningsvis kommer lönen på fredag! Iiiih. Och på fredag förresten ska jag in till stan med klassen och kolla på någon grej mot våld. Roligt. Och på torsdag ska jag skolka, med mammas tillåtelse, för att kunna åka in till stan med Alexandra. <- Min moster, för er efterblivna. Det ska bli roligt. Sen lördag och söndag ska jag jobba, of course. Ska se om man kanske kan få vara ledig någon dag, i helgen. Eller om jag ska ta ledigt hela nästa helg. Men jag kan ju inte ta bort allför många pass, för det är ju dennas månads lön som kommer i december,noch då är det ju julklappar som gäller. Fick höra igår att min mamma redan vet vad hon ska köpa. Scaaaaary.

Nej, nu ska jag sminka klart mig och sen upp och borsta gaddarna, lixom!
Tack för mig <3

-

SOMNAR!

.

Jag vill inte jobba idaaaaaaaaaaaaaaaaag!

sömnbrist

Ååååh, vilken jobbig natt. Eller natten var imte jobbig, morgonen var värre. Jag är dödstrött!!
Somnade halv fyra igår, bara för att Simon skulle sätta på andra delen av Pirates of the Carribean (? stavning) och det ville jag ju också se, vihade ju sett första delen på kvällen. Så jag tackar dig Simon, tack!

Jobba nu fram till 7. Ska se om jag kanske, kanske får gå tidigare. Jag måste sova! Annars blir det lätt att det inte blir någon skola imorgon? Hähähä.
Nej, ska sminka klart mig nu.
Tack för mig <3

Bilder!


 

1. Simon äcklar sig i hissen
2. Jag var full, och jävligt glad!
3. Brudarna
4. Simon, ser full ut, men det är bara början av resan.
5. Jag och älskling innan utgång.
6. Båda två en aning fulla, hähä.
7. Elin drog 3 shottar, Ninni tog hand om resten ;)
8. Frukosten dagen efter. Den var jobbig. För alla.
9. En idiot vi träffade i rökrummet. Simon ville klappa till honom, jag sa nej :)
10. Festglada, javisst!
11. Här vare också fest, ser jag!
12. Sjukt mycket människor, nääääääjs!
13. Vi träffade Dennis på båten. Mycket trevligt!
14. Kattis (Simons mor) hittade ''Vodka på tub!'' Den ni!
15. Föret i hytten.
16. Ninni kommer hem 4 och apfull och skittrött.
17. Här fastnar Johan (Simons bror) när Simon fäller upp sängslafen.

Och när jag kommer hem, vem är inte där om min älskade moster! ;D

Hon har rest ända från Österrike för att spendera 2 veckor här.
Sjuuuukt trevligt!

172781-196
 

Nu ska jag gå och sova, ska jobba imorgon. Vilken härlig helg!
Tack för mig <3

Kryssning!!

Fyfan, det var det roligaste jag varit med om. Och så roligt full har jag aldrig varit! Dagen började inte bra då jag blev lite småsur över att Simon skulle vägra köpa ut dricka eller ciggaretter till mig. Men han ändrade sig, efter några bärs. Simon somnade halv 2, den mesen, själv var man väl upp till halv 4 - 4. Sen kunde jag inte vara upp längre, jag var allt för packad, och himlans trött. Kameran från skolan har klarat sig, lyckligtvis. Hade kastat mig från båten om den gått sönder.
Var inne på flera barer och dansade och hade roligt. Fick ett och annat konstigt förslag av flera killar, men de flesta var huuuur trevliga och pratglada som helst, fast självklart, när de fick reda på att jag hade pojkvän, minskade intresset. Tänkte att jag gör ett till inlägg efter detta och lägger in bilder. Måste välja ut och förminska med mera.
Ska upp och göra te nu, och slappa i soffan.

Ojojoj, va jag är bakis. Mår skit, men ångrar ingenting av kvällen. Förutom en komentar som jag kanske inte skulle  sagt. Jag står i ett utan rökrummen, och brevid mig står en tjockis och en spinkis. Då säger spinkisen; ''Hur snygg är han på skala 1-10?'' Och tjockisen var skitful! Jag kan ju inte säga 0, men jag kan ju inte säga 10 heller, för då förstår de ju att jag ljuger? Så jag säger .... Åååh shit asså .. Men jag säger; ''Det beror på vad han kan i sängen'' ASSÅ VAD ÄR DET FÖR SVAR PÅ EN SÅN FRÅGA? Och tjockisen börjar le, och spinkisen säger; ''Ahaaaa, och vad menar du med det?'' Jag svarar snabbt; ''Ehm, jag måste leta upp min pojkvän nu! Ciao!'' Och stack därifrpn illa kvickt, till nästa rökrum där jag hittade mina vänner. Usch, alkohol i såna sammanhang är inte bra.
Tack för mig <3

cruise

Vet inte riktigt om jag stavat rätt på kryssning på rubriken, men det är skit samma, enligt mig!
Är så glad för att jag fått hem en kamera. Men vart dessvärre chockad när jag skulle sätta in mitt minneskor4t på 1 GB ich såg klart och tydligt på displayen ''Inga bilder i minnet'' Jag vet, 100% säker, att det ska finnas bilder på den där kameran. För när jag skulle ladda in bilder, det var då kameran gick sönder! Och därför har jag ju inte laddat in dom! Tänk om dom är borta? Men tyvärr, så kan jag inte komma ihåg vad det är för bilder. Shit shit shit, det här händer inte. Dem bilderna är säkert jätteviktiga för mig!! Känns lite töntigt att säga så med tanke på att jag inte ens vet vad det är för bilder. "så mycket brydde jag mig"-lixom.

Usch.

Snart dags för kryssning. Kulkulkul. Tänkte egentligen åka hem till Simon direkt efter skolan, men jag ville hem och hämta ett större minne, då dt finns risk för att det andra blir fullt, och sedan slappa lite och dricka lite te. Möjs. Kvart över 4 måste jag senast vara där, så jag ska åka runt halv 3 någonstans. Jag så det, på sl.se, att det kommer bara vara några ytterst få minuter mellan buss- och tunnelbanenytena, så jag kommer få springa lite. Och min väska väger TON! Jag har ju allt smink där? Hehe.
Nej, nu ska jag gå upp och göra i ordning mitt te, och sedan ska jag kolla lite tv, och förbereda mig.
Jag uppdaterar med bilder (och text, hehe) så fort jag kommer hem. Ska ha med mig kameran hem till Victoria senare, då jag ska leka pressfotograf. PAPARAZZI! :D
Nej, nu alla sköna människor, får ni ha en riktigt skön fredagskväll så hörs vi imorgon!
Puss, och tack för mig <3


omdömen

Jag fick mina omdömen just preis nyss. Högre prognos än G på 2 ämnen, och risk för IG på 2. Naturkunskap ohc italienska är inte mina starka ämnen som kanske märks. Men jag kan inte ha fler IG:n nu, jag samlade på mig för många efter 1:an. Men jag ska mejla till de lärare som hade de ämnena, och då kanske jag kan höja de till G iallafall. Om jag kan få en extrauppgift eller någonting. Usch, aaaaaaallt ska vara så himla komplicerat nu för tiden. Hatar skolan. Bajs. Jaja, nu ska jag leta upp mina lärares mejladresser, så jag kan mejla.

Tack för mig <3

überlycklig

Jag fick en kamera!! Wiiiiiiieeeeeee :D
Ska dra, lunchingtajm!

hejsansvejsan

Sitter fortfarande på samma lektion. Har nu fått en kamera som jag ska flörta till mig under helgen. Kanske vågar man ha med sig den till kryssningen? Jag tror inte att jag kommer våga supa mig packad om jag hare n systemkamera från skolan för 10.000 .... Nej, det tror jag inte att jag vågar. Men fatta vad fina bilder jag kan ta från båten, ut mot vattnet, på min übersäta pojkvän när han sover, när han är bakfull. På allt. Jag älskar att fota, fota är det bästa som finns. Jag måste köpa mig en kamera, jag känner mig ensam. Så nu får alla hoppas på att jag får ta med mig kameran, har ju faktiskt en fotouppgift som jag måste göra. Vi ska fota ett yrkesporträtt. Jag tänker åka till min appas jobb. Han har det skitigaste jobbet man kan ha - bilmekaniker. Det kan bli rätt fina bilder, eftersom han kopplar bort allting, och därför kommer det inte bli bilder där han står och ler, och är berädd på att jag ska ta kort. hatar såna kort. Det ska vara oförberätt, annars blir det för falskt.
Hoppashoppashoppas!
Tack för mig <3


god morgon

Hann inte uppdatera igår då jag kom hem sent. Inte i morse heller då jag hade glömt att jag skule på kryssning ikväll, och därför behövde duscha imorse. Klev upp 20 över 7 och skulle åka 10 i 8. Det vart ganska tajt då jag också skulle hinna packa väskan och sminka mig.

Igår var jag inne i stan med Vicotoria, men mådde dåligt eftersom jag inte kunde handla något,för jag hade inga pengar, så jag fick gå runt och hitta massor av skor, och kläder. Usch.

