ont i magen?

Det har faktiskt varit en riktigt skön och bra dag idag. Kom lite försent till texten "imorse" men jag var tvungen att käka något, var galet hungrig. Sen var det dags för trafikkunskap, där jag, Jennie och Victoria skrattade oss igenom en timme. Jennie, du får alla att spåra ut!

Just nu ligger jag i sängen och har asont i magen. Ligger och kollar på tvn och klappar lilla sovande Simon på ryggen. Jo, han är här. Han kom hem hit på lite tacos. Eftersom jag var barnvakt så fick han joina mig. Dock var jag bara barnvakt i sisådär 30 minuter, men iallafall.
Nu sover han, eftersom han ska jobba om 1½ timme - inte avundsjuk!

Imorgon är planerna;
Skola 08:15, sen hem och vänta på att jobbet ska höra av sig om jag behöver jobba 16:30-20:00 passet eller inte. Under den tiden ska jag sova lite, och sen tvätta. Har äntligen kommit igång med tvätten och lite med rummet, och det känns SÅ bra!!

Nu ska jag inte snacka mer skit. Vi hörs säkert senare! PÖSS

God morgon!

Sådärja, nu är jag vaken, påklädd och nästan klar. Duktiga jag.

Somnade kinte förrän vid fem inatt, låg och kollade på tv samt snackade med Simon eftersom den stackarn jobbar natt.

Just nu sitter jag i sängen och kollar på "titta han snackar" - sån jävla skön film. Kommer inte hinna se hela eftersom skolan börjar 12.40 och jag måste hinna sminka mig och förhoppningsvis ta någonting att käka.

Konstiga drömmar har jag haft inatt. Sådana som man känner av oc h inte kan sluta tänka på dagen efter. Även fast jag inte kommer ihåg vafan jag drömt, så är det någontign som stör mig, och jag vet inte vad. Jobbigt som fan!

Har på mig mina trasiga jeans från Gina idag. Får se om de vill hålla sig på plats, eller om de kommer bli as-slappa och sitta skitfult. Jag måste redan nu ha skärp..?

Nej, nu snackar jag blaj! Vi hörs efter skolan! PÖSS

nuuuuu

..ska jag sova. Galet trött, gäspar hela tiden.

Skola 12:40 till 16:35 imorgon. Sen ska jag hem och passa mina söta småsyskon eftersom mamma och pappa ska till banken. Så det blir väl hem och sova, eller sitta vid datorn tills man ruttnar. Kanske skulle satsa på att städa, mitt rum är KAOS igen. Jag förstår mig inte på mig själv, kan hålla i rent i rummet i högst, HÖGST en vecka, sen ser det ut som om någon smällt en bomb här inne. Galet. Jag är dålig.

Så då kan man nästan bestämma det. Städa och tvätta imorgon. Behöver rena kläder, inget rent att ha på mig alls.

BRA, då var det bestämt. Jag vet mina planer för imorgon, så bra då.
Nu svamlar jag bara. GOD NATT!




Jag på vårat überlilla hotellrum i London!

nu skriker ryggen

Nu skriker min stackars rygg efter sängen. Har suttit i våra hårda stolar sen klockan fem idag, eftersom jag åt middag här, drack kaffe här, snackade skit med Victoria och mamsi här och även suttitvid datorn här. ONT!

Så nu ska jag gå och borsta gaddarna, och sen ner till sängen. Kolla lite på tv, och säkert ringa Victoria. Eller så kan man ju leka smart och ta med sig datorn till sängen? Alltid bra med en bärbar.

Ja, men så blir det. Så än blir ni inte av med mig! PUSS sålänge!

tatueringar

Sitter och tittar, letar och söker efter en ny tatuering. Eller iallafall lite inspiration. Och jag tror att jag har hittat den. Jag kände det i magen när jag såg den, att den där - den ska jag ha på min kropp.

Som jag skrivit tidigare lägger jag inte upp bilder på mina tatueringar, just för att det är mina, bara mina. Sen om du råkar se dem på en neutral bild kan jag inte hjälpa, men iallafall.

Jag vart glad nu. Vill åka och boka tid nu direkt!!

studentskiva

Vi ska ha våran studenskiva den 27/4. Alltså om lite mindre än en månad. Och jag har TOTALT tappat all fantasi på vafan jag kan klä ut mig till, eftersom temat på skivan är film.

Jag tappade till och med lusten så mycket att jag började planera att komma som Pamela Andersson. Röd baddräkt, stor blond peruk och ballonger under. Men det känns lite överdrivet, tillochmed för att vara mig. Så hela denna kväll har jag suttit och spånat om vafan jag ska komma som. Har bollat lite ideér med min kära vän Apelskog, och hon och jag funderar på att klä ut oss till någonting gemensamt. Lixom, något från samma film..

Men vi får se vad det blir, det kanske slutar med Pamela iallafall. Skulle behöva experthjälp med detta. FANTASIN ÄR DÖD!


hatar bildlektionen..

Yes, vi älskar alla bildlektionerna!
Såhär kul hade jag iallafall!


studenten vafan!

