SJUUUUK!

Shit.. Idag känner jag mig riktigt sjuk. Febrig och allmänt konstig i kroppen. Har precis sjukanmält mig från jobbet. Kommer inte klara av att jobba i detta tillstånd.. Får se om det blir någon utgång ikväll, om jag fortfarande mår såhär måste jag tyvärr tacka nej. FAN FAN FAN!

Men jag måste bli frisk till helgen. Ska jobba båda dagarna och kan verkligen inte sjukanmäla mig mer. Kommer behöva jobba mycket mycket mycket nu när sommaren är på ingång. Får fråga några andra på jobbet om de vill vara lediga någon dag, så kan jag hoppa in. Fan...

tisdag natt, och jag är sjuk

Jo, förkyld och hängig. Är trött men kan inte sova. Somnade vid nio och vaknade sedan upp. Vart för pigg för att somna om. Skit..

Imorgon är det piercing som gäller. GALET nervös!! Lönen har iallafall kommit in, så det blir lite shopping på det också. Sen är det jobb 16.30-20.00 och sen hem och fixa sig, dricka lite vin, och sen är det utgång på ingång.

ASNAJS! Massa bilder ska tas denna gång, och skit-trevligt ska vi ha. Jag, Jennie och Victoria. Vi tre, alltid! <3

Men nu ska jag fortsätta kolla lite på desperate houswives och sen sova.
SEE YAA!



ÄLSKAR ER, FRÅN DJUPET AV MITT HJÄRTA!
(och jennie, oroa dig inte, vi är riktiga vänner! *du vet...*)

God morgon!

Nu har mitt internet bestämt sig för att krångla igen, så det fick bli mammas dator istället. Vilket funkar lika bra det! Så, jag vaknade vid typ tolv-tiden. U kom vid halv ett och var här tills nu ungefär. Hans biljävlen fastnade i snön utanför mig, så jag fick gå ut och hjälpa till att putta. Som tur var kom min granne ut och hjälpte till, så jag slapp hjälpa till fysiskt, utan stod där och skänkte tankar och förhoppningar. Haha.

Nu ska jag försöka få hit Victoria så vi kan börja med rummet. Sen är det träning på sats som gäller.
Imorgon är det övningskörning, och sedan gymmet igen med Jennie. Fast denna gång sats i haninge. SKOJA INTE hunkarna det finns där. Ska nog börja gymma oftare ;)

Sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Kanske ska fortsätta med rummet?

Onsdag blir det iallafall piercing, och sen blir det jobba. Kanske shoppa lite därimellan också? Mjaau...

Men nu ska jag uppdatera mig om vad som händer i andras hopplösa liv. Puss!

bra dag, vafan!

Det vart en peeerfekt dag idag! Jobbet var slappt som fan, och jag gled runt och städade lite hit och dit. Ingen stress över huvud taget och jag trivdes som fisken i vattnet! ASBRA med andra ord.
Dock har vi en återkommande kund (kommer vaaarje dag) som luktar kattpiss. Och jag överdriver inte, han får hela "ringen" att lukta äckel. Kunder kommer fram och säger lite diskret; "Euum, förlåt om jag stör, men det luktar kiss här. Kanske det har hänt en olycka..?" och jag får snällt, även jag diskret, berätta att vi har en kund som har dettta problem. Självklart pekar jag inte ut honom, men de flesta förstår när det bildas som en fet ring runt honom, eftersom ingen har lust att äta sin calzone med kiss-smak i luften.
Vi fick gå runt med doftspray runt honom, utan att han märkte, så att kunderna kunde avnjuta sin mat ordentligt. Så det var väl det enda jobbiga idag, så att säga.

När jag sedan kom hem, efter att ha traskat i snökaoset, lade jag mig direkt i soffan och somnade. Sov 2 underbara timmar och kokade sedan nudlar till mig själv. Orkade inte med något stort, eftersom lunchen på jobbet blev kycklingspett med jordnötsås. Utsökt!

Så, en braaaa dag idag! Imorgon vankas det kramar av mamma som drar till österrike, och sen fixa fixa fixa i rummet. Sedan är det träning på SATS med en PT (känns bra att skriva så!) klockan halv sju, och sedan är jag ledig resten av dagen. Känns bra!

Nu ska jag kolla igenom lite bloggar, uppdatera mig lite på Facebook och sen krypa till kojs med en bok. Låter väl bra mysigt?

