igår <3

Jag är helt död. Helt död och slut i huvudet. Och jag ska jobba idag. Jobba idag, och krogen ikväll. Det är sista kvällen för 360, så man måste ju dit och säga hej då lixom.

Vilken jävla kväll det vart igår då. Satt vid ett mysipysiställe vid slussen och mös med Amanda, Jennie, Lillisen och Björnen. Vi drack massa vin och Baileys. Mysigt som fan.
Dock var det inte lika mysigt att jag tappade bort mina grejer hela tiden. Ena stunden var min telefon borta, för den hade jag glömt att jag gett till Björnen. Sen var mitt busskort borta, för jag hade glömt att jag lagt det i väskan. Allt försvann, men kom senare fram igen.

Efter det drog vi till Medborgarplatsen ock kramades med Jennies mamma. Där mötte vi även Apelskogen, som var med sitt sällskap och härjade i staden. Också trevligt, må jag lova.
Jag kom hem runt halv två, och det var ju inte så farligt, inte sant?
Men idag mår jag verkligen inte bra. VERKLIGEN inte. Mitt huvud sprängs.. Usch.

Men det är party ikväll igen! 360/Chaplins som sagt, och där ska vi röja som inåt helvete. Fyfan va vi ska röja. Helt galet.

Men nu ska jag gå ner i mitt rum igen och sminka mig. Mitt internet vill inte fungera. Är jag förvånad?
Mammas funkar, men inte mitt.

Men vi kanske hörs sen när jag kommer hem från jobbet. Om jag lever då....

PUUSS

ööömh?

fatta att JAG fick VG i fotokursen och MVG i livskunskap. kan de bli mer oroväckande?

..

OCH FYFAN VA JAG SKA PSYKA IHELGEEEEEEEN!


Så, Jennie, Jennie, Amanda och Victoria - KROGEN PÅ LÖRDAAAAAAAAAAAAAAG!
Fredag kan vi också psyka, det är luugnt.

uppdatering..?

Så, nu var man svarthårig igen. Eller aa, en del av håret är fortfarande blondt. Jag kommer aldrig låta Jennie färga mitt hår igen, då det är andra gången som det blir katastrof igen. Haha.
Vi satt hemma hos henne igår. Jag, Jennie och Amanda. Väldigt trevligt, må jag lova! Vi fårgade håret, satt vid datorn och satt på balkongen och psykade. Eller aa, Jennie ''gasade'' - HAHAHA! Jag och Amanda ''garvade''
Fruktansvärt kul! (: haha.

Har typ inte haft ngn skola idag. Eftersom jag inte hade någon naturkunskap så började jag halv ett, och sen när jag kom till skolan visade det sig att jag inte hade någon svenska/engelska. KUL. Men nu är det bara tjugo minuter kvar tills jag börjar italienskan, och sen är det livskunskap som jag förövrigt fick MVG i. WIHOW.

Kulkul.

Orkar inte skriva mer nu. Men vi hörs när mitt internet slutar fucka upp sig.
PUSS

En rätt så seg uppdatering ..

Vilken helg! En helt och hållet perfekt helg.

I fredags var det personalfest med jobbet. Vi skulle mötas på barnadiset klockan sex för samling. Sedan skulle vi röra våra små söta rumpor till Helens kök för lite middag och kanske ett glas vin. Jag hade tagit några glas vin med mamma innan jag åkte, så jag var redan lite på lullen när jag kom dit.
Väl inne på resturangen beställde vi mat, för mig blev det kött och bea. Jag är så himla fin av mig, eller hur. Men till det var det några glas vin, *HOST* bara några. Efter middagen var det efterrätt som gällde, och det vart Husets Sorbé för mig. Underbart gott! Och några red bull vodka på det, haha.
Vad gör man inte när cheferna bjuder? ;)

Efter middagen mötte jag upp Jennie, Anna, Lillisen och Philip. Då åkte vi hem till mig och fortsatte partyt där, för att sedan slockna i sängen.

Skulle jobbat dagen efter, eftersom jag vad VB (vid behov) men jag kan inte säga att jag mådde bra, jag mådde dåligt som INÅT HELVETE! Så jag stannade hemma, och sov.

