Trevligt

Jaha, då var man hemma igen. Vet inte riktigt hur jag ska sammafatta denna dag.

Kom hem från jobbet runt fem. Jag orkade verkligen inte gå hem, så jag satte mig på 819 som ska gå runt fornudden. Kom till alleplan 16:30 och kom hem 17:10. Haha, hade hunnit gå fram och tillbaka till alleplan kanske 3-4 gånger på den tiden.
Sen när jag kom hem satt jag framför datorn ett tag, och sedan myste jag med pojkvännen. Vääldigt mysigt.
Sedan åkte han och jag till älskade La Fleur och köpte varsin kebab, jag köpte då en kebabtallrik som jag avnjöt en himla massa hemma hos Anna. (mina rapar visar resultat! - mmm vitlök.)

Vi satt och tittade lite på youtube innan det var dags att gå till Andreas. Där var det lugnt, och bara få var där. Jag drack inget, orkade verkligen inte se ut som en zombie imorgon på jobbet. Det är lite jobbigare än vad man kan tro. Så jag och Anna (Anna drack bääärs) satt och tittade på ondskan med Andreas lillebrorsor. Trevligt.
Andreas skulle vidare in på krogen, och jag skulle självklart hem. Anna, den lilla festprissen, raggade upp en fest som alla andra gick på.
Jag och Isac, den klantskallen, satt på alleplan från 23:24 (bussen hade precis gått) och jag kom hem ungefär nu.

Så, nu vet ni hur MIN kväll har varit. Det är nog inte det roligaste att läsa, men jag har tyvärr inget annat att tilldela er. Kanske kommer på något imorgon.
Nu ska jag titta lite på Paul Potts (länken i det förra inlägget) och rysa lite, och sedan ska jag sova!

NATTI SÖTNOSAR! / N

åååh.

Förlåt mig nu om jag låter väldigt töntig, men FYFAN va han är bra!
Ni måste bara titta på den här, och hålla med om att han är så bra att man ryser.
Jag gillar inte opera, men just hans hundögon, den fula munnen, och den fasta blicken på något vi inte kan se.
Mmmmh.

http://www.youtube.com/watch?v=47G5pejQ9Nk 

Hihi!

Uppdaterar snart, PÖSS / N

sömnig och mätt

Jaha, då var aboneringen färdig då. Eller jag kom hem runt halv 10. Så snart ska jag gå ut, ta en sista ciggarett, och sen sova. Är trött som in i helvete. Längtar så himla mycket tills jag får sova ut, så länge som jag vill. Det var länge sen. Men så är det när man vill ha pengar.
Och sen har jag tryckt i mig 2 twix och en Mars Delight. Määäätt.

Naej, nu ska jag ut och röka, och sedan sova.
Natti / N

te i termos

Ja, det var faktiskt en bra idé. Eftersom jag bor på nedervåningen så blir det jobbigt att springa upp efter en ny kom hela tiden. Så därför kom jag på den unika idén att hälla allt vatten i en termos, hålla i lite socker, teét (självklart) och sedan lite mjölk. Jag hällde dessvärre i för lite mjölk, så det är fortfarande kokande hett. PLus att teét smakar lite, aa plastigt. Lite termos-aktigt kanske. Vad vet jag?

Bilden blev aningen för ljus, men skit samma.
 

 

Ååh, jag känner mig som en riktig lodare, dricker tillochmed ur termos koppen. Kanske därför det smakar plast?
Hihi.

Jaha, jobbet snart då. Jag ska försöka åka lite tidigare så jag kanske hinner plugga italienska, jag orkade inte göra provet idag så jag gör det på en föreningstimme istället. Jag fattar inte att jag ska vara så förbannat lat hela tiden. Menmen, det ordnar sig! :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAH, hahahahahahahahahaha. Jag är så frustrerad att jag bara vill skrika rakt ut, jag vill använda min förmåga att skrika, men tyvärr kan jag inte det, för jag tror inte att min röst håller. Jag vill bara skrika ut, eller kanske skratta. Jag skrattade när jag såg det, skrattade så tårarna rann. Det är det mest gulligaste men samtidigt det fulaste jag någonsin varit med om. HAHAHAHAHAHA, det ska bli så himla kuuul att läsa hans svar Anna.

Om ni nu förvirrade läsare vill veta vad fan jag pratar om, kolla in http://www.justmeanna.blogg.se/ , och hennes ENORMT gulliga inlägg till ett av hennes fan, jag vette TUSAN om jag vill veta åldern.


Sven sven sven är min vän, sven sven sven är min vän, sven sven sven är min vän, HAN ÄR EN RIKTIG KOMPIS!

GAH! Den känslan jag har i mitt bröst nu, känslan av att bara vilja sprängas och se små tomtenissar komma studsande ut ur min mage, trallandes och sjungandes, men framförallt, rödsprängda små tomteögon för att de har skrattat så inibomben. Jag vill ge av ett glädjetjuuuuuuut!

AOOOOOOOOOOOOOOOOUUUUW!  


TG?