Vi hörs imorgon gott folk! <3

Kommentarer;
Junitjej - Det vart en riktigt lyckad dag. Det kanske var din lilla "hälsning" som fick den att bli så bra! I sånafall, tack så hemskt mycket!
Jennie - Visste du inte att jag var gjord av gummi? Jag ska testa att sitta sådär riktigt länge, då kanske tårna fastar så. Skulle vara sjukt kul!



söndag

Idag är jag förbannat jävla trött. Fattar inte hur jag ska kunna stå upp och jobba i sju timmar idag. Det kommer bli en lång och jobbig dag, det känner jag på mig. Kanske inte så mycket folk eftersom det är innan löning precis, men kommer inte palla mycket iallafall..

Slutar fem idag, och tänker inte göra ett skit när jag kommer hem. Sova, förmodligen. Sen är det inte jobb förrän onsdag nästa vecka. SKÖNT! Men nu, gå till bussen.

Kära Gud, ge mig styrka för att klara av denna dag. - Om man bara hade varit troende kanske det hade fungerat...

varning! deppinlägg

Jag hatar sånt här. Att vara såhär jävla förvirrad gör mig gråtfärdig. Jag fattar inte varför jag bara inte kan tänka bra saker om människor, bra saker om mig själv. Att alltid vara så jävla negativ mot saker, och när det sker något nytt i mitt liv så ska jag alltid se det dåliga. Jag ska alltid tänka det värsta, och alltid förstora de saker som egentligen inte betyder ett skit.

Jag vet inte vad det är jag är så rädd för. Är det att göra en förändring av mitt liv, som kanske kommer att betyda att jag blir ledsen/sårad/arg? Är jag kanske bara rädd för det som är annorlunda? Som inte passar in i det som jag är van vid att kalla 'mitt liv'?

Jag vet inte hur jag ska hantera detta. Ska jag gräva ner mig? Flytta till Haparanda? Byta namn och personnummer och bli en helt annan person, med en helt annan uppfattning om livet?

Det är så himla mycket jag vill just nu. Saker som jag vill ändra på, men som jag vet att det alltid kommer förbli desamma. Och det är så mycket som jag ångrar att jag gjorde, och saker som jag ångrar att jag inte sa. Skolan tillexempel. Varför tog jag inte bara tag i det och fixade upp mina betyg? - Jo, för att jag vet att jag skulle hamna i samma gamla spår igen efter en vecka. Då skulle jag åter ha tröttnat.
Varfr behöll jag inte kontakten med honom eller henne? Vi skulle ju kunna ha jättekul! - Jo, för att jag vet att vi skulle tappa kontakten igen, allt skulle bara kännas påklistrat och fejkat.
Varför sparade jag inte den där lönen, så jag kunde åka någonstans i sommar? - Jo, för jag vet att såfort det smärtade på kontot, skulle jag springa till banken och sätta sprätt på pengarna iallafall..

Det är väl det som kallas självdiciplin. Att kunna kontrollera sig själv, och när man har bestämt något så ska man hålla fast vid det.

Just nu tänker jag på mycket, men ändå på för lite. Jag önskar att jag hade 24 timmar om dygnet på mig att tänka. Men det har jag inte, och hur mycket jag än vill så skjuter min hjärna bort tankarna som jag så jävla gärna få uppklarade. Men jag pallar inte det just nu. Inte nu.

NU tänker jag tycka synd om mig för ett tag. Jag tänker inte tänka på någon annan än mig själv. Hur svårt det än kommer bli ska jag ta tag i mitt liv från och med idag. Jag ska göra som jag vill, och inte som någon annan behagar. Sådeså, jag ska bli jävligt egoistisk från och med nu (med måtta förstås)

God natt!


Bara för att jag diggar den här bilden


gomorron, gomorron!

Jobb snart. Har sprungit runt som en glad fågel nu på morgonen och känt mig riktigt GLAG! Detta kommer bli en bra dag, riktigt bra. Eller så kommer jobbet vara bajsstressigt och förstöra mitt humör, men just nu tänker jag inte tänka i såna banor.

Detta ska bli min dag!

natti! <3

Nu, efter mycket pillande i photoshop är det dags för mig att krypa till kojs. Imorgon är det jobb som står på schemat, och sen hem och äta tårta, eftersom lillasyster Sabine fyller åtta år.
Mysigt.

