mamma

Ikväll var hon jobbig, igen. Klev på ömma tår, som man så fint kan säga det.
Jag var på pappas sida, hela tiden. Är trött på att det är han som drabbas hela tiden.
Ska sova nu, jobb imorgon.

tid, rulla på!

Vill att tiden ska gå nu, så klockan kan bli 13.00 så jag kan börja gå upp till alleplan, köpa cigg, och sedan sätta mig på bussen till Tyresö Kyrka. Oooh, jag är lite pirrig, fihi. Är färdig nu, det är bara västen som ska på, sen är jag done. Men jag saknar ett rött läppstift. Har inget hemma, använder inte sånt crap.
Får gå upp och leta i mammas lådor igen, hon har ju använt läppstift, hon levde ju på stenåldern lixom.

Jaja, måste upp och leta nu, så kan jag röka då också. Puss och kram <3

julfeeling

Det är verkligen julfeeling när man äter gröt. Och, som pricken över i:et, har jag kanel och socker på. Annars tycker jag inte att gröt är gott. Men mycket kanel, och lite mindre socker.
Måste börja fixa mig snart, om jag ska hinna upp till alleplan och sen till strand vid 2. Men jag uppdaterar säkert innan jag åker.
Ska käka upp min gröt nu. Pöss

filmning

God morgon, fina läsare. En riktig fin dag idag, solen skiner och jag är glad.
Eller lite bekymrad är jag.. Vet nämnligen inte vad jag ska ha på min underf filmningen.
Vi ska göra en film från the old days. Jag vet inte vad grabbarna hade tänktsig. 30tal, 50tal eller liknande. Jag har lovar att de ska få låna Simon och hans bil. Han har ju en gammal amazon. Och så har han ju kompisen JOnte som kan köra med sin gamla bil, hihi. Min pojkvän är nämnligen raggare. Han gillar västar, Elvisfrillan, gamla hoa bilar, Eddie meduza-musik, Elvismusik, Rockabilly, och självklart. Bärs och mig.
Så vi får se om han ställer upp.

Jag ska vara en brud som hela tiden ska sitta och röka i filmen (därför måste jag till alleplan och köpa mer cigg) och sen i slutet ska det visa sig vara jag som är den skyldige. Vi får se nu om det blir så. Oss regissörer emellan så vet ni ju att idéer gärna ändras.

Nu ska jag upp och ta mig något att äta. Kommer strax. Puss

hmpf

Och vet ni vad det riktigt sura är? Det är ganska svårt för mig att vara jättenyttig. Jag tål inga frukter.
Detta är vad jag inte tål;

Äpple, banan, kiwi, päron, plommon, persika, ananas, jordgubbar, m.m
Avekado, morötter, tomat m.m

Detta är vad jag tål (som är nyttigt);
Paprika, gurka, majs, sallad, apelsin (clementiner m.m) vindruvor.
 
Kommer inte på så mycket mer, men nu fattar ni kanske. Det är inte så lätt för mig att ta en frukt om jag är hungrig istället för en onyttig macka, eller godis i skolan.
Men jag tål äppelpaj ^^ och det är jag lycklig över.
Men jordgubbar lixom, kunde inte gud ha besparat mig dom iallafall. Jag kan inte äta jordgubbar på sommaren, inte äta jordgubbar på tårta! Jag tål INGENTING! Min hund får inte nudda mig i ansiktet, helst inte slicka mig i ansiktet, eller hals, då jag får kliande små röda prickar.
Jag tål inte deodoranter med alkohol i, och om jag använder det kliar det något så fruktansvärt att jag kliar sönder armhålorna. Huden spricker och jag får stora sårskorpor.

Äpple: Ögonen och halsen svullnar, så jag inte kan se eller andas
Tomater: Halsen svullar (och jag älskar tomater. Tomat + fetaost = <3)
Banan: Halsen kliar, svårt att andas.


HUR FAN SKA JAG LYCKAS MED ATT VARA NYTTIG?!

God natt, alla ickeallergiska människor.

sleepytime

Nu gråter jag av trötthet, det rinner faktiskt tårar på riktigt.
Vet inte varför jag är uppe så sent, har egentligen inte gjort ett piss. Har kollat runt på lite bloggar, kollat youtube, kollat på tv, snackat på msn med söta Baloo, och sen har jag bara suttit. Min rumpa har somnat, faktiskt.

Jag funderar stenhårt på att gå upp och göra något att äta, är jättehugrig. Kanske ta en fet tallrik med lapskojs? Mammas lapskojs är väääärldens godaste. Skolans smakar pyton, men det gör väl allt i skolan.

Eller så kanske man ska skära upp lite sallad, nu när jag ska börja med den nyttiga kosten? Eller vad säger ni, hehe. Jag skulle jättegärna ta lite tips på nyttiga saker, som nyttiga (OCH GODA) smoothies, eller shakes, kalla det vad du vill, som man enkelt kan göra hemma. Jag är inte köksmänniska. Jag gillar inte att laga mat.

Nej, får springa upp och kolla i kylskåpet. Sen måste jag krypa till kojs, och nanna.
Men jag skriver självklart imorgon. Nu måste jag ju ta igen allt jag missat!

Pöss&Kram <3

sant

Det är såhär dagens ungdomar ser på sig själva. Och det är äckligt. Och hemskt.
Jag lovar, jag kommer aldrig hamna där, jag älskar mat för mycket ..


nyttig?

. http://dissadnr1.blogg.se gav mig en funderare. Om mat. Mat är ju faktiskt det bästa som finns, men jag hatar det! Jag hatar mat! Det får mig att bli fet. Jag har försökt läääänge att bli nyttig, käka sallad istället för potatis och liknande. Och försökt att äta frukost på morgonen, bett mamma köpa mörkt bröd med mycket fibrer. Försökt att gymma vilket alla här borde veta att det inte gått alltför bra. Försöka att inte käka för mycket onyttigheter. Jag kunde springa till shell tio i tio för att hinna köpa grillchips, eller bli sugen på någonting och ta en fet glass.
Men se vad den gjort mot mig nu!! I sexan, sjuan var jag spinkis, jag hade tillochmed lite magrutor.
Men nu, nu är det en enda stor ruta. Och det är ju jobbigt! Man kan inte ha för tajta tröjor, för då måste man spänna in magen hela tiden.

Jag säger inte att jag vill banta, herregud, inte banta. Men att börja gymma, att komma igång med nyttig mat, det skulle inte sitta fel.
Jag ska försöka att börja med någonting så jag har ''tha body'' till sommaren 08. Jag har hittat en grej som verkar kul på friskis&svettis. Då betalar du 1600:- och får gå på hur många träningar du vill, och det bästa är:
Du behöver inte ha konditionen! Vilket är toppen, för konditionen och jag skildes för mångamånga år sedan. Jag tror faktiskt inte att vi någonsin hade ett förhållande. Bara en liten flört sådär, i 3:an typ. När jag var näst bäst i klassen på 100 meter. DEN NI! Och jag kunde springa den hela tiden, utan att få ont i hela kroppen dagen efter.
Nu får jag mjölksyra av att bara se ett trappsteg .. Tragisk.

Nu ska jag ut och röka, men jag uppdaterar efter det. Pöss <3

OMG

Jag vet när jag kommer dö. Jag vet, visst är det hemskt.. Jag kommer bara bli 79 år.
Jag har sett in i framtiden, och jag vet att det är sant. I'M GONNA DIE! :'( Fyfan ..

Nej jag bara skoja, kolla in hemsidan själv, och säg vad du fick för resultat.

Då kommer jag dö:

Thursday, April 25, 2069  
   Seconds left to live...
1,940,219,356

Och jag tog denna sak från Marie, så du kan ju kolla in hennes reultat också!
Det roliga är att jag kommer leva ett år längre, men jag röker, och hon sportar? Hmmm.

möjs

Måste ju komma ifatt nu med skrivningen.
Jag är som sagt ledig imorgon, och det ska bli så underbart skönt att få sova ut och slippa tänka på jobbet.
Och på torsdag, kommer älsklingsAnna hem! Wie! Då blir det fest på hög nivå! Och jag har saknat henne, den lilla stalkern. Hon har lovat att kirra dricka och sen är det partäy, partäy.

Jag måste in och shoppa snart, har sett jättefina kläder på Lindex, tro det eller ej. Så vi får se vad det blir, har sett många fina cardigans.

Imorrn ska jag hem till en klasskompis och filma. Vi har ju rörlig bild i skolan, och vi är en grupp på 4 stycken som ska göra en film, och jag ska vara en psykobrud som ska sitta och röka hela tiden, mwuhaha. Det ska bli roligt.

Men nu väntar min karl på mig i sängen, hehe. Berättar mer om filmen snart. Puuuss <3

Fan då!

Asså Paul .. Varför va du tvungen att gå ock fixa dina tänder bara för att du blev rik? Varför gör alla det?
Kolla bara på Carola. Är det någon trend e`ller? Så fort man blir rik går man och bleker och gör tänderna till en enda vit rand. INgen personlighet i tänderna alls. Nejmen varför ska man låta det se normalt och naturligt ut? Nu tycker jag att alla går och gör om sina tänder, så kan alla vi se likadana ut! Wiihiippie.

Blir besviken på dig. Du va ju så söt i dina rultiga kinder, och trasiga tänder.
Nu måste jag springa in i duschen, innan Simon är klar. Pösspöss

whata!

Ooooooh, bloggtorka som fan! Har inte haft tid, eller tillgång till någon dator. I söndags fyllde ju Victoria år, sen jobbade jag på måndagen, och Helen följde med hem och sov hos mig. Det var jäääättemysigt. Sen var det tidig morgon och jobba. Men imorgon är jag leeeedig! Har längtat som inåt helvete efter att få sova ut.
Dessvärre fick jag lite feber idag, när jag ghade sovit en timme efter jobbet, så det blev inget festande med Victoria. Vilket var väldigt tråkigt, hade vekat kröka som fan idag.
Men på torsdag ska jag och Anna dricka, för jag är ledig på fredag också. Möjs.
Ska kolla Paul Potts nu på bröstcancergalan.

tragiskt

Jag förstår mig inte på vissa människor. Kan de inte bara vara sig själva? Måste de vara någon som de inte är. Vad är det som gör det så svårt för dem att visa sitt riktiga jag? Såna människor borde få sig en avhyvling.

Pratade minnen idag. Minnen om Kumla Skola.
Saknar den skolan så hiiimla mycket. Jag vill verkligen tillbaka. Jag hatar gymnasiet, jag hatar det!! Jag vill tillbaka till 6-9:an, där det kändes som att man hade hela världen framför sig. Nu måste man helt plötsligt bli vuxen när det gäller gymnasie. Du måste ha si och så många G:n, får du ett IG riskerar du att behöva gå om.
Du kan inte sitta i caféterian utan att någon ska stirra konstigt, eller utan att sitta och tänka på hur skit det går i skolan.
Jag är så fruktansvärt skoltrött. Jag skulle egentligen behövt gå om 1:an. Jag hade 5 IG:n, och det var tydligen för mycket. Jag har funderat så många gånger på att hoppa av, men vad är ett liv utan gymnasie? Hur många bra jobb finns det som tar emot personer utan en riktig utbildning? Inte många, vad jag skulle tro. Jag vill inte vara fast på Barnadiset hela mitt liv, jag vill inte heller sitta i kassan på ICA resten av mitt liv.
Jag vill göra någonting! Helst av allt, om jag fick bestämma, skulle jag bli frilansare för ett reseföretag. Att få åka på resor för att fota och skriva om ett land.
Tänk dig själv, att få spendera resten av ditt liv med att fota och skriva. Skriva små texter om Thailand partyliv, eller deras största turistcentrum. Hur underbart skulle inte det vara? Men hur ska jag klara det utan en utbildning, och kanske även efterplugg efter gymnasie. Jag vill bara blir av med dessa 1 ½ åren som är kvar, jag hoppas att de går fort. Och jag måste ta tag i matten, herregud, matten. Jag klarar inte av matte. Det är brist på mattekunskap i mitt huvud.

Det är brist på endorfiner i hela kroppen. Hjälp mig!


trevlig kväll, sannerligen

Är hemma nu, äntligen. Vart lite kallt om fingrarna, och ansiktet.
Kan väl inte säga att det vart en händelserik kväll, men det har vart okej. Det har funkat helt enkelt.
Nu ska jag krypa till kojs i min varma säng, och jobbet väntar imorgon snällt på mig.
Men det är skönt att jobba på vardagar, då går bussen så satt det endast tar en halvtimme att åka. Helger tar det 45-50 minuter.

Saknar Anna, vill att hon kommer hem nu. Men det är bara 4 dagar kvar tills jag får se min sköna böna igen.
Vi hörs imorgon gott folk, sov så himla sött! <3

jag grät

Jag fick faktiskt fram en tår av riktigt tårvatten. Jag borde bli skådespelare.

hejhej

hejhej monica hejhej monica HEJ.

Jag är fruktansvärt UTTRÅKAD! Jag vill ut och kröka, eller någonting.Jag är fortfarande grymt röksugen, men fruktansvärt lat för att gå i trappan. Jobbigt läge. Har iofs en ytterdörr här uppe, men ändå.

''Teach me som la france'' Ni ser, rastlös som jag är så hoppar det grodor ur käften på mig. Stackars Victoria, hon måste hata mig.

Det smakar vitlök ur min käft, tralalalalej! Taco, hit och dit, vi sjunger en skit.

har alla andra..

