-

GE MIG ETT NYTT JOBB, TACK!

efterfrågan om uppdatering

Nu tänkte jag uppdatera bloggen med lite text, samt bilder från det berömda Grinda.
Skoja inte, va kul vi hade!! Och mycket dricka blev det också.

Vart ska jag börja. Kliver upp klockan åtta för att hinna duscha innan kompisen och hennes familj kommer och hämtar mig. Sen bär det av mot kungsan där vi ska ta båten mot grinda. Somnar på båten, eftersom jag ville vara så taggad och pigg som möjligt när vi skulle komma fram.

2 timmar senare var det dags för oss att kliva av båten med all våran packning (INTE LITE!! ) och bege oss mot tältplatsen. Direkt när vi kom dit så ställde vi upp tältet och det var inte det lättaste kan jag lova, för att sedan börja dricka. då var klockan runt 2, kanske. Jag dricker en jävla massa cider tillochbörja med, men gick sedan över till vin. Sen när jag tillslut inte ens kände smaken av vad jag drack, så gick jag över till vaniljvodka - nu när jag tänker efter smakade det verkligen skit.

Alla ska dra och spela fyllefotboll, så jag hänger på, men var inte med. Satt i gräset och drack istället. Gick sedan upp till campingen igen där alla fortsatte festandet. Efter ett tag skulle jag och några till bada, men jag ramlar på klipporna och slår i min tå, och det tyckte jag var anledning nog att skita i att bada (egentligen var det för kallt för min smak) Efter badandet så blev jag buren tillbaka till tälten, där jag inte fick sitta allt för länge förrns vi ska till ''utkikningsberget'' - där ramlar jag åter igen, innan jag ska sätta mig ner och ha deeptalk med några grabbar.

Efter ungefär en timme där, gick vi tillbaka och skulle grilla grillspett. Jag käkar flera stycken, och sköljer självklart ner med mer vin/vodka. Tar massa kort på ingenting, och allt var allmänt kaos.

Jag går sedan och lägger mig i tältet för att sova, men får inte vara där länge förrns victoria kommer och ska ha lite privacy - om ni förstår.. Haha. Jag fick då byta plats till det stora ''huset'' eller vad man ska säga (som ett partytält fast med veranda och grejer). Där slocknar jag. Men jag kunde knappt sova på hela natten eftersom Johan snodde sovsäcken. SVINKALLT!

Jag vaknar sedan upp klockan nio på morgonen av starka köldskador, och ska gå mot tältet. Där märker jag att mitt bankomatkort och legitimation är borta, berättar det för de andra, och de berättade för mig att jag redan sagt det och hade lyckats få med mig hela campingen för att leta efter kortet. Inget jag kommer ihåg, dock.

Sedan var det dags för frukost, ingen orkade tända grillen, samt att korven var slut, så jag käkade kalla köttbullar i korvbröd. Det dög då.

sen var det ihopplockning av tält, och hemgång.
en riktigt trevlig midsommar, det jag kommer ihåg av den iallafall.


BILDER!
 Ja jag vet, vi skulle vara borta en dag, och har så mycket packning? Jag hade faktiskt bara en ryggsäck och en påse. Resten är de andras, haha.
 
  Jag och Victoria på båten
 Sedan vart det paus i fotandet, men här fotar jag det jag så fint ''spillde'' över Seth. Jag rent utav hällde det på honom.. 

 Här skriker han ''VODKA I ÖGAT, VODKA I ÖGAT!''

 Och här är han glad igen, och torkar upp
 
 Såhär blöt var jag.
 
 ''Lilla'' Johan och Victoria
 Något alkoholpåverkade?
 Grillning
 Seth och Mia
 Seth hällde tändvätska på en engångsgrill. Smart? Naej..
 Jag och Johan :)
 Våran speedosnubbe. Skum man det där..



Sådär, mycket mer lyckade bilder fanns det tyvärr inte.

Men det var kul, kul som fan!!

taggataggatagga

Nu är jag rejält taggad inför grinda. Nu är jag färdgifixad, håret och klädseln är på topp, men nu måste jag bara upp och äta någonting, dör av hunger snart.

Men jag uppdaterar med både text och bilder när jag kommer hem.

SO LONG!

Grinda imorgon!

Så, nu är midsommarplanerna bestämda. Det blir Grinda för fulla muggar. Har nu pratat med Victoria en väldans lång tid, och smidit massa planer. Detta kan bli kul, riktigt kul! Mwuhaha.