Imorgon funderar jag på att ha en mysig kväll för mig själv. Sitta framför datorn, pilla lite med photoshop så man kanske får fram en lite bättre header. Den jag har nu är... ja förjävlig helt enkelt.

Men vi får se hur det blir med den saken.

HÖRS!

filmkväll

Eftersom jag är barnvakt idag så blir det lite film-mys med syskonen. Nu har jag bunkrat upp med chips, godis, läsk och en cider till mig själv. Vi ska se Boogy & Elliot 2 och ha en riktig syskonkväll.

Dagens citat;
Dennis - Nuu.. Eftersom klockan är över åtta betyder det att det är dags för After Eight.

Han menar förstås chokladen, ni vet den med mint i?
Söt lillebror.

Men nu väntar de på mig. Uppdaterar sen med bilder och annat skoj!
PUSS <3

sola!

Jag är ledsen för att vårat solarium är trasigt. För nu måste jag röra mig ääääända mot alléplan. Men det är vad jag funderar på nu.. Jag ska åka till alléplan, sola en halvtimme/25 minuter. Sen fixa mig lite inne på solariumet och sen åker jag till bilskolan.

Det får bli bra, eller hur?

Så det är väl dags att börja klä på mig, bussen går 13:06 - måste gå härifrån 12:56. *plaaanering*

fredagsmorgon

God morgon.

Det blev ingen skola för mig. Jag fattar inte vad mitt problem är. Jag är van vid att sova aslite, men ändå kommer jag inte upp på morgonen längre om jag inte går och lägger mig vid elva typ. Och igår somnade jag halv tre. Vad är mitt problem?
Så det vart ingen matte idag. Men nu är det lov, så jag får väl räkna lite hemma..
..som om det skulle hända.

Körning idag. 14.45 sätter jag mig i bilen och kör i 40 minuter. Så klcokan tre, tänk på mig!

bajs

Nu har jag försökt och försökt. Nu SKITER jag i om det inte funkar.

GOD NATT!

FITTARA!

Nu vill det helt plötsligt inte fungera med headern....?

ko-ost och övningskörning

Ko-ost måste vara den godaste osten som finns. Sådär mjuk, kall och krämig. Jag hoppas att alla vet vilken ost jag pratar om . Det är ju självaste "Den Skrattande Kon - Mild och krämig"

MOOU, så jävla gott! Kan ta ner på rummet och käka hur många som helst.
Det bästa är när man tar en brödbit av skogaholmslimpa, brer ett stooort lager med ko-ost och smetar in allt i munnen på en gång. Man behöver ju inte överdriva med smetandet, man kan ju fortfarande göra det lite diskret.

Någonting mer som är gott, är vanlig hederlig skogaholmslima med smöt, ost och en skinkbit på. Och som grädden på moset så ska man ha två skivor av gurka och tomat. Men allra härligast blir det med en gnutta aromat på. GOTT SOM FAN!

Ska nog upp och göra mig någon/några mackor nu. Borde egentligen gå och lägga mig, upp tidigt imorgon. Fast, det blir nog bara matte för min del, pallar inte psykologi eller geografi. Hem och sova, och sen köra! Woopii!

cigaretter .. :(

Haha, vad tycks om den flygandes/hoppandes lilla ninni då? Jag pallade inte sitta och fixa håret eller ögonen, så den får se lite crazy ut.
Tyckte det var lite kul, hihi.

Just nu önskar jag att jag hade körkort. Jag är i desperat behov av cigaretter, har inga över huvud taget! Och shell är inte öppet, och station är PÅ TOK FÖR LÅNGT! Suck...

Nu jävlar ska kortet tas!


ååååh mut*a..

Jag skulle göra en seriös header, men sen tröttnade jag SOM FAN och gjorde något halv sjaskigt istället. Och nu är det dags för det andra.. Färger och sånt skit. PALLANTE..

Men men, har man väl börjat kan man inte sluta, visst är det så?

köra!

Snart ska jag nog ut och köra igen. Om mamma orkar dvs. Och om min käre bror kommer hem med bilfan. Det gick ASbra att köra igår! Jag ägde verkligen vägarna kan jag lova. Är astaggad på att köra igen. När det går sådär bra vill man ju lixom inte sluta. Ska köra imorgon också, fast hos bilskolan. Måste krypköra...... Kuuuuul - NOT!

