film

Skolan sög, som vanligt. Men ja, på livskunskapen, som också var den enda lektion jag gick på, fick vi kolla på film. Filmen som sågs var Brokeback Mountain. En helt suverän film, men det var ju synd att den skulle förstöras med så mycket snack. Menmen, det är en bunt tjejer som ska kolla och kunna koncentrera sig, och då är det inte alltid lätt.

Nu har jag precis käkat och suttit med mamma en stund. Har pratat om allt, som vanligt.

Men nu orkar jag inte skriva mer, ska ladda ner massa gyllenetider låtar, så vi hörs sen!
PUSS

-

Fruktansvärt tråkigt..

ordbajsande

Detta är fruktansvärt drygt. Jag har tråkigt. Vääääldigt tråkigt.
Funderar på att sola en halvtimme eller så, men känner samtidigt ingen lust till det. Har ingen lust att ligga och simma i mitt eget svett, faktiskt. Eftersom vi inte har fläktar på den där skiten så blir det förjävla varmt. Jag tar solandet någon annan dag istället. Eller kanske ikväll efter skolan.

Får se om Björn och Philip kommer över ikväll igen. Sköna grabbar från krogen det där, fast det var Jennie som fortsatte kontakten med dem, och det tyckte jag var bra. Riktigt trevliga pöjkar. Men aa, de bor ju i Trosa (HAHA) så det blir långt för dem att åka, och det kanske är lite trist.
Vi får se vad jag pallar med efter skolan, slutar ju sex, så det kanske inte är så upp-piggande då.

Vi får se.

mööööh!!!

Försovning åter igen. Eller aa, jag sket rent ut sagt i skolan idag igen. Jag blir GALEN på mig själv, jag MÅSTE verkligen börja skärpa mig. Detta går verkligen inte...Jag inte fortsätta såhär..

Jaja, sånt e livet.

im done for tonight.

Nu äntligen är det dags för bädden.
Nu har man sagt godnatt till Victor, och ska bara ta en tripp till toaletten, sen är jag fit fot sleep.
Men vi hörs självklart imorgon.

PUUUSSS

PENGAR <3<3<3<3

Just det!!! Vart genast på lite gladare humör när vi kom in på pengar.
Ni vet att man får tillbaka vissa skattepengar innan midsommar. Och när jag kollade på mina deklarationspapper idag, såg med ENORM glädje att jag har nöjet att få tillbaka 10.000 KRONOR!! Fatta, 10.000 för att inte göra ett skit. Fyfan va glad jag är. JIPPIE JIPPIE JIPPIE!

ensam

Ehm, kanske ska ta och sova nu?

Men fick en sån där otroligt stor depp nu, igen. Även fast jag vet att jag inte sover, och inte vaknar ensam ikväll så känns det väldigt tomt.
Simon var här idag. Han hade varit och hämtat hunden och tagit en riktig rast med honom. Sen när han kom hem sa han inte mer än hej och hejdå till mig.
Fast jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig att han skulle säga, eller göra. Eller vad jag hoppats på, kanske man kan säga. Jag måste ta tag i det där, måste sätta mig ner och prata med honom. Men vad ska det göra för skillnad? Vad kommer bli bättre? Ingenting. Jag tror inte att det är bra för någon av oss att träffa varandra, och riva upp massa sår av saknad. Jag vet inte vad jag känner just nu, jag har ingen koll på vad jag vill och inte.

Men det känns förjävligt. Iallafall såhär in på småtimmarna innan man ska sova. Det är så tankarna kommer upp i huvudet, och det är då man börjar tänka. Men hur mycket jag än tänker så kommer jag aldrig fram till något bra. Varför varför varför har det blivit såhär.

Jag satt och kollade igenom gamla saker som jag skrivit. Och jag avslutar nästan alla saker med meningen
''Nu ropar min karl på mig att jag ska komma och lägga mig i sängen''
Och jag saknar det. Hur mycket han än tjatade, hur irriterad jag än blev på att jag aldrig fick sitta vid datorn så länge som jag ville, så saknar jag det.

Jag saknar DIG, jag saknar OSS, jag saknar DET.

Men nu ska jag ta och joina Jennie som ligger och sågar i sängen.
Vi hörs imorgon.
Puss <3

PB-boxen <3

Nu har jag beställt Prison Break boxen hem, och det känns bra faktiskt! 228 spänn fick jag betala, för hela säsong ett. Orkar inte ladda ner, så jag tänkte vara laglig och KÖPA istället.

Så nu, Victor, finns ingen utväg. Boxen dimper snart ner i brevlådan, och då är det PBkväll som gäller.
Glöm inte att vi har en deal.

Men nu funderar jag på att sova, det känns som att det var länge sen. Har faktiskt varit uppe i 12 hela timmar nu! Haha. Skriver imorgon.

PUSS

-

Vilken jävla MUTTMATCH. Palla att man ska kvittera på straff, lixom?
IDIOTER


tillägg; tack greger för din underbart sköna komentar.

god morgon!

Njaae, det vart ingen skola för mig. Jag klev upp som vanligt och började leta efter kläder. Men då slog någonting till i huvudet, vad det var vet jag inte. Det enda jag vet är att rösten sa att jag skulle skita i skolan och sova framt ill jobbet istället. Och det har jag gjort.

Har vaknat ett antal gånger, av olika skäl. Det har varit allt från sms, samtal, panik i tron om att jag försovit mig elelr att jag varit törstig. Anledningen till att jag vaknade nu, och gick upp, var ett sms. Så jag tackar den personen som skickade det, annars hade jag kanske fortsatt sova inte inte vaknat igen.

Så, snart jobbet. Jag tar bussen som går 14:03. Så det vart en kort morgon, men det var ruskigt skönt att sova ut. Jobbar fram till sju idag, och då är det bara hem och käka, och sen ska Jennie komma. Väldigt trevligt (:

Men ahapp, nu är det väl dags att platta håret, eller iallafall luggen.
Uppdaterar när jag kommer hem!
PUSS

sömn?

Jag har inte gått och lagt mig.. Jag måste egentligen göra det. Ska upp snart, och vara fit for fight för skolan, och för att sedan åka och jobba. Men jag är inte trött, eller jag är för seg för att orka resa på mig, tvätta av sminket och sen ta av mig kläderna och hoppa i säng..

Jag vill inte sova själv..

låten <3

denna låt, helt underbar.