Så, imorgon klockan halv tio ska jag stå redo utanför min dörr och bli upplockad av Tina och gänget, så börjar vi våran resa mot krökandet. Fyfan va kul. Det enda minuset är väl tältet, vi ska tälta. Jisses amalia, hur ska detta sluta?

DU OCH JAG OCH GRINDA


HAHAHAHAHAHAHAHA




bara för att jag känner Slampiga Nunnan, Hitler (egentligen präst) och Luftwaffen

KING

gårdagen

Så, Sverigematch igår. Jag var på plats i Kungsan med Micke, Per, Jennie, Sofie, Jessica och massa andra. Jag hade börjat lite smått att dricka vin hemma hos Micke innan matchen, och fortsatte lite smått på vägen in. Men när vi kom dit såg jag att de var stenhårda på att inte ta in dricka. Så jag ringde dit Jennie, så smugglade vi in mitt vin genom gallret. Var vi bäst, eller var vi bäst? Sen kom vi in och slog oss ned på fuskgräset och började sjunga. Riktigt trevligt må jag säga! Trevligare än matchen iallafall, man kan ju inte göra mer än att skämmas över att vaar svensk. Jag skäms iallafall. Knappt några målchanser ens.
Och Kungsan är ju verkligen ett ställe där alla ska bråka. Det puttades, tjaffsades och slagen flög. Jennie fick en smäll, igen. Jag undrar om hon dras till dem som slåss. Kan vara, kan vara.

När det knappt var fem minuter kvar av matchen gick vi. Då drog vi oss till kaoset på Gyllene Fiskmåsen (donken) och käkade. Sen drog jag faktiskt hem. Orkade inte vara helt borta idag på jobbet.

Så, jobb till runt ett idag, om det är lugnt vill säga. Men om man kollar på vädret kommer det vara det. Så jobbar bara halvdag. Sen ska jag hem, hem och sova. Är trött efter att ha vakat kanske 10 gånger inatt av att jag var törstig. Det sög ju..

Nej, borsta tänderna var det ja. Vi hörs sen, och då kommer även bilderna från matchen igår. Vi var fina kan jag lova,
PUSS

pengasnack

Kan knappt fatta att jag snart kommer sitta på ett plan härifrån snart. Det känns helt sjukt. Turkiet i två veckor kommer bli helt sjukt kul. Det enda problemet jag har nu, är pengarna. Jag får fiffilura ut något, så jag slipper ta mer pengar från sparkontot, för jag vill inte bli skyldig kontot för mycket, haha. Jag har nu tagit 7.000 därifrån, men funderar på att ta 3.000 till, så sätter jag in hela skatteåterbäringen (10.000) där när jag får den i augusti. Det kommer svida, men hellre det än att jag inte har några pengar sen när man ska flytta hemifrån eller liknande.

Ska börja sätta in minst 2.000 där varje månad efter resan, så man kanske har råd till en resa till fast i vinter. Skulle vara najs!!

Det är så jävla surt att allt i livet handlar om pengar. Vad du än ska göra så behöver du pengar till det. Man klarar sig inte utan. Ja fattar inte hur fan man kunde leva på 1.050 kronor i månaden förut, innan man började jobba. Helt sanslöst.

Men nu ska jag sluta ordbajsa, och kanske fortsätta städa här. Det ser förtaskigt ut efter våra lilla fest igår. Haha.

lidingö, igen :)

Fytusan vad jag har sovit gott! Har sovit som en gud!
Fast nu är det för varmt. Det är äckligt när det är för varmt! Det blir som att täcket klibbar sig mot kroppen, och slingrar sig mot benen så man sitter fast. Usch. Därför är det så jävla äckligt att sova med mjukisar. Fast iofs, det är ju ingen som tvingar mig. Haha.

Ligger i Mickes säng nu. Vi vinade en hel del igår, och jag tror att det var vinet som gjorde att jag kunde somna som ett barn. Det kommer bilder sen på Micke när han imiterar en video. Men jag vågar inte lägga upp dem nu, då blir han arg. Haha. Gör det när jag kommer hem.

Men pallante skriva mer. VI HÖRS <3

vilken jävla dröm

Fyfan va jag grät när jag vaknade. Jag tror inte att jag varit så ledsen av en dröm förut.

