shopping och städning

Gårdagens shopping resulterade i att jag kom hem med maaassa kläder - men inte mycket som passade. Men när det är stora reor som denna ställer man sig inte i kön till provrummen. Man bara raffsar tag i det man vill ha och ställer sig i den mils långa kön till kassan.

Jag handlade väl upp 2000:- igår, och kom ändå hem med;
1 asgosigmosig tjocktröja
1 "partyklänning"
3 mysiga stora hängiga tshirtar
MASSA grejer från HM, så som hårspray, glansspray, hårband, deodorant, shampoo/balsam, peelingkräm, ny BUS - alltså massa saker som är bra och köpa när man har presentkort.

Efter all detta krigande i affärer satte vi oss på Pickwick. En gullig liten pub på drottninggatan. Där tog vi oss några cider och snackade om allt mellan himmel och jord. Riktigt sjukt hur lika vi är egentligen, jag och Sandra. Vi köpte samma typ av kläder, hade samma slags problem med attityds-människor, hade samma principer när det gäller förhållanden, samma tankesätt vnär det kom till droger - allt helt enkelt. Därför var det även väldigt enkelt för oss att hitta något att prata om! Aldrig en tyst stund.
Jo iofs, när vi köpte chips så var vi tvugna att glufsa i oss dom först. Men sen fortsatte vi snacka.

Efter vi gjort staden satte vi oss på buss/tvärbana och åkte hemåt. jag mötte upp min älskade hemma hos hans vänner Adde&Mona och tittade på deras urgulliga bebis. Älskling, jag vill också ha en?!
Sen åkte jag och bejbie hem tll oss för att sova.

Riktig super dag!

Idag däremot har jag inte haft lika trevligt. Direkt när jag steg upp satte jag på kaffe, och slukade den fort. Sen var det dags för mig att börja städa&tvätta. Men nu två timmar senare är tvätten tvättad, golven är dammfria och skurade, badrumsskåpet har fått sig en makeover och jag är nu sliten och snuvig.

Ska bara torka av de sista ytorna, och sen är det dags för mig att få en makeover med dusch och BUS.

PUSS





byebye

Är supertaggad på att handla nu. Vill gå runt där i affärerna och bara plocka på mig massa kläder, och veta att jag inte ens behöver röra bankomatkortet! Strosa runt där bland alla dessa rea-plagg och mysa. Och åka hem med alla tusen påsar som jag sedan tömmer framför Dannes häpna min och stolt visa upp vad jag köpt! ÅÅH!
Sedan ska väl dagen avslutas med en mysig fika med min vän. Asbra dag helt enkelt.

Har varit snäll nu och diskat åt min karl. Jag har nämligen bestämt att om JAG lagar maten, ska HAN diska. Men han skjuter gärna upp det, och tillslut förstår jag att om det ska bli gjort måste jag göra det själv. Och den stackarn har inte sovit mycket inatt och jobbat hela dagen. Vad gör man inte för sin andra hälft, lixom?

Jaja, nu ska jag röka en sista cigg innan det bär av mot bussen som ska ta mig in till staden.

Sandie, syns snart! :)



mellandagsrea

Nu är det dags för shopping! Vaknade nyss av att SandiePandie ringde. Vi ska in till stadan idag och göra av med lite mer pengar. Måste hitta kläder till nyår, samt förnya garderoben lite så man kan slänga lite skit.

Alltid så typiskt att man ska vara så dum och handla upp halva lönen INNAN julafton, när man vet att man kommer få presentkort på självaste aftonen. Det var ju det enda jag önskat mig, lixom. Menmen, går inte att göra någonting åt nu iallafall.

Kan passa på att rätta ett fel i föregående inlägg; presentkorten blev sammanlagt 3000:- inte 2000:-. Så det kommer ju bli en hel del kläder minsann.

Samt att jag och Sandie måste träffas och snacka lite. Saker har ju hänt nu under julen som måste diskuteras. Och såna saker går det bara att diskutera med Sandie om. Lite internt sådär!

Men nu; dricka kaffe och röka en cigg
Sen; Sminka mig och fixa disken. whoopie.

julafton, äntligen över

Världens mysigaste julafton, samt juldag. Annandag jul har också varit mysig, det ska jag inte sticka under stol med. Påtal om sticka under stolen; vafan är det för jävla ordspråk egentligen?
Slutpratat om det.

Julafton flöt på precis som vanligt. Pappa kom och hämtade mig vid tolv, och innan dess hade jag och Danne haft våran lilla julafton. Jag fick en suuupermysig morgonrock, som jag för övrigt hade tjatat om. Fick även den undrbaraste presenten av alla; en SPA-dag på Centralbadet. Hur jävla underbart är inte det?