Sedan spenderades helgen med Jennie och Grabbarna med G. Mycket trevlig helg må jag lova.

Nu sitter jag på italienska, men jobbar istället med Livskunskap. Hade en grej som skulle skrivas där, så jag gör det nu.

Mitt internet där hemma har FUCKAT ur totalt, Glocalnet är bajs säger jag bara. De ska få smaka bly...
Så iallafall, kommer inte uppdatera på ett tag igen.

Men, vi hörs när vi hörs! <3

Goood morron!

Fruktansvärt trött. Satt uppe igår med plugg. Faktiskt - JAG PLUGGADE? Det har jag verkligen aldrig gjort förut. Det enda som är kvar nu, är den där förbannade jävla skithelvetetes-italienskan. Men jag ska se om det finns tid över på lektionen idag, för då skriver jag någon äcklig text lite fort.
Annars kanske man kan dra en snyfthistoria om att min gammelgammelgammel-mormor dog, så jag har varit för deprimerad. Kan jag få lämna in den nästa fredag? *puppyeyes*
Ingen kan motstå den.

Till mitt sällskap hade jag Philip, den ena delen av "Det bästa från Trosa"
(den andra är ju då Lillisen som ni kanske förstod) Han höll mig sällskap, och jag höll honom sällskap. Riktigt mysigt (:

De kommer hit idag, btw! De skulle ju egentligen cykla, men jag lät dem vänta tills i sommar så det är mongoväder ute, och jag vill inte att de ska bli sjuka när de kommer hit. Inte för att de inte får bli sjuka över huvud taget, men just när de ska hit.. De kan ju smitta mig?

Nu kommer Philip lägga en kommentar:
"Torr Sthlms humor" - hahahaha. Om jag drar ett riktigt skämt som skrattas åt i Sthlm, sitter de små grapparna som två fån, och fattar ingenting.

Det finns mycket att säga om dessa grappar.
Fiiina grabbar (:

finns inte en chans att du ens får en rubrik!

Att du bara VÅGAR förstöra mitt jävla humör sådär? VAFAN är det för jävla stil du kör med? Hur FAN kan du vara så jävla kall mot en människa som du älskat och brytt dig om, i 3 jävla år? Men okej, förlåt mig för att jag försöker få dig att må bättre, försöker göra allt för att detta ska sluta upp bra. Men VAFAN får jag för det?

Jag får inte ens ett hej, inte ens ett förlåt och inte ens ett JÄVLA HEJDÅ?!
Nej, nu kan du dra. Jag vill aldrig mer se dig, eller höra av dig. Det här var det SÄMSTA jävla sättet du kunde visa mig att du saknade mig på. Fyfan för dig. FYFAN säger jag bara..

Nu är du borta ur mitt liv. Fotona på dig ska bort. Alla JÄVLA tecken på att du bott här ska bort. Jag hoppas du är glad nu. Jävligt glad!

MAH

Underbart, helt underbart. Fyfan. Dessa grabbar alltså.. SKOJAR INTE.

Philip&Lillisen

Jag måste bara få säga detta. Skönaste jävla grabbarna jag har mött på, är fanimej Philip och Lillisen. De är från Trosa, vilket är riiiiktigt mycket landet, och vet ni vad de ska göra imorgon?

Jo, det ska cykla. ASSÅ HUR SKÖN FÅR MAN BLI?! Önskar att jag kunde flyga helikopter ovanför och skjuta dem med paintballgevär eller liknande, eller skratta åt dem och säga hur sköööööönt det är att inte behöva cykla..

Shit, dessa grabbar skapar HISTORIA!

städning

Är hemma idag. Orkade verkligen inte gå till skolan, så jag tänkte att jag skulle göra massa nytta här hemma istället. Typ städa rummet eftersom det var katastrof och sen fixa mina rester som jag verkligen måste göra nu. Hemskt. Det är verklgen inte kul, men det måste göras och då tycker jag det är viktigare än att åka till skolan för att ha gymnastik.

Nej, tillbaka till städningen!