ÄLSKAR DEN



heeeemma!

Äntligen hemma från  jobbet!
Helt slut efter en riktigt tuff dag. Mycket folk, mycket kalas och allmänt mycket att göra.
Jag fattar verkligen inte, har folk ingen fantasi så att de måååååste åka till Barnadiset och lämna ungarna? Kan de inte hitta på något bättre? Fast visst, utan kunderna - inget jobb för mig.
Men det kanske inte behöver vara så mycket...


Träffade också Fredrik på alleplan. Jag tog en latte med honom och vi snackade lite allmänt sådär. NegerDanne kom även dit, och vi pratade lite också. Där blev jag lite sen hem, istället för åtta är jag hemma halv tio, lixom.
Ska väl gå ut en snabbis med hunden snart, och sen lägga mig i sängen för att sova.
Skönt må jag lova,

Skola imorgon, och sedan jobb igen. Är trött på det där stället, så trött att jag skulle kunna kräkas på det. Men vad gör man inte för att det ska klirra i kassan?

Ska kolla runt lite på internet nu, men uppdaterar säkert ite senare.
PUSS <3

söööndag

Snart är det dags för mig att sätta på mig skorna och åka till jobbet. Idag ligger min lusthöjd för att jobba, på -10 på skalan. Har verkligen inte lust. För nu vet jag att jag kommer jobba många helger framöver, och det är inte det roligaste att ha framför sig direkt.

Jag har iallafall tagit ledigt den 10/5 eftersom vi ska ut och fira Jennie den nionde. Så jag är ledig dagen efter, och det är jävligt skönt att veta, må jag lova.

Idag jobbar jag stängning, alltså till klockan sju. Sen ska jag hem, troligtvis möta upp Fredrik på en cigarett. Kan ju vara trevligt med en liten pratstund. Länge sedan man såg den killen, faktiskt. Men aa, nog om honom.

Men nu ska jag avsluta konversationerna på msn, och kanske göra något annat. Eller så sitter jag kvar här i en kvart, och går sedan och borstar tänderna. Det låter bra det med, eller hur?

Vi hörs säkert när jag kommer hem. Har säkert någonting vettigt att säga till er då, istället för att sitta och orsbajsa såhär.

Men aa, vad ska alla ni göra en regnig och äcklig dag som denna då?

PUSS <3

bilder från helgen

Lite bilder från i fredags kanske? :)

Men först och främst kan ajg ju sätta in bilder på mitt hår, före och efter. Jag tycker inte att det blev så himla stor skillnad, eller jo, lite kanske.





Och nu, jag och Jennie psykar på en fredag:




waaahooooaaw

Godmorgon!
Har nu precis duschat och gjort mig en kopp te. Och nu ska jag sitta här, och verkligen inte göra någonting. Jag ska bara vänta på klockan. Och det kommer bli skönt att verkligen slippa stressen. För idag tänkte jag låta min stackars pappa (inte speciellt synd om honom, men det lät bra) vila ut, och inte behöva sätta sig i bilen för att köra mig.

Jag har så ont i mina fötter. De ser ut som 2 misshandlade bävrar. Fast inget hår då. Men jag har verkligen skoskav, som har utvecklats till köttsår, på hela foten. Och det gör ont, det gör verkligen skitont! Men det var ingenting jag märkte av när jag gick hem från alleplan i fredags natt. Men igår morse, när jag trycker ned fötterna, kände jag det. AAAAAAAAAAAJ!!! Det var inte kul. må jag lova.

Men jobbet gick ju fint, iallafall. Det är tur att jag har dessa berömda ''foppa-skorna'' för annars hade mina fötter varit ett enda stort köttsår.

Låg och pratade i telefon med Victor igår. Riktigt trevligt, tills hans pengar tog slut, och samtalet avslutades. Det är därför, mitt folk, som man inte ska ha kontantkort. Detta var ett extremt viktigt samtal, och det behövdes, så därför är det verkligen onödigt att ha kontantkort.
Jag skulle kunna ha ringt upp, eftersom jag har abbonemang, men han sa att det inte behövdes och jag behövde sova. Då var klockan halv tre. Jag somnade halv fyra...?

Irriterar mig just nu:
Vissa personer kan inte skicka sms till mig! Victoria och Victor kan inte (beror det på namnen kanske? haha) men Jennie Wellman kan? Varför är det så? Är det fel på nätet, eller är det något med min telefon? Kan inte någon jävligt smart jävel komma på ett svar, och sedan skriva ner det till mig, för det är verkliegn irriterande.

Nu ska jag dricka mitt te, och loda runt lite, innan jag klär på mig och målar aniktet (:

PUSS


min helg.

Ojojoj, skoja inte. Jag har sovit alldeles för mycket! Men jag kan ju börja om detta inlägg, och kanske skriva om helgen.

Fredag:
Struntade i skolan, eftersom jag var förbannat trött, efter min och Victors tävligt om vem, som skulle bli ''the maaaaaan''. Så ingen skola. Åkte till centrum och skulle köpa hårfärg, men det blev ingen, eftersom jag ä nöjd med färgen på håret, om man inte räknar med den fiiiint blonda hårbotten jag har.. Haha.
Men mötte iallafall upp Jennie där, och sen åkte vi hem och käkade tacos. Fruktansvärt gott.
Sen satt vi vid datorn, Jennie duschade, och vi psykade till musik.

Sen började vi med vinet. Och det gick fort att hälla i sig, men det gick ännu fortare att känna av någonting, må jag lova. Vi fixade oss, sjöng med och dansade till musiken. Sen bar det in till krogen runt tio tiden.

Kommer till krogen, möter upp grabbarna och köper oss en drink. Dansa, snacka, dansa, röka, snacka, dansa. Helt underbar kväll. Men sen ska det självklart förstöras. Pojkarna börjar bråka med några inne på krogen, någon mobil blir snodd, och det flyger slag hit och dit.

Jag och Jennie blir lite smått griniga, eftersom grabbarna ska iväg och leta efter dessa snubbar som orsakade bråket. Så vi drar på toaletten, och sen åkte vi hem.

Jag kommer hem runt halv fyra, och slocknar i sängen direkt när jag kommer hem. Ställde klockan på sex, eftersom jag skulle behöva duscha av mig sminket och det fina lukten på kläder och hår man får efter en kväll på krogen.