Tyresö Gymnasium, vafan är det egentligen? Varför går jag en sådan skitskola?
Det är faktiskt ganska irreterande att åka till skolan för en lektion, och sedan inte ha den för att läraren är sjuk. Och sen, samma sak idag igen, våran första lektion skulle börja 08:15 och sluta 11:10. Meeeeeen tror du att vi hade någon lektion eller? NÄ! Så då hade man gått upp ur sängen, HELT i onödan. Och jag som tänkte imorse; "ååh, jag undrar om man inte ska ta lite sovmorgon" Men nej, det gjorde jag inte, för jag är (iallafall till hälften) en duktig flicka när det gäller närvaro. Har jag väl stannat hemma, så händer det lät att jag stannar hemma hela dagen. Så nu sitter jag här, någorlunda pigg, men tänker fanimej inte röra mig ur huset utan att ha sovit en timme, eller kanske tillochmed två.

Ni kanske sitter och tänker; "ååh va skönt, vara ledig en fredag" Men nähäni, jag ska till jobbet halv 6 och jobba till 9-10. Fyfan. Aja, det är pengar det, man får tänka på att jag kanske kan skramla ihop till en thailandresa (nooooot!)

Jaja, nu ska jag inta en skön position i min underbart sköna säng. BYE!

kvääll

Hinner inte skriva så mkt om ikväll, Simon ligger och väntar!
Men träffade Anna och Jennie på pizzerian. Jennie lekte langare ;)
Sen följde Anna med hem och vi satt och skrattade lite åt fula pojkvänner, och grät lite över snygga nya flickvänner, ack så snygga vissa människor är.

Jaja, ska tvätta bort sminket nu, och sen mysa. Tack Anna för en trevlig kväll!

PÖSS / N

Idag

Aha, ska vi köra en sammanfattning av de andra inläggen samt det jag inte skrivit med?
Idag hade jag ingen skola, åkte då till Tyresö centrum och bytte till mig en annan kedja, en för 498 kronor - alltså 1000 kronor billigare, på ett ungefär. Och sen åkte jag hem, och på bussen ser jag till min fasa att skorna, de nya svarta, har gått sönder, efter inte ens en dag. Jahapp, då kommer man få åka in och byta dom då. In till T-centralen igen, bajs. Sömmen vid dragkedjan har lossnat. Aja, whatever.

Sen när jag väl är hemma sätter jag mig vid datorn, skriver lite inlägg m.m och sedan ringer chefen - Pia - och säger att det inte alls är någon abonering så jag behöver inte åka in till halv 6. Nehe, fan då! Då har jag alltså en anledning till att kunna sitta och plugga hela kvällen - blääääääää.

Men jag kan tyvärr inte säga att jag känner att jag kommit framåt i min kunskap om italienska, det återstår att se när provet kommer framför nyllet. Åh, va jobbigt. Jag hatar verkligen prov, varför FINNS dom?
Varför kan man inte bara få bevisa sin kunskap genom att ta det muntligt iallafall? Då brukar man få hjälp av lärarna. Men iofs, då kan det bli väldigt jobbigt om man ska fuska. Så jag kanske tar på mig en kjol eller något imorn, och sätter en liten fusklapp på insidan. Hehe. Nej, nu ska vi vara realistiska, vi mördar alla lärare i TG istället. Och så slipper vi skolan, skriver våra egna betyg? YEEEEAHH!

Tog ett fint foto idag, enligt min egen mening.

 Jag tyckte det var lite fint faktiskt :)

Ibland finns det nog en mening med allt. Varför föddes vi? Varför föddes jag i nåt så skitigt som Bagarmossen? Varför är min pappa finsk och min mamma halvtysk? Varför finns det olika länder över huvudtaget? Varför kan inte allt heta samma sak, alla länder prata samma språk? Det är ju SKITJOBBIGT att lära sig andra språk i skolan. Italienska lixom;

Buongiorno! Mi chiamo Ninni, abito a Tyresö. Io ho diciasette anni.

Inget mer kan jag, och jag har gått italienska i snart 1 ½ år och det ända jag kan är att säga; Hej! Mítt namn är Ninni, bor i Tyresö. Jag är 17 år.

JAG ÄR TRAGISK!!! Kan tillochmed mer på tyska ffs. Och det gick jag bara på i ett ÅR! Shit, kan det bero på att vi hade en bättre lärare i det? Jag trodde aldrig att jag skulle säga att Paula Aggevall var bra.

Och Anna, den jäveln, hon går/gick FRANSKA? Ursäkta mig, men hur plufsig får man bli? Orka välja typ det svåraste jävla språket som finns. Naej, minuspoäng! Haha ;) Sen vet jag ju dock inte vad hon fick för betyg, men jag fick iallafall IG i tyska.

Nej, nu ska jag upp och göra te, och sen ska jag läsa igenom de italienska orden igen.
Kanske skriver 1 gång till, bara för att göra det roliga roligare!

BYE / N



irreterande ..

FYFAN! Så har man åkt till skolan helt i jävla onödan. Ingen engelska, vilket är vårat ända ämna idag, eftersom jag gör italienskan imorgon. Så då bär det ner till cafeterian, och sedan hem. Och sedan, runt halv 5 bär det av till jobbet, aboneringar.

Uppdaterar kanske ikväll, om jag inte sitter med näsan djupt i italienska-boken.

Ett irreterat bye / N

woopi!

Jaha, snart skola då :) Börjar 12.35 idag, mwuhaha.

Är på förvånansvärt bra humör idag - wiihiiie. 
Nej nu ska jag sminka mig, borsta mitt nyduschade hår, och sen slinka iväg. Ja, jag ska ju självklart klä på mig först!

