krökisch

Sitter nu hemma med Jennie och har lite krök tillsammans med henne. Vi dricker vin som smakar enbart socker, men annars är det okej ;) Den lilla plutten åker utomlans imorgon, så vi måste ju fira att hon åker. HAHA.
Snart kommer Anna och Jennie, så det blir fortsättning på kvällen lång framöver. TREVLIGT!

Men nu ska jag gå och fortsätta kröka. Bilder kommer ikväll, eller så.
PUSS


sooolen

Asså, nu sitter jag coh överväger om jag ska åka till haninge eller inte. Vet inte riktigt om jag orkar åka nu. Kanske ska sitta hemma istället, tills det är dags för ett (eller två) glas vin på kinan. Jag tycker att det låter mycket bättre, inte sant?

Det är riktigt skönt väder ute. Gick med Sulan till södergården, och tog faktiskt den lite längre vägen, eftersom solen lyste på så skönt i ansiktet. Riktigt vårit, må jag säga.

Pratade precis med Helen, från jobbet. Vi kom överens om att jag jobbar öppning istället för stängning imorgon, och det är ju skönt! Verkligen. Gillar inte att stänga, det är tråkigt och väldigt jobbigt. Men jag stänger på söndag. Visst, det är skönare att stänga en dag i helgen, istället för två. Men det gör att ajg stänger lör-sön nästa helg istället, men det atr vi då tycker jag.

Nu ska jag glo på lite scrubs och dricka upp mitt te.
PUSS

fredag

Åååh, så underbart att få sova ut! Men hade sovit länge om det inte var för att min mamma ringde och sa att jag behövde gå ut med hunden. Och det är inte så farligt, eftersom solen skiner, och jag ändå behöver köpa cigg. Så han får följa med till shell när jag handlar.

Sen ska jag hem och sminka mig, för att sedan åka till haninge (?) och köpa lite grejs. Lite nya halsband och örhängen, sånt tjejtjaffs lixom.

Somnade runt halv 5-5 inatt, men det var skönt att dra ut likte på tiden och verkligen ta till fördel att jag är ledig.
Men jag uppdaterar är jag kommer hem sen.

PUSS <3


Time for bed

Klcokan blev lite mer än vad jag räknat med, men vafan - jag är ledig imorgon. Då spelar det ju ingen roll hur länge man är uppe, right?

Men nu ska jag iallafall ta med mig mitt täcke och lägga mig i sängen.
Ska sova riiiiktigt länge imorgon!

PUSS <3


scrubs igen

Dags för några avsnitt av scrubs igen, sen är det nog sängen som gäller.
Jag ska försöka sova så länge jag kan imorgon.
Sen är planerna att träffa Jennie (Apelskog) och shoppa lite smycken, och sen är det dags för middag. Det ska bli riktigt trevligt, att bara sitta och snacka skit och pimpla vin. Riktigt mysigt.

BTW, så är JImmie en riktig bangare som bangar på att komma hit och kolla film. Tsss.

scrubs

Nu har jag tittat på scrubs, 2 avsnitt. Jag tänkte se några till, för jag känner mig inte trött, än.

Imorgon blir det middag med Jennie och Jennie på kinan. Ska ta ett glas vin, och smöra för Jennie hur mycket vi kommer sakna henne när hon är borta, aight Jennie?! Sen på kvällen vet jag inte vad som händer, vi kanske sitter på kinan hela kvällen och blir fulla på en flaska vin. Skulle inte banga, faktiskt.

Jag känner mig ganska sorglig faktiskt, eftersom jag fortfarande sitter naken i min morgonrock. Jag har inte klätt på mig sedan jag solade, och det känns ganska så slappt. Har inte haft något smink alls idag, vilket känns skönt. Ska nog kila iväg en stund till toaletten och göra rent ansiktet på djupet. Ni vet, med rengöringsgrejs och hela baletten.

Men nu ska jag titta på några avsnitt till, och prata lite med Marie och Jennie.
PUSS <3

hmm..

Kanske dags för sängen nu iallafall? Nu är jag så svullen i ögonen att jag vart trött i hela huvudet. Men kommer man kunna somna? Kanske ska sitta uppe en stund till, kolla på lite scrubs. Hur jag än gör ska jag iallafall gå upp och göra en kopp te. Jag kanske skriver igen, om jag inte somnar i stolen till JD och Turks ljuva stämmor.

PUSS

usch ..

Vilken vändning det blev i mitt humör nu. Jag mår skit, vill bara skrika och gråta ut. Jag hatar det här. Varför ska det vara så svårt med förhållanden? Varför ska det vara så svårt att veta vad man vill, egentligen. Jag vet inte vad jag känner, eller vad jag vill känna. Jag vet inte hur jag vill ha det.
det är så jävla svårt just nu. Jag vill inte förlora dig, men samtidigt vet jag inte om det fungerar längre. Det kanske inte är meningen att det ska vara du och jag.
Men den blicken som du gav mig idag, innan du gav dig iväg, den blicken kommer jag aldrig glömma. Det var en sån sorg i dina ögon, precis den sorg jag känner inom mig just nu.
Du och jag har spenderat nästan 3 år tillsammans, 3 underbara år. Ska de bara ta slut nu, bara sådär?
Ska jag aldrig mer få sova med dig, aldrig mer tvätta dina kläder, aldrig mer behöva städa undan alla dina saker som ligger överallt, aldrig mer få köpa presenter till dig, bara för att se ditt ansikte lysa upp i ett leende. Aldrig mer få säga att jag älskar dig, aldrig mer somna med dig i mina armar. Aldrig mer få skratta med dig framför tv;n, aldrig mer.
Aldrig mer, Simon?

Aldrig har jag älskat så som jag älskar dig, du är världens bästa pojkvän. Du lyssnar alltid, och försöker alltid trösta med dina ord. Du håller alltid om mig när jag är ledsen, och du visar alltid att du bryr dig.
Varför ska det sluta såhär?

Nu rinner tårarna som floder på mig, och jag vet inte hur detta ska sluta. Jag vet ingenting just nu.


?!

Orkar jag verkligen fortsätta med designen? Jag vet inte om jag gör det, eller om jag kanske ska ta och kolla igenom alla mina nedladdade scrubsavsnitt istället? Eller kanske ringa Anna&Jennie, och joina dem på filmkväll? Eller så sitter jag bara här och ruttnar, i min nalle puh morgonrock och slitna tofflor.
Då lovar jag att jag ska fundera på om jag ska fortsätta.

PUSS

smält choklad

Nu är jag 10 cigaretter rikare, och en digestivechoklad fattigare. Jag snodde en från kylskåpet, glömde den i fickan, och sen hittade jag den, söndersmält. Så varmt är det i min ficka, under täcket. Haha, va mys.

Så, nu ska jag fortsätta grubbla på min design, det är svårt att få den somrig utan att det ska se för plojjigt ut.
PUSS <3

Jahaja.

Jaja, en bit kom jag iallafall. Ska ändra lite mer färger och sånt nu, kanske slänger in en annan header..
Nu ska jag iallafall till min bror och hämta mer cigg, eftersom han hade många. Vilken tur att han flyttat hem igen, så det baar är ett par fåtal meter till mina cigg. WIHOOOW.

yes, please

Ååååh, jag skulle inte banga på att ligga här just nu

image492

Så, Jennie, jag avundas dig för att du ska åka, men jag ska hälla lite sand, och lägga mig med en partydrink i solaruimet, ta ett svalkande dopp i duschen, för jag ska njuta precis lika mycket som du ska! JAG SKA BO I SOLARUIMET!


design?

Jag undrar om jag också ska pilla lite på bloggen. Göra den lite mer personlig?
Mmm, maybe.

Pillar nog lite, skulle jag tro.
Jag har ju inte jobb imorgon, så jag kan pilla hur länge jag vill. Jag har teet där upp, dessvärre inga cigg, men vafan! Det ordnar sig!

Tatuering

Har nästan hittat min perfekta tatuering. Jag ska ha den i nacken, men jag vet inte riktigt om hur den ska ligga i nacken, om man säger så. Jag vet inte om jag vill ha den som en löpande text, eller en text på flera rader, om ni förstår.

Jag vill hitta ett motto/en ordfras som stämmer in på mig. Som träffar mig sådär i hjärtat. Och jag tror faktiskt att jag hittat det, men då kommer jag till frågan. Latin eller svenska? Eller kanske engelska?
De flesta, nu för tiden, har ju på latin. Kanske man ska vara lite annorlunda och kanske ta på arabiska? Det är en jävligt ball textstil, faktiskt!

Men jag ska kolla vidare lite. Jag vill väldigt gärna tatuera mig igen, och då passar det ju toppen eftersom jag fick ett presentkort av pappsen i fördelsedagspresent, så det blir väl bra?

Om ni har något motto, eller en ordfras, skriv gärna ner den, så kanske just din text kommer pryda mig i nacken.

PUSS <3


Asså, aha?

Förlåt för att det kommer ett till inlägg, så himla kort tid efter det sista.
Men jag behövde bara kommentera detta.

Hon i ''DÄVDÄ'' visar sig i TV, med baddräkt, ni vet, när hon snurrar runt sådär, så man kan se varenda cellulit på hennes kropp, hennes valkar och aa, hennes fett.
Men sedan, när hon får ett badkort på Sydpoolen, dit hon kan åka med sina barn och bada, samt att gå ner i vikt, då vill hon helt plötsligt inte visa sig i bikini. Och simhallen var typ tom?
Jag förstår inte hur hon kan ställa sig halvt naken i TV, men sen när det gäller att bada med sina barn, så kan hon inte, för att hon skäms över sin kropp?

Jag förstår inte, gör ni?!

Du är vad du äter

Japp, det sitter jag och kollar på nu. Har precis pratat med Jennie, och kommit överens om att krogen inte är något för oss ikväll. Så jag ska alldeles strax ringa till Anna och tala om det, eftersom hon ville leka idag. Ska bara kolla klart på programmet.
Eller jag kan skicka sms nu istället.

För då kanske jag kan möta henne och köpa cigg, jag är cigg lös.

PERFEKT.

PUSS <3

ändrade planer ..

Jag slänger nog på mig lite kläder lite senare, för nu vart jag plötsligt trött, så jag går och lägger mig i sängen en stund.
Seeeeeeeeen, går jag ut med hunden.

PUSS

Mmmm,

Så, nu har jag solat, varit social med mamma och druckigt en kopp te. Solandet var en pina, för jävlar va varmt det blev. Hela jag var dränkt i en enda stor vattenpöl. Eller okej, snarare svettpöl. Jag solade en halvtimme, och fick väl sådär lagom mycket färg. Tänkte sola en halvtimme till ikväll, om mina aktiviteter idag tillåter.
Om jag är ute till jättesent, så har jag ingen lust att somna i solariumet och vakna upp av att min kropp förvandlats till en enda stor isbit.

På altanen var det faktislt skönt att sitta, jag satt i baar morgonrock och njöt. Det var inte ens kallt. Lite kallt om tårna kanske, men hade jag haft tofflor hade jag inte frusit. Sköööönt, det känns som att våren är på gång på riktigt nu!

Det skulle blivit krogen ikväll med lilla malin, Jennie och mamma, men min kära mor har ingen lust längre. Kanske blir till att jag och Jennie drar ut själv? Skulle fungera det med, eftersom hon åker till Gran Canaria imorgon. Måste ju parta en sista gång, innan hon åker och blir brun.
Jag ska sola varje dag, så att hon inte kan skryta om att hon är brunare än vad jag är, mwuhaha.

Men skriver kanske senare, nu ska jag klä på mig och sedan ta en vända med hunden. Måste ju hinna njuta rikligt av solen innan den försvinner.
PUSS <3


solarium.

Okej, nu är jag trött på att ligga här och tjocka i mig chips. Jag tror att jag ska ta en tripp till solaruimet vi har i källaren, och steka ett tag. Och sen kanske ta ett bad, eller bara en dusch. Tvätta mig måste jag göra iallafall, håret börjar bli äckligt, så det är nog dags.

Men vi hörs om cirka en timme, eftersom jag solar 30 minuter. Vi skulle ha behövt byta rör för sisådär 10 år sedan, men ingen har orkat, så rören är inte de bästa. Men jaja, en halvtimme går fort med musik ochlite sömn. Kanske kan sola en timme...?

Men jag skriver om sagt när jag kommer tillbaka.
PUSS <3

godmorgon

Godmorgon i solskenet!
Hade planera att sätta mig ute på altanen med mammas dator i knät, så jag kunde njuta av solen. Men jag hittade ingen förlängningsladd, så jag kunde inte. Mamma har en bärbar, men har slarvat bort batteriet, så hon måste ha sladden i. Vafan är meningen med en bärbar om man inte kan ta med sig den överallt?
Nej, så jag vart lite irreterad, tog en cigg, och gick sedan ner till min egen dator.