Men vad händer? Jo, jag försover mig, och vaknar tio över nio. 20 minuter kvar tills jag ska öppna på mitt jobb. Så jag flyger upp ur sängen, skriker ''HJÄLP'' till mamma och pappa, och sen var det bara på med kläder och hoppa in i bilen. Pappa står på gasen till jobbet, och jag var där på tio minuter. Fruktansvärt skönt. Men jag hade gårdagens smink på mig, och kände mig allmänt äcklig.

Jobbet gick väl bra, förutom att jag var helt slut i huvudet. Men det flöt på iallafall, och sen var det dags för mig att åka hem. Mamma var snäll, och erbjöd sig att komma och hämta mig. Och det gjorde hon.
Sen när jag kom hem satte jag mig vid datorn i ca 30 minuter. Då bestämde jag mig för att gå och dö lite i sängen, och det kan man verkligen säga att jag gjorde.

Jag somnade runt fem, och vaknade inte förrens klockan elva. Mmm, bra där Ninni.

Så nu har jag tagit en insomningstablett, och ska lägga mig i sängen nu. Måste sova innan jobbet, och imorgon måste jag vara pigg och glad, eftersom jag stänger. Men det lär ju inte finnas någon risk att jag inte är det..

Men som sagt, där var min helg. Skriver imorgon igen, om jag lyckas hitta gnistan till det.

PUSS

vad, färg och skolk

Okej, en förklaring till mitt utbrott igår.

Jag och en annan kille hade ett vad. Det löd såhär:
''Den som går och lägger sig först, blir den andres slav''

Jag hittade på det vadet, endast för att jag visste att han brukade bli trött vad tolv, och att jag brukade kunna sitta upp till tre utan problem.
Vad jag inte hade tänkt på, var att jag hade varit uppe sen sju, och skulle upp sex dagen efter. Så jag var förbannat trött, men kunde inte säga/visa det eftersom jag då skulle förlora. Men, han gav upp runt tre, och han blev min slav.

Och jag fick ju då också gå och lägga mig. Men jag kunde inte somna förrns halv fem. Så när mamma kom in och väckte mig, drog jag en nödlögn och somnade om. Sen vaknade jag runt halv ett, och nu sitter jag är.


Färgade håret igår. Gjorde slingor. Men idag blir det färgning igen, för det vart kaos. Jag hade ju glömt, igen, att jag hade en utväxt på 3 cm, och den vart ju självklart jäääätteblond. Mm, otroligt fint.. *NOOT*
Så idag blir det färgning. Funderar på det lite mer ljusbruna hållet, eller typ, kastanjefärg med inslag av rött?

Jaja, det ordnar sig. Ska upp och borsta tänderna nu, och sen ska jag till centrum för att köpa färg.
Ha det gött <3

WEY

YES YES YES JAG VANN!!!!!!!

Berättar om detta konstiga inlägg imorgon, nu dör jag snart.

STÄÄDA

Nu blir det städa av må jag lova. Annars 2 veckor utegångsförbud eligt mamma. Hmm, för det kommer jag ju följa? Njaaae, jag är faktiskt MYNDIG nu. Möhö. Men hur som helst måste det städas. Det tillochmed luktar dam här inne.


Kom precis från stan där vi gjort bort oss. Vi har filmat en massa, och det var ingen höjdare. Men det var soligt, och lite skoj faktiskt ;) Bilder kommer sen!

god morgon

Stressig morgon. Och jag hatar att stressa. Nu fick jag inte dricka mitt te!!
Men de har te i skolan, så det blir en rast och då köepr jag med en ta, och tar en cigarett.

Men nu måste jag fixa håret, och sen gå upp.

PUSS

rolig fakta?

Satt inne på den där sidan, där du kan hitta all fakta som är huuuuur onödig som helst. Men jag kunde inte låta bli att spara 3 stycken, för jag tycker att de är riktigt sjuka.
Kolla själva:







Den sista tycker jag är hur sjuk som helst. Eller aa, alla tre låter helt sjuka.
Men sen vet man ju inte hur troligt detta är. Men om det är sant som det står, så är det ju rätt så kul.

Nu ska jag sova. Tidig dag imorgon!

PUSS <3

bil, latte och vatten

Åååh, vilken kväll. Kan väl inte påstå att den varit så händelserik, men det har hänt mer än vad det gjort andra dagar iallafall. Jag, Jennie och Malin var ute och åkte bil med några vänner till Jennie. Vi drog runt i ingenstans, och gjorde ingenting. Eller jo, vi åkte till Donken och köpte varsin latte. Jag stänkte även ned Jennie med massor av vatten, eftersom mattan utanför var så blöt. Dessvärre blev jag också blöt.

Men det tänkte ju inte jag på då, eller hur? Nej, just det. Och sen brukar jag faktiskt skita i sånt när jag är sådär ''flummig'' - jag kan hoppa hur mycket som helst i vattenpölar och dylikt. Men det blev lite smått kallt om fötterna när man skulle hem.
Som tur var skjussade snälla Philip hem mig. Trevligt gjort av honom.

Men nu ska jag gå ut med min äckligt mycket pipande hund. Angående pipandet är det inte för att ingen har vart ute med honom på 10 år, utan han är allmänt uttråkad och vill ha min uppmärksamhet. Fula hund.

Men neeeej, jag älskar honom.

Men jag kommer tillbaka snart!

PUSS

sorriiii

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har vart iväg, och nu ska jag iväg igen.

Med den där Jennie händer ALLT! :D

skriver när jag kommer hem ikväll!

PÖSS

ÅH

Min mamma är förbannat grinig idag, och det irriterar mig. Pallar inte med henne..
Men aa, iallafall. Jag sticker till skolan nu, slutar sex. Så vi hörs då.

Ååååååh, griniga jävel. God morgon på dig med..

krogenpics

Bilderna har kommit nu, och det är med lättnad jag pustar ut. Jag trodde verkligen att det skulle vara riktigt skämmiga bilder, men det var inte så farligt.

Det är väl bilden när jag dansar med transan som är värst. Vi träffade en transa, sm visserligen var hur trevlig som helst, men lite väl.. Aa, på om man säger så. Men det var jag som fick dansa med henne, och jag bangar aldrig på att dansa. Men aa, här har ni bilderna:

    image597

Trots att jag ser ut som en full anka på denna bild, kan jag inte låta bli att tycka att den är hur fin som helst. Vi tre brudar, förevigt <3

Hittade även lite bilder från de andra gångerna:

Första gången jag var ute
 
Andra gången, med Johan
 

SÅ HIMLA ROLIGT!!