PÖÖÖÖÖSS / N

HAHA

Sitter och kollar på en hemsida där folk får skrva ner vad de har tjuvlyssnat på tunnelbanan eller liknande. Och det är rätt roliga och klantiga saker.
Saker från tjuvlyssnat.se;

Fyra euforiska hammarbyare sitter och pratar om kvällens match. En av dem, en kille ~18, tar upp sin telefon och ringer ett samtal.
Kille ~18 (upphetsat): 2-1! Alltså, det är helt otroligt! Två mål av Petter, det första var så snyggt! Ribba in... Jo! Alltså, jag trodde att den skulle gå ut, för det hade varit s... (Avvaktar och lyssnar) Ni hade matkrig och nu har du parmesan i näsan? 


Tåg mellan Alingsås och Göteborg

Man 1 ~50: Visste du att det är "vetenskapligt bevisat" (Han gör citationstecken med fingrarna) att män som får döttrar är bättre i sängen än de som får söner!
Man 2 ~50: Jasså? Ja men det tror jag nog kan stämma.
Man 1 tittar lite tveksamt på man 2.
Man 1: Men du har väl bara en son?
Man 2: Ja, men han är ju frisör, så det tycker jag halvräknas!


På en grammatiklektion:
Läraren: Idag ska vi prata om satser, och..
Allmänt fnitter.
Läraren: Men skärp er nu! Med en sats kan man skriva en mening...
Elev 1: Min sats är så stor att jag kan skriva flera hundra ord!
Alla skrattar utom läraren.
Läraren: Tysta! Det finns olika satsdelar. Subjekt, s, och predikat, p.
Elev 2: Jag orkar inte med s och p, det är så jävla tråkigt.
Elev 3: Fan, gillar du inte SP? Skolans hetaste brudar ju!
Elev 1: Ja, där har man ju lagt en och annan sats.
Allmänt asgarv och till och med läraren drar lite på munnen.


Kallax Flygplats, Luleå

På nedervåningen checkar man in med hjälp av fingeravtryck i en scanner. Boarding-gate är sedan på övervåningen. Två tjejer ~16 kommer fram till gaten.
Tjej 1: Vad ska vi göra nu?
Gateman ~50: Jaa.. har ni kört med fingret där nere?


Café, Uppsala

Kille ~20 kommer in med sin tjej. Tjejen beställer en macka att ta med.
Killen: En kanelbulle, tack.
Cafébiträdet: Vill du ha ballen... förlåt, BULLEN, inslagen i
plast?


Haha dom är bara för roliga, ta dig en titt själv! www.tjuvlyssnat.se

PÖSS OCH KRAM! / N

ska det se ut såhär?

Asså, det här är ju bara sjukt ..

http://www.youtube.com/watch?v=w0WWOpH0oPk&mode=related&search=

Ska det verkligen se ut sådär? Sådär såg minsann inte mamma ut när hon var gravid med varken Dennis eller Sabine. Wuuuhooow, äckligt.
Sådär ska inte jag se ut *uppnosig*

Jag ska ha en perfekt rund och fin mage, har jag bestämt :) Tyvärr kan man ju inte bestämma det själv.
Men om man kunde ....

Nej, nu ska jag röka. BYE!

shopping!

Jaha, tillbaka från stan dåra. Köpte 2 tröjor, och 3 par skor. Köpte även en parfym från Yves Rocher - Vanlij. Använde den ungeför i sexan-sjuan, men är fortfarande lika kär. Man luktar så hiiimla gott utav den!
HAHA, katastrof, jag skulle in på guldfynd för att köpa en guldkejda, och hittade en fin. Och Malin sa;
"Haha, du tar den utan att fråga om priset"
Och expiditen säger: "Haha,tretton nittioåtta" Och jag tänker ju då självklart att hon skämtar om att den kostar 13:98 kronor. Men sen när jag ser kvittot - 1398 kronor!!!!! Jag köpte en tunn meningslös kejda för nästan 1400 kronor. Så det blir Tyresö centrum imorgon och byta och köpa en billigare. Herregutt.

För övrigt var det trevligt inne i stan, spenderade 40 jävla minuter i en skoaffär och försökte klämma ner fötterna i typ 300 skor. Men det verkar som att idealet på kvinnofötter har blivit vääääldigt smalt. Jag har oftast 36-37 i skostorlek, men jag kunde fasiken inte få ner foten i dom! Min häl var för stor, enligt skorna. Så jag testade 38, och då var det lätt att få ner foten, men sen simmade foten i skorna för att det var för stort utrymme vid tårna. Shit.

Jaja, uppdaterar säkert ikväll, nu tycker Simon att jag är osocial.

Pöss / N

STACKARS!

http://www.youtube.com/watch?v=kiiA0qH58wE&mode=related&search=


Fyfan, stackars jävla brud! Men orka skylla på mensvärk? Asså det gör ju det hela ännu äckligare! Uäääärk. Men däremot, varför inte skylla på typ att hon ätit något olämpligt, eller liknande? Shit pommes.

Bye!

vart ingen skola

Haha, aha, jag sitter fortfarande kvar, visseligen inte naken - nu med jeans och ett linne.
Väntar på att Malin ska komma hem och ringa. Så blir det stan, lite fika och nya skor.

Funderar på dessa:



Tycker om dem, de är snygga (:

Jaha, nu är man nysminkad. Nu väntar jag bara på samtalet från Malin, så vi kan börja åka in mot stan.