Idag kände jag för att åka och shoppa, men jag vill inte åka ensam. Jennie är i skolan, Helen jobbar, Victoria jobbar, andra Jennie är i Viksjö.
Jaaaaahaapp, kanske kan vänta tills Helen slutar. Men jag har knappt några pengar, eller iallafall inga pengar som jag kan göra av med. SURT.

Jaja, det blir väl bara sitta hemma för min del, kanske kan gå till shell och köpa lite gott, och bara mysa hemma.

Vi hörs senare, puss <3

hej då datorn, hej sängen

Nu ska jag faktiskt hoppa i säng, programmet 'dr 91210' börjar snart, och det är bäst.

Men vi hörs självklart imorgon, skriver när jag vaknar!

PUSS <3

HAHAHAHAHA

HAHAHAHHAA, satt och lallade runt lite på internet, och hittade denna adress:

Snorres V.
83255 FRÖSÖN

Asså herregud, varför döper man en väg till detta? Snorres väg, lixom? Hur är vissa mäniskor funtade. Jag förstår verkligen inte..

Och jag har hittat till sängen? Naaej.

min dag, det.

Ååååh, nu är jag helt slut. VILKEN DAG!
Dagen börjar med lite stress, då jag tagit lite för lång sovmorgon. Får skuss av Simon till jobbet, coh där spenderade jag 8 timmar, 11-19. Städningen gick fort, och vi blev klara rätt så fort.
Då satte jag mig på bussen mot Tyresö Centrum, för att möta Jennie och sedan åka och käka. Det blev en schich(?)kebab - mums. Sedan drog vi våra söta rumpor till mig, och satte oss vid datorn en stund. BLev hysteriskt sugna på att dra ut, det är ju trots allt lill-lördag, men vi hittade inget som verkade bra nog för oss, plus att Jennie inte hade några pengar.

Sen började min hund gnälla, så vi tog med honom till hennes faster, där han fick springa av sig tillsammans med hennes hund. Vi spenderade det sista av onsdagen med att titta på Saw IIII, tredje gången för mig - och nu börjar man fatta det hela. Måste ha ett ''The Saw''-maraton. Vem bangar?

Men nu ska jag sova, och imorgon tänker jag inte vakna förens klockan slår tre, eftersom jag är ledig imorgon och fredag. Imorgon kanske jag ska gå ut på krogen med mamma, lilla Malin och Denise. Trevligt!

Men som sagt, sova var det. Kanske fastnar här en stund för att läsa vad alla gjort idag, men sen är det dags för mig säng.

Vi hörs imorgon!
PUSS <3

lugn dag.

Godmorgon!

Sliten dag idag, känner mig helt färdig. Har ingen lust för jobbet alls idag, men slutar fyra, så det är lugnt. Ska då in till stan och möta Victoria för en fika. Trevligt, må jag säga. Synbd att vädret är som det är, annars hade jag fått gå tidigare idag. Men visst, ska inte säga för mycket, det kanske blir lugnt iallafall.

Ikväll kommer Simon också, och ska osva här inatt. Det ska bli mysigt, då jag faktiskt saknat honom. Menmen, jag ska inte vara uppe för sent idag, för nu behöver jag verkligen sova.

Men vi hörs senare, ska börja klä på mig nu, och sedan ska jag gå.

PUSSHEJ <3

Förresten!

Jag och min familj har alltid kallat min sista runda med hunden för ''7minutersrundan''. Vi har alltid tyckt att det gått så snabbt, men det är ju inte det som är viktigt, det är ju att han får ''uträtta sina behov'' - eller hur?
Iallafall, jag hade bestämt mig för att ta tid denna gång, och gissa vad det blev?
JO; 7 minuter, 15 sekunder och 1 hundradel.
COOLT VA?! Hur kunde vi ha så himla rätt?
Jag och min familj är bäst.

NATTI! <3

Naaajs dag

Ååh, härliga sol - försvinn inte!

Idag har jag jobbat, fick gå vid två eftersom det var så himla lugnt. Åkte hem, men glömde stiga av vid norra sköndal, så åkte vidare in mot skarpnäck (dit min buss från jobbet går) och där klev jag av och tog en buss till centrum, och sedan bussen hem. Plattade håret lite, slängde på mig nya kläder, och åkte sedan in för att möta Jennie och ta en fika med hennes säljchef på hennes jobb.
Mycket trevligt! Efterdet vart det Donken, och sedan hem till Missan, där vi satt och kollade American Idol och retades med katten. Kulkul.

Men nu är jag hemma, och ska sova. Jobb imorgon och onsdag, och sedan är jag ledig torsdag och fredag, och sen jobba lördag och sönda, samt måndag. Skola på måndag, har man lust? Naej. Menmen, måste snacka med några lärare eftersom jag inte anmälde mig till provet som är på onsdag. Wooops.

Men nuså, nu säger jag tack, och god natt!
Bilder från dagen kanske kommer upp imorgon.

PÖÖSSS

Scary dream

Inatt hade jag en väldigt läskig och sorglig dröm.
Jag drömde att min vän, Jennie Apelskog, var gravid. Och hon var så himla fin och söt i sen runda och fina mage. Helt plötsligt blev jag också gravid, och jag hade samma gulliga mage som hon.
Men jag gjorde abort. Jag ville inte ha barn än.
Sen slungades jag fram i tiden, till den tiden då jag ville ha barn. Men det gick inte, jag och min pojkvän försökte, och gav upp hoppet mer och mer, efter varje graviditetstest. Så jag gick till läkaren. Och där sa han att jag aldrig skulle kunna få barn, just pågrundav den där aborten jag gjorde. Läkaren som jag hade gått till hade råkat skära sönder allt som ledde till att det blev barn.

Jag blev, istället för mamma lite för tidigt, en människa som aldrig skulle få se sitt egna barn gå sina första steg, lära sig tala och säga mamma. Det var HEMSKT!
Jag har drömt det där flera gånger, och jag vbaknar upp lika vettskrämd alla gånger.
Tänk dig att aldrig kunna få barn. Jag lider med dem som aldrig kan. Aldrig få ha den där upplevelsen att det ligger en liten varelse i din mage, få känna bebisen sparka, och kunna gå och köpa ministrumpor och små klänningar.

Jag ska be till Gud varje kväll att han inte gör mig steril.

Nu ska jag gå upp och göra iordning te.
Ha det bäst, så hörs vi.
PUSS <3

Förlåt, kära läsare

Förlåt! Kag känner mig så hemsk som ljög för er! Och det ska aldrig hända igen.

Jag gick inte och lade mig igår. Jag sa ju till där vid 11 att jag skulle gå och lägga mig, men det blev inte så, utan jag blev kvar vid datorn tills klockan var halv två. Jag lämnade datorn ett tag, men sen hörde jag plingande, och då kunde jag inte låta bli. Fyfan, allt jag aldrig kan låta bli den här jag plåtlådan full med skit.
Så, ni sitter vi här, eller jag iallafall, och är supertrött.
Alla andra sover fortfarande, vissa kommer tillochmed göra det när jag kommer hem igen kanske?
Idag jobbar jag till fyra, men jag ska öppna själv, och det tar en såm förbannat lång tid, så jag måste springa fram och tillbaka. Roouuliigt.

Sedan efter jobbet, ska jag in och möta Jennie vid Odelplan, pressbyrån tror jag att det var. Sen ska vi käka brakmiddag, och sen ska jag lämna henne på gatan och åka hem och sova. Naaaaaeej, det ska ajg inte, men det kan verkligen inte bli sent ikvälll, jag jobbar till fyra imorgon också, så det måste bli en tidigt kväll.

Åh, jag måste kolla när jag är ledig. Har för mig att det var 2 dagarna som jag var ledig...
Jahapp, torsdag och fredag. Måste byta så jag är ledigt fredag-lördag, så jag kan härja lite - ute.

Men nu ska jag sätta igång och sminka mig, sen upp och göra te i termos. MÅste ha på den kalla vägen till jobbet.

Ha det bra, så hörs vi när jag kommer hem.
PUSS <3

Tro det eller ej

Men nu, kära människor, ska jag gå och hälsa på min allra allra käraste vän. Den som alltid håller mig varm om nätterna, och tröstar mig när jag är ledsen.
Japp ni har rätt, självklart menar jag sängen.

GOD NATT! <3

Bilder från tresexti

Najsnajs!
Hittade lite bilder från igår, och från förra fredagen:

image482

   

NAAAAAAAAAJS :D På de sista bilderna är vi inte riktigt ''med'' - om ni förstår. Men man ser oss, haha. Först ser man lilla Jennie gå framåt, och sedan, på sista bilden, ser man mig shaka som ass. Shit ..

krogenkväll <3

Krogen igår var inte det bästa idén. Eller det var askul, har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! - MEN nästa gång får vi fan ta det när jag inte jobbar dagen efter, för det är inte så kul.
Men fysatan va det var roligt igår. Helt underbart.
Tack Jennie&Jennie för en TOPPENkväll.
Hemvägen var inte heller så fel, Jennie. Du hade din BH på Laroy's (som vi inte ens varit på), och dina tår var kvar på Chaplins. Men det var inte lika underbart att komma i säng och få sluta ögonen förens klockan var 10 över fem. Och egentligen skulle jag ha gått upp runt 8, men det blev typ kvart i nio istället.
Jag behövde verkligen duscha, för hela jag stank sprit.
Så nu sitter jag här, i min morgonrock, med mitt te och har precis slängt i mig en Ipren. Ska nog ta en alvedon sen också, kanske två.

Men bilder förstår jag att ni vill ha?! Det får ni när jag kommer hem från jobbet, och har hunnit sova några timmar, för nu har jag inget tålamod för sega datorer!

Nu ska jag gå och väcka Jennie.

PUSS

R.I.P

Jennie, jag beklagar sorgen stort, att din älskade kamera (som också var sprillans ny) har dött. Att du tappade den i golvet så det kraschade totalt, är någon jag beklagar djupt.
Vi kan ha en fin begravning om du känner för det.

Det är sant, Jennies kamera är död. Jag vet hur hon har det, min kamera gick också sönder. Visserligen var den begagnad, och jag köpte den för 1000 kronor, men iallafall. Jag vet hur det är att förlora något man älskar.

Nu ska jag klä på mig, för att sedan röra mitt arsle till jobbet.
Skriver en snabbis när jag kommer hem, innan jag slänger mig i sängen för en powernap.

PUSS <3

HUH?! Vad i..?


Jag kom och tänka på en sak, som nästan förstörde min kväll igår. 

Vi tittade självklart på den bästa filmen av alla filmer - Skönheten&Odjuret.
Vi hann komma en bra bit in i filmen, när vi plötsligt inte kände igen oss längre.
- Aha, den här låten har ju inte blivit känd?
- Ne, jag känner inte igen den.
- Det här klippet känner jag inte igen, gör ni?
- Nej, men vafan?
- Det är ju förfan inte ens samma röster!
- VAFAN är detta?!
- Det måste ju vara något extraklipp.....?

Och sedan när jag tar upp fodralet står det;
- Nu också med en helt ny scen!

ÄR DE HELT JÄVLA INKOMPITENTA ELLER?!?!?!?
Hur FAN kan de lägga in ett helt nytt klipp, mitt i filmen, typ - 6 år senare?! Förstår de inte, att de som tittar på filmen vill inte se NYA klipp, med helt nya röster, som för övrigt inte är ett dugg jävla likt de riktiga. Jag blev riktigt förbannad, och det gjorde nästan så att hela filmen förstördes. Jag kan fortfarande inte glömma det.
Men dock, när filmen var slut grät jag rikligt iallafall - den är fruktansvärt bra den filmen!

kaosade foton

Herregud vilka bilder. Man ser ut som en katastrof på allihop.
Kan det kanske ha varit för att det först och fräsmt blev en snabbsminkning på morgonen, och för det andra, för att det hade runnit lite tårar på mig? Jag tyckte själv, att jämfört med brudarna jag umgicks med, vad jag den blekaste. Jaja, så blir det om man inte solar solaruim, lika ofta som de gör. Jag säger inte att de solar jämt, men de solar mer än mig, och när jag väl solar, så solar jag i det solariumet vi har hemma, och dess rör är ca 10 år gamla, så du kan ligga där i en timme utan att bränna dig - kul va?
Så, nu fick jag det förklarat.
Jag måste kolla igenom bilderna en gång till, innan jag väljer ut den som ser ganska så normal ut iallafall. Det kan jag kanske göra efter jobbet.

Jaha, jobb idag. 9.30-16.00. Skönt att ha öppning, så jag böt bort mitt pass i söndags, som var öppning. Too bad för me. Jag ska även kolla igenom mina tider på lovet, som jag jobbar. Har för mig att jag jobbar hela veckan förutom torsdag-fredag, men jag är inte helt hundra på det.
Skönt med pengar iallafall! Får se om jag kanske går ut på onsdag, kanske skiter it och sitter hemma med en fet chipspåse istället. Kanske, kanske inte.
Skulle vara kul att gå ut med Jennie innan hon sticker.

