studentskiva!

Nu är det bestämt!

Studentskivan hålls den 27 april på Blue Moon Bar! NAJSNAJSNAJS!

Taggad till tusen.

Hade en halvtimmes lektion idag, då resten av lektionerna var inställda. Helt underbart. Gud lyssnade på mina böner. Ska nu sova till fan kommer och avlöser. PUSS

fortfarande söndag ;)

Nu är jag lite mer taggad. Har käkat frukost, druckit te och duschat. Är lite seg i huvudet, men vafan.

Inte så himla lång skoldag i skolan idag, bara religion och svenska. Sen är det hem och sova som gäller, för jag måste vara lite mer taggad ikväll då det är oktoberfest och krökande med mamma som gäller.

Resturang 9:an har alltid oktoberfest, då det är en resturang grundad och startad av en tysk, nämnligen min morfar. Så därför är vi lite av hedersgäster när vi kommer dit, och det ska festas rejält ikväll.

Men skola ska det bli imorgon då jag ska lämna in en fet artikel till text-lektionen. Satt med den i typ fyra-fem timmar igår, så jag måste lämna in den för att kunna få det betyget jag vill ha. Måste även börja gå på alla lektioner, eftersom det har varit lite torrt med det på sistonde. Och man vill ju inte förlora studiebidraget helt. Har redan fått en varning nu, så skärpning gäller.

Busiga jag..

Men jaa, nu ska man väl bara låta tiden gå, och sen är det skola, och skola är likamed kaffe. KAFFE KAFFE!
Mentorstiden ska användas idag också, studentskivesnack :D

NAJSNAJSNAJS!

Jag börjar se mer och mer posetivt på livet just nu, idag mår jag fan toppen! Trots att det fortfarande är söndag för mig..?!

bilder

Så, vi börjar med bilder från kräftskivan utan kräftor:

        

Sedan Gotland:

(som ni kanske märker är bilder ej i ordning)

    

 

Sedan har vi trevlig söndagsutgång på After:



Mysig kväll hos Pia:



Ännu mysigare bio med BD-girlsen:



Och så avslutar jag med bowlingen, roligaste på länge!


john blund och jag är inget par längre

Eftersom sömnen har lämnat mig ikväll, så finns det inget annat jag kan göra än att sitta här. Jag är trött på att ligga och vrida och vända på mig i sängen, så istället tar jag fram soffan till datorn, och kör på ett Family guy-race istället. Bättre det än att ligga och lyssna på nåt skitprogram på tvn.

Jag har varit förjävla dålig på att uppdatera också, men det är väl för att jag lever ett jävligt tråkigt liv just nu, och när jag lever ett jävligt roligt liv har jag ändå inte tid för att uppdatera. Dessa inlägg får ni nöja er med, de som kommer när jag är pigg en söndagsnatt när klockan nästan passerat ''nu-går-min-pappa-upp-för-jobb''tid.

Men som sagt, fuck you John Blund, Peter Griffin, here I come.


Bilder från helgen kanske kommer upp lite senare. Kanske får arslet ur vagnen och uppdaterar med alla bilder som tagits sedan min bror gjorde illa foten sådär fint.. Men kom ihåg, ett kanske är alltid ett kanske.


<3<3

världens bästa scen i världens bästa film, med världens bästa låt!




eller vad säger du victoria?

försovning

Idag skulle jag börja skolan 08:15 men försov mig till halv tolv. Mindre bra!
Nu är det istället jobbet som väntar, så nu ska jag och min nya skinnjacka åka dit (:

Kanske uppdaterar när jag kommer hem, jobbar till åtta.

pussochkram

bilder

Här har vi de ''smaskiga'' bilderna från i lördags/söndags.
Tror ni att han hade ont?
Det tror jag.
















vilken jävla helg..

Jag vet inte ens vart jag ska börja. Helgen började trevligt, men jag kan ju säga att det slutade i blodbad. I ett rejält blodbad.