Känner att jag glömt jättemycket hemma, men jag har det viktigaste. Jag har cigg, pengar, mobil och busskortet samt legg då jag måste ha det på båten. Har med mig 3 cider att kanske förkröka på, innan baren. Får hoppas att det finns många kåta killar där ute som kan bjuda mig på dricka, eftersom min pojkvän inte kommer ha tillräckligt att supa både han och mig under bordet. Fick en 500ring av pappsen, som jag ska ge tillbaka när lönen kommer. Jag  har aldrig varit såhär fattig sen januari. Hur i helvete klarade jag mig förut på studiebidraget? Helt sjukt.

Uppdaterar senare, ska jobba lite på lektionen nu.
Tack för mig <3

God morgon!

Idag känner jag mig på strålande humör! Jag har sovit alldeles fantastiskt och det är sol ute! Inte för att det gör så det blir sommar och 30°C ute, men det gör Sverige lite ljusare. Jag funderar tuillochmed på att gå till skolan! Det 'r bara en jobbig sak. Då kommer jag gå i jättemycket snö, och bli jätteblöt om fossingarna. Vi får se hur jag gör, jag kanske bara går till nästa busshållplats hela enkelt.

Jag känner mig så fräsch idag också! Jag är nyduschad, nytt fräscht smink, nytvättade kläder och solens strålar som riktigt slickar min kind. Mmmm, I like it.

Nu är jag färdig för en skoldag. Linserna är instoppade och jag känner mig som en ny människa. En väldigt onyttig männsika också då jag sitter och äter godis, till frukost (?) Måste skärpa mig nu.
Ska kolla in lite på friskis&svettis och se vad de har för erbjudande, något måste man ju nappa på, inte sant?

Men jag skriver självklart när jag kommer hem. Vi får se om Anna vill leka, eller om jags ka spendera min kväll med att mysa med Simon. Känner att jag inte gett honom mycket loooove på senaste.
Tack för mig <3

åååååh, ni måste ha ljud på!



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, SKÖNASTE PÅ HELA DAGEN!
*weeheee hehe smacksmack weeheeehehe*

Herregutt

Orkar egentligen inte skriva om allt som hände, eller inte hände, nu ikväll.
Naturkunskapsprovet gick förvånandsvärt bra idag, trodde inte det om mig själv, faktiskt. Sen efter skolan åkte jag och Victoria till hennes jobb, där hon skulle förhandla med sin chef. Därefter åkte vi till Tyresö Centrumk och satte oss för att fika. Riktigt trevligt, förutom att jag nästan är helt pank nu, har 200 kronor på mitt konto just nu. Får hålla hårt i pengarna. Ska skriva ett mejl också till pharma optic (därifrån jag får mina linser) för nu tycker jag att jag fått liiiiite för många fakturor på 300 kronor. Fick en idag. Så jag får skriva ett sisådär argt mejl och se hur många jag egentligen ska få. Får hoppas att mamma sparat alla fakturor så jag kan stämma dem om det blivit fel, mwuhaha.

Köpte en väldans massa godis idag. Inte bra, inte alls bra! Ångest, men ändå fortsätter jag äta?

Kryssning på fredag med bejb. Fre-Lör blir det kryssning med hans familj. Lördag kväll kanske det blir snack med Helene och Emeli, vi får se vad som finns på deras schema. Annars så är det barnvakt för min del. Söndag blir det jobb. Trevlig helg? Njaaae, det vettefan.

Menmen, ska kolla runt lite nu, och sen massera min pojkvän. Nej, jag nekade till att ge Simon fotmassage, Anna. Du kan vara lugn.

Hyffsat bra dag, får hoppas på en rolig dag imorgon också. Kanske Anna har lust att träffa mig då? :)

Tack för mig <3

-

Sådärja, nu rör jag mig mot helvetet. Jag får sådan ångest. Men måste skärpa mig, och komma dit iallafall. Har inte varit duktig på det .. Men skit samma, släng på ett happy fejs vetja.
Tack för miiiiiiiiig <3

God morgon

Det verkar som om de flesta har sovit dåligt inatt. Jennie sov dåligt, eller hon skrev ju inget inlgg efter 12, så jag antar att hon somnade då. Själv har jag aldrig somnat. Jag gjorde som Anna, var uppe hela natten, men jag pluggade inte. Jag rökte istället. Rökte en himla massa, och zappade runt på tvn. Tur att det inte är fullt så jobbig dag idag. Först har vi naturkunskap på schemat, prov dessutom .. (får förklara för Göran min situation, Jag har faktiskt haft sömnproblem, det måste ju räknas?) Sedan vankas det lunch, och tillsist idrott. En skön dag, tycker jag.

Fick ångest igår kväll. Jag vet inte vad som håller på att hända med mitt liv, men jag tycker att det börjar sakta men säkert kollapsa. Vet inte riktigt vad jag menar, för det går inte att förklara. Jag tyckte bara allt var allmänt äcklig, att jag va äcklig, att Simon var äckig, allt. Får se vad det blir av stackars Ninni, haha.

Prov idag, som jag självklart inte har pluggat till. Men jag kommer vara i skolan cirka en halvtimme innan vi börjar, så kan kanske hinna plugga lite iallafall. Läsa lite och så. Vi får se. Skickade ett sms till Alessandro om vad det är på, så jag kan plugga. Har naturkunskapsboken bakom mig, så den får jag inte glömma. Usch, jag orkar inte med skolan! Vill bara ha lov nu, lov och aldrig mer komma tillbaka till den där skiten.Orkar inte!!

Nu ska jag kolla runt lite, skriver nog innan jag går.
Tack för mig <3

cp cp cp cp

Är så trött på mitt jävla internet just nu. Funderar starkt på att kasta denna FULA JÄVLA dumburk i marken, hoppa på den och NJUTA av att se alla dessa sladdar som sprakar och går av. Alla jävla hemsidor som jag ska gå in på, måste jag gå in på 1000 gånger, för alla de andra 999 gångerna står det med ful jävla text: Webbsidan kan inte visas. Jag vet att det ska fungera, men icke.

Är för förbannad just nu, det verkar som att allt i min värld rasar samman och jag vet fan inte vad jag ska göra åt det.

ÅT HELVETE



MED DENNA VÄRLD!

.

Riktig mysig fika vart det tillslut, efter att vi gått ett tag för att hitta ''det rätta stället''. Jag hade som mål att det skulle vara soffor och tända ljus, och det fick jag också. Men tyvärr ingen snö att titta på, konstigt ng fanns det ingen snö i staden. Synd för dom som bor inne i stan, måste åka till landet (tyresö tillexempel) för att kunna njuta av synen av snö. Vart dock inte glad när jag var påväg hem och upptäckte att mina skor läckte in en massa vatten/snö. Det var inte lika kul kan jag meddela. Men nu sitter jag här, har precis käkat och satt på en tvätt. Kände att jag måste tvätta liter kläder, allt ligger istora högar på golvet, igen, och det resulterar bara i att jag inte har några kläder att sätta på mig. Om jag inte vill ha hundhår över hela mig, förstås.Så det får bli lite fräscha kläder, garderoben börjar eka, där inne. Måste egentligen uppdatera hela garderoben, men det får jag göra den dagen jag vinner en miljon. Och det kanske aldrig sker, haha.

Nu ska jag ut och röka. och sätta på en ny tvätt, eller iallafall förbereda.
Tack för mig <3

gamla stan i mitt hjärta

Ska till gamla stan med Jennie. Ska ta en fika och prata lite. Kolla ut på snön i stan. Får se om vi hittar något riktigt mysfik, med soffor och tända ljus.
Det är riktigt mycket snö ute nu. När jag vaknade, vaknade jag till att snön gjorde så det lyste i hela rummet. Det var en ganska så stor chock.

Nu ska jag borsta tänderna och knata till bussen. Men jag skriver när jag kommer hem.
Tack för mig <3

tråk

Jahapp, blev en tråkig innekväll iallafall. Trodde att Anna skulle komma och göra mig sällskap, men som vanligt sitter hon med skolarbete. Jaja. Ledig imorgon, får se om man kanske åker in till stan. Har egentligen inte råd, för jag kommer säkert hitta något fint att sprätta pengar på. Skulle egentligen vilja plugga, men eftersom jag inte vart i skolan, vet jag inte om det finns något att plugga på.
Funderar på om jag ska vara en mobbad tönt imorgon, och åka in till stan och fika själv. Ta med mig en bok och bara sitta på ett fik i flera timmar. Det skulle vara trevligt. Lite mysigt faktiskt.

Måste ta ett snack med E&H någon dag. Har fått höra en massa saker, och allt behöver redas ut nu. Jag känner att nu har verkligen mycket missuppfattats. Men det gäller väl att våga ta kontakt med dem, eller våga pch våga, bara ta tag i det, så att säga. Jag förstår inte varför det är så svårt, men man känner väl lite att man inte orkar tryckas ner, då det är oundvikligt att de ''gaddar'' ihop sig mot mig. De båda tycker ju att jag gjort fel, och jag tycker att de två gjort fel. Det står ju skrivet i stjärnorna att det kommer bli mer problem. Kanske därför man inte orkar. Men måste ta tag i det. Vi kanske inte kommer börja umgås som förr igen, det kanske inte är meningen, men bara så luften blir renad mellan oss. Eller jag vet inte.

