sommartid?

Yeah, right. Tjena att det är sommartid nu. DET ÄR ISKALLT UTE!

Usch. Och nu ska man ut i det kalla och möta Anna. Burrrrr.

tomt i garderoben nu.

Nu har han hämtat sina saker. Nu är han borta på riktigt. Det känns overkligt, det gör det, men jag vet inte hur den andra känslan är. Någon slags lättnad samtidigt som det är en känsla av tomhet..

godmorgon.

Godmorgon förresten. Jag är trött som ett as, och hade verkligen svårt för att gå upp imorse. Skulle gå upp tidigare idag, runt sex, halv sju, men det var inte så.

Jag tog ju en insomningstablett igår, och det verkar väl fortfarande antar jag. Sen kan det ju vara för att mamma kom in någongång inatt och grät. Men då var jag alldeles för groggy för att fatta vad hon menaded. Hon sov iallafall i min säng. Även fast det låter sjukt, så var det grymt skönt med sällskap i sängen. Jag saknar Simon...

Men nu ska jag gå och sminka mig, och sen åka till jobbet. Vi hörs sötnosar.

<3

UNDERBAAAAAAAAART!

Vilken underbar nyhet att vakna upp till!

SOOOOMMAR!

trevlig kväll.

Myyycket vin senare, sitter vi här i soffan, och skriker och gormar. Jag har precis blandat en drink till mig och Jennie, och ska nu avnjuta lite päronvodka med sprite samt rött vin med cola. Och jag måste dricka upp allt innan jag ens ägnar sängen en tanke.
Jobbar öppning imorgon, och sen när jag kommer hem ska jag slå Anna en signal och umgås med henne, kanske över en fika? Skulle vara trevligt.

Men nu ska jag vara social mot Jennie, även fast hon är osocial och pratar i tele med Hamed/Handen/Foten whatever..

PUSS

the latest news

Riktig trevlig kväll det blev ikväll. Mycket snack om personer som inte är värda att nämnas i denna blogg *hmpf* Mycket vin senare, och även lite singstar, så kom vi fram till mycket:

1: Thailand med Jennie (Wellman) i vinter kommer bli great, om det blir av, så kommer det bli party i 2 veckor. Är så jävla glad över att det är JAG som får följa med! ;)
2: Patetiska människor har vi fått nog av. De kan inte hålla sig till vad de sagt förut, och är därför inte riktiga vänner.
3: Rött vin är jävligt gott blandat med lite cola.
4: Nästa helg blir det party, och det är inget litet party jag pratar om. ENDAST VIP!
5: Min och Jennies hund ska skaffa barn i sommar, trots att de båda är killar.
6: Jennie fyller år snart. Och då blir det party med massa vin och icke patetiska och endast inbjudna människor.
7: Ninnis småsyskon är extremt jobbiga
8: Jennies faster är Ninnis nya bästis.
9: Kryssning planerad -  JENNIE&SANNA!!!
10: Olyckor med moped och cykel är sämst!

BYEBYE

bajs.

Nu måste jag till jobbet. Det var visst kris..

BYE

det finns de dagar som det känns bättre

Det känns ju skit när man får reda på de saker du sagt. När man får reda på att du är så jävla känslokall, och måste spela någonting du inte är. Jag vet inte vad som har hänt med dig. Jag vet inte vad du gått och blivit för något. För gamla hederliga Simon, är du inte längre. Någonting har hänt.

Det är så jävla jobbigt att vara såhär jävla svartsjuk. Jag hatar det! Jag hatar att tänka på att du ska träffa en ny tjej snart. Jag hatar att du ska bli lycklig med någon annan, ligga och mysa med någon annan än mig. Jag hatar att jag ska behöva tänka så! Jag vill inte tänka så! För jag vet ju lika väl att jag också kommer träffa en ny. Skaffa ett nytt liv med en ny människa. Ligga och mysa med någon annan, bli lycklig med någon annan.

Jag var lycklig tillsammans med dig. Lyckligare än någonsin. Men sen kanske kärleken försvann. Kärleken kanske bemästrades av starka band av vänskap? Det var nog vänskapen som fick oss att stanna kvar hos varandra. Så det var kanske lika bra att du tog steget. Men att läsa om vad du säger om detta steg, att du var tvungen att göra det, det får dig att låta som om du var tvungen att bli av med mig. Att jag var en sån börda för ditt liv.

Jag orkar inte Simon. Ibland önskar jag att du&jag inte hade funnits, men den känslan övergår jämt i gråt, och hat mot mig själv för att jag tänker så. Jag älskade det livet jag levde med dig. Det var ett liv utan svartsjuka och hat. Jag var lycklig. Jag var kär. Jag var älskad. Men jag är inget av det längre. Jag är inte lycklig. Jag är inte kär och jag är defenitivt inte älskad längre.

Yes!

Jag slipper  åka in och jobba till 11 idag! Jag behöver bara komma in till ett. Och det är skönt, eftersom jag vaknade försent, och skulle behöva stressa. Men nu behöver jag inte det, och kan ta det lugnt och dricka en kopp te istället. Väldigt skönt!

Jag skulle ju iofs kunna gå och lägga mig igen, men det känns onödigt när man redan är uppe och sminkad och allt. Så jag sitter kvar här. Kan göra min kopp med te, och sen åka in. Jag skulle vara inne till ett, och behövdes jag innan det skulle hon ringa, och då tar jag taxi. Perfekt. Skööööööönt.

torsdagsmorgon.

God morgon!

Klev upp en hel timme försent. Snoozade lite för länge, kanske. Eller kanske och kanske, jag gjorde det.
Jag har slutat dricka te på morgonen. Jag vet inte varför, men det har bara blivit så? Kanske för att jag ser den stora diskhögen som är brevid mig. Det är sammanlagt 19 glas och 2 skålar som nu står på mitt skrivbord, allt i en hög. Staplade på varandra. Men varje gång jag bestämmer mig för att diska så tittar jag på den högen, och då kommer jag på att jag kommer behöva gå två gånger, och det känns så jobbigt. Haha, fyfan va lat jag är.

Tänkte städa lite när jag kommer hem. Det blir troligen lite bowling efter jobbet, eftersom jag inte har något bättre för mig. Jag kommer säkert få sluta tidigare, eftersom jag jobbar öppning, och det är snö och sol ute. Då brukar det bli lugnt, eftersom det är riktigt ''åka-pulka-väder''. Och det kan ju vara skönt?

Fick jobba själv igår, eftersom jag var tvungen att skicka hem Malin. Så jobbade själv från tre till halv sju. Och det var inte kul, må jag lova. Skit-tråkigt när det är sådär lugnt. Då står man bara där som ett fån, torkar lite hit och dit, tar kassan, torkar lite till, och sen står man bara. Kul va?! Men idag är det jag som går hem först, mwuhaha!

Men nu ska jag sminka mig och föna håret.
Skriver kanske när jag kommer hem.
PUSS

mm, och vi är friska?

Jag och Jennie har en mycket givande konversation på msn.
Dagen ämne är;
Hjärtligt skratt..

ninni' säger:

nå, beskriv HJÄRTligt

jennie säger:

underbart, de flyger hjärtan runt om en

ninni' säger:

GAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

jennie säger:

hihi

ninni' säger:

men nej..

ninni' säger:

ska jag förklara?

jennie säger:

aaa

ninni' säger:

du ser något kul

ninni' säger:

men det måste vara från någon som betyder något, eller som du saknar.

ninni' säger:

det behöver inte vara speciellt roligt, men det är något som du kan skratta åt.

jennie säger:

dig alltså?

jennie säger:

MOAHHAHAHAHAHHAHAH

ninni' säger:

men det kommer inte n¨got skratt, bara ett leende på läpparna, och bubbel i magen, och du känner dig så jävla lyckligt just nu, i detta ögonblick

ninni' säger:

MEN SLUTA FÖRSTÖRA MITT MOMENT!!

jennie säger:

haha förlåt

ninni' säger:

aldrig

ninni' säger:

nu har du förstört det..


Bara för att jag försöker vara seriös, och verkligen sätta mig in i rollen?
TACK FÖR DEN?!


morgon.

Jag hatar tidiga mornar. Just nu har jag legat och snoozat en halvtimme. Skulle egentligen ha duschat, men varför det när jag ska jobba ikväll? Jag duschar när jag kommer hem istället.


Brandt kommer hem från fjällen på söndag, och du bjuder han hem mig på en fika. Han har ju sagt att jag måste komma hem och kolla på hans nya fina stora 6:a till lägenhet, så det är klart att jag inte säger nej till ett sånt erbjudande! Plus, man får ju kaffe! Katshing!

Jag ska nog åka till Skinnfantasi imorgon. För då slutar jag tidigt, och kanske så kan jag åka dit, och fiffilura lite mer på tatueringen. Jag skulle ju vilja göra den lite mer personlig, lite mer mig. Men jag vet ju självklart inte hur man gör sånt, så jag ska fråga killarna. Perfekt. Eller om de kanske har någon idé hur man skulle kunna fixa den, så den kan sitta i nacken. Mjao!

Men nu ska jag kolla in lite andra bloggar, och sen måste jag sminka mig.

Puss&Kram

godnatt

Nu ska jag sno en sömntablett och sen hoppa i säng.
Hoppas jag somnar lika gott som jag gjorde igår.

Men vi hörs imorgon bitti, jobbar från 11 till 19, så jag skriver kanske imorgon på morgonen!

puss

tatuering nr 2

Jag har hittat min tatuering. Min andra. Den som jag ska ha vid bikinilinjen. Jag vart helt kär. Nu är jag glad.
Så nu måste jag till Skinnfantasi, och beställa tid och snacka lite med dem. FYFAN! Jag tänker inte lägga upp bild här, för man vet aldrig hur jävliga ni är, så ni kanske snor den. NEJ TACK!

Men nu ska jag in på deras hemsida, så man kan kolla öppet-tider och sånt.
puss


natti

Ska nu ta en insomningstablett som min snälla mor gav mig, och ta en sista cigg. Sen är det dags för sängen.

Fick börja fyra imorgon, så jag kan nog sova en stund. Följer nog med Jennie när hon ska pierca sig där nere. Ja, ni hörde rätt, där nere! UUUSCH.

Men jag känner mig helt tom i huvudet, så jag skiter i att skriva mer nu.
puss

helvete

Det känns så förjävla tomt.. Alltid har jag vetat att jag kan ringa dig, och så är du här. Men nu kan jag inte det. Du vill inte höra av mig längre. Jag finns inte med i ditt liv.

Ska gå och möta Wellman nu. Eller snart. Så fort hon ringer.
Vad ska jag göra tills dess? Lägga mig i sängen och dö, sakta men säkert?
Någonting hittar jag nog på..

tack&adjö

Nu är det slut. Nu finns det inget mer Simon&Ninni. Inget mer oss, inget mer vi. Jag vet inte hur jag ska ta det Simon. Jag borde ha förväntat mig det här, jag borde ha varit förberedd på att det skulle hända.

Men det gjorde jag inte. Djup långt nere i mig ville jag att det skuolle funka. Långt där inne ville jag att det skulle vara vi, att du och jag skulle leva resten av våra liv ihop. Att det skulle vara vi.

Men det är det inte. Inte nu längre. Du tog det steget ingen av oss vågat ta tidigare. Du sa orden, de exakta orden 'tack och adjö' - och det gjorde ont i mig. Det gjorde ont att veta att du snappade av det så kort. Att du bara bröt kontakten sådär. Att du sa att du inte ville ha något med mig att göra längre, gjorde kanske ännu ondare.

Men vad ska jag göra? Ingenting. Det är bara att acceptera och gå vidare.

Vad finns det mer att hoppas på?

Du kommer alltid ha min kärlek kvar Simon. Du var den första för mig, den första riktigt stora kärleken.

Och jag tackar dig för den underbara tid du gett mig, den kunde inte ha blivit bättre. Jag hoppas att du får ett bra liv, och att vi kanske, kanske kan hålla den underbara kontakt och vänskap vi har.

image565

Godmorgon!

Åh vilken härlig dag. Solen skiner, fåglarna kvittrar, jag är nyduschad och luktar gott. Vad kan möjligtvis förstöra denna dag?

Jo, jag jobbar. ÄR FÖRBANNAT TRÖTT IDAG! Jag vill inte göra annat än att sjukanmäla mig idag, men det skulle jag aldrig göra. Inte med mitt beroende av pengar, inte.
Men därimot börjar jag faktiskt bli sjuk, känner jag. Halsen gör ont, jag hostar och grejar. Och jag ska jobba hela veckan? Usch, detta kommer inte bli lätt.
Men jag jobbar 4 stängningar och 3 öppningar. Om man räknar med min måndag, så jobbar jag 4-4. Ni fattar.

Men nu ska jag kolla runt lite, och sen ska jag komma igång med smink och hår. Jag ser förjävlig ut, rent ut sagt. BAJS.

Sen när jag kommer hem ska jag sova en stund, och sen ska Simon komma.
Snälla Gud, var på min sida.

natti!

Nu ska jag ta och säga hej till min säng. Det är tidig morgon imorgon, eftersom jag ska jobba. Hur fan ska jag orka jobba måndag till söndag? Jag kommer vara helt slut..
Men vi får hoppas på att alla/de flesta är bortresta över lovet, så de dagar jag jobbar öppning, kanske kan få gå hem lite tidigare? Weeey.

Men så, ska väl avsluta alla samtal som pågår på msn, och joina min hund som ligger i sängen.
Vi hörs imorgon!

puss <3

jahapp...

Okej, det där var inte snällt. Tack för den..

mamamia.

Jag måste städa ur min garderob. Det är kaos i den just nu, och jag hatar det. Jag och Jennie såg programmet ''rent hus'' imorse när vi vaknade, och jag kan ju inte direkt påstå att jag är nöjd över att jag städar så mycket? För det gör jag inte, det är detsista jag gör. Kanske, på sin höjd - en gång i månaden. Om ens det.

Så, garderoben it is. Jag måste ut med alla kläder, slänga det som måste bort, och ordna fina högar och staplar. MÅSTE FÅ ORDNING!

shoppa?

Jag vill shoppa. Jag vill shoppa som en galning. Jag vill bara kasta pengarna runt omkring mig, och verkligen njuta av att jag gör det. Ni måste ju erkänna att det är en underbar känsla att komma hem med massa påsar och planera hur din garderob kommer se ut när de nya plaggen åker in. Jag älskar det, verkligen älskar. Men att sedan se hur mycket man har gjort av med, är aldrig lika kul. Därför skulle jag vilja vinna pengar.

Vinna typ 1 miljon, och bara leva livet. Köpa allt som kan köpas, och slösa på allt som man kan slösa sina pengar på. Jag vill verkligen, så nu ska jag börja köpa 2 lotter i veckan, som jag ska skrapa och som jag ska hoppas på.