Kan berätta det såhär:

Kvällen börjar med en trevlig kräftskriva på gatan. Alla är glada och snapsar sina snapsar och äter sina kräftor. De sjunger och har en mysig sammahållning och skrattar åt varandras skämt. Men tillslut tröttnade jag och Victoria på att sitta ute, så vi gick hem till mig där mamma och Malin satt.
Där inne fanns även min bror, Sebastian, och hans kompisar. De skulle ha en trevlig kväll i bastun, dricka bärs och bada.
Kareoken kom även igång senare mot kvällen. Alla kom igång ordentligt och skrattade åt varandra, och med varandra.

Men där skedde någonting.. Någonting som händer allt för ofta. Min bror och hans flickvän börjar bråka. Ingen vet om vad, och det är inte heller någon som bryr sig, ingen orkar längre. Men det är där det går annorlunda, än vad det brukar göra ''vanliga'' kvällar.

Sebastian blir jättearg och slår först sin syster, alltså mig. Men eftersom jag inte är rädd för honom skiter jag fullständigt i det, utan koncentrerar mig mest på att han inte ska röra Denice, hans flickvän. Då blir han förbannad och slår sönder en fönterruta, och får ett djupt jack i armen.

Jag och min far lyckas brotta ner honom i soffan och jag tar en benvärmare för att linda runt hans arm. Då börjar min far och min bror att skrika på varandra, och den nerlugnade Sebastian blir åter igen sur. Då sparkar han sönder första bästa, i detta fall ett glasbord. Resultatet av det blir ett väldigt djupt och stort skärsår i foten, och blodet rent ut sagt sprutar. Jag får blod över hela mig, och mina tårar sprutar precis lika mycket.

Efter att ha lyckats vira om foten också bär vi upp Sebastian i hallen, där den långa väntan på ambulans börjar. Sebastian varvar mellan att vara fly färbannad till att skratta åt det som hänt.

Tillslut kommer ambulansen och jag åker med honom in. När vi väl kommer fram tar det inte lång tid innan vi får tid. Han måste sy både fot och arm. 10 stygn i foten, varav ett är ''inne i foten'' pga brusten artär och fem stygn i armen.
Sen får vi åka hem.

Jag och Victoria lligger en stund i sängen och pratar om dagens händelse. Eller rättare sagt, kvällens/nattens äventyr. Ingen av oss kan ju säga att det var speciellt underhållande, men det funkade. Det är inte jag som kommer ha ont iallafall.

Och idag har jag fått tvätta och lägga om hans sår ett antal gånger, bara för att det aldrig slutar blöda. Tycker jag synd om honom? Nää..

Såå, bilder? Varsågod. Känsliga läsare varnas..

- Bilder återkommer jag med, då mitt internet är satans verk, så håll i er -

disneykväll

Nu jävlar ska det vara filmkväll.

Bubba och jag ska ha världens filmkväll imorgon. BARA DISNEY!
Massa godis och läsk, och film! Hur trevligt som helst (:

Wey!


sjuk?

När jagvaknade upp imorse hade jag sprängande huvudvärk och det kändes som att någon hade hällt tonvis med cement i näsan på mig. Jag var sjuk! Jag orkade verkligen inte ens ställa mig upp, utan låg i sängen som en flodhäst. Så det blev ingen skola för mig idag, inte.

Så, skärpning!! Imorgon måste jag gå till skolan, och nästa vecka ska jag fan vara där hela! Det måste ha varit den där promenaden som vi tog igår, även fast jag hade asmycket kläder på mig så frös jag om huvudet. Och när jag fryser om huvudet så känns det som att mina öron ska ploppa av, tro det eller ej. Inte kul.

Men aa, jag har fan inget att skriva om mer, så jag skiter it.
PUSS


en sen vandring i tyresö

Efter mycket om och men ska vi äntligen hitta på något. Jag har nästan sjunkit genom jorden av uttråkning, men nu räddade Bubba och Victoria mig. Även fast det bara är en liten rundvandring i fula Tyresö, är det bättre än ingenting.