Men men, skit samma. Intressant inlägg..

KLART!

Fyfan va jag är bra. Nu har jag städat, dammat, dammsugit och tvättat speglar. Jag är så jääävla stolt över mig själv! Dock kommer det se lite skitit och äckligt ut om några dagar, men jag kan ju alltid försöka hålla det såhär.

Här kommer före och efter-bilder!

 
 
 
  


Visst har jag varit liiite duktig iallafall?

En riktigt bra dag!

Idag känns det bra. Jag känner mig bra. Jag könner mig tillochmed bäst! Jag undrar varför. Är det för att jag har en sån lust till att städa? (Ja jag håller fortfarande på. Hamnar ju här jämt) eller har det något med just denna dag att göra? Kommer det hända något riktigt kul idag? Tveksamt..

Men det känns ju alltid bra att känna såhär, såklart.

Nu ska jag dricka mitt kaffe, röka en cigg och sen blir det skura golvet. SE YAA!

ni är min sol, min vind, mitt hav!



Bästaste bästa vänner <3

jamenjahaja! :)

Nejmen? Sedär ja! Mitt internet tycks ha tröttnat på att inte fungera, så nu fungerar det alldeles utmärkt! Tänk att jag inte märkt detta förens nu! WOHOOOOW!

Planering!

Jag och Victoria ska börja röja i mitt rum på måndag. Nu jävlar ska det börjas fixas! Men målning och nya möbler får vi vänta på tills mamma får arslet ur vagnen så vi kan åka och shoppa lite! ÄR GALET TAGGAD!

Så nu är det rensning och om-möblering som gäller i framtiden. Kul kul kul!

Sportlov nästa vecka också. Planerna är dessa:
- Måndag; Fixa i rum samt personlig träning på SATS 16:30

- Tisdag; Fixa i rum, samt körning 13:00

- Onsdag; Fixa i rum, samt jobba 16:30-20:00

- Torsdag; Inget speciellt eller planerat

- Fredag; Inte heller någor planerat

- Lördag; Jobb 12-18

- Söndag; Jobb 10-17, plugga psykologi.


Intressant vecka.. NOT!




Och nu, ner och fortsätta städa.
Laaaaater!


Mitt nuvarande rum.. KAOS

 
Här har vi då min underbara garderob... Snygg va? kaos...

"Vardagsrummet" - sjaskigt som fan!

Sängen. Måste ta ner den från de hemmagjorda benen. Och ja, det finns en historia till att min före detta byggde upp dessa.. Kaos som fan!

Min "förvaring av saker" - sakerna som jag lägger där så fint, får inte ofta ligga kvar.. Suck
Ser ni även den öööööverfyllda tvättkorgen? Japp, pappa snodde min andra.

Den lite "finare" hörnan. Finare än resten utav rummet iallafall.


Ni ser! Det måste hända något. Såhär kan jag inte leva längre.

inredning

I julklapp iår fick jag som present att göra om mitt rum. Nu är det verkligen dags för en förändring, så jag sitter inne på IKEA och Mio för att hitta lite ideér och liknande. Städade lite innan, och nu ska jag väl fortsätta med det. Jag vill verkligen fixa mitt rum, för nu ser det ut som en blandning av manligt sovrum och slashigt vardagsrum.
Jag vill ha mörkt, mysigt och hemtrevligt.

Det som ska fixas nytt;
- Matta
- Säng
- Skrivbord
- Tvbord
- Lampor
- Tavlor.

Ska även se till att måla den lila väggen till en aning ljusbrun med mörktbruna/guldiga dekorer. Kan det bli snyggt tror ni? Jag ska verkligen se det som ett projekt som jag ska bli klar med. Jag ska vara STOLT över att ta hem vänner och bekanta till mitt extremt mysiga rum.

Ska ner och ta kort nu, så ni får se hur KAOS det är.

Se yaaa!

blää på denna dag

Vet ni.. Nu har jag börjat om på 3 olika inlägg om 3 olika saker. Men efter första meningen tappar jag lusten och fantasin. Så jag skiter i det sålänge...



Gjorde inte provet idag. Åkte och solade istället.. Dumma dumma mig.


godnatt!

Efter en stund på tradera är det nu dags för lilla mig att gå och lägga mig. Att kolla på tradera är rätt kul. Budar lite då och då, men budar inte på någonting som jag vet att jag kommer ''vinna''. Men bara för en kul grej. Och om det nu skulle visa sig att jag vinner något, så har jag inte budat högre än 200-300 spänn.