Ska ut och röka nu, och sen ska jag sova. Men jag skriver imorgon när jag kliver upp. God natt, och tack för mig <3

-

Nu måste jag skärpa mig, det här funkar inte längre! Idag sket jag i skolan igen. Jag vill sova vidare. Och det är ju ''jättebra'' för nu har jag missat 3 naturkunskapslektioner. Det är ju jättebra! Och imorgon är jag ledig, skulle egentligen gått till 6, men jag är leeeeedig! Idag ska jagbju åka och jobba, så helt ledig är jag inte. Me jag hatar verkligen SL, jag får det inte att gå ihop! Om jag ska hinna med bussen som går 20 över från Alleplan måste jag ta bussen som kommer dit 05?! Jag får alltså gå upp till alleplan, om jag inte vill slösa min tid på att sitta och vänta och frysa ihjäl en kvart. Nerj, då jag jag i rask takt oc h förlorar några kilon! Eller, kanske inte kilon, men kalorier som jag fåt från denna gröt och detta te, de förvinner nog.

Igår kunde jag inte somna. Jag oroade mig väldigt mycket för att mina nycklar till jobbet var borta. Men jag va för trött för att resa på mig och kolla i jackan.Och  ina tankar virvlade runt som en riktig katastrof i huvudet. Kunde inte tänka klart, När jag tittade senast på klockan var den kvart över fem. Och jag somnade inte förrns länge efter det.
Idag funderar jag på att ta hit Anna och kolla skräck. Det kan bli mysigt. Hyra Saw-filmerna. Kanske göra lite slingor, så vi får se. Känner mig väldigt trött på mitt hår nu för tiden. Dags för en yttligare förändring.
Låg även och tänkte på resor. Vill verkligen resa utomlands, kommer inte kunna bli av i vinter, men i sommar vill jag göra en riktig brakresa. Vi får se vad jag slår till med.

Men nu ska jag hitta mig ett par byxor att jobba i, och sedan ska jag upp och diska min grötskål. Men först ska jag kolla runt lite på andras bloggar.

Jag uppdaterar säker när jag kommer hem.
Tack för mig! <3

helgen

Vilken jävla helg, vilken jääävla helg. I igår gick jag upp vid ett. Följde med mamma och handla och sådär. Sedan gick jag upp till alleplan, i det svinkalla Sverige. Mötte Helen, köpte blomma till chefen, tog bussen hem. Fixade oss lite inför personalfesten, och allt var kirrat runt halv sjutiden. Vi åker till Barnadiset, där det är full rulle.
Sedan kommer jag tyvärr inte ihåg så mycket av kvällen, drickan gjorde lixom sitt. Jag kommer bara ihåg att jag och Anki, hade ciderkrig, så det var kladdig cider överallt. Alla drog hem senare, och jag kom inte i säng förrns vid 2 tiden. Eller aa, säng och säng. Jag sov på Barnadiset inatt, och sov på en soffa. Jag kunde inte ligga raklång, det var den för kort för, och jag kunde inte heller ligga i fosterställning, då var det för smal. Jag har vaknat varje timme. Idag har jag nackspärr. Tack, soffjävel.

Sedan när jag vaknar, runt 9-tiden ser jag Helen, som också sovit över, kommer emot mig. Plötsligt utbrister hon; ''Kenta har dumpat mig'' - Kenta är då hennes pojkvän sedan 1½ år tillbaka. Det visade sig att tio över 6 hade Kenta skickat sms, och skrivit att det var slut. Hon fick sedan reda på att han inte ens kom ihåg att han skrivit det, för han hade varit skitpackad och sådär. Så de är tillsammans och glada igen.

Jobbade till sju ungefär, och nu sitter jag här. Helt utslagen, bakis och allmänt irreterad och trött. Ska bli så himla skönt att hoppa in i duschen och sen sova. Skolan väntar imorgon, går till 12, och sen drar jag vidare till jobbet. Jag har bestämt mig, jag ska utomlands i sommar. Så då gäller det att jobba!
Det ska bli en resa som ni aldrig har skådat! Ojojoj, säger jag bara.

Nu ska jag kolla runt lite, sen förmodligen hoppa in i duschen.
Tack för mig <3

god morgon, tyresöbor!

Ni har kanske upptäckt, som jag, att det är snö ute. Inte fin och kramig snö. Man ser hur riktigt blöt den är. USCH!
Hade varit en helt annan sak om snön varit fluffig och möjsig. Men det är den inte, och då hatar jag den.

Vaknade precis av att Helen från jobbet ringde. Vi ska alltså fixa oss tillsammans, och kanske köpa en gemensam blomma till chefen, Pia.

Men nu orkra jag int sitta här, är för nyvaken för att kunna fatta vad jag skriver. Så jag uppdaterar lite senare!
tack för mig <3

.

NATTI ! <3

yesyesyes!

Jag får skriva om ''the big secret¨ för Anna nu. Jag har allstå första tjing på detta! Jag skulle bli en bra journalist, är BRA på förmedla fram mina viljor, hehe.

Nu, till 'the story'';

För någon vecka sen vann Anna en lunch med bröderna Schulman respektive fru Schulman. Hon vart självklart överlycklig då detta länge varit en dröm. Inte dröm som att hon fantiserat om Alex naken, utan en dröm att träffa dem. Hon följde bröderna Schulmans bloggar dagligen, och blev förskräckt den dagen när de lade ner bloggandet. Katrins blogg är nu den enda som är kvar, men är en stor favorit bland alla andra. Då hon länge velat bli journalist har hon sett upp till Alex och Calle, de har haft det sättet att skriva som hon alltid har använd. Det lite ironiska, men samtidigt så träffande. När hon fick mejlet om att hon vunnit en lunch med de tre karaktärerna, trodde hon först inte att det var sant. Eftersom hon bara hade skojat om allt, och inte tagit den ''tävlingen'' allt för seriöst, så trodde hon att det var någon som drev. Sedan när hon fick ännu ett mejl av Kartin, förstod hon att det var sanning. Det var då hon drabbades av panik. "Shit shit shit, va pinsamt!"
Ni ska absolut inte tro att Anna är någon slags stalker som helt enkelt avgudar familjen Schulman, utan som en blivande journalist, som vill ha lite hjälp på traven. Vem vet, den nästa att börja blogga på stureplan.se kanske är just denna Anna.

Så imorgon klockan 1 ska Anna möta dessa inne i stan för en trevlig lunch. Jag önskar henne all lycka till, och håller tummarna för att hon inte ska få tunghäfta, eller bli alldeles brandbilsröd i ansiktet såfort deras blickar riktas mot henne.

Nu ska jag sova, och det ska nog resten av Stokholm också göra, iallafall de jag känner.
Tack för mig <3

-.-

NU ÄR NINNI LEDSEN I ÖGAT!

Boogeyman

Har nyss skrämt upp både Victoria och Anna, så de kommer säkert inte kunna sova inatt, hehe. Båda två tycker att de ska upp tidigt imorgon. TSSSSSS! Då ska Anna veta vad jag genomlider när hon varit hos mig till 3 och jag ska upp 7-8. Och Anna ska vara inne i stan vid 1, men iofs, så seg som hon är behöver hon väl kliva upp vid 6 på morgonen. Skämt åsido. Eller inte. Kanske inte riktigt så seg. Men seg. Hon ringde mig 21.54 och sa att hon skulle börja gå. Sen skulle Miryam med, och sen vart det väldans sent, så jag ringer henne typ 23.20 och skulle de börja gå. Det tar max 20 minuter att gå till mig från henne, hon var hos mig vid 12. Hmmm? Haha, men det är lugnt Anna, jag gillar dig ändå ;) 

Miryam, Anna och Victoria kom till mig. Vi börjar kvällens snack ute på altanen på en cigg. Sedan skulle Miryam hem, och då rörde vi oss inåt och satte på filmen ''Boogeyman''. Jag som sett filmen hoppade till ett antal gånger, men tänk då hur Victoria och Anna satt och skuttade? Jag låg med en kudde på Annas ben, och det kändes som jordbävning i huset när Anna vart lite skraj. Sprattlande fisk, kan man nog kalla henne. Nästa filmkväll ska jag se till att ha hyrt saw II och saw III och sedan ska vi gå på bio och se saw IIII. Fyyyyfan, jag kommer dö. Eller aa, Anna kommer dö.

HADE SKRIVIT EN SAK HÄR INNAN,
MEN EFTERSOM ATT ANNA ÄR TÖNT,
SÅ FÅR JAG INTE SKRIVA FÖRRNS IMORGON!
TRÅK, ELLER HUR?



Själv ska jag krypa till kojs med min varma sovande pojkvän. Vissa ska ju faktiskt jobba imorgon. Men inte jag, utan han!
Tack för mig <3

i väntan...

... på bättre tider. Nej, i väntan på Anna och Miryam tänkte jag lägga upp lite bilder. Lite finare bilder, och lite bilder på mig från tiden som blond. Enjoy.




