KLAGA KLAGA KLAGA

Såhär grinig har jag inte varit på hur länge som helst. Jag känner för att slå någon. Antingen det eller att sätta mig ner på marken och gråta som ett barn. Jag vet inte vad som kommer vara skönast efteråt.

Jag har jobbat nu i sex dagar i rad. Det är inte mycket att göra på jobbet, tvärtom, det är INGENTING! Jag bara står där i fem timmar och ser allmänt sliten ut. Och det är samma sak varje dag.
Jag vaknar upp vid tio och går och lägger mig i solen. Börjar åka mot jobbet vid tjugo över två. Jag kommer till jobbet ca 14.45 och måste då byta från mina somriga shorts till äckliga jeans, och mina fina gladiatorskor till äckliga svettiga tofflor - för man får ju absolut inte använda skor som visar tårna, det är äckligt - så därför är strumpor ett måste.
Sen ställer jag mig där. Klistrar på det där fejkade jävla smilet och pratar trevligt mot de kanske 10 kunderna jag har på hela dagen. Fyra timmar senare börjar jag städa. Diska, torka, plocka undan, fylla på, stänga av och diska igen. Sen, klockan åtta, är jag klar för hemgång.

HATAR ATT JOBBA. Och sen ska jag vara sådär hjälteaktig och duktig och hjälpa mina arbetskollegor genom att ta deras pass när de inte kan. Det slutade med att jag har nu jobbat Torsdag till Onsdag, ledig torsdag, jobb fredag till söndag.

Mina fötter dunkar av smärta, och mina vader skriker efter nåd.

Jag åker till Bulgarien om en vecka. Jag har inte ens börjat packa. Varför? Jag har inte tänkt på det. Känner jag mig stressad? Ja..

Jag orkar inte vara mig just nu..

Bajs

skitväder

Herremingud va det regnar! Det verkligen smäller mot tak och fönster. Nåstan så man vill sjukanmäla sig från jobbet och lägga sig på altanen och lyssna på allt. För det jobbiga är att mitt paraply ligger hemma hos Anna, så jag kommer vara dygnsur när jag kommer till jobbet.. Galet.

Sånt här väder får mig att längta som fan till resan. Jag och Victoria åker till Bulgarien den 7/7 och är borta två jävla veckor! UNDERBART! JAg måste dessvärre köpa ett nytt minneskort till kameran, så jag slipper tänka på hur många kort jag tar osv. Men det är luuugnt, det fixar vi.

Men nu måste jag ner i rummet och börja klä på mig, så jag kan åka till jobbet nån gång.
Tjingeling! <3

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Yes, nu är det över. Och vilken JÄVLA dag det blev. Så jävla underbart!!!!! Jag tror nog inte att jag någonsin varit så lycklig som jag var den dagen. Vi började med champagnefrukost hemma hos Nicole. Sen var det bara att psyka loss till skolan, och sitta för många timmar i aulan.

Efter mycket om och men var det äntligen dags! Vi sprang ut, med ballonger, tutor och en jävla massa skrikandes. Sen var det flak. BÄSTA FLAKET!

Sen hem och börja kröka. Och självklart öppna presenter. Jag fick en resa till Bulgarien med underbara Victoria! 7/7 åker vi och är borta i 2 JÄVLA veckor. Så jävla underbart.

Men nu är det över. Slut på det roliga, kan man ju säga. Men åh, va underbart det var.

Nu ska jag och Victoria dra till gymmet, den ska jag till ett café och sök nytt jobb. VI HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRS!

RSS 2.0