Så det är ju inte hela världen.

Men nu, sängen. Imorgon, upp halv sju och förbered mig på en kort dag i skolan. Tänker nog inte gå på geografin, då det är meeeer än pinsamt att alltid vara den som blir klar först på provet.. Och även pinsamt när man inte ens kan det.

Så imorgon bär det nog av till solariumet på alléplan, sen hem och sova, och sen gymmet.
Här ska det biffas!

vad häääänder?

Vad händer nu till helgen? Jag vet att jag jobbar hela, plus att min kära lillasyster fyller 8 år. Men jag skulle ändå vilja hitta på någonting. Kan ni säga någonting vettigt och roligt som man kan hitta på en fredag eller lördag kväll som inte kostar allt för mycket, eller som man inte behöver vara uppe så fruktansvärt sent?

Eller om man bara ska ta en helg av filmtittande, och sovande? Skulle nog behövas det också.. Jag har inget liv!

Just det, lite bilder från födelsedagen, tagna under middagen.

    

Ser jag ut att ha roligt? Kanske inte, men det var faktiskt riktigt trevligt. Utgång blev det därefter, och den var också kul! Men så händelserikt var det väl inte, men vad förväntar man sig egentligen när man bara fyller 19?

P.S  - är det bara jag som tycker att jag ser otroligt fet ut på alla bilder? Herremingud, dags att ta tag i träningen och sluta upp med chipsätandet. Woops, har en skål brevid mig...? HJÄLP

tisdag

Jag har egentligen ingenting vettigt att skriva om, men jag fick en konstig känsla i magen om att det var dags för en uppdatering nu. Så det kanske kommer något intressant i skrivande stund?

Imorgon har jag geografiprov, vilket jag absolut inte har pluggat till. Jag har inte ens en aning om vafan det är för prov, och vad det ska handla om. Det kan vara för att jag inte gått på mina geografi-lektioner så himla ofta. Knappast något, faktiskt.
Vad hände lixom med plugg-teamet? Vi skulle ju träffas och plugga tillsammans? När hade vi tänkt att göra det? HALLÅÅÅ?!

Så, jag sitter här och har en miljoner saker att utföra egentligen.
Bara en kort sammafattning i form av en lista:
1. Ringa Tele2 angående mitt fitt-internet
2. Skriva alla uppgifter till textkomunikationslektionerna (långt ord..)
3. Göra de 2 religionsproven - hinduism och islam
4. Göra alla grejer till svenskan, vilket är mycket
5. Lämna in min älskling (mobilen) på lagning eftersom högtalaren är trasig
6. JOBBA! Måste få in pengar nu till London
7. Klippa min hunds klor (!)
8. Städa rummet
9. Göra geografiproven
10. Läsa färdigt trafikkunskapen, så jag inte hamnar efter.

Detta är egentligen saker som tar typ 5 minuter (iallafall vissa) men inte fan sätter jag mig ner och göra det! Jag skjuter gärna upp saker och ting. Jag menar, när det gäller internet tar jag istället mammas dator, när det gäller mobilen och högtalaren använder jag istället handsfree. När det gäller hundens klor, jaa, då glömmer jag helt enkelt bara bort det.

Jag är en meningslös människa som inte borde få ha saker att ta hand om, eftersom de aldrig blir gjort.

framtiden?

Jag och Victoria har ett intressant samtal just nu. Jag pratade även med Fison om detta idag. Vi är 19 år nu, snart 20. Snart är det dags för oss att stadga oss och skaffa oss familj. Om man tänker på den ''perfekta familjen'' ser den ungefär ut såhär;

- Pojken och flickan träffas när de är runt 20-22 år. De lever ett äventyrligt liv där de reser och upplever saker tillsammans. De trivs i varandras sällskap och allting flyter på. Efter 2 år av lyckligt förhållande går mannen ned på knä och friar till den lyckligt ovetande kvinnan. Samma dag berättar den unga och söta kvinnan att hon väntar deras kärleksbarn. De är jättelyckliga och kan inte se ljusare på framtiden.