Men nu ska jag kolla runt lite till, och sedan platta mitt hår.
PUSS <3

Godnatt!

Nu kom jag hem från Jennie, efter en riktigt trevlig kväll med karaoke oxh disney. De filmer vi såg var;
Skönheten&Odjuret, Anastasia och Micke&Molle.
Sen vart klcokan för mycket, och jag tänkte på jobbet som väntar imorgon - Oops!

Bilder kommer in imorgon, kanske också en video.
PUSS <3

SOMMAR!

image481

fint med p-stav?

image479

Igår, torsdag - samma dag som insättning

image480

Idag, fredag - dageb efter. ONT SOM FAN har jag!

vi 2 <3

image473

image475image476image474
image477image478

Och många fler bilder finns det. Jag vet att du inte läser mig blogg, eftersom du tycker att det är ''det töntigaste som finns'' - men om du av en slump skulle komma in här, ska du evta att den tiden som jag haft med dig, är det absolut bästa i mitt liv. Även om det inte tar slut nu, ska du veta att jag värderar våran tid högt, den bästa någonsin. 
Jag älskar dig Simon, nu och föralltid.  

facebook?

Jag har nu tagit steget och blivit medlem, men wtf?! Fattar ingenting om hur denna ''community'' fungerar. Lägger ner tills vidare. Jag blir bara förvirrad, och snart förbannad.
Ska nog ta och gå och lägga mig.

PUSS <3

scrubs, te och nya lakan

Nu har jag kollat på fyra scrubs-avsnitt, druckigt 3 koppar med te och tvättat av mig allt fjortissmink. Det var inte lätt kan jag tala om, haha.

Nu ska jag gå och lägga mig i min nybäddade säng, med nya och fräscha lakan. Underbart!
Men dock kommer jag få sova själv, eftersom min pojkvän valt att sova hemma några dagar. Menmen, det kan ju vara skönt det med, ibland.

Kanske skriver jag igen, eller så går jag och lägger mig snart.
PUSS <3

Mwuhahahaha

Erkänn att jag är ÜBERSCHNYYYGGG som fjortissminkad?!

image472

Har man lika tråkigt som jag, så gör man vad som helst. HAHA


The beauty and the beast

FYFAN! Måste ses imorgon, annars vet jag inte vad jag gör. Kollade en liten snutt på youtube, och konstaterade att jag fortfarande är lik barnslig som börjar gråta. Om det inte ses imorgon, på självaste disneykvällen, så är ju någonting helt fel. Filmer som också måste ses är Pochahontas (?) och lejonkungen. inga uppföljare, då det inte är lika mycket disney som de första filmerna, de som man såg när man var riktigt liten.

Ååååh, jag vill sätta på Skönheten&Odjuret nu, jag kan knappt vänta tills imorgon.
LÄNGTAAAAAAAAAAAAAAAR!

fotokurs

Sitter nu på fotokurs.
Somnade en stund när vi satt och kollade igenom gamla och nya foton, skillnader och så.
Men nu har jag iallafall hittat en bild som jag ska skriva lite om, analysera och så. Tycker den här är ascool!
Bilden heter "The New Mothers" - vilket jag tycker passar väldigt bra.
Väldigt många mammor idag röker, de klär sig moderiktigt, har BIGSIZEglajjer - aa, ni fattar grejen.
Håller ni inte med?

image471

Och bara sättet som hon står är SÅ himla idag.
Jag snackar nu inte att ALLA mammor ser ut såhär.
Men jag tyckte att det passade bra, för när hon tog kortet - 1989 - så såg ju defenitivt inte mammorna ut sådär. Rätta mig om jag har fel.


hora ..

Precis när jag skulle skriva ut mitt arbete, fuckar skrivaren sig. IT'S SUCKS! Vadfan gör jag nu då?
Jag får försöka få kontakt med någon personal här i skolan. För mitt arbete sitter lixom fast i skrivaren, och jag vill gärna hinna få ut mitt arbete innan någon annan läser det! Muuääääh, vad gör jag nu?!

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP.

nedläggning?

Länge sedan nu.
Har vart upptagen med annat.

Jag kommer säkert lägga ner bloggen för ett tag, känner ingen feeling i det hela längre.
Kanske kommer jag tillbaka, det får vi helt enkelt se.

Nu sitter jag iallafall hemma i morgonrock och ska snart börja sminka mig inför skolan. En lång dag idag, fotokursen slutar ju inte förens halv 8, vilket är himla segt och sent.
Jag kanske uppdaterar när jag är där, eller så gör jag en snabbuppdatering när jag kommer hem.

Annars får ni ha det toppen!
PUSS <3

10 ton tunga ögonlock

Kom hem från jobbet för ca 30 minuter sedan.
Jag lovar, att lägger jag mig inte ner snart kommer jag somna sittandes.
Jag höll på att sluta ögonen lite för länge på bussen. Har aldrig känt den tyngden i mina ögonlock förut, kunde verkligen inte hålla dem öppna.
Så nu ska jag lägga mig i soffan, och glo lite filmer.

Kanske uppdaterar senare om jag inte somnar.
PUSS <3


ÅNGEST!

Nu helt plötsligt, så där på momangen, ska jag göra mina indval.
Och jag hatar det kan jag tala om, hittade inget som jag kan känna mig, åtminstonde lite intresserad av.
Men fick välja iallafall, och vi får väl hoppas på det bästa att det blir bra.

Hittade massa bilder på mig och Jennie från 360 också. NAAAAJS.

Lägger in dem när jag kommer hem.
<3

mwuhahaha

Sitter i skolan nu, tänker skita i naturkunskapen. Jag får försöka roa mig själv istället i typ en timme, men hey, jag har en dator. Här kan jag sitta länge om jag så behöver. Men det finsn ett problem, och det är att vi jobbar med datorer, och därmed kommer de komma till bibblan och störa lilla mig, och han kommer fråga varför jag inte är på lektionen. Orkar man?! Njaaaee.

Skriver senare, ska smita undan nu och typ sätta mig i caféterian.
PUSS <3

bortskämda lilla idiot

Jag förstår inte hur en människa kan gå med på att bli en personlig mejlläsare. Hallå jaa?! Och varför förstår inte denna lilla kisseplutt att hon kan skaffa en slags brandvägg, så att hon inte kan få in reklam och så? Lixom, har hon så himla mycket att göra så att hon inte kan radera sina mejl själv. Jag brukar också ha typ 200 mejl, kanske inte om dagen, men jag rensar inte ofta. Och hur svårt är det att trycka på markeringsknappen och sedan på radera?
Är hon så uppatagen och viktig att hon måste ha en personlig sådan? Det enda hon är, är en bortskämd liten skitunge som får allt hon pekar på. Sorgligt, kallar jag det.

Så knas

Nu drar jag mit mot skolan.
Trodde ett tag på riktigt att mina kamera var borta, men upptäckte sedan att den låg i min jackficka. Haha, och jag som letade efter den som en tok igår. Var nära på att gråta, och så låg den där - hela tiden.

Se, så knasigt det kan bli.
Vi hörs sen!
PUSS <3

allmänt ordbajsande

Tänk, idag har jag varit 18 år i en vecka. Idag var det en vecka sedan jag tatuerade mig.
Och det är bara 51 veckor kvar tills jag blir 19.
Det känns konstigt.
Och jag kan ju säga att jag är riktigt spänd över vad Victoria hade tänkt att ge mig!
Wihooow.

Skola idag, senare är det jobb som gäller.
Jag funderar starkt på att inte gå på naturkunskapen, eftersom jag inte gjort det där stora projektarbetet, och kanske gå imorgon istället, så jag kan få reda på vad jag ska plugga till provet smo är veckan efter lovet.
2 prov är det som gäller .. Så alltså kommer mitt lov bli til att jobba, och plugga de 2 dagar jag är ledig. Bajshåla.

Men nu ska jag lalla lite till här i bloggvärlden. Sen ska jag röra mig mot skolan.
See ya, bye bye then!

hejsvejs!

Idag äter jag en riktigt finfin frukost.
Te & Gorbys. Fyyyfan, va gott - och vad onyttigt :D
God morgon!

nu säger jag hejdå till tvättmaskinen och hej till sängen

Sådär, nu kan jag gå och lägga mig.
Har tvättat sex maskiner med nästan bara mina kläder. Jag tog verkligen allt, rent som smutsigt, för att slippa rensa ut allt, och få tillbaka allt rent och fräscht istället. Imorgon ska jag upp vid sju och tömma och sätta på en ny tvätt, som jag sedan tar ut och hänger innan skolan.

Det är ju Simon som åker på och vika allt det där, kan jag ju lova ;)
Ska städa imorgon efter jobbet också, eftersom jag inte hann något mer än att tvätta idag.
Så imorgon blir det mycket sysslor för både mig och Simon:
Städa undan allt skit som står framme
Damsuga
Skura golvet
Damma av hyllor och skit, innan man blir allergisk
Byta lakan i sängen, då de andra är ny gamla
Tvätta lakanen
Vika in tvätten i min nystädade garderob
Sätta upp de nya persiennerna av trä, så jag slipper den fula handduken

Jag får se om vi hinner allt, då jag jobbar till sju imorgon, och inte är hemma förens runt åtta.
Men jag ska hinna med så mycket som möjligt, så jag får bort skiten och kan börja hålla rent för en gångs skull. Alla vet ju om att jag är en katastrof när det gäller att städa.

Men nu ska jag sova, men ni får ha det jättebra, så hörs vi imorgon!
PUSS <3

denna också.

Denna tyckte jag också om, det var bra schwung och en söt tjej ;)
Skum musiksmak, jag vet ..

underbaaaaaaaaaaar!

Asså, jag kommer ihåg när han nästan vann 'junior eurovision song contest' - jag köpte skivan direkt och ÄLSKADE denna låt. Tycket den var så himla bra, och jag grät ofta till den. Han sjunger så rätt!
2003 var året, och då kunde man ju lite engelska, så jag förstod vad han sjöng om.
Han är så förbannat duktig!

<3<3<3<3


...

Jag känner mig fruktansvärt deppig. Allt känns så himla fel just nu.
Jag vet att jag själv har gnällt på inlägg som bara att till för att få gnälla, men jag kan ju också erkänna att dessa inlägg behövs ibland.

Just nu känner jag mig så jävla vilsen. Jag vet nte längre vart jag står, vad jag ska göra, eller hur allt detta kommer sluta. En klump har satt sig i halsen på mig, och jag vet inte hur jag ska få bort den. Jag vet inte hur jag ska göra, eller om jag ska orka hålla på.

Skolan är skit. Jag vet inte hur jag ska fixa upp den, eftersom jag vet att jag aldrig kommer orka sätta mig ner och plugga. Jag vill inte hoppa av, eftersom jag vet att jag kommer behöva de få betygspoäng jag skrapat ihop, för att kunna få ett jobb.

Jag är jävligt besviken på en person, och känner inte att jag betyder så himla mycket för den, nu mera. Det känns verkligen inte som det. Som vanligt nämner jag inga namn, och kommer inte heller berätta för den personen, eftersom jag inte orkar med konflikter. Det får helt enkelt tiden visa, om jag har rätt, eller om jag har fel. Men nu orkar jag hur som helst inte.

Ska kolla tvätten nu.

gah, hatar söndagar!

Nu är jag fruktansvärt trött och irreterad.
Håller på att städa, och då blev min ilska ännu värre. Jag blir irreterad på allt! På att jag inte hittar den andra strumpan, så de blir två, att tvättmaskinen aldrig blir klar så jag kan slänga in mina kläder, att det ligger kläder precis överallt, och att det inte är mina kläder - utan Simons. Att det ligger damtussar överallt, och sofort jag skakar på en tröja så nyser jag, att klockan är så mycket, men att jag vill hinna färdigt innan jag går och lägger mig. Och tvätta minst 2 makiner, så jag har lite rena underkläder och sånt skit.

Det känns för mycket just nu! Plus att jag och Simon har bråkat, ganska så rejält idag, självklart - de samma gamla tjaffset. ÅÅÅÅÅÅH.

Tog ju ledigt idag, för att jag skulle ut igår, men jag gick aldrig ut. Och idag har vi varit hos Jonte och Madde, eftersom deras lilla plutt fyllde ett år. Så det blev en jäkla massa fika, och sen åkte vi hem för städning.
Jag ska vara klar med det här idag, om det så ska ta hela natten.

Skriver kanske sen, ska gå och ta en cigg nu. PUSS <3

Nej, jag fixar det inte

Naej, jag är alldeles för trött för att skriva.
Kan ju bara tala om att jobbet var bajs idag, och jag tänker inte ens kommentera det.
Nu ska jag titta på lite videos på youtube, sen ska jag krypa ner i min iskalla säng och sova.