-

Jag lovade er en rekordlista, men den ligger uppe i köket och jag orkar verkligen inte gå upp för att hämta den. Det känns alldeles för långt, och alldeles för onödigt. Så nästa gång kan jag skriva ner, om det ens är intressant..?

Vi har psykat. Och det behövde jag. Jag var på fruktansvärt dåligt humör, och hade ingen lust att ha kul. Men då psykade jag till musik, och då vart det bättre. Tror jag. Jag vet inte om jag kanske kommer bli på samma fitthumör sen igen, men det får jag ta då. Right?!

Nu ska jag psyka lite till, och lalla runt lite!

PUSS


jennie kör på rekord.

Jennie sjunger fruktansvärt, och det är inte heller speciellt roligt att höra samma låt 6 gånger irad. Hon ska nämnligen slå något slags rekord. Hon ska köra samma låt, och få bättre och bättre poäng. Kul Jennie, kul. Fast iofs var det min idé att hon skulle göra det. Så jag får väl halvt skylla mig själv.

Kommer med resultatlistan senare.

Låten som sjungs är Whitney Houston; The greatest love.


ÅÅÅH, dessa jävla idioter..

Jennie måste vara den bästa vännen i hela världen. Här sitter jag och skriker av mig på msn. För nu är jag förbannad. Jag fattar inte hur FAN ni kan behandla mig såhär?! Men det är klart, DU har ju fått som du ville. Tack för den, det stärkte verkligen  mitt självförtroende. Men jaag tackar dig. TACK!

Åter till Jennie. Fyfan. Tack för att du gör detta. Jag behövde nästan inte ens övertala dig.
Älskar dig, ojojoj va jag älskar dig. Du finns där för mig, alltid. Det spelar ingen roll om du ska iväg på krogen, eller liknande. Du lägger alltid undan lite tid för att kolla hur jag mår.

Jag tackar dig också, men denna gång kommer tacket från hjärtat!

duschen är min bästa vän

Det är egentligen sjukt hur mycket fräschare man känner sig efterv ett besök i duschen. Igår sov jag hela dagen, så jag fick inte tid för ett besök. Men idag. Ojojoj. Jag har kört en helkropps-peeling, helkroppsrakning och verkligen njutit som fisken i vattnet. Nu känner jag mig som en helt ny människa. Som att jag har fått en helt oanvänd kropp. Helt underbart.

Tänk dig hur mycket vatten kan göra. Det kan få dig att slippa att vara törstig, få maten att bli jättegod, få dina kläder att bli rena, få hela världen att blomma pågrund av dess regn - allt! Helt underbart..

Jag är inget fan av att dricka vatten när jag är törstig. Det är för smaklöst. Jag kan absolut dricka smaklöst vatten, typ bonaqua, saft eller te. Men vanligt vatten är nog det jag väljer sist. Konstigt...

Nej, nu ska jag sluta flumma runt om vatten.
Vi hörs sen! PUSS

i give up!

Nej, nu ger jag upp. Eftersom jag ändå inte kan gå upp och duscha, får jag lägga mig i sängen. Anledningen till att jag inte kan gå upp, är för att mina kära far är där, och han blir helt rabiat om han märker att jag varit hemma från skolan. Och det är inte jag varke orkar eller har lust att ta nu iallafall.

Så, sängen. Jag kommer tillbaka.

PUSS

pinsamma jag..

Det är pinsamt hur myxket jag kommer ihåg nu från krogen.. Jag skäms. Jag var så HIMLA packad när vi var där. Så himla packad att jag ramlar ner på golvet från soffan, så jävla packad att jag gick runt själv istället för att hänga runt med Victoria och Jennie. Så jävla packad att jag försökte pussa en engelsman som jag egentligen inte ens fattade vad han sa. Det är svårt det där med engelskt språk med en släng av accent i. Svårt att fatta, iallafall när man är så full av alkohol att det nästan rinner ut ur öronen.

Jag vill se bilderna från 360. Jag vill se hur mycket jag egentligen gjorde bort mig. För mycket blev det. För mycket.
Idag har jag träningsvärk i hela kroppen, ett blåmärke på benet från när jag ramlade av soffan, ett skärsår i fingret från jag vet inte vad och ont i nacken efter att ha sovit en hel natt utan kudde.

Fy dig Ninni, fy dig..

skitskitskit

Jag gick inte till skolan idag. Fyfan va jag är dålig..
Men jag kunde verkligen inte somna igår. Jag somnade runt halv fem-fem. Och då när klockan ringde imorse var jag helt död. Min kropp ville inte fungera som jag ville. Så jag stannade hemma. Åter igen.. Men det är egentligen bra, för jag måste läsa. Har en hel del kvar i min bok som jag har i engelskan som jag verkligen måste läsa. Så då kan jag göra det idag.

Det som är lite synd bara, är att jag skulle gjort ett prov idag. Ett prov som hade gett mig G i naturkunskap A, som jag lyckades skaffa mig ett IG i när jag gick i ettan. Men jag får säga att jag var sjuk, hade 40graders feber eller liknande. För då måste jag ju kunna göra det någon annan dag. Någon dag när jag pluggat också.

Jävla gurksnopp.

Idag är det hundvakt som gäller. Mami och papi ska på Bajenpremiär, så då får jag vara hemma med hunden.
Så det blir hemma mys med massa filmer och te. MÖJS!

Men jag skriver senare, nu ska jag lägga mig i sängen och dö lite.
PUSS

bara för att vi är vi!

image592


Jag har klippt bort Victoria, för hon var osminkad och skulle mörda mig om jag la ut den då :)

gonatt!

Nu har jag lyckats sova 2 timmar, dricka en kopp te och käka tre kanelbullar. Det är nog dags för mig att gå och lägga mig för natten. Försöka sova, så att man kommer upp imorgon. Måste gå på matten, eller aa, jag ska börja gå på ALLA lektioner nu. Måste det, om det ska bli något betyg.



