snart är vi där.

sitter hos emeli nu. ska väl sova, eller sitta uppe hela natten, antar jag. kommer inte kunna sova, iallafall ;P


jaja, uppdaterar kanske sen.
BYE / N

åhej

Resväskan är klar, allt är klart för avfärd. Nu väntar jag bara på Simon, han kommer cirka 5 halv 6. Ett sista hejdå innan jag åker bort från honom i 2 veckor.
Okej, alla ni kommer hata mig för att jag ältar detta så mycket, men jag kan inte låta bli. Det är helt sjukt.
Måste ha lite musik till Spanien, lite somriga låtar och så (: Ååååh, kan inte förstå att jag snart är där!
Men jag vill bara få det överstökat. Önskar att jag kunde spola fram tiden, så att jag är där på stranden, NU!
Kommer få panik på flygplatsen för att jag har glömt något, jag lovar! Typ passet, pengarna, väskan, eller något.

Nej, nu har jag inget mer att skriva, uppdaterar innan vi åker, tror jag iallafall!
PYSS / N

ÅÅH MIN GUUUD

Shitshitshitshit, IMORRN, eller aa om 17 timmar och 30 minuter (på ett ungefär) LYYYYFTER VIII!
Försöker få dom flesta att käka på kinan idag, för jag måste ha kinamat innan jag åker, thats IT!
Hehe.
Somnade halv 4 igår. Kunde inte slappna av. Men nu har jag;


1. Pass
2. Pengar
3. Kläder
4. Laddare till mobilen
5. Laddare till kamerabatteriet
6. Smink
7. Plattare (jag har nämnligen ingen platt-tång, utan en fön - babyliss?)
8. X-tra minneskort till kameran
9. PIercingar till navel
10. Schampoo&Balsam - jag gillar att använda mitt eget Vo5 ;)

Jag kommer inte på mera nu, men jag ska skiva en 'checka-av-när-allt-är-klart-lista'
Sådärja, nu måste jag klä på mig, och sen gå upp och äta - köttbullar&makaroner :D

uppdaterar senare! byebye / N


uppdatering

Jahapp, på måndag. Haha kan tyvärr inte sluta älta det!
Jag måste bara helt enkelt! Ååh, det ska bli så skönt att komma bort, och komma till värmen, till solen, och bara få umgås 2 hela veckor med mina bästa vänner.

Jag var inne i stan idag med en jobbarkompis, Helen, och då upptäckte jag hur bruna alla var! Alla hade den där fräscha sommarbrännan och hade fräscha färger på ben och kinder. Själv gick man där, måste ha puder en sådan tråkig dag för att inte se för jävlig ut. Fet kände man sig, men ful är det rätta ordet. Man ville bara försvinna in i folkmängden.
Och det blev ju inte bättre av att jag klev på en nåljävel? Ni vet larmen som sitter på byxor? Det är ju 2 plattor som sitter ihop med hjälp av en FET, JÄVLA nål? Mer som en spik, ffs. Mm, den ena plattan (den utan spiken) fattades på dom brallorna jag testade, mm och vad lyckas Ninni göra när hon ska testa dom? Jo, hon KLIVER på nålen. Mmjoodåå, 2-3 centimeter in i min stackars JÄVLA fot. Det gjorde så ont, och den gick ju inte att få ut heller? Den satt ju stenhårt. Jag fick ju rycka av glatta (eller arga?) livet! Tillslut när den börjar lossa hör och känner jag hur det knakar i hela foten när den åker ut.
Det gör faktiskt ont fortfarande :( Och Helen, den jäveln, hon står och asgarvar. Och sen när en kille som jobbar där kommer, så istället för att ge mig rabatt på några braller så säger han; "åh jag vet, jag har också gjort det där"
AHA, OCH VAFAN HJÄLPER DET MIG? Ta mig till sjukan istället, jag dör ju!
Nej jag dog faktiskt inte, men jag trodde det ett tag. Hittade inga byxor heller, FET, visst var det det jag sa? I spanien, där jävlar ska jag leva livet. Jag skiter i om magen hänger och slänger, för efter spanien, då blir det gymmet så det slår härliga till! Jag ska bo på gymmet, det ska jag!

Nej, nu ska jag ut och ta en cigg, sen ska jag gå upp och dricka min cider. Är redan lite borta i huvudet efter alla drinkar mamma blandat, de flesta asäckliga, men iallafall.
Och igår ska vi ju inte prata om, Ninni var iallafall full så det sjunger om det!

Nattinatti, vi hörs <3 /N

Snart!

På måndag gäller det! Då drar vi till Spanien, TILL SPANIEN. Klockan 07.00 går planet, så det blir en tidig morgon.
Jag längtar, men är samtidigt orolig för att jag ska glömma någonting, eller helt enkelt att planet ska krascha, skulle faktiskt inte förvåna mig. Men, det är Ninni i ett nötskal.
Snart tjejer, snart ligger vi på stranden och njuter!

Uppdaterar kanske ikväll, kände bara för att skiva av mig lite!