Det ska jag. Jag ska bli rik.

misshandel..?!

Söndag idag. Och vilken jävla helg. Eller dagen igår var väl inte så händelserik, var med Jennie hemma hos mig och mös med film och annat.

Men fredagen... Asså snälla hjälp mig.
Jag måste berätta hela historien, och ursäkta för att jag använder ordet neger. Eller aa, negress. Men i detta sammanhang behövs det, iallafall för mig.

Jag, Denice, Elin, Sandra, Sebbe  (bror), Junior och någon Nisse ska ut på krogen. Sebbe hade lovat mig att han skulle bjuda, eftersom jag inte hade mer än 30 kronor på mitt kort. Så han skulle som sagt ''supa mig under bordet'' - och det säger man ju inte nej till? Nejnej.
Så kommer vi till Tcentralen, och måste där vänta på Nisse, min brors kompis. Men jag var extremt röksugen, så jag och de andra brudarna går upp för tt röka, medans Sebbe och Junior står kvar nere vid perrongen.

Vi går upp och röker, och allt går finemang. Men sedan, när vi ska ner för rulltrapporna vid Åhlens så tränger det sig förbi en negress. Och enligt min mening står man still i en rulltrappa, för annars kan man lika gärna gå i vanliga trappan - aight? Iallafall.
Hon säger åt Elin och Denice på att mycket otrevligt sätt, att de ska flytta på sig, och att man inte står i en rulltrappa. Då säger jag;
- Nehe, jag trodde att det var det dem var till för?
Och då vänder hon sig om och säger;
- Du jiddrar inte med mig, jag kommer knulla alla era mammor i alla hål!
Sandra skämtar och säger;
- Jahaaa, i vilka hål?

Då vänder sig negressen om, och spottar på Sandra, eller hon försöker iallafall. Och då frågar Sandra henne vad hon håller på med, och då helt plötligt flyger negern på henne, och de står helt plötligt i världens fajt. De rycker varandra i håret, sparkar varandra, slår varandra och skriker olika ord. Jag och Denice försöker få isär dem, men det går inte allt för bra. Men sen går jag tillslut isär dem, och Elin och Denice går bort med Sandra. Kvar står jag med negern, och skulle bara kolla så hon inte hoppade på henne igen.

Då ser jag hur hon börjar röra sig framåt, så jag sätter upp en hgand och säger ''ta det lugnt''
Jag sa det lugnt och sansat, och försökte inte inte alls att göra henne förbannad. men jag lyckades, för när jag sagt det vänder hon sig mot mig, och ger mig världens käftsmäll.

Hon slåt mig med knuten näve, rakt över käken. Och då får jag snetändning. Så jag tar tag i hennes hår och knäar henne. Och det var helt sjukt, jag fattar inte vad som hände de där sekundrarna, men jag vart så förbannad att jag inte visste vad jag gjorde. Och tillslut är det hon och jag som står och skriker och slåss.

''Lugna gatan'' kommer, och jag sätter mig ner vid trappan. De har vid den tidpunkten dragit isär oss, och dragit bort henne. Jag är så förbannad att jag skakar, och vet inte vad jag ska göra. De frågar mig om jag vill göra en polisanmälan, så jag gjorde det. Vad kan bli värre? Ingenting. Det ända som bli bättre är ju att jag kan få pengar för det? Inte stor chans att jag får det, man om man skulle få skulle jag bara bli glad.

Och när vi sedan släpps ringer jag Denice, för de gick ner till Sebbe och Junior medans vi väntade på polisen, och Elin hade fått låna mitt busskort, eftersom Sebbe hade remsan som nhon åkte på. Och jag kommer ju ingenstans utan busskortet. Så jag ringer dem, eftersom jag tror att de är kvar. Men det var de inte. De hade åkt till St. Eriksplan. TACK?!?! Efter lite tjafs med brorsan så kommer han med busskortet och jag kan åka med dem.
Polisanmälan är gjord, men tyvärr fick jag inget märke i ansiktet. Hon träffade så perfekt att det inte blev fläskläpp eller svullet. Det ömmade bara som fan..

Ja, nu blev det en jävligt långt inlägg. Men jag kan ju avsluta med att negern hamnade i häktet, hon var påverkad av alkohol, påverkad av narkotika och känd hos polisen. Hon hade suttit inne förut, för misshandel tror jag att det var. Hon var 19 år, och HADE BARN!!!

Fyfan, vilka idioter det finns.

Men nu ska jag ner och klä på mig, sedan gå ut med hunden.
PUSS <3

ööööh, what?!

Sitter nu i skolan. Har fått göra ett exempel på hur ett högskoletest kan se ut.
Man fick ett ord, och sedan 5 alternativ som kunde vara rätt. Jag kunde INGENTING! Tur att man ej ska skriva namn, och att detta ska rättas muntligt. Jag kommer inte ha rätt på ett skit.
Exempel:

Borgenär
A köpman
B långivare
C ämbetsman
D medhjälpare
E tjänsteman

Kan ni den?! Sådär såg alla ut.
Mer exempel på ord:

Trägen, härleda, doktrin, handgripligen, sitar, skälmsk, konnotation..
SJUKT!

Men vi börjar nu igen. PUSS <3

ingen rubrik.

En kaffe latte på pressbyrån är läskigt gott. Och alltid så himla uppiggande. Jag hatade kaffe förut, kunde inte ens se på en kaffe utan att bli tokig. Men nu måste jag dricka minst en kopp kaffe om dagen. Helst ska det vara latte, men det går bra med vanlig kaffe också.
Okej, för mycket ordbajsande om kaffe..

Träffade Wellman nu, under min två timmar långa rast innan fotokursen. Vi åkte till centrum, köpte kaffe och gick inne på HM. Sen träffade vi Elina och lilla Casper. Hur mysiga som helst. Vi satt i centrum och jollrade med lilla bebisen, och pratade om barn i samband med skåningar.

Nu är det som sagt fotokurs, och jag är tillbaka i skolan. Ska se om Victoria vill leka med mig sen, eftersom hon börjar samtidigt som mig imorgon så tänkte jag även att hon kunde sova över. Jag får ju skjuss av mor min på torsdagar.

Och imorgon är även sista dagen innan lovet, och det är naaaaaajs som fan. Och jag är ledig fre-lör-söndag, och sen jobbar jag mån-sön. Varje dag.. Och det kommer bli jobbigt, men det kommer bli asbra med pengar.
Får 5.000 nu på tisdag, och har räknat ut att nästa 25:te kommer jag få runt 7.000 kronor. NAAAAJS!!!!

Men ska kolla runt lite nu innan vi börjar. PUSS <3


vädret alltså.

Vårat Sverigeväder är ytterst konstigt. Jag förstår inte.. Sol/snöstorm/sol/snöstorm/regn/sol.....

?!?! Vad händer med Sverige?! Ska jag leta påskägg i snön?
Skärpning..

mötet

Är hemma nu från mötet. Och jag säger då det, det är inte lite jag behöver göra för att fixa skolan nu alltså.. Jävla skit. Sak på möte med rektorn efter påsklovet också, och det är ju inte heller så förbannat jävla kul. Ååååh, jag orkar fanimej inte gå kvar. Jag hatar skolan, och jag hatar allt som har med skolan att göra.
Skit ner dig.


Har suttit ovh pratat med Denice ett tag nu. Hon kom ner till mitt rum och gjorde mig sällskap på en cigg. Så pratade vi lite skit, och sen gick hon.
Det ska jag också göra nu, tillbaka till skolan. Vi hörs sen! <3

skolan.

Nu ska jag röra mig mot garderoben och hämta lite kläder. Sen är det tandborstning som gäller, och efter det är det skoldags för mig. Får hoppas att mötet inte drar ut på tiden, eftersom jag då börjar 13.05. Det skulle inte vara allt för kul attbara sitta och dö i skolan hur länge som helst. Men har för mig att Victoria har lunch, så kan joina henne på lite käk.

Men jag skriver när jag kommer hem, är ju bara en snabbis hemma eftersom det är fotokurs ikväll. Snart är den över, snart är den över. Fyfan, jag hatar den.

Men då hörs vi när jag kommer hem.
PUSS <3

onsdag

Yes, så var en ny dag påbörjad! Ska på möte halv elva, så det är därför jag måste gå upp nu. Men det är ju fruktansvärt irreterande att det är idag, annars hade jag haft sovmorgon till fem över ett. Mutta... Men vi får hoppas på att det inte håller på längre än till elva, så kanske jag kan följa med mamma hem igen och sova lite till. 

Idag ska jag bara vara hemma. Jag ska inte göra ett skit. Jag ska gå och lägga mig runt nio. Jag ska iallafall lägga mig i sängen då. För nu är jag förbannat trött på att vara så trött hela tiden. Och imorgon börjar jag kvart över 8, så det är en tidig morgon. 

Och så måste jag avsluta med det här: 

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DIG OCH DITT SKITSNACK!!!!!!!!!!!!!!! 

Godnatt-inlägg

Jag tycker att det är lite synd. Det är synd att du ska göra så många i din omgivning så himla upprörda. Det är synd eftersom du är helt okej i vanliga fall, när du inte är på ditt ''förstöra-någons-dag-humör'' Det är synd. Riktigt synd.. Men vad kan man mer göra, än undra? Göra vad man gjort för att förtjäna dina blickar och ord? Fast blickarna är inte riktade mot mig, och inte orden heller. Nej, för du kan ej säga dem till mig, utan det ska alltid komma fram genom någon annan. Och det är inte bara om mig, det är om andra också.
Varför pratar du inte om dina problem istället, du som jämt ska spela så vuxen hela tiden. Varför kan du inte stå upp för dig själv och säga saker rakt ut? Nej, istället ska man få höra det från ett helt annat håll.

Snälla, fråga inget om detta inlägg, för du kommer inte få något svar. För jag orkar inte med detta längre.

Så, slut på tråkigheter. Anna kom över och skrek ut lite arga ord över mig. Inte om mig, men hon kände att hon behövde träffas fort och prata. Och jag skulle även berätta för henne om min dag. Vi satt och drack te, myste framför datorn och pratade lite allmänt. Killar, skitsnackare och facebook.
Sen drack vi ännu mer te. Det finns ingen som dricker te som du gör, och ingen heller som kan förstå vissa saker som du gör. Det känns bra Anna, och jag är riktigt glad över att du kom över ikväll. Det finns något speciellt mellan oss. 

Tack för en supermysig kväll! 



 Och nyss pratade jag med Wellman. Gullig tös det där. Allt har gått så himla fort mellan oss, och det känns super. Det känns väldigt rätt! Kanske det är som talesättet? Tredje gången gillt. För det är ju tredje gången som vi får upp kontakten igen! Eller första gången blev ju kontakten ny, och sen försökte vi igen, men det blev ju inget. Sen kontaktade du mig, och behövde råd över din chef. Och jag är glad över att du gjorde det, och jag lär ju ha gett bra råd eftersom du stannade kvar hos mig. Nu får vi fanimej se till att hålla lågan vid liv.

Du och jag mot världen <3<3


kommer när som helst.

Har nu pratat med Simon, det har vlä löst sig någorlunda, men riktigt bra kommer är det inte än.
Men ska gå och möta Anna nu, skriver sen.
PUSS

fyfan för dig..

Vilken jävla idiot. Är det någon som svikit mig så jävla mycket så är det du. Fyfan va du ska få för det här. Ikväll ska du få erkänna, och jävlar om du ljuger för mig igen.

Vilken jävla idiot du är.. FYFAN! Jag är så jävla förbannad, jag skakar så jävla mycket just nu. Hur fan kan du komma och säga såna saker till mig, när man sedan ska få reda på något sånt här? Fyfan, jag är så jävla äcklad just nu.

Och kom för fan aldrig mer igen och säg att du vill att allt ska bli bra, för då hade du FAN inte gjort såhär... JÄVLA IDIOT!!!

just det..

Jag vaknade i djup sorg. Det är snö ute.. Och jag hatar snö..

FYFANQ! Är det inte meningen att det ska bli vår nu?

tisdagsmorgon

Klev upp för en halvtimme sedan. Skulle klivit upp för en och en halv timme sedan, för att hinna raka ben och duscha nu på morgonen. Men så är det när man har en varm, mjuk sovandes karl slingrad runt dig. Har saknat honom..

Men iallafall, har precis packat klart väskan med simgrejer. Ska iväg nu på morgonen och simma några längder eftersom jag missade det förra gången. Ska möta Victoria i centrum halv nio, så jag tar bussen 20 över 8. Måste gå tio över. Märkte nu också att jag behövde köpa cigg. Så det blir ett stopp på pressbyrån för en kaffe och cigg.

Perfekt morgon, eller vad säger ni?

Idag går jag i skolan från ca 9 till 18.00 och det är surt, mina vänner. Kommer vara helt slut efter simningen, men jag måste verkligen börja sköta mig. Imorgon är det möte med mentor och mamma.. Han kommer sjävklart dra upp mina omdömen, och mamma kommer inte bli glad kan jag tala om. Fyfan.

Aja, ska kolla runt lite innan jag måste gå. PUSS

natti

Ska nu hoppa i säng och sova. Har sett klart filmen, och fick lite tårar i ögonen. Så mysigt med graviditet. Simon kom också mitt i filmen. Han skulle hämta skivor, men bestämde sig för att stanna över natten. Så nu ska jag massera honom, och sedan sova. Ska ta bussen 08.20 imorgon eftersom det är simning. Och det sög ju..

Men vi hörs imorgon bitti! God natt! <3

film

Nu är det dags för film. Men först, göra en kopp te och tvätta av sminket.
Vi hörs efter filmen, även kanske under filmen, om jag är snäll.

UPPDATERING - SKÅNING

Åååååh, jag är helt exalterad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jennie's skåning kommer till Sthlm nästa torsdag! MAHAAAAAA!
De små pluttarna ska bo på hotell och grejer! Fyfan, va porrigt.
Skåningen har alltså bestämt sig för att berätta för sin flickvän om det som hände på resan.
''Hörru älskling. Det är en sak jag måste berätta.... Jag hade sex med en 17åring på resan du och jag gjorde..Ehhmm, sorry?''

HAHAHAHA.
Men jag hoppas att de får det bra :)
Men inte så himla bra att hon flyttar ner, då får han fanimej flytta upp.
MAHA

jobbet..

Hela denna dag har varit bajs. Jag känner att jag inte riktigt orkar eller vill någonting.
Som jag sa, detta med städning är inte min grej. Min lust för städning försvann när jag städade på BD, så jag tänkte att jag skulle ta städningen imorgon, efter skolan istället. Det gör jag nog, för nu känner jag mig alldeles för trött och mör efter jobbet. Stressade som en idiot, eftersom jag kom igång med det försent. Blääää.

Nu ska jag kolla filmen ''På smällen'' och sen sova. Maybe.

