brunett igen

Yes, nu är jag brunett igen. Känns faktiskt bra, men inte så bra som jag trodde att det skulle göra. Och åter igen så blev det mörkare än vad jag ville ha det. Men det vart iallafall inte svart, som tur var.

Här är resultatet:


kaffe och risifrutti

Gör alla som jag gör när de äter risifrutti? Att man äter upp själva risröran och sist sylten? Jag har fan gjort så sålänge jag kan minnas. Från första dagen. Är det konstigt och ovanligt? Jag tycker fan inte det. Det är det mest normala man kan göra.

Var och tränade igår. FYFAN va jag har ont i kroppen.. Har varit hurtig som fan de senaste veckorna. Har varit ute på timslånga skogspromenader, gymmat och ätit bra. Eller ja, bra och bra - men bättre! Däremot dricker jag en jääävla massa kaffe, men vad ska man göra när man jobbar på café?

Jobb idag igen. 11-19 är mitt pass, vilket är rätt skönt. örjar i cafét och stänger brödavdelningen. Asnajs.

Ikväll blir det bio. Transformers är filmen jag ska se. Ytterst trevligt!

Men nu är det sminkning och hårstyling som gäller. Avancerat det där, haha.

HÖRS!


uppdatering

Fattar egentligen inte varför jag har kvar min blogg. Jag skriver aldrig i den. Eller jo, men vääldigt sällan. Jaja, whatever.

Jobb idag. Jobb hela veckan. Jobb igår. Det är svårt att tänka sig att det är såhär man ska hålla på till den dagen man dör. Eller ja, går i pension iallafall. Jobb måndag till fredag, vaaaarje vecka. Förr jobbade jag två dagar i veckan, och var ledig fem. Jag var ju aldrig i skolan, remember? Nu är det tvärtom. Ledig två dagar i veckan, jobba fem. It's sucks.
Men det är ju som alla säger, ska man någonsin bli vuxen är det ju dags att ta tag i saker och ting. Och det har jag sannerligen gjort.

Börjat jobba heltid, tagit tag i träningen (okej, tränat två gåner förra veckan..) samt betalat av alla skulder så jag nu kan börja spara igen. Jag menar, jag kan ju inte sitta här med 1 krona på sparkontot - vilket är det sista jag har kvar. Resten tömdes innan Bulgarien. Illa, illa..

Men nu kör vi så det ryker!!

BIIIIIIIILDER

.... på facebook! Sjukt mycket bilder från gotland och bulgarien - men också en bonus; sjukt GAMLA bilder! Från fornudden-hängandet, till egopicsen man tog på sig själv. GALET

sjuker

Hemma igen från gotland. Kom hem måndag morgon efter att ha sovit ca 2 timmar på en båtjävel. Dock sov jag i en jävligt skön hytt, så det var inga problem då.

Började jobba heltid igår. Ska jobba mitt andra heltidspass idag, 12-20. Sen är det hem och lägga in bilder från gotland och bulgarien. Kul kul.
Börjar dock bli sjuk nu igen, så går runt och hostar, slemmar och är allmänt äcklig. Men det är väl så det ska vara när man har krökat stenhårt en hel vecka, och sen kommer hem och inte ens tittar åt en flaska (burk?) med alkohol. Nej tack. Ska försöka satsa på en vit månad nu. Sen vet vi ju alla hur det brukar gå. Helgen närmar sig, och jag är LEDIG!

Men nu ska jag borsta tänderna och springa till bussen. SEE YAAAA!

gotland

Just nu sitter jag på gotland på Maddes och Mias altan ute på campingen. Väääärldens lyxigaste jävla altan och jag trivs som inåthelvete. Jag dricke vin och börjar känna hur alkoholen börjar smeka min kropp sakta med säkert.

ikväll blr det som alla andra kvällar. Just nu är vi här på medeltidsveckan och det finns en "klubb" som är väldigt medeltida. Det serveras bara öl eller vin, och tar du upp mobilen så hamnar du i "stocken". Det är en sån där grej som man sitter fast med händer och huvud - ni vet? Precis som på medeltiden. Det fungerar bra och vi har blivit lyckligt fulla varenda dag.

Mycket händer. Jag har gjort "inbrott" i den 'bengaliska trädgården' som stänger klockan tio, fått blåmärken efter den stora grinden som jag klättrade över. Men vafan, jag njuter som fan just nu, eftersom jag vet att efter denna resa så blir det heltidsjobb. SUUUUCK!

Men nu ska jag fortsätta med krökandet och bli full. Men jag uppdaterar när jag kommer hem. Vinet skriker mitt namn, och jag känner att jag ska kramas med vinet just nu. FYFAN VA JAG NJUTER JUST NU!

Pusspusspuss <3

söndag och packningsdag

Nu var det dags att packa väskan igen, imorgon bitti drar vi till Gotland en vecka. Ska bli enormt trevligt, men dessvärre mindre trevligt eftersom pengar inte är det jag har mycket av.

Denna helg har blivit en partyhelg. I fredags blev vi bjudna till Haninge på fest hos Victorias välsigt gamla flamma Jimmy. Otroligt trevlig kväll med vin och vodka. Bekantade mig även med en ny vän, Linnea. Väldigt trevlig människa!
Igår var det "firmafest" med arbetskollegorna. Började med trevligt förkrök hemma hos Malin, i henne überfräscha lägenhet och på hennes alldeles fantastiska balkong (!!) Vid elvasnåret drog vi oss in mot Söder där vi splittrades, tyvärr. Jag och Victoria drog in på 54an där det tyvärr var världens sämsta drag. Sara och Ellen kom inte in pga av dryga vakter.
Efter en cider på 54an tröttnade vi och ville ha lite mer drag. Vi fick veta att Seth och hans vänner satt på Harry B så vi drog våra trötta fötter dit. Där spenderade vi kanske 20 minuter innan Seth blev trött och ville hem. Eftersom det är fruktansvärt skönt med skjuss hela vägen till dörren åkte vi också hem. Sen somnade vi, tröttmössor som vi var.

Vaknade upp imorse och käkade en underbar frukost bestående av potatis, stekt korv och köttbullar. Sen vart det kaffe! Sen kom Wellman över på besök och då vart det ännu mera kaffe. Kaffe är underbart!

Nu har jag precis tagit tvätten från tvättstugan och ska börja packa. Är så otaggad så det är sjukt. Ska upp runt femsnåret imorgon bitti för att klockan sex åka till Nynäshamn och hoppa på Gotlandsfärjan. TAGGA TAGGA!

RSS 2.0