Byebye /N

lust = noll

Nu vart jag deprimerad. Fan att man inte är 20. Jag behöver dricka, men har samtidigt ingen lust att dricka, lixom.
Jag är bara trött på allt, har ingen lust för någonting. Menmen, det är väl en period man har i livet.
Jaja, ska ut och röka nu, pöss / N

nu sjönk du!

Ibland kan männsikor sjunka så snabbt. En enda sak, ett enda ord - så sjunker dom väldigt fort.
Knark är en sådan sak, fyfan!

Har ingen lust att skriva mer idag, är så irreterad.

Tack tjejor! <3

Dagen börjde väl bra, jag och Victoria möttes upp inne i stan. Käkade lite på donken och pratade.
Sedan åkte vi hem till hennes bror i Solna, men blev fort bortkörda därifrån p.g.a svartsjuk flickvän till brodern.
Det blev en lite bilresa med Victorias pojkvän Bävern. 2 timmar åkte vi bil, och arslet var beviset på det, ont som fan.

Sedan bar det hem till Victoria, käkade lite tårta och annat mums. Namnsdagsfirande, förstår ni.
Efter det skickade Mickis, Victorias vän från Solna, ett sms om en fest hon ville att vi skulle komma på. Vi är självklart på, och får köpa en 70's av Mickis. Vi drar direkt, ÄLTA, HERE WE COME. Anna följde också med, ofc.
Den ''festen'' var mer som ett chillkrök, jag blev inte full. Men så är det med vodka, jag blir inte full om jag egentligen inte vill. Sen vid halv 3 tar vi bussen därifrån till Slussen. Väl i slussen käkar vi på donken, igen.
Väl utanför donken ska vi ta oss till tunnelbanan, som självklart hade stängt. Jahaja, det var bara att slå numret till SL, och fråga om vägen hem. ''Ta buss nummer 195 som avgår från slussen 04.10'' - Jippie. klockan var inte mer än ca 03.15. Menmen, det skulle säkert ta ett tag och hitta den bussen också. Men vi hittade den! Och då gick även buss nummer 194 kl. 03.40.
Vi kommer till gullmars 03.49. 892 ska inte gå förr ens 04.38. Så det var bara att vänta, och vänta, och vänta.
Vi satt och rökte, pratade, lyssnade på musik, tog lite kort på Anna när hon kissade (förlåt, hihi) och jagade bort irreterande fåglar. Anna och Victoria provade att ringa olika folk, Victorias mamma, Vidar och Annas bror. Ingen var intresserade av att hämta oss, vilket jag förstår. Jag och Anna hade iallafall trevligt, Victoria verkade mer trött och grinig.
Väl hemma på Alleplan började den långa vägen hem. Jag kände mig ensam och övergiven! Tog ett kort på shellmacken också!
(så uttråkad var jag) Och hemma somnade jag som en stock, och vaknade inte förr ens klockan var 4 och det var dags för käk.

Och ikväll blir det bio med Simon, trevligt! Han åker till Åland imorgon, och det här är väl en tröst för att han inte umgås med mig de sista dagarna jag är hemma, innan spanien. Han är så söt så. Nu ska jag börja förbereda mig inför bion.
Kanske uppdaterar ikväll, we'll see.

Byebye /N

freak

Jag förstår inte, nu när man äntligen är ledig ska man bli väckt av telefonen - 2 gånger också.
simon ringer 20 över 11 och säger att hans föräldrar kommer hem om 3 timmar, och därför måste jag vattna blommorna och städa lite innan. de har nämnligen vart i göteborg, och nu är dom påväg hem.

jaja, jag vattnar blommorna sen.
ååååh, jävla simon, jag hade en sån himla skön dröm. om spanien ofc. vi låg på stranden, livet lekte, och jag mådde allmänt bra!

får min lön imorn, 8.000 spänn! jag har gjort av med tusen, på min kamera, och sen ska jag ge mamma 2.400 för 4 månaders mobilräkning. och nu har jag kvar 4.600 på kontot, och kommer allstå ha 2.200 kvar när mammas grej är avbetald. sen kommer 8.000 spänn in, och då kommer jag alltså ha 10.200 med mig till spanien! LOVLEY!

det man får ångest över innan spanien, det är att jag typ är BLOND nu. och det bådar inte gott - haha. hört av emeli att spanjorer jagar gärna blondiner. oh shit..... men det är lugnt, jag kan hålla mig inne varje kväll, så länge solen lyser där ute morgonen efter! nej, neger ska jag vara när jag kommer hem.

BTW, så har jag hittat en resa till egypten i 2 veckor (i vinter) med hotell inklusive - för 5.200!!!
helt underbart. måste in och kolla lite resor nu, hehe. jag måste nämnligen bort nu i vinter, klarar inte av en vinter till!

ska leta lite billigt nu!
byebye / N

helblond? - med lite oranga fläckar ;)

helblond? - med lite oranga fläckar ;)

dåligt väder, men roligt slut.

jobbade idag, jättemycket att göra. det ser man ju bara på vädret.
men dagen slutade desto roligare! jag ringer denna anders, som jag skulle köpa en kamera av. lite nervös, tror att jag ska bli våldtagen, har därför med mig min trogna jobbarkamrat helen.
han kommer med kameran, som är skitfin (: lite sliten, men vafan.

och nu ska jag ta fram min fotografiska sida och fota lite :)
här är kameran som är min nu!

http://www.blocket.se/vi/11555523.htm 

slingade mig ju igår, haha. jag som bara skulle ah lite slingor, blev typ helblond.

ska äta pizza nu! uppdaterar säkert ikväll!

byebye / N


vad håller på att hända?