Snälla, kan inte ni tipsa om filmer som är bra, och värda att se?
PUSS

Heeejdååå

Nu drar jag mig mot jobbet. Kommer stå där tills sju ikväll, och sedan får vi se om jag drar med Victoria&Johan på en cider på krogen. Han fyller 23 idag, så jag kanskeföljer med. Men situationen här hemma med hunden kanske inte tillåter det, så jag får se vad mami har o säga om det.

Men annars uppdaterar jag när jag kommer hem.
PUSS <3

Städning? Vad är det?

Jag bestämde mig för att ta en senare buss. Kommer komma 7 minuter försent, men jag orkar inte stå i norra sköndal och vänta i en kvart.

Jag vill att denna dag ska ta slut, så jag kan få komma hem, städa lite och kanske tvätta några tvättar. Vill verkligen röja upp i rummet nu, eftersom det ser förjävligt ut. Kanske kan möblera om lite, och få lite mysigare i rummet. Kanske kan låna en bor av grannen, så jag kan sätta upp mina nya trä-persienner (stavning?) Måste få bort alltinf som ligger och skräpar i sofforna, så mitt rum ser ut som ett rum igen, istället för en krigs-zon.

Jag har alrig varit bra på det här med städning. Jag önskar att jag vore pedant, och alltid höäll rent runt omkring mig. Men städning har aldrig funnits i mitt liv. Men när jag väl städar, då städar jag ordentligt. Jag skurar, dammar, tvättar fönster, damsuger på alla ställen man kan damsuga på, jag tvättar 45 maskiner och röjer verkligen upp. Men det är ju lite synd att det händer så sällan, nästan aldrig faktiskt.

Fyfan.. Hur kommer det bli när man flyttar hemifrån? Kaos.
Jag bodde ju i min farmors lägenhet när hon var i Finland i tre veckor. Jag trivdes som fisken, men hatade att laga mat själv och behöva handla. Men samtidigt var det kul. Jag bestämde själv när jag hade folk hemma, jag betämde själv vad jag tittade på på TV:n, jag bestämde själv när jag skulle städa, tvätta och sådär. Det var hur skönt som helst. Jag måste se till att jag får bo där nästa sommar också, eftersom hon åker till finland varje år. Och är nästan alltid där i tre till fyra veckor. SKÖNT.

Detta är sjukt..

Asså hennes garv. Helt sjukt.....





Lördagen

Och lördagen:

Jag började jobba klockan 11, och jobbade till 19. Jobbigt som inihelvete, eftersom halva jordens befolkning var där. Blev klara runt halv åtta med städningen, och åkte då hem. Kollade melodifestivalen, käkade gurka med olika dipsåser, och njöt av fulla muggar.

Sedan ringde Jennie och berättade att hon bangade på hemmafest. Jag ringde Anna då, och vi bestämde att vi sulle gå dit tillsammans. Jag duschade, fixade med kläder och plattade håret. Då ringde jag Anna, och hon var färdig för avfärd.
Vi möttes på alleplan och gick hem till Victoria. Asså, hon hdesagt att det skulle vara röjarparty. Men som sigt i tidigare inlägg, så var det cirka 3-4 personer kvar. Drickan var slut, och det var personerna också. Så det sög. Men Anna hade kul med sin suparkompis, hon badade bubbel med Danne. De andra satt och spelade ölspelet och hade allmänt kul. Jag satt väl mest i soffan, dansade lite, satt ute och rökte, dansade lite till och sen slocknade jag i soffan. Sov kvar där, och gick sedan upp vid sju och fick skjuss hem av Johan. Mötte upp pappa i hallen som undrade vad jag höll på med. Var tvungen att spela med, så jag sa att jag hade kommit hem nu. Han vart asförbannad, och log inte ens när jag sa att jag skojade. Sen drog jag och jobade, kom hem runt halv sex-sex och slocknade i soffan
Vaknade runt nio, och gick ut med hunden, mamma klippte av hans pulpa och sen tog jag baar hand om honom hela kvällen.

Japp, där har ni den. Min helg i text. Slänger in lite bilder från i lördags också.

    

Fredagen

Jag kom på att jag inte skrivit mycket om helgen. Så i brist på annat kan jag ju göra det nu.

Fredag:

Dagen började med skola, och sedan skulle jag och Anna till solna. Jag skulle fylla på min tatuering, men det slutade med att det inte blev något, utan vi gick och satte oss i en liten lekpark istället. Jag orkade inte prata medans jag gick, utan jag ville sitta ner. Det är konstigt hur mycket vi dras till parker. Det slutar alltid med att jag och Anna sitter i en lekpark, på ett dagis eller var som helst bara det finns en bänk. Där satt vi och pratade medans det blev mörkt. Sen åkte vi hem till mig. Där var min bror och hans gäng. Och ja, de var ganska så fulla redan då.Men tyvärr hade det inte mer än öl att erbjuda, och alla som känner mig vet att det värsta som finns är öl.
Men det var trevligt till en början. Sen blev min bror grinig, brors flickvän blev grinig och brors kompis Alex blev väldigt full. Han kunde inte ens stå upp, och det resulterade i att han ramlade och hade sönder marmorbordet som stod i Sebbes rum. Ajajajaj, griniga Sebbe blev ännu grinigare.

Sen gick jag och la mig, men vaknade 157592 gånger av att Anna väckte mig, om och om igen.
Fyfan..

Så, fredagen i lite bilder:

     

De sköt på varandra med luftpistol??!!

Och fler bilder hade jag inte. Konstigt..


träning..

Jag måste börja träna. Så är det bara. Gymkortet ligger fortfarande och skräpar i pålånboken, så det är kaske dags att man börjar röra sig dit, träna och simma lite. Det skulle vara skönt att få in det som en naturlig grej i livet. Jag vill ha ångest när jag inte tränat. Jag vill hata mig själv för att jag inte tränat.

Men när ska jag hinna?
Måndag - skolan 9.40, sedan direkt till jobb. Slutar 19.00 hemma ~ 20.00
Tisdag - skolan 10.20 slutar 18.00 - skulle alltså hinna, men är ju så förbannat trött på morgonen
Onsdag - skolan 11.30 slutar 15.00 därefter är det kvällskurs 17.00-19.30
Torsdag - skolan 08.15 slutar 15.50 men ska troligen börja jobba 16.00-19.00
Fredag - skolan 08.35 slutar 14.10 skulle också hinna, men det är ju smockat med folk på fredagar.

Så alltså skulle jag hinna gymma på tisdagsmornar, onsdagsmornar och mellan skola och kurs, kanske torsdagar och fredagar när man orkar.
Oj, det var visst mer än jag trodde. Haha. Men jag vill inte gymma själv, där har vi det stora problemet. Jag hatar att gå runt där själv, och se ut som ett fån.. Kanske kan skita i simhallen och gymma där Victoria gymmar, så jag gymmar med henne. Måste skaffa en PT, så han/hon kan hjälpa mig att komma igång och visa hur alla maskinr fungerar så man inte gör fel, och inte ens tränar en muskel.

För det är det som är lite kul. Förr när jag tränade med Emeli och Helene fick jag ALDRIG träningsvärk. Aldrig. Det spelade ingen roll hur många situps jag gjorde, eller hur många rygglyft jag gjorde. Aldrig. Jag skulle hellre vilja gå på typ Ki-Box eller något. Där man har en tränare som man ska följa.
För jag måste börja röra på mig. Sommaren är ju snart här, och då blirman ju näst intill tvingad till att gå i shorts och annat som visar mycket hud. Ska jag ha massa celluliter i den huden då?

Nej tack..

försovning, igen.

Som vanligt har jag försovit mig. Och det är illa må jag lova. Tänkte att denna vecka skulle bli en bra vecka, en vecka som jag skötte mig varje dag. Men icke. Jag hade ställt klockan på halv sju för att kunna snooza till sju, och sen lägga mig i solariumet. Men när jag sedan, runt sju, drog ut laddaren så fick mobilen tuppjuck och stängde av sig. Jag hann sedan somna om innan jag startat om den, och därför ringde den inte när jag skulle gå upp. Vaknade för en timme sedan ungefär, och nu sitter jag här. Tänkte skita i allt och bara åka till jobbet istället.

JÄVLA SKIT-TELEFON SOM BARA STÄNGER AV SIG SJÄLV!

Usch..


Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Planerar att gå upp lite tidigare imorgon och lägga mig i solariumet en halvtimme. Det skulle vara skönt, plus att det är aldrig fel med lite färg.

Har precis skurat upp allt blod som Sulan dräller runt sig. Han har nu fått ett litet förband på tassen så han inte kan slicka upp klon hela tiden. Han får ju en liten hinna över så det slutar blöda, men då är han där och slickar så det går upp igen, och blöder lika mycket. Just nu ligger han under min säng, och förhoppningsvis stannar han där tills det slutat blöda. Stackars lilla vovven. Vi måste fixa en tratt om detta inte slutar. Plutten..

Har kollat tre avsnitt av scrubs nu, men nu är ögonen trötta och jag ska lägga mig i sängen. Får hoppas på att jag kan somna, eftersom jag sov två/tre timmar när jag kom hem från jobbet.

Men jag skriver imorgon bitti. Puss&kram

stackars vovvis..

Jag skulle klippa klorna på hunden, som vanligt. Men då kommer mamma och säger att jag klipper helt fel. Alltså har jag klippt fel i ett år. Jagb har ju klippt klorna, men jag har bara klippt rakt av, man ska klippa längst klon. De som har hund fattar nog. Iallafall, och det resulterade i att hon klippte i pulpan på alla klor. Han blöder som en, jag vet inte vad. Tycker synd om honom, men vet ju också samtidigt att det inte gör ont. Det gör ju bara ont första sekundrarna, lixom. Men på ena tassen klipptes pulpan av riktigt mycket att det nästan pulserade ut blod, och det var inte roligt, kan jag meddela. Mitt golv var innan brunt, men nu är det rött. Han blödar ju ner hela huset. Sicken hund.

Ska nu kolla lite scrubsavsnitt, och sen kanske se början på filmen ''på smällen'', om det hunnit ladda klart vill säga.

 Muuääääääh!

tröttis

Nu hemma från Victoria. Jag orkade verklgen inte gå hem, i mina 10centimeterklackar, så jag sov kvar. Snälla Johan skjussade hem mig, för jag ska ju som sagt jobba idag. Fyfan, jag är inte alls på humör för det. Men jag jobbar bara till fyra, så det är rätt okej faktiskt. Får hoppas att det inte blir allt för jobbigt!

''Festen'' igår var mer ett tillfälle då alla umgicks. Jag och Anna kom dit alldeles för sent, så alla hade typ börjat gå när vi kom. Inte roligt alls, men så är det att festa med 23-åringar. Tråkiga som fan. Men sen blev klockan rätt mycket, och jag somnade i soffan. Det var skööönt, mhmmm :)

Menmen, nu ska jag dra på lite smink så man inte ser hur trött jag är. Åååh, va jag ska sova när jag kommer hem.
Vi syns runt halv 5-5

PUUSS

hemmafest, javisst.

Jaha, jobb och melodifestival. och en jävla massa gurka med dipp.
Blev nyss SVIKEN av Jennie, hon bangade på hemmafest. Haha, sicken mupp. Men ska nu ta sällskap med Anna dit istället. Ska hoppa in i duschen, och sega mig rejält, eftersom det är precis vad Anna kommer göra. Ska jobba imorgon, öppning, så det blir inte så sent för mig, får man hoppas.

Men jag tar självklart med mig kameran, och uppdaterar med bilder imorgon.

PUSS

väckning

Jag orkar inte mer nu, nu bajsar jag på att sitta här. Nu ska jag hålla i mitt resten av mitt te, och sen ska jag ner och sminka mig. Väcka Anna, så vi kan gå lite tidigare. måste hinna köpa cigaretter. Min buss går 17 över, så jag tänkte gå typ runt, hel kanske. Troligen. Så jag måste väcka dem nu.


Vi hörs efter jobbet. Puss.

God morgon

Herregud. Vilken kväll.

- Sebbe och Dence börjar bråka
- Stenbordet som är värt flera tusen, går i tusen biltar också
- Anna och Idsund sitter och klappar händerna i soffan och posar.  

Det finns massor mer jag kan skriva. Det hände mycket igår. Men det värsta var nog inatt. Jag gick och lade mig tidigt, och det var mycket mycket skönt. Sen runt halv tre, kommer Anna, helt panikslagen och säger:
- Ninni! Ninni! Kan ???? sova här? Han har slagit till sin pappa och vet inte vart han kan sova!!
- Jaha, aaajoaaokej. (jag ligger och sover, väldigt djupt)
- Fan va snäll du är ninni! åååh, jag älskar dig!
- Mmmm..

Typ fem minuter senare,när jag somnat om igen:
- Ninni, kan jag låna datorn?! Ninni?!
- Mmmmm..
- Okej, va snäll du ääär! Jag älskar dig! (knappar lite..det går 3 minuter..)
- Ninni?! Vad är lösenordet?
- Men skriv in Angelika.
- Och lösen?
- Det är inget lösen.

Och sen kollade hon SL, och ringde den där... VAFAN, jag kommer inte ihåg vad han heter! HAHAHA, hon pratade om honom igår, men jag kommer fan inte ihåg. CALLE!!! JUST DET! CALLE :D
Iallafall, och sen fick jag ligga och lyssna i 10 minuter på när hon sa samma sak 20 gånger till honom.
- Men taaaaaaaaa buss 190.. Caaallleeee!! Ta buss ETT NIO NOLL till Sergelstorg sen tar du 892. Tänk på det,  ÅTTA NIO TVÅ, tänk NIO TVÅ. Calle! Amen, ta buss 190000000...............

Ja, sen kommer hon till mig efter att hon lagt på, ochfrågar vart han ska sova, och om han ska sova i sängen. NOWAY, jag vägrar sova 3 när jag har två soffor som är helt utmärkta att sova i. Toppen! Då gick hon,men sen började Annas ljuva stämma fråga om hon bara kunde ta ner allt som låg på soffan. Jaaaaaaaaaaaaa. Annaaaaa..
Då var jag lagom ganska så jävla irreterad. Haha. Sen kan jag inte ens sitta vid datorn, för då kommer jag väcka dom, och det har jag ingen lust med. Tänkte väcka dem runt kvart i tio, eftersom jag måste gå tio över.
 
Fyfan vilken kväll. Och det finns foton, så jag lägger in dem när jag kommer hem från jobbet. Om jag inte är helt död förstårs. Fyfan...


Hemma med Anna

Sitter nu hemma med Anna, hos mig i vardagsrummet. Sebbe och Anna är på lite pickalurven, hahaha. Eller iallafall vad jag kan avgöra, men hon har ju druckigt 2 glas med vodka&cola och sen en öl. Trevligt för Anna.