Natti älsklingar


byebye

Nu drar jag mot jobbet, pappsen skjussar :))
Men jag skriver när jag kommer hem, kanske lägger inte lite bilder och sådär.
Men tills dess får ni ha det BÄST!

KROOOOOGEN!

Igår, hörrni, var jag på krogen. Jag har aldrig dansat så mycket i hela mitt liv, men jag lovar dig, jag har träningsvärk idag. Fyfan va jag är trött, då jag - rätt så packad - gick hem klockan tre från alleplan igår. Jag hade ju inte min kamera med mig, så det blev inga bilder typ.
Bara en video där man ser Jennie dansa runt som en idiot.
Så, kvällen började hemma hos Jennie, sedan drog vi hem till henne 'syster' Missan. Och där vart det en hel del krök, och mycket karaoke. Efter det åkte vi in till hötorget, och hittade till chaplins.
Där var det heeeeelt dött till en början, men både när jag och Jennie fått i oss, så fick alla andra också. Vi ägde dansgolvet hela kvällen, kan jag tata om. Och jag fick tillochmed med mig 2 rosor hem! Visserligen ruttna och fula, men dem ska jag hänga upp i min samling.

Jaha, idag är det jobbet. Känner mig jävligt krasslig idag, mår asdåligt. Fast inte bakis-dåligt, utan sjuk-dålig. Vet inte riktigt.
Om inte Anna fixar legg så stannar jag fan hemma. Hemma och sover, även det var för krogemn som jag tog ledigt.
Oh helvete, va jag gjorde av med pengar igår. Mmmmm kuuuul.

Men nu ska ajg dricka te och sminka mig.
Vi hörs!
PUSS <3

skit

Sitter nu på textlektionen, och det suger balle.
Eftersom våran riktiga lärare är sjuk så får vi ha en vikare, som ska snacka om reklam, och det måste ju vara det tråkigaste ämnet ever! Jag orkar inte.

Efter den är det lunch, och sen svenska (engelska?) och sen är det slut, och då är det dags för en fika inne i stan. Ska investera i ett par vantar, eftersom mina händer snart ramlar av. Jag ska köpa ett par riktigt mysiga, som man bara vill krypa in i och sova.
Ibland önskar jag verkligen att jag var typ 5 cm hög, så kunde man krypa in i fickan och sova lite. Skulle vara underbart.

Plus att jag har världens mensvärk. Döda mig, snälla?

Hur fan går detta till?

JAG ÄR SÅ FÖRBANNAT TRÖTT PÅ DESSA JÄVLA MORNAR!!!!!!!!!

Jag vaknar för sent, jag pallar inte stressa, jag hittar inte mina FUCKINGJÄVLA byxor, som jag verkligen vill ha på mig idag. Jag har sett dom varje dag, fram tills nu, då ska de vara borta. Det är så jävla irreterande att vakna såhär.
Jag tar en senare buss, så är det bara. Jag skiter i det här, jag pallar inte.

Jag ska ta den buss som passar MIN tid. Jag åker när jag är klar, och jag tänker inte stressa!

sängen, drömmarna, sömnen..

.. here I come!

Ringde precis Simon, efter några minuter av oro. Han har varit borta i nästan 2 timmar, och bara varit ute och sladdat. Men jag kom på det nu, och tankarna på en riktig krock kom upp i huvudet. Men pojkvasken levde, och jag blev lugn. Han är påväg hem nu, så han kan lägga sig vid mig och hålla om mig.
Ska bli mys!
Ska ringa Ungdomsmöttagningen imorgon, efter som jag har gått in i "de dagarna" - och hon sa ju att jag skulle ringa och beställa tid då.

Men nu ska jag gå och nanna, uppdaterar imorgon bitti.
BTW, mina cigaretter är slut!!

PUSS <3


sjukligt sug efter te

Detta har jag aldrig känt. Jag fick ett sug efter te, ett sådant sug som jag kan få efter cigaretter. Men aldrig har jag fått det! Jag har ju självklart känt att jag velat ha te, men nu skrek min kropp efter det.
Jag låg och läste en bok, och så tittade jag upp och såg min tomma temugg. Men jag tänkte att jag skulle läsa klart sidan och sedan gå upp. Men jag kunde inte koncentrera mig på boken, ordet te stod på varje mening. Helt sanslöst!

Så nu går jag upp och gör te, kanske gör hela termosen så slipper jag göra nytt sen.
Vi hörs snart!

rosor & jordgubbar <3

image469
 

Fina rosor va? :)
Tack älskling <3<3

sjuk film, eller vad

Har nyss tittat klart på 'I know who killed med med Lindsay Lohan. Asså sjukare och mer vriden film får man leta efter. Jag fattade inte ett smack. Eller jo, när jag sett klart filmen så föll bitarna på plats, men man var förvirrad under hela filmen. Och det förstörde stämningen kan jag lova.

Skulle egentligen sova, men jag satsar istället på en tidig kväll. Jag kanske lyckas somna runt 10 idag. Det är ju iallafall bättre än att somna runt tre, eller vad säger ni?

Nu tänkte jag lägga mig och läsa en stund, och sen kanske gå upp och joina familjen på lite jordgubbar. Om jag inte får allergichock förstås.

Men vi hörs senare!
PUSS <3

Nu blir det soffan och film!

Yes, nu ska jag fixa med täcke och dylikt, och sätta på filmen. Ska blir så fruktansvärt skönt att ligga ner för en stund, kanske även somna? Skulle inte banga.

Men jag skriver när filmen är slut/när jag vaknar.
PUSS <3

meeeeensvärk

Tänkte göra som 'Nattliv-Eva' och kanske kasta upp en pizza. Fyfan va äckligt jag mår. Det sjuka är att jag inte har ont, utan jag får ett illamående i ryggen och i magen. 
Gosh, va intressant va?!

Så iallafall. Nu sitter jag här.
Har precis varit duktig och diskat alla mina 4 koppar som stått nere på rummet ett tag. Simons jävla glas för han ta själv. Tänker inte städa efter honom, nejnej! Jag är hans flickvän, inte hushållerska. Och NEJ, det är inte samma sak!

Ska snart lägga mig i soffan och glo den där 'nya' filmen med Lindsay Lohan, ni vet, när hon är strippa typ. Vet inte om jag är så himla sugen på att se den, så vi får se om jag kanske laddar ner något annat.

Skriver senare <3

texten

Ninni, M06

Textkommunikation A

Den moraliska paniken

Jag tror att mycket av moralpaniken kommer att finnas kvar, även när jag och min generation skaffar barn. Det finns ingrott i oss också, våra föräldrars predikan finns där långt inne. Vi kommer inte att tillåta våra barn att titta på våldsfilmer när de är för unga, för det fick inte vi heller när vi var får små. Vi kan tycka att våra föräldrar lider av kraftig moralpanik, men vi kan redan nu inse att vi kommer vara likadana mot våra barn. Vi måste inse att våra föräldrar bara har gett dessa förbud för att de är oroliga, de vill inte att vi ska sluta upp på kåken, eller med en nål i armen i ett gathörn någonstans.


Min mamma led av moralpanik när jag var yngre. Jag gjorde en riktig revolt när jag var runt 14-15 år. Då piercade jag mig i läppen, själv hos en kompis, och jag började dricka och smita ut på nätterna. Min mamma blev helt galen, helt rabiat, och gav mig alla de förbud som finns att få. Jag fick inte titta på tv, inte gå ut efter skolan, inte använda min mobil, inte sitta vid datorn eller prata i telefon efter klockan sju. Och som du själv kan förstå, gjorde detta att jag ville göra ännu mer revolt. Jag började snatta, dricka ännu mer, sno dricka från deras skåp.

Den händelse som gjorde att jag förstod vad jag höll på med, var den dagen jag åkte fast för snatteri. Då vart min mamma inte arg, istället satte hon sig och grät. Hon grät i flera dagar, flera nätter. Hon pratade inte med mig på en vecka, utan jag fick höra från min pappa att jag hade gjort min mamma mer besviken än hon varit på flera år. Deras dotter var en tjyv, en kriminell.

Den dagen tog jag mig i kragen och började söka jobb, jag slutade dricka men framför allt slutade jag snatta. Inte ens ett tuggummi fick slinka ner i fickan. Jag blev laglig och en riktig "mammas-lilla-dröm-dotter"


Det finns så mycket saker som jag kommer ihåg, från min tid som rebell. I fyran smög jag alltid med mig min mammas mascara, och sminkade mig när jag kom till skolan. Sen innan hon kom och hämtade mig och min bror, sprang jag in på toaletten och tvättade bort det. När det var fest sminkade alltid min mamma mig, så hon kunde hålla koll på hur jag såg ut. Om det var en riktig fest, som till exempel klassfest eller liknande, brukade jag få ha mascara och läppglans. Annars var det bara ögonskugga och lite rouge.

Jag sminkade mig hemma hos kompisar när jag skulle sova där, jag sminkade mig på HM när jag var där med kompisar. Jag sminkade mig till och med på nätterna när mamma låg och sov. Jag kunde stå i timmar och beundra mitt verk.

En natt kom mamma upp för ett besök på toaletten, och då såg hon mig stå där, fullkletad med hennes läppstift och mascara upp till ögonbrynen. Det var kalabalik hemma, hon tvättade snabbt av sminket, och skickade mig i säng. Hon låste in allt sitt smink, så jag inte kunde komma åt det.

Jag vet fortfarande inte idag vart hon gömde sminket, hon skrattar bara när jag nämner det nu.


Jag brukade även ta mammas stringtrosor. Jag hade en tjej i klassen som hade fått börja använda såna för sin mamma. Min mamma blev helt chockad när jag kom hem och berättade det. Vi gick ju ändå bara i femman, någon gräns måste man ju dra.

Tillslut, sommarlovet till sexan, fick jag min första BH och mina allra första string. Det var ett par vita, men tjocka band på sidorna, och var fint prydda med Nalle Puh. Det fick inte vara för porrigt för en tolvåring. Hon skulle skämmas ögonen ur sig om jag skulle komma med minimala spetstrosor och en spetsBH.

Oj, om hon skulle ha sett mina underkläder idag.

Jag fick inte heller ha string under kjolar, eftersom killarna i klassen kunde dra upp kjolen. Men jag fick ha stringtrosor under mina mjukisbyxor. För dom kunde dom ju absolut inte dra ner, nej. Det min mamma inte visste, var att det var en utan killarnas favoritsysslor. Att dra ner byxorna på oss som hade "mjukisar", och då var det ju extra skämmigt, på ett roligt sätt, att få dem neddragna. Då fick man ju skrika sådär löjligt och låssas bli arg.





Senare med åren blev också piercningar populärt. Alla hade en, utom jag. Det brukar ju låta så, eller hur? "Alla" hade i läppen, i näsan, i naveln, i ögonbrynet eller någon annan stans. Men jag fick inte, inte ens i näsan.

"Du får vänta tills du är arton"

"Det är inte snyggt, du får inte. Du är min dotter och jag bestämmer"

 Så jag gjorde en själv. Jag och en kompis gick till syaffären och köpte den fetaste nålen de hade, en söt liten piercing, och en iskabbe som vi kunde ha som bedövning. Det gjorde fruktansvärt ont, självklart. Isen hade bara gjort det värre, så det redan var känsligt och svullet.

Men jag lyckades, jag hade en piercing där tillslut. Jag gömde den för mamma och pappa i en vecka. Jag tog nämligen ut den när jag kom hem, och satte i den när jag gick och la mig, tog ut den när det var frukost, och satte i den så fort jag kom utanför dörren.

Men jag orkade inte hålla på så, så jag berättade för henne. Jag kom hem jättestolt för att visa henne.

Du kan ju förstå hur hon reagerade på det. Hon gick i taken, ögonen svartnade och jag kan nästan svära på att det kom lite rök ur näsan på henne. Men jag behöll den där, i cirka två månader. Sen blev jag erbjuden tusen kronor för att ta ut den. Och det gjorde jag, och köpte en jacka för dom pengarna.


Sen vet jag faktiskt inte om jag varit busigare än så. Det har ju självklart blivit en hel del sena ankomster, långa samtal vid middagsbordet, många utegångsförbud och liknande.

Men jag kommer nog vara likadan mot mina barn. Jag vet ju att min mamma lyckades med mig, här sitter jag nu, snattar aldrig, jobbar istället för att kröka bort studiebidraget, sminkar mig inte så förfärligt mycket och jag är en allmänt duktig flicka.

Det hon fortfarande kan vara lite sur över är ju att jag röker, och missköter skolan en hel del.