PUSS

jennie - våldskåt?

Nu är det MIN tur att visa vilken sexoman Jennie Wellman är..

jennie, vääärldens bästa ninni säger:

hahahahahaha

ninni' världens gölligaste jennie säger:

TUUUUUSSINUSSAN SÅ GÖLLIGT!

ninni' världens gölligaste jennie säger:

blev ju nästan lite kåt där ju!

jennie, vääärldens bästa ninni säger:

haha oj då

ninni' världens gölligaste jennie säger:

inte bra jennie

jennie, vääärldens bästa ninni säger:

naaasty

ninni' världens gölligaste jennie säger:

du får inte skriva sånt

ninni' världens gölligaste jennie säger:

jag GÅR IGÅNG!

jennie, vääärldens bästa ninni säger:

förlååååt

ninni' världens gölligaste jennie säger:

nej men det är rätt mysigt att vara hooorny

jennie, vääärldens bästa ninni säger:

aaa de är najs

ninni' världens gölligaste jennie säger:

eller hur..

jennie, vääärldens bästa ninni säger:

haha

jennie, vääärldens bästa ninni säger:

bangar aldrig

jennie, vääärldens bästa ninni säger:

*slick*

ninni' världens gölligaste jennie säger:

ehm..

jennie, vääärldens bästa ninni säger:

förlåt

jennie, vääärldens bästa ninni säger:

du fick mig att gå igång lite nu

jennie, vääärldens bästa ninni säger:

hehe

sådär ja.. våldtäckt nästa?


jahapp, dagens uppdatering kanske.

Det är konstigt det här med känslor. Hur lurad man egentligen kan bli, på vad man trodde att man kände först. Man känner en sak ena dagen, och andra dagen känns den känslan helt fel. Är jag korkad nu, eller är det någon som känner igen sig i det jag pratar om?

Idag har varit en mysig dag. Gick inte till skolan eftersom jag sovit extremt dåligt, och näsan var täppt efter denna pollenattack. Så jag var hemma och gjorde absolut inte ett skit. Sen kom Trosagrabbarna och Jennie över på lite mys ute på trallen, en kopp te och lite fotboll. Bajen vann idag igen förresten, och ni kan ju gissa hur glad min far var när han kom hem? Han va jätteglad.

Men sen åkte Trosagrabbarna och Jennie hem, och jag gick den sista rundan med Sulan. Det är satans jävla kallt ute, och jag frös även fast vinterjackan var på. Sjukt att det bara kan vända sådär..

Men nu ska jag iallafall hoppa i säng, och sen upp tidigt eftersom det är orientering som står på schemat. FYFAN. Skola från 8.15 till 17.55 - någon mer som fattar att jag kommer vara död?

Nej, sängen vare ja. Vi hörs när vi hörs.

PUSSHEJ!

bästa du

BARA FÖR ATT VÄRLDENS BÄSTA JENNIE FYLLER VUXEN IDAG!

Ja må hon leva
Ja må hon leva
Ja må hon leva
Uti hundrade år
Javisst ska hon leva
Javisst ska hon leva
Javisst ska hon leva
Uti hundrade ååååår!

image620

Idag ska Jennie, min älskling, firas med tatuering, fin middag och massa ballonger.
HURRA HURRA HURRA!

klockan..




 

5 timmar och 41 minuter tills klockan slåt 00.01 och då är min favoritJennie en stor flicka :)





maha

Sådärja Jennie.. 18 snart då.. Tatuering snart då.. Fyllesvin nr.1 snart då..

Haha, och jag tycker INTE synd om dig!


image619

Älskar dig plussinussitussigulleplutten <3

Pizza..?

Aldrig har jag i hela mitt liv, blivit mätt på en halv pizza. Har min mage kanske bestämt sig för att inte låta mig trycka i mig så mycket, så man kanske förlorar några kilon till sommaren? Jag skulle inte banga på att det vore så...

sol <3

BTW, har ni hört att vi ska få över 20 grader varmt i helgen? Och jag som är SÅ JÄVLA LEDIG på lördag. SOLA SOLA SOLA! Blir att sola framsidan, då tatueringen ej får se en skymt av sol.