Det blev ingen tatuering idag. Den där muttan till tjej som var där sa att det gick jättebra att bara komma in och tatuera, men det gjorde det visst inte. Jag skulle komma tillbaka nästa vecka, mellan 12 och 8. Skit.

Nu ska jag vara social.

PUSS <3

:D

Dags för tatuering :D:D Uppdaterar när jag kommer hem.

PUUUUUUUUUUUSSS

MånsMöller

AAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAAAAA!!!
Ni minns ju Chris Crocker som gjorde den där om Britney? ''Leave Britney Alone'' - ni minns. Haha, nu har Måns Möller gjort en likadan, fast om Carola. Jag tyckte den var asskön, plus att den är väääldigt lik!
Först kommer det reklam, men vänta lite så kommer det! Hahaha.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article2030193.ab

Skolan

har nu precis kommit tillbaka till skolan. Har varit vid Thorhildsplan för ett besök vid DNhuset. Och det sög kan jag lova, mwuhaha. Är faktiskt på bra humör idag. Det kanske är för att Simon och jag hade en riktigt bra kväll igår. Mycket mysigt, och mycket kramandes. 

Har egentligen slutat, men missade bussen precis, och orkade inte gå runt som en lodare i skolan, så jag följde med grapparna hit och slappar vid datprn istället. Kommer inte hinna göra ngt annat arbete, som jag egentligen behöver lämna in, så jag gör det någin annan dag. 

Ska sedan hem, flörta lite med pappa om pengar, eftersom jag inte vet om det kommer kosta att fylla i tatueringen. För jag har bara 300 kronor kvar på kortet, och de behöver jag resten av månaden. Så jag får låna lite av honom. En 300 sisådär. 

Det kommer komma in en bild på min fina artikel om vargarna på skansen, som vi fick göra på DN. Sen kommer det också en artikel som vi i klassen fick göra. 

Men nu ska jag dra. PUSS <3 

tatuering

Yes, nu är det bestämt! Tatueringspåfyllnad imorgon.
Min tatuering har nöts bort ganska så mycket, så jag behöver fylla på. Min vän Anna ska med mig, och vara mitt psykiska stöd, och det känns ju bra, eller hur?

Kolla skillnaden från när det var nygjord och hur den ser ut nu, lixom: 

  Njaa, visst behövs det?

Sen måste jag börja brainstorma på vad jag vill ha sen. Vill göra tatueringen nu, så jag inte gör den försent och för nära sommaren!

jooobb

Mitt ansikte är en tomat, och jag är jättetrött. Så jag ska snart hoppa in i duschen, och raka benen. Ska sitta riktigt länge, och bara njuta. Sedan smöra in mig med min finaste bodylotion, och riktigt ta hand om mig själv. Skulle behöva ta hand om mitt rum som ser ut som katastrof, men det kan vi kanske ta imorgon. Jag ska bara ta det lugnt, och vara hemma. Kanske träffa Jennie när hon kommer hem från Melodifestivalsrepningen, eller så går jag ut och tar en cider med en kompis från jobbet. Det kan bli trevligt, faktiskt.

Jobbar hela helgen, stängning på lördag och öppning på söndag. Kommer bli jobbigt, men måste jobba så jävla mycket nu fram till sommaren, så det är inte klokt. Jag kommer även börja jobba torsdagskvällar, 16-19, bara för att jobba så mycket som möjligt. Ska se om man hittar ett till jobb som man kan ha när man inte kommer vara på barnadiset. Skulle varanajs med en sisådär 10.000 i månaden, hell yeeees!

Ska nog gå och duscha nu, och njuta. Men bara kanske. Kanske sitter här ett tag till.
PUSS

footloose..

Just det, bilderna från footloose var det ja..



Jag försökte lägga in en video, men datorn ville inte likadant som jag. Så det får bli när datorn vill.

 Yes, vi träffade denna snygging. Petter andresson från hammarby. Förövrigt väldigt lik Simon. :)

kan ej fatta...

Nej, det är sanslöst vad människor kan hålla på. Jag fattar inte hur de kan säga att de ska ha sex i webbcam, för att det hettar upp andra? Fattar ni att hon satte sig framför mig i sin cam, och visade sig helt naken?
Jag var ju tvungen att ta kort, så att ni skulle fatta att jag inte ljög, haha. Men asså allvarligt?
Varför gör man så? Tänk om jag skulle vara en gammal snuskig äcklig gubbe som sitter och drar en runk till detta nu? De kan ju inte veta säkert att jag är den jag säger att jag är?

Sen vart de helt plötsligt oroliga, och ville att jag skulle skicka bilder på mig själv, så de visste. Hon hade redan suttit helt näck och smekt sig själv, och seeeeeeen undrade de om det verkligen var jag.. Hmm?


Jag sitter och pratar med Jennie i telefon när ''han'' börjar skriva. Sedan fick hon sedan uthärda många chockerande skrik och sådär. Jag fattar inte?! Jag vart helt chockad och paff?

    WHYYYY?!

SJUKT!!

Okej.. Det här är sjukt må jag lova... Det va en ''kille'' som addade mig på msn.
Våran konveration:

Han: Hejhej
Jag: Hejhej
Han: Vet du vad som har hänt?
Jag: Nej?
Han: Jag har gjort en ny tatoo, vill du se?
Jag: Ehmm, okej...
*Sätter igång webbcam*

Resten av konversationen......

 Micke inbjuder dig att starta videomottagning (med webbkamera). Vill du Acceptera (Alt+C) eller Tacka nej (Alt+D) till denna inbjudan?


 Du har accepterat inbjudan att starta videomottagning (med webbkamera).


Micke säger:

hej hihi =)

Micke säger:

micke kommer snart

ninni' pallar inte med skolan längre.. säger:

eeeehm, okeeeej ..

Micke säger:

jaa..vi tänkte visa dig en grej

Micke säger:

om du vill

ninni' pallar inte med skolan längre.. säger:

asså, varför?

Micke säger:

för att du ska kunna njuta som ja

Micke säger:

=)

Micke säger:

vi ska älska framför cam tänkte vi

ninni' säger:

asså, varför gör ni det?

Micke säger:

för att vi vill att fler ska se det

ninni' säger:

varför?

Micke säger:

är du ostörd?

ninni' säger:

va? om jag är ensam elelr vadå?

Micke säger:

ja precis..så du med kan njuta

ninni' säger:

okeeeej..

Micke säger:

vad har du på dig?

ninni' säger:

kläder

ninni' säger:

hur fick ni min msn?

Micke säger:

han kommer...

Micke säger:

vill du njuta du med?

Micke säger:

se oss..

ninni' säger:

asså, ehm, jag är inte mycket för att se andra ..
ninni' säger:

ni borde göra porrfilm profetionellt istället

Micke säger:

du kan få vara med

Micke säger:

du kan få ha micke själv om du vill..han är grym i sängen

ninni' säger:

nej tack
ninni' säger:

men hur fick ni min msn?

Micke säger:

ok..men du...är du själv?

ninni' säger:

japp?

Micke säger:

kan du inte ha det skönt med oss?

ninni' säger:

nej men asså allvarligt, varför vill ni visa för andra?

Micke säger:

klä av dig och lägg dig som mig..oki

Micke säger:

för att vi tänker på det

ninni' säger:

tänker på vad?

Micke säger:

och vill at andra ska ha det skönt

Micke säger:

tänder

Micke säger:

menar jag

ninni' säger:

okej.. hur gamla är ni?

Micke säger:

klä av dig så du bara har trosor...jag e 19

Micke säger:

han e 23

Micke säger:

vad har du på dig nu?


footloose.

Jag tänkte att jag skulle lägga in lite bilder och videos från footloose nu. Kan ju vara trevligt, eller hur? Nu får vi bara se om mittklipp.se vill sammarbeta.

ingen ork..

Nu tappade jag lusten för allt helt plötsligt. Jag vill ingenting, orkar ingenting.
Nu vet jag vad jag har framför mig, hur mycket jobb och slit jag kommer behöva gå igenom. Men jag måste, för det där är inga betyg som jag vill gå ut med. Naturkunskapen och italienskan kan få behålla sina IG:n, men resten måste jag fixa upp. FYFAN... Jag pallar inte, jag vill inte.

Nu har jag stor lust att bara släppa allting, och hoppa av. Jag kommer ändå aldrig bli någonting speciellt. Jag kommer aldrig ha ett högt uppsatt jobb, jag kommer aldrig ha en månadslön på 100.000 iallafall, så varför ska jag hålla på? Jag kommer aldrig få ett sådant jobb med dem betygen jag kommer få iallafall. Jag kommer aldrig att fixa MVG i allt, de betygen som man behöver för att få sig ett värdigt jobb. Jag kommer inte fixa det.
Så varför ska jag ens gå kvar i skolan? Varför ska jag pina mig igenom något som jag ändå kommer fucka upp sedan? Jag får väl sitta i en kassa på ICA resten av mitt liv eller något.


Fyfan...


Fyfan..

Okej, det här är INTE bra.. Jag kollade nyss mina omdömen. Och från att ha varit kanske 3 'risk för IG'  är det nu risk för IG på nästan alla kurser. jag måste skärpa mig, detta är inte roligt.

Här kan ni se själva hur jag förstör mitt liv, sakta med säkert.. Detta SÖG! - godmorgon.


Lärare: Patrik Gustavsson, Fotografisk bild /LK 
1) Kursen avslutas::080610
 
2) Hur stor har frånvaron varit under kursen hittills?:10.1% - 20% 
 
3) Kurskommentar::grundläggande kamerateknik,
bildanalys och komposition avslutat.
jobbar på mycket bra på lektionerna men jag saknar bildanalysuppgift som är krav för godkänt
 
Risk för IG på kursen* 
4) *Observera att detta omdöme endast grundar sig på hittills uppvisade kunskaper i kursen. Betyg sätts efter kursens slut och grundar sig på all uppvisad kunskap under hela kursen. Därför kan betyget bli ett helt annat än vad detta omdöme visar.: 
 
 
Lärare: Göran Anlind, Naturkunskap B 
1) Kursen avslutas::Juni 2008
 
2) Hur stor har frånvaron varit under kursen hittills?:20.1% - 50% 
 
3) Kurskommentar::Ninnis situation i Naturkunskap B är ytterst allvarlig, vilket jag tror att du är väl medveten om. I skrivande stund saknas godkänt på såväl uppgiften egen laboration, mikroskopering, människokroppsprovet samt genetikprovet och genetikprojektet. Om inte en kraftig förbättring sker under våren är risken tyvärr mycket stor att det blir ett IG på kursen.
 
Risk för IG på kursen* 
4) *Observera att detta omdöme endast grundar sig på hittills uppvisade kunskaper i kursen. Betyg sätts efter kursens slut och grundar sig på all uppvisad kunskap under hela kursen. Därför kan betyget bli ett helt annat än vad detta omdöme visar.: 
 
 
Lärare: Pehr Holmström, Medieproduktion AUnderlaget är ej besvarat
 
 
 
 
 
Lärare: Charlotte Bengtsson, Idrott och hälsa A 
1) Kursen avslutas::Juni 2008
 
2) Hur stor har frånvaron varit under kursen hittills?:10.1% - 20% 
 
3) Kurskommentar::Ninni har presterat bra resultat på kursen , men skulle kunna höja sin arbetsinsats för att få ut mer av min undervisning. Resultaten på konditionstesten visar på lite för dålig kondition för att vara riktigt hälsosamt. Dra med dig Victoria på lite längre, raska promenader så kommer du snart märka skillnad.
Du har kvar träningslära samt dagboken - allt hittar du på klassfack. Simningen kan du göra vecka 12, 9:00 is simhallen och orienteringen bokar du en tid med mig för. Sätt fart, så klarar du godkänt betyg utan vidare.
 
Risk för IG på kursen* 
4) *Observera att detta omdöme endast grundar sig på hittills uppvisade kunskaper i kursen. Betyg sätts efter kursens slut och grundar sig på all uppvisad kunskap under hela kursen. Därför kan betyget bli ett helt annat än vad detta omdöme visar.: 
 
 
Lärare: Ingrid Anette Gran, Moderna språk, steg 2 (Italienska) 
1) Kursen avslutas::20080610
 
2) Hur stor har frånvaron varit under kursen hittills?:mer än 50% 
 
3) Kurskommentar::Ninni har fortfarande i stort sett ingen närvaro denna termin. Igår tisdag kom hon på lektionen. Ninni har inte lämnat in något, har inte gjort några prov och det finns inga muntliga resultat heller. Vid diskussioner med Anna Nilsson skulle Ninni följa steg 1 och jobba med dessa uppgifter för att IG ska kunna uppnås. Jag har inte sett något av detta men Ninni har fått nedskrivet vad hon ska göra.
Det finns inget betygsunderlag för Ninni som situationen ser ut nu. Ninni får återkomma om hon vill uppnå ett IG i ämnet.
Vill tillägga att Ninni borde ha klarat G redan i höstas men då det inte finns något underlag för hösten heller blir det svårt att betygssätta. Ninni har uttryckt skoltrötthet och brist på ork.
Tråkigt då jag upplever Ninni som en skärpt tjej!
 
4) *Observera att detta omdöme endast grundar sig på hittills uppvisade kunskaper i kursen. Betyg sätts efter kursens slut och grundar sig på all uppvisad kunskap under hela kursen. Därför kan betyget bli ett helt annat än vad detta omdöme visar.:Risk för att betyg inte sätts pg av för hög frånvaro* 
 
 
Lärare: Clas Rizell, Rörlig bild A 
1) Kursen avslutas::Frågan är ej besvarad
 
2) Hur stor har frånvaron varit under kursen hittills?:Frågan är ej besvarad
 
3) Kurskommentar::Du är engagerad och arbetar bra i den praktiskt/kreativa delen när du är här. (Enl. frånvarosystemet 30%frånvaro?) Du arbetar under din kapacitet! I den teoretiska delen arbetar du ok. (G på teoriprov 1) Teoriprov 2 efter påsklovet.
 
4) *Observera att detta omdöme endast grundar sig på hittills uppvisade kunskaper i kursen. Betyg sätts efter kursens slut och grundar sig på all uppvisad kunskap under hela kursen. Därför kan betyget bli ett helt annat än vad detta omdöme visar.:Frågan är ej besvarad
 
 
Lärare: Anna Walberg Nyström, Livskunskap /LK 
1) Kursen avslutas::Juni - 08
 
2) Hur stor har frånvaron varit under kursen hittills?:0-10% 
 
3) Kurskommentar::Fantastisk närvaro - 100% på VT och borta en gång (vecka 2) på HT.

Du verkligen verkar tycka om livskunskapen och det märks. Du har lämnat in flera mycket bra uppgifter och är delaktig och engagerad. Jag saknar dock Joseph Schultz, ondska/godhet och skriv om boken. Gör dom lika bra och lämna in snarast så ser det mycket bättre ut.
 