1. Jag i min favorithårfärg.
2. Jag i hårfärgen igen, med flugglasögon
3. Sulan som liten bebis!
4. Jag i blont och plattat
5. Marcus Bohman, finaste graven <3
6. Clownen på besök på jobbet.
7. Johanna Hellström - Vila i frid
8. HAHAHAHA, snevriden bild på mig
9. Galen bild på mig, Miryam och Jennie
10. Jag med snus? Nee, vindruvor ;)
11. Jag utanför slitgörat, men ack så älskade jobbet.
12. En bild som jag tog en väldigt blöt kväll. Ballt med blåa droppar!


möjs

Nu kom bilden från mitt extrema mys i badkaret.

Och nej, jag har inte jättehåriga ben, det är en skugga, okej?



haha, äntligen

Jag ringde Anna runt 3 någongång, då satt hon och höll på med sin läxgrej.
NU är hon klar! Det är ju nästan rekord! ''Världens längsta uppsats-tid'' Hon måste ju komma med i Guiness. Jag har så extremt tråkigt. Jag har varit ute med hunden, jag har borstat honom, jag har damsugit hela övervåningen och badat. Känner att jag har åstakommit något idag, i denna långa väntan på Anna.

Jag har även pratat i telefon med Anna i typ 45 minuter. Det var också trevligt.
Nu ska jag kolla runt lite, så pöss.
Tack för mig <3

poor little doggi

Måste gå ut med Sulan nu, innan hundstackarn kissar ner sig. Skulle egentligen väntat tills Anna ringt, men hon verkar aldrig bli klar med hennes uppgift. Jag säger ju det, skolan är skit!! Den tar upp ens fritid och gör så hon måste sitta inne en fredag! Sanslöst sorgligt.

Nu ska jag ta på mig mysdressen, sitter i en cardigan och mammas sockor. Möjs. Glömde att jag skulle duscha efter jag badat, men det får jag ta innan jag går och lägger mig. Ledig imorgon. På kvällen är det pesonalfest på jobbet. Har en känsla över att jag skrivit om detta förut?

Jaja, jag uppdaterar senare när jag kommit på något.
Tack för mig <3

skönt

Nyss uppkommen ur badet. Hade inte på bubbeln, orkade inte. Låg väl i en sisådär 45 minuter, sen vart det för varmt och äckligt. Klarar inte av för varmt vatten. Jag hade tagit med mig en bok, den stora ljusstaken och en utomordentligt god drink, som jag själv skapat.

Kommer en bild senare på mitt mys, om min cpskitkabel till mobilen vill funka, för digitalkamran gör ju inte det. Uuuuusch va allt ska gå emot mig just nu.

Tack för mig <3

texten

Detta är texten som Alessandro skrev till Johanna. Den som tyvärr inte lästes upp.

Det här är början på en historia om en ängel som vakar över MEDIA KLASSERNA, vad som en händer! Hon kommer alltid att vara där, vår glada och fina solstråle till en ängel.

Vi lärde känna dig HT 2006, rättare sagt den 20/8. Jag kommer ihåg hur det var, vi satt i aulan och rektor Petris berättade att det var två klasser som skulle gå tillsammans, dk1 och m1 (dk06 och m06). Vi skulle möta våra mentorer vid utgången.

Vi gick från aulan till klassrummet B42 och där träffade vi Fredrik, Annica och Johanna, alla var klädda i vita skjortor och svarta byxor. Vi var där för att ropas upp och lära känna varandra.
Andra dagen hade vi rundvisning av skolan och olika lekar för att lära känna varandra. Slutet utav dagen var det lek igen om vad man kunde, och så fick man fika och mingla runt lite om man så ville.

Jag kommer ihåg Johanna som den engagerade läraren, som alltid ville elevens bästa. Hon kommenterade om vad man gjort bra och vad som kunde förbättras. Hon var alltid glad när hon kom till lektionerna. Det var alltid kul att gå på hennes lektioner. Hon visade aldrig en negativ sida, hon var alltid positiv och fick oss elever på samma glada humör.

Johanna du älskade verkligen dina elever och dina lektioner inom dina ämnen.

Med en sista hälsning vill jag hylla dig med några ord. Du har alltid varit, du kommer alltid att vara och du förblir en stor kvinna. Liten men alltid tuff!

Johanna jag vill tillänga dig en dikt.
dikten heter "Du dog så ung", skriven av Petra Karlsson 2007-08-28.

"Du dog så ung, inga rynkor av ålderdom tog du med dig ned i graven.
Med dunvita vingar svävar du över de himmelska haven,
med ett leende du aldrig haft.
Du följer vindarna, rider på dess märkliga kraft.
Jag hoppas du bär ett minne av mig.

Vart vingarna än må föra dig i evighetens rike, där tiden står stilla.
Du tycker att dö inte alls var illa.
Och jag försöker glädjas vid tanken att du har det bättre där du är.
Och minnet av dig med hjärta för evigt i djupet bär.

Du dog så ung, inga rynkor av ålderdom tog du med dig ned i graven.
Med snövita vingar flyger du över de himmelska haven.
Och för första gången kan jag se,
att du ler.
Sorg behöver du inte höra talas om mer."


Med en sista hälsning
REST I PEACE


Tycker att den är underbart fin, fick tårar i ögonen när jag läste den.
Bra jobbat Alessandro!!

minnesstund

Den var hemsk. Hemsk och väldigt jobbig. Trodde faktiskt inte att jag skulle gråta, men jag grät floder. Men jag tror att det är nu jag börjar förstå vad som hänt, det är nu det börjar klarna. Jag kom och tänka på alla minnen med Johanna, allt hon sagt som faktiskt har peppat mig vidare i skolan. Jag vill läsa brevet, jag vill läsa det nu. Bara för att förstå mer varför en sån här sak ska behöva ske.
Jag ser förjävlig ut, det känns som att mina ögon är dubbelt så stora som dom egentligen är (och dom är stora!!) plus att jag knappt har något smink kvar. Sminket sitter på en näsduk i någon papperskorg.

Uschuschusch vad jag hatar när någon dör. Det är väl visserligen normalt att man gör, men det finns inget värre.


Tack för mig <3

boringlista

Snodde denna av Sophia 

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x ] Jag blir lätt brun
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.


SKAMLIGHETER

[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


EFARENHETER

[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen. (på skoj)
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil. (gills det om jag voltat med bilen?)
[x] Jag har medverkat i ett skådespel. (fejk, inget som visas på TV)
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har dragit ett aprilskämt för någon som gått på de.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN

[ ] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar/har tagit mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x] Någon nära till mig har begått självmord.


SLUTLIGEN

[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till jobbet.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.

Tråkig lista, tråkigt liv.


nu är det dags

Nu är det snart dags för minnesstunden för Johanna. Alessandro hade skrivit en jättefin text om Johanna, men tyvärr kommer det inte hinna läsas upp. Det tycker jag är skitdåligt! Vad spelar 2 minuter mer eller mindre för roll? Vi har en halvtimme i aulan, kan inte lärarna komma lite sent till sina lektioner för att vi ska kunna läsa en jävla text? Tycker det är så dåligt.

Har arbetat bra idag tycker jag. Skrivit klart en hel uppgift! Hade tänkt att kanske prata med mina lärare om vilka uppgifter jag har missat, osv. Kanske ska ta dagen till att plugga.. NÄÄÄÄ!

Tack för mig <3

-

Sitter i skolan nu, hann inte skriva hemma imorse.
Sitter på lektionen som vi skulle haft med Johanna. Men nu har vi en vikarie, som vi kommer ha året ut. Sen klockan 11 är det minnesstund i aulan.

Orkar inte skriva mer, ska jobba.
Tack för mig <3

Go' natt!

Nu ska jag gå och lägga mig för att kolla lite TV.
Efter sista inlägget har jag hunnit dricka 2 koppar te, gått ut vovven, och kollat lite TV.
Har även kollat lite fler kameror. Måste ha en ny,  jag MÅSTE ha en ny.
Imorgon ska jag och mina kära klasskompisar filma igen. Det kan bli trevligt.
Ska ta med mig vit skjorta, vita byxor och en väst. Gammaldags, ni vet.
Jaja, hur trevligt låter inte det? Och sen på kvällen blir det troligtvis krök på hög nivå, jag är leeeedig på lördag!
Och sedan, självklart, är det ju pesonalfest på lördag. Kul med lite dricka och kareoke.
Kommer inte uppdatera förrens Söndag kväll i sådana fall, då jag kommer sova över på barnadiset eftersom jag jobbar på söndag.

Men jag lovar att sno mammas kamera och ladda in bilder här!
Tack för mig <3

:)

Har hittat en ny kamera, som kan bli min nya älskling! Ganska dyr, men det får jag tåla! Den verkar ju bra även för semester, eller vad säger ni. Jag gillar den iallafall. Måste kolla lite till vad den har för batterier, m.m. Vill inte ha AA-batterier, det är jobbigt. Eller aa, iofs.. Nej, nu ska jag inte gå in på för komplicerade saker, så ni inte förstår. Jag leker expert här, men det tycker jag att jag får göra, efter denna förlust.