YES YES YES

min måndag.

En riktigt seg dag idag. Var duktig idag och gick till skolan. Jag tror att det var tre veckor sedan som jag gick till skolan på en måndag. Vet inte varför, men jag kommer bara inte upp. Men idag stod mamma som vakt när jag gick upp ur sängen, tittade noga till så att jag klädde på mig. För har jag väl klätt på mig brukar jag inte gå och lägga mig igen.

Skumt det där.. Men det är för att jag blir piggare när jag klätt på mig, eller överhuvudtaget bara rest på mig och rört mig över rummet. Så jag kom iallafall iväg till skolan i tid, och gjorde min matte.
Sen var det naturkunskap, och jag sover aldrig så bra som jag gör på de lektionerna. Halvsov och smsade därimellan. Inte bra.

Åkte sedan till jobbet så jag var där till två, satt och pratade med Anki och Pia tills de tillslut lämnade mig ensam. Eller ja, vi hade två killar som praktiserade där, men de var inte speciellt sociala. Så jag satt där.. Och jag satt där..

Sen kom Björn och Philip, eller ja, jag tvingade dem att komma. De var ändå i närheten av Sthlm så de fick fan komma och vara sociala med mig. Men Björn grinade och ville inte följa med in, så Philip stod med mig vid kassan och pratade lite tills klockan snurrat för mycket och han var tvungen att gå.

Då blev jag ensam igen. Inte ett skit att göra, bara en kund inne. Så jag stod, och stod.. Sen gick den enda gästen och jag fick stänga. TACKAR!

Tatueringen kliar som inåt helvete nu, men jag har lyckats hålla mig från att klia. Kan inte, för jag vill FAN inte behöva sätta mig där igen, under dessa små skitnålar. Nej tack.

Ska sluta ordbajsa nu. Skriver kanske sen <3

allmän uppdatering

Har inte skrivit på ett jäkla bra tag nu. Första anledningen till det är väl att mitt fitthorskitinternet slutade att fungera ett tag. Glocalnet är inte bara lågt det är sämst också. Har aldrig varit med om så mycket problem. Och kände jag mig helt avstängd från omvärlden? Ja det kan jag ju gott säga att jag gjorde.

Och mycket har jag hunnit med. Jag har hunnit med att tatuera mig, vara på efterfest i upplands väsby, fira valborg och jobba. Tatueringen var nog det mest smärtsamma jag gjort i hela mitt liv. Jag satt där i 2 timmar och nästan grät. Det var det absolut värsta jag gjort. Men nu är det fixat, nu sitter den där, och OJ vad jag är nöjd med den!

Jag kommer inte lägga upp någon bild med risken av att någon kan ta den och kopiera den själv. Denna tatuering är min, och så ska den förbli. Så ni som känner mig kommer självklart få se den, men bilder ska inte läggas upp, och så är det bara.

Andra anledningen till att jag inte bloggat, är lusten. Jag hade absolut ingen lust att blogga, fantasiknappen i mitt huvud har för en lång period varit avstängd och nedlagd. Det har inte funnits något speciellt att blogga om, så varför ska jag sätta mig här och se ut som en idiot och bara skriva massor med onödigt information?

Njae, då får det lika gärna vara.

Nu ska jag gå upp och göra mig en sista kopp te och sen är det dags för sängen. Måste måste måste komma upp till skolan imorgon. Mitt studiebidrag har så fint dragits in eftersom jag är borta från skolan för mycket. Allt går åt helskotta just nu. Med skolan alltså. Livet utanför är hur bra som helst.

Och jag vill att ni är med mig nu, vi ALLA måste hoppas på att det regnar hela juni, för då kommer jag få jobba mycket. Vilket jag inte har pass till nu. Just nu har jag 11 pass, och jag brukar jobba 13-14 på en vanliog månad. Så det känns surt. Jag måste jobba som en idiot, om jag ska klara av att resa utomlands i sommar, OCH i vinter. Jag måste börja spara, och sluta slösa.

Fyfan... Så. REGNIGT I JUNI MÅNAD!

RSS 2.0