4) *Observera att detta omdöme endast grundar sig på hittills uppvisade kunskaper i kursen. Betyg sätts efter kursens slut och grundar sig på all uppvisad kunskap under hela kursen. Därför kan betyget bli ett helt annat än vad detta omdöme visar.:Prognos G* 
 
 
Lärare: Anna Walberg Nyström, Textkommunikation A 
1) Kursen avslutas::Juni - 08
 
2) Hur stor har frånvaron varit under kursen hittills?:20.1% - 50% 
 
3) Kurskommentar::41% ogitlig frånvaro är självklart katastrof. Saknar notis - Peter och vargen och skrivningen du fick idag. Ta igen och VAR HÄR! Ninni - du är ju jättebra på alla sätt. Toppen att ha i klassrummet - delaktig och engagerad och skriver bra.

IG- varningen är löjlig om man tänker på din kapacitet....
 
Risk för IG på kursen* 
4) *Observera att detta omdöme endast grundar sig på hittills uppvisade kunskaper i kursen. Betyg sätts efter kursens slut och grundar sig på all uppvisad kunskap under hela kursen. Därför kan betyget bli ett helt annat än vad detta omdöme visar.: 
 
 
Lärare: Annika Lindström, Engelska B 
1) Kursen avslutas::juni-08
 
2) Hur stor har frånvaron varit under kursen hittills?:0-10% 
 
3) Kurskommentar::I Eng B har vi jobbat med engelsk språkhistoria, bl.a. Chaucer och ganska mycket Shakespeare. Klassen har läst The No 1 Ladies' Detective Agency. Muntliga övningar och hörövningar har också förekommit. I december genomfördes ett Readingprov. F.n. läser klassen Animal Farm, som kommer att redovisas efter påsk.

Ninni, du ligger f.n. på ett lite svagt G. Jag saknar fortfarande den skriftliga uppgiften om "The No 1...". Kommer? Du behöver satsa lite mer på engelskan om du ska klara kursen till slut, för det tror jag du kan.
 
4) *Observera att detta omdöme endast grundar sig på hittills uppvisade kunskaper i kursen. Betyg sätts efter kursens slut och grundar sig på all uppvisad kunskap under hela kursen. Därför kan betyget bli ett helt annat än vad detta omdöme visar.:Prognos G* 
 
 
Lärare: Annika Lindström, Svenska B 
1) Kursen avslutas::januari-09
 
2) Hur stor har frånvaron varit under kursen hittills?:0-10% 
 
3) Kurskommentar::Svenska B har lästs endast 50 min/vk under hösten. Nu under vt-08 har klassen svenska två längre pass i veckan. Kursen avslutas efter ht i 3:an (löper över 3 terminer).

Vi har arbetat med Antiken (myter bl.a.), Medeltiden (bl.a. riddardiktning och Dantes Gudomliga komedi) och med Shakespeare, parallellt med engelskan i fråga om Hamlet, som vi ska se på Dramaten den 3/4. Vidare har klassen inlett ett enskilt arbete med att hålla tal med utgångspunkt från Martin Luther Kings "I have a Dream"-tal: att förbereda och framföra "Mitt drömtal".

Ninni, du har genomfört den ena av mytuppgifterna. Kommer den andra snart? (= mytomvandlingen) Lite mer muntliga initiativ?
 
4) *Observera att detta omdöme endast grundar sig på hittills uppvisade kunskaper i kursen. Betyg sätts efter kursens slut och grundar sig på all uppvisad kunskap under hela kursen. Därför kan betyget bli ett helt annat än vad detta omdöme visar.:Prognos G* 

footloose

Är hemma nu från musikalen. Den var huuuur bra som helst, och jag skulle inte banga på att se den igen. Faktiskt. Men höll på att få hjärtstillestånd när det var en helt annan människa som spelade huvudrollen, varken Måns eller Linus. Vad var detta, lixom? Men sen visade det sig, att Måns var med, men ej som huvudroll. Han spelade ''the bad boy'' och det passade honom perfekt. Filmade och tog jävligt många kort, men jag orkar inte lägga in och upp dom nu. Gör det imorgon, eftersom jag börjar halv två, så är det ganska så slappt, right? Ska till ungdomsmottagningen halv två, så jag orkar inte åka till skolan och vara där typ 30 minuter, för att sedan åka iväg igen. Nej, icke sa nicke.

Lika roligt var det inte att komma hem. Jag och Simon ''firade'' (eller vad man nu säger?) 2 år idag. Jag skrickade ett sms till honom imorse, och påminde honom eller vad man nu ska säga. Jag trodde inte att hans kulle göra en sån mycket större grej av det, så jag gjorde inte heller det. Men det gjorde han. När jag kom hem, och ner till mitt rum, såg jag att han köpt rosor till mig. Han hade tänkt på mig. Jag visste inte vad jag skulle känna eller göra. Det kändes så jävla dåligt att det enda jag gjorde, var att skicka ett drygt sms. Och han tar sig tiden, att åka till Tyresö och köpa rosor, för att sedan lämna dom till mig.
Jag var ju inte hemma när han gjorde det, så jag missade det. Men det visste han om.

Jag var tvungen att ringa till honom och tacka och säga förlåt. Då kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Det känns så jävla sjukt att det gått så himla fort. Från att i hade det hur brasom helst (i mitt tycke) till att det har blivit såhär. Detta suger, kan jag tala om. Det känns så förbannat pissigt just nu, och jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra. Jag vet inte vad jag vill. Det känns så fruktansvärt fel att det är såhär mellan oss. Såhär ska det inte vara. Vi ska vara tillsammans, det är Ninni&Simon. Inget annat.

Jag vet inte hur jag ska fixa det här.

dagen i all ära

Har nyss kommit hem från skolan. det var slappt på idrotten, eftersom jag gymade i gymmet istället. Det var någon jävla multiboll, och det lät inte frestande, så jag drog ner dit och satte mig för att slappa. Det var 3 tjejer till som också gjorde det, så vi satt och snackade lite skit istället.

Sedan var det matte, satt kvar tio minuter extra, eftersom min buss ändå precis hade gått. Det var skönt att komma ifatt lite, faktiskt.

Nu har jag precis gjort mig en kopp te, kände att det var alldeles för länge sedan jag drack det. Jättelänge sedan faktiskt. Nu på sistonde har jag ställt mig och gjort kaffe istället, och det går inte lika fort. Men det ska bli ruskigt gott med te, kan jag lova.

Snart åker jag och mamma till hammarbyhöjden och hämtar upp Lilla Malin. Vi tre ska gå på footloose ikväll. Men först ska vi ta en matbit inne i stan, och det känns tryggt, eftersom jagb håller på att DÖ av hunger. Fyfan.

Får se om jag träffar Simon sen, eller om jag träffar Jennie. Jag vet inte om jag orkar prata allvar idag, jag orkar inte bli ledsen igen. Så vi får se, helt enkelt.

Men nu ska jag lalla runt lite, platta håret och sedan dricka upp teét.

PUSS

föreochefter

Kan ju inte säga att det vart en stor skillnad, men det ser mycket fräschare ut nu. Inte så mycket kortare, bara några små centimetrar. Men kanske får klippa mig igen, snart. Skulle vilja klippa upp det mer, ganska så mycket mer, men det får jag ta då.

 

Nu ska jag sminka mig, och sedan dra till skolan för att ha idrott. Inte det roligaste, men sen är det matte och sen slutar jag. Då blir det raka vägen in till stan och käka, kanske ta en drink.


Kom på det... Idag skulle jag och Simon ha firat 2 år. Jag måste skicka ett sms till honom, och säga det. Det känns ju inte bra att skita i det helt. Men jag vet inte vad jag ska skriva. Får tänka lite på det, men han måste ju få veta att han fortfarande finns i mina tankar.

Nu är det dags!

Nu ska fågelboet på huvudet bort! Lägger in före och efterbilder, kanske lite bilder under klippningen också.
Tänk om hon klipper av typ 30 centimeter av håret! Herregud, det kan gå riktigt fel detta. Men neeeeej, det ska nog gå bra!
PUSS

footloose

Nu har jag ångest igen. Skolan eller inte? Jag har lixom försovit mig lite, men orkar inte tjaffsa med mamma om att jag varit hemma. Så nu har jag sjukanmält mig till svenskan, och går till gympan som börjar 13.05 och sen går jag på matten.

Vet ni? Idag ska jag på footloose. Ni vet, musikalen med Måns Zelmerlöw. Kanske, kanske är Måns sjuk, men då ersätts han med Linus Wahlgren, och det är ju inte helt fel grabbar att titta på.
Jag kommer ihåg när jag var på musikalen Grease, där han var med, och jag kunde ju inte koncentrera mig på annat, för han är ju så förbannat jävla söt!! Och jag kommer sitta på andra raden, rakt framifrån!!
Så, det ska bli skönt att ha någonting annat att tänka på idag.
Kanske ska man gå och lägga sig en stund till.. Fast då finns risken att jag inte vaknar i tid.
Nej jag ska bomba Denice med samtal, så hon klipper mig. Hon skulle klippa mig igår, men hon orkade inte (klockan var nio, haha) så hon sa att jag skulle riinga och väcka henne. Tyckte det var lite skumt, för man är ju mer trött på morgonen? Jajajaja, hennes problem. Jag vill iallafall klippa mig, är fortfarande trött på mitt hår.

Men nu ska jag sluta snacka massa bajs och slänga in fina bilder, på fina grabbar.

image529 image530


 

MUMMA!




 

Mahaaaa!

Okej, jag är nu exalterad. Jag har hittat en resa. Och JÄVLAR vilket hotell! Asså, den har ingen pool eller så, men nära till havet och shopping.

Här är hotellet. Jag tycker faktiskt att det är ett jävligt fint hotell, för att tänka på priset.
Nu kommer jag inte ihåg vad det skulle kosta, och de har stängt av funktionen så jag kan titta, men det var inte så himla fruktansvärt dyrt för att vara ett hotell med bra läge.

JAG VILL.

Jag känner att jag kommer sitta här hela natten och kolla resor nu.
Kanske uppdaterar igen, kanske hittar något ÄNNU bättre.

klippning och annat ordbajsande

Åååååh, jag måste köpa cigg imorgon. Jag paaaallar inte. Eller iofs är det ju skönare att vara 18 och gå till shell, men det är ändå fruktansvärt jobbigt enligt mig. Det skulle isånafall vara ett bra argument till att sluta, för att jag inte orkar gå till shell. Tragiskt, javisst.

Jag har fruktansvärt tråkigt och är rastlös. Funderar på att lägga mig i solariumet ett tag och slappna av lite, men risken för att somna är stor, och det orkar jag inte. Orkar inte vakna upp som en isbit när solariumet varit avstängt i en halvtimme. No thanks. Kanske solar imorgon istället, kan vara skönt det med.

Ska troligen klippa mig imorgon, hos Denice. Känner att håret behöver piggas upp lite, då det nu bara hänger och slänger. Lite tråkigt, så vill klippa upp det lite.
Victoria har förresten klippt sig riktigt kort nu! Nästan, nästan Victoria Beckham-frisyr, fast inte lika kort. Men det ger er en blick i hur hon ser ut nu. Riktigt modigt att göra det, eftersom hon hade ganska så långt hår när hon klippte. Modigt.

Jag har aaaabsolut inget att göra, men har för mycket i huvudet för att orka lägga mig och kolla film. På internet har man iallafall något att läsa hela tiden, och vänner att prata med, så då vandrar ju tankarna iväg på sånt istället. Jag orkar inte tänka, men jag tänker ändå för mycket. Livet är skit ibland.


blööööäää.

Har tappat lusten för att skriva helt nu. Har egentligen bara lust att lägga mig i sängen och bara dö. Har ingen lust för någonting faktiskt. Menmen, det humöret kommer väl också tillbaka.

Jennie var här alldeles nyss, eller aa, hon gick hem för typ en halvtimme sedan. Hon tog med sin sin hund, och de var här och lekte av sig, vilket är skönt, för då kanske han bara behöver gå ut på tomten och göra sina behov sen, ikväll. Men nu ska jag lalla runt lite till på internet, men jag har noll fantasi så jag pallar inte skriva.

Puss

helgen som gick

Jaaa.... Första gången sedan i lördags. Har väl inte vart en kanonhelg, men lördag till klockan fyra var super. Har aldrig vart så full eller glad i hela mitt liv.
Helt underbart på krogen, dansade visserligen inte så mycket, satt och var social med hela gänget som var där istället. Och jag drack, och drack, oooooch drack,. Tillslut skulle krogen stänga, och jag var verkligen full. Oh herregud, jag lovar er.

Bussresan hem till Jennie var asrolig, skrattade mycket.
Klockan 10 vaknar jag, men vill snabbt somna om igen. Jag och Jennie ligger i hennes syrras säng, från klockan tio till fem, utan att sova. Vi pratade med hennes skåning, käkade en jäääävla massa chips och doppade i guacamole (?) och var allmänt feta.

Efter det åkte vi till centrum och tjockade i oss donken. Fruktansvärt gott! Sedan åkte vi hem till Jennie igen, pratade och skrattade lite med hennes mamma och sedan åkte vi och solade. Och det var underbart kan jag lova, eftersom det var svinkallt ute. Det var inte lika kul att tvätta av sig sminket framför Jennie som såg ut som en neger, men jajaja. Sen åkte jag hem, tog en vända med hunden, och sedan kom Simon.

Vi pratade lite, men kom som vanligt inte överens om någonting. Vi funderar på att ge vårat förhållande den här veckan, vet vi fortfarande inte vad vi vill så stuntar vi i det. Jag kan inte säga att jag tycker att det är bra, får ont i magen när jag skriver det, men det kanske är nödvändigt, han mår inge bra, och jag mår inge bra. Det kanske är bäst så.......... Ingen av oss vill ju såra varandra.

Nu ska jag läsa lite andra bloggar, och sen ska jag klä på mig och dra till skolan.
Vi hörs efter sex. PUSS <3

Ångest

Muuuäääh, jag vet inte vad jag ska ha på mig!!! Jag har svår ångest. Jag kan inte ens hitta kläningen som jag ville ha på mig! GAAAAH! Snart ringer nog Jennie och säger att jag ska åka. Fixar mig och sånt shiet hemma hos henne, nu är det kläder som gäller. Mjau!

wuiie

YEEEEEEEEEEEEEES JENNIE ÄR HEMMAAAAAAA!!!!!

Nu jävlar, nu är vi på G igen, nu är hon hemma, och nu ska det partas!

Nu ska jag bara samla ihop alla mina saker, vad jag ska ha på mig, och ett riktigt glatt humör! Ska hem till hennes mamma, föra lite och sedan ä det dags. Fyfan va kul vi ska ha ikväll.

