imorgon jävlar..

Okej, nu måste jag sova.. Om jag kan, vill säga..
Imorgon ringer klockan vid 8, och då ska jag upp och duscha, packa klart handbagaget, kolla resväskan bara en gång till, och sen ska jag vanka kring som en zombie.

Andas Ninni, andas.

Sociala va?


SNAAAAAAAAAAAART

Jag kan inte sova. Nervositeten hänger över mig som ett täcke, och jag kan verkligen inte koncentrera mig på annat.

Har suttit och kollat prison break i snart 6 timmar, och jag är fortfarande inte trött. Både Jennie och Micke har somnat, så nu är det bara ja kvar. Men jag ska sova snart, om jag ska överleva morgondagen..

Jag uppdaterar säkert imorgon! <3

Om 12 timmar

Yes, endast tolv timmar kvar tills vi sätter oss i bilden påväg till arlanda.

Jag är nästan helt färdigpackad, men har de ''normala'' grejerna kvar. Typ smink, laddare till mobilen, kameran etc, ni vet - det som jag kommer använda imorgon.

Och så som jag längtar. Mammas utbrott idag fick mig verkligen att längta bort härifrån.

JAG SKA BORT!

Jag kommer sakna dig, M <3

kom igen nu.. kom igen...

Okej, nu ska jag ner till mitt rum och packa det sista. Måste hänga mer tvätt, och ta ner det som redan torkat.

Det känns sjukt att man gör en sån stor grej av en liten resa egentligen. Herregud, man har väl rest förut? Att sitta i en liten korv i några timmar och hämta lite väskor kan väl inte vara så jävla svårt? Nej, nu ska lilla Ninni ta på sig MATCHOcapen och spela ball.

Jag kan det här. Jag kan jag kan jag kan jag kan jag kan..

på lördag

Nu jävlar är det snart dags. Snart ska jag äntligen få åka bort från detta skitland, bort från allt som får en att vilja hoppa från något högt..

Idag är det tisdag, alltså tisdagen före den stora dagen. På lördag drar vi, klockan fem lyfter vi från denna jord.

Jag kommer få panik. Jag hatar att flyga. Eller inte att flyga, men att checka in, hitta rätt gate, fixa in väskorna - allt som har med den där jävla flygplatsen att göra. HATA HATA!
Men framför allt hatar jag att gå igenom de där sakerna som piper. Ni vet...
Jag har alltid för mig att någon har stoppat på mig en fet pistol, eller en påse med en jävla massa knark. I sverige är det inte så farligt, men när man kommer till turkland och sen ska hem.. Då är det panik på hög nivå. För OOOOOOOM någon HAAAAAAR gjort det, är jag körd och fast i turkland för evigt.

Eller det kan tillochmed gå så långt att jag tror att någon har stoppat ner ett lik i kitt handbagage, bara för att göra saker och ting värre. Eller att min väska kommer försvinna, typ ramla ur planet eller liknande. ELLER, hamna på fel gate och landa i Irak.. Eller bara helt enkelt att jag inte kommer hinna med. Att pappa kommer köra fel på väg till arlanda och att vi kommer se vårat plan flyga iväg mot värmen, utan oss sittandes i den där korven. Eller att när vi sitter i planet så kommer terroristera med sina stora vapen och skjuter skallen av Jennie, så jag får sola på stranden själv..

Okej, nu börjar det gå för långt. MEN JAG HAR PANIKÅNGESTRESADEPRIMERANDEATTACKER!

uppdate

Detta känns helt ofattbart. Helt sjukt att tänka på att det endast är 17 jävla dagar kvar tills vi åker Jennie.
17 dagar kvar tills vi får ligga på den där jävla stranden med en drink och bara steka. ÅH FAN VA UNDERBART!!


Det känns bra att få komma iväg. För i nuläget känns det inte okej här hemma i Sverige. Här sitter man med nästan, bara nästan 40 graders feber och måste åka till jobbet iallafall. Och idag kommer vi säkert få slita.. Kolla bara på vädret så fattar ni precis vad jag menar. Molnigt = mycket jobb för oss som jobbar på ett inomhuslekställe för barn. Alla föräldrar tar ju dit sina äckliga ungar då. Och idag måste jag jobba helpass, eftersom jag är den enda arbetsledaren som jobbar, så måste jag det. Kul, Ninni, kul..

Och Jennie drar till landet idag och kommer inte hem förens på söndag. Jävligt synd tt jag inte hann träffa henne innan, då söndag faktiskt är rätt långt bort. Men när hon har kommit hem,och måndagen har spolat förbi, då jävlar. För efter måndagen är jag ledig ett bra tag, och det känns ju toppen må jag säga.

Om bara den här jävla busstrejken kunde lägga ner. Fruktansvärt att bo i Tyresö säger jag bara. Man kommer ju ingenstans härifrån utan en bussjävel?! Vi är fast. Fast i en jävla håla....

Men nu ska jag gå ut med min hund, sen sätta mig i bilen till jobbet.
Kanske skriver när jag kommer hem, kanske inte.

puss.

RSS 2.0