Ibland kan jag riktigt tröttna på folk, folk som försöker vara något de inte är. Men de vet inte om att falskheten lyser rakt genom dem. De går mig riktigt på nerverna.
Jaja, nu ska jag hitta på något annat, vänta tills Malin ringer.

byyyyeee / N

Skor?

Jaha, då sitter man här - försenad och halvt naken. Funderar på att skita i skolan, och ta av mig brallorna och lägga mig igen. Men jag tror inte det, för mamma är ledig idag, då kommer hon märka det. ''Du går inte ut om du är så sjuk att du inte kan gå i skolan'' - snälla, säg att jag inte är den enda?

Så himla skönt, jag har börjat tvätta bort sminket nu för tiden. Förut gjorde jag det bara när jag duschade, eller om ens det. Jag hatade att tvätta bort skiten, jag fick så ont i ögonen och blev alldeles röd. Men nu har jag hittat mirakelmedlet, hehe. PLUS, att jag har köpt det där medlet mot porer, som jag skrev i ett annat inlägg. Ni vet, när den där tjejen från ''Small Hill'' står och fajtas mot svarta prickar? Kunde inte låta bli. Och den är toppen, jag lovar!

Just det, igår skulle jag lägga in en bild på hur jag såg ut igår på skolfotot, så ni har någon aning om hur det kommer se ut:

 wohooo :)
 
Jag måste in till stan idag, och köpa skor. Kanske kan passa på att ringa och åka in med Malin? Hmm...?

Nej nu måste jag fixa till mig, skulle egentligen varit i skolan 11, men hinner inte. Så tar bussen 20 över, hehe.
Kanske uppdaterar innan jag går, måste ha kvar musiken iallafall. BYE / N

ångrar mig?

Uuuusch, sitter och kollar på gamla bider - åååh jag vill vara brunett igen.

Kolla skillnaden:

 

Jag tycker själv att svart/mörkmörkbrunt med slingor i, är DUBBELT så snygg. Jag vet inte .. FAN!
Och slingorna, aa det blev inte så mycket skillnad. Jag säger inte Anna att du är dålig, trots att du fick färg på din favvotröja, utan att det kanske drogs ut för lite hår, men det var jag som avgjorde det, inte du ;)
Så jag är lika gul-blond som vanligt. Menmen, kanske till vintern så kan jag färga om det igen. För blont är så jobbigt, jag har ju egentligen råttfärgat hår, så utväxten blir inte vacker.
Jahaja, Anna var här, gick hem vid halv 11, och nu sitter jag här, ska snart ut och ta en cigg, och sen krypa ner under täcket med pojkvännen. Trevligt.
Har faktiskt inget speciellt att berätta idag, för ovanlighetens skull.
Förutom att min pojkvän fick ett ''intyg/diplom'' för att han har gått en datakurs - så min pojkvän är smart nu! :)

 fint va?

Så, jag drar nu då!

färgning på g

Jaha, idag ska jag färga håret. Eller jag ska göra slingor. Anna ska komma över och hjälpa mig.
Hon brukar ju färga håret ganska ofta så hon kan nog hjälpa mig, annars kan nog pappa göra det, han gör faktiskt det själv, haha - Ja min pappa är annorlunda, men han är finsk också.

Jag vet inte varför jag har sådan otur ibland, men jag kan verkligen ha det! Jag har undvikit den här personen i flera dagar nu, och tänker alltid på omvägar "där kan jag träffa den, då går jag här istället" - så var det hela dagen idag. "Jag går och äter nu, då har inte den personen lunch", och vem tror du reser på sig precis när JAG gör det?
"Jag går den här vägen, då löper det mindre risk att jag möter på den", och vem möter jag på på utsidan?
Åååh, Gud hatar verkligen mig. Vad har jag gjort för att förtjäna det? Det är sanslöst.
Tänker tyvärr inte berätta vem jag undviker, det skulle ses som ganska löjligt ;) Men det är pinsamt för mig, hehe.

Idag har jag varit duktig. Har köpt massor av nyttiga saker! Sminkborttagningsvatten, pormaskborttagning, rouge, hårfärg, en pagojuice, en kaffe och rese-sminkborttagningsmedel. Jag kände mig riktigt nyttig när jag inte bara köpte massor av skit. För jag behöver borttagningsmedel, och jag jag var ju törstig, men istället för att köpa en onyttig cola, så köpte jag juice. Är stolt över mig själv, faktiskt.

Och sen, för att vara mindre nyttig, åkte jag upp till alleplan och köpte 2 ciggpaket och 5 klubbor, med tuggummi i, mums.
Nu vill jag att Anna kan komma så jag kan färga håret!! Det är skolfoto imorn, så jag måste fixa mitt katastrof till hår. Det är utväxter precis överallt (som att det skulle vara konstigt) men jag måste verkligen fixa det! Men vi får se hur blond man kommer bli. Kan ju erkänna att jag vart lite fjortis och stått framför spegeln och "övat" olika poser som man kan använda. Haha, men det är inte så att jag har gått till spegeln för att göra det, utan då har jag typ varit på toa, och sen när man kollar till sminkningen så övar man lite, haha.
ERKÄNN ATT DU OCKSÅ HAR GJORT DET?!?! Jag vet att jag inte är ensam, jag är bara den enda som är modig nog att erkänna det, mwuhaha.

