Jag är så jävla bra!

Va duktig jag är. Jag börjar denna sista termin med att skolka. När jag tittade på klockan och insåg att jag skulle behöva stressa så struntade jag i det istället. Jag är så förbannat duktig, eller hur? När ska jag ta mig i kragen och fatta att detta är allvar?

Visst var det bara idrott, där vi ändå bara ska sitta och prata, eftersom inga lektioner börjar på riktigt förens nästa vecka. Men det börjar ju bra, eller hur? Ååååååh.

Planerna för idag lyder;

Skola 12.40-15.05
Åka till centrum med Victoria
Färga min äckliga utväxt
Mysa med Victoria
Kanske träffa Simon (?)
SOVA

Jag kom på en till grej som jag inte är bra på;
Sova! Jag kan verkligen inte sova. Igår kom jag hem runt halv tolv, men satte mig vid datorn och pillade. Kom inte i säng förens vid ett, och då ringde Victoria. Så jag pratade en stund med henne, och sen var klockan två igen.
Ikväll blir det inte sent, för jag börjar 08.15 imorgon, och det är en riktig lektion, så den måste jag gå på. Roligt? Nej.

Men däremot slutar jag 10.50 på onsdagar, så jag är rätt nöjd iallafall. Hur man nu kan lyckas med att vara nöjd med skolan är en finurlig fråga..

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova en stund till.

Hörs kanske sen.

NAJS SCHEMA :)
Klicka här för att se och skriv in M06

måndagskväll

Jag kan inte säga mycket mer än att denna kväll har varit full av skratt, sång och gemenskap. Tjejerna från Barnadiset är verkligen guld värda, och det gör verkligen ont i kroppen när jag tänker på sättet vi splittrades på. Jag tycker att det är så fruktansvärt synd att det behövde sluta på detta sätt.

Men att vi fortfarande har kontakten kvar, hoppas jag kommer hålla länge. Ni får mig att skratta på ett sätt som jag inte ofta gör. All cred till er tjejer <3

Vägen hem från alleplan (för att det som vanligt inte gick någon passande buss) var iskall. Jag trodde att jag skulle avlida efter halva vägen, och tycker fan att det var frost på en utav bilarna jag gick förbi. Men jag får ju skylla mig själv, som skulle ha klänning och strumpbyxor på mig. Så, jag ska inte klag..
Jo, det ska jag: ÄCKLIGA SVINKALLA SKITSVERIGE!!

Men som ett fint avslut på detta inlägg avslutar jag med denna låt/video.
Den här låten påminner mig mycket om en person, som alltid kommer finnas i mitt hjärta.
Vad som än händer <3



måndagmorgon

Skola snart. Det jag börjar med, självklart, är att skolka. Eller skolka och skolka, jag orkade bara inte gå på mentorstiden. Jag vet att de bara kommer snacka om ''skolan trivselregler'' och annat tjafs, och det pallar jag inte gå på.

Så istället börjar jag tjugo över tio, med religion. Det sög ju, kan jag lova.. Hatar religion, men framför allt hatar jag läraren. Och han hatar mig lika mycket. Hade honom i naturkunskap, och vi var inte bästisar kan jag ju lova. Men detta år ska jag fjäska som fan för honom, bara för att. Och vara duktig, för då måste den jäveln sätta bra betyg på mig, hur mycket han än inte vill. Mwuhahahaa!

Bio idag med brudarna. Mycket trevligt! Den börjar 20.45 oh vi ska mötas upp utanför Taco Bar kl. 19.30. Gott det ska bli med käk! Får bara hoppas att jag får in mina pengar rätt, annars för chefjävlarna stryk.

Kollade nyss, LÖNEN HAR KOMMIT! Duktiga chefjävlar.

Saldo:4 317,65

Känns bra.. :)

Men nu; sminkning och fixning.
Hörs kanske när jag kommer hem. PÖSS

det är fel på mig

Jag måste ha allvarliga sömnproblem. Här sitter jag igen, nu tio över tre, och är vaken. Jag ska upp klockan sex halv sju för att åka och jobba. Jag måste till en läkare och fixa roliga piller.

Så imorgon är dagens planer;

Jobba 9-17
Träffa Simon för en fika
Boka biobiljetter tills på måndag
SOVA

Måndagens planer;

Skola ??-??
Ungdomsmottagning och snacka p-stav
Betala min skul tillbaka till mamma, 1300:-
Bio med brudarna, kanske en drink efteråt?

Så, mer har jag inte planerat (:
Men nu ska jag försöka sova, natti <3

Nu är det igång igen

Sådär ja, nu har skolan börjat och det är dags att at tag i sina dagliga normala rutiner. Skola på vardagar och jobb på helger. Utgång på fredagar.. Vara död och sliten på söndagar. Lördagar kan man göra något utav det, gå ut eller vara död.

Både idag och imorgon kommer jag vara död. Har sovit alldeles för lite denna vecka, så ska ladda upp inför nästa helg istället. Inte för att jag inte kommer jobba nästa helg, men det kan vara skönt att kunna gå ut och vara taggad på det också. Kommer jobba mycket nu i framtiden. Måste börja spara en hel del pengar så jag kan åka utomlands tre veckor nästa sommar.

Tre veckor, plus en vecka på gotland. Jag måste hinna med Gotlandveckan. Har inte följt med på 2 år nu, så det är dags. Eller ja, jag kom ju dit när det var tre dagar kvar på resan, men iallafall. Det tänker jag inte missa.