..måste jag också ha

Hur svarar du i hemtelefonen?  a de e ninni?
Hur svarar du i mobiltelefonen? aa
Ringer det mycket till dig? nä, mobbad
Ringer du mycket? mer än nödvändigt
Vem ringde du senast? Victoria
Hur mycket pengar har du? för lite för att shoppa
Senast kramat och när? Victoria, runt halv 8 idag
Antal timmar sömn inatt? somnade halv två, gick upp halv 10
Sov du ensam? nej
Vem sov du hos senast? Helen
Vem sov hos dig senast?  förutom simon? ehm, negerdanne
Vem vet mest om dig? mor min
Vem vet du mest om? min mamma
Vad ser du fram emot? lönedagen
Vad vill du ha just nu? sprit
Vem hånar du? haha, fjortiscarro
Vem längtar du mest efter? min moster
Vem vill du helst slippa? hemligt
Vem stör du dig på? fjortiscarro
Vem vill du sova bredvid inatt? kommer sova med simon, garanterat
Vilken buss åker du oftast? 824, schoolbus
Vilken årstid är det nu? en äcklig en
Anser du dig själv snygg? ibland, snygg FAN!
Har du varit kär? absolut
Är du kär nu? nja, ibland, ibland inte
Är du en bra partner? den bästa, oftast!
Har någon varit otrogen mot dig? inte vad jag vet
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? japp
Har du varit otrogen? mmmmmm...
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? har inget nöjesliv
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? ja, det gör jag
Vad åt du senast? tårta
Är du polare med grannarna? nja, hon dog i thailand
Har du varit på ett party? beror på vad du menar med party
Har du varit utomlands? JA TACK!
Var är dina syskon just nu? hemma, en är hos sig
Vilken tid gick du upp imorse? 9.30 ungefär
Vad gjorde du kl 2 inatt? sov
Vad är det första du gör på morgonen? slår upp mina underbart äskvärda vackra ögon
Vad ska du göra efter det här? försöka röra mig hemåt och sova.

yeah

Hihi, jag har också hamnat på listan nu (: jag är lika mycket nörd som Anna&Jennie.

Sitter fortfarande hemma hos Victoria, ska väl ut och röka snart, börjar bli rätt så sugen.
Men först ska jag ju självklart nörda här ett tag. Pöss, mina vänner <3

grattis

Idag fyller Victoria 17 år.
Det skrev jag iofs förut, men nu är jag här, och har grattat henne.
Som vanligt händer det ingenting i tyresö, förutom en fjortisfest nere vid hästhags.
Jag tycker själv att jag vuxit ifån det där, kanske. Menmen, 92:or, det kan man ju fatta själv.

Har tjockat i tårta och taco. Ska väl hem snart, och sova. har suttit och snackat med Victoria ett bra tag nu, om lite saker som kommit upp, och som borde tas upp.

Men ska fortsätta nu, pöss

minnen

Den här låten hade Simon på sin mp3 precis när vi blivit tillsammans. Det är såna minnen.
Jag kommer ihåg att jag började gråta, jag grät floder. Och han torkade mina tårar, med sin tumme.
Jag kommer aldrig glömma den tiden, när allt i mitt liv kretsade runt Simon. När allt som behöves göra mig glad var ett sms från honom, eller bara en kram. Vad som helst som gjorde mig speciell. Jag vet inte längre ..



Och videon gör det ju inte bättre.

Så rätt

Här har ni beviset, börja förfan aldrig knarka!
(Sista är nog dock ett skämt, hehe.)



RÄTTELSE

Fick nyligen upplysning av Jennie, att jag varit korkad och skrivit ''Scary movie'' när det självklart ska vara Scream!

Jag ber om ursäkt för felet. Slå mig inte.

scary movie

Scary movie går på tv4 just nu. Har sett den ett antal gånger, men kan inte låta bli att kolla dit då och då.
Det är lite läskigt, även fast man vet exakt hur det kommer gå till. Jaja, hon kommer vara dum i huvudet och gå ut, bli uppkuttad och sen kommer hennes föräldrar se henne hänga död och uppslafsad, yetyet.

Alla skräckfilmer är väl likadana? Men ändå så äääälskar jag och se dem! Det finns inget bättre att sitta i soffan, eller helst i biomörkret, och se när blonda lilla Amber smyger sig ut i mörkret där mördaren befinner sig, strax bakom hörnet. Han bara väntar på att hon ska komma, så han kan sätta kniven i na'.

Min favorit är ju klart Jeepers Creepers. Den är ju hur äcklig som helst!! Jag tror att det var Jennie jag tittade på den med, och båda satt uppkrupna brevid varandra och nästan grät. Okej, om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ens ihåg hur jag reagerade när jag såg den.
Men Jennie kanske kommer ihåg?

hihi



The eagle is flying for the last time!

Åh ...

Ååååh, så fint. Jag tror att jag börjar gråta! :)

Sammanträffande

Nejmen ser man på! Den mörkhyade tjejen på pyjamaspartyt är ju från serien ''That's so Raven''. Var det bara jag som såg det? Den serien går på disney channel, om jag inte misstar mig. Hihi, hon finns kvar i filmvärlden alltså. Roligt för henne.

image130

åh

MEN JAAAAAAA, DET HAR VARIT REKLAM LÄNGE NU!!

nyheter

Jag ska aldrig mer flyga med SAS. Deras landningsställ verkar ju inte funka. Scary som fan ju.
Tänk om man sitter där, på väg till Thailand, och så viker sig skiten. Kuul. Skulle bli tvungen att stanna där för alltid p.g.a flygrädsla... Kanske inte låter så dåligt när man tänker efter.

bortskämda ungjävlar!

Nu är det paus. Och det sista man fick se vad ''princess Mia'' och hennes juveler som hon får, som hon säkert använder en gång, och sedan slänger.
Vad är det som gör att kungligheter ska ha så mycket? Det är så mycket snack om svälten i afrika m.m, men vad gör våran självaste konung? Jo han gottar sig i sorbéglass och fondue (eller hur det stavas).


Mindre snack, mera verkstad!


Wihow!

Idag går ''en prinsessas dagbok 2'' på tv4. Den ska jag se nu. Uppdaterar kanske i paus.

PÖSS

facebook

Jag fattar absolut ingenting om facebook. Hur fan ska jag veta emailadress till skolan? Eller är jag helt körd? Det kanske jag är dock, nu behöver inte svara på det. Tack och hej!

GAH!

Patetiska jävla människor. Varför i helvete göra som dom gör? Jag blir tokig alltså. Varför ska man få kämpa med all sin kraft, och sen ska det bara bli skit av det? Nu ligger det Kina-puffar över hela rummet. Förpackningen är ju för helvete barnsäker.

Nu ska jag göra te. Med honung i.

yes!

Idag ska jag BANNE mig klara det. Om jag så ska sitta här hela natten!

jul




Åååh, va gott det kommer lukta här i Tyresö, med Annas pepparkakor i trakten.
Möms.

depp

Nej inte Johnny Depp, utan DEPP! Jag är depp! Vet ej varför, och skulle gärna vilja veta. Kanske för att jag har en hel del jobb framför mig, eller kanske för att det är så mörkt ute och jag måste ställa om klockan inatt, jag vet inte.
Någonting är det.

Höll på att svimma idag på jobbet, det var läskigt.


:(

jäni säger:

aah okej då om ja ska va ärlig så är du skitfet i mörkret

Jennie är elak.


muche

Jag tycker att det är äckligt när gamla tanter har mustach. Visst, de kan inte hjälpa det, men vafan. Vaxa? Eller någonting, det ser ju banne mig inte fräscht ut.
Eller som de som inte rakar benen. Ja jag vet, de kanske inte orkar, de kanske är feminister, men enligt min mening så är det inte så himla snyggt om man ser långa hårstrån som hänger, och nästan fladdrar med vinden.

Jag hatar också att raka benen, det finns ju inget tråkigare. Men då går jag inte heller i kjol. Lite saker får man ju offra, eller?

Nu ska jag inte klaga för mycket. Brukar själv inte ta tag i rakningen förrens håret sticker ut genom jeansen.

Skämt åsido.

bussen

Har ni tänkt på vad bra bussen är om man vill träffa nya männsikor?
Idag när jag stod på en överfull 807 påväg hem från jobbet började en någorlunda snygg kille, runt 25, att prata med mig.

Killen: Helt sjuk hur många människor det får plats i en SLbuss.
Jag: (fnittrar lite) Ja det har du rätt i!
Killen: Och vad gör en sån som du på denna buss?
Jag: Nej jag är påväg hem från jobbet.
Killen: Jaha, vart jobbar du?
Jag: Barnadiset.
Killen: Jaha, där har jag varit med min fru och min dotter.

Jaha, tack för den. Slut på raggandet här då. Här har man med en småbarnspappa som är gift och göra. Jag avslutade konversationen med att flytta mig sakta men säkert bakåt i bussen och stoppa in hörlurarna.
Och där, vet ni, började en gammal tant prata. Någorlunda snygg hon med, haha.

Tanten: Jag ska av vid hanviken jag.
Jag: Jaha,!
Tanten: Då kanske du vill ta min sittplats?
Jag: Nej tack, jag ska av vid trollbäckens centrum.
Tanten: (ser lite aggro ut) Jaha, stå kvar där då....
Jag: Ja tack, tant. Det ska jag göra.

Åh jag hatar bussar.


jobbet

Nu är det dags för mig att stänga av datorn och gå till sängs. Det ropar på mig, det hör jag.
Tidig dag imorgon, ska jobba som vanligt. Får se om jag kan somna efter att ha sovit nästan 5 timmar idag på dagen. Men det kanske är normalt när man är sjuk. Får hoppas att jag blir frisk snart.

Men jag uppdaterar så fort jag kommer hem imorgon. Får hoppas att det inte är så himla stressigt. Jobbar till stängning, så jag kommer vara helt slut. Men det blir cash! Nu i onsdags fick jag in 5.400 på kontot, så det är värt att spendera mina helger på Barnadiset.

God natt alla gulliga människor. Sov sött! <3


Åååh Aaannaa....

... kom uut ikväääll.
Eller inte, då blir det så sent (: Hehe.
Har suttit och pillat lite till med designen. Men jag hittar FAN inte koden till den äckliga oranga. Har hittat allt annat. Jävla skitblogg.
Ska ta mig en cigg nu. Puss

akta er

Känner något så otroligt starka vibbar runt omkring mig. Snart råkar någon ut för något illa. Och jag kommer vara den skyldiga.

Norbit

Filmen är klar. Kan inte direkt säga att det är en favorit, men den var helt okej. Blev ganska arg vissa scener. Tillexempel när de hade badat, och sen precis när de kommer upp ur vattnet och det är klipp för nästa scen så är de helt torra.
Men man blir väldigt skadad när man går filmkunskap/rörlig bild. Får veta om alla fel som man kan göra.

Men, är man mediahora så är man.

Kanske skulle valt något annat istället. Barn utan framtid? Ta inte illa upp, Jennie och Anna. Jag skulle faktiskt ha gillat det!! Men jag är en sån som faller för grupptryck, och i Kumla (min brors generation) så var man dum i huvudet om man valde Barn utan framtid så därför gjorde jag inte det. Tragisk jag är va?


mucho boring

Kopierade från Anna 

Ta bokstäverna i ditt namn.

A: You like to drink
B: everyone wants you
C:  You are really silly
D: You like to drink
E: Damn good kisser
F: You are deadly sexy
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks
I: You are greate in bed.
J: Peolpe adore you
K: You are wild and crazy
L: Everyone loves you
M: Best kisser ever
N: You can keep secrets
O:  Awsome kisser
P: You are very popular whit all types of people
Q: You are a hypocriet
R : Fucking crazy
S:  Easy to fall in love whit
T: You're very loal to those you love
U: You really like to chill
V: You are not judgmental
W:  You are very broad minded
X: Your very good at school/work
Z: Best boy/girl friend anyone colud ever ask for
Y: Always ready

P: You are very popular whit all types of people
A: You like to drink
U: You really like to chill
L: Everyone loves you
I: You are greate in bed.
N: You can keep secrets
E: Damn good kisser

Ja det är sant, jag heter egentligen Pauline. Pauline Sivula. TAckför att ni besökte min blogg, kan förstå om ni inte vill komma tillbaka. Tack och hej!

hjälp

Vet någon som har lite koll på blogg.se hur jag ändrar denna äckliga oranga färg ----->
Jag blir tokig på den. VILL FÅ BORT!

Tacksam för svar. Pusshaj.


Dreams

Hade en konstig dröm idag. Det var innan Simon kom hem, och han väckte mig naturligsvis ur den. Fast jag kommer inte ihåg hur den gick till, faktiskt.
Det är så skumt och frustrerande att du kan sitta och tänka på en sak, och sedan när du ska skriva ner den, då finns den fanimej inte kvar. Du kan inte ens få en liten ledtråd av fettklumpen där inne, om vad det var du tänkte på.
Jävla skit.

Nu har jag snytit upp en hel toalettrulle på en timme. Fatta då hur förkyld jag är?
Det är synd om mig, jag vet.

Men nu ska jag ut och röka, vi hörs efter filmen kanske. <3

fasansfull upptäckt

Jag har kommit på en grej. Jag gillar inte choklad längre!! Det är katastrof! Jag vet inte vad jag ska göra. Hur klarar sig en tjej utan choklad? Jag tror (läs; hoppas) att det bara är lösviktchoklad som jag inte gillar. För dom har ingen smak och jag blir bara allmänt jätteillamående av dom. Men marabou, typ apelsinkrokant, är ju fortfarande himelskt god. Och även om jag skulle tycka att den va äcklig, så skulle jag äta den.
Eller kanske inte ...

morrnmorrn

Har vaknat nu precis. Ni såg ju själva när jag skrev inlägget om att gå och lägga mig. Japp, sen dess har jag sovit. Grattis Ninni. Eller jag vaknade för en timme sen, har vart på shell och hyrt film samt köpt godis. Köpte med mig en pizza hem också-.

