ferre, fekke, fest

Kalla det vad du vill, men det är precis vad Victoria har tvingat mig till. Jahaja, får väl försöka muntra upp mig lite iallafall. FEEEEEEEEEEEEEST!!!!

....nä det gick inte.. Jaja, vi hörs när vi störs. Puss

rotar längst ner i väskan efter en enkrona

Är så sjuuuukt fattig just nu. Har 1500 kvar på kontot, en planerad resa till Gotland, en skuld på 4000:- till mamma sedan Bulgarien, en räkning från CSN - maaassa grejer. Hur fan ska jag kunna klara denna månad utan att behöva kräla på Malmskillnadsgatan?

Jag har inte varit såhär fattig sedan jag gick i åttan typ, och inte ens hade jobb. Då var det barnbidraget som fick räcka till allt, och på något konstigt vis gjorde det alltid det. Jag förstår inte hur..

Det är sjukt egentligen vad man kunde leva på när man var i den åldern. Jag menar, jag rökte också när jag gick i åttan, jag shoppade, jag åt pizza - jag gjorde allt som jag gör idag. Hur fan kunde jag klara mig på 1050:- då, när jag inte kan klara mig på 4000:- nu? Jag förstår inte det, och jag kommer aldrig förstå.

Måste borja jobba som ett as istället.. Faktiskt.. FAN!


disneykväll

Nu var det alldeles för länge sedan som jag hade en disneykväll. Så ikväll blir det av! Pochahontas (stavning?), Anastasia, Lilla sjöjungfrun, Lady&Lufsen - you name it. Har skickat sms till Victoria om hon skulle joina, men inget svar där inte. Sover hon, må tro? :)

Så det bär av till shell senare ikväll för att köpa lite gott till denna kväll. Vill du joina är det bara att höra av dig! <3

tisdag

Ännu en alldeles för vanlig dag har avklarats. Efter ungefär 5 timmars jobb åkte jag och Malin till Alleplan för att tjocka i oss pizza samt sola solarium. Måste få bort äckliga bikiniränder samt behålla brännan (!!) och då ville hon joina. Var  väldigt trevligt, så tack för det!

Är ledig imorgon, förjävla skönt. Funderar på att träna på kvällen, faktiskt. Även fast jag har en förjävla hosta så är det nog dags att komma igång med träning och annat nyttigt. Har trots allt årskort på SATS, så varför inte lixom? Men först under dagen ska jag krama och pussa på Wellman under lite fika och mys. Har mycket att berätta!! Sen blir det grillning hemma på tomten, och sen gym.

Har blivit otroligt sugen på att ta tag i mitt liv nu! Börja jobba heltid, flytta hemifrån, fixa kroppen, fixa mitt liv - helt enkelt. Egentligen jävligt enkelt, om man tänker efter. Heltid börjar jag med efter Gotland, gymkortet ligger i plånboken. Det är bara lägenheten som fattas - och körkort såklart. Men det kommer det med någon dag!

Nää, nu jävlar ska vi börja ta tag i saker och ting! YEEEY!


tillbaka till det normala

Nu har vi varit hemma i en vecka och det känns verkligen att man har fallit tillbaka till vardagen. Man sover, åker till jobbet, jobbar och svettas, sen åker man hem. Kollar tv och somnar om. Helt annorlunda mot var det är när man är utomlands. Där sover man knappt, vaknar trött, skiter i den förbeställda frukosten och går direkt upp till poolen. Letar plats på en solstol. Ligger och steker och badar emellanåt tills klockan slår tre. Då är det dags för käk så man går till närmaste lockande restaurang, äter lunch/brunch (vad ni nu vill kalla det) sen går man upp till hotellrummet och sover. När man sedan vaknar är det dusch, sminkning och "tagga till" som gäller. Sen utgång hela natten lång, man kommer hem vid fyra tiden och somnar.

SÅ HIMLA MYCKET BÄTTRE! Är redan sjukt trött på att vara hemma, och ändå har jag bara jobbat 3 dagar..? Men nu är det ungefär en vecka kvar till gotland, sen efter det börjar jag jobba heltid på cafét. Hade egentligen lovat mig själv att ALDRIG börja heltid där, men vad ska man göra när man har varit för lat för att söka annat? Måste ju ha pengarna.

Men det kommer bli GRYMT skönt med pengar på kontot igen. Har 1 krona kvar på sparkontot, och 4000:- i skulder till mamma efter resan. Fick även hem brev från handelsbanken igår där det stod att pengar kommer dras automatiskt från mitt konto eftersom det blev överdraget i Bulgarien. Jag visste att det var en avgift när man skulle ta ut pengar, men inte fan trodde jag att det skulle kosta 35 jävla spänn!

Men men, nu har jag redan babblat för mycket om alldeles för tråkiga saker! Nu till roligare!

