trevlig heelg

Jaha, då va det måndag igen. Kan ju börja med att tacka alla fina männsikor som gjorde min lördagskväll super!
Tack till; Misha, Anton, Jimmie, Johan, Anna, Emeli, Danne, Varg, Ditchen och Andreas!
Det började med att jag och Anton skulle dela på en vodka, och det slutade med att Anton tog några shottar och jag tog resten (det resultatet blev ju lyckat ^^) Men glad vart jag, jadå!
Vi satt hemma hos Andreas allihopa, och pratade, sjöng huligansånger och skrattade. Aa vi tog mycket kort också, kan jag lova!
Gå in på justmeanna.blogg.se så har du de flesta bilder där! Eller iallafall dom som hon tog.
Jaha, sen när vi var tvugna att dra stack de flesta på en annan fest, men jag, Johan, Danne och Anna stannade vid alleplan.
Jag gick ner till fornudden och träffade Simon, och där hände lite roligare grejer (hemlighetsstämplat, hihi)
Sen ringer jag Johan för att se så de fortfarande är kvar, men Daniel svarar och säger att jag måste springa upp till Alleplan, MHM det vet ju alla hur bra det går med en himla massa alkohol i sig. Menmen, upp till alleplan kom jag iallafall, men hade skälvklart missat bussfan!
Men snälla Daniel skulle sova hos mig, för annars hade han varit hemlös. Så vi går, sakta men säkert, hem till mig för att sova. Han börjar direkt babbla om att vi ska kolla film. Nonono, jag skulle jobba imorrn, 11 timmar så nej tack.
Han får lägga sig i garaget (det är inget garage, utan en gästsäng, men det var ett garage förut!) och så bar jag ut en TV till honom.
Sen somnade jag, och jag har aldrig somnat så fort i hela mitt liv!

Igår var det inte lika kul! Vaknar halv 10 av att mamma ringer. Jahapp, då var det bara upp och jobba då.
Dagen var väl lugn, det var bara 12 kalas tror jag. Jag tog iallafall han om 3 kalas. Fast det räckte!
Sen vid halv 6 kom de som hade abonerat lokalen. Jag och Helen var tvungna att stanna kvar. Vi satt ner, och gjorde inte ett skit förutom att försöka att inte somna, i 3 timmar. SEN, skulle vi städa! När vi var klara med båda toaletterna, skura golv i hallen och stora rummet, och med kalasrummen, och fixat till bordet igen, tagit in allt från cafet, skurat köket, torkat alla bord OCH SÅ VIDARE så var klockan 22.00 Jag var trött, grinig och allmänt jättebakis. Och sen hade jag inga cigg heller. Jag mådde SKIT helt enkelt.

Och NU, skulle jag egentligen behöva städa mitt rum, det ser ut som ett hellhole, men jag pallar inte nu. Nu har jag blivit smått förkyld (på de senaste typ 10 minutrarna) så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv.

PUSS&KRAM / N

skola = nedstämd?

Jahapp, då va det igång igen då .. Fick ett helt okej schema iallafall, och det får man väl vara glad över.
Men det slog mig, hur hemskt nedstämd man blir så fort man kommer innanför skolans dörrar. Det blir en klump i magen, och hjärnan slutar helt plötsligt att fungera? (om den någonsin nu har gjort det, är jag mindre säker på)
Men idag 8.15 skulle vi samlas i B45 för upprop och schema-utdelning. Jaja, alla var bruna. även fast dom stannat hemma i Sverige. Och här har man steeeekt i Spanien för att vara brunare än alla andra ^^

Var inne i stan med Victoria igår, trevligt. Gick genom Gamla stan och slutade vid vattnet vid slussen med en iskaffe i handen. Köpte inget förutom ett gulligt halsband. Då märkte jag hur många turister det finns i Sverige. Vad har ni här och göra?! Jag förstår inte hur man som turist kan vilja åka till Sverige på semester. Hur tråkigt som helst. Okej, Sverige är väl ändå lite fint, haha. Men jag som turist åker helst till ett varmt land, och det kan ni fan inte säga att SVERIGE är?

Aha, nu kommer man alltså få börja använda uttrycket "snart helg" igen. Från att ha haft sommarlov i 2 månader, ska man börja säga "helg" igen. Det är hemskt. Men snart vinter, och då blir det en resa utomlands. Till VÄRME!

Jahaja, ska väl ta och gå och lägga mig och kolla lite tv. Men jag kanske uppdaterar ikväll, gör jag det inte vet ni iallafall att jag har skaffat mig ett liv! PÖSS / n

körkort?

Jag kommer aldrig våga sätta mig i en bil och köra. Det verkar ju rent ut sagt livsfarligt!
Jag och mamma kom precis hem från kursen, som vi 90:or måste gå för att få börja övningsköra. För det försa var det det tråkigaste jag varit med om, heeeerregud! För det andra hann man glömma allt när han började på nästa del. Tillslut satt jag och mamma och ritade i de fina blocken som man fick. (släkt?!)
MEN, vi har bestämt oss för att jag ska ta körkort innan min bror gör det, haha.

Simon fyllde 20 i fredags. Nu är han stor alltså. Systemet-stor! Yeeeeey! Behöver man aldrig mer jaga efter dricka.
Visst, han har ju vägrat att köpa cigg de senaste 2 åren, så man vet ju aldrig hur han kommer ställa sig till att köpa ut.