Sjuk som tusan känner jag mig, men Simon ska vi inte tala om. Han ser ut som en zombie, inte en vandrande, för han vandrar inte ens. Stackars lilla gubben. Men jag vill inte bli ännu mer sjuk, så jag tänker inte pussa och trösta honom, hehe.
Nu ska vi kolla på filmen ''Norbit'' eller vad den nu hette. Den filmen med Eddie Murphy ni vet.
Och sen ska jag väl tillbaka till sängen. Ska jobba imorgon. Stängning. Fyfan, det kommer inte bli kul. Men ska försöka ta ledigt på tisdag, kanske torsdag eller fredag, eftersom det är då Anna kommer hem, whiipii.

Ska ut och röka nu, byebye!

tired

Nu ska jag sova. Är trött och fruktansvärt frustrerad. Måste ta en cigg först, tack!

Skriver när jag vaknat. Och jag ska drömma om idéer så ska jag skriva om något intressant.

Pöss.


helvete

Gaaaaaaaaah! Varför ska dessa fittor vara före mig för? :| Inte fan fick jag med mig en kamera hem, varför ska jag någonsin få som JAG vill? Förbanna alla dessa mediahoror. Varför ska det vara så svårt att bara glömma bort att de frågat efter en kamera så JAG kan få ta hem en för en jävla gångs skull? FITTA!
Ååååååååååååh, så irreterad jag blev.

Så, höstlov nu alltså. Mm, GUD så trevligt. Eller inte? Vafan ska jag med ett höst lov till? Lov för mig är ändå bara jobb, jobb och åter jobb. Jag hade sagt till min chef;
''Jag kan jobba alla dagar.'' Dvs: Jag har inget planerat. Tror du inte att hon sätter mig på ALLA dagar då eller? Nehe, då har det skett ett missförstånd. Vi får väl hoppas att jag härdar ut, och inte gör som stackars Leo, faller ihop som en enda stor slemklump.
Nej, nu ska jag göra något roligare. Kolla tatueringar och sånt skit. Uppdaterar sen.

BAJS

....

15 minuter kvar nu ..... Tror att jag går nu, så hinner jag röka. PÖSS

trist

Oooookej, nu är jag himlas uttråkad. Men det är bara en halvtimme kvar, sen kanske jag åker hem med en kamera. Då ska jag dricka typ 10 liter med honungste. Min hals brinner upp snart. Känns som att det är ett hål rakt igenom.

Jobba imorgon. Och på söndag fyller Victoria år. 17 hela år. Själv blir man arton snart. Kan inte någon räka ut om hur många dagar det är? 11 februari. Jag orkar nämnligen inte.
Satt med almenackan i knät, och räknade dagarna för sig, men tröttnade efter 15 dagar eller så. Finns ju roligare saker att göra.

Idag ska Sabine (lillasyster) på maskerad. Så jag har fått uppdraget av mor min att hjälpa henne att hitta vägen till kalasungen. Inte fan ska jag få en ledig fredag.

Vet inte vad jag ska göra i kväll btw. Kanske bara blir en mysig hemmakväll eftersom jobbet kallar imorgon?
Maybe, maybe not...

kamera

Kanske ska få låna en kamera av skolan under höstlovet. Då kommer det komma fina bilder kan jag bara tala om! Det är nästan en sån som jag har på bilden i ett tidigare inlägg. Det är därför jag sitter kvar här, skulle slutat nu egentligen. Men jag vill verkligen ha den kameran. Det skulle vara skitkul att springa runt med den, hehe.
Och vi får hoppas att jag har tur, det är två stycken som frågat efter kameran, och om de inte har kommit innan halv 3 så får jag ta hem den. Wihiiie. Så det är bara 45 minuter kvar. Det spenderar man ju lätt här framför.

Kommer snart med ett till inlägg. Pöss

scary

Idag på engelskalektionen satt jag lugnt och tyst och gjorde en uppgift som var försent inlämnad. När jag sedan lämnar in den hos läraren hör jag ett högt duns. Jag hör även Alessandro skrika ''oh shit!!'' Och alla vänder sig om. Aa, där står en Alessandro med munnen vidöppen. Inget konstigt med det kanske ni tror? Men sedan, bakom honom på golvet, ligger Leo. Avsvimmad och medvetslös. Det blir kaos i klassrummet, och alla skriker i munnen på varann om vad vi ska göra nu.
Vi kommer fram till, ganska självklart, att vi ska lägga honom i fram stupa sidoläge. Annica, läraren, springer efter hjälp. Det visade sig att Leo, den avsvimmade, lider av kraftig migrän, och svimmar pågrund av det.

Fyfan va läskigt. Man blir verkligen helt paralyserad och vet inte vad man ska göra. Tänk om det skulle hända på stan, tänk om ingen skulle reagera. Vi i sverige är för fega helt enkelt. Alessandro är ju trots allt från Italien ;)

pic's





 


<3






 

Jag älskar dig Simon

god morgon

Idag ville mamma att jag skulle stanna hemma med dom små, men jag orkar inte vara hemma en dag till. Jag ruttnar. Så idag drar jag till skolan. Även fast jag fortfarande mår dåligt.

Ser ut som en hiphopare idag tycker jag .. Stora örhängen, stor mössa, mycket armband och en fet klocka. Dubbla linnen. Tajta jeans iofs. Gula strumpor med Kitty på, väldigt hiphop aktigt tycker jag, hehe.
image120

Hiphoper JAAAAAAAAAAAAAO.

Ska halsa upp mitt te nu, och sen borsta gaddarna. Höll på att hosta ner mig te på golvet. Hade vart jobbigt.
Skriver när jag kommer hem. LOVE <3

höstlov

Höstlov imorgon. För alla andra. Jag har höstlov från skolan, men inte från jobbet, familjen, mig själv, pojkvännen. Varför heter det då LOV? Patetiska människor som hittar på ord. Lov, lov .. Ska inte det vara lov från allt då? Eller är jag helt dum i huvudet?

Vem kom på TAGENTBORD lixom, eller DEODORANT? Kolla på bokstäverna, en efter en, och tillslut kommer du tro att det är felstavat. Jag är irreterad. Men inte på något speciellt.
Bara irreterad. Ska ut och röka nu, sen kanske jag kommer tillbaka. Kanske inte.

 PLUS  ÄR LIKA MED SKITBRA!


äsch...

...det blev inget skrivande. Idén försvann ... gonatt


Natacha

http://peyre.blogspot.com

Där är hennes blogg. Har inte läst speciellt mycket, så kan inte ge min direkta uppfattning. Men det ska bli kul och läsa, och se om man kanske har rätt uppfattning om henne som person?

Ska kolla Simpsons nu, och sen ska jag och Simon duscha, och sen ska jag nanna.
Eller jag ska se ''miffo'' först (om jag sagt typ 10 gånger nu..)

Men vi hörs gott folk.
Love <3

verkligen JA TACK

image116
GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG

ja tack

image115

Bara för att jag väldigt gärna dör rik?

mys

image114image113

Vintern är vacker
Sommaren är underbar!

vinter

image112

Kom igen nu julafton, skynda dig lite.
Jag vill julklapps-shoppa!
Och känna lukten av julgran.
Och dricka glögg in på småtimmarna.
Se hur det julpyntas i alla fönster.
Veta att snart sitter man där
brevid en hög med julklappar.
Men ingen öppning innan Kalle Anka.

Jul, jul strålande jul.

-

Nu ska jag sätta på filmen ''miffo'' och sova för natten. Tror jag iallafall.
Om inte Simon känner för att massera mig(?) låter riktigt bra.
Fram med ögonfransarna, och av med kläderna, här ska det flörtas!

Godnatt älskade människor. Pöss <3

Boxning

Alltså, det här med boxning .. Fan va kul det skulle vara! man skulle få träning samt lära sig försvara sig! Skitbra ju! Inga våldtäkter här inte! Har kollat runt lite här nu, men om man ska börja verkade det som att det va träning varje dag "/ och det är ju inte riktigt det jag vill.
Men jag måste ha någonting att göra, eller om jag ska börja träna måste jag ha fasta tider för det. Kolla bara på mig nu lixom.
Här sitter man, med ett årskort på gymmet, men har kanske varit där .. 15 gånger? Sen i julas! Det är tragiskt mina vänner. Måste kolla lite till. Uppdaterar om jag hittar någe. <3


skolan

Lite roliga bilder från skolan kanske? Inte många, men några (:






Översta bilderna är från gymnastiken.
Bilderna i mitten är från ''rörlig bild'' - jag har vart på tv ;)
Jag i heta boxningshandskar och trötta Sophia.

-

Jag är trött som fan, mår illa och vill bara sova nu. Men det går inte, är visst inte för trött för att somna.
Kollade på en film alldeles nyss, ville sova. Men filmen var för spännande så jag kunde inte.
Ska snart sätta på filmen ''Miffo'' - det va länge sen jag såg den.

Först ska jag ladda in lite bilder från gympan igår. Pöss.

tips

jagb behöver tips på en film. Min fantasi måste ha försvunnit under natten, samtidigt som min sömn .. (?) Jag vill se en riktigt bra film, och bara ligga i soffan och dricka mitt te, sova en blund. Eller något.
Känner verkligen för att bara ligga idag, inte göra ett skit.

Och det gör det ju inte bättre att jag har en jävlans träningsvärk. Körde först värsta grejen på gympan, först benböj sen rygglyft, sen situps, sen över en plint - spring - över plinten igen, och sen armhävningar. Och när vi var klara med det var det dags för boxning. Som förövrigt var ASKUL! Ska nog prata med mamma om att kanske börja på det. Då bygger man ju muskler samtidigt som det är kul!

Ska kolla runt lite på det. Men först6 ska jag dricka upp mitt te, äta upp min gorbys, och sen upp och leta film, sen slappa i soffan. Seeeen kan jag kolla runt. Och skriver ett till inlägg ofc!

Pöss <3

värsta natten

Jag har inte sovit en blund inatt. Hostat som en idiot, och inte kunnat andas med näsan. Så fort jag andades med munnen hostade jag. Och självklart ska det komma sånt där äckligt slem, nivet? Och då fick jag gå upp och spotta var 5:te minut. Vägrar svälja sånt skit *ryser*
Jag lovar att jag har feber också. Och det värsta med halsont är att jag inte kan röka!! Det gör förbannat ont. Jag mår illa och vill bara spy.

Det är säkert för att jag gick hem i tunn jacka i minusgrader igår. Jävla skitsverige. Och idag är det ju inte finare väder. Kan inte ens se andra sidan om ängen utanför, för mycket dimma.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen igen. Men jag skriver senare. Pöss <3

God natt!

Nu ska jag och min smärtande hals sova. Skulle behöva te, men jag orkar inte gå upp och göra det.

Nu har jag äntligen gett mamma alla pengar som jag är skyldig henne. Det känns så himla bra! Men nu är jag ju lite fattigare, känns inte lika bra.

Nej, nu måste jag lägga mig och drömma om implantat. Jag vill göra ett NU! Nu, NU NU!!!

God natt! <3


Implantat!

Det var det ballaste jag någonsin varit med om! Jag vill också! Fast jag vill helst ha 3 stycken i nacken! Asballt! Och då har man tatuering över, eller under dom. Har kommer lite biler som visar hur det går till:

 Ritar ut pricken :)
 Nyper tag om skinnet (det var det som gjorde ont enligt henne)
 Mycket blog kom det .... Euuäää.
 Kolla va BALLT!!!!!!! *kär*
 Kolla nu vad stolt hon är! :D

Tänk er den där, fast 3 på raken. Skulle inte det vara löjligt snyggt eller? :D:D
Åååh, jag vill vara 18 nu!!

strange

Det är konstigt vad man kan komma med ideér om vad man kan skriva om såfort klockan börjar närma sig 'dags-att-gå-till-bussen-tiden' Men jag ska försöka komma ihåg dom. För nu hinner jag inte, måste dra mig.

alla übersöta människor är ute, ha det bäst! <3


suck

Jag måste börja gymma....

Julafton

Ååååh, va det ska bli mys! Längtar tillochmed till snön, men det gör jag mest för att det är så svinigt kallt, men jag ska inte använda vinterjackan förrens det är snö, och därmed basta. Jag kanske är lite snäll mot mig själv och använder den i november, då är det ju trots allt november gott folk.



Den här bilden påminner mig om julen. Är ganska förvånad över att jag kommer ihåg den kvällen, hade fått i mig ganska mycket. Men jag blir inte glad när jag ser denna bild. Det känns som att den vänskapen inte finns kvar, och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Jag verkar inte kunna prata med er, för ni verkar inte lyssna.  Jag har verkligen inte märkt om jag gjort något fel, jag har verkligen inte det. Jag vet inte om ni tröttnade på mig så jävla stenhårt i spanien, och om ni gjorde det, så snälla säg något.
Jag orkar inte gå runt och le falskt mot er, när jag vet att ni inte vill ha något med mig att göra.
Men jag vet inte vad jag ska göra för att få er att få upp ögonen för mig igen, Få er att börja ringa mig, kanske sms:a, men överhuvudtaget bara vilja ha med mig på fester.
Vi tröttnade på varandra i spanien, men jag tycker att det är ganska normalt efter att ha varit tillsammans 24/7 i tå veckor. Det är normalt. Men de ni gjorde, va fan inte snällt.

Fan nu börjar jag gråta också. SKIT SKIT SKIT!!

Smootie!

Åh vad jag känner mig duktig!! Jag har gjort världens godaste smoothie! Det är helt sjukt vad god den är. Om det inte hade varit frön från hallonen kvar hade jag, ...ehm, druckigt hela jävla tiden! Jag hatar nämnligen fröna! När de hamnar mellan tänderna och sånt skit, hehe. Men döm in bären efter fröna.

  Te fick det också bli! Jag kommer vara mätt när jag går hemifrån.

Skola idag, nu snart. Ska ha naturkunskap och sedan gymnastik. Efter det ska jag in till stan med Helen för att se på när hon stoppar en silverkula inför skinnet, muuums. Eller vi får se om det blir något, lönen kanske inte kommer idag, utan imorgon. Men ibland kommer den den 24:de. Och det är skönt om det kommit, för då tar jag ut 2 000 till mamma så jag slipper alla dessa skulder. Eller kanske tar ut 2500 så hon får lite extra, ifall det är något mer, hehe. Då blir jog kärringen gla' ska ni se.