           
                                         


Inte långt kvar!!!

mjau

min heta jobb-outfit

 

Så, måndag idag. Jag var hemma från skolan. Var uppe alldeles för länge inatt, så det var väldigt jobbigt att vakna vid sju. Så jag sket it totalt istället.

Skulle gymmat idag också, men det vart det inte av heller. Jag är duktig...
Puss påer!

hemma

Sitter hemma, i mammas alldeles för stora fleeceskjorta och myser. Det skulle bli skola idag, men det vart en mysmorgon med mig själv istället. Jag har duschat, ätit en riktig brakfrukost bestående av skinkmacka och start med yougurt. Underbart!

Idag är det jobb som gäller, och efter det händer det inte så mycket. Ska nog ta och sola lite, bli lite brun.

En shopping-dag blir det också. Innan jobbet tänkte jag ta mig in till stan och köpa lite nbya kläder. Behövs!!!! säger jag bara.

Sjukt egentligen, att jag som hade så mcyket ideér på vad jag kunde skriva, helt plötsligt blev tom i skallen. så jag skiter i resten. PUSS


mitt rum!

Jag kom på det, att jag har ju inte visat er hur mitt rum blev efter att jag och Victoria fixade det. Så här kommer bilderna!
Här har ni inlägget med bilderna från hur det såg ut innan!

    
  

 


Du är bäst, vännen.

anna, vafan!

Jag vill bara påpeka att min vän Anna tycks ha gått och dött eller någonting. Hon har inte uppdaterat sin blogg på sjukt länge, och det gör mig lite ledsen då jag alltid gillat det hon skrivit.

Så, Anna! Skärpning nu, vi saknar dig!

gomorron!

Jag har ångest idag. Ångest för att gå till skolan. Jag vet att jag måste börja skärpa mig, men när den dagen hade tänkt att dyka upp vet jag inte. Nu har det bara blivit jobbigt att gå till skolan, eftersom jag vet att jag inte varit där på så himla länge, då blir det bara pinsamt och skämmigt att gå dit. Behöva höra från alla lärare hur mycket jag har missat, att de inte sett mig där på länge, etc. Det kommer baras ge ännu mer ångest.
Så det blir ingen textkommunikation idag, utan jag ska sätta mig ner och plugga till provet som vi ska ha i trafik-kunskap. Sen blir det att fixa sig för att åka dit, och sen blir det middag med Victoria och hennes familj. Riktigt trevligt!

Men först - ett avsnitt av desperate housewives!

god natt, vänner

Nu är det dags för mig att hoppa i säng. Börjar tjugo i ett imorgon, så det blir en fet sovmorgon för mig.
Så, vad har jag gjort idag? - inte ett skit. Skolan, sovit, fixat med designen på bloggen, städat rummet, kollat tv, gäspat, druckit te och nu sitter jag och funderar och kladdar lite på en tatuering som jag vill göra.
Jag vill ha en text, en viktig mening. Något som klickar direkt när jag läser den. Något som får mig att veta direkt att det är den jag ska ha. Men det är svårt, för jag vill ju lixom inte bara ta vad som helst...?

Måste göra en till snart. När kamelen på tån blev ifylld vart jag ännu mer taggad på att göra en ny. Och jag vet vad jag vill ha iallafall, och det är ju en bra början! Nästan iallafall..

Nej, nu svamlar jag bara. Sova var det ja.

Vi hörs någon annan dag, kanske till och med imorgon.
Pusspåer!

min nya älskling!


nattligt äventyr!

Eftersom jag känner på mig redan nu att jag inte kommer kunna sova har jag lovat Simon att hänga med honom på hans jobb. Han jobbar natt med att köra ut tidningar överallt. Så då ska jag sällskapa honom! Fast han kommer inte och hämtar mig förrän halv tre ungefär, så vad jag ska göra tills dess är en gåta.

JAG HAR ONT I MINA ÖRON!!

lite ego?

Sådär, när man är sjuk och känner sig liten brukar det vara kul att sminka upp sig och ta massa bilder på sig själv. Det är precis vad jag har gjort nu. Bara massa bilder på mig, mig och mig. Kommer dock bli jobbigt att tvätta av allt smink, men det är lugnt, tar en dusch lite senare.

Har troligen fått öroninflammation, så har ont som fan just nu. Har varit hemma från skolan hela veckan, och stannar hemma imorgon också. För det första för att jag har ont i öronen, och sen tänkte jag att jag satsar järnet nästa vecka istället. Tar lite ledigt nu, och vilar upp mig, om man säger så.

Men här är iallafall bilderna jag tog:

(linnet/klänningen är från london. galet söt!)

    

EGO EGO EGO

tatuering

Nu ska jag och Victoria röra oss mot staden. Där ska vi ta en fika, kanske handla med oss lite saker hem, men framför allt - jag ska äntligen fylla i min kamel. (Ni vet, jag har ju en kamel tatuerad på tån)

Så vi ska dra alldeles snart, ska lalla runt lite till. Hänga min tvätt också..

Bajs

AAAAAAAAHAHAHAHAHAHAAHA!



På denna nedan, spola fram till ca. 1 minut
om du har tid, se hela! VÄRT DET!