Vi skiter i irreterande människor i omgivningen och HAR KUL!

Naaaaaattti

Nu går jag och nannar. Då går tiden fortare, sen är jag ute på rövartåg.
Skriver sen gullisar!

PUSS <3

sooovaaaa..

Nu ska jag gå och lägga mig en stund, och kolla lite tv. Försöka sova en eller två timmar, så jag orkar hålla på hela natten..

Jennie, du kan ju FATTA vad vi ska parta ikväll! ÅÅÅÅH JÄVLAR!!


sorgligt

Fick gå hem från jobbet hela tre timmar tidigare idag, och det var absolut lika skönt som det låter. Det var lixom lugnt, förutom kalasen, men de hade inte jag något med att göra iallafall, så jag var glaaaaad!

Jag vill bara säga en sak. Och det är att jag kommer sakna dig Helen, du var det bästa med jobbet. Men nu har du fått ett annat, med mer än dubbel lön, så jag får väl inte göra annat än att önska lycka till. Jag älskar dig plumsan, och utan dig hade inte Barnadiset varit en del av mig. Jag kommer sakna dig som uta helvete.. Tårarna rinner nu, lika mycket som de gjorde när vi stod och kramades inne i köket, men denna gång kan jag inte skratta bort det tillsammans med dig. Aldrig mer kommer vi jobba ihop, snacka skit ihop, flamsa ihop.
Okej, det låter som om du är död, och det är du ju verkligen inte. Men du ska veta det, att utan dig, är Barnadiset ingenting.

KOMMER SAKNA DIG!! Nu får jag börja röka själv....

Jennie, plumsan!

Jennie ringde nu. Hon var ledsen över att han åkte nu. Hon ska själv åka hem idag, men han åker en liten stund tidigare. Jag tycker synd om henne, och jag vet hur hon känner. Fast iofs, när jag kände så var jag 12, och det var ingen större grej så, men jag vet hur det är att uppleva kärlek vid första ögonkastet och sedan åka ifrån den.

Jag var i Thailand 2002, och såg en kille som jobbade på en resturang där. Han var en grymt snygg thailändare, och jag kan lova, jag hade smak redan som 12åring. Jag suktade efter honom i 2 veckors tid, coh tillslut, sista dagen, bara några timmar innan vi skulle åka hem, så gick jag och en kompis som jag träffat där, på gatorna för en sista shopping. Då kom han, bakom mig på en moppe. HAN, asså tänk er, HAN av alla! så vio tog en dricka med honom, han hette Hatschachai (HAHA, jag veeeeet!!!) och han fick mitt nummer, och jag fick hans. Han fick min adress, eftersom han ville skicka ett grattiskort när jag fyllde år.. (nu får jag en liten flashback om att jag berättat om detta förut...) Men iallafall, jag fick det där grattiskortet på min födelsedag, och jag grät hela vägen hem från Thailand.

Så Jennie, tappa inte hoppet, du kommer få träffa honom igen, han bor trots allt i Sverige, min bodde 12timmars flygresa härifrån! Ni har varandras nummer, ni kan träffas närsomhelst!
Och du&jag ska ju ner till Småland i sommar, då kör vi en tripp till Skåne också, så du får träffa din pudding. Ta det lugnt gumman, jag finns här och ska stötta dig med alla medel jag har!

Nu ska jag upp opch borsta tänderna, för sedan ska jag till jobbet.
PUSS <3

some scary shiet

Fick erbjudandet av pappa att han skulle skjussa mig, och det säger man ju aldrig nej till, eller hur? Så jag hinner äta, och njuta av min frukost.

Justdet!! Jag har glömt att berätta om igår. Så, igår;

Jag satt hemma, framför datorn. Jag sitter och kollar lite videos på youtube och är i min egna lilla värld. Då plötsligt bankar det på rutan. Jag har ju den där snygga handduken som gardin, så jag såg bara fötterna på den som bankat. ''ULLA!'' skriker det där ute. De är två stycken. Jag är livrädd. Tänk om jag suttit helt naken och kollat porrfilm, då hade det blivit pinsamt, riktigt pinsamt. (nej, jag brukar inte kolla på porrfilm, men sa det för att det skulle varit hemskt) Så jag skickar ett fint sms till min bror. Jag frågar honom om han skulle ha några kompisar hemma, men det skulle han inte. Han kallades nämnligen Ulla¹ av sina gamla kompisar, som han hade innan Annelie-tiden. Men han väntade inga, och tyckte själv att det var skumt. Han föreslog att vi skulle leta efter dem och slå dem, men det tyckte jag var lite överdrivet. De var ju borta nu lixom. Men det var läskigt, innan jag uppfattade att de skrek Ulla.

¹ Ulla kommer från vårat efternamn Sivula - SivULLA.

Åååååh

Jag måste bara få skriva vad Jennie skrev..
Sitter själv och torkar mina ögon, jag har trots allt fått följa med henne hela resan..

"Det var så mysigt igår. Vi stod på taket, kollade på utsikten, drack vin och han höll om mig. Jag har inte kunnat sova sedan vi skiljdes åt då han höll om mig, kysste mig med tårar i ögonen och sa 'jag skulle göra allt för att få vara med dig' sen vände han sig om och gick, och sen dess har mina ögon runnit. Nu fattar jag vad kärlek vid första ögonkastet är!"

MUUUUÄÄÄÄÄÄÄÄHHH!!!! Det var det finaste jag läst, från någon hon vara känt i några dagar! UÄHÄHÄHÄHÄHÖÄÄÄÄÄ

Godmorgon!

Idag är den stora dagen, idag är det lördag! Idag är det fest, och fylla. Jag sitter nu i handduk och blött hår, kom precis ut ur duschen. Låg en halvtimme för länge i sängen, så har liiite bråttom nu. Men det är lugnt, jag fixar det alltid ;)

Min buss går om ca en timme, och mellan det ska jag egentligen;
Packa kläder till ikväll, men jag orkar inte bära på det, så jag åker hem emellan och fixar
Sminka mig, det går på tio minuter
Torka håret, jag hatar att ha det blött
Klä på mig, det kan ju vara bra?
Hitta jobbarkläder
Käka frulle, är grymt hungrig - ingen middag igår :O

Inte konstigt att det inte blev någon middag, jag sov mellan tre och elva igår! Helt galet trött.
Men jag funderar på att försöka sova en timme när jag kommer hem från jobbet, men det beror helt på hur tidigt jag kommer därifrån. Jag har lixom första sching på att gå hem om det är lugnt.

Men nu ska jag klä på mig, och läsa sms:et jag fick alldeles nyss. Kan det vara Jennie som skriver måntro?

Vi hörs lite senare! PUSS

lördag <3

Jag känner mig fett taggad på att kröka gärnet idag. Kan det vara för att jag sovit typ nio timmar nu eller? Gaaaaah.. Men jag skulle inte banga på lite action i mitt liv just nu. Krogen skulle jag verkligen inte banga på.

Jag ska prata lite med mamma om hon kan köpa lite dricka tills imorgon. Eller iallafall, en flaska vill jag ha.

Meeeeen jag vill att det ska bli lördag nu, så jag kan få bli riktigt full och sova ut hela söndagen. Det ska bli FÖRBANNAT skönt att inte behöva jobba dagen efter, utan bara sova och få slappa gärnet. Vi ska hem till Jennie, vilket är skönt då det är lite närmare hem ;) Hon är ensam hemma hos sin mamma, så det kanske blir lite efterfest där? WOHO! Najsnajs. Måste nästan tvinga mamma att köpa en sån, annars blir jag ledsen. Annars kanske jag kan be Jimmy? Han är ju förfan tjugo nu. Haha.

Meeeeen han kunde inte. Han var hemma hos Fanny, och skulle jobba imorgon. Och det var suuuurt må jag lova. Fan, då blir det tjat på mamsingen. Men asså, 160 spänn, orkar man punga ut med det? Jag vet fan inte. Kanske nöjer mig med baileysen som Jennie har istället.


Det är lördag om 8 minuter!

image528

woops.

Ojdå...
Jag har sovit tills nu, faktiskt. Och det kanske inte var det bästa med tanke på att jag borde gå och lägga mig snart igen. Jobb imorgon, så jag vill vara utvilad. Och efter jobbet är det hem och fixa sig, och packa ner allt nödvändigt, för att sedan dra hem till Missan och föra på Baileys, som Jennie så gulligt köpt hem. Det kommer bli en aaaasbra dag.

Men mitt stora problem är... Vafan ska jag ha på mig? Jag har ingenting som är bra nog till krogen! Vafaaan. Alla gånger har jag haft jeans på mig, och det känns ju inte så himla kul att ha igen, eller hur?
Så jag funderar på en svart halterneck-klänning, men den är ganska lång, sååå. Men det måste ju gå iallafall. Och så mina nya strumpbuxor och högklackat till det. Det blir nog perfa!

Nu ska jag lalla runt lite till på internet, dricka upp min cola och äta mina chips.
Vi hörs senare! PUSS <3

skola

Hemma igen från skolan. Har varit hyper hela dagen, ända fram till sista lektionen som var svenska. Där somnade jag. Vi skull läsa en text, som var skriven på något jävla konstigt språk, inte fan var det svenska jag läste iallafall. Eller jo, det var det, em lixom. Så de redo till fullo, och Njar prato......etc. Ni fattar, inte så himla kul att läsa, inte sant. Så när jag var klar med texten, somnade jag. Jag låg så himla bekvämt på tre stolar, med Bubbas jacka som huvudkudde. Underbart.
Dock vart jag väckt av att han nöp tag i mina kinder och ruskade;
- Vakna Ninni, vi får sluta nu! VAKNA NINNI!

Tack, Bubbie.

Förresten, jag bar Bubba upp för trappen i skolan idag, han hängde på min rygg och jag trodde att jag skulle kvävas, plus att mina ben skulle gå av när som helst. Det var inte kul, men jag fixade det.
YES! Sug på den ni!

Nu ska jag lägga mig i sängen, och läsa lite 'Animal Farm' eftersom den ska vara utläst tills nästa fredag, och jag är bara på första kapitlet. Mjau.


Skolaaaa

Nu är det dags för mig att gå upp och börsta mina tänder, och sen åka till skolan.
Solen skiter idag, så det blir vårjackan. Slutar ju mitt på dagen, och då brukar det inte vara så himla kallt. Det kan nog vara rätt skönt ute då. Men nu på morgonen kommer det säkert vara kallt, men det får jag ta.
Vill man vara fin får man lida pin, var det inte så?


Ska sätta min kamera på laddning nu, ändå tills imorgon, för jag vägrar att batterierna ska vara slut igen. De har varit slut alla gånger på krogen, och denna gång vill jag ha bilder.

Men jag uppdaterar när jag kommer hem.

PUSS <3


sköööönt humör

Konstigt nog känner jag mig inte trött. Det är kanske för att kroppen nu börjar rulla på sina extrabatterier. Och det är ju skönt, om man ska palla med en lektion på 2½timme direkt på morgonen kan det nog behövas kan jag lova.

Jag känner mig sådär extra flickig idag. Jag vet inte varför, men jag känner verkligen för att klä upp mig. Hmm? Kan det vara extrabatterierna tro. Men jag känner mig iallafall piggare och fräschare än jag gjort på väldigt länge. Kanske ska börja köra med lite Anna-style. Att vara uppe hela nätterna och plugga, även fast jag skiter i att plugga, jag är bara uppe.

Kanske kan gå?

Men nu ska jag måla naglarna och läsa bloggar.

Krogen snart <3

solen!

Det ser även ut att bli en fin och solig dag, idag!

Titta själva:

image526

uppdatering

Okej, uppdatering om Jennie och hennes ragg....
Herregud, vart ska jag börja.

Hon ringde nu, alldeles nyss. Hon kom precis upp ur poolen, med honom. Hon var naken och blöt, hon har snott en handduk och fattig på cigaretter.
Men hon var lycklig, för hon fick till det. Tre gånger dessutom. Med en upptagen man, vars flickvän ligger på hotellrummet, ovetandes och säkert utom sig av oro.
Nu ska de gå och köpa cigaretter, och Jennie har inga underkläder. Jennie är naken under sin nya vita klänning som hon också spillt rödvin på.

Vad kan jag mer säga - Grattis tjejen, utan min hjälp hade det aldrig hänt.

Jennie har nämnligen ringt mig stup i kvarten, stup-packad också, och frågat mig om hur fan hon ska få honom i säng. Jag har sagt mina bästa tips, allt jag kunnat komma på, och hon har följt råden, och vad hände? Jo, hon fick jackpot. Jag ska nog bli en rådgivare i hur man får en vilt främmande, och upptagen karl i sängen. Jag skulle vara miljonär.

Från och med denna dag, kan du fråga mig om råd, hur du ska få din dröm-man i säng. Fast det kostar en sisådär 1000 spänn per samtal. Tack för mig.

...

Okej, jag dör snart.


Men måste ju glädja er med att Jennie tillslut fick sin pöjk. Senast jag pratade med henne var hon ute med honom, och de letade cigaretter. Trevligt! Hoppas det gick ''all the waaaaay'' - om ni förstår va jag menar ;)
Jag skulle iallafall smsa henne när jag hade rast/lunch och då skulle hon få berätta hela historien. Lite spännande är det ju, eller hur?

Jag lovar att uppdatera er om vad som händer, för ni är väl lika intresserade av det som jag är. Ni har ju också fått följa historien, lixom. Men nu ska jag upp och göra te, och kanske ta en macka. Är faktiskt lite hungrig. Det enda jag käkade igår (idag för mig^^) var en ynka sallad på Café Fix. Muuääh.

Meeeen, jag har ju massor av tid nu, så det kommer fler inlägg.

pyss <3


trööööööööööööööött

Okeeeeej, 55 minuter kvar tills klockan ringer..
Kanske man ska ta och lägga sig och försöka blunda en timme iallafall?
Detta kommer inte funka, inte när jag ska sitta på en 2½timmes lektion med text. Jag kommer somna, och aldrig mer vakna. Hör ni det? ALDRIG!

Jag vill bara att klockan ska vridas tillbaka 7 timmar, så jag kan få börja om. Gå och lägga mig supertidigt.
Efter skolan kommer jag åka hem, se om Denise vill klippa mig. Måste klippa upp håret, eftersom det är så fruktansvärt tråkigt nu. Kan ju vara fint till krogen på lördag? Imorgon...

Men jag ska iallafall inte gå och lägga mig direkt, eftersom jag ska jobba på lördag (imorgon) så vill jag vara ordentligt utvilad då istället, och kanske gå och lägga mig nio ikväll. Men inte direkt efter skolan, för då kommer jag inte kunna somna på kvällen.
Det skulle vara riktigt skönt att skita i skolan idag, och bara sova. Men jag har skitit i skolan hela veckan, nästan. Jag har gått på sammanlagt... 3 lektioner på hela veckan, en på tisdagen och två på onsdagen. Och det är inte bra, verkligen inte bra!