Jaja, jag lovar att lägga in ett foto på resultatet, om jag inte dör för att det vart ännu mer katastrof. Herregud, ska jag verkligen göra det? Ja, jag har faktiskt lagt ner 158 kronor på färg, så jag måste. Får hoppas att Anna kan sina grejer. Annars får jag ringa ett nödsamtal till frisören och boka tid innan 13.00 imorgon.
Så efter klockan 13.00 - håll tummarna för mig att fotot går bra, och att jag inte lyckas blunda eller liknande på kortet. Eller att jag råkar skratta när fotografen gör "ankan" med kameralinsen. - STORT SUCK! Men jag verkar vara den enda som skrattar när sånt händer. Och därmed också jag som gnäller att han ska ta om kortet, jag vill inte skratta. Någon kan ju få för sig att jag är en glad skit! (?)

Nej nu börjar det bli för långt, uppdaterar ikväll. PÖSS / N

trött

Det är farligt att ha datorn så nära sängen. Jag fastnar lätt. Nu sitter jag här, endast med en sovande hund som sällskap, och röker i min ensamhet. Inte ens musik har jag på.

Har lite ångest över en sak som hände idag, som inte hade behövt hända om jag inte hade varit på sånt pisshumör. Så nu ska jag röka upp min cigg, och sen ska jag sova.

Natti <3 / N

uppdatering

Nej, Jimmy har inte varit här tills nu, han stack ungefär en halvtimme efter han kom, och han kom typ exakt när jag stängde ner rutan efter att ha avslutat förra inlägget. Vet egentligen inte varför jag sitter och förklarar det för er, men man vet ju aldrig vad ni får för tankar "Jimmy har varit där i 3 timmar, jag undrar vad dom gör", "Aha, jag undrar vad Simon skulle säga .... hmpf!"

Då kan jag lugna er, jag har endast suttit och kollat på tatueringar, man är ju trots allt snart 18, och då springer jag till tatueringstudion och får känna på lite riktig PAIN. Najs (:
Nejmen, min allra första tatuering ska vara en kamel på min stortå, den som inte förstår varför, eller ens vet vad det blir då, är ju korkad, och kanske behöver en redig hjärnskrynklare som kan damma av där inne hos den lilla alien som bor där. (har ni inte sett men in black? - tack anna) Men då, era kära små äckliga saker där ute, ska jag förklara det; kamel + stårtå + engelska = CAMELTOE!
Och sen, vad jag vet nu, ska jag göra en ödla.


Fast jag vill inte ha den på ryggen, utan precis vid bikinilingen, och sen ska jag göra lite ändringar osv. NOG OM MIG!

Det finns människor som irreterar mig mer än andra. Blondie, känn dig träffad. (jag känner många blondie, så ni vet inte vem jag menar *lip*) Jag är så trött på din stil, så jag lovar att om jag skulle spy på dig skulle min galla spy på sin galla, så den gallan spyr på sin, som tillslut viker av innan den träffar ditt huvud.
Ditt sätt att snacka skit om mig, och tro att jag inte får höra det från någon annan? ''suckar-lika-tugnt-som-jag-gör-när-maten-i-skolan-är-fisk'' Nejmen allvarligt! Och att du inte förstår vad alla andra säger. Omgivningen är inte den bästa för dig?

Anna, min lilla bärfis, hann inte säga hejdå till dig igår. Du va lixom, gone with the wind, och jag såg dig typ inte på hela kvällen. Men det var ju trevligt och socialt, satt inne på kontoret med 2 grabbar och snackade relationer. Man kan aldrig snacka för mycket om det där. Nästan hela kvällen (som utspelade sig hos Helene) pratades det om relationer, inte bara mellan tjej och kille, utan även som vänner.
Intressant.
Och sen när jag börjar röra mig hemåt visade det sig att vi hade grannfest, jag var bjuden, men inte så sugen (rimmade lite va?) så jag försökte gå in i stället. Men nej, grannen rycker tag i väskan och tar fram mina cigg för att bjuda MIN PAPPA, mm, Tack Benny, nu är min far sur. Men who cares? (jag)

HAHA, idag när jag satt på bussen hem från jobbet satt en kille med världens flint framför mig. Jag kunde inte sluta tänka på att få gnugga hans huvud. Eller det var först när jag tittade nära på ''flinten''  som jag såg en väldans massa fjun, men dom syntes inte från andra vinklar. Men dom fanns där iallafall. Så jag kunde nästan inte motstå att klappa den lilla gubben på flinten.
Meeeen allt har ju sina fördelar också, för när den där ''gubben'' vänder sig om och ser mig, så ser ju jag hans ansikte också.
- Nejmen Ninni! Tjenare!
- Hej.
- Hur är det med farsan?
- Jo det funkar väl (och jag då?) Hur är det själv?
- Äsch, det börjar bli kallt om flinten!
Där hade jag ju min chans "snälla Kenneth, kan inte jag få ta på din flint?" - men jag lät bli. Kanske inte pappa skulle bli så glad, hehe.

Nej, nu ska jag inte låta Anna vänta längre, hon verkligen LÄNGTAR sönder tills hon får läsa, eller hur Anna? ^^

Vi höres imorgon, säkert. Ikväll sover jag själv, "pojkvännen/min inneboende" är borta för natten.
Nej, nuså. BYEBYE PUMPKINS! / N


Okejokej ..