Jag förstår inte, hur många invandrare tar vi in i sverige varje år egentligen? jag tycker att jag bara ser mörkhyade människor, människor som pratar ett annat språk; turkiska, finska, italienska - inte vet jag vad dom pratar.
men vad har hänt med vårat sverige? det är inget sverige längre! det är ett alltiallo-land.
Jag vet nu inte varför dessa invandrare emigrerar, de kanske har krig, svårt i sitt land, whatever, men varför just till sverige? Det finns ju så himla många andra länder som de kan fly till. Varför kan inte vi ha som finland? tar bara in en viss antal invandrare om året?
De tar våra jobb, lägenheter, pengar. Och det sorgligaste är att vår skatt, som vi (även jag) betalar, går till deras bidrag? Min dag på barnadiset idag var svart. endast invandrare som skulle in, och inte betalade dom inträde heller. eller maten, nej det hade dom med sig själv (som vilket är förbjudet) .
jag har ABSOLUT inget emot invandrare, eller mörkhyade överhuvudtaget, men dom som inte kan anpassa sig efter sverige, ett land som egentligen inte ens är deras, dom står länge ner på listan.

jaja, jag skulle väl vara glad om jag fick flytta till ett annat land för att jag hade det dåligt.
ska till tyresö nu, slinga håret med empeli (:

byebye / N

807

nattbuss 807 - trevlig film, kvällsbuss 807 - inte alls lika trevlig. sitter påväg hem till simon, trött som ett as, sliten som en disktrasa. en blandning av spya, öl, hårspray och svett letar sig in i mina näsborrar och gör det omöjligt att slappna av. fulla tjejer sitter bakom och spelar förvirrade och frågar mig vart dom är påväg. det man kan göra är ju bara att skaka på huvudet och säga lugnt och försiktigt - för att undvika bråk; ''gullmarsplan''
väl framme vid gullmars - thank god, hade inte överlevt en sekund till, kommer jag ner till plattformen mot farsta strand. där - självklart - är det bråk mellan alla djurgårnshuliganer. ett 100-tal huliganer står och skriker och slåss och kastar flaskor runt omkring sig. Jag är ensam och står och tränger i hörnet vid hissen. Tillslut kommer till 10-tal poliser med tårgas och skriker, och bråkar. jag höll på att dö ...
I tunnelbanan va det inte mycket bättre. massor med människor, framför allt - måste jag säga det? - djurgårdare.
alla kollar på mig, på mina bara ben, jag hade faktiskt klänning, och pekar och kommenterar. det luktade piss och spya i även denna vagn, så vid skärmarbrink var jag tvungen att byta vagn.

Väl hemma ska jag ta med mig mobilen och gå och sätta mig vid datorn. MOBILEN ÄR BORTA!
Jag får panik och tänker att nån måste norpat åt sig den och tagit den. Får panik!! Ber simons kompis magnus att ringa, och då har IQ-befriade ninni lagt den på hyllan. *inget jag minns* så då slutade mitt hjärta slå i hundranittio.


det finns större problem än stinkande tunnelbanor/bussar, och det är när två nära vänner gör slut. ingenting blir rätt. håller man med den ena, tycker den andra att man är på dens sida. stämningen blir dämpad och allmänt jobbig. men E, snart drar vi till spanien!! så håll ut.

ska bli så förjävla skönt att komma bort, att slippa all press på sig själv med alt jobb, IG:t man fick i matten, ALLT! bara ligga på stranden och lata sig. ta en drink och en cigarett - JA TACK.

en annan underbar och rolig sak - jag får in 8.000 på mitt konto på onsdag. jag kommer då vara ägare till 14.000 kronor. 2.500 kommer gå till mamma för 4 månaders mobilräkning, och sedan 1.000 kronor til en kamera som jag köper på måndag. resten av pengarna ska shoppas upp i spanien. underbartunderbartUNDERBART!

nej, nu ska jag gå ut coh ta en sista nattcigg, och sen ska jag in och sova lite, samla lite krafter inför jobbet imorgon.

see u / N

for every problem, there is a solution

Tillbakafrån dagens shopping. det blev inte så mycket som följde med hem, men fick 2 nya bikinis till spanien, och för övrigt är det bara 13 dagar kvar, och så blev det ett linne och två zipptröjor - en hade ett gulligt tryck där det står ''cherry'' - jag älskar körsbär! så söta.

spanienspanien, 13 dagar kvar. jag längtar så himla mycket, helt osannolikt. skulle inte banga på att åka imorn eller något, haha.
men jag måste ha en kamera.
har hittat en blocket som jag får för 1.000, det är bra ju. jag måstye ju ha med mig en kamera till spanien. lixom

aja, vi får se hur det går. pöss <3

RSS 2.0