Nu ska jag klä på mig! Toodiloo!

?

Har inte riktigt hamnat i säng än, men ska natta mig själv snart.
Har hunden här nu, och han myser mot mitt ben. Han är så fruktansvärt söt ibland, jag vill bara krama ihjäl honom!

  De passar ihop, tycker ni inte? :)

Idag på livskunskapen körde vi ''heta stolen''. Ni kanske vet vad det är? Alla sitter i en ring, och en stol är tom. Ett påstående läses upp och den som håller med flyttar på sig. Och de tog upp flera intressanta frågor.

  • Pratar du mer än 10 minuter med dina föräldrar varje dag?
  • Volvo, villa och vovve, håller du med?
  • Jag bryr mig väldigt mycket om vad andra tycker.
  • Jag vet exakt vad jag vill bli när jag blir stor

Detta var nu inte alla frågor, men om jag skulle skriva ner alla skulle det ta ett år.
Jag kan säga nu direkt, jag flyttade mig nästan aldrig. För det första var jag för trött för att röra på mig, och sen hade jag inga bra formuleringar på varför jag flyttade på mig.
Men vi har ett psyko i den klassen, som jag helst av allt vill mörda. För det första, han tycker inte att polisen ska få använda våld, och istället låta dig göra vad du vill. Om din bästa kompis vill ta livet av sig ska du absolut inte försöka hindra honom/henne. Han undviker helst sina föräldrar. Om de frågar någonting ignorerar han dem bara och går upp till sitt rum. HAN ÄR SÅ KONSTIG! Jag vill bara slå honom ..
Jag pratar minst en timme med mamma om dagen! Jag kokar lite te, sätter mig hos henne i våra nya mysiga soffor, och pratar och pratar! Vi pratar om allt mellan himmel och jord. Om vi säger såhär, jag vet allt om min mamma, och hon vet allt om mig.
Hon vet att jag röker, hon vet att jag dricker, hon vet att jag skolkar ibland m.m. Och det känns så SKÖNT! Att inte behvöva spruta på sig 12 kg parfym innan man ska hem för att man inte ska lukta, eller behöva sova borta när man ska dricka, och liknande. Jag vet hur det är, hade så förut nämnligen. Och det är så skönt att slippa!!
Men det är inte alla som har det så bra som jag! Deras föräldrar ger dem innetider, alkoholförbud ''du är för ung'' - visst jag är för ung, men hon vet vad jag dricker, och jag dricker inte mer än vad hon vet. Jag slänger inte i mig en hel vodka eller 15 cider. Jag vet mina gränser. Jag har aldrig testat narkotika av något slag, och kan aldrig i helvete tänka mig att göra det heller.
Lägre än så kan man fan inte sjunka. Usch!
Ett snabbt avslut på detta inlägg, men nu gäspar jag så tårarna gör skärmen suddig, så vi hörs imorgon istället!

God natt, älskade människor! <3


vänner

Nu kommer ännu ett inlägg om vänner.
Jag tror inte att man kan veta exakt vilka som är ens vänner och vilka som inte är. Det kan förändras för en liten sak. Du kan säga eller göra något som de inte gillar, och då är vänskapen över. Visst, vissa gånger kan man gå för långt, och då kanske man förtjänar ett slag i ansiktet (inte bokstavligt) för att kunna inse sitt fel.
Jag menar inte att man ska anpassa sig efter alla andra, men vissa saker kanske man inte kan säga eller göra när man är med vissa kompisar.
Jag har ett bra exemplar... Jag har en vän, en mycket god vän, som pratar väldigt mycket om sig själv. Och hon har blivit tillsagt många gånger om det, men det verkar inte alltid sjunka in. Utan hon fortsätter, och fortsätter. Tillslut så tröttnar man, det är väl bara normalt?
Eller om du har en falsk fasad, som alla påpekar, dag ut och dag in, klart att folk tillslut börjar irretera sig på det, är inte det normalt?

Jag vet inte riktigt hur man ska kunna veta riktigt säkert, till hundra procent, vilka som är äkta och inte.
Jag har mina favoriter, och jag hoppas på dom!

Nu ska jag sova, ska få mig en riktig sömn. Vi hörs, gott folk. Natti <3


Höstlov

Det kommer verkligen bli ett händelserikt höstlov. Vet inte riktigt vad jag ska hitta . Anna ska till Finnelandet, och jag ska ju jobba. Men onsdagen är jag ledig, och då på tisdag blir det krök så ini bomben!!
Jag ska vara jättebakis på onsdagen, wihiii. Jag längtar tillochmed till baksmällan. Det är tragiskt.
Men jag jobbar:
Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag. Sen tillslut är det måndag igen. Suck.
På torsdag ska jag shoppa! JIPPIE! Fyfan, det var länge sen nu. Måste dämpa mitt begär, mwuhaha.

Inte för att jag har något, men man kan ju alltid spela lite modeidiot. Det kan ju vara coolt.
Kanske ska göra detta till en modeblogg? HAHA, nej tack.

Nejmen vad säger ni. Det här var våran filmkväll ^^ Kan ju vara trevligt det med, hehe.
Uppdaterar senare. Puuuuss

Anna

Anna är här, igen. Börjar tro att hon är en liten stalker. Är jag inte med henne ringer mobilen varm, även fast jag svarar så lägger hon på och ringer upp. Så kan hon hålla på, ända till jag svarar rätt, vilket menar:
"Ja käraste, finaste, underbaraste, bästaste Anna. Vad kan jag göra för dig?

Då, kanske om man har tur, berättar hon sitt ärende. Vilket ibland kan vara något meningslöst som:
"Hej ninni! Jag klippte mina tånaglar igår. Och nu är dom lena och fina. Hejdå!"

Hon är skum. Och nu sitter hon och berättar om en präst som berättar erotiska attraktioner till unga flickor. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med henne, den där Anna. Kanske är dags att ringa psyk?
Men hon är snäll, jadå det är hon. Faktiskt riktigt snäll. När hon inte pratar om sina förbannade jävla tånaglar.
Det kan bli ganska äckligt, iallafall när hon kommer till svamp-delen.
Färdigsnackat om henne nu! Tack.

Anna kom till min italienska idag, och hon kunde faktiskt mer om italienska än vad läraren gjorde. Hehe.
Niceee.




OBS!! Allt om Anna är inte sant, Jag, Ninni, är bara fruktansvärt mongo och flummig. Tack för mig.

grekiska gudar

Det är inte det roligast att skriva om. Och jag ska göra en jämförelse.
Men jag vill istället att Anna ska komma (: Hihi hon ska komma till min skola den lilla skolkaren. Det kan bli ganska så kul att ha henne på italienskalektionen. Vi får se om jag går på livskunskapen, we'll see.

Imorgon ska jag följa med Helen när hon ska göra ett implantat! Iih, va läskigt. Hon ska sätta in en silverkula precis vid halsen. Läskigtläskigt. Jag får se om jag bokar en tid till tatuering på min 18-årsdag. Huhuhu!

Ååh, det är nästan 4 månader kvar, lite mer. Kulkulkul! Längtar!
Det första jag ska göra är att gå in på ICA supermarket och köpa cigg! Då behöver man inte längre leta upp världens minsta turkkiorre.

JAG HÄLSAR DIG VÄLKOMMEN, KÄRA 18-ÅRSDAG!


att sova

Jag tycker att det är överskattat. Varför ska man sova egentligen? Vi människor skulle hinna SÅ mycket mer om vi inte behövde sova.
Jag skulle ha hunnit göra uppsatsen, och skulle hunnit med att fixa om mina naglar! Visst, tiden skuille gå mycket saktare, och vi skulle inte fylla år lika fort, men iallafall. Jag tror att alla människor skulle slippa stressa så mycket som de gör i dagens läge.

Jag har blivit förkyld och har ont i halsen, synd om miiiiig! Nu vill jag att någon tar hand om mig, tack!

stackars psykade bror..

Som ni kan se i Annas blogg hära, så ser ni hennes inlägg som innehåller ordet SPERMIE.
Min kära, 8-årige bror satt brevid mig och väntade på datorn. Plötligt utbrister han;
- Ninni, vad är en spermie?
- Ehm, joo, ööh, shit, eeh, en MASK!
- En sån som finns i jorden?
- Ehh, aa precis!!

Så det är absolut inte mitt fel, utan Annas, om han springer till läraren imorgon med en mask och säger:
- Kolla kolla! Jag har hittat en spermie.

Jag tror att vi kommer få ett samtal från Soc imorgon .. TACK SÅ JÄVLA MYCKET ANNA! Din stalker.

te

Tack vare Anna och hennes jävla te-drickande har jag blivit beroende. Det går inte en hel kväll/morgon utan att jag tar minst en kopp te. Det går inte att vara utan längre, jag måste!
Men vad är det jag dricker egentligen? Varmt vatten, lite blad, socker och en skvätt mjölk? Hur i helskotta kan det bli så förbannat beroendeframkallat? Måste faktiskt upp och göra mig en kopp nu, tror ja. Den som jag gjorde för 10 minuter sen är slut .. Tragiskt? Nej, oerhört glad och varm i kroppen.

Och Anna, jag vet att du ville köpa en sån där muggtermos för att du såg våran exklusiva termosmugg, eller hur?
Du är så sjukligt avundsjuk på mig, inte sant? Och jag förstår dig! Det gör jag! För jag är verkligen bäst! Men nu börjar det gå till överdrift. Ringa hemligt nummer och stöna? Skicka kärleksbrev till min pappa? Komma hem till mig och vilja bära ut soporna och damsuga under soffan? Vad är det egentligen för fel på dig?

hahahaha

Hahahahaha, ååh va jag älskar den här videon.
"ja, men inte mitt hjärta" HAHAHAHA. Jag och Anna satt och skrattade lite åt den i lördags, eller jag skrattade så jag nästan grät, men jag har dålig humor, så det räknas inte ;)


Den är så skön :')

Nu är ögonfransarna borta. Var lite nervös inför att ta bort dom, trodde att alla ögonfransar skulle hänga med, eftersom de är fastlimmade i varandra, men det var ingen fara där inte. Nejnej.

En låt som går på repeat i mina högtalare är "TimbalandApologize"

lösögonfransar

Det var det ballaste men samtidigt det löjligast jag någonsin haft på mig! Jag ser ut som en dragqueen! Asballt! Fast på vänster öga klibbade limmet ihop sig så det blev spindelben, mwuhaha. Inge snyggt, och jag skämdes när jag skulle åka hem. Kändes verkligen som att ALLA tittade på mig!
Och det gjorde dom säkert också, de jävlarna.
Och det känns verkligejn som att jag har ögonfransar upp till ögonbrynen, helt sjuk känsla.
Och helt förjävligt ser det ut. Men Simon, pojkvännen, såg naturligtvis ingen skillnad. Men jag såg inte heller att han hade rakat bort sitt lilla pubishår till skägg, thihi. Menmen, vi har kanske varit tillsammans för länge, så vi kanske inte tittar på varandra så noga?
Tänkte lägga in lite bilder i slutet på inlägget.

Var som sagt inne i stan idag med Helen, vart tyvärr ingen fika för oss, vi glömde helt enkelt bort det. Men vi åkte hem till henne, fixade med fransarna, och så gjorde jag lösnaglar på henne. Riktigt najs resultat. Råkade dock fila ett hål på hennes finger, hehe. Fråga mig inte hur det gick till, det vet inte jag heller.

Men nu ska jag kika in lite på andras bloggar. Uppdaterar om jag hittar något kul. Puss hej!


fika

Äntligen ska jag få fika idag! Yesyesyes! Det var så länge sen ochjag har saknat det!
Slutar 12 idag från skolan och ska då in till stan och möta Helen, från jobbet.
Vi ska gå runt och kolla lite, och sedan sätta oss ner för en fika. Har egentligen inte råd, men jag får väl offra mig, lönen kommer ju på torsdag! Woopi! Dert första jag måste göra då är att betala av alla skulder till mamsi. Har en skuld på 1.700 tror jag att jag är upp i nu. Ska ge henne 2 tusen. Då är vi kvitt på allvar! Hehe. Och sen ska Helene och Emeli ge henne pengar, för räkningen från Spanien.

Men det tar vi då!
Gott folk gott folk! Jag somnade ungefär nio igår, och är så himla utvilad idag så jag ler hela tiden. Visst, det kanske ändras när jag kliver innanför skolans portar.

Uppdaterar lite bilder senare idag! Ska smygfota Helen litem thihi.

Puuuuuuuuuuuuuuuuuss <3

SOVA!

Är så förbannat rött, och sliten. Måste sova,l och måste sova nu.
Så det blir inte mycket längre att läsa än såhär. Natti <3

sen kväll, igen!

Nu drog Anna, och som tur var kom Danne, och då slipper hon gå hem själv, och då slipper alltså jag har dåligt samvete.

Det vart ingen utgång, vi fastnade vid youtube. Trevligt det med! Som snacks hade vi te och ostbågar. Eller Anna hade te och ostbågar, jag hade te. Anna är en lite fettokisse (:
Men nu måste jag verkligen hoppa i säng. Natti <3

myys

Tycker nu att mina blogg blivit riktigt julig. Riktigt mysigt är det också. Längtar till Julen! Inte till snön, men till Julen! Men Anna verkar däremot ha ramlat i ett dike någonstans, hehe.
Får ta och ringa.
PÖSS <3

JUST DET!

JUST DET! Min mamma må vara den klantigaste i hela denna värld! Hon har en hundkoja, en "mini", som är ljusblå och jättepinsam/rolig (?) att åka i. Idag när hon kom till barnadiset för att hämta mig (nej jag är inte bortskämd, hon skulle dit och hämta cash) så tar hon ut stereon och plånboken ur bilen och lägger skiten på taket. Och sen går hon in! Ursäkta mig, men hur korkad får man möjligen bli? Som tur var, kom det en snäll liten pappa och sade;
"Detta låg på en ljusblå hundkoja. Är det någon du känner eller?"
"Errhm, ja det är min mammas" (skäms som en hund!!)
Mm, men sen var jag ju självklart tvungen att retas mot mamma. Hon är ute och röker med Jelena, en jobbarkompis, så jag tar hennes grejer från pappan och stoppar i bakfickan. Hon vet inget. När hon kommer in så frågar jag;
"Mamma, kan jag få låna en hundring till skorna?"
"Jag vet inte om jag har lösa pengar...(börjar smått leta efter plånboken i fickorna, och drabbas snart av panik)...vart är min plånbok? Vart fan är min plånbok?!"
Jag börjar asgarva och räcker fram dem och berättar historien. Men hon har inget minne av att hon lagt dem där. Alzheimers kanske?

Nej, nu får Anna ta och komma. Vill gå ut!
Puuuss

Annsi

Jag och Anna ska snart ut och gå. Så fort hon kommer, förstårs. Jag undrar vart vi ska gå, en sån här kall kväll. och jag hoppas inte att hon tror att jag kan vara ute så värst länge, den här morgonen var ett helvete att komma upp. Visserligen börjar jag 11 imorgon, och får skjuss av mor, så behöver inte kliva upp förrns halv 10 (ca) så vill jag ända sova några timmar mer än vad jag sov inatt.

Kan fortfarande inte sluta tänka på vad jag skrev i det förra inlägget. Tänk om jag skiter på mig? Eller tänk om mamma sket på sig, och att jag därmed legat i bajs. Tanken får mig att vilja gå och duscha igen. Huuurrr. Äckligtäckligt. Tänk glada tankar nu istället Ninni. Små glada rosa endorfiner, flygande babyblåa elefanter ... Mmmm.

Jahapp, Anna .... KOMSI!
Uppdaterar sen. PÖSS

jag vill aldrig föda barn!

Vissa mammor, som ligger i sjukhussängen och ska pressa fram sitt barn, bajsar på sig. De krämar och krystar så mycket, att det inte bara kommer ut en liten skrikande bebis, utan även en äcklig illaluktande bajskorv! Tänk va hemskt, om du ligger där, är lite dålig i magen (diarée) och skiter på dig samtidigt som ungen åker ner. Vart hamnar den? Jo, rakt i skiten! För det första kan den ju bli helt brun av det, och då kommer ju din snubbe tro att du varit otrogen! För det andra, när ditt barn kommer och frågar hur det var att föda dig, och hur den såg ut första gången du såg honom/henne. Ska du säga då; Jo, käre Gustav, du var brun för du hamnade i mammas bajs.

Slutsats:
Jag ska ta lavemang innan jag klämmer ut någon unge iallafall. Och vad jag vet, så har jag aldrig hamnat i något bajs, enligt min (förhoppningsvis ärlige) mor!

Tack för det.


Säg att du älskar mig

En helt suverän film, med ett bra budskap. Men herregutt va vissa scener va B! Ibland märkte man verkligen att några av skådisarna var nybörjare. Ibland kunde de förstöra en hel scen. Men, negativ ska jag inte vara. Grät en skvätt hit och dit ibland faktiskt. Och han Erik, NJAMNJAM! Han är het. Synd bara att han skulle dö, jävligt onödigt tycker jag ..

Dagen på Barnadiset var kaos. Det börjar 10 minuter innan vi öppnar, då jag och Helen ska ut och röka. En pappa står där då och säger:
"Öppnar ni nu?"
"Nej om 5 minuter"
"Va?"
"5 minuter!"
"Aha, och?"
Gubben står då alltså och menar att VI ska anpassa oss efter honom.
Sen en tant som börjar tjaffsa om öppettiderna. Men det är väl inte vårat jävla problem att hon är där en kvart innan vi öppnat? Ska vi anpassa oss efter den kärringen? Noway. Så det blev lite tjaffs där. De 2 menar du alltså att bara för att första kunden som kommer, kanske kvart över 9, ja då ska vi öppna. Varför ska vi hinna ta ner stolarna, ta ut cafeét, blåsa upp hoppborgen, fixa kaffe&tevatten och allt annat som behöver fixas innan öppning?
Nejnej, absolut inte. Kunderna kan under inga omständigheter stå ute och frysa. Det är ju inte deras fel att de kom så tidigt, nej, det är ju vårat......

Och sen är det en gubbe i medelåldern som tjafsar med Helen om att det går för segt i kassan. Men snälla, det stod 4763528 personer framför honom, och hon var ensam i kassan, behövde hämta allt själv, göra latten själv m.m. Inte undra på att det tog tid vafan? Mitt under lunchruschen börjar han babbla. Oh lord ..
Nej det var ingen rolig dag idag.
Nu ska jag hoppa in i duschen, är äcklig. Sen ska Anna komma :) MYS!

<3

ååh

Jäääävligt klantigt Ninni. FYFAN, va uppe till kvart över 2 inatt, och nu är majn ju självklart aströöööööööööööött! Bra jobbat.
Kan inte jag bara få försvinna någonstans, eller ännu bättre - slippa jobbfanet! WOHOW.
Gaaaaaaaaaaah, varför kan jag inte göra som normalt jävla folk och stänga av datorn vid 10, och nanna sen. Det ska jag fan göra. Fyfan. Och inga cigg har jag heller, eller jag har 8 kvar. Och hur hade jag tänkt att de skulle räcka hela dagen? 8 CIGARETTER?! Jag röker 12 om dagen ffs!!!!! Och inte fan är man 18, och inte fan har tobak öppet när jag kommer dit, och inte fan har mamma öppnat sitt ciggpaket så jag kan ta några från henne. Näääää, varför skulle hon göra det?

Jag ber till Gud att Helen hinner köpa cigg. En dag på Barnadiset utan cigg, det finns inte på min jord! Inte på min FUCKING jävla jooooord! Jag får panik....över lite cigg. Jag är patetisk.

Nu ska jag dricka upp mitt te med för mycket mjölk i, sen fixa någon cool frilla (tofs), borsta gaddarna, och knata till bussen. Puuuuss <3

-

Har suttit och pratat med mamma ett tag nu. Det är helt sjukt hur mycket man kan få reda på av sin mamma. Vi tror inte att hon har varit med om så mycket. Hennes största händelse i livet var då jag kom till! Fel, fel, fel! Hon har vart med om så mycket .. Jag vill inte dra in på något specifikt, men prova att sätt din mamma ner, koka lite te, och börja prata. Så ska du få höra saker du verkligen inte trodde om din mamma.

Jag blev lite chockad när jag kom ner till datorn. Jimmie a.k.a Baloo hade skrivit jättegulliga meddelanden på msn. Hihi, snäll den pojken! Lite komiskt att tänka på att jag känt honom sen jag var typ 9, och känt hans mamma sen jag började 1:an, och som jag fortfarande hälsar på. Lite kul faktiskt.
Menmen, nu ska jag hoppa i säng, jobbar imorgon.
Så god natt alla gulliga små grodor där ute. Natti <3

barnadiset

Kom hem från Barnadiset nyss. Det var väl helt okej förutom att mor min behandlade mig verkligen som en slav;

"Ninni, 3 taco-tallrikar!"
"Ninni, vi ska servera korv nu. Du får äta sen"
"Ninni, sätter du skedar i glassen?"
"Ninni, jag går ut och röker. Kan du börja städa undan och plocka in i diskmaskinen sålänge"
"Ninni, du får ta fiskdammen så fortsätter jag städa"


Och städade hon? Nej hon stod brevid och "skulle hjälpa barnen att få över påsen över 'nätet' ..
Men annars var det ganska okej. Hade roligare med Sabine när jag kom hem. HAHA. Ni vet när man ritar 2 ögon på hakan och ligger uppochner och pratar. Har inte skrattat så mycket på länge. Det var kul.

Men nu ska jag upp och umgås med mamma lite, dricka lite te och prata. Nu är vi nämnligen ensamna hemma, pappa, Simon och Sulan är i Strängnäs, på gubbhelg. Träääävligt.
Uppdaterar säkert sen, är en nörd.
PUSS!

mina tankar är långt borta

Fastnade med blicken för ett tag, och tankarna bara flög iväg.
Vad är det för våld vi har här i Sverige, och vad har vi egentligen för straff för de som åstakommer de brott som sker. Jag kräver nu inte dödsstraff, det finns så mycket delade tankar kring dödsstraff. Vissa brott kan jag tycka kräver det, andra inte. Vill helst inte gå in på det, då jag bara kommer vimsa bort allt. Men allvarligt? Sparka och hoppa på någons huvud, misshandla till döds, putta framför tåg, skjuta någon .. jag kan fortsätta hur länge som helst. Varför, varför sker sådant? Vad är det som gått så fel i den människans liv att de inte vet vart gränserna går?
Eller hur man i hela världen kan tortera ett handikappad pojke och låta honom kvävas av sina egna uppkastningar? Och sedan, med full vetenskap över vad de gör, sänka ner honom genom isen, och lämna honom där för att ruttna.
Jag kan inte förstå. Jag vet inte riktigt om jag VILL förstå.
Det gör mig ledsen, deprimerad men framför allt förbannad. Vad gick så fel?!

byebye

nu ska jag dra! BYE :D

scary people

Jag är rädd för mediadelen på tyresö gymnasium. RÄDD var rätta ordet. När du går igenom mediadelen möts du av ett gäng mörkhyande människor som kommit dit för att lära sig svenska. Men, när du kommer där gåendes, reda för att ta ditt steg ut i det fria, är det som en mörk mur som tornar upp sig framför dig, och du försöker desperat hitta en väg förbi den. Vilket nästan verkar vara helt omöjligt, eftersom de är många. Och när du väl är ute i den friska luften följer de efter dig, de ska ju också röka, självklart.
Jag har abolsut inget emot invandrare, men det är läskigt när de ska stå sådär nära, och prata på sitt språk. Du vill gärna kunna det, eftersom de uppenbarligen pratar om dig. För du kan ju inte säga något till din kamrat, för svenska förstår de, åtminstonde till en liten grad.

Eller som dessa förbannade idioter som röker vid sina barn!!!!!! Det är en 89:a vid namn Malin som sågs utanför Tyresö centrum, med henne och hennes tre kompisar. Alla står runt hennes barn, befinnandes i en barnvagn, och röker. Och medans de röker gulligullar de med barnet. Har de inget förnuft i skallen eller? Man står väl förfan inte och röker vid ett barn?!?!
Jag brukar gå bort när det kommer en gravid mamma vid busshållplatsen, det är faktiskt ett liv hon bär på! Vem vet om ungen får bestående skador av den rök hennes mamma är tvungen att andas in varje dag? Vissa rökare har ingen respekt alls! Jag tycker att det är helt underbart bra att det är rökförbud på café och liknande. För när 15 personer röker samtidigt är det inte mysigt längre. Du kan inte andas och det sticker i ögonen.
SÅ ALLA RÖKARE, HA RESPEKT FÖR ICKERÖKARE!
Jag kan däremot inte säga att jag flyttar mig när det kommer en kvinna och sätter sig brevid mig. Hon ser att jag sitter och röker, vill hon sitta iallafall, då är det hennes val, thats it!
En gravid orkar troligen inte stå tio minuter som det tar innan bussen kommer, och jag som inte vill förpesta hennes barn, får helt enkelt flytta på mig då. Det handlar om respekt människor.

Det blir inga bilder på den vackra vernissagen idag, jag orkar inte hämta kameran. Men det kommer in ikväll.

Snart ska jag till barnadiset och hjälpa mamma med Sabines klassfest. Måste tyvärr, eftersom jag är skyldig mamma så mycket pengar - suck.
Men torsdag är det löööööönedag! YES!
Nu ska jag upp och dricka te och prata med mamma. Uppdaterar när jag kommer hem. Kanske slänger in ett inlägg innan vi åker.
PUSS <3

hemska jävla männsikor

Det här va det äckligaste jävla texten jag läst. Det är så JÄVLA sjukt att en eller flera människor kan göra såhär.
Ni måste läsa hela texten, det är vikttigt för att ni ska kunna förstå hur jag känner just nu. FYFAN! Jag blir så jävla förbannad. HUR FAN KAN MAN MISSHANDLA EN MÄNNISKA SÅ DEN DÖR?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

image87


Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet 1995. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.  Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare. Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat. Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom. Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm. Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.


Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.

(Kopiera gärna det här och sätt i era egna bloggar)

temavecka

Snart dags för vernissage. kan ju vara trevligt att se vad alla andra har gjort. Våran grej har iallafall blivit ASBALL. Trodde inte att det skulle bli så coolt.
Kommer ta kort på allt sen, så ni också får dela den upplevelsen med mig! Det är verkligen en hel del bra saker som alla har kommit på. Är faktiskt stolt över alla mediahoror här i Tyresö Gymnasium!

Men nu ska jag ut och röka, uppdaterar med fina bilder snart! PÖSS

God morgon

Jaha, snart dags att knata till bussen. Magen mår bra idag, tackochlov. Det visade sig att vara en förjävla mensvärk. Men det är lugnt, jag ska inte spy (haha) Sitter och dricker en god kopp te, och har precis tagit en cigg. 
Nu är det alltså bara 6 dagar kvar innan lönen kommer in på kontot. Så på fredag är det mig ni kommer se springandes genom alla affärer. Måste tokshoppa. Det va länge sen. Fast nu ska vi inte göra en tråkig jävla modeblogg av detta.

Hade absolut inget vettigt att skriva idag, så jag skiter it.
Ska upp och borsta gaddarna nu, vi hörs!

pöööösss  

yääääääy









FREDAAAAAG IMORGON!

Iofs jobbar jag hela helgen, men hellre jobbar jag än att gå i f*cking jävla skola. Uärk.
Och lilla Bubbie fyller stor imorgon. Bara ett år kvar till krogen.
Jag har bara ca 4 månader kvar tills det är min tur
Men nu ska jag hoppa i säng & drömma sött.
Ni ska väl göra desamma antar jag?
PÖÖÖÖSS <3



image86

Tatuering

Jag vet vad jag ska göra nu. Antingen i nacken eller på vristen. Det ska stå
"Glöm aldrig vem du är" och det ska alltså påminna mig om min underbara familj. Mina rötter alltså.
Håller på att göra en sökning om vad det heter på latin. Det kan nog bli snyggt. Och det är något jag inte skulle ångra, vad jag tror idag iallafall. Men det betyder något för mig.

Så, planerade tatueringar:
Kamelen på stortån
Troligen personnumret på handleden
Texten i nacken (blir troligen nacken)
Ödlan (eller vad det blir) vid bikinilinjen. 

Det var ganska mycket tatueringar. Men några kommer ju uteslutas, kanske. Vi får se.

Jaja, har suttit nu och kollat på en himla massa tatueringar, och är kär i många. Jag skulle vilja ha något liknande;

 

Men det kanske blir för mycket när man blir äldre, den kanske förstörs när man blir gravid? Vem vet .. Men den är jäääävligt snygg. Och den ska börja nere vid svanken och arbeta sig uppåt. NAJS!  Men den kanske är så jävla snygg, för att den tjejen som har den, har en jävligt perfekt kropp (?) Då kommer man alltså få ligga i hårdträning hela livet.......
Men som sagt, man kanske har mognat till så man vet exakt vad man vill ha när man är 18. Jag vet iallafall att jag kommer vilja tatuera mig.

Kan också göra den där latin-texten på underarmen, lite smått och diskret. Åååh, va jobbigt.
Nej, nu ska Simon ha datorn, och jag ska ut och röka och sedan kolla en himla massor på tv.

Men jag uppdaterar er om mitt liv imorgon. Puss <3


Jag avlider

Ja det är sant, jag gör det snart!! KOLLA BARA PÅ DEN!

  (var självklart tvungen att fota i S&V också)

Men asså ärlig, den såg hur god ut som helt, och VAR hur god som helst! Men det var nog bara för att jag ökade på sockret lite. Sockernarkoman, here i am!
På tallriken har jag alltså; Utsökt kladdkaka, gammaldags vaniljglass och chokladsås. Huuur underbart som helst! Jag ska nog börja med att baka kladdkaka numera. Det här var det första jag tycker att jag verkligen lyckades med.
Visst, spenaten blev inte så äcklig heller, om nu spenat kan vara annat än äckligt (?)

Jag måste upp och hämta mer, uppdaterar ikväll. Puuuuss.

kladdkaka!

Ååååh, snart är det dags för kladdkaka. Har precis tryckt i mig en stor tallrik med spenat (mhm, jag vet....) och tänkte vänta lite med efterrätten. Och då går jag ju självklart ner och skriver ett inlägg. Kakan ser för jäkla god ut, där den står. Nu har jag pudrat med lite florsocker över, så det blir extra glassigt. Jag ska nog ta och gå upp nu. Ska nog ta lite glass till också, med chokladsås. Mmmm. Först lite bilder på själva bakmomentet!

   

Muuuuumsig kaka. Då kanske man får över Anna hit trots allt, nu när den här härligheten lockar. Det luktar faktiskt kaka i mitt rum också. Menmen, uppdaterar sen om kakans delikata smak. BYE <3 / N

Oh my gosh

IIiiiiiiiiiiiiih, herregud! Trodde verkligen inte att det skulle gå, men det gjorde det. Shitshitshit. Hahahha, vart rent ut sagt chockad att det funkade. Oj, oj, OJ!

Aja, bort från det. Har fortfarande inte gått och lagt mig än, har ju hittat massor av skoj på internet. Men jag ska sova snart, för sen ska jag till alleplan och handla lite bakingredienser, hade tänkt att baka idag (: Kladdkaka ska det få bli. Tänkte baka ganska mycket, faktiskt. Det var så länge sedan. Och vi får ju se hur det blir idag, hehe. Jag har bakat kanelbulle, rulltårta och hallongrotta. Inget av de har blivit lyckade. Jag är inte skapt för att vara i köket.
Rulltårtan, aa det blev väl typ ett varv på den, för den blev alldeles för tjock, men visst vart den god.
Mina bullar blir aldrig färdigjästa, även fast de jäser i typ en timme (!!!) och hallongrottorna blev allmänt sega och äckliga.

Så vi får se hur det går med kladdkakan. Jag snodde ett recept på internet, och tänkte prova mig på. Vi får se om det nya köket står kvar efter mig. Och jag lovar att ta mycket kort, kladdiga kort. Får se om jag låter småsyskonen kladda lite också, de brukar bara vara intresserade av skålen, såklart.

home for today

Jag stannade hemma idag. Hade fruktansvärt ont i magen i morse. Och vi har inte mycket kvar att göra på projektet så, varför inte? Har precis vart och gjort te och en gorbys som jag tänkte slänga i mig, och sen gå och nanna. Tänkte att nu när jag har möjligheten att sova kan jag ju ta den till min fördel. Kan ju vara naaaaajs!

Är fortfarande smått irreterad från igår, men inte lika drastiskt så det blir inget aggroinlägg nu, tyvärr. Det är ju faktiskt det roligaste att läsa, tycker iallafall jag. 
Ska se om jag träffar min oerhört trevliga vän Anna ikväll, kanske. Det kan ju vara trevligt. Eller så kommer hon sitta inne med näsan i matteboken och plugga ljuvligt, och jag kommer förbli hemma, men magsmärtor. Kan vara skönt, så får Simon ta hand om mig. Låter lockande det också, btw. Aja vi får se vad min mage tillåter.  

Nej, nu ska jag surfa runt lite och sen ska jag gå och lägga mig igen.
Uppdaterar säkert senare! Puuuuss

sad, sad, SAD!

Det är inte sant vad vissa människor kan vara så omogna och sorgliga. Tyvärr människor, jag kommer inte nämna några namn, men den personen som känner igen sig kan ju inse faktum och kanske skärpa sig? Eller det kanske är för svårt, eftersom den har fått chanser att göra små förändringar.

Jag förstår inte hur man kan vara så förbannat jävla falsk mot sina vänner. Att snacka bakom ryggen, himla med ögonen till någon annan när den andra inte ser, eller berätta saker som man lovat hålla hemligt. Det är så förbannat dålig stil. Om jag litar tillräckligt mycket på en person så vill jag ju förfan att den ska kunna hålla käften? Nu är det faktiskt inget som hänt mig, just nu, idag. Men jag har hört, och det gör mig lika jävla förbannad.
ÄR du så jävla mobbad och osäker att du måååste ragga på annat?

Åh, jag blir så jävla förbannad på dig och din falska fasad, för det är vad du bär omkring på; en fasad av falskhet! Jag vet inte vad som gjort dig till det du är idag. Jag har aldrig sett något värre.
Jag vill väldigt gärna vara ärlig och ge ut namn, men tyvärr. Kan inte vara så elak. Men du vet nog vem du är, eller jag hoppas att du vet att det här handlar om dig. Du borde känna igen innehållet i detta inlägg.
Men nu tänker jag inte lägga ner mer tid. Nu har jag fått avreagera mig själv, tack!


Träffade Anna ikväll. Tog med hunden och Anna på en promenad. Tog kort, men har inte orkat lägga in, kan göra det imorn. Kanske på morgonen, om ni har tur. Kommer säkert gå upp lite tidigare imorn, om jag orkar.
Men nu håller jag på att frysa ihjäl och måste krypa ner i sängen. Men först ....

 
.... måste jag ju sjääälvklart ut och ta en cigg först. BÖRJA ALDRIG RÖKA! Haha.
Natti älskade läsare! <3

Hurryhurry!

Måste skynda lite nu. Ska möta Anna snart. Hade en del att prata om, hon och jag. Haha, kanske blir ett och annat skrik-kort igen! Hihi.

Nej, nu ska jag ta på mg mössa, vantar, halsduk och min varma jacka! PÖSS <3

skolan!

Ljudet från Fias jävla Super Mario går mig snart på nerverna. Man kanske ska slänga en fet smäll mot Fia.
 


Där har ni henne, och Sanna.
"Fitta i helvetes jävla runk" säga det ungefär varje sekund, och det visar ju bara att det går dåligt. Kanske inte blir någon karriär där inte.

SuperMario påminner mig mycket om barndomen. Som pappa, han fick blodförgiftning av att spela det ;) han blev så fly förbannad när han inte klarade en bana, och slog handen mot de spetsiga kanterna på kontrollerna. Och det blev hål i handen som resulterade i blodförgiftning. Ni kanske kommer ihåg de gamla kontrollerna, de som var helt fyrkantiga? Haha, tider det. 
"Fitta, det har va inte bra. OoOoOooOOOh!" Mhm, nu har ni hennes ljud, bara börja ljuda så vet ni hur jag har det. jag har filmat, jag får se om jag lägger in den sen, kanske.

Inte mycket som händeer med min grupp, kanske ska ta och kolla in i bildsalen så de inte får spratt. Resten va hela media sitter i datasalen och spelar. Antingen SuperMario, eller "skjuta ballonger" (?) eller något annat meningslöst.

Menmen, nu slutar jag då. PÖSS <3


morrnmorrn!

Ganska tidig morgon idag tycker jag. Men det är skönt att kliva uppe en kvart tidigare och hinna sminka sig och äta lite. Då slipper man ju slösa 10 kronor på en macka i caféterian. PLus 10 kronor om du vill ha kaffe.
Så nu sitter jag här, behöver inte gå förrns om ca 10 minuter, och dricker te, och har precis ätit en skogaholmsmacka med skinka. Mums.

Igår kom jag och Simon på det. Vi ska sluta med alla onyttigheter och bli nyttiga. JAg måste börja gymma ordentligt och han måste helt enkelt börja röra på sig mer. Jag funderar på att börja cykla/gå till skolan. Det är ju faktiskt inte så himla långt. Det enda negativa är ju att det kommer ta ca 40 minuter för mig, och då måste jag kliva upp typ en timme tidigare varje dag. Shit. Nejmen allvarligt, nu är det dags att MOTIONERA!

Måste få bort fläbbet. Jag gillar inte fläbbet och jag tror inte att det gillar mig vidare mycket heller, eftersom det lägger sig på magen. Kan det inte lägga sig någon annanstans? Finns 2 alternativ (egentligen bara ett):
1: Tuttarna. Helsthelst. Skulle behövas lite fläbb där.
2: Arslet. Kanske inte, tycker att det är fläbb redan.

Haha. va mycket fläbb det kom in här nudå. Nu vill inte jag att ni ska sitta och kommentera;
"ååh, lägg ner med det din uppmärksamhetskåta jävel. du är inte tjock"
Nejnejnejnej! Jag tycker inte att jag är tjock, jag vill inte BANTA! Men det skulle inte skada att bli lite mer muskulös, kanske skaffa lite magmuskler, biceps och triceps, vafan vet jag vad det heter. Men som sagt,
FLÄBBET BORT, MUSKLERNA FRAM! Mwuhahahha.

Onsdag idag. 3 dagar kvar på temavecka. Tänkte att jag kanske skulle ta med mig kameran idag och fota i skolan lite. Kanske skulle vara skoj, hehe. Kanske kan ta kort på allas ''konstverk'' haha.

Har ni tänkt på en sak .. Jag byter gärna ämne, fort och underligt. Det gör jag IRL också. Vi kan sitta och prata om kriget i irak, och så kommer jag helt plötsligt; "men åååh, har ni sett programmet om de söta hundvalparna?"
Asså det är sjukt. Och alla i familjen tittar på mig som om jag vore en nära släkting till E.T . Kanske jag är, vem vet?
Men jag har oftast en anledning till att byta ämne. Vi snackar som sagt om Irakkriget, mm, och så sneddar jag med blicken och kollar mot tv:n, då ser jag vääärldens sötaste hundvalp som springer över en äng, och vips, så kommer det där programmet upp i huvudet på mig. Det är väl inte så forbannat konstigt?
M - mamma, J - jag
M; Vafan kom det är ifrån då?
J; Men jag såg en hundvalp på tv:n
M; Du är fan världsbäst på att byta ämne. Tyst nu ..

Ja, min mamma svär faktiskt sådär mycket.
Nejmen nu börjar det bli ett vääääääääldigt långt och uuuuuuurboring inlägg, nu slutar jag och går upp och borstar mina gaddar! PÖSS <3

dopiidoo

Färdig med städning. Eller det blev jag för ganska länge sen. Men Simon får sköta damsugning, eftersom jag gjorde allt annat. Det var inte så jobbigt, vilket det egentligen aldrig är, det gäller bara att se till att kläderna inte hamnar på golvet. Då är fallet löst lixom. Och nu sitter jag här, samlar kraft för att orka gå upp och göra ''min dagliga dos av te'' och hänga/sätta på en tvätt. Sen ska jag endast slappa framför teven, äntligen är det scrubs idag, :):)

 Visst vart det lite skillnad? (inte damsugit än)

Åhh jag måste bara visa er våra nya fina soffor, gigantiska som fasiken! Och hårda än så länge, men ack så snygga! Vill ha sen, ska ha sen!

  Visst är den härlig? Och helt underbar till den svarta bakgrunden. Jag ääälskar det nya vardagsrummet. Eller allt det nya. Vi har nytt kök också, där allt går i svart&rött. Så naaajs. Tillochmed vattenkokaren är svart&röd. *flin*

Och sen tittade jag igenom mina foton, och hittade jättefina kort på Sulan, min vovve, som förövrigt är sjuk just nu. Massa sår över kroppen. Stackars.

  Han ligger och sover på Simon. Så söt ... :)

Nej, nu ska Simon få datorn, han har tjatat. Men senare ikväll ska jag ivrigt läsa andras bloggar, med glädje.
Skolan var förövrigt väääldigt slapp idag, hade rast nästan hela dagen, emellanåt gickjag och målade lite, sen tog jag en halvtimmes rast igen, gick och målade, rast. Det var naaajs. Kanske man ska ha temavecka lite oftare?
Det absolut negativa är att man hamnar efter i de ämnen som vi har tillsammans med andra klasser, tex; italienska. Där får vi massor av hemuppgifter istället. Men jag ska nog se till att göra dem. Åååååh, dampa på skolan. Man har ju funderat ett antal gånger på att hoppa av, ta ett sabbaths år. Typ. Men självklart vet jag att som 19åring och kanske med fast jobb (?) så skulle jag aaaaaldrig orka lyfta arslet till skolan och sätta mig och börja om? Nonono. HA, en gång slutat, slutat föreeevigt. Vet inte ens om jag kommer plugga vidare, vilket är högst osannolikt.

Jaja, nu ska jag gå, innan tvätten ruttnar och teét springer iväg.
Bye, älskade morötter!


städning

Ska städa idag, va roligt. Mitt rum ser verkligen ut som ett hell hole.
Det är, som sagt, katastrof. Vill bara dö när jag ser det. Och mitt ansikte bränner, som fan. Har fått höra det hela dagen; ''haha ninni, solat eller?''  Men det positiva är väl att alla vet vad man gjort iallafall, och inte är något psykfall som gillar att sminka sig i rött?

MITT STÖKIGA RUM! Ser det roligt ut eller? Och tänk på att det är dubbelt så mycket kläder bakom mig också. Fyfan. Det kommer ta timmar. Vi får se om jag är frisk nog att uppdatera ikväll, i don't think so.



Här är jag imorse innan skolan, nysminkad. Ser alltid extra fräscht ut
Sen en lite cool bild på öga, tyckte det bra bra med en mörk bakgrund, eller?

  

Nejmen nu ska jag börja städa innan Simon kommer hem. Ska tvätta som en tönt också. PÖSS GODISAR!

jo tjena!

HAHA, ofta att jag skulle hinna skriva av 2 A4 och ändå hinna till bussen som går 52 - njaaae!
Åååååh, och sen börjar mitt tagentbord att fucka ur totalt! Det vägrar sammarbeta med mig. Gaaah, blir tokig.

Aja, en ny dag idag. Försök att förklara för min livskunkapslärare varför jag inte lämnar in uppsatsen. Jag har faktiskt gjort den, men glömde bort att våran skrivare inte fungerade. Kanske skulle tänkt på det istället för att åka och sola solarium så jag brände hela jävla fejjan (solade med förstärkning i 30 min) men det var trevligt iallafall, träffade Malin och sådär.

Idag måste jag storstäda, och tvätta. Fyfan, varför ska det hinna bli så JÄVLA stökigt i mitt jävla fucking rum hela tiden? Jag förstår inte hur kläderna hamnar där, eller hur det kan samlas så mycket skit på ett och samma ställe. JAG BLIR TOKIG! Jag pallar inte städa. Kan inte vi får vara en sån där rik familj som kan ha städerska. Det tycker jag låter som en FINEMANG idé. Ska nog dra upp förslaget för mams&paps. Kan funka?
Då kanske hon kan få bukt med alla skalbaggar. Japp du läste rätt, jag har SKALBAGGAR i mitt rum. Skitstora är dom. Har fångat några som jag kan ta kort på nån annan gång. Men nu hinner jag inte.
Ska dricka upp mitt gröna te, och sen ska jag borsta tänderna och gå. Och jag är väldigt röksugen!

PUSS

im back in the game

172781-65


Temavecka dåra. Det är alltså att alla mediahoror i skolan (alla som valt någon medialinje) ska blandas in i grupper på ungefär 4-5 stycken i varje. De är blandat 1:or, 2:or och 3or. Sedan får man ett meningslöst jävla tema, detta år är det TID och det ska man då göra ett projekt på. En film, teckning, spela roll.
Förra året var temat Identitet och då gjorde jag och min grupp en film, om en kille som inte vet vem han själv är, och så helt plötsligt så blir han emo. Det var lättast så. Bara lite smink, och spraya håret svart - klart!
Men nu kommer frågan, vafan ska man hitta på till detta tema?

Kan inte ni vara lite snälla och ge lite kommentarer och tips om vad man kan göra för projekt om TID?
Jaja, och det ska vi då hålla på med från klockan 9-16 alla dagar, och det ska vara klart nu på fredag. Inte kul.

Tänkte lägga in lite bilder på mig och Anna i polisdräkt, hehe. Och sen lite skrikbilder, mwuhaha.

172781-61172781-62

Skulle inte du vilja bli stoppad av dessa poliser istället? ;)

172781-63172781-64

Som sagt, vi var ganska uttråkade när vi var påväg hem från Victoria. Jag skriker faktiskt på riktigt, haha.
Innan på kvällen hade vi varit ute med hunden, och skulle gå genom en skog, det var ju riktigt upphetsande. Nää, det var lite för mörkt, och lite föör läskigt. Och när det började knaka så gav vi upp, och nästan sprang tillbaka. Sulan (min hund) var lika jäkla feg som vi var.

Asså, den här videon, jag sluutar inte skratta! Den är så jävla tragiskt bra!


 

HAHAHAHAHA, ''Pippi, för FAN!'' Aaaaah. Kulkul. Nää, nu ska jag ta mig en kopp te och njuta av livet. Ska upp och prata lite med mamma.


Puuuuussochkram!

SKÖNT!

Ibland kan det vara så skönt att skrika. Skita i att det är klockan 4 på natten, utan bara få skrika! Det gjorde jag och Anna, natten till igår. Häääärligt. Sen satt vi hemma hos mig, utanför, och rökte, och snackade en jävla massa, om kärleken var värd att vänta på, eller om man helt enkelt skulle leva singel hela sitt liv, slippa ångra saker. Det kanske inte är värt att vänta på, men definitivt värt att tänka på ....

Måste gå snart, och har inte hunnit sminka mig.
Uppdaterar sen, idag är det början på TEMAveckan. Blää. Förklarar sen.

Puss alla älskade pussinussgurkor! <3

linsbyte :)

Fick mina bruna linser igår, vart riktiiigt nöjd faktiskt. Och när Anna kom till mig kom hon på den idén att vi skulle sätta in en blå och en brun lins i ögonen. Resultaten blev att vi såg ut som de där hundarna med sepeögon, ni vet?
Haha, och Anna kunde verkligen inte få in den där linsen, det slutade med att tårarna sprutade (sminket likaså) och jag fick lov att hjälpa henne, med mina naglar. Det kändes ju tryggt.
Vi satt och käkade lite gurkastavar med dipp, läste tidningen och drack te. Vi har riktigt mysigt.

Senare på kvällen bytte vi linser igen, så Anna tog mina blåa, och jag hade bruna. Vi bytte roller helt enkelt.
Tänkte uppdatera med lite roliga bilder. Ni förstår säkert vad varje bild visar, så jag behöver inte förklara. Kan kanske skriva en lite kommentar därochdär.
Hare så skoj!


  1. Våran goda dipp, med gurka och chips.
  2. Anna är inte försiktig med dippen ;)
  3. Jag och Schnyggingen med hennes blåa ögon ;)
  4. Anna som ska visa att hennes tröja blir som ett tält, det där var precis innan hon snurrade in i tv:n, haha. Gott skratt.
  5. Anna pillar med sin lins, försöker komma på hur i sjuttsingen man stoppar in i skiter.
  6. Strax efter detta fick jag ta till hjälp. Duktiga Ninni
  7. Anna som skriver sitt 3000 ords långa kommentarsinlägg i ett av mina inlägg. Jag fick verkligen inte se. Läste det sen ;)
  8. Jag i mina bruna och blåa ögon, hehe
  9. Jag och Anna, båda är vääääldigt fula, Anna med sitt gråtfyllda ansikte, och jag med mitt rödsprängda öga, men det var därför jag valde bilden, vi bjuder på oss själva helt enkelt! Och ser ni de läskiga ögonen?

 Jaha, det var igår det. Idag har jag jobbat, endast 10-16. Det var skönt. Slippa öppna, slippa stänga - najs.
Kom hem, käkade middag. Lite gäster hemma. Trevligt.
Ringde Anna, hon är nu påväg. Men, till det stora problemet ..

Min enda lediga kväll, jag jobbar inte imorgon, min absolut enda lediga kväll, är idag. Och självklart, ska det inte hända något! Nu är klockan snart nio, och jag sitter hemma och väntar på Anna. Herregud, att man kan ha så förbannat jävla tråkigt. Jag har roligare när jag jobbar. Ska aldrig mer vara ledig, det verkar ju bara förstöra min kväll. Jag har sett fram emot att få supa skan i bitar, vara ute tills det blir ljust, lägga mig när jag egentligen ska upp, sova bort hela dagen och vara allmänt jättebakis i min egen säng, istället för på ett hårt golv där man har skrikande, snoriga och äckliga ungar runt sig hela dagen. Men nej, varför skulle jag få göra det?

Jaja, nu ska jag upp och förbereda te till mig och Anna. Kanske vi kommer på någon idé runt halv 2 -2. Då hittar vi säkert på något. Hoppas, hoppas!

Pössochkram alla megatråkga jävla soffpotatisar!


orkar inte

Jag orkar inte med det här en gång till. Varför kan inte jag också ha det perfekta förhållandet? Där allt ska fungera! Varför måste det alltid vara fel på någonting? Jag orkar inte gråta mer över det här. Jag vill inte ens förställa mig att komma hem till ett tomt rum, och inte känna mig älskad av någon. Varför ska allt komma på en gång?
Du som alltid funnits vid min sida, och tröstat mig, och skrattat med mig. Du som gjort allt tillsammans med mig.

Jag behöver dig Simon, även fast jag kanske inte isar det rätt. Jag älskar dig, jag älskar de 3 åren vi haft tillsammans. Jag älskar din familj och dina vänner. Ska jag bara förlora allt det där? ALLT vi har tillsammans, det skulle jag kunna skriva en bok om. Jag vet att vi bråkar, och det är oftast på grund av mig. Jag vet inte vad som håller på att hända med mig, jag vet inte ....  

172781-49

-

Skolan kan verkligen kännas meningslös, och det ganska ofta. När jag vaknade kvart i sju imorse så fanns det bara en tanke i huvudet - ''jag orkar inte'' Så det vart ingen skola för mig idag. Skulle egentligen haft en 'uppsats' eller vad vi ska kalla det, där jag ska skriva om en hel bok som jag endast läst 93 sidor i, av typ 250? Njaaa, nej jag tror att jag tar den någon annan dag. Skulle lämnat in boken iofs. Hmm . JAJA, det ordnar sig vafan.

Skulle träffat Anna igår, men det blev inte av det heller. Undviker du mig Anna? Haha.

Vissa människor, går mig veeerkligen på nerverna. Jag vet inte vafan som försigår i deras huvuden ibland. Hur orkar man klaga på folk som egentligen inte gjort något fel? Det är verkligen brist på sysselsättning i det vardagliga livet. Om de ens har något liv? Vilket de troligen har eftersom de kan klaga, men som sagt, ingen sysselsättning.

Eller de som heeeeelt plötsligt slutar ringa, eller rent ut sagt börjar totaldissa en. Eller jag kan ju vara ärlig, dissa MIG? Har jag gjort något, sagt något, INTE gjort något, eller vafan är det som är fel? Jag förstår verkligen inte det. Men tänker deinitivt inte dra upp det med dem, orkar inte med disskutioner.

Kanske ska åka och gymma istället, och få ut aggritioner? Vet fan inte hur det stavas. ÅÅÅÅH men jag är så jävla trött på samhället vi bor i idag, eller iallafall det samhället JAG bor i idag. Vad är det som är så jävla svårt att förklara för mig? Att bara sätta mig ner och säga ''hörru Ninni, nu får du ta och .....'' Är det så jävla fittsepekukpenisdajmkrysshelvetessvårt? Jag fattar inte. Och kommer nog aldrig göra det heller.
Nej, jag tror fan att jag rör mig till gymmet istället. eller går ut och går. Eller någonting..

Aa, Anna, du kan ju ringa när du ser detta, om jag inte hinner bli tristess-skadad att jag ringer dig först.  
Detta var slutet på min glada dag. Tack..

Dissekering

Igår blev det inget inlägg, jag tröttnade och aa, det sket sig helt enkelt.
men jag kan sammanfatta hela dagen, kort.

Först på schemat hade vi dissekering på naturkunskapen. Vi skulle sprätta upp lamm. MUMS. 

 

Jävligt äckligt. Jag vägrade röra, utan tog mig an uppgiften att fota, mellan mina försök att inte spy. 

Sedan efter skolan bar det in till stan och träffa NegerDaniel. Det var också trevligt :) Det var så länge sedan jag träffade honom, så det va nog dags nu. Det va la trevligt, pratade och fikade länge. 2 koppar te och en latte. 
Fick tyvärr inget bra kort, bara ett, i hans mun, med en liten silvrig prick i mitten som motsvarar hans piercing. 

Jag har tyvärr inte så mycket att skriva om idag. Förutom att nu, nu är det verkligen kallt. Jag har lite dubbelmoral inom mig. Jag vill ha snö, för jag vill börja använda mig mysjacka (PLUS, att Anna fyller år, haha). Men jag vill inte ha snö, för det är så jävla kallt, blött, ljust, äckligt och allmänt jobbigt att pulsa genom innan de har plogat. Jahaja, men juletiderna är mysiga. Gick i centrum idag där det luktade pepparkakor och apelsiner, och jag kan väl erkänna att jag längtar, men bara lite.

Nää, nu ska jag kila. Ciggen och hunden väntar. Måste ta en sväng. PÖSS ! / N


ovanligt....

