ge mig studenten och lyckliga tider tillbaka


Godmorgon

Är taggad på att jobba idag! Kan inte säga att jag var det när jag vaknade, men nu börjar jag riktigt tagga till för att träffa brudarna igen! Ska förbi Apoteket innan och köpa lite smågrejer såsom vitamintillskott och en nagelförstärkare. Mina går ju bara aaaav!

Sola solarium idag! Är förjävla blek, så nu är det dags att bli brun igen!
Har också kommit på en tatuering som jag vill göra, så måste sola som en tok nu om jag ska kunna göra den inom en snar framtid. Man får ju inte sola om man nyss tatuerat sig - men det vet ju vem som helst!

Meeeeeen nu är det en liten frukost som gäller, då jag inte käkat ordentligt sedan i lördags. Igår vart det en latte och en snickers. Haha.


Vi hörs!

Äntligen lördag

Idag är det dags för den stora festen, oss heltidare emellan. Är nu påväg mot fanni aka förkrök! Jag har skyhöga klackar på mig, och glömde platta skor. Så är det någons fötter som kommer dö idag, så är det mina! Igår var det också utgång! Det var meningen att vi bara skulle sätta oss och ta en öl, men det vart flera, och tillslut hamnade vi på metro. Riktigt trevligt. Stort minus får dock kvällen då victorias mobil vart stulen/tappades. Jävligt surt! Den nya sony ericssonen för typ 5 lax :s illa, illa! Kvällen slutade dock väldigt bra, och jag är taggad för ännu en galen utekväll! Dock utan mobilförsvinnande och sådär. Kort kommer, för nu har min älskling kommit hem igen, och då kan jag alltså ta mycket kort! Nu börjar jag runda av här, för nu närmar jag mig gullmars. En halvtimme förtidigt... Bra ninni! Men hoppas alla får det lika trevligt som mig ikväll! PUSS

bajs

Godmorgon!

Sovit dåligt som fan inatt, kan jag lova. Vet inte varför, men de senaste nätterna har jag drömt så konstiga drömmar och vaknat upp av ingenting. Sömnpiller, nästa?

Funderar på att sätta mig tillsammans med någon ikväll, på en trevlig uteservering och dricka lite cider. Passa på medans det fortfarande är helt okej varmt ute. Fast samtidigt vet jag inte, måste spara pengar och ork till imorgon.. TAGGAD SOM SATAN!

Jobb idag 12-20. Hatar det passet mer än pesten, kan jag lova! Men man kan ju alltid hoppas på att det kommer gå fort, annars jävlar. Kanske bloggar lite på lunchen, eller så skiter jag i det. 

Känner att jag verkligen har tappat stinget när det gäller bloggar.. Mwuhuhu. 

Jaja, vi hörs. PUSS 


Högtalarjävel

Sitter på bussen nu. Kom ju på den fenomenala grejen med internet i telefonen. Underbart. Hatar mig själv dock för att jag alltid lyckas sätta mig rakt under högtalaren i bussen. Så varje gång den ropar ut busshållsplatsen blir jag döv och asrädd. Alltid, alltid! Bussen var försenad som vanligt, och ingen metro fanns på den heller! Suck. Jaja, wish me a lucky day at work!

mjaaau

Nu sitter jag här och dricker kaffe och käkar makaroner. Jag är så fruktansvärt trött på att äta mackor till frukost, så det fick bli makaroner idag istället. Nyttigt och bra, inte sant?

Taggar som FAN till Lördag nu! Då är det utgång för heltidarna på jobbet. Sjukt härligt gäng, och jag trivs verkligen på¨jobbet med dem som omgivning! Dagarna går fort, lixom!

Så, då ska vi käka på en Thairesturang och sen blir det utgång för heeeela slanten! Jag och Fanni ska vara lite ekonomiska, så vi smider planer på hur vi ska kunna smuggla in vin på både krogen och restaurangen. Man måste ju spara pengar nu när det snart är jul och allt.. ^^

Jobb snart, öppning i brödet. Måste egentligen hitta en bok så jag har något att göra hela dagen. Men men, det ordnar sig.

Om jag ska hinna bli klar så jag inte behöver springa till bussen så är det dags för mig att dra. Men vi hööörs och syns gott folk!

RSS 2.0