Jag drömde att det var dagen som jag och Jennie skulle åka. Men det skumma var att vi var inne i stan tjugo över fyra, 40 minuter innan vårat plan skulle lyfta. Och när vi går där, kommer jag plötsligt på att jag glömt mitt pass hemma. Mitt pass låg hemma i mitt skrivbord. Jennie blir så arg på mig, och skriker på mig. Jag gråter i panik, men säger att det ordnar sig. Jag ringer runt, och hon ringer runt. Det slutar med att jag ringer till pappa, och han är hemma. Jag säger till honom att hämta mitt pass, hämta upp oss i stan och köra oss till arlanda. Jag vet inte vart våran packning för vi går helt tomhänta inne i stan. Men alla vet ju hur drömmar är, det är inte alltid att man fattar.

Jag hann aldrig drömma slutet på drömmen, för jag vaknade upp av att jag grät. Och det var tur att jag vaknade, annars hade jag försovit mig. Så jag hoppade in i duschen istället, och stod där i 40 minuter.

Fyfan va drömmar kan vara hemska. Jag har fortfarande kvar den hemska känslan i kroppen. Jag måste leta fram mitt pass nu..

God morgon förresten!

trevlig kväll!

Så, jobbade idag. Åkte sedan direkt efter jobbet till Jennie, där vi gick och solade. Hon och jag i ett trångt solarium. Kan det blir mer mysigt? Inte lika mysigt när vi började svettas kolossalt, men det beror ju på hur man ser på den saken :) Efter det gick vi osminkade och sletna till globen och köpte hårfärg. Lilla Jennie var trött på sitt svarta kaluffs, så jag gjorde lite slingor på henne.

Sen drog vi våra söta små rumpor till mig, men innan dess stannade vi på Vivo och kpöpte chips, 3 gurkor, 2 dippar och läsk. Myskväll - aaaaaaaiiight? När vi sedan kom hem var vi duktiga och diskade och blandade dipparna. Sen började jag tillochmed städa. Hör och häpna, jag städade?
Damsög och rensade kläder. Duktiga Ninni.

Efter städningen kom trosaboysen över på lite filmmys och gurka+dipp-doppning. Och det var också trevligt!
Men nu är jag faktiskt så trött att jag inte pallar sitta här.

Jobb imorgon -.-

PÖSS

natti

Nej, det blir fan lilla sängen för mig. Här dör man ju.

Jobb imorgon. YEEEEEEEEY.... Inte..

Gonatt!

foton?

varför går det inte att ladda upp foton för? :(

SKOLAVSLUTNINGSBILDERNA FINNS PÅ ANSIKTSBOKEN!

fredag

Om man ändå kunde få vakna såhär pigg varje dag. Jag vaknade av mig själv en halvtimme innan väckarklockan ringde, och vaknade faktiskt med ett leende på läpparna. Ingen försovning idag, och det kan ju inte vara med än positivt! Men iofs, jag gick och la mig väldigt tidigt igår, så jag somnade runt tio skulle jag tippa.

Idag är det fredag, och inga planer har smidits. Kanske ska man bara sitta hemma med mamma och prata lite? Eller så kanske man hänger med Jennie när hon ska fira sin kusin? Är ledig imorgon, så kanske kan parta lite. Fast utan alkohol, det vill jag inte se av på länge. Mådde verkligen skit hela onsdagen, och kände verkligen för att bara kasta mig ut från Mickes balkong. Usch, inget roligt alls.

Jobb till klockan fem är det som gäller idag, och jag är faktiskt taggad för det. Solen skiner lite idag, så det blir nog inte så mycket, men samtidigt är det fredag och många är lediga. Så vi får se vad det blir för dag. Det är bara bra om det kommer folk, så man slipper gå hem för att det är för lite att göra. Såååå, vi hoppas på lite kaos.

Men jaa, finns inte mycket mer att säga, så jag ska sluta ordbajsa.

Vi hörs när jag kommer hem!

pusskram

orkante

nää, det finns så mkt att skriva just nu, så mkt känslor att få ner här. men jag orkar inte, jag har ingen energi kvar, jag vill bara lägga mig i sängen nu och dö. bara dö för en liten stund. slippa alla tankar som flyger runt i huvudet, slippa all ångest och allt de jobbiga som sker just nu..

-

Förresten, det är bara 38 dagar kvar tills vi åker!

KING!

SÖÖMN

Fyfan va skönt de va att sova. Behövde verkligen den där halvtimmen som jag sov. Det känns som om min kropp ska lägga av när som helst, är helt slut.