Men den moraliska paniken kommer komma tillbaka, mina småsyskon kommer snart vara i revoltåldern. Men då finns jag där, jag kommer att finnas där för att läxa upp dem, och om jag hade det svårt, gissa hur de kommer att ha det!



__________________________________________________________________


Ni kanske inte orkar läsa allt, och det behövs inte heller ;) Haha.

moralisk panik

Sitter just nu på Text-lektionen med Anna.
En riktigt trevlig lektion, som jag uppskattar högt.
Vi har just nu skrivit om moralisk panik. Alltså, typ vad våra föräldrar kände panik för när vi var yngre. Typ, stringtrosor, använda smink, ''utmanande kläder'' , aa you get the point. Det skulle vi skriva ner på en halv sida, jag (som vanligt.....) skrev en och en halv. Jag kan verkligen inte bara välja ut något, eftersom jag tycker att jag skriver bra om det ena stycket, men bättre om det andra, men jag vill ändå inte ta bort något.

Men nu ska vi gå igenom.
Kanske skriver sen.
PUSS <3


usch, tvi och fyfan!

NU drar jag till skolan. Måste ta tag i det mesta nu, men framför allt måste jag sköta allt som jag har cansen att sköta, och jag måste börja med det nu. Kommer inte orka mer i trean. Måste ta tag i mitt liv, nu!
Men jag skriver när jag kommer hem från skolan, om jag inte ligger med näsan i skolböcker för ovanlighetens skull.

Vi hörs!
PUSS <3

fosterställning, jaaaaaaaaao!

Fyfan vilken morgon. Jag är så trött, att jag bara vill ramla ihop i en hög på golvet, ta benen upp till magen, och ligga där som ett jävla foster. Jag vill inte till skolan, jag vill inte till italienska, jag vill inte!! Jag HATAR det!

Skulle egentligen gå upp 06.30 - men jag pallar verkligen inte såna tider! Jag gör inte det! Så jag tar en halvtimmes senare buss, jag orkar inte stressa. Jag gick upp 07.15, då hoppade jag in i duschen.
Och idag ska jag ta med en termos med massor av te i, synd bara att min termos är sämst. Måste införskaffa mig en ny. Nivet, det blir sånt tryck, att när man öppnar den så 'ploppar' det ut te, typ. Haha. Och det går ju bara inte för sig?

Men nu ska jag klä på mig, och smin ka mig.
Först kolla runt lite, om man missat något inatt.
PUSS <3

minusgrader, och en slemmig hund senare

Nu håller mina fingrar på att frysa sönder. Jag har ingen känsel, och de går trögt över tagenterna. Det var riktigt kallt ute, men vi pratade mycket (läs jag) så vi höll värmen på så sätt. Hundarna sprang som tokiga efter varandra, så de kan ju inte ha frusit iallafall. Dregliga var de också, när de kom till oss för lite kärlek. Eller kärlek fick dom från varandra också. Jennies hund är kille, Sulan är kille, men ändå juckade de mot varandra och slickade varandra i skrevet. Skeva hundar, eller vadå?

Men det var trevligt, och jag är nyfiken över hur det kommer att gå mellan henne och honom imorgon, kommer sitta på helspänn tills jag får reda på hur det går.
Men Jennie, om du läser detta; Jag kom ju på att vi inte har varandras nummer. men ring andra Jennie och få det, ifall vi inte hörs på msn. Jag måste få reda på vad som hände, och vad ni kom fram till.

Nu ska jag gå och sova, värma mig under täcket.
Men vi hörs imorgon, PUSS <3

Ut med hunden och snacka råd

Japp, ska nu ut med hunden och prata lite med Jennie. Hon behövde visst mer råd än man kunde ana. Så jag tar med mig voffsen och drar mig ut en stund. Men jag skriver när jag kommer tillbaka.

PUSS <3

kääääääk

Nu ska jag gå upp och slänga i mig lite mat, eftersom jag ska gå om 10 minuter. STRESS!

Men jag skriver när jag kommer hem, kanske hinner slänga in ett inlägg när jag är på kursen också.
PUSS <3

kan man kalla henne korkad?

Jag har en riktigt annorlunda mattelärare. Jag har ju spechjälp i Matte A, eftersom jag sket i att gå på dem lektionerna i ettan. Och hon är konstig. Killarna innan mig hade ställt fram klockan en kvart, men hon trodde hela lektionen att det var hennes klocka det var fel på. Att hennes klocka gick för segt. Euuhm? För enligt den klcokan kom jag en kvart för sent, men jag ville även jobba lite mer (WHAT?!) för att komma ifatt med allt så jag blir klar någon gång, så jag satt kvar till 10 över. Tyckte jag var riktigt duktig.

Snart ska jag upp och göra en kopp te, och sedan sätta mig på bussen igen för att åka till skolan. Den där kvällskursen är inte rolig, må jag lova er. Det är en tjej som är speciellt mycket, otroligt mycket förvirrad. Hon är som en bimbo och en hamster i en och samma blandning. Inte kul.

Men jag skriver kanske igen snart, ska upp och göra te nu.
PUSS <3

idrott!

Nu är det slut på denna lektion, och det är dags för idrott. Sedan är det matte, och sen ska jag hem och slutligen tillbaka till skolan och fota.

Men jag skriver när jag kommer hem sen.
PUSS <3

inspirationen svek

Japp, jag fick ingen inspiration. Kanske det behövs en cigg till, kanske?
Njaa, jag ska nog jobba nu istället.
Önska mig lycka till!

PUSS <3

Inspiration

Nu ska jag skaffa mig lite inspiration, genom att gå ut och ta en cigarett. Åh, va gott det ska bli. Jag har inte rökt sedan .. En timme sedan? Så jag ska ut i det finfina vädret, och sätta mig på en bänk. Sedan ska ajg in och låta mina fingrar flyga över tagentbordet.

ALL MAKT ÅT TENGIL!

Helvetesuppgift

Nej, nu är det inte så att jag ska skriva ett jättejobbig uppgift, utan jag ska skriva en krönika om min dag i helvetet. Vi håller just nu på med Dante och hans lilla tripp ner till helvetet, och vi ska typ vara någon slags journalist, typ. Ganska så kul, iallafall när man får ha fantasin fri och bara låta den flöda.

Men nu ska jag försöka få tag på Fia, så hon kan följa med ut och roeeeka :D

lätta i håret?

Jag är så trött på mitt hår. Jag kan tvätta det på måndagsmorgonen, och sen på tisdagskvällen är det som om någon hållt ett smörpaket i det! Det har aldrig varit så förut, så jag förstår inte?! Det är fruktansvärt irreterande. Fyyy. Och jag har testat att byta schampoo, skita i balsam, hårinpackningar - you name it! Men ingenting fungerar. Det kan ju inte vara för att jag tvättar det för ofta, för varannan/var tredje dag är ju fan inte mycket. Eller?! 

Drar nu, puuuuss <3 

försovning

Jag vet inte varför jag gör som jag gör. Snoozar för mycket, så jag bara har en kort tid på mig att fixa mig.
Men nu har jag hunnit sminka mig, och ska snart upp och borsta mina tänder. Sen tar ajg bussen 22 och åker till skolan, kommer komma lite sent, men vafan.

Internet fuckade upp sig totalt innan, och det blev jag också lite smått irreterad på. Men vad ska man göra lixom.

Idag är det fotokurs på kvällen, men jag kommer in innan och skriver ner lite ordbajs. Men tills dess får ni ha det super, så hörs vi.
PUSS <3

oooooch senare vart det

Okej, NU ska jag gå och sova. Som vanligt fastnar jag här, men som tur var så börjar jag inte förens halv tolv imorgon, så det är skönt.

Men jag säger god natt nu, så hörs vi imorgon!
PUSS <3


LEGG EFTERSÖKES!

Nu, ALLA BRUNETTER - SE HIT! Min kära vän Annabehöver ett legitimation, där personen i fråga ser ut som henne, tills på lördag! Vi lovar att det blir en fet avgift till den personen om legitimationen kommer bort. jag vill verkligen ha med henne på krogen, men den lilla lilla ungen kommer inte ut förens 10 december, vilket suger gurksnopp.

Så snälla, hör av er om ni liknar denna tös, och vill låna ut erat legg!

image468

Beskrivning:
Anna är ungefär 1.68 (?) lång
Brunt hår, med lite slingor (behövs inte på leggfotot)
Bruna ögon
Lite, pyyyyttelite fräknar.

Snälla, hjälp mig att hjälpa henne att fira min första riktiga krogrunda!!

tatuering nästa vecka, yes!

Jag fick ju ett presentkort på tatuering av min kära far, och det tänkte jag utnyttja nästa vecka. Då kan jag göra min planerade tatuering i nacken. Underbart! Men nu måste jag prata med min lärare för att få texten översatt. Perfeeekt!
Men jag vill boka nu, tatuera mig nu! Inte sen, NU!

Tänk om jag börjar utvekla ett beroende?! Oh shit. Hahaha.
Jag kommer vara tecknad över hela kroppen, jag lovar.

PUSS

en trevlig kväll på KROGEN!

Japp, det var mammas överraskning till idag. Hon, jag och Lilla Malin gick ut på krogen, och de bjöd på allt som jag ville dricka. Det blev en hel del, men inte tillräckligt för att få mig under bordet. Men det ville jag ju inte heller, så det var lungan. Huuuur trevligt som helst!

Men i helgen blir det riktig utgång, då det blir party för fulla muggar! Då ska det krökas, må jag lova. Jag har tagiot ledigt på söndag, för att kunna supa till ordentligt! Wiiiiiiiihow!

Nu ska jag sova, men jag skriver imorgon! PUSS <3

skolan snart då

Efter en trevlig liten pratstund med Jennie, sitter jag då åter här. Har suttit och pratat med mamma en stund, om katastrofen igår, vill säga. Men nu snart ska jag till skolan, tänkte att jag skulle gå på livskunskapen. Har inte läst boken, eftersom jag gick ut och mötte Jennie. Hon ville ha råd och tips, men det vet jag inte om jag lyckades med så bra. Men det får väl bli en fortsättning på det, eftersom sisten hon sitter i, inte är den allra bästa, haha.

Efter skolan ska jag hem och fixa mig lite, och sedan ska jag och mamma iväg, på yttligare en överraskning. KUL!

Men nu ska vi åka. PUSS <3

sjukdom elev

Så stod det när jag sjukanmälde mig själv. Jag orkar inte gå. Jag går på livskunskapen, så jag ska lägga mig och läsa nu en stund, eftersom boken ska vara utläst idag, och jag har en liten bit kvar, så att säga.
Jag mår inge bra idag, känner mig deppig, och har inte lust för någonting.


födelsedagen som slutade i kaos

Jaha, så var man 18 år och en dag gammal. Nu är det bara 365 dagar kvar tills man är 19 då.
Lite om födelsedagen och presenter:

När jag vaknade slängde jag mig in i duschen. När jag kom ut möttes jag av en sjungandes mamma och hennes kamera. Det blev ett par hemska bilder där jag står med handduken virad runt mig, utan smink och försöker le. Sen drar jag till skolan och möts av flera grattis. Efter skolan åker jag, Denice och Victoria till Tallkrogen, min pappas firma. Där skulle jag få en överraskning. Vi sätter oss i bilen och kör med en gång. Vägen var lång, och jag hade ingen aning om vart jag skulle.
När vi sedan stannar framför en tatueringsstudio blir jag sådär svimfärdig. Skulle jag tatuera mig nu?! Men det visade sig att jag fick en tatuering för 1.500 :- av min far, eller snarare ett presentkort på tatuering. Så nu ska jag fixa klart den där texten jag ska ha i nacken och boka tid så fort som möjligt.
Efter det blev vi skjussade till Gullmarsplan för att röra oss vidare mot T-centralen där Denice skulle köpa en tröja. Och det gjorde hnon. Vi gick runt i affären och tittade lite, coh sen bar det av till Solna. Där skulle en kamel tatueras in på min stortå. Jag kände fortfarande ingen nervositet, utan var lugn som en filbunke. Fast det var jag ungefär tills han bad mig sätta mig i stolen, och ta av mig strumpan. När jag sedan ser honom fixa ''verktyget'' så började jag svettas nåt så kolossalt. Sen började han. Jag kan inte säga att det gjorde fruktansvärt ont, men det gjorde ont. En stickande känsla, som var irreterande så man ville bara slå bort den. När han däremot kom in mot det tunna skinnet mellan tårna, då gjorde det ont.
Sen, efter sisådär 3 minuter var det klart. Jaha.. Det var det det. Betalade honon 300 kronor, och så helt plötsligt hade jag en kamel på tån.
Efter det åkte Victoria hem till sig, och jag och Denice gick och tog en varsin smirnoff innan vi åkte hem.