Det är konstigt det där, vad man kopplar bort mycket när man är förbannad. Man kopplar bort alla glada saker, ens mammas röst - men framför allt, man verkar förlora förståndet.
Man behöver inte vara arg på någon speciell, men sen fattas det bara en grej som får en att koka över! Det kan vara en grej som hände för 100 år sedan, det kan vara något som kanske kommer hända, eller kanske något som håller på att hända. Något av det var det, jag är inte riktigt säker på vad det var för något .. Något konstigt var det, inget snack om saken.

Jaja, tänker inte berätta alla snuskiga detaljer nu iallafall. Sitter och väntar på att Jimmy 'the ragger' ska komma, han ville att jag skulle skicka 537384 låtar till honom, men jag sa att det var bättre att han kom hit och brände sin skiva, utan att jag skulle göra fel och få skiten för det ;)
Själv sitter jag här och dricker te, och käkar riskakor. Jobbat idag, jobbade igår. Ska jobba tors-fre 17.30-21.00 och lör-sön 9.30-16.00. Jobbig helg, men mycket CASH!

Uppdaterar sen när han dragit! PÖSS

Om dom ska ha den, måste jag ju självklart också det!

Skriv ditt namn med lillfingret: ninni
Skriv dittnamn med armbågen: n ikn n ik
Skriv ditt namn med pannan: h89uyjhuyh8
Skriv ditt namn med näsan: ninni
Skriv ditt namn med hakan: n innik
Skriv dittt namn med tårna: ni9nmb ni9
Skriv ditt namn med tungan: ninni


Haha, sisådära :) ååh, va slemmigt det blev .. ^^
Jaha, hemma från en vanlig (läs tråkig) dag i skolan. Började 8.15 med en fotolektion, och slutade nyligen med engelska,  trevligt.
Snart ska jag åka till Barnadiset, hjälpa Helen att städa, och sen åka hem till henne och sova där. Närmare till jobbet ;) Ryggen smärtar inte så himla mycket idag, faktiskt. Det kan komma ibland när man vrider ryggen på fel sätt (?) 

Har pratat lite med Malin, en kompis från Kumla, och vi har bestämt att vi ska träffas någon dag, på en fika eller så. Det kan blir riktigt trevligt!

Aha, nu när man har så tråkigt som jag har, som bara väntar på att tiden ska gå, så tar man fram kameran och tar sina BÄSTA fjortiskort!!

 

wohoooo :) så himla roligt man kan ha det. Nej, nu ska jag ut och röka, och sen ska jag läsa some English - näääääjs! / N

russin?

Jag kan faktiskt erkänna; Ja jag har faktiskt badat tills nu! Men det var bara för att jag läste en sån himla bra bok, som jag bara var tvungen att läsa ut. Och det gjorde jag också :)
Men slutsatsen av det blev ju att jag istället för att se ren och fräsch ut, så ser jag ut som ett russin - tack för den.

Jag känner mig genast mer positiv nu, när jag fått läsa ett lyckligt slut i en bok, och att jag är ett förbannat fräscht och rent russin! Its a HALELUJA MOMENT, som en stor idol brukar säga. Kishti, I LOVE YOU! Hon kan vara så förbannat härlig ibland, den där Kishti. Hennes komentarer.... 
Men hennes klädstil och den förbannat irriterande pricken hon envisas med att ha i pannan, skulle man kanske kunna göra något åt. Men hon är cool, skulle jag någonsin börja jobba som Idoljury, skulle jag vara som henne, som pricken i panna ^^


image10

Nej gott folk, nu ska jag gå och smörja in mig med den finaste cremen jag har, och sen ska jag ut och ta en cigarett. Kanske ringa någon också .. Vi får se helt enkelt. 

Bye lovers / N  


hej igen!

Teet är uppdrucket, men jag var bara tvungen att lägga in lite bilder på vääärldens sötaste gud-dotter. Inte min, utan Simons.

Det finns ingen sötare unge! Och jag kan ju erkänna att man blir ganska sugen ..... :)

  

Nej, det kommer bli svårt att få en sötare unge än Lilla Maya!

rolig kväll, smärtsamt avslut

Oj va man kan ha det trevligt på ett fik med trevligt sällskap. Var med Anna inne vid fridhemsplan på ett fik som hette Fix. Mysigt ställe! Vi satt ute med filtar runt oss, och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi fnittrade åt roliga människor som gick förbi, men blev genast allvarliga när vi kom in på ämnet igen.
Vi pratade om deras nya bil, om när larmet på LEBE gick, och hur mycket Anna har gjort bort sig framför kameran när hon har dansat, istället för att städa.
Vi pratade om falska människor, och om riktiga vänner.

Hon är härlig, den där Anna. Det går att prata med henne om så mycket! Och det gjorde vi också, pratade om allt.
Vi kom till fiket runt halv 6, och gick inte därifrån förns halv 9. Så trevligt hade vi!

Men sen fick jag den trevliga överraskningen att min rygg hade väldiga smärtor! Jag tänkte "det är väl för att jag spänt mig för mycket, det går över" Men det gjorde det inte, så här sitter jag nu. Hemma från skolan, för vi skulle trots allt orientera idag. Jag hade ingen lust att springa runt i skolgen och ha ont.
Min älskade pojkvän stöttade mig, smörde in min stackars rygg med tigerbalsam, och masserade lite försiktigt. Han är snäll han! Men sova kunde jag inte, kunde inte hitta en ställning som inte gjorde ont i ryggen, ganska omöjligt.
Så nu sitter jag här, har tagit Annas råd att dricka te, som hon alltid gör. Kanske man ska tappa upp ett bad också? Det låter ju så mysigt när hon säger så. Så det ska jag nog göra sen.