Tack till Jimmie Almberg som hjälp mig i denna sökning efter ny älskling!

Tack för mig <3

:'(

Jag har verkligen ångest för min kamera. Verkligen.
Jag tar kort varje dag!! Helst ute, men också på mina vänner och familj.
Jag måste ha pengar nu, så jag kan köpa en ny.
Det skulle vara lika bra att köpa en systemkamera, men jag kan inte langa upp 10 lakan bara sådär. Får jobba arslet av mig om jag ska ha råd med det. Men jag vill inte ha en systemkamera med mig på semester, då vill jag ju ha en vanlig kompakt kamera. FAN HELVETES SKIT! Det var så himla bra, jag fick kamerajäveln för 1000 spänn, och måste punga ut med 2 om jag ska få en likadan. Får spela galen på Blocket!

Då är det väl bara att satsa på en bättre och dyrare. FAN OCKSÅ!!!

-

MIN KAMERA ÄR


DÖÖÖD!!!






Den är död, borta. Den finns inte mer.
Jag måste begrava. Men först tända lite ljus och minnas.
Minnas våran tid i Spanien, och här i kalla Sverige.
Jag har haft kul med dig, älskade.
Jag kommer sakna dig, så oerhört.
Vila i frid, min bäste vän! <3


FanfanfanFAN!

Helvetes jävla pissanusbajs!!!! Min kamera har gått sönder!
Min äääääälskade kamera. Fyfan, fyfan! Vad ska jag ta kort med nu lixom? Min värld kommer gå under!
Nu måste jag ju hitta en ny kamera, och det är snabbt! Men min lön kommer den 25:te, och det är LÅNGT dit! Jag måste ju ha en kamera, jag måste ju dokumentera mitt liv i bilder. Jag är ledsen nu, så prata inte med mig. Jag ska gråta mig tills söms, och bara dö.

I brist på fantasi

Idag är jag verkligen helt tom i huvudet, kommer inte på någonting att skriva egentligen.
Fick IG på italienska, var det inte det jag sa? Ska göra uppdateringar och grejer, det var för mycket jag inte fyllt i. Läraren säger själv; ''Det här behöver du inte kunna egentligen..'' Nehe? Varför har hon ens det på provet då, om det inte behövs? Det gör ju bara provet ÄNNU svårare att få G på. Nej, jag förstår mig imte på lärare och deras prov, faktiskt.

Sophia och gänget i min klass har skrivit en dikt om Johanna. Eller kanske mer en text om vem hur var, hur hon var. Väldigt fin. Den ska läsas upp i aulan på fredag, då det är minnesstund.
Jag vet inte om jag fortfarande inte förstått vad som hänt, det snurrar bara i huvudet när jag tänker på det. Och idag hade vi lektion i hennes klassrum. Man är så van att hon bara är sjukskriven, men så tänker man på det som hänt, och då påminns man om att hon aldrig kommer komma tillbaka.
Då kommer samvetet in. Om hur elak man varit mot henne. Tagit till min egen fördel att veta att hon inte vill säga emot. Man kunde få det som man ville på hennes lektioner. Sa man att det var en tråkig uppgift behövde man inte.
Men samtidigt älskade jag hennes lektioner. Fick MVG på de två prov vi hade med henne. De sista hann vi aldrig ha.
Jag minns mötet jag hade med henne och mamma. Hur hon satt och förklarade för mig exakt vad jag skulle göra, och sa hur mycket hon trodde på mig. ''Du kommer fixa det här året galant Ninni, jag tror på dig!''
Det känns ganska sjukt att jag aldrig mer kommer få se henne. Det är egentligen ingen skillnad på vem det är som dör, en vän eller en lärare. Det är lika overkligt.

Tack för mig <3

önskelista

Jag ska börja på min önskelista. Det första jag ska önska mig ääääääääär .... hmm .. Fan va jobbigt. Jag satt ju och tänkte på det igår. En systemkamera är ju bara att glömma, den som jag vill ha kostar ju typ 7.000.
Smink är så tråkigt. Parfymer måste jag önska mig, mina är slut.
Ett platt-tång vill jag önska mig, fast jag kanske köper en själv nästa månad. Vi får se. Måste ju egentligen spara till julklappar till familj/vänner. Usch.

Naej, nu ska jag röra på mig mot skolan. Somliga slutar nu lixom, jag börjar. Yeeeah

Tack för mig, folks! <3

-

Nej jag har inte försovit mig idag, utan jag har en riktigt skön sovmorgon.
Börjar 12.30 idag. Då har jag engelska, och sedan italienska. Hoppas hon har rättat proven, så jag kan ta mitt IG och gå hem. Kanske, bara kanske har jag fått G. Eller G- kanske.
Varför hetsar man upp sig så himla mycket inför prov? Varför inte lika mycket när du lämnar in en läxa? En läxa har jun lika mycket o göra med betyget som ett prov har. Iallafall vad mina lärare har sagt. Varför blir du nästan gråtfärdig inför ett prov. Går runt och säger ''Jag kommer få IG, jag kommer få IG, jag kommer få gå om 2:an'' Herregud, klarar du det inte får du väl göra om det, igen.

Jag hatar prov. Det spelar ingen roll om jag pluggat eller inte, jag hatar det. När jag sitter i klassrummet, och se alla sitta ner med sina matterika huvuden blir jag nedstämd, och då går hela provet åt helvete. Jag är alltid den som går från klassrummet först. Ibland brukar jag sitta och vänta på att någon annan går först. Då kan jag redan varit klart i en kvart. Alltid när läraren ska läsa upp resultaten högt, säger han alltid mitt namn högst:
''Ninni Sivula - IG!'' Jag vet att han inte får göra så, och vi har pratat med honom, så han gör inte så längre. Men det var inte kul de gånger han gjorde så, eftersom jag alltid hade IG i historia och samhäll. Det fick jag i slutbetyg också. Och i naturkunskap A, matte A och radio. Och inget av de ämnena har jag jobbat upp. Jag måste sätta igång, jag VET! Jag ska prata med min syo, för det var hon som berättade att jag skulle gå matte A light (yeees) och sen en kvällskurs på vårterminen i foto. Men det har bara inte blivit så, oturligt nog.

Men nu ska jag inte skriva för långt, utan dricka upp mitt te och sminka färdigt mig. Vi hörs!
Tack för mig <3


Scrubs!

Shitshitshit, hinner inte uppdatera, vilket jag egentligen gör nu, men det är scrubs på tv!!!

Minnesstund för Johanna på fredag. Jobbigt.

Tack för mig <3

sorry men ..

... HAN ÄR SÅ FÖRBANNAT JÄVLA SNYGG! Jag mår dåligt när jag ser honom, han är för snygg! GAAAAAH! Förlåt för att det blev så himla mycket vidoes nu.



Och ni ska veta det att jag är ingen liten idolgluttare, utan jag såg han faktiskt på melodifestivalen.
Blir så irreterad på alla som ba; ''Aa, min Idol-Måååååns'' Han är inte IdolMåns, han är SNYGGMÅNS!

mmmm

Åh, denna låt är så himla fin! Och denna Ola, hihi, han är det inte så fel att titta på heller


HAHA

Bara för att hon fick världens utbrott! HIHI.

-

Har verkligen fått brist på rubriker numera. Har ingen fantasi till det överhuvudtaget.
Eller hela fantasin har dalat, tycker jag. Man hittar inte ofta saker att skriva om.
Ofta kommer man på något på vägen hem, men väl framför datorn så är det borta.

Italienskaprovet gick skitkasst, enligt mig. Och ändå hade jag en exakt kopia av provet som jag hade alla de rätta svaren på. Men som vanligt blir det black out när jag väl sitter där. Menmen, får väl hoppas på ett svagt G iallafall, och hoppas på bättre lycka nästa prov, som förövrigt är på torsdag, nästa vecka.

Nu ska jag ut och förpesta Sverige och förkorta mitt liv med ännu 3 minuter, eller vad det nu är.
Tack för mig <3

goodbye

Nu drar jag mig till skolan. Plugga så det ryker om det!
Men jag uppdaterar nog när jag kommer hem, om inte Simon är på jätte-mys-humör!

Önska mig lycka till på provet!

Tack för mig <3

höst

En riktigt fin höst vid tyresö slott, den dagen vi filmade.
Jag hade självklart kameran i beredskap!image166


Min bror

Min bror Sebastian är 18, snart 19 år. Han flyttade hemifrån för cirka 1 år sen, om inte lite mer. Han flyttade med sin flickvän som han träffade, kanske ett år tidigare än så. Eller innan så flyttade han till henne, i hennes mammas lägenhet. Sen skaffade dom sig en egen.
Annelie, hans flickvän, har aldrig varit en favorit i denna familj. Hon har fått Sebastian att slicka hennes fötter. Han har vissa tider på dygnet som han ska ringa henne. Ska han jobba över måste han ringa från jobbtelefonen och säga det, så hon ser att han är på jobbet. Hon vill inte att han ska sova här själv. För hon tror att då får ju vi som vi vill. Amen, ni hör ju?!