Väl hemma var det direkt dags för middag. Min favoritmat, självklart. Jag hade fått blommor från barnadiset och från mamma. Fiiiint. Sen efter middagen satt vi alla kvar och åt tårta, en tårta där det fint hade skrivits ''White Lady'' (?!) Efter tårtan blev det kaffe, och cider för mig. Sedan öppnade jag de två askarna som låg framför mig. En jäääättefin ring och ett armband. Väldigt fint. Sedan satt vi så resten av kvällen, när det sedan brakade ut ett storgräl. Mamma och min bror började bråka, och det var inte lite dom bråkade heller. Sebbe stack, och jag gick ner till mig. Då var klockan tio över tolv, och jag fyllde inte år längre. Tråkigt slut på en annars trevlig dag.

Lite bilder från ''the day''.
 
                        

Detta var då min dag! Och ja, jag vet att jag visar trosorna på tatueringsbilderna, så ni behöver inte kommentera det. Men det var inget jag tänkte på, jag hade annat att fokosera på. Som att sitta still och inte skaka, tillexempel. Men nu ser ni iallafall hur det blev. Wiiiihoow.

skouuuul

Sitter nu på naturkunskap. Har precis avverkat en timme med matematik, och jag kan ju inte säga att jag njöt? Men sen när jag kom in i klassrummet sade alla grattis, och då blev jag genast mycket gladare.
Snart är det dags för lunch,och jag är SVINhungrig, och sedan avslutas dagen med svenska.

NAJS. Sen - TATUERING!


Mamma sjöng, jag trivdes

Idag sjöng min mamma när jag kom ut från duschen. Simon hängde på, och Sabine fotade. Jag trivdes faktiskt, som fisken i vattnet.

Igår kunde jag inte somna som jag ville, jag låg och funderade för mycket på tatueringen. Ska jag göra den? Kommer jag ångra mig? Tänk om det blir fel, och det blir katastrof? Tänk om han säger att den kostar 1000 spänn, och jag bara har med mig femhundra? Nej, det gick mycket tankar i huvudet på mig.
Men jag har velat detta i minst 1 och ett halvt år, så. Och hallå, det är en liten fläck på tån?

Men nu ska jag föna håret, platta det och dricka upp mitt te.
PUSS <3

najti!

Nu ska jag gå och sova, och sedan vakna av en gallskrikandes mamma, som försöker sig på att sjunga. Gulligt, tycker ni, förjävligt, säger jag. Den människan kan inte sjunga, inte ens nynna.
Men vad gör man inte när ens dotter fyller vuxen, lixom?

Men jag skriver imorgon. PUSS <3

18 barre!

Jaha, 18 år nu då. Svårt att förstå, om jag ska vara ärlig. Tanken på att jag aldrig mer kommer behöva sitta hemma en tråkig kväll, samt att jag kommer vara den fattigaste 18åringen, kan inte riktigt falla mig i smaken. Men jag längtar tills imorgon, det ska bli riktigt skoj. Tatueringen är ju det värsta av allt, den kommer säkert blir riktigt mycket pain, må jag lova. Det säger alla andra iallafall. Meeeen, jag har bestämt mig, nu går det inte att ändra sig.
Jag kommer be Victoria fota allt, jag lovar. Sen kommer bilderna upp här.

Har suttit hos bror och Denice nu, fick 'fina' presenter av dem. Det märktes att de hade plockat det som fanns i deras rum. Jag fick en halv tub med klick (glidmedel), en pensel och en badkula, som jag sett ligga där ett par dagar. Tack bror, för att du är så generös ;) Men han lovade mig att jag skulle få något mer, sen när han fått lönen. Ahaaaja, det tror man ju på? Haha.

Men nu ska jag sova, ska upp coh duscha och göra mig fin och fräsch imorgon. Jag skriver då.
PUSS & GODNATT! <3

dags för firande

Nu ska jag över till bror och Denice, eftersom vi ska ta något att dricka, shär 10 minuter inna jag är VUXEN!
Tänk att detta är mina sista minuter som tonåring, som ungom. Om tio minuter kommer jag få börja betala för sjukvård, men bäst av allt - jag kommer kunna gå på krogen och köpa cigaretter! GLAD!

Planeringen för imorgon är följande:
Kanske, kanske gå till skolan.
Åka till pappas jobb - det väntade någon överraskning?
Åka till Solna, dags för tatuering - iiioh!
Åka till gamla stan och visa Denice en affär.
Åka hem för middag med familj.
Kanske åka någonstans och ta en cider, bara för att, lixom.

Men nu ska jag göra en kopp te, kanske skriver när jag kommer tillbaka.

PUSS

35 minuter kvar!

Nu startar nedräkningen! :D:D

joppet, jao.

Herregud vad jag har sovit. Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde igår..
Jo, när jag kom hem kollade jag melodifestivalen (sög, btw) med mamma, och sen gick jag ner med Simon, och kollade Titanic, och sen sov jag. Jaa, det var ju trevligt?

På jobbet vad det så jävla mycket att göra, det var helt sjukt. Och som det såg ut när vi hade stängt?! Det var det äckligaste jag sett. Golvet var hur skitigt som helst, det såg ut som någon hade sprängt en bomb där inne. Men vi gjorde det rent och snyggt, må jag lova. Och det var jobbigt, förbannat jobbigt.
Idag ska man dit igen, men jag jobbar öppning så jag får gp vid fyran. Skönt.
Då ska jag hem och städa, det ser ut som katastrof här inne igen. Och tvätta, jag har inga kläder kvar.

Och IMORGON fyller jag 18!

flätor it is!

Japp, inbakade flätor blev det, men det ser fortfarande ut som en katastrof. Fan..

Men nu ska jag röra mig uppåt och borsta tänderna, säga byebye till min kära familj, och sen ska jag styra min kurs mot de la busso.

Vi hör och syns när jag kommer hem.

PUSS <3

en kopp te, och en macka senare.

Godmorgon allihopa!
Dags för mig att börja ladda inför en ny dag på jobbet. Stänger idag, så det kommer säkert bli jobbigare än jag tror. Kalasen är fullbokade, alltså 12 kalas. Jag är satt på kalas, och jag gillar det inte. Menmen, vad gör man inte för att ställa upp för laget?

Har precis sminkat mig, och ska nu komma på något att göra med mitt hår. Det är katastrof. Luggen står åt alla håll, och jag kommer inte hinna platta, eftersom mitt hår är blött, och det blir så äckligt varmt/blött när man plattar då. Och jag orkar verkligen inte föna. Det kanske blir 2 inbakade flätor istället, så slipper jag skiten. Måste brainstorma nu, har bara 20 minuter på mig innan jag ska vara klar för avfärd. Ska upp till alleplan och köpa cigaretter först, och det betyder att jag måste ta en tidigare buss. Men det gör inget, den tidigare bussen går bara 5 minuter innan det senare.

Men nu ska jag hitta på något med håret, kanske skriver när jag är klar.

PUSS <3

dags för säng, och sömn

Ska låta Simon få datorn nu, han vill kolla på sin film han nyss laddade ner.
Och jag själv, ja jag ska lägga mig i sängen och läsa en stund, och sen sluta mina ögon för lite sömn.

Jag fick lite dåligt samvete över att Anna ska masa sig ut och träffa mig, eftersom jag ändå ska upp och jobba, så jag kan inte vara ute länge. Så vi kom överens om att träffas imorgon istället, eller iallafall höras imorgon.

Men då säger jag god natt nu, så uppdaterar jag imorgon.
PUSS <3

trevlig familjekväll!

Sitter hemma nu. Väntar på att Anna ska ringa, så vi kanske kan träffas och ha lite möjs.
Själv har jag suttit vid maten och käkat grekisk mat, men jag körde på svenskt med oxfilé och pommes. Vågar inte testa på alla dessa Souflaki, eller hur det nu stavas. Tänk om det är bajsäcklig, så jag får gå hungrig resten av kvällen? Det skulle ju vara katastrof.

Snart jävlar, snart är jag 18. Det är helt sjukt. Allt som man strävat efter kommer kunna ske om 3 dagar. 3 fjuttiga dagar, så är jag gammal nog till tatuering, köpa cigg, gå på krogen, slippa föräldrarnas namnteckning etc. Så himla skööönt! Men samtidigt kommer jag få betala all sjukvård, jag betalar med för resor, jag får mer ansvar etc. Det känns ju inte lika skänt, må jag säga.
Men vad gör man inte för lite lycka? :)

PUSS

de la foooooodooo!

NU SKA JAG FÅ LA FODO! Möms, det blir greken idag, fyfaaaaan!

PUSS <3

syskonkärlek, finns det?

Ibland kan man verkligen undra hur man själv skulle må om ens syskon skulle gå bort. Självklart skulle man må skit, men skulle man ha dåligt samvete över hur jävlig man var mot varandra när man var yngre, eller kommer man tänka att det är något som alla ungar är mot varann. Jag har hatat min bror, jag har slagit min bror och jag har tillochmed spottat han i ansiktet. Inte när vi var små, det var inte allt för länge sedan. Och när vi var mindre, och jag hade slagit honom, så mådde jag illa av bara tanken att säga förlåt. Även fast det var en löjlig grej, som även jag tyckte var löjlig, så kunde jag inte låta bli att må illa. Jag sa nästan aldrig förlåt till honom, aldrig.

Är det något jag kommer ångra när han dör? Eller kommer han ångra  något om jag plötsligt skulle dö? Skulle man hata sig själv för att man varit så elak, och rent ut sagt, förjävliga mot varandra. Man kan tänka mycket och länge på sånt där, det tar aldrig slut.

image443image444

jag riktigt njuter

image442

te i soffan

Japp det är sant, jag spillde ut en hel kopp te i den nya röda soffan. Inte allt för bra, tänker ni. Katastrof, tänker jag. Vi får hoppas att det kommer torka tills mamma kommer hem, för aven fast det är skinn så blev det en fläck. Hoppashoppas. Annars blir nog detta mitt sista inlägg.

Förövrigt så har jag gjort nytt te, och ska lägga mig i den andra soffan nu och läsa. Måste ha läst ut en bok tills på tisdag, och jag är inte ens halvvägs, och den boken är typ som sagan om ringen - ASTJOCK! Så jag måste sätta igång, man får ju hoppas på att den kommer vara bra, så att man fastnar och inte kan sluta. Då kan jag läsa hur länge som helst.

Skriver senare!
PUSS <3

GAAAAAAAAAAH

JAG MÅSTE HA MAAAAAAAAAAAT!

!!!!

BTW, så är det bara tre dagar kvar tills jag är MYNDIG!!

hungrig som ett AS!

Sitter i skolan nu. Jag håller på att hungra ihjäl, men mina kära klasskamrater vill inte gå och käka, eftersom kön var typ en mil lång. Vi ska gå och käka om typ en timme, så jag får väl härda ut. Vem går och käkar själv lixom?

Igår var jag inne i stan med Victoria och shoppade. Det blev 3 par skor, 2 tröjor, 3 linnen, en tshirt och vita benvärmare. Allt gick på 1100, och det tyckte jag var riktigt bra! Men det är ju just för att det var på skopunkten, ta 3 betala för 2, som det blev så billigt. Kände att jag verkligen behövde nya skor, iallafall högklackade. Och det vart 3 fina skor faktiskt. Käkade sedan på Taco Bar, och sen åkte jag hem.

Somnade rätt så sent igår, runt 2 tiden. Jag hade allt för mycket att tänka på. Men det är inget jag kan skriva om, eftersom jag vet att andra personer som detta rör, läser min blogg. Och jag vill inte att de ska få reda på det genom mig, genom bloggen. Så jag är ledsen, ni får inte veta något heller.

Men nu ska jag kolla runt lite på andra bloggar, och göra så timmen går fort!!

PUSS <3

försovning?

Jag trodde verkligen att jag hade försovit mig, för jag drömde om det. Och drömmen var så sjukt verkligen. Jag låg och snoozade, och sen gick jag till bussen, och då när jag tittade på klockan var den 8.52 istället för 7.52. Så jag vart asförbannad på mig själv, och grejer. Men sen vaknade jag på riktigt av mobilen, och såg då fint och prydligt att klockan var 7.15 och jag behövde inte stressa! Woopidoo.

Trött som ett as är jag, och ont i mina fötter har jag.
Fyfan. Jag gick mycket igår, så jag har ont.
Kan visa sen vad jag köpt, hihi.

PUSS <3

Orkaaaaaa

Nu har hela internet fuckat upp sig. Skitskitskit.
Aja, jags ka väl gå och sova iallafall.
Om det går, vill säga. Får se hur bra det går att komma upp imorgon, dåklockan kommer ringa 06.30.

Vi hörs imorgon.
puss <3

Jaha, men okej?

Okej, det var ju en rolig nyhet. Jag förstår inte hur det kan vara så förbannat svårt att kommunicera? Nej, här ska man få reda på saker genom upphittade saker på internet. Varför kan inte vi, alla vi som ändå är så nära, kommunicera som normalt folk gör? Varför ska vi, ärliga människor, behöva drabbas av din feghet? Du klagar på att det inte finns någon tillit, men du svarar på dig själv, såhär?!