Men vi får se hur det kommer gå att jobba i helgen. Om det fortfarande gör såhär ont kan jag nog inte jobba, det kräver trots allt att man lyfter och bär saker. Jaja, vi får se.

Jag har ångest över att min lön kommer bli så liten den här månaden. Drygt 500 kronor, bara för att jag bara jobbade en dag i augusti. Jahapp, va kul. Måste jag alltså leva på nuvarade lönen en hel månad till. Men sen kommer den riktiga lönen, för hela september, och så är jag rik igen, feels good!

Jaha, då sitter man här igen då. Och nu är faktiskt huvudet tomt på saker att skriva.
Jag får uppdatera om jag kommer på något!

Tjohej! / N


kissnödig, wuuooow!

Okej, det va hemskt okej? Jag har ALDRIG varit så kissnödig! Höll på att pissa på mig när jag skulle stoppa nyckeln i dörren, och det gjorde det ju inte bättre att jag missade hela tiden. Jag såg framör mig hur kan råkade ''göra på mig''. Usch!!!

Aha, nu var insparken över, det var väl skoj. Först stod jag och kollade på idioterna som hade ''grytan''. Det är en bytta med en hel del smaskiga ingredienser. I årets var det:
Vitkål, ketchup, senap, flingor, ägg, kaffesump, majonäs mfl. FYFAN va vidrigt! Och det där ÅT folk, tänk på att dessa saker var blandade, och det hela såg ut som en svart röra, eller mer brun röra. Så när killen/tjejen inte kunde svälja och istället spottade ut såg det ut som hundbajs! Som en hund med diarée! Det äckligaste jag varit med om .. Men förra året, när jag blev ''insparkad'' så var röran orange, och det var pizzasallad i den, så när man lyfte upp skeden så såg det ut som hår, stora feta HÅRKLUMPAR! Jag åt dock inte. Tack gode gud.


172781-6
172781-5
172781-4


MYYYYYYYYS!
Ni älskar det, jag vet det!
Kan tyvärr inte visa något foto från den beröma ''Såpabacken'', min mamma har tyvärr slarvat bort min sladd till kameran, övriga bilder tog jag med mobilen!

Nej, nus ka jag in till stan, träffa mysanna, och fika lite! Vi hörs / N

<3 hjärtevänner

Ibland kan jag bara sitta och fundera. Fundera på de mest oviktiga sakerna till de mest viktiga: Vännerna.
Jag kan ibland också tänka; Har jag vänner? För ibland kan man känna sig riktigt vilsen i vissa umgängen. De ringer inte när det är party, alla andra är där, förutom jag - för jag visste inte om någonting.
De skyller på ''att jag ska ju jobba'' - men säg någongång som jag har skitit i att festa bara för att jag ska jobba? Visst, jag kanske inte festar tills klockan slår 8 och jag ska upp, men jag festar fortfarande. Och bara för att jag jobbar betyder inte det att jag inte kan följa med på fest, jag behöver inte alltid dricka?
Jag blir så trött på folk som måste vara så falska. Som är hur snälla och trevliga som helst när de sitter brevid dig, men som inte ringer, och helst inte umgås med dig alls.

Men då kommer man till de riktiga vännerna. (Inga namn kommer nämnas i detta inlägg) De som ringer, inte varje dag, men som iallafall ringer! De kanske inte vill något speciellt, utan bara vill prata, berätta om en person som gått med i idol, eller bara att han/hon har en liten, pytteliten nyhet. Men som sagt, de ringer.
Jag tror att de personer jag menar, förstår vilka de är. För de vet ju själva vilka som ringt mig och inte?

Det är inte så att jag säger att NI ska ringa, JAG ska inte behöva ringa! Utan jag ringer, och ringer, och ringer. Antingen svarar dom inte, eller så svarar de och vill heeeelst inte berätta om vad som ska ske ikväll.
Jag kan låta som ett mobboffer nu, som inte har några vänner, kanske jag är - vad vet jag?
Men jag har aldrig tyckt att jag gjort fel, eller varit taskig mot någon. Vad jag har hört av dom, va de inte gillar hos personer, och vad personer inte ska göra och jag har aldrig gjort det heller?

Jag förstår inte hur man kan frysa ut, EN enda människa.

skolan

Just nu sitter jag i skolan och väntar på Emeli. Vi ska åka och gymma, äntligen! Har inte gymmat sen i juni typ. Jävligt länge sen iallafall.
Men jag känner tyvärr inte att jag får ut något av gymmet. Eller det kanske är jag som gymmar fel? För jag har ingen träningsvärk när jag vaknar nästa morgon, och jag är nästan, bara nästan, inte trött på kvällen när jag kommer hem. Så jag MÅSTE ta i idag, fettokissemagen måste bort. Jag ser ju gravid ut lixom.