Men nu loggade Jennie in på datorn, så hon får göra mig sällskap!
PUSS

sömnlös

Okej, jag kan inte sova. Nu har jag legat och försökt sova sedan halv två (circus). Och det går inte. Jag kan inte hitta en skön ställning att ligga i, jag kan inte slappna av, jag kan inte sluta tänka, jag kan inte sova!

Hur fan ska jag orka upp till skolan? Jag ska egentligen upp halv sju, men jag vågar fan inte gå och lägga mig nu, för då kommer jag aldrig komma upp igen. Men det känns samtidigt stört att jag ska sitta upp i mer än 24 timmar.
Och sen ska jag orka sitta i skolan från 08.15 till 14.10?

Gooooosh.. Nej, jag får sysselsätta mig med internet istället. Ska väl upp och göra en kopp te, och snacka lite med pappsen som nyss kom upp. ^^

Jag hatar dessa nätter.

nattinatt

Nu tror jag faktiskt att jag ska hälla i mig mitt te, och sen lägga mig i sängen. Ska som sagt upp tidigt imorgon, och jag orkar inte vara ett lik, faktiskt. Så jag ska nog som sagt, klinka teét i stora klunkar, och sedan gå till min kära vän och omsluta mig av dess täcke och sova.

Ju snabbare jag sover, desto snabbare blir det lördag! Wohooow.

Men då säger jag godnatt då, så höra vi imorgon bitti.

PUSS&KRAM

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

HON SKA TRÄFFA HONOM NU!!!!

Skit i flickvännen pöjk!!!!!

lyckliga tjejer, och förfalskad identitet.

Har nu pratat med Jennie ett antal gånger, självklart om hennes prins varje gång.
Men hon har nu en fot inne, han har hennes nummer, och det var han som bad om det!
Så, nu väntar hon alltså på att han ska ringa och säga att han vill ha henne.
Jag önskar henne all lycka till, och hoppas att hon får som hon vill.
Jag kommer inte orka höra hennes gnäll sen om huuuuuuuur nära hon var för att få till det.

Så, utgång på lördag. Trevligt minsann. Fast vi får se om vi drar till chaplins/360 eftersom Missan inte vill. Men det är ju Jennies dag, så jag tycker hon får bestämma vart vi ska :) . Tycker det är baotatrevligt på 360, jag gillar det som fan! Så vi får hoppas på att Missan tar sitt förnuft tillfånga och att vi går dit, wiihooow.
Frågan är vad jag ska ha på mig.. Kanske kan låna något fint av Denise. Eller kanske av Jennie. Eller kanske av mamma. Hmmm... Vi får la se.

_____________________________________________________


Jag är grymt besviken på mig själv. Att jag inte har lite mer balls i mig så jag vågar låna ut mitt legg till Victoria. Men jag är så himla rädd för att åka fast, eller för att HON åker fast. För åker hon fast, är det jag som sitter i skiten iallafall. Och hon får inte ta körkort, får böta och jadajada. Jag vill inte riskera det, men det känns så fittigt eftersom jag har sagt ja till det, och sen ändrar mig till ett nej. Fyfan..

Men nu ska jag försöka sova, eller om jag kanske ska göra lite te först. Ska upp halv sju imorgon och gå till skolan. SUCK.

vovvis <3

Min hund är så fruktansvärt söt när han sover. Han drömmer sådär gulligt, nivet som alla hundar gör. Men ibland gnyr han lite också, och låter precis som när han är valp.
Tuuussen!
Ska försöka hinna filma så ni också får dela min upplevelse.

Sötisen som valp <3

  

Utomlands, jatack <3



       
 
    



Så, sängen var det egentligen.. Mjaaaoo.

Jag vill utomlans. Även fast jag nyss var det, så vill jag utomlands igen. Jag vill sola, bada, bli full på stranden, parta loss på klubbarna, träffa nya spännande människor - men framfrallt vill jag bort från skolan, sverige och tyresö. Bajsa på allt.
Bilderna ovan är från Spanien i somras och Teneriffa i vintras.
Vissa har ni sett, eller de flesta har ni sett. Roouuligt. 
 

home again

Såååå, hemma efter en riktigt rolig dag,.
Sket i skolan idag, orkade verkligen inte.
Åkte istället med Victoria och fikade inne vid fridhemsplan på Café Fix, tog oss en latte, en negerboll och en stoooor sallad. Orkade dock inte äta upp hela, men vafan.

Mötte sedan upp Anna vid hötorget, och åkte tillsammans hem. Stannade vid det nya fiket på Alléplan, som förövrigt SÖG eftersom vi rent ut sagt blev utskickade långt innan stängning bara för att de skulle städa. WHAT?! Asså, ursäkta mig? Men om det står att de stänger nio, så ska de ju förfan stänga nio också? Annars ska det ju stå att de stänger halv nio, eller något, så att de hinner städa. Nejmen, det var ju för att snubben skulle hinna hem, för han bodde ju trots allt i sumpan. Ja, too bad för you then? Vem bryr sig, det är väl förfan inte vårat fel att du tagit ett jobb långt bort?

Jag går inte fram till gärsterna på Barnadiset halv sex, och säger att de får gå, även fast vi stänger sex, bara för att jag ska hinna stänga och städa - jag bor ju trots allt i tyresö (?) Ehhm, naej det är inte rätt.

Fiifan. Nej, usch.

Köpte också lite fina strumpbyxor på Lindex, eftersom att mina är helt borta, jag vet - även dem. Skorna är också helt putts väck. Tack för den.

Nu ska jag lalla runt lite till på internet, och sen ska jag lägga mig för att sova. Faktiskt.

PÅ LÖRDAG BLIR DET KROGEN, OCH JA, JAG LÄNGTAR SÅ JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!

skolan

Sitter nu i skolan, har precis haft matte. Sitter och snackar lite om tatueringar, och jag längtar tills det är dags igen.
MJAAAAAU.

suuuuck

Kom ju på det att jag börjar 14.25 med matte, så jag tar bussen som går 56 istället. Har inget bättre för mig, så jag drar då istället. Kanske kan ta upp mina 463235890 stycken tekoppar som står här, och diska lite.
Efter skolan ska jag troligen med Victoria någonstans, en födelsedagspresent. Och det kommer bli trevligt, faktiskt. Så jag vet inte när jag kommer hem, eller om jag kommer hem.
Annars så uppdaterar jag imorgon när jag kommer hem.

Vi hörs då. PUSS

ingen skola, inga skor..

Nehepp, vart ingen idrott heller. Vi har ju simning idag, och jag skulle ju inte vara med. Så alla är i simhallen, så det är ingen idé att jag åker till skolan nu iallafall. Åker till skolan så jag är där till tre, sen får jag väl vänta i skolan till fem tills min kvällskurs börjar. Herregud va jag skiter i skolan numera. Måste skärpa mig med det, verkligen.

Jag hittade inte mina skor, och jag kan FAN inte komma på vart dom är. Det är helt sjukt. Jag kan inte ens komma ihåg när jag använde dom sist, men det var länge sedan iallafall. Och jag har letat överallt. De är helt spårlöst försvunna. Jag har ett svagt minne av att de ligger i en plastpåse någonstans, men vart?
Kan jag ha lämnat dem någonstans, eller vafan är det frågan om?
Har jag en skotjyv i familjen, eller vad?

Det här är en gåta som behöver lösas.

PUSS

skorhelvete

Ååååååh, jag kan inte hitta mina SKOOOOOOOOOOOR!!!!
Varför ska det bli så, att när du bestämmer något kvällen innan, om vad du ska ha på dig, vilka skor du ska ha, vad för jacka osv. Och sen när du kliver upp på morgonen så finns INGET av det du hade planerat att ha, framme. Du får leta som en gud för att hitta dessa byxor, skor eller jacka.

Jag kan inte hitta mina skor. Och jag har letat på alla ställen som är värda att leta på. Fyrkanten, hallen, matkällaren, mitt rum - överallt. Och de finns inte.
Det typiska skulle vara om jag glömt dem hemma hos en kompis, eller bara lagt dom..typ på toaletten eller någonstans, där skor absolut inte ska vara.

Fyfan.

Ja juste, förresten. Jag gick inte till skolan så tidigt, hade planerat att ta bussen 56, men jag hittar som sagt inte mina skor, och jag ska ha dem skorna idag - thats it. Jag tar nästa buss. Ska ändå inte vara med på gympan.

PUSS <3

god morgon!

Just nu ligger Anna i min säng, och tjatar om sina fem minutrar. Jag kan erkänna att det är en liten försovning som skett, då vi egetligen skulle gått upp för en timme sedan. Oops. Men visst vi hinner, vi kanske inte bara har den tiden vi vill ha, som vi har om vi kliver upp typ 2 timmar innan vi ska gå.

Vi somnade runt tre igår. Det var ett program på tv, Sexiest supermodels, som vi inte kunde sluta titta på. De hade rankat dem, och vi var tvungna att se ettan, självklart. Så det blev ganska så sent, men det var mysigt.

Men nu måste jag hinna sminka mig, och fundera på om jag ska ta tjocka jackan, eller om jag chansar och tar den tunna. Det blir ju så fruktansvärt varmt i den andra, om solen tittar på. Men å andra sidan vet man aldrig vad som händer ikväll, jag kanske är ute sent,och då vill jag ju inte ha en tunn liten skitjacka, eller hur?
Njae, vi får se hur jag gör. Kanske tar på mig en lite tjockare tröja under, så kanske det går.
Hmmm..

Vi hörs sen, slänger in en bild på hur söta vi var igår.
PUSS <3


image509

anna, och äckelsnoppar ;)

Myser hemma nu med Anna, vi har precis smällt i oss ko-ost med brödpinnar - huuuuur gott som helst för er som undrar. Sen gjorde jag också SKITVARMT te, så att det ska hålla sig varmt länge.
Idag har jag langat cigaretter, till Anna, så nu är jag en officiell brottsling. Morr.
Sen har vi bara suttit hos mig, och kollat tv. Det på tvn som vi fastnade för var programmet med konstiga snoppar. Ja, det är sant! Det handlade om ''den perfekta penisen''. Hur äckligt som helst, där vi fick se en kille som hade 60 CM I OMKRETS, och kunde därför inte ha sex. Sen fick vi se en ganska så gullig kille genomgå en operation för att hans skulle bli längre. Sen var den en som hade massa verktyg för att kunna göra den längre. Skabbigt, faktiskt.

Nu ska jag hoppa upp i sängen med Anna, som förövrigt ska sova här. MÖJS!

Kanske uppdaterar mer ikväll, eller så somnar jag snart. PUSS

KALLT

Har nu kommit hem från skolan. Och herregud, jag har aldrig ångrat mig så mycket i hela mitt liv. INte att jag gick till skolan (eller jo?) utan att jag tog höst/vårjackan. Det var ju svinkallt ute!!! Men det är för att jag aldrig tänker så långt att det blir kallt när solen går ner. För det blir det, verkligen!!

Sitter nu och tittar på lite filmer på youtube, och det tänker jag fortsätta med tills jag får känsel i mina fötter igen.
Skriver senare. PUSS

gaah

Det gick tydligen inte att printscreena detta.
Men det var tur, för nu måste jag ändå kila iväg till bussen.
Uppdaterar när jag kommer hem, kära små nötter.
PUSS


360

Sitter och tittar på videos från 360, där jag och Jennie är med flera gånger.
Och de har bara filmat när vi är som vackrast...NOT!
Men det är lite kul att se hur man ser ut när man dansar, hahaha. Herregud!
Kollar om flera gånger, mwuhaha.
På lördag är vi där igen, babes!!

PUSS

ordbajsande

Har nu sminkat mig, och blev riktigt nöjd med sminkningen. Det är verkligen snyggt med en släng av kajal runt ögonen, man formar in dom så fint.
Slänger in en bild i slutet av inlägget.


Snart är det dags för skola. 14.52 ska jag ta bussen, eftersom jag bara ska gå på livskunskapen. Jag pallar inte med italienska, så jag skiter i den. Orkar inte. Skolan är för mig, verkligen längst ner på listan. Är så förbannat trött på den, och har stor lust att hoppa av och börja jobba heltid istället. Vore så grymt skönt att slippa sitta där som ett jävla fån i skolan, och inte fatta ett jota av vad de säger. Har lust att skita i skolan hela veckan, faktiskt.
Menmen, det är ju någonting man måste göra, och jag vet att om jag hoppar av nu, kommer jag aldrig i helvete börja igen. Jag kommer inte göra det, så jag ska försöka hålla ut ett tag till. Snart är det bara ett år kvar, och det ska bli förbannat skönt.

Så, livskunskap idag. Slutar fem i sex, och då ska jag se om Victoria vill följa med mig till centrum, måste införskaffa mig ett par leggins, eftersom mina har spårlöst försvunnit, och jag hade tänkt mig att ha klänning på lördag. Kanske kan köpa en fin klänning också? Eller bara ett långt linne, lixom.
Men det blir säkert toppen.

Nu ska jag lalla runt lite mer på internet, innan jag kanske tar mig något att äta.
PUSS HEJ

image508

en till



Är det bara jag sopm tycker att detta alltid händer när man är lite på lurven?

rakapparat



Jag leker motorsågsmassakern. HAHAHA

bilder

Jennie påminde mig om att lägga in bilderna från i fredags, då brudarna vara hemma hos mig, och tittade på mig när jag vart på lurven. Så nu kommer bilderna :D




Och det var den sista bilden som kunde laddas upp, eftersom imageupload-skitenm vill inte fungera längre.
Ska försöka få med videon också, hahaha. Den kommer i nästa inlägg då.

Åååååh!

Det första jag ser när jag slår upp mina ögon är solen som sticker in genom rutan. Åååh, va glad jag blev! Synd bara att det är då jag kom på att jag har försovit mig. Jag började egentligen 10.30, men se klockan nu, hehe. Och jag kommer inte hinna till engelskan, och tänker definitivt inte stressa till italienskan. Sååå.

Menmen, inget jag kan göra något åt nu, jag får satsa på imorgon istället. Men jag ska gå till livskunskapen iallafall, för den är ju rolig. Och den börjar inte förens 15.15 så jag behöver ju inte direkt stressa.

Och vilken dröm jag hade inatt. Jag drömde att jag, en till liten tjej och två killar, en spinkig och en jättefet, var ute på ett uppdrag. Jag har ingen aning om vilka killarna var, och jag kommer inte riktigt ihåg uppdraget vi hade heller. Vi skulle iallafall hitta någonting, någonting utav värde. Och sen helt plötsligt stod jag hos en kirurg som skolla operera mina bröst och min rumpa. Då vaknade jag.