Så, jag kanske skriver när jag kommer hem, tills dess - sakna mig inte för mycket <3

onsdag

Sådär ja, ännu en skoldag avklarad. Iofs va jag hemma från skolan igår, men det är en världslig sak.
Som sagt har jag ju världens skönaste schema, så jag har praktiskt taget slutat nu.
Var tvungen att gå tidigar från filosofin för att åka till ungdomsmottagningen, och det gjorde att jag missade naturkunskapen. Men jag slutar vanligtvis 10:50 på onsdagar. Riktigt skönt!

På tal om filosofin - vilken jävla flumämne! Jag får ont i huvudet direkt när jag går in på dessa lektioner, och blir bara förvirrad när han står där och pratar om alla möjliga olika slags ordförklaringar osv.
Tillexempel;

''Jag ljuger alltid''

Hur förklarar man det? Om man talar sanning, så ljuger man ju inte alltid. Men om det inte är sanning, så ljuger man ju inte alltid.... HELT SJUKT. Såna där grejer kan få mig att klättra på väggarna av irritation eftersom jag blir allmänt bortvirrad och tvingad att tänka för mycket..

Men nu, sängen. Jag sov inte alls mycket inatt, så jag ska sova en eller två timmar.
Vi hörs kanske sen, tänkte lägga in bilderna från helgen, även fast det inte vart så fruktansvärt många.

PÖSS

klar

Nu jävlar har jag städat fint. Eller ja, lite slarvig har jag varit, men det mesta är gjort. Jag har damsugit, skurat och dammat skrivbordet. Så lite duktig kan jag väl ändå kallamig själv?

En riktigt rolig sak som håller på att hända! Jag och Victoria håller på att kolla på lägenheter tillsammans. Det skulle vara riktigt kul att flytta ihop tillsammans med henne, för jag tror att det skulle fungera riktigt bra! Det enda som problem nu är att hitta en lägenhet som passar bådas löner. Jag ska snart börja söka nytt jobb, eftersom lönen på det nuvarande inte är allt för bra.

Så imorgon ska jag sätta mig och skriva ett nytt uppdaterat CV, och absolut inte glömma att lägga till Pia's (gamla chefen) namn och telefonnr så de kan ringa henne. Så hon kan prata gott om mig (:
Men ni får gärna skrika till om ni vet något jobb eller så, för det jag har nu funkar bara inte.

Nu, sova. Jag blev trött av allt städande. Ha det bäst <3




Du är bäst <3

uppdatering

Ja, vart ska man börja?
Jag kan ju säga att jag haft det väldigt bra sedan jag skrev sist. Ofattbart bra. Jag har mått perfekt, och det mesta har gått som jag velat. Jag är lycklig just nu, riktigt lycklig.

Det enda som är ett litet problem i vardagen är väl att jag känner mig ensam ibland. Sådär på nätterna (läs; tidig morgon) när jag ska sova blir det lite ensamt, och man önskar mer än gärna att någon kan komma. Men det är nog ingen som är så himla pigg på att komma vid fyra på morgonen en vardag..?

I helgen var det fest på Värmdö. Bubba och hans gäng bjöd över mig och Anna på kräftskiva utan kräftor. Det var riktigt kul, iallafall för min del. Och mycket som hände.
Det var party fram till sju på morgonen, och jag kan ju lova att jag saknat att festa. Att gå ut på krogen är verkligen inte samma sak som hemmafester. Och ibland är hemmafester roligare! Det är mer socialt tycker jag (:
Det farligaste men också det roligaste var väl när jag ramlade i en båt.
Jag, Bubba, Emil och Paco satt vid en fin liten brygga, när jag helt plötsligt välter bakåt och hamnar i en båt. Och det var riktig tur, eftersom jag annars hamnat i vattnet. Vilket jag iofs gjorde iallafall, eftersom båten var typ 20 cm fylld med vatten.
Blöt vart jag hur som helst.

Men det var kul, och mysigt att vi stannade kvar så länge och bara umgicks! Jag hänger gärna på nästa gång också!

Nu ska jag fortsätta städa mitt rum, men vi hörs godingar! <3

RSS 2.0