Gymnastik idag, FYFAN! Jag hatar gymnastik, och framför allt idag när det var orientering. Det är det värsta man kan ha på gymnastiken. Fast visst, det gör säkert underverk på kroppen, med muskler och grejer, men iallafall.
Jag funderar på att börja sticka ut och springa. Nu innan vintern kommer måste man ju passa på att njuta av att man fortfarande kan vistas ute.

Jag vill ha vinter nu! Faktiskt. Jag längtar till att få använda min stora jacka, min mössa, och mina übersöta vantar. Det är mysigt att gå ut på kvällen, med hunden eller vad du vill, och känna hur lungorna blir alldeles kalla och se hur det kommer ut ''rök'' ur munnen, utan att du ens behöver röka! Det är riktigt med mys under vintern. Du ligger hemma, ute är det alldeles vitt, och du myser med någon du tycker om .....
Jaa, vintern är mys!

Pöss / N


en ny vecka

Jaha, så va det måndag igen. Gick inte till skolan idag. Har gjort den fruktansvärda upptäkten att jag pissar blod (shiiiiiiiiiiit) det har aldrig hänt mig förut. Ändå ska jag pallra mig in till stan (hihi) och möta världens gulligaste jobbarkompis - Helen. Måste in och kolla lite kläduur, och lite nytt smink.

Jaha, jobbat hela helgen, söp med Anna i fredags, var äckligt jättebakis när jag skulle jobba. Bläääää.
Det kurrade i magen av hunger, men jag kräktes (inte bokstavligen talat) av tanken att äta mat. Mitt huvud dundrade och jag kände mig svimfärdig hela tiden. Och som pricken över i:et så var det en sån där rolig dag igen, en av dom stressiga dagarna - Perfekt Tajming ..

Nää, jag måste börja röra mig. Men jag kanske uppdaterar ikväll!

PÖSS / n

mobilen

Jaha, då har man den nya mobilen brevid sig. Ärligt talat kan jag ju säga att jag ångrar mig, men bara lite! 2.500 spenderade jag på den, men den har egentligen allt jag redan har. Jag har en mp3, jag har en kameramobil (K800i) och den mobilen var redan väldigt bra. Men mobilen hade en sån snygg design att jag inte kunde låta bli att köpa den. Den jag köpte är en W580i, och jävligt fräsch, tycker iallafall jag,
Mamma blev lite besviken över att jag inte hade kvar den andra mobilen längre, jag fick den av henne och den kostade trots allt 4.000, så lite dåligt samvete hade jag för det. Så så fort jag nämner den nya mobilen så svartnar hennes ögon.
Jaja, det är mina pengar, jag gör vad jag vill. Och det är ju inte direkt så att jag ska slänga den andra, noway, eller ge bort den / sälja den. Nejnej, den betyder mer än så för mig.

Okej, lyssna på mig, jag sitter och pratar om hur mycket en mobil betyder för mig ... Herregud. Tragiska mig.

Idag har det vart skitväder, enligt mig. Skulle åka upp till alleplan för att hämta ut mobilen och köpa cigg, och på den halvtimmen det tog kom jag hem dygnsur. Jaja, det var bara att byta om till mjukisar direkt. Och det var mysigt det med ;)
Regn är mysigt när man sitter på altanen, under det tunna taket och hör när dropparna träffar med ett smatter. Och när åskan mullrar och blixten lyser upp himlen. Det är mysfaktor på hög nivå!

Just nu läser jag en himla sorlig och hemsk bok. Det handlar om en liten pojke som blivit sexuellt utnyttjad av sin pappa. HEMSK!
"Det ingen annan ser" - heter boken, LÄS DEN!

Ska in och fortsätta läsa nu, så vi hörs imorrn. BYE / N

vinter

För första gången på riktigt länge längtar jag till vintern. Att sitta hemma, framför en brasa och en film, med filten invirad runt dig. Att kunna ha stor jacka, mössa och vantar på dig när du är ute. Inte för länge, jag vet. Men för en vecka eller så. Att titta ut och allt du ser är vitt, vitt och åter vitt.
Att åka pulka, eller göra snöänglar, eller bara vara allmänt barnslig och gå runt med snötäta byxor, halsduk, vantar, mössa, extra strumpor, strumpbyxor. Och komma hem, alldeles frusen och röd om kinderna, och krypa ner i din varma säng och känna hur känseln i dina fötter börjar komma tillbaka.
Okej, lite kanske jag längtar till vintern, men jag hatar att den är så förbannat lång!
Och resa bort måste jag också göra. Nu jobbar jag som ett as för att ha pengar till en resa till ett varmt ställe .. Helst Thailand, men det kommer aldrig gå med mina inkomster ..

Just nu känner jag mig deprimerad. Jag måste börja gymma, men kommer aldrig igång. Måste få bort fläbbet på magen, det ser förtaskigt ut, och jag måste börja plugga, egentligen sluta jobba så mycket, och bara allmänt börja sköta mig.
Var hemma från skolan idag, kunde inte få upp ögonen imorse. Jag vet inte varför det var så trögt, men jag var trött som inibomben. Det kan ju vara för att jag har jobbat hela helgen, och knappt sovit en blund (jag vet inte varför?!) Men jag känner att jag måste bort i vinter, jag MÅSTE få ihop pengar till en resa. Jag kommer aldrig klara av 2 månader av iskall kyla, snö och slask.
Som jag skrev ovan så räcker det med en vecka.

JAG MÅSTE BORT, NÅN SOM VILL JOINA?

RSS 2.0