Asså va? Det sägs ju att man kan tyda alla drömmar, att alla drömmar betyder någonting. Och vaihelvete skulle den där betyda då lixom?


najti

Nej, nu ska jag ta och lägga mig för att sova. Ska upp imorgon, och gå till skolan.
Det kommer säkert bli tjaffs mellan mig och min naturkunskapslärare, eftersom jag inte lämnat in det "stora projektet" som skulle lämnas in innan sportlovet. Men jag pallade inte då, och jag pallar definitivt inte nu.

Men jag skriver säkert imorgon, när jag vaknat och sitter här med mitt te. Det ska bli skönt att komma in i rutinerna igen.

Ni får sova så gott, och till er som inte sover - gör det.

GODNATT, PUSS

Jennie, lilla då!

På lördag när Jennie kommer hem blir det kröka. Först förkrök och sedan blir det krogen så det bara sjunger om det. Hon är lite ledsen där borta just nu, eftersom hennes kusin (som är sju) vill sova tidigt, och hon vill sitta kvar i baren med hennes faster. Jag kan förstå henne, hur det är att inte kunna göra något, eller ha lite kul. För hur kul är det att gå och lägga sig typ tolv när man är utomlands, och det är meningen att man ska festa och ha kul? Och hon som vill pussas lite med sin "gud" - hur ska hon kunna få göra det när klockan inte ens slagit sex-tid?

Nej, jag tycker lite synd om henne, så därför ska jag göra allt för att denna lördag ska bli den bästa. VI SKA HA KUL GUMMAN!! :D

samtal i solen

Ååååh, va det är skönt att sola! Eller det finns ju nackdelar också, det blir nästan lite för varmt, eftersom vårat solaruim är från steålderna och har därför inga fläktar! Så, ganska så varmt blir det. Du ligger i ett hav av svett sen, inte svett som luktar svett, utan svett som luktar solarium. Det jag hatar mest är att man inte ska duscha direkt efteråt (vad jag har hört iallafall) så jag får stinka tills imorgon bitti då jag duschar. 

Fick ett till samtal av Jennie när jag solade. Hon ville fortfarande åma sig över sin snygga svenne, och också berätta att hennes batterier dör. Så hon kunde inte prata med mig efter det. 

Men nu ska jag smörja in mig i lite lotion (med en gnutta BUS i) och kolla runt i lite bloggar. 

POUSS 

mm, solen.

Nu vet jag exakt vad jag ska göra. Jag ska gå och lägga mig en halvtimme i solariumet. Ta med mig musik, och sen bara ligga och njuta. Riktigt härligt, må jag lova!

Skriver när jag är tillbaka!
PUSS <3

problem, huh?

Haha, Jennie ringde alldeles nyss, och lät helt förtvivlad.
Hon är förälskad, och förälskad upp över öronen. Hon har sett en snygg svenne på hennes hotell, och han har sett henne också, det har hon lagt märke till.
Hon vill ha honom, hon vill ha honom i hennes säng, ikväll.
Nu till hennes problem:

Killen har flickvän, och flickvännen är med på resan. Hur ska Jennie, på ett smart och ej slampigt sätt, kunna få med honom till hotellrummet utan att hans flickvän märker. För även hon har sett att det står ''TA MIG'' skrivet i pannan på honom. Hon vill ha honom, och han vill ha henne.

Mitt tips:

Eftersom att jag älskar filmer som är lite, men bara lite, som i verkligheten, sa jag till henne detta:
Hitta en lapp, och skriv ''mitt hotellrum 00.00''. Denna lapp ska du bära med dig till hotellets dansgolv. Du ska sedan börja dansa med denna karl, och smidigt stoppa lappen i hans ficka. När han sedan kommer hem och ska lägga sig kommer lappen falla ur hans byxor, oxh han kommer vara på ditt hotellrum, i din säng, naken, innan du ens hinner säga ordet halleluja.
Problem som kan hända:

Han har inga fickor
Han har dyslexi
Han är bög och tjejen är hans syrra
Han har bara tittat på dig för att din bröstvårta kanske har synts under bikinin
Han är inte intresserad och skrattar åt dig dagen efter

Mycket kan hända, men wtf - det händer bara en gång i livet, man måste chansa!!

?!

Jag har beslutsångest. Jag satte på vattenkokaren för att göra te, men sedan när jag väl stod där och skulle hälla upp, så var det inge kul längre. Jag ville inte ha te. Så jag sket it, ställde tillbaka koppen och gick ner. Men nu vill jag ha te igen. Är det något fel eller? VAFAN!
Men jag vet inte om jag orkar gå upp och sätta på vattnet igen, och sedan vänta, och sedan göra klart teét.
Nej, jag tror faktiskt att jag skiter i det.

Men därimot funderar jag på att fota alla mina smycken som jag köpte i ... hmm .. fredags? Ja, precis, fredags!
Kanske ska gå och göra det, sen kanske publicera gamla bilder, sånt är alltid skoj.

söndag/måndag

Jaha, måndag igen.
Var hemma från skolan, så jag kände att jag hade absolut ingen lust att sitta där. Så jag och Simon stannade hemma, och sov riktigt länge. Sen duschade vi, slängde i oss litemat och sedan skjussade han mig till jobbet, där jag skulle spendera 4 timmar av arbete. Jonte&Madde kom senare förbi med deras lilla Hugo, och höll mig sällskap när jag städade. Det var kul med sällskap för en gångs skull.

Så, jag och Simon. Jag vet inte riktigt vad vi kom fram till igår, men många tårar fälldes utav mig. När han satt där, med händerna över huvudet, såg han så himla liten och förstörd ut, att jag inte kunde göra annat än att brista ut i tårar. Det var jobbigt, bland det jobbigaste jag gjort. Men han är redo att försöka igen, att göra allt. Men är jag det? Jag är nästan 100% säker på att det kommer bli precis likadant igen efter en eller två månader, och jag orkar inte å såhär igen. Men jag vill ändå inte göra slut. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt.
Simon sa igår;
- Nu hänger allt på dig.
Men det är sant, det hänger på mig nu. Och jag hatar det, jag hatar att ansvara över hur det kommer att gå mellan oss. Jag hatar att vara den som bestämmer hur det ska gå. Jag vill inte det.
jag säger bara det, hellre dumpad än dumpare. För det är tamefan det jobbigaste som finns. Att se hur mycket man sårar en människa, hur ledsen han är pågrund av mig och mina ord.
Nej tack.

Men nu ska jag gå upp och göra köttbullar med makaroner. Höll på att dö igår, eftersom jag var så sugen på det. Så igår, istället för köttbullar vart det toast, med massor av ost och saft till det.

Jag skriver sen. PUSS

...

Dags att gå upp och borsta tänderna, och göra sig redo för jobbet. Jag har, i sanningens ord, ingen lust alls. Jag känner bara för att ligga hemma i min säng, och typ..dö?

Jag och Simon kanske ska träffas idag istället. Detta är så himla jobbigt för oss båda, och vi måste reda ut det. Hur det än går, så ska vi skiljas som vänner. Jag vill inte ha några problem, inga alls. Men ingen av oss vet hur vi känner, vad vi vill, så det kan vara svårt att få fram något som vi inte kommer ångra dagen efter, eller veckan efter.

Men vi ska försöka få fram de bästa, komma på den bästa lösningen.

Men så, borsta tänderna var det.
Uppdaterar när jag kommer hem.
PUSS

SL

Justdet, har jag berättat för er om hur jävla mycket jag HATAR SL?

Min resa till jobbet går till såhär:
Bussen till alleplan från södergården - 08.43
Bussen från alleplan till norrasköndal - 08.55
Bussen från norrasköndal till kvicksundsvägen - 09.19

Alltså, jag kommer fram till norrasköndal 09.04, får alltså vänta på bussen en kvart. Igår spöregnade det när jag åkte, och jag var redan dyngsur när jag kom fram till norrasköndal. Jag sätter mig och väntar, blir ännu mer blöt. Och jag väntar, och väntar, ringer Helen, fortsätter vänta. När jag kollar på klockan är den 09.25. Bussen är alltså försenad sex minuter, och jag kommer komma försent.
Sen blir klockan 35, och tillslut 45. Då kommer nästa buss, den som skulle gått 45. Jag började 09.30 och kom dit 09.55. Varför?

Jo, för att SLbussfitthoraskiten SKET I ATT KOMMA OCH PLOCKA UPP MIG! Fatta att jag var sur? Jag var dyngsur, trött, snorig och jäääävligt grinig när jag sedan kom till jobbet. Jag hade ringt och förvarnat henne som jag skulle öppna med, men man kunde se att hon var lite irreterad.

Fattar inte SL att de förstör få så himla många när de inte kommer med sin jävla buss, eller rättare sagt; GÖR SITT JOBB!
Undra om man kan få pengar för detta? Jag satt förfan i norrasköndal i 45 jävla minuter pågrund av dem.

Godmorgon.

Mitt internet ville inte jobba med mig, när det var dags för sängen, så det var inget sista inlägg.
Men min kväll igår var iallafall trevlig! Runt halv elva kom Anna över, vi slog på 'shall we dance' md richard gere, och båda två ville krama honom hela tiden. Sedan blev det rökpaus och skitsnack.
Sen blev det 'Save the last dance' med den snyggaste 'mörkhyade' mannen i världen (man vet aldrig hur ni reagerar om jag säger ordet neger)

Riktigt mysigt! Det som var mindre mysigt var att jag inte låg i sängen förens klockan var en sisådär kvart över tre. Och det var riktigt mycket mindre mysigt. Så jag är skittrött idag, och har INGEN lust alls att jobba idag. Jobbar stängning, och det suger pung.

Men nu ska jag köra ett läsa-andra-bloggar-race.
PUSS

..

Ååååh, har nu sovit ett bra tag. Och fytusan va skönt det var. Har sovit sedan jag skrev sist, eller jag har också käkat middag - tacos. Mums.

Under middagen ringde Jennie från Gran Canaria, men jag missade det. Men hon ringde nu alldeles nyss, och var tvungen att skryta om att hon satt på balkongen med en öl, ochb har precis varit vid havet. Kul att höra, tack så mycket.
Själv sitter man och huttrar lite, ska snart lägga mig under mitt varma och sköna töcke igen, och invänta att Simon kommer. Kanske uppdaterar efter det.

Tills dess får ni ha det toppen, utan mig.
PUSS

hemma igen

Hemma igen från jobbet. Det var lugnt, så jag fick gå hem. Jag nådde också fruktansvärt dåligt. Ont i magen och ville bara kräkas. Och nej, det var inte baksmälla, det var något annat.
Kanske är det nervositet inför det kommande samtalet jag ska ha med min pojkvän idag. Kanske han inte kommer vara min pojkvän efter det. Vi får hoppas på att det löser sig så att vi båda blir nöjda.
Jag vågar inte ringa honom än och tala om att jag är hemma, jag gör det om en stund. Jag tänkte gå och lägga mig en liten stund, då jag fortfarande har ont i hela kroppen.

Bilder och en video kommer upp senare, allt från igår.
Nu ska jag sova.
PUSS <3

shopping

Just det! Jag skulle ju handla lite halsband och örhängen igår, om ni kommer ihåg.
Men när jag gick in på HM vart jag besviken, för det var inte mycket som de hade att erbjuda. Men då kom jag ju på att de har glitter i centrum. Dit gick jag istället.
Och ja just det, jag skulle köpa liiiite.
Jag kom ut med en fet påse och 600 kronor fattigare. Jag klarar inte av att välja, om jag ser två fina grejer, så vill jag inte behöva välja, utan jag tar hellre båda två. Och sen tar jag ångesten som den kommer.

Men 600 kronor..... Helt sanslöst. Kan visa sedan, mina nya fina smycken (som kommer tappa all färg och bli jättefula, eftersom de är från glitter)

Men nu ska jag kolla på de hemska bilder som togs igår. PUSS

allmänt ordbajs

Nu sitter Jennie på ett plan påväg till värmen, och mamma sitter snart på ett plan påväg till Memphis. Hon ska hälsa på Elvis (och ja, jag vet att han är död) Hon är ett riktigt fan av Elvis, och ska besöka huset där han bodde, han grav och massa annat. Kan nog bli coolt.

Jag hann inte säga hej då till mamma, eftersom hon inte kom ner och sa hej då, jag låg ju lixom och sov. Och våran kväll igår avslutades i ett gräl. Så det var ju inte så bra.
Men jag fick ett presentkort av min granne Rikard när jag fyllde 18, på centralbadet. Så då kan jag och mamma åka dit när hon kommer hem, och bara ta hand om oss själva. Det tycker jag låter bra, eller hur?

Jobb idag, och sedan prat med Simon. Sen får man se vad man hittar på, efter humöret efter samtalet med honom. Kanske är man glad, kanske är man förkrossad. Vi får se. Kanske ringer Anna för en filmkväll, eller något. Så det kan bli mysigt ikväll. Eller så kanske Simon stannar för ikväll, och det skulle också vara mysigt.

Klockan går framåt lite för sakta, det blev en lite för tidig morgon. Jag brukar välja gå upp minst 1½ timme innan jag ska ta bussen, men idag gick tiden väldigt sakta, och jag hann för mycket, på liten tid.
Menmen, tar väl igen det på att skriva massa ordbajs här istället ;)

Morrnmorrn

God morgon!
Min morgon var inte så god, faktiskt. När jag vaknar är jag skittörstig, men hade reda druckigt upp den lilla sprite jag hade kvar sedan igår. Och jag hade vaknat av att jag håller på att frysa ihjäl, nejmen då har ju smarta Ninni glömt att stänga fönstret. TACK. Men bakis är jag dock inte, och det är ju skönt.
Men trött är jag, iallafall.

Och vad är detta för väder?!?! Blir så jävla sur på det här, varför ska det vara fint varannan dag för?! Jag hade velat att det skulle vara fint idag också, så jag kunde gå tidigare från jobbet.
Jag ska prata med Simon idag nämnligen. Prata allvar. Jag tar nästan för givet att det tar slut idag. Jag vet hur jag känner för det heller, så det är väl ett tecken.

Nu ska jag kolla igenom alla andra bloggar, och röka mina chokladcigaretter. mmmmmm. Jag snackar inte nu om pappersrör med choklad i, utan riktiga cigaretter med chokladsmak. ASGODA. Svarta är dem också, och så är det typ socker på filtret!

PUSS <3

hjärtegull<3

Åååh, vilken trevlig kväll detta varit, Hur underbar som helst. Jennie (W) gick hem runt 12, och Anna och Jennie (A) stannade kvar tills nu. Bilder kommer upp imorgon, om jag hinner.

Upp och jobb imorn, och jag känner redan nu hur bakis jag kommer vara. Fyfan. Men jag jobbar öppning, så detär lugnt.
Men nu ska jag sova, så ni får ha det så bra tills jag uppdaterar imorgon.
PUSS


RSS 2.0