Väl hemma var det dags för middag, kalle anka och den efterlängtade julklappsöppningen. Fick 2000:- i presentkort och en mobiltelefon. Det vart Samsung hel-touch. ASNAJS?!?!
Man märker att man börtjar bli äldre då julafton egetligen bara är jobbigt då man ska handla massa julklappar, men också märker man det på sina klappar som man får. När man var barn fick man berg av paket, egentligen bara saker som man lekte med i 10 minuter och som sedan var bortglömt. Men nu får man 2-3 paket med saker som man behöver och verkligen vill ha! 

Jag och Daniel fick en fritös, frityrolja (så vi kan göra RIKTIGA pommes) och gjutjärns-stekpannor. Så nu blir det pomes varje dag, kan jag lova.

Nu är vi hemma i lägenheten och tittar på Kopps. Vad so händer ikväll är än så länge ett mysterium, men det är också skönt att inte ha allt planerat i förväg.

Nu ska jag pussas med min karl och rent ut sagt njuta av livet!
Puss&kram på er alla.


onsdag

Nu bär det av på äventyr! Sista ciggen i förvar är rökt, och kaffet är drucket. Nu ska jag bara hitta någonting att ha på mig, sen är jag good to go.

Är så lycklig över att äntligen (!!) ska en ny telefon skickas till mig. Har väntat år och dar tycker jag. Men nu äntligen ska den bli min igen. En rosa tillochmed. Jag brukar alltid vara sådär tråkig och alltid skaffa mig en svart telefon, men nu ska det bli ändring på det. Gulligt.

NU DRAR JAG!







Julafton imorgon....

sömnlös

Nu sågar Daniel som värst. Och nu har jag det inspelat på både ljud och video. Så nu ska han få se hur han egentligen låter, mwuhaha.

Imorgon ska det klippas och fixas. Köpa en present till Daniel MÅSTE jag göra. Hade ju värsta planen förut, men den har lixom inte blivit av. Eller jaa, den förstördes lite granna.. Haha. Fast jag är nästan helt hundra på vad jag ska fixa, och jag tror att det kan bli riktigt lyckat.

Har jag förresten berättat hur lycklig jag är med min karl? Hur mycket han än snarkar och drar av mig täcket så är han fortfarande världens underbaraste! <3

IMORGON SANDIE!

tisdag

Om man ska smmanfatta vad jag gjort denna dag, blir listan väldigt kort..:

- Städat Dannes TV-bord och dammat
- Druckit 534735 liter kaffe
- Pratat alldeles för mycket onödigt med Sandie
- Hittat glöden för bloggen
- Funderat på vad min karl förtjänar för middag idag. Det står mellan falukorv m. makaroner eller pyttipanna med ägg.. EXOTISKT!!

Mer planerat för imorgon, och det känns tryggt!

länge sedan, javisst

Jahaja, här har man ju inte varit inne på år och dag kan man ju känna. Men så är det när fantasin sinar och man känner att det enda som skrivs ned här är skit skit skit.

Och så kommer det fortsätta, mina kära vänner. Har fortfarande en bra statistik må jag säga. Har väl mina trogna läsare som går in här varje dag i hopp om att jag skrivit något om mitt liv. Ledsen för att ha gjort er besvikna.

Men alla förtjänar ju en andra chans, eller hur? Jag tänkte att jag skulle försöka börja igen, och denna g¨ng inte klaga så himla mycket, med andra ord sluta vara en sån bitterfitta. Så, here we GO!

Dan före dan före dopparedagen. Har ingen speciell julkänsla. Försöker hitta den speciella feeling med lite julmusik (Vinyl 107) och har tänt julstjärnan i fönstret. Som alla kanske vet så bor jag hemma hos min älskade älskling i haninge. I hans söta lilla etta har jag packat in alla mina kläder och gjort hans lilla etta ännu mindre. Badrumsskåpet är fyllt med mitt smink, hudprodukter som jag aldrig använder, nagellack och tusen parfymer. När han öppnade skåpet slängde han ur sig; "jaa, det märks ju att du bor här.." med en kanske lite besvärad ton.
Ja, lilla vän. Nu är även detta mitt revir! :)

___________________________________________________________________

Detta inlägg fick sig en liten paus av att SandiePandie bad mig ringa. Så nu har vi haft vårat lilla snack om jobb och "nedlåtande luder" (intert. jobbigt va?) Men det är alltid lika skönt att få lufta sig, och inte bara prata med en karl som egentligen inte förstår cafévärlden, men som gärna gör sitt bästa för att göra det.

Imorgon står klippning på schemat. Klockan 11:00 ska vi vara i Ringens (Djävulens) centrum för att göra oss juliga och fina. Jag måste klippa mina äckliga toppar, samt göra en uppfräschning av håret som ser rent ut sagt förjävligt ut. Jättefint när jag precis har tvättat det, men så fort det torkat och varit uppsatt i en tofs ser det ut som att jag aldrig sett en hårborste förut.  K A O S!

Sen är för för i helvete julafton!! Vart är julkänslan? Ska försöka leta efter den nu.



GOD JUL!


RSS 2.0