Imorgon ska jag ha en mysig heldag med Wellman! Fika, lite skvaller och skitsnack ska fylla våra timmar tillsammans, och mycket kaffe ska vi dricka! Ser  fram emot det. Torsdag vet jag inte riktigt vad som händer, men den luckan hinner nog fyllas. Fredag ska söta Apelskog fira sin 20årsdag ordentligt (hon fyllde nu i fredags) så det blir utgång och grejer. Lördag blir det hejdåpartey för gulle-Elin då hon drar till australien ett bra tag. Utgång och pussande på henne.

Och förresten! Jag har ju inte berättat om Seth! Fast det är en historia för sig, haha. Men jag kan iallafall säga att hjärtat slår lite snabbare när jag ser honom, så ni fattar nog hur läget ligger till (:

Nu ska jag fixa tvätten och borsta tänderna, och sen blir det jobb.
Skriver någon annan dag! PUSS <3

bulgarien 09

Så, vart fan ska jag börja? UNDERBAR resa, fylld med kaos, spänning, fylla och självklart sol&bad. Min kamera vart snodd andra (eller var det tredje..?) dagen, så bilder har jag tvärr inte mycket av. Tog några stycken med mobilkameran, men det är inte såna bilder som är intressanta att titta på. Lite bilder på hotellet osv.

Men ja, resan! Det var inte så mycket fylla som man skulle kunna tänka sig. Men det blev några dagar som det blev alldeles för mycket alkohol inblandat, må jag lova. Tänker inte gå in på några smaskiga detaljer, då jag skäms för det mesta. Men vi har varit på skumparty (FYFAN VA KUL) och vi har även tittat på manliga strippor som dansar. Det roliga var att samma dag har vi varit och shoppat lite när plötsligt 3 svenska grabbar stannar oss. De vill sälja biljetter till 2 fester - ladies/kinky night och foamparty. Vi tvekar till en början, eftersom det var ändå 450 spänn, var! Sen nämner dom det.. "Det kommer vara manliga strippor till våra kvinnliga besökare" - "GE MIG BILJETTERNA" sa jag direkt.

Sen möttes man upp på Shooters (gamla grabbarna bus) och började förkröket. Sen gick man tillsammans som i en klunga till Club Orange. Där bjöds det på champagne och musik. Sen bröjade strippningen. Jag och Victoria trängde oss längst fram, fick ett par väldigt arga blickar från de anfdra brudarna. Sen kommer 3 killar ut. Dom ser lite bekanta ut.. Smala är de också... Hmm.. Ja men ja visst, visst fan var det dom som sålde biljetterna till oss!

Både kul, och lite av en besvikelse då man hade förväntat sig stora muskulösa inoljade bodybuilders eller nåt. Men som sagt, vi stod längst fram och skrek som galningar iallafall. Det blir vad man gör det till, eller hur?



Där står vi. Victoria i blå klänning, och jag på hennes högra sida i svart klänning. Observera att killarna tog även av sig kalsongerna (!!!) och körde helikoptern. Två av killarna var tillochmed riiiiktigt snygga - Jim och Skinnet (charmigt smeknamn..)

Om jag ska fortsätta såhär kommer jag hålla på hela dagen, och inlägget kommer aldrig ta slut. Men jag kan sammanfatta denna resa såhär:

Sprit, naket, bad, sol, drinkar, klädångest, killar, tjejer, skumfest, snodd kamera, äcklig hudsjukdom, utseende som en dalmatin, bråk, slagsmål, äckliga snubbar, kladdiga snubbar, pengabrist, promenader, middag, FYLLA, feber och hosta, åskväder, grinig personal, hemlängtan till svensk mat, äcklig botten på havet, skrikiga ungar vid poolen, underbar sol, underbara solstolar, underbara kroppar, cp-ryck i sängen, kramkalas med victoria, och mycket mycket mer. En ny tatuering blev det också. Bild kommer på den snart!

Underbar resa. Skulle INTE banga på att åka tillbaka. Vilka är på? Måste vara fler partygalna brudar nästa gång vi åker!!

onsdag

Idag ska jag tvätta. Jag ska även tvätta de nytvättade kläderna så de plagg jag har med mig på resan är heeeeeeeeeeeelt oanvända och fräscha. Det är då det är som bäst.
Nu har jag väl mest legat i mammas säng framför datorn. Men jag skaaa sätta igång, jag lovar.

Sen ska jag väl städa mitt rum, så det är fint när jag kommer hem. Alltid skönt att komma hem till ett nystädat rum, inte sant?

Det är bara sex dagar kvar.. Helt sinnessjukt.

Idag är det ingen sol.. Men imorgon, på min lediga dag, ska det faktiskt vara fint väder. Hoppas hoppas.

Förresten! Jag är blond nu igen. Tro det eller ej. Skulle färga utväxten. Allt färgades, förutom utväxten... Suck

RSS 2.0