Halv 8 till sex på morgonen, party rakt av. Helt galet.. 
Men det va kul, och jag gör väldigt gärna om det, haha.

Sightseen i stan igen, eller vad säger ni?

Vilken jävla kväll..

Ja, sommarlov nudå. Och vilken avslutning!
Dagen börjar vid 8 då jag och Victoria går upp. Vi hoppar båda två in i duschen (ja, olika duschar) och duschar oss rena och fina. Sen knäckte vi första cidern. Vi hade bestämt att vi skulle kröka från morgon till morgon. Vi hade skaffat  oss själva en varsin platta för att kunna hålla igång. Så morgonen börjar bra iallafall.

Sen i skolan (jag var laaaagom drunk) var det som vanligt skittråkigt snack i aulan, jag höll på att kissa ner mig, och tror att hela min rad och 3 rader framåt samt bakåt också hörde att jag va det.
Sen bulle och fika i klassrumme, sen vare BYEBYE skola.
22 augusti sätter det igång igen, men det är jävligt långt dit!

Men så åkte jag och Victoria hem igen, och käkade samt drack vin. Sen drog vi till Nicole, där partyt fortsatte. Sen hem till mig för att kolla matchen. Tyvärr hann inte alla kolla matchen hos mig, de flesta drog hem och sov istället. Jag och Victoria bestämde oss för att också ta en powernap.

Men nu vart det väldigt jobbigt att skriva så jag kör en snabbgenomgång:

Vaknade, fortsatte kröka, såg matchen, Jennie kom och grät - hade blivit slagen i Kungsan, tröstade och sminkade Jennie, åkte in mot stan, fortsatte kröka, kom til hötorget, mötte pullman samt mangan, Jennie åkte hem, fortsatte kröka, träffade på först trevlig sen äcklig tjockis, vandring till slussen för efterfest, tvekade och åkte istället till Lidingö.

Så, klockan hann slå sex innan jag var innanför Mickes dörrar. Så därför ska jag sova mera nu, så jag inte är helt död senare.

Sorry för ett tråkigt inlägg. Ni kanske fattar att mitt internet hemma inte fungerar - SOM VANLIGT`?!

Men när det börjar funka lovar jag att slänga in bilder som togs under dagen (:

puss&kram

-

Snart Jennie, snart drar vi. Och jag längtar. Jag behöver komma bort.
43 dagar kvar


slår någon snart

Fyfan va jag är trött på det här. Trött på min äckliga JÄVLA skitfamilj. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!



Så, någon som har en lägenhet för ett billigt pris att låna ut till mig?

låt



Bara för att denna är ASBRA

-

Jag är död.. Så död att jag inte ens orkar sitta här längre.
5½ timme av ren jävla pina.
Eller du kan ju försöka göra rent öer 150 st sopsäckar med bollar, så får vi se hur du mår efter det. Fyfan..

allmänt bajs

Nu har jag tråkigt.. Tåget härifrån går 26, då jag måste möta upp Micke och ge honom hans nycklar. Sen är det jobbet som gäller, storstädning på G. Inte taggad, må jag lova. Men men, det är pengar där också.
Så jag kommer sammanlagt jobba;
Tors, fre, lör, sön och måndag. SEGT. Men det måste vara positiva tankar nu, pengar pengar pengar,
Måste ta ut ett förskott på denna lön också, så jag slipper ta ännu mer pengar från sparkontot när vi åker.


Jag är taggad på att åka. Jag vill egentligen börja packa nu, för det är en bra feeling när man börjar packa. Det är najs!

Men nu ska jag väl hitta på något roligare. Solen har hittat till Mickes balkong, så jag sätter mig där.
PUSS <3

betald och klar!

PrisspecifikationJennie
Wellman
Pauline
Sivula
Grundpris55485548
Flygtillägg400400
Internetrabatt-50-50
Transfer155155
Avbeställningsskydd200200
Reseförsäkring-plus370370
Summa66236623
Sällskapet totalt: 13246
Betalningsinformation
Slutlikvid13246 SEKSka vara Apollo/Kuoni tillhanda senast: Mån 9 Jun 08
Kreditkort-13246 SEKInbetald den: Tor 5 Jun 08
 
Återstår0 SEK


OBS! Tänk på att det kan ta upp till tre dagar innan vi ser pengar inbetalda via PG eller BG.
Bokningsnummer eller OCR-nummer måste uppges vid betalning via plusgiro eller bankgiro.
Flyginformation
Utresa:Stockholm/arlandaLör 19 Jul 0817:00Flygbolag:Norwegian
Ankomst:AntalyaLör 19 Jul 0821:45Flygnummer:LF 6807
 