HEMMA IGEN!

Nu är jag hemma från london. Eller ja, vi kom hem inatt vid halv två någongång. Resan gick väl sådär hem, flyget blev försenat och det är rökförbud på hela flygplatsen. Så jag och mamma var ju lagom irriterade! När vi kom hem satte vi oss vid köksbordet och snackade igenom lite vad vi hade varit med om, och sen gick vi båda och lade oss. Jag pratade en stund med Victoria, och sen somnade jag väldigt lätt.
Sov ingenting på planet, så det hade varit en lååång dag.

Så. London.. Världens konstigaste väder. Ena stunden kunde det vara strålande sol och skitskönt ute. Men sen blev himlen helt svart och det började ösregna, åska och blixtra. Skumt det där. Och sen går folket runt med tshirt och shorts hela dagarna. Jag och mamma höll lixom på att frysa sönder.

Vi har gått en hel jävla del. Och ätit som om vi aldrig ätit förut. Det har varit bbq-ribs, donken, fish n' chips, hamburgare - you name it. Inte en enda grönsak.. Haha!

Shoppat har jag väl inte heller gjort så himla mycket. Vi var på en jättestor marknad, men överallt var det samma saker hela tiden. Antingen var det rave-kläder med starka neonfärger, eller så var det emo-kläder. Hur jag ska förklara dom vet jag inte, men det var svart svart svart och lite svart.
Men lite fick jag med mig hem iallafall. Vääärldens största tekopp iallafall. Jag tror att den rymmer typ en liter. Fatta va te jag kommer dricka!

Sen var vi på Madame Tussauds. Det är ett stort ställe med massa vaxdockar som ska föreställa kändisar politiker etc. Vissa dockor var så jävla bra, medans andra inte liknade orginalet alls. Men det var också en rolig upplevelse! Vi gick in i skräck-kammaren - ungefär som Skräckhuset på grönan. SKITÄCKLIGT! Och jag höll i en påse popcorn, så varje gång jag vart skrämd flög det popcorn över allt. Kan ju inte påstå att det var mycket kvar i påsen när jag kom ut.

Nu är det jobb som gäller. Ska jobba idag från halv fem till åtta. Sen blir det hem och fixa och städa i rummet. Det vart lite kaos när vi skulle åka, så det ser ut som fan i rummet. Sen kanske jag uppdaterar med massa bilder från london, och så. Kanske tar kort på kläderna jag köpte där. Vi får se.

Men nu ska jag lalla runt lite. sen åka och jobba.

See ya

svårt att förstå..

Det är rätt så sjukt när man tänker efter att om ungefär 10 timmar komme jag sitta på ett hotell i London. Jag kommer klä mig för en dag i staden LONDON, en dag fylld med shopping och äventyr. Jag kommer inte ha ett enda bekymmer, utan jag kommer vara glad, uppspelt och fri. Behöver inte göra ett skit. Bara göra av med en jävla massa pengar på skit.

Jag kommer trivas. Att åka hem kommer betyda kraftig ångest. Jag kommer komma hem till skolan, jobb och en jävla massa gym. Jag har lovat mig själv att börja på allvar med gymmet. Jag ska fixa det, jag ska ha världens kropp sommaren '09 - inget annat.. Jag måste!

Jag vill åka nu, och aldrig mer komma hem!

Njae, packa det sista, och sen sova.. <3

Inte långt kvar!

Snart är det dags att åka. Är nästan färdigpackad, men vet att jag har för mycket packning med mig, som vanligt. Har kvar mycket plats i väskan för all shopping som jag tänker ägna mig åt, men det är fortfarande för mycket..

Jag, Jennie och Victoria har nu suttit och druckit lite groggar och snackat skit. Mycket trevligt! Kommer sakna dem, även fast jag bara är borta i fyra dagar. Fattar ni!? Fyra dagar av shopping och festande, med MAMMA! Så jävla härligt!

Och måste slänga in den här videon/låten med Sarah Dawn Finer - Så underbar!



LONDON IMORGON!

Imorgon drar jag till London med mamsi. FETT SKÖNT ATT KOMMA IVÄG!
Dock har jag inte börjat packa, men det får jag göra ikväll.

Dagen och kvällens planer är dessa;
Gymma nu med Jennie, ca 2 timmar - STENHÅRT!
Jobba 16:30-20:00
Hem och packa
SOVA
Upp 03:00 för att åka 04:00 mot arlanda.

Har varit hemma från skolan idag. Victoria och Anna kom över på ett glas vin, och vi satt uppe och snackade till tre, halv fyra. Och eftersom jag inte skulle hahaft chansen att åka hem och sova efter skolan, så skulle det ha blivit en lång dag. Så jag sa till mamma att den första lektionen var inställd, och sen åkte jag hem och sov igen.
Och det behövdes, må jag lova. Är pigg som fan nu, och taggad till tusen för att gymma.
Jag och Victoria fick en intruktion i måndags av personalen på SATS, så jag har fortfarande världens träningsvärk. Men det är bra, då könns det verkligen att man kör någonting!

Men nu ska jag göra andra saker.
Vi kanske hörs innan London!

PUSS

RSS 2.0