jag är en hejjare på detta

Trots att det var hur länge sedan som helst som jag var som mest "duktig på att uppdatera" så kan jag fortfarande det här med kodmallar och designen. Okej, nu sitter jag inte här och säger att jag är i toppklass, men jag känner mig ändå duktig som kommer ihåg vad som är vad när jag fifflar med det där.
Jag har glömt att berätta förresten!!! Mama mia. Jag och min Älskade Älskling flyttar den 24/9. Eller ja, då får vi nycklarna till lägenheten, men vi ska bo kvar här ett tag så han kan måla om och göra det snyggt innan vi kör dit alla möbler och så. Men den är HUR FIN SOM HELST! En tvåa på 58kvm i Högdalen, Skebokvarnsvägen. Det sjuka var att vi var där och tittade på en annan lägenhet, nästan identisk som den vi fick, fast skabbigare och inte alls lite snyggt renoverat. Fattar ni att den lägenheten gick för 120.000 kronor mer än vad vi köpte denna lägenhet för?! Och den vi fick har nyrenoverat badrum med plats för tvättmaskin, och snyggt duschhörn med glasdörrar.
JAG ÄR KÄR!! Hur underbar som helst. Men okej, för att snacka klarspråk här. Jag och Daniel har inte köpt lägenheten tillsammans. Utan det är HANS på pappret, det är han som betalar. Men vi flyttar dit tillsammans, och kommer fixa och inreda den efter bådas smaker, som som tur är väldigt lika! Svart, vitt, mörkt och sterilt. Hur snyggt som helst. MUMMA!
Vill flytta nu.. TJA!

sjukling

Idag vart jag hemma från jobbet. Trodde allvarligt att jag drabbats av magsjuka imorse (och inatt) då jag knappt kunde sitta upp utan att.. ja.. ni vet. Så ringde helt förtvivlad till Sandie på jobbet och hon såg till att det ordnades - lilla pluttenussan. Ledig imorgon också. Lika bra det, man vet ju aldrig hur detta slutar.
Har förvisso mått relativt bra nu under dagen, men som sagt, man vet aldrig.
Igår var jag och moster inne i staden för lite fika och mys. Eftersom hon är på besök från Österrike så har man ju en hel del att prata om, sånt som inte går att skriva på mejl dvs. Efter massa snack och 2 cider så pallrade vi oss hemåt.
Så, imorgon då.. Om jag inte mår som en överkörd kanin fullproppad med roppe så kanske jag träffar JennieW för en fika och lite skitsnack. Har inte umgåtts med henne på år och dar, så det är dags att ta igen lite nu. Annars kanske hon får komma till min lilla sjukstuga här hemma och mysa lite.
Fredag är det sista dagen på cafét. Och OJ! va jag inte kommer sakna det stället. Sakerna man fick höra idag gjorde mig mer och mer längtansfull tills jag får komma därifrån.
Men, pratar för mycket nu igen. Ska göra mer te nu. HÖRS!

Sådäääärja

Snart är även denna äckliga tisdag över! Runt tre-tiden kommer allas favorit Jenny in för att byta av mig. Då blir det att springa in på HM och köpa ny väska - behövs AKUT! Och sen blir det att möta upp moster för lite skitsnack över någon dryck förgylld med alkohol! :)
Imorgon är det sovmorgon till nio, men jobb till åtta. Sjukt segt..! Men vadå, sista veckan EVER på detta jobb, så det rör mig inte i ryggen.
Lördag är det kräftis hos familjen Wenger. Vad fredagen har att erbjuda är det ingen som vet, ännu.
Men skit samma, nu ska jag hålla käft. kysspåballen

@work

Så, nu när jag också har skaffat mig en liten sån här minidator så har man ju inte bortförklaring längre om varför man inte ska blogga. Sitter på jobbet nu, lugnt som tusan. Någon enstaka tragisk sate som kommer och vill ha en Evas limpa. Men men, what to do?
Inte många dagar kvar på det här stället nu. Endast denna vecka, sen är det slut. 2 år av samma sak ska äntligen bytas ut mot något roligare. Hoppas jag iallafall. Det är nämligen så att jag ska bli försöljare. ÅH SÅ ROLIGT! ...
Ska börja en kurs den 1/9 på Ventelo. Därefter ska man ut på "fältet" och sälja till större bolag.
Allt är bättre än detta café. det kan bara inte bli sämre. Lönen framför allt.
Men men, snabb uppdatering om hur mitt liv ser ut nu. Såå.. Ja.
Ska bli bättre på detta, har fortfarande mina trogna vänner som läser detta, trots att jag inte har uppdaterat på år och dar. Men trevligt! Syns snart igen!
<3

RSS 2.0