Nu har det alltså gått 4 år sedan dom träffades. De har hunnit bli 24-26 år, och det är egentligen nu allvaret börjar. Vid denna tid ska de ha fast jobb, ha ring på fingret och en riktig sån där svensson-vardag. De kliver upp på morgonen, kindpussas när de möts i köket för den där kaffen som de så kraftigt är beroende av, de ''hinner inte'' ens pussas ordentligt, eftersom det har blivit en del i vardagen att det är deras barn som står i centrum.
Kostymerna åker på, och likaså gör det falska ''hej jag älskar mitt jobb''-leende på och de sätter av till dagis för att slänga av ungarna och sedan åka till jobbet där de nu ska spendera 8 timmar.

När de sedan kommer hem har de inte mycket tid över. Nu är det mat som ska lagas, ungar som ska badas, räkningar som ska betalas, tvätt som ska hängas, golv ska dammsugas. Ingen tid över för det som de hade så mycket tid för, förr i tiden. INNAN allt detta.
Det är såhär deras liv kommer se ut i 18 år framöver. Då kanske deras barn har börjat sköta sig själva, eller kanske bättre; flyttat hemifrån.

Jag vill inte ha det såhär. Jag vill gifta mig, absolut. Men vill man verkligen ha det såhär?
Och om det ska se ut såhär, så har jag ganska bråttom med att hinna en man som jag kan tänka mig att leva resten av mitt liv. Jag vill vara ung när jag gifter mig, och jag vill vara ung när jag skaffar barn.
Man har så mycket drömmar om hur man vill att ens liv ska se ut. Man vill ha det perfekta förhållandet, där man verkligen kommer älska sin man i nöd och lust, sjukdom och hälsa.
Men hur ska man kunna vara så säker på att den där kärleken aldrig kommer dö? Jag vill hitta den kärleken som min mamma såg i min pappa, jag vill hitta den passion som de kände, och fortfarande känner för varann. Jag vill  inte sitta där, fast i ett förhållande som man håller i, bara för barnens skull.
Mina föräldrar har varit gifta i 20 år, i sommar blir det 21 år. Men hur stor är egentligen chansen att man verkligen hittar sin livspartner? Hur kan man vara så säker på att man alltid kommer älska varandra?

Tänk om det inte kommer bli som man alltid har drömt om? Jag kanske blir den som gifter mig 4 gånger och har 2 barn med olika pappor. Eller så kanske man slutar upp ensam. Utan barn, och utan äkta make.

Man ska verkligen inte tänka såhär. Det är illa, och man får ångest över att inte veta hur allt kommer sluta. Kommer jag ha en man som sitter där vid sjukhussängen när det är dags för mig att säga farväl till världen? Kommer jag ha en man som står svimfärdig brevid mig när jag föder våran kärleksbarn?

Varför kan jag inte ha den gåvan att kunna se in i framtiden, så jag kan se om jag avslutar mitt liv lycklig, eller om jag kanske kommer bli som de griniga tanterna på jobbet, som inte har någon annan att prata med än kassabiträdet på cafét (dvs mig..)

Skrämmande. Jag vill inte bli vuxen...
Förlåt att det blev en bok av detta, men det finns så mycket att undra, så många frågor som man inte kommer få svar på förrän den dagen kommer.

så var man 19

Så var det över. Nu har man fyllt år, och så är det 364 dagar kvar tills den RIKTIGA dagen kommer - 20årsdagen! Jag menar, 19 är ju en sådan värdelös ålder.. Usch usch.

Men lite roliga saker fick jag iallafall. Det vart en weekendresa till london med mamsen (<3), nya högtalare till datorn (har verkligen behövs. VÄRSTA BASEN NU!) och presentkort från Victoria på H&M för 600 kronor. Och såklart, en väska av moster. 500 kronor av farmor.

Weekendresan bär av 5-8 mars. Och det kommer bli suuupertrevligt!

Jaa, det var det. Riktigt roliga saker det där, och det behövs också!

Sen vart det utgång med Victoria, och det var också riktigt trevligt. Det blir även utgång imorgon, då det kanske blir lite fler som följer med ut (?)

bra där

Jag råkade visst "försova" mig lite. Fast jag kommer inte komma mer än 20 minuter försent. Ungefär då det är dags att gå ut på rökpaus med bästa läraren, Anna. Har käkat frukost som bestod av skinksmörgås och varm choklad. Lite mysigt sådär.

Efter skolan åker jag och Victoria till centrum och skaffar oss lite hårfärg. Dags att bli lite ljushårigare, eller vad säger ni? Kanske tillochmed blont till sommaren? Jobbar på med slingor iallafall, sen får vi se vart det leder.