Men jag skriver imorgon. Ska då också lägga in bilderna från 360 som togs. Ojojoj va jaggjorde bort mig.. Ramlade och höll på. Nej, det var alldeles för mycket dricka igår. Aldrig varit med om liknande.

bakiiiiiiiiis

Hade planerat att sova, men kunde inte. Nu börjar baksmällan komma, och det kommer inte bli kul. Det känner jag av redan nu. Varför ska man bli bakis? Jag drack ju hur mycket vatten som helst igår. Fattar inte. Jag brukar inte bli så himla bakis, men när jag väl blir det, blir jag verkligen bakis. Då dunkar det i hela huvudet, och ett ständigt illamående slänger sig över min kropp.

Har precis käkat. Spagetti och köttfärssås. Asäckligt med mat, inte hungrig alls, men måste äta, annars mår jag ännu sämre. Sitter i morgonrock och håret är slitet som fan.

Jag måste göra något med mitt hår. Det ser för jävligt ut.. Men jag vet inte vad jag ska göra. Funderar på att klippa av skiten, men tänk om det skulle vara bajsfult?

Då dör jag..

Men nu ska jag lägga mig i sängen igen, dö lite till.

PUSS


helgen i bilder, och lite text.

Ojojojojoj, farliga vi var igår!! Helt galet.

Jag kan sammanfatta det såhär;

Victoria blir utslängd
Jennie blir portad
Jag är asfull
Jag förstörde min nya klänning med rödvin
Jag förstörde mina leggins med ett hål
Jag har ont i nacken efter min sömn inatt
Jag hade med mig en 500dring till krogen, drack 2 drinkar, men ändå är pengarna slut (?)

Jadu, en helt galet skön kväll igår. Förutom att jag är galet trött på rödvin, och jävligt trött över huvud taget. Men jag tänkte vara lite snäll och fixa in lite bilder från igår och i fredags.

Så, here you go.

Fredagen:

 Yes, Ninni är uttråkad och stryper sig själv med någonting som liknar en väldigt tunn halsduk..? ^^
 Jennie kletade mascara på hela sig..
 Jennie och min bror brottas.
 Jennie ska försöka lyssna bra, men det går inte så fint med massa öl i sig.
 Japp, såhär såg man ut. Extremt nykter och uttråkad.
 Sebban/Bror nyper henne i låret. Blåmärket lämnade kvar spår efter överfallet.
 Fula bror.


Lördagen:


 Vi tre, det funkar alltid! :)
 Bordet när vi började
 Yes, egopics is thaaaa shiaaaat
 Bara för att vi är så fruktansvärt söta. Och lite halvt på örat..
 Jag och Victoria <3
 Lite sådär lagom jättefulla
 Jag och Jennie kör på klassikern
 Dags för utgååååång!
 Victoria ASPACKAD på Donken. Precis blivit utslängd, och tror nu att hon tappat sin telefon, som förövrigt låg i hennes jackficka.. ^^
 Sitter på bussen, fulla som jag vet inte vad...
 Jennies fina sugmärken. Made by; Ninni
 Jennie kör på snyggaste posen.
 Söta pojken som bjöd på efterfest och vin!
 Mitt snygga bord när jag kom hem.. Mamamia.

TJAA

Åååh vilekn trevlig kväll vi har

Nu ska vi in på krogen.

PUSS


ordbajs

Har nu precis varit ute med hunden, och innan dess har jag sovit. Blev väckt av att mamma skriker att det är dags för hundutgång. Suck, jaha, så det var bara att masa sig upp.

Skoskav fick jag, bara för att jag hade de nya skorna på mig. Så mina hälar dunkar lite nu, haha. Men det är sånt man får leva med om man ska ha nya skor i stl 36. Men jag vet ju att alla skot töjer sig.

Snart ska jag upp till alleplan och möta Jennie, man jag funderar på att kanske sova lite först. Eller iallafall ligga i sängen. Sen om jag somnar eller inte..

Men va bra då.. Ikväll kommer det tas mycket bilder, så det blir roligare inlägg då.

PUSS

soova.

Jahapp, lite sturl med drickan vart det, men det blir finemang iallafall. Vi brudar klarar oss alltid, right?

Men nu ska jag iallafall sova en stund, och sen hoppa in i duschen. Sen när jag är klar med det ska jag nog plocka i mitt rum, och damsuga. Alla jävla spindlar ska bort säger jag bara. USCH! Från och med nu ska jag damsuga varannan dag.. Fyfan, för den jäveln var inte liten.
Jag har kort på den, men pallar inte lägga in det nu. Kanske gör det sen, och då kommer det även bilder på en full Sevastian och en full Jennie som bråkar och nyper varandra. Eller förlåt, Sebban nöp och Jennie bet.

Men vi hörs sen då.

PUSS

whoooaaa.

Herregud, vilken kväll/natt det var igår. Sebbe och Denice böejade bråka, som vanligt. Jennie vart asfull och tog taxi hem till David. Vad hon hade för åsikter med det, kan vi nog hålla tyst om. Jag var nykter som fan, men också astrött.

Jag och Jennie får syn på en AS-STOR spindel, och båda två håller på att dö. Vi vägrar röra oss på golvet, utan sitter med ben, armar och fötter i soffan/på stolen. Det var inge kul. Men jag kom på den briljanta idén att spruta aceton på spindelfan, så det gjorde jag, och med lyckade resultat dog den jäveln.

Sen gick jag och la mig, och Jennie åkte hem till David.

Nu snart ska jag upp till Alleplan och möta Jimmy. Langa lite cash, om ni förstår. Haha.

Men nu ska jag ut och möta Jennie, som ska ge mig pengar ;)

PUSS

jennie är full

Sådär ja, våran myskväll var det ja. Sen kom Sebbe med öl och Jägermeister till lilla Jennie, så nu är ju hon på dyngen. Det var ju trevligt. Själv sitter man här, småflinar lite åt deras bus, nykter som få.

Och nu målade sig Jennie på fingret med mascara, så nu sitter hon och asgarvar åt ingenting. Men det är ju kul, att hon har kul.

Jag sitter här, med min nya klänning på mig, och njuter iallafall. Jag shoppade upp 2.000 kronor idag, och det är inget jag är styolt över. Det var den sparade lönen det.. Menmen, nu ska vi inte klaga.

Jag kom hem med 3 par skor, 3 klänningar, en kofta och massa strumpbyxor. Det var mysigt de!

Men nu ska jag platta håret, för att döda lite tid.