Hemresa:AntalyaLör  2 Aug 0822:45Flygbolag:Norwegian
Ankomst:Stockholm/arlandaSön  3 Aug 0801:30Flygnummer:LF 6808
 
Resmålsinformation
Land:TurkietBoende:Apollo club okan tower
Resmål:AlanyaRumstyp:Tvårumslägenhet, Balkong
Reslängd: 14Måltider:Inga måltider
Period:Lör 19 Jul 08 - Lör 2 Aug 08Antal rum/lägenheter:1




NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS!!!

lidingöresa och massa vin

Sitter nu hos Micke, fast Micke är inte här. Den stackarn var tvungen att åka och jobba.

Så, igår. Jag kände mig riktigt duktig igår! Först städade jag och tvättade kläder, sen var jag duktig och åka till banken. Överförde 7.000 kronor till Sanna, också väldigt duktigt!

Sminkade Malin, Helens lillasyster, eftersom hon skulle på bal och hade snällt bett mig om jag kunde hjälpa henne. Och självklart kunde jag ju det.

Men sen då? Jo, sen började jag min långa färd mot Lidingö. Där skulle jag träffa Micke och hans trevliga vän Patrik. De tog en tripp till systemet medan jag blev påhoppad av en 3-försäljare. Han försökte stoppa på mig allt möjligt, men det slutade med att jag gick därifrån med en liten godispåse. Svårflirtad? Javisst!
När grabbarna grus kom ut fortsatte vi våran färd mot "the gräsmatta". Där slog vi ner våra söta rumpor och började skåla. Mycket trevligt!
Där satt vi tills det vart lite småkyligt, och då rörde vi oss mot Patrik, där "festen" fortsatte.
Sen åkte jag och Micke hem till honom, där vi slog på en film och somnade gott.

Här sitter jag alltså nu, ska försöka sova en timme till eller något, så jag pallar storstädning på jobbet idag. Ska vara där vid fyra, och det ska städas in på småtimmarna. Inte roligt, men det måste göras. Och sen att man får pengar för det gör ju inte saken värre, eller hur?

Jaa, sova var det. Hörs senare.
PUSS

Godmorgon!

Jag förstår mig inte på mig själv. Jag har försovit mig tre dagar i rad nu. Men jag fattar inte hur, eftersom jag stäler klockan, och hör den. Sen trycker jag på snooze en gång, och då ska den ringa efter 10 minuter, men ringer 1½ timme senare? Dumma telefon..

Men, ska strunta i engelskan idag, måste tvätta och åka till banken. Gör ändå inget speciellt på svenskan iallafall. Vet inte heller om vi har idrott idag, så jag tar inte med gympakläder.
Efter skolan ska jag sminka Malin, eftersom hon ska på bal idag. Får hoppas att det inte blir katastrof, det skulle ju vara lite pinsamt. Och jobbigt för henne, självklart!

Men, tillbaka till tvätthögen, och sen duschen!
Vi hörs senare!

46 dagar kvar, FATTA DET!

Nu är det klart, uppsatsen är färdig och ivägskickad. SKÖNT! Nu får man bara hoppas på att den var tillräckligt bra så jag kan få mitt VG i textkommunikation. Vore riktigt najs, må jag lova.

Men nu ska jag hoppa i säng, måste upp tidigt imorgon och åka till banken. Ska sätta in pengar på Jennies fasters konto, men måste då först ta ut pengar från sparkontot och sätta in därifrån. Och jag orkar inte göra det på torsdag, då jag har planer, så jag gör det innan skolan imorgon. Passar perfekt.

Det är 46 dagar kvar tills vi åker. Tänkte köra en liten nedräkning här på bloggen, både så ni och jag kan hålla räkningen. Jag kommer dö när det är 2 veckor kvar. ÅNGEST!

Vi hörs imorgon, puss!

allmänt,

Nu har lilla Jennie dragit för att övningsköra. Och här sitter jag kvar, med den där äckliga uppgiften i textkommunikation att göra. Så otroligt segt!! Men det måste göras om jag ska få mitt VG där (: najs.
Är rätt så stolt över mina betyg detta år. 3 VG:n och 1 MVG. Visserligen harjag även 2 IG:n, men de behöver vi inte räkna med, haha.