Blond vs. Brunt

natti

Nu är det dags att sova. Skola imorgon, och om man ska ha någonting att plugga till när vi startar nästa vecka, är det ju bra om man är där också. Tycker ni inte? Haha.

Så morgondagens planer är att åka till skolan, och sen åka hem igen. Vi får se om jag och Victoria kanske färgar håret? Skulle vara rätt bra, då jag ser äcklig ut i min nuvarande frilla.

Menmen, sova var det. Hörs kanske imorgon.
puss

YES

Nu är jag faktiskt mer taggad än någonsin på detta med att börja plugga! Jag har nu även fått med Anna, som väldigt gärna ville vara med i ''pluggisgruppen'' med mig och Apelskog.
Så nu är det bestämt, nästa vecka åker glajjorna fram och näsan ner i boken. HÄR SKA DET ARBETAS!


  

bild

Tänkte bara visa en bild hur jag såg ut ikväll när jag tog min voffsing på en runda i det kalla. Pappas jacka och mammas skor. Båda en aning för stora...





Sorry för kass bildkvalitet. Zoomen på kameran har blivit sämre...?



Och sorry för att jag ser så sliten ut. Kan man skylla det på kameran också?

bröstpiller

Haha, jag och en hemlig person (hon vill ej att hennes namn ska skrivas ut här) har beställt såna här roliga bröstpiller. Det är ett piller som du tar två gånger om dagen i 6-8 veckor och vips, så växer dina bröst med 2 kupstorlekar. NAJS! Och de var inte så förjävla dyra, så varför inte testa lixom? Jag tror egentligen inte på sånt där, så kommer inte bli speciellt besviken om det inte fungrerar!

Och nu är det bokat att jag och Wellman ska börja gymma. WE GO GIRL! Ska ringa till SATS på regeringsgatan och se om jag kan boka en tid för en ''rundvandring'' av en ''coach'' så man kommer igång.
Nu ska jag kanske äntligen börja mitt nya liv? Hoppas, hoppas.

Men vi vet alla att jag kommer falla tillbaka i samma gamla spår. Ingen träning, mycket skräpmat, dålig sömn, mycket skolk, jobb och rökning.

Jag kommer då aldrig förändras..!

jobb&jobb&jobb

Jaha, jobba på onsdag nu. Måste jobba så mycket som möjligt nu när mina pass kommer gå ner. Kommer inte få jobba torsdagar och fredagar längre. Så då måste jag alltså ta alla de pass jag kan få. Jaja, sånt man får leva med när man är pengakåt som jag.. DET SUGER!!

Men ska även kolla med Mattias (fån Ringens café) om han kan avvara några pass till mig. Några kvällar och sådär. Måte jobba så mycket som möjligt nu, om jag ska kunna ta mitt sista sommarlov innan allvaret med heltidsjobb och grejer börjar. Jag vill bara att det egentligen ska börja nu, så man kan slippa att jobba efter skolan, och hela helger. Man har ju inte tid för någonting! Men ska försöka se till så jag kanske kan börja gymma måndagar, torsdagar och kanske fredagar. Det är då jag kommer vara ledig. Tror jag..

Åh, deppig jag blev nu igen då.


Givande dag

Sitter nu och dricker kaffe och käkar chokladboll. Mer slapp får man ju bli. Är galet kissnödig, men pallar inte ens röra mit till toaletten. Vet inte vad jag ska hitta på just nu, men jag orkar inte röra mig från mammas dator, så jag blir väl sittandes här tills det är dags för mig att ta hunden på en vända. Sen är det väl sängen som gäller för mig..

Jag och Apelskog har nu bestämt att vi ska bli pluggkompisar. Vi startar redan nästa vecka. Då blir det dags för oss att fixa upp det vi missat, och försöka komma ikapp med rester och sånt skit. Vi får plugga med massa kaffe, och te. Lite godis och snacks på sidan om, lite mysig musik och sådär. Låter väl bra? Det måste fungera. Och om det ska göra det, måste jag även ha någon som sporrar mig lite också.

Ska även kolla med Wellman om hon och jag kanske kan börja träna. Nu har ju hon skaffat kort på SATS, och då kanske man kan joina henne och försöka komma igång..?

Nu jävlar ska det tas tag i grejer!!

RSS 2.0