Jaha, på onsdag har Helene årsdag. Helene var min mammas bästa kompis som gick bort i bröstcancer. Dert är så hemskt när man tänker på det. Hon fick cancer medans hon var gravid med lilla Joar. Hon har 2 barn, Joar och Evelina.
Bilder av en människa som har cancer, som tar sina sista andetag, är en av de värsta bilder man kan se. Den här Helene, hon var alltid så rund om kinderna, eller hon var rund överallt. Och de korten jag såg på henne, när hon ligger sina sista dagar på sjukhuset, är någonting som jag aldrig kommer att glömma. Insjunkna kinder, och matta, gula ögon. Hela kroppen ser ut att ha gett upp, vilket den har gjort också.
Och snart är det årsdag för Marcus också. 16 september om jag inte minns fel.
En video, som uppspelades på trafikskolan, påminde mycket om honom. Eller inte om Marcus, men om hans olycka. Den handlade nämnligen om bilolyckor. Och till den spelades ''everybody hurts'' Passande låt, kan man väl säga. Men jag fick så mycket tårar i ögonen att linserna åkte ut (nej jag har inte linser för att jag har synfel, utan färgade linser, blåa!) Det var absolut inte kul att sitta där, röd om ögonen, framför ett helt gäng som inte har en aning om varför man sitter där och bölar.
Jag ville bara ställa mig upp och be dom stänga av filmen. Den va hemsk.....

Jaha, nu sitter jag här, vill kröka egentligen men kom hem för sent från 'lektionen' så de flesta har hunnit fixa dricka och åkt på fest. Det blir väl ännu en mysig hemmakväll med pojkvännen. Kanske kan festa imorn, näst sista dagen innan skolan.
ÅÅÅÅÅÅÅH, en sådan hemsk påminnelse. Jag vill verkligen inte börja skolan .. ÅNGEST ..

Men nu ska jag gå och göra något vettigt istället.

CIAO / N

ååh, första dagen på jobbet.

Ingen rolig dag idag. Somnade alldeles för sent igår, så var inte så glad när jag vaknade.
Men som tur va skulle mamma också till jobbet, så jag fick skjuss. Det är märkligt vad man kan må dåligt över att inte ha fått sova?
Mådde illa hela dagen, och det gjorde det ju inte bättre att det regnade och var skitmycket folk. Stressade som en idiot idag, var nära att tuppa av. Ville bara bort därifrån. Orkar inte börja jobba igen. Har ingen som helst lust för det.
Jajajaja.

Fest hos Danne igen i tisdags. Va hemma vid 8, somnade direkt. Vart lite mer påverkad än vad jag planerat, haha. Men det va kul, men en förjääävla träningsvärk har jag. Dansade i typ 7 timmar, men enstaka rökpauser. Men det va kul, jag trivs bland grabbarna.
Först hade jag ingen dricka, det började krångla. Men sen gick Danne till sin hemliga gömma med sprit (hans pappa, ofc) och det gav han till mig - SNÄLLA DANIEL! Så det vart några drinkar där .

Fick mina färgade linser idag, beställde 2 par för 99 kr! Och det tyckte jag va billigt. Jag visste inte ens att det va 2 par, trodde att jag bara skulle få 1 par. Plus att jag fick linsvätska och behållare. Najsnajs. Och nu syns det skillnad. Förut beställde jag från fargadelinser.com och fick betala 260 kronor fär 1 par, som inte ens gjorde någon skillnad!!
Nööjd, javisst.

Nej, nu ska jag upp och laga mig lite mat, sen ska jag röka. Men vi hörs då!

byebye / N

då va man hemma igen då

åååh, det känns skönt att vara hemma. förlåt för att jag inte bloggat, men e&h är inte bloggare som jag, så de hade inget behov av datorn. menmen.
jaha, vart ska jag börja? varmtvarmt - underbart helt enkelt. vi solade hela dagarna, förutom på fredagarna då det va marknad.
vi spanade in killar, men självklart med måtta, eftersom alla 3 är upptagna där hemma. men vadå, är det förbjudet att titta, och kanske vinka lite?
det var hur som helst jättekul där, vi festade ingenting ute eller så, utan vi köpte med oss lite smirnoff till balkongen och drack lite, sen gick vi och nattbadade. det fungerade för oss helt enkelt.
Jag köpte inte så mycket faktiskt. trodde att jag skulle shoppa sönder bankomatkortet, men det räckte med 4.000 på 2 veckor.
det var under marknaden som det försvann, men ändå var det väldigt billigt.
Och sen försvann det självklart när man gick till konsum och köpte fetaost och tomater (MUMS!) menmen, vi levde livet som vi ville iallafall, mer va det inte med det.

det finns väl egentligen inte så mycket mer att berätta tror jag, det hände i princip samma sak varje dag - stranden, äta, spela kort, nattbada (hände iofs bara en gång) och sen sova. det var skönt. vi ägnade inte hela resan till och kröka bort alla soltimmar, utan vi utnyttjade att vi va i SPANIEN och kunde sola hur jävla mycket vi ville. men jag kan ju inte säga att jag INTE saknade kröket (?!)

igår kom vi hem, misha och gänget hade fixat en liten fest hemma hos negerdanne. det var trevligt det med!
TACK POJKAR! Misha, Jimmie, Ditchen, Isse, Danne, Bohmi och Anton!

Jag ska ut och ta en cigg nu, och sedan umgås med min pojkvän. men vi HÖÖÖÖÖRS då!

byebye / n

RSS 2.0