PUSS

Snabba puckar

Nu är drickan fixad och klar inför imorgon! Skönt. Nu är det bara kläderna kvar som måste inhandlas. Shit, detta kommer att bli en dyr helg.. Haha.

Skola idag, har sovit nästan hela dagen känns det som. Hela min kropp har varit helt slut, och jag har inte orkar många knop idag. Plus att Bubba och Fredrik har snärtat min på låren hela dagen, och igår, så jag är helt öm. Tack för den, grabbar.

Men nu är det en cigg, sen är det dags för ombyte, och sen ta bussen in mot staden där jag möter upp Jennie. Sen får vi se om jag behöver hämta drickan idag, eller om jag fixar det imorgon. Hoppas att jag inte behöver göra det idag, så jag bara kan slappna av ikväll, och ta allt sånt imorgon istället.

Snälla Jimmy, som fixar det där :)

Men nu ska jag byta om, och sen går bussen.

PUSS

time för school

Nu är det dags att dra till skolan. Ska köpa en macka på rasten, för jävlar va hungrig jag är.
Vi håller på och jobbar med en tidning som sagt, och idag ska vi få lära oss hur man gör en tidning, layoter och sånt skit. Det kan ju vara trevligt att lära sig, om det inte var så att det var direkt på morgonen..

Men sen får vi se om vi kanske får sluta tidigare från engelskan, för då blir det hem och sova en timme, och sen staden med Wellman. Jag ska shoppa, och OJ vad jag ska shoppa. Helt galet. Gina tricot först säger jag bara! Ska köpa massa fint till imorgon.

Jag skulle behöva köpa cigaretter också.. Eller jag kanske kan tigga av Mickis, så som hon har tiggt av mig, hehe.

Men vi hörs senare, kanske skriver när jag kommer hem, för hem ska jag.
Aaamen, vi hörsch dååå!

FREDAG!

Godmorgon!

Har precis duschat, och gjort mig en kopp te. Det känns bra att jag har kommit upp i tid idag, att jag nu kan sitta såhär i nästan en timme, och ta det lugnt. Fruktansvärt skönt.
Jag kunde inte somna så bra igår. Låg och tänkte för mycket igen. Låg och tittade på Simons plats i sängen, och tänkte att han aldrig mer skulle ligga där. Att den där platsen kanske skulle fyllas av någon annan någon dag. Och att han kommer fylla sin tomhet med någon annan tjej.
Fyfan, det är verkligen inte kul det här. Men jag tror att det var det bästa för oss båda..


Men nu ska vi inte deppa! Idag blir det shopping, och sedan blir det mys hemma, med filmer och dylikt. Och sova tidigt ska jag göra, och sedan ska jag sova länge. Mmm. Och sen.. Sen är det dags för krogen. Jag vet inte varför jag längtar så mycket, men det är en känsla i kroppen när jag tänker på krogen, som inte går att förklara. Men det känns bra, det gör det verkligen.

Men nu är det bara själva förkröket kvar. Måste flirta till mig lite.
Men ska dricka upp téet nu. Men vi hörs senare!
puss <3

shopping! <3

Nu ska jag gå och sova.

Måste ladda inför dagen imorgon då det blir asmycket shopping!! Galet vad jag ska handla! Har sett massor av fina grejer nu på Gina som jag vill ha, och det ska jag ha också. Men ska se till att lägga undan lite pengar till krogen och så ;)

Men nu hoppar jag i säng, och kollar lite TV.
Hörs imorgon pluttisar!

PUSS

Hamlet, katastrof.

Okej, det var den sämsta teater jag någonsin varit med om. Jag ville bara gråta. Fattar ni att jag satt där, törstig som helvete, trött som fan, och kollade på den där skiten?! Sen när det blev paus rusade jag till 7eleven och köpte godis, mer och en burn. Det behövdes kände jag.

Men den hjälpte inte. Jag somnade och sov hela andra delen. Och det var skönt, och det var icke onödigt. Det var faktiskt riktigt nödvändigt, för jag var verkligen trött.
Sen blev jag väckt av Fredrik som berättade att det var slut, och att vi skulle gå hem. Det var också skönt.

Men nu ska jag försöka gå och lägga mig, så jag kommer upp och kan vara piggare imorgon.

PUSS

Hamlet, here i come!

Jaha, nu är det dags för Hamlet. Har precis sminkat mig lite, eftersom jag sov i kanske 40 minuter, och då åkte lite make bort.

Ska möta upp grabbarna i Gullmarsplan och åka och käka innan. Eller ska man kanske käka hemma och spara pengarna? Hmm.. Aa, pratade iallafall nyss med Bubba, och han skulle ringa när han skulle åka. Så jag får be om skjuss när jag får reda på när jag kommer vara i Gullmars.

Men nu ska jag fixa lite till, sen är det dags för mig att dra.
Puss <3


skjuss!

Yes, då har man kirrat skjuss då :) Mamma ska köra de små till jobbet, och då erbjöd hon sig skjussa mig till skolan. Najs! Jag ska prata lite med henne om systemet också :) Måste ha rikligt med förkröka på lördag, eftersom jag inte har lust att spendera flera hundra på krogen på lördag. Mjaaao!

Vi hörs när jag kommer hem, nu är det dags för tandborstning!

PUSS

To be, or not to be.

Just det, det har jag glömt att berätta.
Ikväll är det Hamlet.. Med klassen.
Vi ska på teater vid Dramaten och se Hamlet. I 3 ½ timme ska vi sitta där och kolla på en tönt i tights.. Fyfan va tråkigt. Men jag ska smuggla ner en kudde, så jag kan sova då istället.

Biljetten ligger säker i min plånbok. Jag måste gå på den, annars får jag en hemuppgift, och det pallar jag inte.
Men den börjar klockan sju, så jag kan dra hem efter skolan och sova typ 2 timmar innan det är dags för avfärd.

Men nu ska jag sminka mig, om jag hinner ska jag ta 22-bussen.

torsdagsmorgon

God morgon!

Idag var jag riktigt nära på att försova mig. Men som tur var, skickde Chef #2 ett sms, vid 06:46. Jag skulle egetligen upp vid sex och duscha och sånt, men det får jag ta ikväll då. Men nu sitter jag istället och funderar på om jag ska ta tjugo över bussen, fast då kommer jag typ en kvart försent. Men det är ju inte så farligt, eller hur? För jag orkar inte stressa till kvart över, då måste jag ta bussen tio i, och jag vill hinna dricka en kopp te. Haha.
Shit vad man håller på.

