riktigt sjuk, och inte alls glad

Idag är jag sjuk. Sådär sjuk man absolut inte vill vara när man ska jobba i åtta timmar.
Jag har försökt få tag på någon annan, men det finns ingen som vill ställa upp och jobba istället för mig. Kanske finns det någon som hör av sig senare, man kan ju alltid hoppas.
39 graders feber och en äcklig hosta är det jag bär på just nu.

Jag ber till Gud att det finns någon som kommer och byter av mig sen. Jag kommer inte palla det här. Fyfaaaaaaaaaaaan.


lite sjuk, men glad iallafall

Idag har varit en blandad-dag-med-känslor-dag.
Igår kväll gick jag och lade mig väldigt tidigt. Redan runt tio-tiden gav min kropp upp och jag somnade underbart. Men dock så vaknade jag vid halv sex och var piggare än någonsin.
Bra, kanske du tänker. Förjävligt tänker jag. Jag skulle nämligen inte kliva upp förrän klockan tio, 4 ½ timme senare. Irreterande, jag vet.

Men jag gjorde det bästa av saken, och tog det väldigt lugnt tills detvar dags för mig att stressa iväg till jobbet. När jag sedan kommer fram var jag pigg och på väldigt bra humör. Men sen vart jag febersjuk och hostig igen. Fick ont i hela kroppen, och allmänt irreterad. Det kom ungefär samtidigt som rushen kom. När det först varit en sisådär 3 kunder, till att det kom sisådär 123432 kunder. Hatar när det bli så, man är lixom inte förberedd.
Men det är lugnt, jag gillar när det är stressigt, då går tiden fort och tillslut går allt finemang och man får in tempot och rutinerna så det går fort!

När jag kom hem smällde jag i mig en bakad potatis med keso och kalkon - GALET GOTT!! Sen bråkade jag med lillasyster, och sen satte jag mig här.

Intressant dag va? Förjävla tråkigt liv jag har, som måste anteckna allt här, i brist på annat att skriva.
Kanske kommer på något sen. Javisst.

Vi hörs sen! <3



usch för söndag

Jag tror allvarligt att jag börjar bli sjuk.
Feberspänningar i nacken och en äcklig hosta. Kan det bli mer passande? Nu med nyår kommande och allt?
Det bådar inte gott, folk. Inte bra..

Dags för jobb nu, fyfan va skoj...

Ubbe, det kommer fler videos. När jag orkar och har tålamod för att vänta på uppladdningen.

TAGGAD

Okej, skum dag.
Utgång, inte utgång, utgång, inte utgång. Och nu, ÄNTLIGEN, slutade det på utgång.

NINNI ÄR TAGGAD IKVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLL!

hejtååå

Nu drar jag min söta rumpa till badrummet där tandborstning kommer att ske, sedan rör sig det lill arslet (jag, min rumpa..) mot bussen som tar mig till jobbet. '
Inte taggad, men täääääänk på pengarna!
 När kommer lönen btw? :D

PUSS <3

mjao

Sådärja Ninni, BRA JOBBAT! Ingen skola idag heller. Så jävla duktig! Är du nöjd med dig själv? Över att du gått i skolan 1 dag? Grattis Ninni....

Jobb idag. Sitter nu redo för att börja fixa iordning mig för att sedan åka och slita i 7 timmar. Men det är lugnt. Läste på facebook att det blir kryssning i Januari, så jag ska jobba ihop en fetinglön så jag verkligen kan leva livet. Efter den kryssningen blir det lugna puckar, för då ska det sparas till resa i sommar. WIOHOW. Måste bara komma på någonstans att åka också.. Kan vara bra.

Menmen, jobb jobb jobb! Kommer jobba en del under lovet, och sen får vi hoppas att jag har kvar mina torsdagar och fredagar, annars är det byebye-pengar. Men skit samma.

Shises, idag är jag visst rätt energisk. Mitt lilla hjärtegull, kom hit och kör slut på mig! Hahaha.

PUSS&KRAM

godnatt

Så, nu har jag varit uppe alldeles för länge igen. Kom ju och tänka på att jag faktiskt jobbar imorgon, så det vore ju bra om man fick sova en stund. Kommer säkert bli så att jag inte ens går upp imorgon, förrän vid elva någongång när jag ska jobba..

Jaja, vad ska man göra åt saken. Jar har aldrig brytt mig, och kommer aldrig bry mig heller.
Puss&kram

jamen så trevligt

ubbe om inga ideér till rubrik..:
Detta är den bästa bloggen genom tiderna!

Och vem är du, min käre vän? :)

min onsdag

Rostad macka med skinka, och en stor kopp med vaniljthé hjälper mig nu att finna ro i mitt rum. Fruktansvärt mysigt, kan jag meddela!
Dock har jag åkt på en fruktansvärd nackspärr som letat sig ner genom hela ryggen, så nästan varje rörelse får mig att se en skymt av ljuset i tunneln. Inte alls lika mysigt, kan jag också meddela.

Jaha, vad har jag gjort idag då? Jo, varit i skolan och skrivit prov. Mött upp mamma och hämtat ut armband, lämnat in mina fyrkantiga ringar (det är sant, vadå runda lixom?) och även köpt en ny ring! Men den får jag inte förrän på julafton, då den fungerar som julklapp.
Sedan efter det åkte jag hem och sov. 5 underbara timmar var mina ögon stängda. Öppnades gjorde dom av ett samtal, från en väldigt speciell person! <3 (nu fick du ditt hjärta, haha)
Haft det mysigt och trevligt med denna person hela kvällen, och imorgon väntas en liknande kväll. Full av skratt, och tjyvnyp såklart.


Så, imorgon står även skola och jobb på schemat. Samma på fredag. Fast fredag kväll blir lite mer intressant, då det blir karaoke med mamma och kompis. Mycket trevligt! Lördag är jag ledig, och krogen kanske väntas på kvällen där också. Väääldigt trevligt.

Däremot måste jag bestämma nu om jag ska vara ledig på söndag eller inte. Ska egentligen inte vara det eftersom jag måste ha pengarna som kommer, men vafan... Måste prata lite mer om detta med Jennie, så vi kan bestämma något eller inte.

Nu babblar jag alldeles för mycket. Ska sätta på lite DHW nu, och mysa med mitt thé.

Puss&kram


inga ideér till rubrik..

Okej, klockan är nu halv sju på morgonen och jag är piggare än någonsin. Nu väntas det dusch, och fixning inför skolan.
Kommer jag vara död hela dagen idag? Jepp. Får jag skylla mig själv? Jepp.

designen blev väl....sådär

Nu orkar jag inte mer. Men lite juligare fick man den ju. Får de om jag gör en annan header eller nåt, den där var ju allt annat än fin, haha.

Så nu ska jag bara sitta här och glo i 2½ timme till, sen åker jag till skolan.
Nästan så man sätter på en film. Mjo, låter bäst så.
PUSSOCHKRAM

no sleeping for me

Man kanske ska börja städa igen? Det känns väldigt meningslöst att gå och lägga sig igen iallafall, eftersom jag ändå ska upp om 2½ timme. Ingen idé att sova, eftersom jag bara kommer vara mer död då.

Man kanske kan sova efter skolan, nu när mamma inte visste när hon kunde imorgon. Jaja, vi får ringa och se hur det blir med den saken.

Nu när jag ändå sitter uppe och inte tänker gå och lägga mig, kanske det är dags att fiffla lite på designen här på bloggen? Om jag nu kommer ihåg hur fan alla dessa koder fungerade.. Wish me good luck!

jag ska jag ska jag ska

Okej, det blev ingen säng för mig. Jag sitter och tittar på resor.
JAG VILL ÅKA NU!


Jag ska åka i sommar. Så är det bara. Finns ingen som kan stoppa mig!

Turkiet!

Resturangen. Observera att han som sjunger i bakgrunden, han KUNDE inte sjunga!

Men kul hade vi iallafall! Mycket videos finns det, men jag behöver Jennies tillåtelse för att lägga upp dem, mwuhaha.




videos!

Och nu när jag laddade upp den videon, kom jag ju på den perfekta sidan ''mitt klipp'' - där kan jag ju ladda upp mina egna videos från Turkiet! PERFEKT!

Nu är det natten som invigs

Javisst, dags att sova nu. Ska upp vid sju imorgon, och åka till skolan. Frågan är om jag ska gå på geografin, eftersom vi ska ha ett prov. Och jag har inte pluggat, och kommer aldrig klara det. Fast det känns nästan onödigt att inte gå. Det är lika bra att göra det, och göra så gott jag kan, sen får det ordna sig vartefter.

Har precis kollat på 40 years old virgin, en rätt okej film. Man fick väl ett gulligt leende på läpparna när filmen var slut. Men det är ju för att det är som vanligt, ett lyckligt och kärleksfullt slut. Tss, patetiskt.

Morgondagens planer är dessa; Skola 8:15-10:50. Sedan ska jag möta upp min kära mor vid gullmarsplan och fixa lite armband och liknande. Sen hem, kanske sova en stund. Sedan ska Jennie komma över och titta på lite videos från Turkiet. Ska bli skoj.
Sedan är det troligen Haninge som gäller. Lite mysdags då vetni :)

Hittade en video på youtube från det hotellet där vi bodde. Kul att se sådär, och få lite flashbacks från den underbara semestern. Åååh, ta mig tillbaka. Där har vi våra grabbar, personalen på hotellet. Och deras dans. Dansen som numera är min och Jennies fylledans när vi krökar tillsammans.
Den resan satte ett spår i mig, och det är ett riktigt bra spår!



Jo, det var kul..... Riktigt kul..

Godnatt på er förresten. Nu ska jag lyssna klart på Cornelius Vreeswjik - Sommarkort, och sedan lägga mig i sängen och sova lite. Hörs säkert imorgon!


yes!

Nu jävlar ska det städas. Mitt rum ska skina som golvet hos kungen när jag är färdig. Det enda problemet jag har just nu är att jag hittar så mycket roliga saker. Gamla texter och saker jag skrev för flera år sedan. Skitkul att läsa ju! Men det ska vara klart innan jag går och lägger mig, så är det bara!

Var hemma från skolan idag. Orkade inte riktigt kliva upp imorse eftersom jag somnade så sent. Men vad gör det om hundra år?

STORSTÄDNING!

God natt?

Nu är det nog dags för mig att sova lite. Ska upp imorgon för att åka till skolan och spendera 7½ timme av lektioner. Och vi börjar med det värsta; gymnastik. Hatar det... Men måste vara med, måste skaffa mig ett betyg iallafall.

Jaja, livet är inte alltid en dans på rosor. Men man måste ju också få känbna på lite olycka, för att kunna uppskatta de bättre och finare dagarna, inte sant?

Ja just det, sova var det. Eller om man rent ut sagt skiter i det? Gör en Anna och är upp hela natten.
Det återstår att se om jag gör det.

Eller så inser jag bara allvaret och går och lägger mig? Låter förnuftigt.



-

Efter en film, chokladätande, coladrickande och en väldigt meningslöst samtal med Jennie sitter bjag nu fortfarande uppe.
Jag och Jennie lyckas alltid prata om de mest meningslösa grejerna. Som detta samtal.. Det slutade med att jag satt och filmade på min skärm samtidigt som jag hade henne i telefonen, för att hon skulle kunna se en video som inte gick att skicka till henne. Vi är rätt dumma, eller hur?

Jaja, inget att göra någonting åt.
Vi satt och diskuterade Turkiet, våran resa vi gjorde tillsammans i somras. Vi båda tycker att en favorit i repris skulle sitta fint. Jävligt fint. Ska nog ta och titta in lite resor nu.

Åh, vill åka..

