av med sminket, och ner i sängen

Är fruktansvärt trött nu,och eftersom jag ska upp 7, så kanske det är dags att pallra sig mot sängen.

Det lutar väldigt mycket åt att jag skiter i friluftsdagen imorgon, jag orkar verkligen inte. Kanske åker hem med mamma istället, och sedan går jag och lägger mig. Har sagt till Helen att jag ska vara inne till 12-1 och då hinner jag ju sova en stund?

Min mobil har blivit smittad av Victorias. Jag hör inte vad den andra personen på andra sidan säger. De hör mig, men jag hör inte dom. Får stänga av mobilen och så får vi se sen. Det kanske bara är något tillfälligt knas.

Men nu säger jag god natt då, så hörs vi imorgon bitti.
PUSS <3

mycket snack, och många nya ansikten

Har kommit upp från min brors rum nu, har varit där sedan jag kom hem från skolan. Egentligen var det meningen att jag skulle göra mer slingor idag, men det blev inte så. Jahaja, jag får göra det efter jobbet imorgon.

Imorgon ska jag vara på SYOmöte 8.15, och sedan ska man väl hitta på något att göra under denna extremt roliga friluftsdag. NOT! Jag vet fan vad jag ska hitta på. Bowla? Gymma? Simma? Jag funderar på att gymma en timme, och sedan simma. Det låter som en bra idé, så jag kanske blir lite peppad till att träna igen. Måste egentligen om jag ska kunna gå på stranden i sommar utan att ta upp hela.

Skulle vara skönt att komma igång, på riktigt.
Efter den skiten ska jag skynda mig till jobbet. Ska jobba extra imorgon eftersom Helen ska bort. Så jag är gullig och tar hennes pass. Eftersom jag är så snäll. Gör det självklart mycket för mig skull också, behöver alla pengar jag kan få. Det är galet vad jag är i behov av alla de pengar jag kan komma över.

Menmen, ska läsa runt lite nu.
Har ett par ideér som jag kan skriva om, kanske gör det idag.

PUSS <3


skoul

Sitter i skolan, har textkommunikation. Roligt, faktiskt. Den lektionen håller på från 08.15 till 10.45, tråkigt kan ni tycka, men läraren är fantastiskt, så det blir kul.

Men nu ska inte jag sitta här, utan jag ska garva åt Jennie som kom från krogen direkt till skolan. PUCKO. Men lite kul är det. Så ska jag också göra när jag blir 18. Wiihow.

Förresten så är det bara 11 dagar kvar. WIPPIE.
Drar nu, PUSS <3

försovit mig

Fyfan va jag hatar det här. Jag vaknade nu, och ska egentligen ta bussen 52. Lyckat? Naaaae. Men nu är min mamma så snäll och ger mig skjuss, hon ska ändå åt det hållet. Snälla mamma!

Jag har haft världens bästa dröm inatt, men jag kommer tyvärr inte ihåg vad den handlade om. En väääldigt stor fest iallafall, och eftersom jag vaknade rätt så glad så måste den ha varit bra? Eller hur? Menmen.

Jag drar nu, ska sminka mig.
PUSS <3

hemma nu

Jadu, vilken dag.
Först och främst åkte jag och tog sprutan. Sen kom jag hem, väntade på mamma och sedan åkte vi till haninge och fixade allt med banken. Efter detkäkade vi på Tacobar, och köpte ett par mjukisar till mig. Sedan lämnade hon mig vid alleplan och jag åkte och mötte Victoria vid Tcentralen.

Därifrån åkte vi till fridhemsplan för att leta oss till Heavily Ink, en tatueringsstudio där min pöojkvän tatuerat sig. Men det tog oss typ en timme att hitta, och vi frågade ett antal. Att gå där i regnet och få olika beskrivningar av flera, tröttade ut oss totalt. När vi sedan kom fram visade det sig att den killen som isånafall skulle tatuera mig var ledig på måndagar, och jag fyller på en måndag, och ska också göra på en måndag, thats it.
Så vi åkte till Solna, till Lilla Gatan. Där bestämdes det att Måndagen den 11 februare klockan 16.30 tatuerar jag mig. Roooligt.

Och sedan följde jag med hem till Victorias mormor, där Victoria bor numera eftersom hennes mormor ligger på sjukhus och hon ska ta hand om lägenheten. Satt där, drack te och tittade på SATC. Mys.
Sedan åkte jag hem, och höll på att frysa arslet av mig påvägen.

När jag kom hem såg jag slutet på America History X som var på TV4 Film, och sedan satt jag mig här för att skriva ett sista inlägg innan jag lägger mig för att sova.

Men jag skriver imorgon, för nu ska jag läsa andra bloggar och sova.
PUSS <3

nu äre dags

Nu jävlar, snart kommer jag sitta där, med en jävla spruta i armen. NERVÖS! Jag hatar detta.

Vi får se om jag kommer hem sen igen, eller om mamma komma och hämtar  mig sen, så vi åker direkt. I'll see. Menmen, nu ska jag röra mig uppåt och borsta tänderna. Håller på att vädra lite i rummet, för nu ska ju mamma och elkillen ner hit, och då vill man ju inte att det ska lukta rök, riiiight?

Men vi hörs lite senare, om det blir efter sprutan eller om det blir senare idag.
PUSS <3

spruta, samt rinnande ögon

Guuud vad jag är trött. Jag är verkligen APtrött. Hela natten har jag bara legat och vridit på mig. Jag har inte kunnat sova, hur trött jag än är! Jag får hoppas att den där elkillen som ska komma, stannar länge. För jag är så trött, och skulle inte banga på att sova en timme eller två när jag kommer hem. Innan jag ska iväg till banken alltså.

Eller så kanske jag inte behöver dröja mig kvar inne i stan i typ hundra år. Men jag vill hitta en pålitlig tatuerare, och så. Men jag har ett problem.. Jag måste skriva ut min tatuering, och kanske lämna in den om de vill leka med den och förändra eller så. Det brukar ju oftast bli snyggare så.

Herregud va trött jag är.

ååh, nu igen?

Japp, då satt man här, och åter igen är klockan över två.
Men så blir det när man blir bombaderad av Jennie och hennes ideér om hur hennes blogg ska se ut.
Men jag ger upp nu, nu ska jag sova. Ska upp klockan åtta imorgon och ta en spruta. Sen ska jag hem, och sen ska jag och mamma till banken. Blääääääääääääääää.
Förresten, visst vart bloggen mysig?
PUSS&
GOD NATT! <3

ändring?

Nu när jag var inne och fixade på Jennies blogg, kom jag på att jag kanske skulle göra om designen lite själv här på bloggen? Jag blev lite sugen på en mer ljus blogg, är lite trött på det gråa och svarta, även fast det passar mitt inre just nu. Men man kanske ska försöka ändra på så mycket som möjligt i son närvaro, så kanske allt annat lyses upp tillslut? Låter bra.
Ska bli en ljus och glad blogg nu och framåt.

PUSS <3

imorgons planer

Nu sitter jag alltså hemma, har precis duschat, och skrapat bort resten av min fina solbränna. Blev lite deprimerad när jag såg ur skinnet byttes ut mot det bleka, och fula.
Måste sola solarium, så inte det lilla jag har kvar försvinner. Skulle bli väldigt ledsen då.

Planerna för imorgon är inte många. Först på morgonen ska jag åka till vårdcentralen och ta en spruta. Sedan ska jag hem igen, och styr sedan mot haninge med mamma. Ska aktivera mitt kort, samt starta ett nytt konto där studiebidraget kommer in. Ska även passa på att sätta in lite av min lön därifrån också, så jag kommer igång med sparningen. Måste börja nu, om jag inte ska vara urfattig i sommar, och till resan.
Sedan ska jag ringa Victoria, Denice och Elin, och åka med dem till stan och kolla tatueringsstudios. Måååste boka, så jag inte står där på 'min dag' och inte har någon tid. Det skulle inte vara kul, eftersom jag har sett fram emot att tatuera mig på födelsedagen.

1. Pauline Ninni Sabine Sivula, TyresöKarta

Fullständig adress visas endast för inloggade medlemmar!
Fyller 18 år om 13 dagar, född den 11 februari 1990

Jag gillar detta, verkligen. Med tanke på att det bara är 12 dagar kvar får mig att gilla det ännu mer.

Men nu ska jag kolla runt lite, kanske ladda ner något, och sen ska jag lägga mig för att sova. Så vi hörs imorgon biti, alla vänner. Jag är ledig imorgon - SKÖNT!
PUSS <3


god morron!

Jag sket i första lektionen idag. Jag orkade verkligen inte gå upp, då det blev rätt så sent föt mig igår igen. Men jag hade planerat att gå till skolan så jag är där halv två, eftersom jag ska ha möte med syon, som sagt.

Jag vet att jag sa senast igår att jag skulle börja skärpa mig med skolan, men vi hade naturkunskap, och sen hade vi haft håltimme i typ 57348 timmar innan vi började med italienska. Och det finns inge värre än att sitta där, och göra ingenting. Vi skulle visserligen redigera klart filmen, men det finns ingen mening med att jag ska vara där, eftersom jag ändå inte redigerar eller liknande.

Men nu ska jag dricka upp mitt te, och sminka mig, sen rör jag mig mot skolan. SLutar sex idag, så jag kommer hem sent.

Men självklart så skriver jag då.
PUSS <3

Hemma igen

Jag kom hem runt halv åtta idag, riktigt skönt att komma hem tidigt. Blev klar fort med städningen, men mycket av det var pågrund av att jag inte skurade golvet, det behövdes inte.

Nu har jag precis kommit från Sebbe och Denices rum, där jag suttit och snackat skit ett tag. Ska nu ut med hunden och sedan sova. Och nu ska jag sova också. Kanske, men bara kanske, titta lite på tv.
Imorgon ska jag till SYON och prata, eftersom jag har så hög frånvaro. Hon vill lixom komma fram till varför, och det finns bara ett svar på den frågan;
Jag är så förbannat trött på skolan.
Varför ska jag engagera mig när allt bara blir skit iallafall? Jag håller mig till de ämnen jag är bra i, eller iallafall de ämnen jag har chansen att få ett G i. Orkar inte bry mig om resten.

Men nu ska jag dra ut med vovven, men ni får ha det så bra, så hörs vi imorgon bitti.
PUSS <3

noll fantasi

Har suttit fast på samma mening ungefär sen vi började. Jag har inte kommit någonstans.
Men något jag inte skulle banga på är att ta med mig dessa dataskärmar och tagentbord hem. de är asnajs, och de låter ingenting. Har tagit kort nu, så ni får se när jag kommer hem. Fetnajs.

Men nu ska jag iallafall fila lite på min text, och kanske fortsätta när jag kommer hem, eller imorgon. På onsdag är jag ledig, och då ska jag först ta min andra spruta för livmoderhalscancer (livmodercancer?) och sen ska jag.. hmm, det var något mer. Vafan var det mer jag skulle göra?! Kommer fasiken inte ihåg, mamma sa det till mig kanske typ 19678095 gånger igår, men jag kommer fan inte ihåg. Aja, men sen ska jag se om jag ska in till stan och kanske boka tid för tatuering. Jag vill ha det bokat och klart, men vi får se om det blir på lilla gatan. Jag får se helt enkelt.

BTW, jag fyller år om 14 dagar. IIIIH!

Men jag skriver sen, slutar nu. PUSS<3

Gokväll

Sitter i en annan datasal nu, och det står svenska på schemat. Naaajs, som fan.
Vi ska skriva en krönika eller artikel om våran dag i helvetet. jag skriver en krönika, och det är skitkul. Det skulle jag defenitift kunna jobba med, att skriva krönikor för olika tidningar.

Victoria ska komma hit, troligen. Sen ska hon med mig till ungdomsmottagningen, för sen ska hon till skolan, och jag ska till jobbet.

Blev på asbra humör nu, så om ni vill kramas är det bara att komma!

PÖSS

image422


kriminalitet

Det kommer bli mitt ämne att skriva om. Göran, min lärare, tyckte att jag skulle skriva om massa grejer om barn. Alltså, skulle du göra abort om du fick reda på att din ofödda barn kommer få Down syndrom? Men jag vet inte vad jag vill, och det skulle vara för jobbigt att skriva om det. Att hitta grejer, osv. men kriminalitet är ju ändå så pass vanligt, så det borde bli lätt. Eller ja, mindre svårt.
Men ååh, jag är så trött på skolan, orkar ingenting, vill ingenting. Jag vill abar jobba, jobba och jobba och få in en jäääävla massa pengar. Men, för att få ett sånt jobb, måste man väl klara skolan någorlunda. BAJS.

Men jag uppdaterar kanske senare, så vi hörs.
PUSS <3

färdog för skola&jobb

Jahapp, då var det dags igen då. Skola.
Jagh börjar dagen med matte A light (haha, jag vet, jag är sämst) i 50 minuter, och sedan en lång lektion med naturkunskap. Jag har inte hittat något att skriva om, så Göran kommer inte vara så glad på mig. Men lixom, vad ska jag skriva om? Det finns inget jag är intresserad av, eller som jag kan ha nytta av i livet framöver. Men så kanske jag väljer något som stod på den där listan, typ kriminalitet. Om det är ärftligt eller drabbas man av det genom samhället. Låter roligt va?! Sen efter den lektionen är det bara svenska B som står på schemat, coh sedan slutar jag. Då blir det en tripp till ungdomsmottagningen, jag ska beställa en tid för gynekologundersökning samt prata lite om p-piller och sånt. Har tagit p-piller i 3 år nu, men det funkar inte längre. Kan glömma att ta på fem dagar, och det är ju inte allt för bra, eller hur?
Ska prata med henne om att sätta in en p-stav istället, men vi får se vad vi kommer fram till.

Sen efter det ska jag åka och jobba. Söta Maya kommer förbi idag igen, även fast hon inte tyckte det var allt för kul förra gånge, Skrek som en stucken när hon såg dessa stora hoppborgar. Men det kanske går bättre idag?

Men jag kommer nog inte uppdatera mer förens ikväll, kanske ska vi sitta i en datasal på naturkunskapen, och då kan jag skriva. Ska sluta logga in från mobilen, det var ganska så dyrt. Fick nämnligen en räkning på 1.400 senast, så jag måste tagga ner med surfandet och ringandet.

Så, vi hörs senare iallafall. Ni får ha det bäst, tills vi hörs senare.
PUSS<3

God morgon!

Jag gick inte och la mig igår, jag vart väldigt rastlös och gjorde iordning två mackor, lite te, lite kex, och satte mig i sängen föratt titta tv. Det var en helt sjukt bra film på tv, eller om det är en serie. Deadly sexy, eller något. INgen aning, kommer inte ihåg.
Men det handlade iallafall om några poliser, och en mördare som mördar horor efter att han nuppat med dem. Och då ska ena tjejpolisen lådsas vara hora, och träffar en av de misstänkta. Hon blir blixtförälskad, och han likaså. Jag sitter under helspänn under deras möten (det sker fler) och håller tummarna för att han inte ska mörda henne, så som han gjorde med de andra hororna. Men som sagt, han blir kär, hon blir kär, det visar sig att det är inte denne 'Blue' är den skyldige! ÅÅååh, så romantiskt.

Men den hade ett dåligt slut. För kolla, mördarens tecken på att det var han som gjort alla dessa mord, det var att han bröt nacken av offrerna, målade på rött läppstift (alla av samma märke) och sedan kastade han dem ner för en brant/bro/balkong. Men sen visade det sig att det var en polis som var med i själva utredningen som var den skyldiga, bara för att denne 'Blue' hade betalat hans (polisens) fästmö för att nuppa, och hon hade gått med på det. Då hade denna polis tagit reda på så mycket info om 'Blue' så han kunde göra så misstankarna om mordet hamnade på Blue. Meeeen, sen när det kommit fram att det inte är han, så springer den här polistjejen hem till honom och de kramas och hon säger att hon är glad, för att det inte är han, och han säger desamma. Sen när han stänger dörren, nivet och kameran är på 'fel sida' av dörren, så ser man att det hänger en kasse med dessa läppstift de offrena hade på sig.

MEN HALLÅ?! Varför göra mig ännu mer förvirrad? Och som pricken över i:et var filmen slut? HALLÅÅ?! Och det var inte direkt 'fortsättning följer' utan bara helt slut. Jag får inte reda på om hon blir mördad, om de gifter sig och det där kanske är hans present, inte vet jag. Hatar iallafall såna slut.

Det jag skulle komma till med detta inlägg var att jag inte kom i säng förens halv tre igår, så jag är ganska så jävligt trött idag. Men iallafall, GODMORGON!

God natt!

Nu ska jag ta mitt pick&pack och röra mig mot sängen. Ska bli fruktansvärt skönt att få ligga ner, och känna hur ögonen sluts och hur jag slungas in i drömmarnas värld. (poetiskt, ja verkligen)

Börjar 9.40 imorgon, med naturkunskap. Måste börja med uppgiften, och det är nu.
Men jag uppdaterar självklart innan skolan imorgon, kanske har drömt något kul, eller fått en uppenbarelse.
God natt, älskade <3

HAHA

Sorglig snubbe.

låt <3

När jag sitter stilla ute, och tillexempel väntar på bussen, tänker jag mig själv som en film. Att jag har en kamera framför mig som ska filma hur mitt liv är. Och så ser jag det framför mig, och denna låt spelas. Det har fastnat för mig, så jag tackar dig Anna, för att du tipsade migom denna. Hur underbar som helst. Kan inte sluta lyssna.
En riktigt bra låt för oss som är lite smådeppiga och inte riktigt vet vad vi ska göra av våra liv. Jag brukar själv lyssna på den såfort jag ska någonstans, till jobbet etc. Jag stoppar i lurarna i öronen och drömmer mig bort, bort till ett liv utan problem, där livet flyter på utan att du ska behöva må dåligt. Utan den där klumpen som finns i din hals, risk för att brytas ut i gråt, pågrund av ingenting. Vad har jag att må dåligt över? Ingenting egentligen. Jag har en fin familj, bra vänner, bra jobb, bra pojkvän och skolan - ja den duger. Varför känner jag mig då så tom inuti? Varför finns då denna klump i halsen? Jag vet inte vad som kan behöva göras, men jag vill inte ha det såhär längre, jag vill ha det så bra som jag hade det i somras. Det är något som fattas, men vad?

HAHA

Fick ganska så fina svar på denna :D

Öppna din sms-inkorg. Tryck nedåt fem gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret på första frågan. Gör likadant med resterande frågor.


Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?

Yäs ;) Skönt att få vara själv ett tag nu :)


Vad gillar folk bäst hos dig?

OK, kom hit och få mig på bra humör


Vilken raggningsreplik faller du för?

Ring

Vad var det första du sa imorse?

Vad händer ikväll då?


Vad är det sista du kommer säga innan du dör?

Kanon. Bra jobbat.


Vad säger personen som gillar dig mest just nu?

Kommer om ca 10 minuter. puss

Så vad säger du under förspel?

Jaaa, självdå?


Och efteråt?

Haha, inte bra ninni ;) vi skulle bättra oss ju :)

Haha, den sista var ju rätt så klockren ;)


Ja Helen, nu kommer de

Nu kommer dessa efterlängtade bilder från igår.
ENJOY!





Bilderna är helt i o-ordning. Men jag orkar inte fixa med det nu, utan jag ska gå ut med min favvohund och sen ska jag krypa till kojs. Men jag uppdaterar imorgon bitti!
PUSS <3

seg dag, och övningskörning

Kom ju hem från jobbet vid två, och satt och pratade med mamma ett tag, och sen sov jag. Simon kom och störde ett antal gånger, men det va luuuugnt.

Sen skulle jag övningsköra, för första gången i mitt liv. FATTAR NI?! Och det var hur nervöst som helst, jag trodde jag skulle avlida i början. Kärringstopp lixom? Hallåååjaaa? Men det lugnade ner sig, och tillslut gick det hur bra som helst, men i slutet var jag så kissnödig, att jag inte våga bromsa. Tänk om jag skulle räka göra på mig? HAHAHA, i mammas bil, första gången jag är ute. Fyfan va kul det skulle vara. Helt galet. Hon skulle bli tråkigt sur,

Nu sitter jag i soffan, på mammas dator, och ska vänta tills Simon är klar på datorn. Då kommer bilderna från igår, som Helen har läääängtat så mycket efter att hon måste ringa och tjata. Men det är ju inget vi ska hänga upp oss på nu, eller hur?

Men det jag vill att du gör, Helen, är att du skriver vart jag kan hitta det Bea skriver om. Har sökt på allt möjligt men hittar ingenting Vi gör ett byte helt ekelt, du får bilder, jag får adresser.

Tills dess, ska kolla på teve, och sen ska jag in på datorn, dricka lite mer te, och sen ska jag sova. Ojojoj, va jag ska sova,

PUUUUSS <3

ooh nooo!

Kom hem från jobbet för ett tag sen, det var slappt som tusan, så jag fick åka hem. Och nu, nu snart, om typ en timme, ska jag åka med mamma till en parkering och övningsköra! OMG!!! Shises, jag kommer köra sönder bilen, haha. Det är lixom första gången jag kör, och hon litar på mig? Skulle inte jag göra.

Sitter och proppar i mig choklad just nu, och nu ska jag bara ta en cigg och kolla runt  lite, sen ska ajg sova en tijmme. Är sjukt trött.
Uppdaterar efteråt med bilder och shit.

PUUUUSS <3

ååh dessa rubriker

Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska börja gå lite fortare så jag kan få gå någon gång. Jag ska gå om runt 20 minuter, och är redan fixad och klar. Eller aa, jag sitter i morgonrock och har precis druckigt upp teét, men det tar ju inte direkt 20 minuter att klä på sig(?)

Jag känner mig äcklig. Eftersom jag kom hem ganska så packad igår så tvättade jag inte bort sminket. Och det fick jag ta stryk av nu. Uuuusch, va äckligt det känns. Visst, jag brukar sova med smink, men då är det ju ingen festsminkning direkt, utan det vanliga. Men på fest laddar man ju med lite extra mascara, ett lager till av puder osv. Känner mig inte så förjäkla fräsch, må jag säga. Duscha när jag kommer hem? Ohja.

Somnade runt tolv igår, och det var hur skönt som helst. För det första fick jag sova själv, i min stora säng. Simon är på Gålö, och har partat så han sov kvar där. Riktigt skönt att kunna ligga vartfan jag vill, i hela sängen! Annars är det han som slänger ut ett ben hit&dit. Men lite tomt och tråkigt var det, men han kommer sova i sängen ikväll/inatt. Och för det andra har jag inte sovit såhär mycket på typ.. Aa, en vecka? Har somnat runt tre varje natt, och gått upp mellan 7 och 9. Inte roligt.

Men när jag kommer hem, ska jag ta en dusch, tvätta av allt smink, och sedan sova. Vi får se om jag ringer Victoria, hon hade varit lite ledsen, stackarn. Slutar från jobbet 4 idag, och det är naaajs, må jag säga. Istället för att stanna till sju och städa som en idiot, öppnar jag, och måste baar at fram fikat. Jobbigt? Nääe.

Menmen, nu ska jag at en sista cigg, och sedan klä på mig. Bussen går 33, och jag kommer vara framme 29. Det brukar inte ta sådan tid, men nu vet hur det är på söndagar med bussar och shit. Blä.
Men vi hörs säkert när jag kommer hem, uppdaterar er med bilder och grejs från igår!

PUSS <3

Ojojoj

Vilken kväll. Jag måste gå och lägga mig nu.
Men alla bilder från ikväll kommer upp imorgon!
PUSS <3

Jobb

Nu beger jag mig till mitt älskade jobb, och kommer inte hem förens vid tolv ungefär.
Vi hörs kanske hemma hos Helen.

PUSS <3

va?! festa ikväll?

Nääe, det kan inte stämma? Jag har ju bara sovit 3 timmar inatt?
Jo, du! Lilla gumman, det stämmer lika mycket som det stämmer att du är trött som ett as och bara vill skita i allt och sova?

JAAAAAAAAAAAA!!

God morgon på er också!
PUSS <3

FÄRGNING

image397

Slingat och klart!
Ska nog göra lite mer slingor, så det blir lite mer.
Men nu ska jag sova, upp och jobba imorgon!
PUSS <3

jahaja

Nehepp, det blev inget samtal av Anna, så jag får sitta hemma istället.
Kanske kan gå ner till Sebban och Denice och umgås med dem, tills klockan slår för mycket och det är dags för sängen igen.
Ska tömma kameran också, så jag har den tom till imorgon. När jag ska till Helen och grejja. vad ska jag ha på mig då? :O

Och min stora fråga är:
- Vad tusan ska jag hitta på på min 18årsdag?
1a på listan är iallafall:
Tatuering. Måste boka nu, haha.


Tröööött

Har precis käkat, och pratat med Anna. Kanske ska träffas ikväll, vi får se.
Skulle vara mysigt, men jag måste också färga mitt hår. Eller aa, slinga.
Men ska lägga mig i sängen nu, och kolla lite tv.
Känner jag Anna rätt så ringer hon om några timmar ;) haha.

Vi hörs senare. PUSS <3

HAHA just det!

Det var lite kul på den där snackgrejen idag. Vi kom in på ämnet bloggar. Och då säger hon som håller föredraget:
- Ja, men som den där blondinbella, blablabla
Och då fyller min lärare in:
- Ja men den där KISSIE då?! Harregud! Det är det värsta jag sett!
Och jag börjar ASGARVA! Det är inte alltså bara jag som tycker att hon är en IQbefriad blondin sm försöker spela smart! Och det bästa av allt var när läraren börjar härma hennes sätt att göra videoblogg. Duvet, hon sitter och håller på med håret och ba:
- Jaaaaaa, nuuu siitter jag hääär, ska snart borsta hååååret. Och papppaaaa är åå köper frukost, hehehehe. Åååh, mitt hår... Ååååh.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! Skulle filmat så ni också kunde se!

Stressig morgon?

Ja, jag hade ställt klockan på halv sex från börjar. Halv sex var jag fortfarande upp. Somnade inte förrns sex halv sju. Och det var ju kul? Jag ficik inget svar av Erik igår kväll, så jag smsade Anna (läraren) på morgonen. Inget svar där heller. Så jag skickade sms till Bubba, och fick då heller inget svar. Så jag ringde honom.
 8.55 skulle vi vara inne vid Zita. Kuuuul, när jag tittade på klockan var den halv 8. Jag sov alltså mellan en, och ½ timme inatt. Inte roligt.
Då var baar ett problem kvar. Hur fan kommer jag till Zita? Resten av mina klasskamrater har varit där en gång innan, men jag sket i att gå då, så jag hade ingen aning om vart det låg. Fick tag på Sohpia som snällt berättade för mig. Krånglig, men ändå lätt väg. Skulle då kolla bussen. Den gick om 20 minuter. Annars skulle jag komma försent. Jag fixade mig på 10 minuter, och skrang sedan till bussen. Träffade klasskamrater på gullmarsplan så jag slapp virra runt inne i stan själv.
Den föreläsningen vi skulle på handlade om film och tv. Alltså, hur gör man nyheter? Vilka nyheter ska man välja att förmedla till det svenska folket? Jag lyssnade inte så värst, jag somnade istället. Konstigt? Naej.
Så nu ska man skriva ett A4 om vad den där tanten stod och snackade om. Kul? Naej.

  

Pojkarna på donken efteråt, och sovandes på bussen och i skolan.
SÖTA! :)

Men nu är jag hemma iallafall, och det är skööönt. Har mig en varm kopp te, och ska snart lägga mig i sängen och sova lite.
På lördag har man blivit tvingad till tjejmiddag hos Helen, och det roliga kommer vara att jag kommer behöva åka hem vid 10-11 snåret, eftersom jag jobbar på söndag. Kul? Verkligen inte. Jag kommer känna mig som ett mobboffer som behöver åka hem till lilla mamsen. Hon kunde inte ha alt en bättre helg, haha. Menmen, sålänge hon bjuder på drickan är jag nöjd, hehe. Ska ta med mig Sour dit så jag också tar med mig något. Kanske flörtar lite mer mamma så kanske jag kan ta några cider hemifrån också. Jag vill också bli full!

Men nu ska jag glo runt lite, och sedan sova. PUSS <3

Okej, problem

Jag och min klass ska till Zita imorgon. Det är ett ställe där de håller föredrag och grejer. Men jag kommer fan inte ihåg vart det ligger, och när vi ska vara där. STRESSAD!
 Någon som kan hjälpa mig, och berätta vart fan det håller hus?
Jag har självklart slarvat bort lappen där det står all info, så jag har ingen aning om vart fan det ligger, om det ens är imorgon jag ska dit, eller vilken tid.

Har som tur var den lärarens nummer, så jag kan ringa/smsa imorgon och kolla. Skickade ett sms till Erik, men han ligger väl och sover. Antagligen. Uuusch, jag hatar sånt här.

Men nu måste jag gå och lägga mig, det får inte bli en likadan morgon imorgon igen. Jag ska upp sex, och nu ska jag fan upp sex också.

Men jag uppdaterar säkert imorgon, puuuss <3

dagens/veckans/ månadens/årets låt <3



Finare låt får man faktiskt leta efter.
Tycker att det här är en perfekt 'gråta till'-låt! <3

ååh :')

Lyckotårar. Älskar lyckliga slut.
Jag skulle inte banga på att dejta den där killen, säger jag bara. Hur mysig som helst. Mmmm :)
Så, nu var alltså filmen klar, jag väntar bara på att Denice ska komma hem så jag kanske kan få mitt hår slingat. Eller att jag kanske fixar hennes naglar? Vi får se hur det blir, men helst av allt skulle jag faktiskt vilja gå och lägga mig. Ska upp sex imorgon också. Fyfan.

Men nu ska jag kolla vad som hänt under filmens gång.
PUSS <3

filmdags

Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på 'Just my luck'
Det var väldigt länge sedan jag såg den, och det är ju alltid kul att se när det går dåligt för folk.
Men jag kanske tar en paus i filmen, och skriver. Annars skriver jag säkert när filmen är slut.

Men hur som helst hörs vi säkert senare.
PUSS <3

image393

äppelpaj&te

Världens mest misslyckade äppelpaj. Eller som det så fint heter - smulpaj.
Jag, klantarslet själv, använder ju elvispen för att göra ''smulor'' av degen som är av mjöl, oscker och ägg. Så istället för att det blir smuligt, så blir det som en deg istället. Man ska ju lixom ''smula'' det över äpplerna. Och förresten, ja jag kan äta äpplen som varit i ungen. Iallafall, så det vart lite/jävligt fult.
Och sedan började jag städa direkt, och då glömde jag bort äpplena. Så de blev som överstekta champinjoner och aa, skitäckligt. Vaniljsåsen rann över överallt eftersom jag hade för små tallrikar. Menmen, skiiit samma. Det var iallafall ganska gott, iallafall med den där smuldegen.

 
  
 

Jääs

Blev på bra humör nu, riktigt bra!
Mamma kom nyss hem och jag hjälpte henne med maten en liten stund. Det blir lasagne idag, riktigt muuums!
Sitter och väntar på Denice nu, så vi kan slinga mitt hår. Och fixa hennes naglar, hehe. Hon ska på rockbjörnen idag, så vi får skynda oss lite. Dvs när hon kommer alltså.

Lyssnar på Mika - Relax. GRYM LÅT. Blir så fruktansvärt danssugen när jag hör den, vill shake some ass lixom.
Men ska lalla runt lite innan de la foodo.

PUUUUUUUUUSS <3

image387

FISHYY EYES

före och efter

Japp, nu ser jag själv att mitt hår är numera svart och inte rödbrunt. SKumt, för jag tog exakt den färgen jag hade i förut, igen. Menmen, jag är så van att byta hårfärg titt som tätt så mig stör det inte :)

image384image385

Det vart ju faktiskt ganska så stora skillnader faktiskt!
Men när man tar kort nära på håret, så ser man att det är lite rött kvar!

image386

gårdagens makeover

image378
image379
image380
image381
image382image383

God morgon

Ja du, man kan ju verkligen kalla det här för att försova sig. Jag skulle upp klockan sex, men vaknade inte förens 6 timmar senare. Grattis Ninni. Nu missar jag yttligare en lektion i textkommunikation och rörlig bild. Har inte gått på rörlig bild sen vi började, och hur jävla bra är det? Jag har redan 61% frånvaro, så jag tror nog att studiebidraget dras in snart. Ååååh, jag måste skärpa mig!!! Är så trött på skolan så det är sjukt. Men nästa vecka, och resten av veckorna framöver måste jag gå. Måste verkligen bli en skärpning.
Men jag struntar helt i skolan idag, det är ingen idé eftersom jag bara har italienska kvar.

Igår färgade jag äntligen håret, fast slingorna ska jag ta idag. Det vart så sent.
Och sen har Denice gjort lösnaglar på mig. Hon köpte hem ett sånt där akryl-set och gjorde mina naglar finfina. Klockan blev för mycket, så vi hann inte med slingor, vi gör som idag istället.
Det som är lite synd är att min rödaktiga färg försvann ur håret, nu blev jag mer svarthårig. Menmen, det kommer i slingor som livar upp håret lite. Det kommer lite bilder i nästa inlägg. Hade bara mobilen till hands, så det blev inte så bra bilder.

Men nu ska jag upp och göra te, och leta fram mammas lösenord till skolportalen så jag kan sjukanmäla mig.
PUSS <3

Svikare

Fyfasiken vilken svikare Victoria är!! Hon berättade nämnligen för mig igår att hon ska tatuera sig på onsdag, nästa vecka. Och jag lovade att följa med, och vad själv lite exalterad. Men vad tror ni hon gör? VAD TROR NI HON GÖR?! Jo, hon går och tatuerar sig idag istället, när jag inte får vara med. Hur schysst är det på en skala? Naej, inte schysst alls. Imorgon ska jag ta med mig ett hagelgevär och skjuta bort hennes tatuering så hon får göra om den. Och jag skiter i om jag råkar skjuta bort hela handen. SVIKARE!

OPch sen, en till rolig sak som hände idag.
Tror ni att jag hade någon fuckingjävlaskitbajskorvfitthorkurskväll idag eller? Nej, jag åkte dit, men åkte lika snabbt hem igen eftersom läraren var sjuk. Varför kan de inte fixa ett system att när läraren skjukanmäler sig ska elever som ska ha honom i något ämne, också få reda på det. Fyfan va sur jag var där ett tag.

Och sen när jag kommer hem så ska jag ta dessa örondroppar i öronen, och det gör visst att man inte kan ha nhuvudet rakt, utan att skiten ska åka ur. ÄR DET KUL ELLER?! Nej absolut inte.

Skitdag. Nu ska jag titta på Brokeback Mountain och minnas Heath Ledger lite. Och kanske gråta, och titta bort när de bögar sig. Uppdaterar senare.
PUSS <3

God eftermiddag

Sitter nu och trycker i mig min lunch. Fick ingen i skolan, eftersom jag började efter 'lunch'. Dagen har varit helt okej, förutom gymnastiken som betod av en timme promenerande. Men vad gör man inte för betyget? Haha.

Min luch består idag av kycklingsallad - så förbannat gott, eller hur - JENNIE? Haha, hon kommer bli jättearg när jag berättar att salladen nu är slut.

Snart ska jag också iväg till skolan igen, eftersom jag ska på kvällskurs. Den börjar klockan fem och slutar halv åtta. Inte roligt alls kan jag meddela. Men det gör jag som sagt istället för Matte B, så jag är nöjd. Kursen är foto, så det kommer nog bli kul. Får ju hoppas att man får en kamera och fota med iallafall, för på den fotolektionen vi hade i skolan, som basämne alltså, typ, fick vi aldrig några kameror för att de var utlånade.
Men nu kanske det finns fler/andra kameror som vi kan använda.

Rooligt.
Ska käka upp nu, och dricka upp mitt te.
Men skriver säkert sen.
PUSS <3

trööött

Idag är jag trött, igen.
Och det hjälper inte direkt att jag går i skolan till halv 8 idag. Eftersom jag inte gick den där äckliga 'Matte B' så ska jag gå en fotokurs på onsdagar. Från 17.00-19.30. Jag kommer åka hem emellan, jag tänker inte sitta i skolan som ett jävla fån, nej tack.

Men jag fattar inte?! Varför klockan fem?
Varför är skolan tvungna till att ha det så jävla sent? Det finns inte en enda elev som slutar senare än fyra, så det är ju inte direkt att de 'väntar' på någon. Och om det är för att man ska hinna hem och käka middag, så är dom ju schyssta? Tänk de som har en timme hem? Och sen en timme tillbaka. Hinner säga hej till morsan, tack för maten lixom, och sen måste pallra sitt arsle till skolan igen. Kuuuul.

Jag hinner ju iallafall hem.

Det blev ingen färgning nu heller. Jag orkar inte stressa, och inte kunna göra det ordentligt. Så jag gör det ikväll, när jag kommer hem från fängelset.
Oh mina öron, för att prata om något helt annat, kliar så INIHELVETE! Jag har ju inte fått mina örondroppar än, men det kliar, och jag blir tokig. Jag hatar detta, jag gör verkligen det. Uuuuusch.

Men nu ska jag kolla runt lite, uppdaterar senare.
PUSS<3

Jisses..

..värst vad du har förändrats på sistonde då.
Om du tar åt dig, vet du att det är till dig.
Och jag tänker inte berätta för någon vem det handlar om,
så ta dig inte tid till att fråga.

GOD NATT! <3

OH NO





Heath Ledger är död!







kväll utan hårfärgning igen

Mitt kort fungerade inte, idag igen. Men jag kom hem med hårfärg, iallafall. Fick låna 150 kronor av Denice, som var mer desperat att färga mitt hår, än vad jag var. Men det blev ingen färgning iallafall, vi fastnade i allt snäck, och helt plötsligt var klockan 11. Så vi ska ta det imorgon på morgonen istället. Men om det blir fel går jag inte till skolan, haha. Då är det hon som blir skyldig till min frånvaro. Men vafan, hon är ju på G till frisör, hon borde kunna sina grejer nu, vafaan. Så imorgon ska jag väcka henne runt halv nio. Börjar inte förens 11.20 men det är skönt att ha det klart iallafall.

Nu sitter jag i morgonrock och kollar runt lite. Eller pratar mest med Helen på msn och sådär, skickar lite bilder till Jennie. Ska dricka upp mitt te nu, och sedan ska jag sova.
Men jag uppdaterar imorgon, självklart med före och efter-bilder.

PUSS <3

Oops

Missade bussen. Haha. Kommer nu komma 10 minuter försent. Ohnej! Inte för att jag bryr mig speciellt, men med tanke på att jag redan har 61% frånvaro så kanske jag ska ta och skärpa mig och komma i tid.

Har suttit ett bra tag och läst bloggar, och det enda jag kan säga är - herregud!
Det finns så mycket konstiga bloggar, och fjantiga, och fjortisaktiga! Min blogg ingår säkert i en utav dessa kategorier, eller i flera, men herregud! Det är ju nästan så man blev lite rädd när man satt och läste. Vad har dessa ungdomar fått lära sig av sina föräldrar? INGENTING verkar det som. De har inte fått gå i skolan eller någonting, eftersom de uppenbart inte tänker normalt. Man blir faktiskt lite rädd, kan jag erkänna.
Ska dessa ungdomar, tillsammans med mig, ta över världen senare, efter våra förfäder? Jorden kommer gå under, jag är ledsen, men det kommer den om dessa människor kommer få ta över iallafall.
Jag tänker inte nämna några speciella bloggar, för jag hittade ett antal, och tänker inte peka ut någon bara sådär, men mina nära & kära vet vilken blogg jag hatar mest. Jisses.

Men ska nu fixa det sista, och ta en sista cigarett. Sen drar jag mig mot skolan, och italienska. Inte naaajs. Men vi hörs när jag kommer hem, förhoppningsvis har mitt kort kommit så jag kan gå och handla hårfärg - hoppashoppas. Vi hörs, folks!

PUSS <3

image375

Im back

Tillbaka från doktorn.
Det visade sig att jag har Hörselgångseksem. Kuuuuul, eller inte? Jag får alltsdå inte få in vatten eller pilla i öronen. Fatta, jag måste stoppa in bomull i öronen när jag duschar?! Och jag får inte bada och stoppa huvudet under vatten, samt att jag måste droppa 2 droppar i öronen i fyra dagar. Fyfan, att det aldrig ska ta slut. Snart får jag väl eksem över hela kroppen och kommer inte kunna nudda någonting. Jag kommer få gå runt med bandage över hela kroppen. Är så trött på detta.

Menmen, sitter nu hemma och har sagt hej då till Denice. Ska sitta och skriva på min grej till livskunskapen. Sen ska jag nog ladda ner filmer, får se om jag hinner. Eller hinner och hinner, ska ta bussen om typ 3 timmar, haha.

Satt och pratade med Anna på msn, en tjej från min livskunskap. Hon sa att hon hade varit duktig och tränat innan skolan, och här sitter jag med en stor kopp te (med socker i) och en stor marabou schweizernöt. Kände jag mig fet då eller? Eeehm, ja? Fyfan.

Ska leka runt lite nu, hörs senare!
PUSS <3

Byebye

Nu drar jag till doktorn, men jag kommer tillbaka senare. Då kanske jag uppdaterar med lite fler bilder och sådär. Det kan väl vara kul? Haha.
Och senare får ni påminna mig om att jag ska skriva en uppsats till livskunskapen, så jag inte glömmer det. Har glömt allt för många uppgifter därifrån. 

Men då hörs vi om ca, en timme då! 
PUSS <3 

piiiiics





Bilder på mig och Jennie, Simon och Maya och en bild från jobbet, jag och Malin.
Men videon är på Jennie, när jag fösöker slå sönder en julkula av plast mot hennes huvud. HAHA. Lyssna mitt garv, jag får ångest, haha.

Gooomorron go morron

En fin morgon idag, sitter här nyduschad och allmänt hyperfrääääsch. Är lite hyper annars också, hyperglad, hypertrött etc. Men jag somnade runt elva, men det ganska så irreterad. Jag får inga sms på hela dagen, men just när jag ska gå och sova får jag kanske 6 stycken, med typ 2 minuters mellanrum. Skitirreterande. Jag svarade inte på ett enda. Usch. Ska hem efter läkaren idag, vi har håltimme efter natur, och jag kommer missa natur eftersom jag är hos läkaren.Så de så. Jag åker hem, och börjar sedan... (kollar schemat) .. 13.50. Skönt. Är väl klar runt halv 11 - drygt (då börjar min naturkunskap) och så åker jag hem. och tar 13.20 bussen till skolan. Najs.

Tänkte ladda upp lite bilder från mig & Jennie, samt lite andra.
PUSS <3


God natt

Nu ska jag äntligen lägga mig i sängen. Har längtat så oerhört.
Satt och tittade på 'Bagge-galan', gick sedan ut med hunden, och tittade sen på ett program på 1an om flyktingar typ.

Lilla Maya kom till jobbet idag, men var livrädd för de stora hoppborgarna. Lite trist, men man kan ju inte tvinga någon.

Men nu ska jag sova, kliva upp 8 imorgon. Då kanske jag laddar in lite bilder, vi får se.
Men då hörs vi imorgon då, PUSS <3

Så står man här igen

Japp, im back in the game. Står på jobbet nu, är inne på min första kopp te. Det är 2 familjer här, varav en är döv. Inte allt för kul när man ska förstå vad de säger. Men men, de ska väl också ha rätt till ett socialt liv.

Slutar sju idag. Om jag inte har turen att få stänga tidigare. Skönt. Haha. Just nu väntar jag på att en maskin med nya koppar ska bli klar så jag kan pilla bort prislappar som sitter på dom. Roligt jobb jag har, eller hur, men jag skriver när jag kommer hem.

Puss <3

skolan

Sitter i skolan nu, har naturkunskap. Har också precis suttit och gjort mig dum på mattelektionen. Matte A Light lixom, hur enkelt som helst, men ändå kollapsar min hjärna och jag fattar ingenting. Skulle gjrt ett prov idag, men det sket sig. Och imorgon, har jag stort prov i italienska egentligen, men jag vette fan om jag ska göra det, då jag aldrig kommer klara det, utan bara göra bort mig. Har inte pluggat ett skit, och måste då hem ochhämta italienskaboken så jag kan plugga på jobbet. Nej just det!!! Jag ska till läkaren imorgon ju! Och italienskaprovet är på morgonen, så jag kan inte! WOHO! Fyfan va skönt.

Tillbaka till naturkunskapen. Vi håller på med ett stort projekt nu, och jag vet inte ens vad jag ska göra projekt om. Vi ska göra någonting som är genetiskt. Asså genetiska sjukdomar etc. Men jag har ingen aning om vafan jag ska skriva om! Jag vill lära mig något som jag kan ha användning för senare i livet också. Och inte heller vill jag skriva om någonting tråkigt. Typ, fetma - genetiskt? Det vet väl alla? Är morsan tjock finns det stor chans att barnet också blir det m.m.

Nu kom läraren, så jag sticker nu.
Men jag uppdaterar lite senare, PUSS <3

bye

Nu drar jag till skolan. Har pratat med Jennie på msn och ska nu möta henne på bussen. Kolla in Jennies blogg för att se lite old pictures på oss. Hemskt va blek man va! Herregud.

Menmen, vi hörs säkert genom telefonen senare.
PUSS!

ååh

Jag sov för länge nu igen! Aldrig att jag kan få en mindre stressad morgon.
Sitter och dricker en kopp te, och ska sminka mig snart. Långkallingarna är på och det ska bli myskläder idag. Vägrar ha tajt säger jag bara. Så det blir mjukisar och någon av Simons tröjor. Mööööjs.
Fick reda på nu att jag ska till läkaren klockan 10 imorgon, så det blir en mindre sovmorgon. Börjar 10.30. Kommer komma lite sent, men vafan?

Ska snart sminka mig, men ska hetsdricka mitt te först. Efter skolan blir det jobbet, och sedan hem och sova! Och nu ska jag verkligen sova. Gick och lade mig halv tre inatt. Menmen, så går det.

Ska sminka mig nu, men vi hörs när jag kommer hem från jobbet. Bloggar säkert därifrån!

PUSS <3


och nu ..

.. kära människor, säger jag god natt.

Ska lägga mig i sängen och kramas med min, förhoppningsvis, varma pojkvän.

God natt, så hörs vi runt åtta imorgon!
PUUUUSS <3


Go' kväll

En mycket bra dag idag faktiskt. Har varit på gott humör nästan hela dagen. Det börjar med att jag snoozade för mycket, som jag skrev imorse, och slutade med en trevlig kväll nere hos brorsan och Denice. Treeevligt.

Jobbet gick hur bra som helst idag, lite stressigt ibland, men annars hur lugnt och bra som helst.
Jag vill verkligen tipsa er småbarnsföräldrar (eller föräldrar över huvudtaget), om det nu finns några som läser denna blogg, att åka till Barnadiset. Trevligt trevligt. Imorgon kommer Simon med lilla Maya till Barnadiset, innan stängning. Och det är ju verkligen mysigt, eller hur?

Jag kom hem runt åtta, då jag gick ner och satt i sängen med Simon. Men han skulle kolla bajsprogram så jag gick och lade mig i mammas rum, och kollade 'Singing Bee' - någon som sett? Hur kul som helst ju! Sen kollade jag 'Bröllopsfixaren' och sedan begav jag mig ner till Sebastian.

Men nu, kära människor, ska jag kolla in lite bloggar, och sedan lägga mig för att sova.

BTW, min lön kommer bli 5.000 den här månaden - SCHYYYYYSST!


värdelös lista

Vilken svordom använder du mest? Helvete

Äger du en iPod? Jag äger en walkman

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Idag - halv nio

Hur många resväskor äger du? En liten jävel, de andra är sönder

Använder du flip-flops? Ja på sommaren

Var köper du dina matvaror ifrån? VIVO

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Blir oftast jag som tar

Vilken var den senaste filmen du såg? School of rock

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? En vän

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En resa till Thailand

Har någon någonsin kallat dig lat? JA

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej, men testar gärna

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Någon Simon bränt

Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Alla Disney-låtar

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
Nja, mamma har sagt en hel del.

Vad åt du till middag senast? Ost&Skinkpaj.

Använder du huvtröjor? Ja, ganska ofta

Kan du vissla? Självklart.

Vem var den senaste som ringde dig?
Anna

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
 Grönan - extreme

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Ohja

Vilket riktnummer befinner du dig i? 08.

Tittade du på tecknat när du var liten? Alltid gjort

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Inte stort - Tyresö Centrum?

Hur många syskon har du? Tre - 2 bröder, en syster

Är du blyg inför det motsatta könet? Beror på vad det finns för känslor

Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen

Äger du några band t-shirts? Nja, längst in i garderoben kanske

När flög du senast?
Från Sverige till Teneriffa, och tillbaka  

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
sex - stor familj

Läser du för skojs skull? Älskar att läsa, så ja.

Pratar du några andra språk? Engelska, svenska?

Diskar du din egen disk? Oftast

Har du gråtit offentligt? Nja, men det va länge sedan

Har du en stationär dator eller en laptop? Stationär

Försöker du alltid lära dig nya saker? Helst inte

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja absolut. 11 feb har jag en cameltoe inbokad

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Självklart!

Kan du kasta macka? Inte så jättebra.

Har du någonsin varit på Jamaica? Nej.

Vad har du med dig in på bion?
 Godis och läsk. 

Vem var din favoritlärare och varför? Åsa Gidlund, skööönaste!

Har du dejtat någon av en annan religion? Nej.

Vad har du för väder? Kallt.

Har du en favoritblogg? Japp, flera styckna.

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Svenska A, alla fotolektioner

Gillar du att flyga? Nja, inte långt då det blir långtråkigt.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Omtänksam

När sov du senast på golvet? Länge sedan

Vilken är din favorit drink? Cider, apple sour

Vilken är din mammas hemstad? Stockholm

Din pappas hemstad? Finland?

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 12!

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej, har världens slappaste liv

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ohja

Vilken är din favoritfrukt? Tål typ inget.

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Aldrig.

Hur gammal blir du nästa födelsedag? 18.

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Nja, ibland

Tror du på liv på andra planeter? Nej.

Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Mamma

Tror du att Gud är man eller kvinna? Om jag skulle tro på det - man.

Vad var det senaste du åt? En ost&skinkpaj

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Både och.

Hur valde dina föräldrar ditt namn? Jag vet inte, de var ganska så oense om vad jag skulle heta

Gillar du senap? Nej!!

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Ingen aning 

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Jaa, jag vill det, haha.

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Ingen vad jag känner till

Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
Nej.

Tycker du om att krama folk? Ja, det är mysigt

Skulle du säga att du är trendig? HAHA, nej.

Äger du en digitalkamera? Ja.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen aning

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Finns inget värre

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? ''Det ingen annan ser''

Vad är du allergisk mot? Allt, typ. Pollen, grönsaker, frukt m.m

Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, oxfile is tha shiet

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Det vet jag inte, faktiskt. Måste fråga.

God morgon käääära läsare!

Början på en ny dag, minsann. Idag ska vi se om jag hinner bli klar till tio, jag snoozade för mycket idag. Vi ska nämnligen hem till familjen Hedqvist, Simons familj, efter som systrarna Elin&Sara fyller sexton idag. Och efter det ska jag vara på jobbet elva. Men vi få se, jag vill hinna dricka en kopp te först.

Har sovit som en gud inatt, och det har varit underbart skönt. Har drömt lite konstigt, men det är okej. Har snoozat sedan halv nio, men det är skönt. Att man ligger i dvala sådär. Men det absolut skönaste som finns, detta gjorde jag alltid förut, är att ställa klockan på tillexempel halv tre, och så somnar man, för att sedan vakna upp halv tre, och tro att man ska upp. Men sedan när du tittar på klockan ser du att du får sova flera timmar till! Ååååh, så skönt!

Menmen, ska dricka upp teét nu, och kolla runt lite.
PUSS <3

rättelse

Den som ringde mig från krogen inatt var inte Denice, utan Anna som berättade att det var hon som va på krogen med min bror. Så de så!

Hejsansvejsan

Har sovit en bra stund idag. Jag lade mig i sängen direkt när jag kom hem, och vaknade runt halv tio när Anna ringde. Men jag orkade inte hitta på något, eftersom det är jobb imorgon igen. Fast imorgon jobbar jag stängning, så det kommer inte vara roligt. Jobbet idag var stressigt, för stressigt. Men det är bra när det är mycket att göra, då kommer mycket pengar in. Och det behövs pengar, om jag säger så.

Nu ska jag upp till mamsen igen, ska dricka en kopp te och sen ska jag gå och lägga mig. Men jag skriver imorgon innan jobbet, eller det kanske blir ett inlägg till. Har inte så stor fantasi om vad jags ka skriva just nu, så det blir bara meningslösa inlägg. Menmen, det får duga sålänge.

Men då hörs vi imorgon då.
PUSS <3

God morgon!

Det som skulle vli en tidig kväll för mig, slutade klockan halv två. Var tvungen att följa med Simon in i duschen, även fast jag duschade en dag tidigare. Menmen, han var på riktigt myshumör. Och jag visste inte att filmen, Bad Boys 2, var så förbannat lång! Visst, alla dessa jävla reklampauser, men endå. Den började 22.00 och slutade runt halv ett. Hmm?

Och telefonen ringde som en tokig. Sebastian (bror) 's flickvän ringer helt gråtfärdig och säger att Sebbe har gått från henne. Så jag ringer upp honom och ber honom gå tillbaka. Sen ringer hon igen och frågar om vilket väg hem till oss som är snabbast. Jag sätter mig vid datorn, snäll som jag är. Sedan ringer hon igen, bara för att berätta att hon är inne på krogen nu, woooohooow - men jag försöker sova, tack. Och sen hade jag fått ett sms inatt vid halv 4, och då hade de bråkat igen. Men jag paaallar inte vara en jäkla förmedlare. Förlåt, men jag gör inte det.

Nu sitter jag och äter frukost. Mackor med citronmarmelad och te. Mums.
Snart ska jag gå upp och sminka mig och sedan väcka Simon. Men det är ingen stress, behöver inte åka förens 10 över, ca. Sedan ikväll... Ja då kanske jag ska hitta på någonting med Helen, kan färga håret idag om kortet tillåter. Eller så ligger jag bara hemma och myser, eftersom det är jobb imorgon också! Och Helen jobbar inte imorgon, vilket är surt.

Menmen, sånt är livet. Ska kolla in alla bloggar som jag inte läste igår! :)
Så, vi hörs kanske när jag kommer hem.
PUSS <3

fredag

Är helt sjukt trött, och tänkte att detta kommer vara det sista inlägget för kvällen. Det blev ingen färgning idag, på grund av att mitt cpkort inte fungerade, varken i automaten eller affären. Skitirreterande. Men jag var tvungen att väna i centrum iallafall, för att vi väntade på skjuss.

Vid fem kom jag hem, och lade mig i sängen direkt. Skittrööööött!
Ska lägga mig, jobba imorgon. Helen ringde och bad mig jobba öppning med henne, och man tackar ju inte nejk till pengar, eller hur?

Men ni får ha det så bra, så uppdaterar jag imorgon.
PUSS <3


Skolan

Sitter i biblioteket med Jennie just nu. Var tvungen att vänta på henne för att jag ska få sällskap till cetrum sen. Måste inhandla hårfärg eftersom Denice ska färga mitt hår. Banken tar jag på måndag istället, eller om jag kanske ska ta ungsdomsmottagningen istället? Behöver gå dit och säga att jag inte kan fortsätta ta p-piller. Jag missar fem dagar i rad hela tiden. Jag GLÖMMER! Så jag ska väl skaffa mig en pstav eller en spiral. Vi får se.

Så nu sitter jag allstå här i skolan med Jennie, men jag tänker inte sitta här tills klockan blir tre, då åker jag själv, så hon får fan bli klar med sitt arbete så vi kan dra, wiiihoooow.

Vi hörs hemma sen, PUSS <3

morgonen till en frisk och ny dag! '

Jag känner att det här kommer att bli en toppen dag! Jag är redan superglad! Jag drog mig lite för länge nu på morgonen, mendet var så himla skönt i sängen. Lagom varmt, lagom kallt, lagom mjukt - lagom allt. Plus att Simon också vaknade och höll om mig. MYS.

Det jag är lite kdsen löver är att jag inte kommer ja möjlighet till mitt morgonte. Men det ordnar sig, jag måste köpa en macka i cafeterian, så jag kan lika gärna köpa en kaffe då också. Så det oooordnar sig!

Men alla får ha det så jävla bra, så för jag se om jag tar en sväng förbi affären och köper färg, samt till banken. Så man har det gjort.

Men självklart så uppdaterar jag, kanske redan i skolan, vem vet?
PUSS <3

God natt

Nu är det dags för mig att röra mig mot sängen. Kan inte se ut som en död vandrande människa imorgon, och jag måste till skolan innan det skiter sig helt.
Efter skolan ska jag hem och färga mitt hår. Om jag så ska göra det själv så ska det färgas utväxt och slingor. Måste bli en förändring, och det måste bli det nu. Kanske ringer Malin för en färgning, hon utbildar sig trots allt till frisör. Så det måste ju gå, eller hur?

Jag är så trött på mitt hår, vill ha tillbaka det ljusbruna med slingor. SÅ NAJS.
image365

Och med detta inlägg säger jag gonatt, så hörs vi imorgon bitti.
PUSSHEJ <3

sommarpics

Alla dessa bilder får mig att tänka på sommaren. Och allt jag gjorde, eller inte gjorde. Åh jag längtar tillbaka. Så mycket har förändrats sen dess, men jag vette tusan om det har ändrats till det bättre.
Aja, enjoy.


kvällstråk

Har nu kopplat in Simon hörlurar i datron så jag kan lyssna på hur hög musik som helst utan att hans ka störas. Och här tänker jag sitta. Länge. Jag är inte trött. Ska iofs ta bussen 08.20 imorgon så jag kommer säkerligen vara jättetrött, men vem orkar stressa? Jag får väl vara trött, thats it! Men det här var skönt, så underbart skönt. Att sitta här, alldeles för mig själv och lyssna på musik så trumhinnorna vibrerar. Det är livet ska jag säga er. 
Finns det någon bättre än musik? Tror nog inte det, jag har iallafall inte hittat det. Jag har alltid med mig musik, har all min musik på mobilen. Men visst, det är inte ofta jag har musik på, för jag hatar att ha musik i bakgrunden när någon pratar. Det är ingen igé, för antingen koncentrerar jag mig på det människan säger - och då hör jag inte musiken, eller så lyssnar jag på musiken, och då existerar inte människan. 
Men när jag sitter på den långa vägen till jobbet, eller påväg hem från skolan, lyssnar jag mer än gärna. Men däremot när jag ska plinga, tar jag alltid ut en plopp för att kunna skrika högt om busschaffisen inte stannar.

DET, mina kära vänner, är det mest pinsamma som finns. När han bara kör förbi stationen, och du vet att du måste av. Så du skriker lite försiktigt:
Hallåå?? Jag ska av nu.
Och när du skrikit ett tag och märker att du bara längre och längre ifrån stationen skriker du så dina halsmandlar vill hoppa ut och sjunga halleluja, då stannar han, men då har också hela bussen vaknat av din ljuva stämma, och tittar sådär irreterat på dig. Mm, Jätteroligt!


Tragiskt

Jag sitter just nu och tittar på ett program om feta människor som försöker skaffa barn. De är allstå för feta för att kunna bli gravida. Och det var en tjej som sa att hon har försökt i 2 år, med att bli gravid. Men hon har som sagt problem med vikten, och försöker gå ner i vikt. Men vad tror ni hon gör direkt efter att hon sagt det?! Jo hon sätter sig framföt tvn med sin pojkvän, framför ett bord som är fullsmockat med chips, dipp och choklad. Försöker gå ner i vikt?! Jag visste inte att man kunde gå ner i vikt av att klämma i sig skit? Skulle jag vilja gå ner i vikt för att jag så gärna vill ha barn, skulle jag träna och endast äta nyttigt. Jag förstår mig inte på dessa människor.
Och jag blir så förbannad på dem som lyckats bli gravida, även fast de är överviktiga, och sedan fortsätter äta, trots att de vet att de utgör en stor fara för att barnet ska bli sjukt! ÅÅÅÅH, respektera ditt barn för i helvete!

Trött?!

Hur i helskotta kan jag vara trött? Jag har sovit i nästan 12 timmar och ändå känns det som att jag verkligen gick upp klockan sex imorse. Vet inte vad det är med mig, kanske har jag fått för mycket sömn?
Idag blir det iallafall en tidig kväll för mig, kanske tillochmed lägger mig en timme nu, eller så. Imorgon måste jag gå till skolan, får inte missa mer nu. Har redan fått en varning från CSN att mitt bidrag kanske blir indraget. Tredje varningen så ryker det, och det skulle ju absolut inte vara bra, då jag behöver vart enda öre jag kan komma över.

Är leldig på lördag, och det ska bli fruktansvärt skönt. Men samtidigt vill jag inte vara ledig, vill jobba mer. Vill jobba alla dagar som jag KAN jobba! Jag undrar hur det kommer bli när de nya börjar. Min chef håller nu på att söka nya till Barnadiset, men jag vill inte ha fler, då mina pass kommer minska och jag kommer inte ha lika stor chans till att få varje helg och alla lov. Hur ska detta sluta, undrar jag. Jag ska fiffilura på ett CV snart, och skicka in till alla de jobb som kan tänkas behöva folk som jobbar kvällar på vardagar. Jag gör ändå inget speciellt, men det skulle vara skönt med mer pengar! Just nu längtar jag bara tills det blir löning, så jag kan bli av med alla mina skulder och äntligen börja spara. De pengar jag har på kontot nu är mammas, eftersom jag är skyldig henne ganska så mycket. Men imorgon ska jag få tummen ur arslet och gå till banken, öppna ett sparkonto och sådär. Måste komma igång med sparningen så det blir någon resa. För det måste det bli, det bara MÅSTE.

Menmen, ska kolla in på banken och se om jag kanske kan öppna ett konto via internet.
Vi hörs sen, PUUSS <3

Tur i turen

Jag hann precis sminka mig och fixa iordning hallen innan mamma klev in. Hon hade städat undan mina skor, så jag fick springa ner och hämta några andra som jag kunde ha använt idag. Och angående sminkningen vet mamma att jag nästan aldrig går ut utan smink. Eller aa, okej, om jag kanske ska till shell så minkar jag mig inte, men tycker det är ytterst pinsamt om någon jag känner kommer, haha. Så jag var ju tvungen att sminka mig, annars skulle mamma tro att det var något skumt pågång.

Och nu när hon kom hem sa hon:
''Vart gick du ut någonstans?'' - Hon menar du alltså om jag gick genom brorsans rum eller huvudutgången.
Jag började tänka direkt att detta var ju en kuggfråga. Så jag sa att jag gick ut där nere med Denice. Och jag hade rätt, som tur var. Det visade sig att när Denice gick imorse hade hon glömt att låsa dörren där uppe. Men det är ju lugnt, jag har ju vart i huset hela tiden. Visserligen helt utslagen och inte ens Satan hade kunnat väcka mig, men jag var iallafall i huset. Ååh, va det ska vara problem sånt här.

Ska äta upp min otroligt nyttiga frukost som betår av te, en snart slut nutellaburk och en skål med glass. MUMS.


God förmiddag

Nu har jag precis vaknat, och jag kan ju inte säga att jag mår dåligt. Nejnej, det kom inte vidare baksmälla, men fruktansvärt svårt hade jag och somna iallafall. Somnade inte förrns runt halv 4 4, och jag skulle upp sex-halv sju? Naaaej. Jag drack verkligen för mycket igår, haha.

Jag stannade hemma idag, eftersom jag, fyllot själv, hade inte ställt klockan, så jag vaknar när Simons ringer och klockan är halv 8. Jag hade alltså 20 minuter på mig att fixa mig. Och det var en låååång lektion, så jag skulle ju komma försent. Men när klockan sedan ringde på 10 gav jag upp. Jag stannade hemma. Jag orkade inte sitta i skolan bakis och trött. