köra idag!

så, nu har jag precis klivit upp, hunnit hänga tvätt, målat naglar och suttit här en stund.
Nu är det desperate housewives som gäller innan det är dags för lilla mig att köra bil! LAGOM NERVÖS!

idag, onsdag

Åh vilken bra dag! Jag har för en gång spenderat pengar på något vettigt! Vart inne i Farsta med Jennie och pengarna har flugit iväg. Men kom hem med något bra också!

Tack Jennie för sällskapet!

Har fått ett jobberbjudande också. Mattias, som jobbade inna i pizzerian i Ringen (där jag jobbar nu) har öppnat ett eget café och vill att jag ska komma och jobba hos honom. Nu när jag känner honom kanske man kan höja sin lön lite (?)  Så dit ska jag imorgon, och Jennie ska med mig även dit. Hon ska söka heltidstjänsten eftersom hon sagt upp sig från sitt gamla jobb. Best wishes!

Och på fredag är det idrottsdag, som jag ska råka strunta i. Ska följa med U till solna där han ska tattuera sig. Kommer bli sugen som fan. Kanske kan be dem fylla i min tattuering lite också? Den på tån, nivet? Det var ju trots allt dom som gjorde den. Skulle inte vara mer än rätt att jag fick fixa till den lite :)

Men nu ska jag (tro det eller ej) städa lite i rummet. Det är verkligen kaos, och det är dags. Det är äckligt....


Sen senare, efter maten, är det dags att övningsköra med mamsen. Imorgon är det körlektion med lärare som gäller. Herregud, mer nervös människa kan man ju leta efter. Och jag pratar inte om mig, utan om mamma. Någon dag kommer jag orsaka en hjärtattack på den stackars kvinnan. Så som jag kör ^^

Men nu, Nu, NU - STÄDA!

bilder

Så, i fredags bestämde vi oss (jag&Victoria) för att efter jobbet gå och ta en öl. Bara EN öl, och sen hem och sova. Vi gick till patrick's och chillade galet där. Sen vart vi sugna på mer, men visste inte riktigt vad. Vi hörde oss runt till alla människor, men eftersom klockan var ganska så mycket så var alla redan stupfulla och vi kunde inte riktigt bestämma något med dem.

Då smsade jag Fison. Hon var på huset med Manda och Malin. Najs, tänkte vi och skulle då röra oss dit. Efter mycket om och men kom vi äntligen fram. Var en förvirrande kväll. Drack inte mycket alls, vart inte alls speciellt full, men kommer ändå inte ihåg så himla mycket..?

Menmen, nu till Mandas önskning; bilder!

(och nej, jag kollar inte på bilderna först. jag laddar bara upp några)

 
Victoria och Manda
 
Victoria såg tydligen något roligt....?
 
Jamenjavisst! Äppelkinder, here we come!
 
Manda såg tydligen samma sak som victoria..
 
HALLLÅÅÅÅÅÅ
 
Hejdäääär.
 
Bara för att Malin såg ut som hon gör! Haha
 
Toalettbesök. Världens minsta toalett

Det vart fart på henne.

ojdå...

Fan... Det vart ingen full vecka, trots allt.
Vi hade ingen psykologi idag, så vi skulle börja 11.10, men jag råkade försova mig lite.. Oops!

Menmen, skit samma. Ska snart åka till jobbet, och jobba till åtta. Men det är lugnt, nu har jag ju sovit som en GUD!

Hörs senare! <3

trött vecka

Så, idag var det riktigt nära att jag stannade hemma. Jag är så jävla trött, och kommer fan inte orka jobba hela veckan. Jobbar idag, imorgon och lördag+söndag. PALLANTE!

Menmen, skit samma. Vad gör man inte för pengarna. Nej just det, nu kom jag ju på.. Jag får ju för fan knappt någon lön. Inte fan är man bra betald iallafall. Men vakten på mitt jobb ska snacka med dem på hans jobb och se om han kan fixa något receptionsjobb till mig. Fett skönt, fett slappt.

Sitetr i skolan nu, och ska snart hålla tal. Vi ska hålla tal om vad vi inte kan hålla oss utan, och så valde våran lärare bokstaven "D" - så jag valde min dator. Tråkigt va? Typ halva klassen valde sin dator att snacka om.
Jag får min dator att låta som min gud. Kanske är det så? Det är nog det. Min dator är min gud. Den kan underhålla mig i flera timmar, ladda ner underbart bra filmer till mig, och låta mig vara om jag inte har lust.

Jag älskar min dator.

är det inte bra typiskt.

Nu när jag äntligen satsar på en full vecka och kliver upp så jag ska hinna med att komma till skolan så slutar det med att vi inte ens har någon jävla lektion nu på morgonen. Hur JÄVLA kul är det? Men jag har bestämt mig för att sitta kvar här, och kanske göra lite andra arbeten som jag hamnat efter i.
Kan ju göra lite nytta för mig iallafall....

9.40 börjar jag igen.. Har en stark känsla för att bara åka hem och sova tills det är dags för jobb. Det låter iallafall väldigt lockande..! FYFAN VA TYPISKT!

Jag hatar skolan. Varför kan man inte få ett sms eller liknande om att läraren är sjuk? FITTARA!


FYFAN va jag är bra!

Man skulle kunna tro att jag är född inom databranschen! Jag fixade nu nämligen så jag fick tillbaka mitt internet!

LYCKLIG!

ledsen

Jag är lite ledsen just nu. Jag vet inte varför, men det känns som ett stort hål gapar i mig. Skriker och gråter efter att få bli igenfyllt. Det är som om någon tagit en stor grävskopa och tagit en stor bit av mig.
Jag vet inte vad jag ska göra för att få hålet att försvinna. Eller iallafall täppas igen lite.
Jag vet inte..

Det är alltid lätt att sätta upp en fasad. En fasad som visar att man är glad. För det är jag, jag är alltid glad. Alltid redo för att festa, dansa, skratta, skrika, snacka skit, jobba, trösta min familj och vänner. Det är en fasad jag alltid har haft och troligen alltid kommer ha.
På jobbet säger dom det, att jag är alltid så glad och de blir glada när de ser att jag ska jobba. Jag har alltid en sån energi och är så trevlig mot kunderna. Fast egentligen får jag bara lust att ta fram en bomb och spränga alla i luften. Jag är TRÖTT på allt just nu.

Men jag ska inte klaga. Jag är glad. Jag mår bra. Allt är fint.
Oj så fint allt är.

Snälla, prata inte med mig om det här. Ni kommer inte få några svar.
Inte ens jag vet vad felet är.
Jag lovar att när jag själv vet varför jag känner såhär så ska jag låta er veta.
Men just nu vet jag inte. Och vet inte om jag någonsin kommer veta heller.

RSS 2.0