Ochpå måndag blir det bio. Trevligt trevligt. Ska gå ut med Barnadiset-tjejerna, och det kommer bli mysigt. Kanske har skrivit om det innan..? Skit samma, på bio ska vi iallafall.

Men jag kanske skriver om några dagar igen. Vi hörs.

Kan inte sova

Efter en väldigt händelserik söndag har jag väldigt svårt att sova.
Detaljer om den dagen kan ni få när ni träffar mig, orkar inte skriva ner allt här. Men den var iallafall väldigt trevlig!
Har sovit hela dagen idag, jag och Victoria vaknade upp runt halv sju tiden av att Cepeskalle ringde. Han skrattade åt att jag sov - hmpf!
Sen har jag bara ätit, och suttit på altanen. Lyckades somna vid halv elva tiden i soffan, och sov till två. Hur ska jag kunna sova nu? Och jag som måste jobba imorgon?

11-20 är de timmar jag ska jobba imorgon. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra, då jag kommer komma i lunchtid, alltså den stressiga tiden. Och jag som inte riktigt lärt mig allt. Det är frukansvärt mycket priser som jag måste lära mig, och jag vill helst göra det nu. Så, imorgon blir det att ha huvudet på skaft och vara smart.
Då kan man ju inte vara trött och halvsova i något hörn. Tror inte att det uppskattas av chefen.

Va skönt att ha ett jobb där det innebar att sova...

Så, sova var det ja. Kanske skriver imorgon, eller något.
Puss&Kram

uppdatering

Mycket har hänt, lite kan berättas.
Men jag kan ju iallafall tala om att slutet på den här sommaren har inte varit mer än alkohol och mera alkohol. Så tills vidare kommer jag ta det lugnt med den delen, så min lever kan börja känna livsglädjen igen.

Nu ska jag snart in till stan och möta upp Anki och Pia, kanske fler (?), och ta en fika. Var hemma hos Pia i fredags och hade lite tjejmys och snackade skit.Jättetrevligt.
Vi bestämde också att vi skulle gå på bio den 25:te och se Mamma Mia. Jag kommer aldrig vilja tappa kontakten med dessa tjejer, de var den stora anledningen att jag inte ville sluta.
Men nu till det roliga;

Jag har äntligen fått en nytt jobb! Jag jobbar numera på caféet inne i Ringens Centrum. Jag provjobbade där igår, och de sa att jag fick jobbet. Så jag börjar mitt första pass om en vecka. De kanske ringer mig under veckan, ifall det behövs hjälp. Nu jävlar ska Barnadiset bort, alla spår ska sopas bort.

Men ska börja röra mig mot stan nu, så jag uppdaterar väl om några veckor igen.
puss&kram

-

Jag kan inte sova. Jag kan inte sluta tänka på turkiet, och hur jävla gärna jag vill vara tillbaka där. Det fanns verkligen inga problem. Inga problem som jobb, eller liknande. Problemet jag hade där, var väl pengarna.
Tretton tusen, drygt, söp jag upp där borta. Men det var värt det, jag mår inte dåligt någonstans för att jag gjorde av med den summan pengar. För de fick mig att må bra, de fick mig att njuta av livet.

Nästa sommar ska jag tillbaka. Jag skiter i om jag ska behöva ta ett lån, jag ska dit. Och då ska jag vara där i tre veckor. Jag ska jobba, om jag nu lyckas hitta ett nytt jobb, och jobba mycket så jag slipper ha tankarna om pengabrist där nere. Jag ska leva livet mer än vad jag gjorde denna gång.

Jag är trött på allting just nu. På allt och alla. Jag vill vara själv, samtidigt som jag inte vill vara ensam. Men jag pallar inte med folk just nu, jag pallar inte att höra andra människors åsikter och att vara trevlig och glad hela tiden. Jag kan anses som en jävligt glad person, men även en glad person kan ha sina dagar när allt är skit. Nu har mnin period hållit på en vecka, sen sen dagen jag ställde resväskan innanför dörren. Det var då jag visste att jag var hemma igen, hemma och tillbaka till allt skit jag varit så glad över att slippa..

Men skit samma, nu ska vi börja se fram emot nästa resa. För det ska det bli. Det har jag bestämt.


Jaha

Gotland nästa då (:

Det blev bestämt efter några sms från Victoria att jag ska till gotland, redan idag. Det var ju verkligen inte anat. Men, vad gör man inte?

Så, in i duschen nu, och sen är det packa (igen) som gäller.

Gotland, here I come (:

bilder

Nu kommer bilderna från turkiet.
De kommer inte vara i ordning, och jag pallar inte heller skriva en förklaring. Ni får använda era fantasier (:

BÄSTA RESAN EVER!











hemma igen

ASSÅ JAG SKOJAR INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Vilken jävla resa. Det var med tårar i ögonen som jag lämnade paradiset. JAG VILL INTE VARA HEMMA! Jag har nog aldrig haft det så bra som jag hade där. Nu ska det sparas pengar, för jag ska tillbaka dit nästa år.

Jag kommer inte orka skriva allt jag gjorde, så jag kommer lägga ut bilder och sen lite förklaringar till vardera.

Kommer inte kunna sova inatt........

Vi hörs imorgon, nu måste jag sova <3

RSS 2.0