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte om jag ska söka nytt, eller stanna kvar. Jag vet inte vad mina vänner ska göra, de trodde också att de hade en framtid där. Men jag vet inte, jag vet ingenting.

Skööööönt

Åh, jag har världens bästa mamma. Hon erbjöd sig att skjussa mig, eftersom hon ska till centrum. Skönt, då slapp jag stressen helt plötsligt. Då kan jag dricka mitt te, och slappna av. Platta håret hinner jag också göra. Najs!

Stressad jävla morgon

Hatar dessa berömda 8.15 mornar. De finns inge värre!! Jag måste gå upp typ 6 för att hinna ta det lugnt och dricka mitt jävla te! Men nej, jag, Pauline Sivula, kommer inte upp så tidigt! Jag kom upp för 20 minuter sedsn, och ska ta bussen 50. Hinner jag dricka te och chilla? Nej! Jag får slänga i mig téet, om det inte ska stå och bli kallt medans det väntar.

Fotokursen igår gick riktigt bra! Eller ja, detblöev bnågra bra bilder. Vi fick olika fotouppgifter, och skulle gå och fota dem i skolan, som fööööörövrigt inte var lika kul, då våran skola är den mest trista och deppiga skolan, som finns, ever! Så, det var inget plus.
Men annars vart det helt okej, helt okej människor, helt okej lärare.
Sedan när jag kom hem så satte jag mig i sängen hos Simon, som spelade TVspel. Sedan kom även Jmmy och joinade oss i sängen. Låter heeeelt fel det där, men ni som är smarta, förstår.

Nu ska jag försöka få i mig det varma teét, vi får se om jag pallar stressa, jag kanske tar nästa buss istället. Den går om en timme. Det beror på hur mycket det finns att läsa på alla bloggar!

PUSS <3

ingen rubrik passar

Nu är jag hemma, men om 20 minuter ska jag sticka iväg igen.
Nu är det första gången jag går på den där kursen, och jaa, vad ska man säga? Kul är det ju direkt inte, mer bra att jag kommer igång. Ska upp till mamma snart coh se om hon kunde skjussa mig, eller om jag ska ta bussen. tar jag bussen kommer jag 5 min för sent, men vafan? Palla stressa lixom.

Såå, fotokurs. 17.00 till 19.30. Kuul. Skriver när jag kommer hem
PUSS <3

Hos Jennie, med Jennie, i säng med Jennie

Det stämmer, just nu är jag hos Jennie. Vi har spenderat kvällen med att ta en herrans massa kort, och garvat satan åt våra videos som vi gjorde för sisådär 1000 år sedan. Hur kul som helst. Jag har filmat lite med min kamera, så jag lägger in det imorgon när jag kommer hem.

Kommer komma hem runt halv fyra imorgon, och måste då skynda mig eftersom jag har kursen klockan fem. Den tiden suuuuuger gurksnopp, jag fattar inte varför de sätter en sån korkad tid.

Menmen, nu ska vi inte vara neggo.

En liten bild från idag kanske?

image441

Tv med lillasyster i soffan.

Sitter nu med mammas dator i knät, och väntar på mammas och mitt program 'andra avenyn' - jag har precis börjat kolla, men mamma har tittat ett tag. Rätt bra faktiskt, dåliga skådisar, men det får man väl räkna med när de är svennar? Menmen, jag skulle vara en perfekt skådis, även fast jag är från svenneland!

Till mat blev det stuvade makaroner och bacon, Och jag som sa att jag skulle gå ner i vikt? Det kommer inte gå bra, jag är för glad i mat. Men mitt gymkort gäller fortfarande, så jag ska ta tagt i det.

Nu börjar det!
PUSS <3

käkaaaa

Snart är det dags för middag, hoppas jag. Är grymt hungrig, så hungrig att det kurrar i magen.
Men skulle verkligen inte banga på en pizza. Tänk er en fet pizza, med massa ost och skinka på. ÅÅH VA GOTT! Men jag ska sluta äta sånt skit, faktiskt! Jag måste på något sätt, minska mina kilon. Jag har ångest! Hur kul kommer det vara att gå på stranden i sommar med celluliter djupa som soppskålar? Och en mage som skulle kunna slå vem som helst medvetslös? Nja, jag måste nog komma igång med lite gymmande. Kanske.

Var på ungdomsmottagningen idag, och snackade p-stav. Jag klarar verkligen inte av p-piller längre, då jag bara glömmer bort dem, och sedan tar alla i ett nafs, eller att jag helt enkelt bara skiter i och ta dom. Om jag redan ligger i sängen, så pallar jag aldrig gå upp för att ta dom, gå upp och hämta något att dricka så jag får ner dom. Skulle du göra det? Nja, skulle inte tro det.

Men jag uppdaterar säkert senare, om jag inte somnar efter maten. 

PUSS <3

kläder, ge mig kläder!

Varför kan jag inte få vara miljonär? Jag har suttit och tittat på kläder nu snart 2 timmar, och det finns så himla mycket som jag vill ha! Jag vill ha allt!
Men någonting ska jag unna mig, faktiskt. Jag har inte shoppat på år och dar, så jag tycker att det är dags. Så jag ska nog bege mig till stan på torsdag eller fredag tror jag. För imorgon har jag ju den där kursen... Ni vet, den som håller på från 17.00 till 19.30? Sug min hårda säger jag bara.

Men måste man, så måste man.

Just det, jag kom på en grej. Nu på måndag, när jag äääntligen fyller 18, så kommer jag ju få tillgång till mitt sparkonto. Därifrån kan jag ju ta någon tusing eller så, till resan menar jag! Eftersom jag inte har så mycket pengar nu, eller så. Då kan jag ju ta pengarna till resan, och såfort jag har dom pengarna igen så sätter jag in dom. Inte så farligt, eller hur? För de pengarna har min mamma sparat sedan jag var liten, ni vet, pengar som man ska ha när man flyttar hemifrån m.m. Jag kommer nog göra såhär.. Ta ut några tusen, resa för dom, och sen när jag kommer hem ska jag jobba som ett arsel och sätta in dom. Sen ska en liten del av min lön varje månad, in på det kontot, så att pengahögen bara växer och växer. SÅ JÄVLA NAJS!

Erkänn, jag är smart ibland.

PUSS <3

golden hand

Yes, bra jobbat.
Jag satt och pillade på min fina guldpenna, som min lillasyster fått i någon bok-klubb. Och means jag pillade så lossnade korken. Alltså, inte den man tar av innan man ritar, utan den som håller all guldfärg inne.
Ni kan ju gissa vad som hände? Jo, all färg rann ut på mina stackars - nytvättade - händer. Fint.
Men jag skulle passa i guld.. Finns det någon permanent hudfärg som man kanske kan spraya på sig?

   

thats why I dont use heels

Anledningen till att jag aldrig har högklackat på mig i skolan, är lätt att förklara.
Det går inte att gå i denna skog med klackar, om jag inte vill se ut som en gris när jag kommer ut, om jag ens kommer ut igen. Det kan bli svårt, väldigt svårt. Det är knappt så mina gympadojor klarar sig!
Jag har en annan väg till bussen, dock en annan busshållplats, men då har jag en 100 mils lång uppförsbacke, och det är inte alltid så kul att småspringa upp för den, då jag alltid är ute i sen tid när jag ska gå.

Denna 'skog' är inte heller så himla kul att gå i när det är mörkt. Tänk er då när jag slutar 17.55 och ska gå igenom denna, på vintern? En gång höll jag på att dö, jag lovar!
När jag gick, så hör jag hur en kvist knäcks. Ni vet, som det gör i skräckfilmer. Och när jag ska vänta mig om och se vad det var, och om det står någon där, så fastnar jag i en björk-kvist. Ni vet, kvistar från björken brukar ju vara långa, och omöjliga att bryta av, såna där sladdriga. Ni fattar. Iallafall, och när jag vänder mig om så fastnar jag i en sån kvist, så det känns som att jag har ett rep/snöre runt mina fötter. Det tog ett tag att trassla sig ur det där, och vid det laget var jag asrädd, och grät nästan. Man ser ju ingenting i den där skogen! Helt sanslöst!

Så, nu vet ni min väg hem från skolan.
Från helvetet, till ännu ett helvete. 


   

Men roligt!

Jaaaaa, va kul! Nu har jag bestämt när jag ska göra alla dessa naturkunskapsprov och grejer.
Här är mitt fina schema:

Naturkunskap A
v 10 - 4 mars:
Universumprov 9.20-10.20

Naturkunskap B
1 april - föreningstimme 8.15
Labration.

v 10 - 5 mars:
17.00-20.00
Prov på människokroppen och genetik (stora prov)

21 april 12.20-13.50/22 april 13.55-11.05
Prov i ekologi

Redovisning med Alessandro, prata med Göran om när han har tid.


Visst ser det riktigt kul ut? Fyfan, jag hatar naturkunskap. Plus att vi har ett stort arbete som vi håller på med nu. Hur fan ska jag hinna med allt? HATA SKOLAN!
Bara ett och ett halvt år kvar, sen är jag borta för evigt från denna rishög till skola.

Ska sluta nu, förhoppningsvis.
Skriver senare.
LOVE <3

Det vart en bra morgon tillslut

Ja, det stämmer. Ingenting har skett - so far!
Men nu ska jag gå och ta på mig lite kläder, sitter bara i en filt och underkläder. Skönast så. Idag satsar jag på en riktigt mysig dag, ska gå med mjukisbyxor och en av Simons tröjor. Jag orkar inte med jeans idag, stort no no idag.

Men jag skriver när jag kommer hem senare.
Har ingen livskunskap idag, så jag slutar 15.05.
PUSS <3

Helvetesmorgon

Idag vågar jag inte ens säga, g*d morgon. För jag känner på mig att denna morgon kommer gå åt helskotta. Jag vet inte vad det är som kommer bli fel, men något är det, och jag gillar det inte.

För övrigt har jag sovit gott, riktigt gott. Somnade någonstans runt halv tolv igår, vilket är riktigt ovanligt för att vara mig. Jag brukar somna drygt 3-4 timmar senare. Men det kanske vänder nu, jag kanske börjar sova bra igen. Och det skulle vara väldigt skönt, otroligt skönt.
Det är ju därför som skolan har gått åt helvete. Jag somnar för sent, orkar inte gå upp, skiter i hela dagen - får en jävla massa frånvaro. Men vad kan jag göra åt det? JAg sitter inte framför datorn till klockan tre, eller någon g¨ng kanske jag gjort det, men oftast drar jag vid ett någongång och lägger mig i sängen, stänger av tvn, och sen ligger allt bara och snurrar. Jag kan inte somna! Jag kan vara hur trött som helst, helt död i kroppen, men det pågår för mycket i mitt huvud just nu.

Nej, nu ska vi sluta prata om dessa neggo saker.
Jag skriver sen!
PUSS <3

hemma från slit och släp

Har kommit hem från jobbet nu. Trodde att det skulle bli en rekordstädning, men icke. Skurade golvet på ca 5 minuter, och resten sprang jag emellan, men kom ändå därifrån klockan sju. Hann inte ens gå ut med soporna. Surt.

Snart ska jag lägga mig i sängen och läsa. Måste ha läst ett kapitel i den engelska boken 'Animal Farm' tills imorgon. Och sen tror jag nog att jag slumrar in för några minuter.

Men jag skriver säkert igen, om jag vaknar innan det är imorgon.
PUSS <3

skolan är ett helvete

Nu jävlar ska jag ta tag i min skola. Jag har precis skickat ett mejl till en lärare ang. en uppgift så jag kan få G i samhällskunskap, som jag fick IG i, i ettan. Jag måste få bort så många IG:n som möjligt om jag ska fixa detta. Jag ska även mejla henne som vi hade naturkunskap med i ettan, och få en uppgift så jag fixar ett G där också. Då är det alltså bara historian som kommer vara kvar som IG från ettan. Om jag får tummen ur röven och gör det, vill säga. Och det kommer inte bli lätt, och jag kommer säkerligen skita i det helt, men jag måste.

För övrigt sitter jag i en datasal, ska egentligen jobba med naturkunskap, men jag ska hitta pappret där det står uppläggningen av detta projekt så jag kan börja någon gång. Om typ 2-3 veckor ska detta vara inlämnat, och läraren tror inte att jag kommer fixa detta. Fyfan.

Efter detta är det lunch, och sedan svenska. Och sen är det dags, för min del, att åka och jobba. Pengarpengarpengar! <3


Styr min kos till skolan

Nu ska jag gå upp och borsta tänderna, för att sedan möta Jennie på den buss som ska ta oss till skolan.
Idag bjuder skolan på Matte, Naturkunskap och Svenska. INte de roligaste ämnena, men det får duga. Ska jobba idag på¨naturkunskapen, för jag kan verkligen inte få IG där också.