Och vi, familjen, reagerade ju. Mamma vart så ledsen och arg, att hon förbjöd Annelie att komma hit. Men Sebban vägrade komma utan henne. Sa vi ett enda elakt ord så skulle han bryta kontakten med familjen. Han har blivit kompis med massa nazister, eller vad dom nu vill kalla sig. Han har börjat slåss, och sparka sönder saker.
Men han verkar inte må bra, enligt min mamma. Han hade sagt det en gång, att han skulle gå in på konsum eller liknande, och sno allt han ville ha, men ändå gå förbi larmet. ''Men då åker du ju fast!'' hade mamma sagt.
''Ja, fyfan va skönt att hamna i fängelse'' hade han svarat då.
Herregud, vad är det för FEL?! Eller vad är det som gått så fel? Han har inte varit hemma hos oss sedan påsk, tror jag att det var. Han kom inte på min fördelsedag, han ringde inte - han skrev på Playahead; ''grattis syrran'' klockan 23:00 på kvällen. Asså jag vet att när man flyttar och sånt så är man inte hemma hos sin familj så ofta, MEN på födelsedagar så ska man väl komma? Och han har ju faktiskt inte skaffat barn och sånt skit än, så det är ju inget som hindrar honom från att komma och hälsa på då och då.

Han har faktiskt småsyskon, 6 resp. 8 är, och dom kommer ju knappt ihåg honom. Okej, överdrivet, men de träffar ju aldrig honom? Vad kommer de ha för bild av sin storebror? ''Jag träffade honom bara några gånger'' .... Eller jag vet inte. Alltid när han och jag ska träffas så ska HON vara med. En gång, under deras mest sjuka period, så ville jag komma hem till honom, då boende i hägersten. Jag bad honom att få prata med honom ensam, och han sa okej, visst. Kanske 10 gånger under de 90 minutrarna, så fick han sms; Kan jag komma hem snart eller?
Men människa, ska han inte ens få prata med sin syster en jävla kväll. Shit. Han berättade att när han hade sagt till henne att han ville vara ensam, så hade hon sagt; Aha, vad ska jag göra då? Har du inga kompisar?!
Nej, jag vet inte längre vad som hänt. Och jag vet inte längre vad som ska göras. Det är så mycket småsaker, som ni egentligen inte kommer förstå er på, men det handlar om en familj här. Jag är ledsen, men jag ser inte honom som min bror längre, jag gör inte det..

Tack för mig <3

woppsi!

Oops, I did it again. Jag försov mig och vaknade halv 1. Slutar skolan 2. Aja, vad kan jag göra åt saken? Jag kunde verkligen inte somna igår. Dels för att jag kände ett speciellt sug efter bloggen. Det är sjukt va beroendet har tagit mig. Jag fick nästan dåligt samvete för att jag inte bloggat.
Men igår åkte jag iallafall till skolan till tre, och var på den sista lektionen som slutar fem i sex. Sen drog jag och V till alleplan och köpte cigg, samt käkade på kinan. Ååååh, jag dog. Älskar kinan. Sen drog vi hem till mig, och tro det eller ej, men vi pluggade!! Inte så himla bra kanske, men vi gjorde det! Och nu ska jag till skolan och plugga igen, italienskaprov klockan fem. Fyfan. Ska se om jag kanske tar bussen som går tio i, eller bussen som går 20 över. Vi får se, vad jag orkar och hinner med. Så länge jag inte behöver stressa förfan.

Jag hade en hemsk dröm härom natten .. Eller asså, det blir svårt för er som inte vet om situationen, men jag drömde att min brors flickvän dog, Shit jag måste träffa honom.. Skitlänge sen.

Ne, nu ska jag sminka mig, kmr snart!
Tack för mig, tills vidare <3


done for school

Sådär ja, snart avfärd mot skolan. Ska troligen fika med V, och plugga italienska.
Ska göra ett omprov imorgon, så jag måäste plugga som ett djur.
Missade rörlig bild-provet imorse, eller rent ut sagt sket jag i det. Hade inte pluggat.
Måste ta tagt i det nu, innan man får gå om lixom. Meeenmen.
Ska upp och borsta tänderna nu, men jag skriver när jag kommit hem.

Tack för mig <3


god morgon

Jag sov bara 3 ½ timme inatt, och jag går till sex. Så jag tänkte att jag går till livskunskapen. Annars kommer mamma märka att jag varit hemma, och då får jag inte gå ut ikväll. Buhu.
NegerDanne är i Tyresö nu! Jag trodde han var totalväck. Men se där, där hade jag ju fel.

Men nu ska jag gå upp och dricka lite te, sminka mig osv. Kommer säkert med ett inlägg till.
Tack för mig <3


sådärja

Nu har jag ändrat typ allt på denna blogg. Och JA jag vet att kommentars-sidan är helt fuckad, man ser inte så bra vad det står och så vidare, men jag oooorkar inte nu. Jag måste sova. Måste gå upp tidigare och plugga imorgon -.- SURT!
För övrigt gick det bra att stänga idag, höll på att stressa ihjäl mig till bussen, men det gick finfint.
Imorgon är det skola till 6 som gäller, sedan är det cigg-köpning som står näst på schemat.
Sen kanske jag ringer Anna, vem vet.
Vi får se om den lilla slampan förtjänar mitt samtal, men det gör hon nog. För hon är min lilla slampa, jadå!

Vi hörs imorgon gott folk! Tack för mig <3

psst!

Och till skillnad från Anna, tycker jag att det är skönt med förkortningar. Hihi.

<3

Go' natt!

Nu är det sags för mig att hoppa ner i slafen. Har suttit uppe en lång stund och pratat med mor min. Fick reda på en hel del grejer som ändrade min uppfattning om vissa personer.
Det har jag gjort hela dagen.
Johanna, visste inte att hon var så deprimerad att hon var kapabel till att ta livet av sig
Myttaren, aa det hör ni ju bara på namnet. Tragisk människa, som aldrig lär sig av sina misstag.
Min kusin, empatin för henne försvann efter kvällen samtal.

Ni som borde veta, vet redan. Ni som inte vet har inget med det att göra, så piss off.

Jag och Simon hade ännu ett gräl idag. Tungt det där, men jag har hört att de som aldrig bråkar, känner inte till varandras brister. Om du aldrig bråkar med din älskade, får du heller aldrig reda på hans gränser. Jag vet min pojkväns gränser, och idag fick jag reda på fler. Man lär sig av sina misstag!

Go' natt älskade människor. Tack för mig! <3

HIHIHIHI

Ännu en, lilla gumman. Ska du samla på dig hela Tyresö?
Shit bruden, vad håller du på med?

R.I.P Johanna

Fick idag reda på att min mentor/lärare tog livet av sig i fredags. För mig kom det inte som en chock, eller en liten chock kanske. Jag vet inte på vilket sätt egentligen som man har märkt att hon har varit deprimerad, men det har lixom alltid funnits där, den där deprissionen. Så får man tyckte att någon var negativt, och sa till om det, sjönk hon ihop med axlarna och nickade. Hon stod aldrig upp för sig själv.
Jag tror inte att jag riktigt har fattat det ännu, såfort jag tänker på det blir det helt snurrigt i huvudet, och man kan inte förstå hur dåligt hon egentligen har mått, eftersom hon var kapabel till att göra en sådan sak. Hon skrev ett ''självmords''brev, och det ska vi troligen få läsa. Det kanske ger en lite bättre förklaring till hennes handling.

Johanna var min mentor från 1:an. Och jag hade henne i lärarledd lektion hela 1:an och fram tills nu. Hon var sjukskriven i ungefär en månad, och de sa att det var för ischias. (stavning? ryggproblem iallafall)
Men man kan ju aldrig riktigt veta om det var därför, eller om det var deprissionen som gjorde henne sjukskriven...

Förlåt om jag är lite negativ nu, men jag kan inte sluta tänka på hur mitt betyg kommer sluta? Om vi nu ska få en ny lärare, så har ju inte dom några underlag för att kunna betygsätta mig, eller någon annan i min klass. Hur ska de lyckas med det? Den här kursen tar ju slut vid jul ...

Tack för mig <3

&%%¤#&#%&(¤

ÄR SÅ SJUKLIGT JÄVLA IRRETERAD JUST NU! Vart FAN kan ett par jävla LEGGINGS ta vägen?! Jag hade på mig dom senast i torsdags/fredags morgon. MEN NU FINNS DOM INTE I DET HÄR JÄVLA RUMMET!
Jag blir tokig. Rent ut sagt TOKIG! Jag funderar fan på att skita i skolan helt idag, och bara SOVA.
Sen ska man till det där jävla fittjobbet också. Och jobba SJÄLV. Wiiie va kul. ELLER INTE!

Jag är så trött på det här just nu, i det här läget har jag bara lust att slå någon. Eller kasta något i väggen, eller helst av allt ... Stå sådär framför badrumsspegeln och skrika, och sen slå knytnäven genom glaset. Fan vilken härlig känsla.

Anna

Tänkte faktiskt tillägna detta inlägg åt Anna.

DU ÄR DEN MEST PATETISKA JÄVLA MÄNNISKA JAG TRÄFFAT PÅ DENNA JORD. HOPPAS DU DÖöÖöÖÖÖöR IMORGON!!!!!!

Okej, alla som känner mig vet att det där inte stämmer. Alla borde veta att Anna är min bästaste bästis. Hon och jag leker ALLTID tillsammans. Vi leker allt från ''fullast vinner'' till ''den som däckar först kallas för bajs i en månad''
Inte det heller, faktiskt. Jag känner att jag är en väldans massa ironisk idag. Eller just nu iallafall. Men vi är lekkamrater, det kan ni skriva upp.
Nu ska jag gå och skjuta mig, tack för mig!

Nää, nu skojade jag igen. Fyfan va jag är rolig .... (?!) Jag, Ninni, har ett mentalt fel, jag vet. Det går tyvärr inte att göra något åt, för Ninni har inte hjärnceller att mixtra med. Too bad for meeeeeeeeeeee.

...

Nu är jag tröööööööööött. Imorgon är det jobbet som gäller. Ska först till Farsta och lämna tillbaka ett par tofflor, för små. Boring. Men nu ska jag sova, och gott ska jag sova.

Natti, tack för mig

fitta!!

Åååh, va irreterande. Hade skrivit ett inlägg långt som ett JÄVLA A4, men när jag ska publicera det så står det att jag inte är inloggad?!??! GAH!
Sen när jag går in på arkiv så finns det ju där .... men bara de första 2 meningarna. SKITBAJSHÅLEANUSFITTKUKBLOGGHELVETE:

Ska ut med hunden. tack för mig.

god morgon!

Usch, idag måste jag åka hela vägen själv. Ingen skjuss inte, för jag måste köpa cigg. Jag kan ju iofs be dom göra mig till alleplan ... Nej, då måste jag vänta tills de åkt innan jag kan gå, och då kanske de ska handla.
Nä, jag går själv. Det ärlugnt, bussen går perfekt tajmat med varandra.

När jag tittade på tv igår såg jag en sak som jag absolut ville skriva om i bloggen, men nä, det är ju bortglömt idag. Tyvärr. Det var himlans roligt iallafall.

Och mina linser börjar strula, och jag är arg. De gör ont, vilket håll jag än sätter dem åt. (det finns nämnligen ett rätt och ett fel håll när det gäller linser) Och det är inte slut, det var ju inte länge sen jag fick dom, right.

Nej, nu ska jag upp och försöka få i mig en kopp te. Puss <3

snön igår

Det var ju som agt rent av en chock att komma ut för en sista nattcigg, och se vitt på marken.
Sanslöst. Men jag och Simon gick ut och fotade iallafall. Och han hatade sig själv för att han hade druckigt, för nu kunde han ju inte åka ut och köra, hihi.

Fick tyvärr inget kort på honom, han höll i kameran.



Man ser kanske att jag inte gillar snö?
Står och pratar med Anna i tele, var ju tvungen att ringa henne nu när det snöade och allt. Men den jäveln hade varit före mig och fått höra det av Misha.

Sen måste jag bara lägga in den här ... HAHAHAHAHAHAHA ser ut som att jag har ett LAZY EYE!

 
För min lins följde inte med ögat upp, utan fastnade där nere. Asskabbig bild, enligt min egen åsikt. Wäck!

Nu ska jag sova, älskade människor. Men vi hörs imorgon innan jobbet. Jag ska väcka min pojkvän nu ...
Natti, tack för mig <3

älsk

image162

Bara för att jag älskar honom <3

10/11

Då är jag äntligen ledig, men ska ändå till jobbet. Men den här gången är det inte för att jobba, utan för att kröka med jobbarkompisarna! Det är personalfest, och jag ska slagga över där, trevlaaaans.
Tänkte ladda över lite bilder, men kameran dog, oturligt nog.
Men jag tror att den har laddat ett tag nu, så jag hinner få över dom. Det ska nog funka ska du se.

Det kommer komma lite bilder på när jag, rörmökaren, fixar stoppet i toaletten. tare lugnt, det var inget bajs som stoppade, bara lite vatten. Skönt det, annars hade jag inte gått i närheten av toaletten.





Hon i rosa/röda trosor är Linda. Den ''blygaste'' på jobbet. Alltid när jag och Helen snackar snusk så säger hon aldrig någonting. Men nu har hon slutat på jobbet, tyvärr. Och när jag tod kort på Helens tuttar i kökeet, inte naket, utan mer som en kul grej, så säger Linda; ''Ja men Ninni. Den här bilden har du fan inte!'' Så går hon fram till frysen, sliter av sig glajjerna och drar ner brallerna. Alla i köket var helt chockade. Aldrig visste vi att Linda kunde vara så wild and crazy. Åh, jag kommer sakna henne. Hon åker nu på en sån här långresa, först till Indien, sen Thailand osv. Hon kommer inte tillbaka förrens i April/maj. SAKNA SAKNA!

Så nu vet ni hur mitt jobb ser ut, det kan ju vara trevligt att veta vart jag sliter lör-sön-mån.
Där ser ni också mig när jag sliter med toalettjobbet. Men vad gör man inte för att få lite cash in på kontot.

Men nu ska jag klappa min trötte pojkvän på kinden!
Tack för mig! <3

duktiga ninni

Nu har inte jag rökt sen klockan fem. Och jag är riktigt stolt över mig själv. Eller klockan kanske var sex, inte riktigt säkert. Men himlans länge sedan var det iallafall.

Så nu tycker jag att jag ska få en applåd, för mitt duktiga uppehåll. Men nu ska jag ut och blossa, tack för mig.

irreterad

Jadu, finns väl inte mycket att säga om denna person egentligen. Ingen jag favoriserar sådär himlans mycket. Jag favoriserar den inte alls faktiskt, jag hatar denna skapelse. Och jag har gjort det i många år nu.
Den går mig på nerverna, den ler falskt mot mig när vi träffas, den skrattar sådär så det skär i öronen.

Om jag skulle mörda någon, skulle det vara denna individ. Tack för mig.

Nej Jennie, det är inte om dig.

mat

Det kanske är dags för mig att slänga i mig något att äta. Var för utmattad när jag kom hem från jobbet, så det kanske blir lite makaroner nu istället.
Har kollar runt på lite fler bloggar nu, de flesta skrivna av unga mammor. Kan inte låta bli, MYS ju!
Kan inte sluta tänka på det, huuur underbart som helst.

Nej, nu drar jag mig uppåt och käkar. Uppdaterar sen om inte Simon hinner före och tar datorn. <3

mammabloggar

Blir så fruktansvärt sugen på barn när jag läser dessa bloggar. Jag vill också!
Hur mysigt skulle det inte vara med ett barn i magen, och veta att det är ditt? Jag skulle älska det! Tror jag iallafall, har ju aldrig varit med om det. Men deras berättelser, om förlossning, och sparkar i magen, om att promenera med vagnen. Åh vad jag längtar tills jag får egna. Jag vet inte vad jag skulle göra om jag blev med barn. Jag vet inte om jag skulle ha hjärta till att ta bort barnet. Visst, det är ingen levande varelse, men det ska ju bli det! Det spelar ingen roll om jag dödar det när det är en liten klutt bara, eller om jag gör det när barnet är 5 år. Det skulle ju aldrig ha fått chansen att se världen.

Och sen ökar risken för sterilitet om man gör abort. Jag skulle ta livet av mig om jag fick reda på att jag aldrig skulle kunna få barn. Det skulle vara det värsta som kunde hända. Förstå mig rätt nu, självklart är det värre om hela min familj skulle dö, eller om jorden skulle gå under.
Men för en tjej/kvinna, tror jag att det rent ut sagt måste vara förjävligt! Aldrig få höra ditt eget barn säga ''mamma''

Nej nu blir jag för djup här, jag säger hejdå, och uppdaterar snart! Bye! <3

pics från torsdag




1. Anna ler, och är självklar glad, men ännu inte full.
2. Andreas ligger däckad efter för mycket dricka, och klockan var trots allt 5. (jag sov en halvtimme innan jag med, hehe)
3. Jag tröttnade tillslut på Victorias och Annas diskutioner, så jag tog kort på mig själv. LIte halvfull sådär.
4. Mm, ni ser ju själva.
5. Anna strålar av alkohol och lycka.
6. Där har vi gänget, efter att de andra 3 gått hem.
7. Kolla i mitten på hjärtat, det var inte meningen. Det är ödet <3
8. Anna i en het diskution med Mishi
9. Samligen blev faktiskt stor tillslut.
10. Min hund var trött och väldigt söt.
11. Ni ser ju hur mycket som pimplats av henne.
12. Anna sörplade, söt som hon är.
13. Mm, nu börjar jag också.
14. Jag kan inte låta bli att ta lite ''finare'' bilder ^^
15. Drinken jag gjorde till Anna, och min cider.


Som ni kanske förstår så är bilderna inte i ordning.

Fint va? :) Trevlig, men mycket sen kväll! <3

Tanter

Jag förstår inte riktigt .. Varför är alla vithåriga tanter korthåriga? Måste man klippa sig för att man blir gammal och gaggig? Jag kan ju erkänna att det kanske inte är så snyggt med kritvitt hår och slitet och långt, men man kan ju färga håret, även fast man är gammal. Alla vithåriga tanter jag såg idag hade klippt sig kort. Hmm. Jag vill inte vara korthårig? Jag vill inte sova med pappilotter (?) varje natt, det gör ju ont som fan! Nej tack.