Påtal om resor! Pratade med en jättefull Victoria idag. Hon kommer spendera sina närmsta dagar på ett lyxhotell i Thailand, och jag kan inte säga mer än att jag hatar henne. Hon lämnade mig här i sticket. Men däremot så lovade hon att hon skulle betala min resa dit, om jag kom. Löften under fyllan, bra för mig, mindre bra för henne :D

SAKNAR HENNE SOM FAN REDAN! <3

allmänt babbel...

Nu har jag iallafall lyckats ta mig in och ut ur duschen. Finally.. Just nu sitter jag bara och tittar ut över mitt rum och tänker ordet "kaos!" - ja jag tänker även med utropstecknet.. Jag måste städa, tvätta och byta lakan. Helst också möblera om, men det tänker jag inte göra förrän jag har varit på IKEA och inhandlat lite nya och fräscha saker.

Måla om vill jag också göra! Att ha ett rum på 35 m² är faktiskt inte så bra som man kan tro. Jag kan längta efter ett litet rum, som är enkelt att möblera och städa. Här, i mitt rum, får man aldrig till det. Det blir fula tomma ytor och det ser skitigare och stökigare ut, än vad det egentligen är..

Eller så flyttar jag bara hemifrån, och får det exakt som jag vill ha det. Låter så jävla underbart, inte sant?

depp

Mycket händer just nu. Lite förvirring i vardagen, samtidigt som jag inte har orken för att göra mycket åt det. Mitt rum ser ut som ett helvete, jag ser ut som ett helvete, min bästa vän har lämnat mig för en semester i Thailand, det är julafton snart och jag kan inte säga att jag ser fram emot den speciellt mycket.

Och nyår.. Jadu, nytt år snart också. Så är det dags att börja lova sig själv saker som man vet själv att man inte kommer hålla. Jag blir deprimerad.

Jag vill jobba så mycket som möjligt nu för att kunna göra en till drömresa i sommar. Men jag är inte vuxen nog att kunna lägga undan pengar. Nej, istället har jag varit på besök hos banken och tagit ut massa pengar som jag bara spenderat på skit.

Hur ska detta sluta? Eller frågan kanske istället lyder; kommer detta någonsin få ett slut?

ibland undrar man ju!

Ibland är jag sjuk i huvudet.. Och det är en sån dag idag! Jag springer runt här i rummet i bara underkläder och dansar med damsugaren. Snurrar på datastolen och skrattar psykat.
Går ner i brygga, för att sedan tappa balansen och göra illa mig.
Victoria sitter och tittar på mig och undrar om jag är riktigt frisk..

Jag är nog inte det..

uppdatering

Sådärja, ännu en försovning. Skulle börjat skolan tjugo i tio idag, men det vart inte riktigt så. När Sabine kom in för att väcka mig idag, vaknade jag inte riktigt, utan mer brölade att jag var vaken, för att sedan somna om.
Och det borde min kära familj ha lärt sig, att när jag inte vaknar ordentligt, så brölar jag ett bröl som alla skulle uppfatta som: Låt mig sova, jag vill inte gå upp.

Men efter 18 års brölande har min familj fortfarande inte förstått hur jag fungerar.. Asch, skit samma.

Så, vad har jag gjort på sistone? Hmm.. Vart på gruppintervju på Espresso House, vilket gick bra. Tror jag iallafall.
Sen har jag väl inte gjort så mycket mer.. Vad jag kan minnas iallafall. Jobbat, varit i skolan.
JAJUSTE! Jag var i skolan näääästan hela veckan förra veckan. Förutom fredagen då jag var på intervjun. Men jag var där hela måndagen, och tisdagen var jag både med på gympan och på indvalet. Onsdagen och Torsdagen var jag där, och på geografin på onsdagen skrev jag ett förhör på Asienkartan, vilket gick ASBRA!

Det kanske börjat arta sig för lilla mig..? Dock har studiebidraget blivit indraget.. Meeeeeeeeen det kanske kommer tillbaka nästa månad. Man får ju hoppas! :):)

Men nu är det skolan som gäller. Ska filma och köra intervjuer, kan bli kul.
Efter det är det hem med Victoria och färga hennes hår.

Vi hörs, folks! <3

RSS 2.0