Sitter just nu och nötar Elvis. Och det finns inget stopp, hans musik är ju bäst! Har man vart tillsammans med en raggare i 3 år kanske? Hmm..

Och jag kan absolut inte sluta tänka på att våran resa nu är bokad. Det känns helt overkligt, och sjukt. Tänk att vi, om mindre än två månader, ligger på en strand och steker, och sedan på kvällen avslutar vi med en jäkla massa festande. Det känns så underbart, att jag inte ens vet vart jag ska börja! Herregud...

Men, ska inte nöta för mycket. Ni kanske blir avundsjuka ;)

FORTSÄTTNING PÅ UPPSATS, I'll be back

Yeees

Eftersom jag precis bytt plattform till denna ''publish me'' så har det inte velat funka. Men nu funkar det, och även mitt internet hemma (:

Och tror ni inte att jag är jävligt glad nu eller? Jag och Jennie har bokat resa nu till Turkiet. 2 veckor ska vi vara borta, och vi ska bo på ett asmysigt hotell.

Härärhotellet!!


NAJSNAJSNAJS!

Så, 19 juli drar hon och jag och festar gärnet!

mööh

Kan man sitta mer underbart skönt, än på det sättet jag sitter nu? Förut satt jag på golvet, men mammas dator i knät. Och som ni alla vet så domnar ju arslet bort efter en sisådär 10 minuter. Det gjorde mitt också, och det kändes som om jag tog på någon annans rumpa när jag skulle massera liv i den igen. (porrigt, eller hur?) Men sen kom jag på den briljanta iden att sno en fotölj ur min käre brors rum, så jag gjorde det, och nu sitter jag som en kung. Jag trivs.

Sen gör det ju bara saken ännu bättre när man får detta skrivet till sig:

Retard micke säger:  du borde ju fatta a tt jag tycker att du är king, för annars hade jag aldrig hållt på sms:a och prata med dig nu

Naaaw, tussegubben. Pluttinuttituttiplussi (:

Jahaja. Nu ska jag väl (som Micke så fint kallar det....?) gå och röka en fet (cigarett) och sen placera mitt arsle (som fortfarande lever) i denna enormt sköna fotölj igen.

Kiss&bajs


helt fantastisk helg

Vart ska jag börja? Det finns inte riktigt ord som kan beskriva hur denna helg har varit.
I fredags satt vi och mös vid slussen, Jennie drog med oss för en jävla massa backar innan vi kom till ett mysipysiställe. Där satt vi och drack lite, pratade och skrattade.
Alkoholen tog fart fort, och alla utom Lillisen var dynga. Men sen skulle vi till Medis, och möta Jennies mamma samt lådsaspappa. Där fortsatte alkoholen att flöda, tills det var dags för stängning och lilla jag skulle hem.

Igår väntades det jobb. Kunde komma in till två, så jag hann ta det lilla lugna på morgonen.
Jobbade till halv sju, städade riktigt ordentligt. Kände mig väldigt duktig och kreativ!

Efter jobbet åkte jag hem till Jennies faster och drack lite vin. Ja, Jennie var också där! Senh bar det av hem till mig, och ''förfestandet'' tog fart. Fixa fixa fixa, sen var det bussen.
Mindre rolig resa dit, men det var hundra gånger bättre när vi kom in. VILKET DRAG, och jag älskade det. Mötte massa människor och verkligen levde livet.

Dock var inte hemresan så kul, då jag var alldeles för full för att fatta själv att jag skulle åka hem. Men nej, jag följde med Fredde och Alex hem till Fredde. Och där tog jag av mig till underkläder och badade i poolen. Klockan var runt fyra. Så det var en blöt och kall Ninni som lade sig i sängen. Men det var lugnt, jag somnade som en stock iallafall.

När jag sedan vaknade av väckarklockans underbara läte, var det bara att masa sig upp och klä på sig. Fredrik var så snäll och lånade mig en stor tshirt som jag sov i. Tanken på att ta på sig klänningen igen var inte så lockande, men det var nödvändigt.

Efter 2½ timmes sömn åkte jag, fortfarande lite småfull(!) till jobbet. Inte det roligaste, men det var värt det!
Idag har jag bara jobbat. Kom ifrån jobbet vid halv tre, efter NADA att göra. Satt då ute med mammsen ett tag, men sen dog min kropp, och jag somnade. Sov till halv nio.. Är jag förvånad? Nej.

Men nu ska jag ut med hunden, och sen sätter jag mig här igen.
puss sålänge <3

RSS 2.0