Idag när jag var påväg hem från jobbet (som för övrigt var ASjobbigt idag) så väntar jag som alltid i norra sköndal på bussen. 3 JÄVLA BUSSAR var helt proppfulla! Helt sjukt. Fattar ni att jag fick sitta i 45 minuter och vänta på en buss? Jag kom dit 14 över, bussen gick 58. Värsta någonsin. Sen när jag äntligen kommer på en buss, den också proppfull, så får jag stå pressad mot dörren, och så fort bussen bromsade så flög jag framåt. Tjejen som stod mittemot såg inte alltför glad ut, men desto gladare när jag äntligen klev av.

Idag på Barnadiset var det kaos. Jag öppnade själv på morgonen, för Sadaf var försenad. Det ringde femtioelva gånger, alla frågade om vi hade öppet. Det var ju trots allt allahelgonahelg. Bajs. Alla skulle käka samtidigt, jag hann inte ta alla atbeställningar som jag ville. Och mina naglar vek sig på mitten 2 gånger för att jag bar tunga saker. Det är inte så skönt kan jag meddela. Den riktiga nageln, den som är under, följde ju självklart med. Tack för den. Nej inen rolig dag idag, och imorgon är det säkert ännu värre. Uschan.

Nej, nu ska jag ut och röka. Puss, svejs.


jahapp, en ny dag

En snöig dag, för övrigt. Snön ligger som ett tunt tunt täcke, men det kommer väl smälta bort att bli slask, as usual.
Själv sitter jag här, så trött så jag tror att jag somnar över tagentbordet. Men soimliga måste ju gå upp, gå upp och göra sin plikt. Vad skulle Barnadiset göra utan mig? Haha.

Nej, nu ska jag upp och äta något. Puss <3


SNÖ

Det snöar!!!! Hoppas att Jennie&Anna är glada nu för att de fått som dom vill. Och jag är glad för att ha en anledning att ha vinterjackan. Wohoo.

Nu ska jag sova. Natti <3

mmmm

Duschen är fan min bästaste vän! Idag var det riktigt skönt att duscha. Vissa dagar är det bara jobbigt att duscha. Men man måste ju, eller hur?
Jag stod riktigt länge, och tog mig tiden att riktigt njuta. Jag tvålade in mig sakta men säkert, jag rakade tillochmed benen, vilket inte hände ofta, må jag säga. Men ikväll är det ju mystajm för mig och Simon, och vad gör man inte för att han ska bli glad?

Anna har äntligen klivit upp, så om typ 2 timmar när hon är klar kommer vi åka. Nej jag bara skoja, en timme kommer det ta.
Jag själv har kvar att sätta på mig kläder, sminka mig, och sätta på mig skorna.
Of course, borsta tänderna. Sen är jag färdig för avgång.
Jag sminkar mig alltid framför datorn, så det går alltid lite fortare än vad det gör för andra.

Har fått mina kläder också, från HM. Ska hämta dom på alleplan sen, när jag ska möta Anna.
Mina övningskörtillstånd har också kommit, så det kanske är dags att börja nu. Iiiih!

Naej, nu ska jag fixa mig. Men vi hörs när jag kommer hem från stan.

god morgon!

Hade aldrig trott att jag skulle sova såhär länge. Jag brukar vakna vid 9 om jag dricker.
Nu vaknade jag 13.00 exakt. Har just varit uppe och ätit, laxpudding blev min lunch.
Nu ringde jag Anna, men hon ligger självklart och sover, och när jag säger att hon ska gå upp låter det ''uuurrrgööö inte ääään'' så jag lär vlä inte få tag på henne förns vid typ 5. Vi ska ju nämnligen in till stan, men de stänger ju också.

Menmen, om hon inte gått upp ur sängen förns halv 3 så ringer jag någon annan, jag måste in till stan, hehe.
SÅ ANNA, GÅ UPP!

sänggång

Oh jisses vad jag är trött. Sov med handen i handflatan typ en halvtimme. Det behövdes, hade inten klarat en minut till. Andreas slockade också tillslut. Nu ska jag sova, och jag ska sova ut.
Vi får hoppas att jag nyktrar till lite tills imorgon. Då ska jag och Anna in till stan och shoppa.

Nu ska jag nanna, och oj vad jag ska nanna. Bilder från ikväll kommer imorgon. PÖSS

mysigt

Sitter nu hemma hos mig, jag, emeli, helene, misha, anna, victoria och andreas. Dricker lite och gar allmänt trevligt. Det kommer komma foton i nästa inlägg, jag lovar.

Nu ska jag upp igen, skulle bara hämta mer dricka och cigg, PÖSS

Kröök

Najs, ikväll, äntligen, ska det bli kröka på hög nivå! Anna har köpt en väldig massa dricka, och lite av det underbara är till mig, woho! Det var länge sen jag festade, och jag saknar det som ini bomben. Ledig imorgon, skönt som fan!

Och nu sitter jag här, och väntar på Anna som vanligt. Jobbet var jävligt slappt idag, gud lyssnade på mina böner.
Det var så slappt att jag kom från jobbet runt halv 7 idag, istället för halv åtta. Och från och med idag, har jag ansvaret över en nyckel. Fattar ni?! Jag behandlar den där nyckeln med mitt liv! Jag ska vakta den, sova med den under huvudkudden. Den går till mitt jobb, till alla dörrar på jobbet. Det skulle bli sparken/fängelse/dödsstraff/hängning/smärtsam plågning/maffiamord - allt. Min chef skulle hyra en torped och mörda mig.

Menmen, ska ut och röka nu. Vi höööööööööörrrrss!

jääääs

Nu är det kirrat med dricka, hehe. Vi får se om vi kanske kan vara hemma hos mig ikväll, jag får flörta in mig hos mamma.

Nu ska jag borsta tänderna, och hoppa in i bilen. Hjälp mig be till gud att det inte blir mycket folk på jobbet.
Jag skriver när jag kommer hem. Puuss <3

mardröm

Har aldrig varit med om en  sån hemsk dröm.
Drömmen jag drömde utspelade sig i Thailand, fast Thailand var Sverige. Alla mina kompisar bodde här, jobbarkompisar, familj.
Jag hade hittat en underbar killkompis där nere, kommer inte ihåg hans namn. Och han och jag var med mina småsyskon vid ett stort vattenland. När endast jag var uppe i det största vattentornet kom en tsunami. Alla forsades iväg, och jag var ensam kvar.
Hela min familj var borta. Och dagen innan detta hände hade min lillebror sett en program om tsunamin 2004, och sagt till mig ''Ninni, lovar du att rädda mig?'' och jag hade svarat ja, sjävklart.
Men nu kunde jag inte hitta honom. Jag hittade min vän, min mamma, och Anki (men hon var död) men ingen annan.
Jag sprang hem till min chef och frågade om hon kunde hjälpa mig att köra mig till andra sidan stan där det fanns ett barnhem, där kunde kanske min bror finnas. Men hon vägrade. Hon sa att jag skulle hjälpa henne packa upp en barnvagn. När jag gjorde det hittade jag hennes almenacka, så läste jag. ''Ankis cancertumör botad!'' Och Anki hade dött den dagen. Och jag grät, och jag grät.

Jag grät tillochmed när jag vaknade. Helt blöt av svett, och helt färdig, nivet som man är efter att ha gråtit i flera timmar. Det var den värsta drömmen hittills, en dröm som säkert kommer sitta i mig som berget.
Vi, jag och min familj, var ju i Thailand när tsunamin var, men som tur var, var vi på andra sidan. Vi kände inte av någonting. Men när folks behörigheter, som tandborstar, kläder, leksaker, började flyta upp, då kände man att det var verklighet.
Jag vägrade bada i havet efter den dagen. Jag vägrade. Jag höll mig till poolen. Tänk om jag hade suttit här utan familj idag! Veta att jag aldrig kommer få se mina småsyskon (som jag faktiskt älskar ibland) växa upp, aldrig få bli moster eller faster. Utan vara helt själv. Ingen mamma och pappa som tittar på när jag gifter mig. Ingen som kommer sitta på främre raden när jag säger ''JA''.

Nej, fyfan ....

skolfoto

image135 

Skolfoton has arrived. Vart faktiskt lagom nöjd. Vägrade som sagt att titta in i kameran.
Mina ögon blir stora som Globen då, eller det ser ut  som det, hehe.
 
ÄNTLIGEN har Anna kommit hem. Läste hennes blogg och kände hur mina små kärleksbubblor bubblade om mig. Ikväll blir det fest gumman, det kan du skriva upp. Glöm inte kirra drickan bara ;)
Och så får vi köpa massa drinkmix och köra på drinkar, hehe.
JAG HAR SAKNAT DIG <3

Nu ska jag äta upp min gröt och sedan åka till jobbet. Jag får skjuss ;) *älskade mamma*
Puss

image136

RSS 2.0