Efter skolan åker jag vidare till jobbet. Jobbar från tre till sju idag, och alla får hålla tummarna för att det inte är mycket, så jag slipper skura golvet. Menmen, jag skriver självklart när jag kommer hem, hade tänkt att tvätta och städa lite i rummet. Jag har inte ett endapar rena byxor! Inte för att de andra är skitiga, men de är använda, så jag måste tvätta minst tre maskiner idag. Blääää.

Vi hörs senare
PUSS <3

apa som rider på en hund

När jag tittade på tv igår, såg jag världens fulaste sak. De hade en tävlig, som typ rodeo, fast det var en apap som vart fastbunden på en galen hund. Kalla mig korkad, men är inte det djurplågeri? Hur jävla rädd måste inte den där apan vara? Jag skulle vara skitskraj! Och apan kan inte hella bara hoppa av, eftersom den är fastbunden på hunden. Fyfan! Hur kan man göra så mot en liten apa?
Nej jag förstår inte det har med att leka med djuren. Jag kan inte säga att djurplågeri är det värsta jag vet, för jag äter kött, och jag vet att djuren inte behandlas som konungar innan de dör. Men vartifrån får man iden att göra detta?

Hmm?

18 år och myndig

En riktigt bra dag, känner jag! Jag känner riktigt hur glad jag kommer vara idag! Mina endorfiner kommer hoppa hoppborg i mitt huvud, och i min kropp. Jag vet inte varför jag är så lycklig. Men jag bara är det!

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag blir 18. Det känns helt ofattbart.
Jag kommer nå den åldern man har pratat om sedan man var 6 år.
- Mamma, jag vill ha hål i öronen.
* När du är 18 får du göra vad du vill
- Mamma, jag vill sova hos Jennie
* Du är för liten, när du är 18 får du göra vad du vill
- Mamma, jag vill vara ute till tolv!
* Alldeles för sent, jag kommer och hämtar dig. Du får vänta tills du är 18.

Allt handlade om de två siffrorna. 18 år och myndig. Men jag ser inte det speciella längre.
Jag tar hur många hål i öronen som jag vill? Jag sover hos vem jag vill? Jag kommer hem när jag vill? Jag köper cigg. Inte vart jag vill, men jag har mitt ställe, och det duger fine. Det är bara krogen som väntar. Och vad är det speciella med krogen? Man kanske inte kommer tycka det är så kul om 3 veckor. Aah, förutom Jennie, hon har ju blivit riksalkis och bor på krogen, haha ;) Nej, men vart är allt det där jag längtat efter? Tatuering har jag kunnat gjort för länge sedan, men jag har velat vänta. Allt för att det ska bli speciellt att fylla 18. Vad är det för speciellt om du redan har 4 tatueringar, har varit på krogen varje helg, och köper cigg överallt. Vart är det fina med att fylla 18 då? Aah, du kan sjukanmäla dig själv till skolan ^^

Jag ska tatuera mig, nästa måndag. Sen ska jag kanske ut på krogen och bara ta en cider. Och gå och köpa cigg på ICA supermarket, den största jävla affären någonsin, bara för att visa att jag är 18, och inte behöver leta upp närmsta turkkiosk. För mig, kommer den dagen vara speciell då. För jag har väntat med det, och kommer då få uppleva det dubbla.

NU så!

Nu ska jag gå och sova, typ sisådär 100 år senare (?)

Har suttit och pratat med Malin på msn. För det mesta om killar.
Det är fan inte konstigt att vi har samma problem. Vi har typ samma stil på killar. Asså, kanske inte utseéndet, men defenitivt uppförandet medmera. Helt sjukt.
Vi pratade om att vi aldrig får komplimanger som tex;
- Va fin du är idag
- Va bra den satt på dig
- Du är så söt älskling
Eller liknande. Vi får istället höra;
- Fan vilken sexig röv
- Jag älskar att ta på din röv
- Fan, har dina tuttar växt?
- Du är så sexig

Vad är problemet? Jag är en helt vanlig tjej, ingen Slitzbrud eller något. Jag behöver också komplimanger för hur jag verkligen är, jag vill också höra att jag är fin, inte sexig. Jag vill höra att jag är snäll, inte porrig. Jag vill höra att han älskar mig för den jag är, och inte för hur jag ser ut.
Killar i ett nötskal, eller vad säger ni?

Det skulle ju vara uppiggande med en ros någon dag, eller att han bara kommer hem och ger mig en kram, istället för att klämma mig på röven och morra (?!)

Men nu ska jag sova, vi hörs lite senare.
PUSS <3

bajsskit

Jahaja, jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Jag har käkat middag, och spelat ett spel med familjen. Eller aa, mina syskon. IBland måste man vara lite kärleksfull mot dem också, tycker ni inte?

Men nu ska jag iallafall titta lite på tv, samt läsa. Kanske somnar då också?

Blir fruktansvärt irreterad på denna 'tema-sida'. När jag testar, och gör ett tema som jag egentligen inte vill ha, men bara för att testa olika, så går temat att använda. Men sen när jag ska göra ett på riktigt, då går det fanimej inte! Bajsigt irreterande. Så nu ska jag låta den vila ett tag, och sedan försöka igen.

PUSS <3


Egna teman och grejer

HIttat en sida där du gör dina egna teman till mobilen.
Skitkul att sitta o leka lite. Kan ju göra hur mycket som helst!
Och jag som skulle sova?


back from hell

Neerå, det är ingen helvete att jobba där. Men jag är iallafall tillbaka, den saken är klar. Det var så himla lugnt på jobbet, så jag fick åka hem. Åkte redan vid tolv, men har suttit och pratat med mamma, och sisådär. Trevligt.

Ute är det typ snöstorm, men inte speciellt kallt. Det är mysig, och frisk luft ute. Det är nästan så man sku lle volja ta sig en vända med hunde. Kanske ska ringa Victoria och kolla om hon ska med. Kanske kan ringa Anna också, hon har ju sin vovve. Men först och främst ska jag läsa, måste läsa både engelskla och svenska, eftersom vi egetligen skulle ha hunnit läsa en hel del tills imorgon. Och jag vill fan inte hamna efter i svenska och engelska också. Det räcker lixom med naturkunskapen.
Men jag ska ta tag i den imorgon, och hitta en jäkla massa info om det. Måste ta tag i skolan, så är det bara.

Men nu ska jag kolla runt lite, och sedan ska jag sova en stund. Hör sseeeeen.
puss <3

trött/bakis-dag

Japp, nu vare dags igen för jobbet. Fast nu har jag bara 45 minuter på mig, att fixa mig klar och dricka upp mitt te. Kommer inte gå så bra, känner jag redan nu.  Jag är trött som ett as, men som tur var kommer jag få gå hem runt fyra idag, och det kommer vara najs. Najs, najs, najs.
Då ska jag hem och duscha, och sen sova.

Men nu måste jag hinna kolla runt lite, vi hörs när jag kommer hem!
PUSS <3

håret!

image430  Före

image431

image433

Efter!

Sitter i bara bh, och det är ju inte allt för bra om man visar påkort. Lite sådär bimbo, så jag tog mort det, hehe.
Ska dra mig mot garderoben nu, och fixa lite kläder.
PUSS <3

ont i maaaagen

FYfan, det känns som om min mage är så tom att det skulle eka om jag skrek nu. Men lixom, eka innefrån. Jag käkade ingenting annat förutom Donken igår runt 11, och sen hann jag inte äta mer. Eller visst, jag hade hunnit om jag velat, men jag ville inte riktigt. Vet inte vad det är med mig, men jag skippar gärna middagen numera.
Jag håller mig till mitt te, och kanske en lite lunchbit i skolan.
Ja men iallafall, jag spenderade mina 10 första minuter på toaletten, inte skitandes, utan liggandes på golvet i smärtor. Jag skulle borsta tänderna, och det var fruktansvärt skönt att ligga i fosterställning på det där hårda och varma golvet. Så jag låg kvar i 10 minuter innan jag steg upp och satte på tevatten.

Jobb idag, och sedan direkt till Johan Brandt. Trevligt! Får se, om magsmärtorna kommer tillbaka under dagen går jag nog inte. Jag tänker inte bli liggandes på hans golv, när massa fulla människor ska pissa. De kommer ju tro att min skrikandes mun på hjälp, är toaletten. Det kommer lixom inte sluta bra, så vi får se.

Menmen, nu ska jag kolla runt lite vad som hänt under nattens underbara gång.
PUSS <3

!!

Jag visste det! Jag visste att det skulle hända något!
Nu skrev nämnligen Johan Brandt till mig på msn, och jag hade länge velat fråga honom en sak.
Det är ödet mina vänner!

slingat och fixat

Har nu slingat håret igen. Vet inte hur det blev, eftersom det fortfarande är blött, och jag vågar inte föna. Simon ligger och snarkar, och jag vill inte väcka honom. Men det blev säkert bra, haha.

Nu, snart, ska jag gå och lägga mig. Vet egentligen inte vad jag väntar på, men det känns som att något kommer hända snart. Men, om fem minuter lovar jag att sova. Måste få sova några timmar inatt iallafall.
Ska upp klockan 8 imorgon eftersom det är jobb.
Jobbet gick bra idag, förutom att jag blev försenad som fan. Asså, precis innan stängning så välter tre ungar ut tre kannor - alltså så låg det mer än 3 liter vatten över hela golvet. Så jag fick ställa mig och torka upp. Sen när jag har stängt och ska städa köket, så tappar jag korvlådan. Allt äckligt korv-vatten + alla korvar östes ut på golvet. Bara att fylla på nytt vatten i skurhinken och börja svabba. Fyfan.
Blev inte klar med städningen förens vid sju, när man ska vara klar. Men det var för att mina kära mamma kom och hjälpte mig. Hon var påväg hem från farmor, och hon skulle hämta upp mig, så hon kom lite tidigare och hjälpte mig med det som var kvar. Annars hade jag väl varit där till typ halv 8-8 (?!) Kaos.

Och imorgon ska man dit igen... Men det är kul, jag trivs som FAN! Så det är lungan.
Men då säger jag god natt då, så hörs vi runt 8 halv 9.

PUSS <3

hejdå dator, hej jobbet

Nu drar jag mot jobbet. Ska avsluta min cigg och sedan drar jag.
Såg förresten Kenza i tidningen, hehe.

skriver när jag kommer hem <3

bilder

Glömde bilderna ;)

 
  
   

badminton

Det vart lite skoj med badminton, och som sällskap hade jag Jennie. Miryam och Emelie skulle egentligen också med, men de orkade inte paya 20 spänn för ett racket.
Kul vare, och många bildr togs. Jag försökte ta kort medans vi spelade, men enligt Jennie vart dom inge bra, så hon skulle ta över. Mmm, det gick ju bättre? Njaa. men kom Bubba, och han spelade lite med oss. Ruuligt.
Efter det vart det donken, också mysigt.

Nu sitter jag hemma, ska fixa mig lite och sen dra vidare mot jobbet. Får skjuss av mamma som ändå ska köra de små till farmor. Efter jobbet ska jag ringa Jennie, och se om hon kanske vill leka (?) Menmen.

Mötet idag gick sådär. En jävla massa jag har framför mig nu för att ens få ta studenten. Men det fixar ju jag, självklart...

Ska gå upp & göra te nu, och vänta på mor min.
PUSS <3

test



Gjorde ett test hos Anna
Gör det du med!

You Are 50% Evil
You are evil, but you haven't yet mastered the dark side.
Fear not though - you are on your way to world domination.

How Evil Are You?

god morgon

Det blir nog ingen frilutfsdag idag, jag är väldigt trött. Och sen vet jag ju inte vad jag ska göra, och Victoria ska vara hemma, vem ska jag vara med då? Ska jag lixom, owla för mig själv eller? Ehm, naej? Så jag teror att jag åker hem efer mötet och sover till 11, och att jag sedan åker till jobbet. Mysigt.

Jag har sovit riktigt skönt fram tillca fem imorse. Då kommer pappa in och frågar vart Simon är. Det visade sig att Simon hade glömt att han skulle köra pappa till centralen (min pappa ska iväg med BAjenFans). Så farsan var ju måttligt förbannad. Och sen kommer Simon in, och börjar pussa på mig. Det är inte mysigt.
Om klockan är 12 på eftermiddagen och du inte är speciellt trött längre, kan det vara mysigt att vakna av en blöt puss. Men när klockan är, troligen, sex så är det inte kul. Inte kul alls.

Menmen, nu ska jag dricka mitt te, och sen ska jag testa mitt nya smink som jag köpte igår!
Skriver kanske innan jag åker, men det verkar fruktansvärt onödigt.
PUSS <3

RSS 2.0