......glad idag! klockan är inte mer än halv nio och jag är glad? Jag vet inte riktigt varför, sov mycket dåligt inatt. Men kanske tycker min hjärna ''nej, nu får det vara nog, nu måste Ninni få vara glad. ÖS PÅ MED ENDORFINER!!'' och så springer de små endorfinerna ut i min hjärna, och ut i hela kroppen och sjunger och dansar. Småsmå ljusrosa gummibollar, med små hjärtan till ögon, som hoppar runt, och spelar vacker musik, och gör hela Ninni glad. En bra morgon.

Eller det kan ju också bero på att jag vaknade av mig själv imorse, istället för den där jävla väckarklockan, eller för att sminkningen gick bra och fort, kläderna kom på inom 3 minuter - och självklart, att jag hinner skriva ett utomordentligt inlägg på bloggen.

Yoga idag i skolan. Kulkul. Måste ta med mig kläder och vatten. Dör utan vatten. För idag, idag mina kära vänner, ska Ninni svettas. Hon ska svettas så det bara rinner, för nu behövs det brännas kalorier! Wiihow. Förresten, jag måste kolla så yoga är kul, då ska jag fan börja på det! Hehe.
Nej nu ska jag slänga ner lite kläder i väskan, sätta på mig strumpor, och sen borsta tänderna, och sen tralla iväg!

Puss på alla glada rosa endorfiner där ute <3

barn-fucking-vakt

Jaha, då var man ensam hemma med barnen igen då. Det nya köket står färdigt för användning. Måste ta lite kort och visa senare. Tänkte att jag kanske kunde göra detta inlägg till ett inlägg med mycket foton. Har inget speciellt att skriva om idag.
Så foton för hela slanten!!



Sådär, jag orkar faktiskt inte lägga in flera. Men det är bilder från Väddö, Spanien, och en på fina Simon och mig.
Nu ska jag ut och röka, och sen är det tajming för mys! PÖSS <3 / N

home sweet home

I'm backin the game. Finally. Okej för mycket Victoria Silverstedt (?) där. Jaha, väddö .. Finns väl inte så mycket att säga. Natur, natur - NATUR! Det var det jag såg. Och självklart, alldeles übersöta lilla Maya. Henne umgicks jag med hela lördagen. Söndagen spenderade jag i våran lilla stuga som jag och Simon sov i. Nästan bara för att undvika att följa med ut i skogen och plocka svamp. Svamp lixom? Det är inte jag, att plocka svamp. Fridfullt, man blir lugn, yetyet, fortfarande inget för mig.
Jag kunde inte röka när jag ville (och det var ofta) för David och Elin vet inte om att jag röker. Jag fick röka mina på kvällen, när det var mörkt. Hemskt. Annars var det vääldigt trevligt! Idag (söndag) har Simon och David kraschat en bil, som förövrigt var roligt att filma, hehe. Det kommer lite roliga bilder från ''semestern''
Det som var allra mysigast, det var resan dit, och resan hem.

      

Mer foton kommer, min data har fått cptruckryckfitthålecpdamp!!!!!!

Natti

Väddö

Väddö nästa då. Det ska bli mysigt att åka bil. Finns inget mysigare, iallafall inte i det här vädret. Att sitta där, bakom bilens skyddande väggar, och se hur regnet faller mot rutan, och se vindrutetorkarna åker till höger, till vänster. Jag vet inte varför, men det är bara mys.

De i skolan har inte reagerat så himla mycket på håret. De kan ha suttit och pratat med mig ett tag och sen utbrista ''Nejmen, du har ju färgat håret!'' - Eeehm, aa, det är lixom svart nu! Och jag var nästan blond förut? ^^
Jaja, vad kan man begära. Jag blir iallafall chockad varje gång jag går förbi en spegel - haha. Tragiska jag.

Längtar tills jag får en till ledig helg, då jag inte planerat ett skit. Så jag bara kan ligga hemma och sova, sova till jag vaknar för en gångs skull. Jag saknar det. Att inte ha någon tid, buss eller människa att passa. Jag måste kolla upp nästa gång jag är ledig .....

10/11 - lördag kommer jag vara ledig. En månad dit. *suck* Men jag är inte riktigt säker på om jag ska jobba den 14/10. Vet inte om jag är ledig, eller om jag skrev upp mig på det passet. Det är nämnligen tomt där på schemat. Jahaja, vi får se. Försöker få tag på Helen från jobbet.

Engelskaprov idag, som förövrigt inte gick såå himla bra. Poäng för G var 18, när jag räknade ihop de jag svarat på hade jag 6. Hmmm? Vi får se, vi får se.

Nej, nu ska jag städa lite. Och sätta på en tvätt :| PÖSS / N


svart/mörkbunhårig igen!

Åååh, va det känns bra igen. Det ser väldigt svart ut, men glänser fint i brunt. I LOVE IT :D
Och med blå linser till ser det ännu finare ut. Men snart kommer mina bruna linser, så då kommer jag se helt annorlunda ut! Här kommer lite före-under-efterbilder, som jag lovat!

   

Där har ni! Den nya, men den vanliga, Ninni! ''the blackheaded'' - hehe.
Till min hjälp hade jag Anna som krämade, och Victoria som psykist stöd. Som man brukar säga.
Nu är bara frågan vad de i skolan ska säga imorgon. Alltid lika nervöst. Menmen, snart kommer jag vara blond igen, så ni vet. Jag blir aldrig nöjd!

Nää, nu ska jag bara vara inne lite på msn, och sen mysa med min, också nybliven svartskalle, pojkvän och mysa. Kommer inte uppdatera på hela helgen, ska till Väddö med älskling. Men, det kommer foton istället.
De har lovat fint väder i helgen (?)
Kommentera den fina hårfärgen!
PÖSS!

snart helg

Yes, snart är det helg och ÄNTLIGEN ska jag vara ledig! Fösta gången jag är ledig en hel helg på kanske .. 2 månader? Eller kanske tillochmed mer. Eller iofs var jag ju i Spanien 2 veckor. Det får väl räknas som ledighet (A) haha.

Jaha, idag gäller det. Idag blir jag brunett. IIH.
Jag lovar att jag ska ta en ''före, mellan och efter'' bild.
Men nu ska jag fixa min inför skolan. Börjar halv 1.

Pöss / N


färgning.

Nu har jag fått nog. Imorgon blir det färgning - igen. Men denna gång mörkbrunt/svart. Jag är TRÖTT på att vara blond.

BRUNETTVÄRLDEN - HERE I COME!

ska natta nu, kanske skriver inatt. PÖSS / N


SATC

Känner mig lite som Carrie i SATC. Sitter vid datorn (visserligen inte en bärbar, och definitivf inte i egen lägenhet) och bloggar, och har en rykande cigarett som jag tar ett bloss av då och då. Känns lite skönt faktiskt, och vuxet på något sätt. Nu fattas bara en kopp te, så är det kirrat. Men jag orkar verkligen inte gå upp och sätta på te-vatten.

Men när man sitter såhär, själv i mörkret, med täcket virat runt sig, börjar tankarna sakta att röra sig i huvudet. Det är som små tornados där inne. Vet inte riktigt vart jag ska börja.
Hur känner jag mig? Deprimerad? Glad? Trött? Hungrig? Ensam?
Det är så många frågor som jag tyvärr inte vet svaret på. Jag känner ingenting just nu. Och detta får mig att tänka på dagens livskunskaplektion. Där pratade vi om olika begrepp som vi tänkte på när vi hörde orden Arg, Glad, Ledsen och Ångest. Alla i klassen skulle säga två saker var. Det var en hel del som kom upp. Jag visste inte ens att det fanns så många ord som betydde nästan samma sak. Och varför finns dom? Varför ska det existera ilska? Vad bidrar det till världen som vi lever i, förutom orättvisor och frustration? Varför ska det finnas något så onödigt som depression? (osäker på stavning)
Det mest typiska symtomet vid depression är nedstämdhet. Sinnesstämningen är sänkt och den drabbade ter sig sorgsen eller ledsen. Man har lätt för att gråta och ser allt i svart. Den sänkta sinnesstämningen sitter i under lång tid och påverkas inte speciellt mycket av roliga eller positiva händelser. Det är omöjligt att bli glad. Så varför ska det existera?

Jag har då aldrig blivit lyckligare av att ha varit deprimerad. Men samtidigt, är man nått en sådan punkt i livet, då allt känns som att det aldrig kan bli bättre, det är ju just det som händer. Det kan inte sjunka lägre. Det måste komma en tid då alla sår läker, och solen inom en själv börjar lysa igen.

Jag vet inte riktigt vad jag känner just nu. Jag kan ju erkänna att jag känner mig en aning deprimerad för att allt och alla har förändrats så mycket på sistonde. Alla människor har blivit några helt andra än de som jag kände en gång. Eller är det jag som förändrats så pass mycket att ingen vill ha med mig att göra? (oj, vad det blev negativt nudå.....) Jag menar självklart inte att INGEN vill ha med mig att göra, men de personerna som jag spenderat hela sommaren med, vart har de tagit vägen? Har vi växt ifrån så pass mycket att jag inte duger längre? Är jag inte tillräckligt rolig? Hittar jag inte tillräckligt många fester? Känner jag inte tillräckligt med människor som kan fixa dricka?

VAD ÄR DET FÖR FEL?

Nej, det finns många frågor i mitt huvud just nu. För många. Och jag ska inte sitta och trycka ner er med frågor jag vill ha svar på, svaret finns nog inte ens. Så nu ska jag ta en sista cigg, kolla runt på lite andra bloggar och sedan ska jag krypa ner i sängen brevid en varm (och sjuk) pojkvän och försöka känna mig älskad.

Sleep tight, bye! / N

tisdag

Har hittat världens mest meningslösa blogg idag. Detta är då till för alla Tyresö Gymnasium-elever.

http://tyresogymnasium.blogg.se/

Som ni själv kan läsa är det någon konstig människa som klagar på Tyresö Gymnasium. Det är ganska roligt att läsa om denna människa (vet tyvärr inte namnet på personen) som bara ska klaga på allt, och klanka ner på alla andra. Detta är en blogg jag ska följa, dagligen. Kan bli ganska kul om man själv blir skriven om där.

Snart ska jag upp och sola med Anna. Först ska hon då äta minsann.

Jaha, intressant dag i skolan idag. Livskunskapen var väl inte så himla lärorik som den kan vara ibland.
Men att sitta och prata om vad man är för djur, vilken färg man är och sådär, kan väl inte tillhöra planeringen?
Det första djur man kom och tänka på, det var man. Konstigt nog blev jag en igelkott. (?) Och sen skulle man måla en färg på ett A4 - hela pappret skulle vara täckt. Jag valde röd och blå, och blandade. Det vart ju en mörk färg. Och sedan skulle man måla en ram, och klippa ramen till en viss form. Jag gjorde en livslinje, ni vet en sån som de har på sjukhus, där de ser hjärtslagen? Och sedan skulle man måla den också. Den vart grön och blå. Där blev resultatet också en mörk färg. Och till sist skulle man klistra på allt det där. Min igelkott hamnade i hörnet.

Resultatet på hela teckningen:

Igenkotten är väldigt snäll när den får mat, men har även alltid taggarna utåt.
Jag verkar vara en mörk människa eftersom både ram och bakgrund var mörka. Plus att min ram, den var också taggig. Eftersom igelkotten hamnade i hörnet är jag rädd för att ta plats.

SAMMANFATTNING: Jag är en mörk människa med taggarna utåt, och vill inte ta plats - men blir glad för mat!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, det kanske kan stämma trots allt.
Nu drar jag!
BYE / N

klart för sänggång.

Hemma från mötet. Vi satt där ungefär 2 ½ timme. Vi kom fram till mycket, inte speciellt mycket som berörde mig. Menmen, mycket skit kom fram, men mycket skratt också mellan oss ''arbetskollegor'' Det känns så skumt att säga så, haha.

Anna och jag skulle ha träffats ikväll, men hon har inte svarat när jag ringt. Får ringa henne imorgon. Måste ju prata lite. Men nu ska jag kolla på Mitt i nyllet istället.
Och lägga mig brevid en grinig pojkvän (?) Kuuuul.
Först ska jag ut och röka och försöka ringa Anna.

BYE / N

Nya upptäckter

Det är lite roligt att exprimentera med en kamera. Du kan göra väldigt fina bilder med en vanlig skitsamsung.
Jag köpte den kameran för att ha någon i spanien, och nu när jag lekt lite med den har jag sett att kameran gör framsteg.
Jag kommer lägga in lite bilder som exempel på hur bra en kamera kan vara! Nu vill jag inte skryta men det vart några fina bilder faktiskt.

   

Orkade inte lägga in alla. Den första ser ni ju att den liknar den svartvita bilden, som jag tror att jag publicerat innan.

Personalmöte idag. Roligt. Kan ju vara trevligt. Kommer säkert sitta och äta assor av pizza och annat mums. Kan va najs.

Nej, nu ska jag hitta på något annat. Skriver ikväll.

PÖSS / N

skoula

Jahapp, snart bär det av till skolan då. Fyfan. Jag ska ha en lektion - naturkunskap. Uuuusch.

Asså jag FATTAR inte varför man ska ha naturkunskap?! HELT obegripligt. Visst att man har lite information om ens kropp, osv. Hur hjärtat fungerar, vad som händer när hjärnan sprängs - inte fan vet jag. Men att veta vad en sjö har för pHvärde, är för mig helt ointressant. Att veta hur kretsloppet går till tack vare alla djuren har aldrig fallit mig i smak. Visst visst, det är saker man ska kunna, inte korrekt, men kunna. Det är bara att stå sitt kast. Jag valde att gå SAM media, inte bara media. Så jag får ju skylla mig själv att jag kommer ha historia, religion, naturkunskap, samhällskunskap, geografi osv. My own problem.

Men nu måste jag gå upp och dricka något, och borsta mina tänder.

Pöööööss / N


RSS 2.0