Men nu ska vi inte gnälla, bara 2 dagar kvar tills det är dags för PARTY <3

helvetes jävla skit..

Nu går jag och lägger mig.
Vart på fruktansvärt dåligt humör nu. Verkligen.
Gråtklump i halsen utan anledning?
Nej, en cigg till, sen får det fanimej vara nog.

Kan det inte bara bli lördag så jag får bli full och glömma allt?

ööööh

Okej, jag vart på för dåligt humör nu. Jag pallar inte skriva.
Måste sova, ska upp tidigt imorgon.

Hej.

mat och misshandel..

Yes, vi får gå kvart över, istället för fem över halv. Jag måste hinna med bussen som går 25, för nu håller jag på att dö utav hunger.

Och fick nyss reda på att Annas pappa har blivit misshandlad. Asså, hur sjuk är världen idag? Han hade suttit på sitt kontor, och sen helt plötsligt hade det kommit in grabbar och misshandlat honom. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad han jobbar som, så jag vet inte om det handlade om pengar eller liknande. Men asså allvarligt?!
Ska man inte ens kunna sitta på sitt kontor utan att behöva vara rädd för att bli misshandlad?! Det är så jävla sjukt!! Ååh, jag vart helt chockad när jag fick reda på det. Helt sanslöst.

Jag håller tummarna Anna, för att det inte är allvarligt.

Men nu ska jag kolla runt lite, och sen drar jag till himlen, pizzeria La Fleur.
MUMS


MAT MAT MAT

Ååååååh, äntligen. Det blir en kebabtallrik på La Fleur efter skolan. Är så förbannat hungrig!!! Har inte ätit sen i måndags, så nu ska jag tjocka mig.

är alldeles strax klar med mitt arbete, och då ska jag sticka härifrån. Ska möta Victoria vi La Fleur halv 8, ungefär.


Ååååååh, mat!!!

fruktansvärt segt.

Asså, fyfan va segt. Jags itter och måste göra samma sak i photoshop, med 20 bilder. Är inte det seeeegt?! Curves, hue, saturation hit och dit, snälla skjut mig.
Men vad gör man inte istället för matteB?

Ja just det. Jag sket i min matte idag. Vet ni varför? För att jag var 5 min försenad, och orkade inte stressa upp för trapporna.. Ehm?! Fyfan, vad är det jag håller på med? Jag är tragisk.

hellooow

Sitter nu i skolan, på fotokurs. Astråkigt, och jag vill bara hem.

FYFAN. Skriver kanske sen. puss


Hejdååå!

Sådärja, nu är alla bilder inladdade, och jag ska packa ner skolans kamera i väskan, och sen bege mig mot skolan. Jag kanske sätter mig i biblioteket och pluggar, eller något. Så då kanske jag uppdaterar.

Annars så hörs vi när jag kommer hem. Runt halv 8-8.


Längtar tills fredag och lördag! På fredag blir det fetingshopping och påm lördags blir det krogen så det sjunger om det!! Fyfan va kul.

Men vi hörs sen då. PUSS

uäääsch

Är snart redo för skolan. Men såg på msn att Helen hette ''Jag och elvan (hennes hund) har sett årets första padda''
Då kan jag säga att jag har sett årets första överkörda padda. Jag tycker det är så fruktansvärt äckligt att se en padda som bara blivit överkörd över kropppen, så att den har kräkts ur alla sina organ. Förbannat äckligt. Usch.

Får kväljningar bara jag tänker på det.

Blä..

image569


gymma/idrott?

Jag funderade ju på att åka och gymma efter skolan, och innan fotokursen. Men sen kom jag på att det lät onödigt, då jag har gymnastik innan. Så jag får se vad vi gör på gympan, annars kanske jag skiter it. Det känns ju onödigt att åka dit om man är jättetrött och utpumpad när man har gjort idrotten. Så vi får se, annars sitter jag kvar i skolan och läser engelskaboken. Det måste jag göra, om jag ska kunna skaffa mig ett VG i engelska B, och det vill jag verkligen!!




am i the man, or am i the fucking maaaaaan

Just det, det har jag inte berättat.

I svenska har vi haft en uppgift där vi skulle skriva om våran dag i helvetet. Vi har jobbat mcyket med gudar och sånt, och därmed helvetet. Då skulle vi skriva som en journalist som var i helvetet för en dag, typ.

Jag tyckte att min blev fruktansvärt seg, och att den hoppade för mycket mellan alla stadier i the hell. Det finns ju 9 kretsar. I den längst ner sitter förrädare. A, men ni fattar vart jag ska komma. Jag tyckte min vart dålig, och var inte alls nöjd när jag lämnade in den. Men vet ni vad det blev?

Ett fucking jävla

MVG!!





Och sen fick jag VG på engelska nationella, fast det var bara en övning på hur det kommer att se ut iår. YEEEEEEEEEES!

god morgon!

Jävla insomningtablett. Dengjorde att jag inte hörde klockan imorse, och det sög. Men det kanske var för att jag hann somna innan den ens började verka. Så jag vaknade av att kära Jennie ringde, för en halvtimme sedan. Jag skulle egentligen ha gått upp halv nio, men så vart det inte. Jag har ett svagt minne av att jag har hört klockan, men jag kommer inte ihåg om jag drömde det, eller om det verkligen hände. Skumt

Så, jag missar första lektionen, och det är inte bra. Jag ska lova mig själv att gå på ALLA andra lektioner denna vecka, och nästa vecka ska jag gå hela veckan. Jag måste börja skärpa mig, och börja göra uppgifter. Måste läa klart engelskaboken, och börja läsa på den bok som vi fick i textkommunikation. Så. Det blir nog bra..

Men nu ska jag kolla vad Anna har skrivit, och loda runt lite mer.
PUSS

godnatt!

Nu är det dags för sängen för mig. En lång dag imorgon...
Funderar på att ta med mig gymkläder och åka och gymma imorgon. Jag skulle behöva komma igång med det. Och det vore ju helt okej att gymma mellan mina lektioner. Jag slutar ju själva skolan vid tre, och sen har jag fotokurs från fem till halv åtta. Då kan jag ju gymma därimellan. Kan bli najs..

På tal om fotokurs. HAHA. Jag fick ju en fotouppgift till imorgon att fota hur man gör någonting. Alltså, som en beskrivning fast med foton. Fick bara ta 10 foton, som ska beskriva bra. Och jag valde Anna som mitt offer. Eftersom vi har hållt på mycket med linser idag, fick hon agera modell i hur man sätter in och tar ut en lins. Hon började gråta av det, men det lovade jag att inte visa för min fröken. Men det ska jag göra iallafall, mwuhaha.

Kanske slänger in några bilder från ikväll, imorgon. För jags kriver då.
Börjar halv tolv imorgon, så jag kliver upp runt tio. Halv tio kanske. Vi får se när mina ögon vill öppna sig, coh när kroppen är reda att samarbeta med hjärnan så de kan hjälpas åt att komma upp.

Men vi hörs imorgon då.
Sov så gott alla mina få och söta läsare!
PUSS

tisdagskväll

Heeej!

Har precis sagt hej då till Anna, och ska nu själv hoppa ner i sängen, Har tagit en utav mammas insomningstabletter, så jag kommer nog somna sött.

Jag och Anna hade skittrevligt. Satt och snackade med folk på msn, och garvade åt deras patetiska försök att få oss på fall. Lixom, vem har 25-26 cm lång dick? Jag och Anna kollade upp hur långt det var, och det är ju nästan en hel linjal. Asså, snälla...

Sen har vi åter garvat åt videon med Sagan om ringen-bögarna. HAHAHA, slutar aldrig garva. Så jävla najs.

Men nu ska jag gå och lägga mig, så man är någorlunda glad och pigg imorgon.
Men jag skriver då.

Tack Anna&Victoria för en asbra kväll!
<3<3

seeeeeeeegt

Jag tycker det är fruktansvärt segt att sitta och vänta på att tiden ska gå. Jag vill kunna bestämma över tiden själv. Skulle inte det vara coolt? Att jag fick bestämma att bussen ska gå nu, inte om 20 minuter. Eller att bussen ska gå om en timme och att jag då ska kunna slappna av och lägga mig en stund. Eller bestämma att jag inte ska börja skolan förrns om typ 154936496 år, eller liknande. Fyfan, nu är lilla Ninni slut i huvudet..

Men nu ska jag gå. Eller aa, behöver inte gå förrns om typ.. exakt 14 minuter.. SEGT.

busskorthelvete&damen med låååångt hår.

ÅÅÅÅÅÅH vilka jävla morgon!
Jag bytte ju till min ''jeans''-jacka, och behövde därmed tömma fickor och liknande. Och det gjorde jag, jag tömde ut mobil, tändare, läppsyl och busskort. Sen går jag till bussen, får stressa lite eftersom jag borstade tänderna lite för länge. Kommer till busshållsplatsen, bussen kommer. Men inget busskort!!! Jag letar runt bänken, men inget busskort ligger där. Ååååh! Så jag ber snällt till busschaffören att jag ska få åka med iallafall, för jag började trots allt min NO om 5 minuter. Självklart, säger han.
Jag hoppar på bussen, och tycker att det är fruktansvärt irreterande att jag inte kommer kunna leta efter mitt busskort förrns sex ikväll, eftersom det är då jag slutar. Jag kommer behöva skicka pinsamma sms till SL, och sånt hatar jag. Jag ´hatar allt som inte har med busskort att göra. Bussremsa, bussbiljet, smsbiljett - allt. Förjävla pinsamt är det. 

Så kommer jag till skolan. Ser att Bubba och Bella står utanför. Men hallå? Vi har ju börtjat? Neeeeejdå, vi hade självklart inten NO! GAH! Så det är bara att börja knata hemåt. Jag pallade verkligen inte skicka ett sånt där sms. Visste inte ens vafan jag skulle skriva, så? Men så kommer jag till kanelgränd, och där ger jag upp. Då skickar jag ett sms, får ett tillbaka, och så väntar jag i 10 minuter på bussfittan. 

Kliver av bussen, och börjar mitt sökande. Jag går i slowmotion och tittar i diken, under bilar, i buskar - ja, överallt. Men inget busskort. JÄVLA SKIT! ''Men vilken tur att jag beställde från internet, så jag får ett nytt...''
Men, när jag kommer innanför mina dörrar, vad ser jag då? Jo, mitt busskort som ligger på byrålådan i hallen. GRATTIS NINNI! Frågan är bara, hur hamnade det där? La jag inte ner det i fickan? Varför skulle jag lägga ner allting i fickan, men lägga busskortet där? Det är ju som smort för att glömma. 

Jaja, jag har mitt busskort nu iallafall, så jag får väl vara glad över det. 
Och nu är jag hemma, och har gjort en kopp te. Börjar halv ett igen, så jag tar bussen om 50 minuter. Med mitt busskort i handen, tack.  

Och förresten. Vid kanelgränd, såg jag en brud med meeeegalångt hår. Kolla!
Jag fattar inte hur hon pallar. Jag satt och tänkte på hur mycket schmpoo och balsam hon måste göra av med- Fyfan va dyrt..


skolan.

Nyplattat hår, nysminkad och nyduschad. Kan man känna sig mer fräsch nu?
Men nu är det dags för mig, att ta mina ballerinor och gå till skolan. Eller ja, gå till bussen vill säga.
Slutar klockan sex idag, och då är det bara att åka hem, och försöka städa upp lite i rummet.

Men jag skriver kanske när jag kommer hem, och jag har något vettigt att säga.


PUSS

OCH DU ÄR MIN FAVORIT

image567

tisdagsmorgon

Jahaaaa, så nu kan man komma in helt plötsligt. Kulkul.
Precis duschat, och det är en timme kvar tills skolan kallar på mig.
Jag sitter här och funderar på om jag kanske ska gå till skolan, det skulle väl ta max en halvtimme att gå. Men sen tittar jag ut, och då försvinner lusten helt. Hade det varit sol, hade det nog inte varit några problem. JÄVLA SKITVÄDER!

Jobbade för sista dagen igår, och det är FÖRBANNAT skönt att veta att jag är ledig fram till måndag. Så nej, jag har inte sagt upp mig. Och det var fruktansvärt jobbigt att städa. Jag hade ont i ryggen, ont i huvudet, och skulle kunna somna på plats där. Sov inte mycket natten innan.

Men nu ska jag kolla runt vad alla andra skrivit. Men var tvungen at ordbajsa av mig lite.
PUSS <3

RSS 2.0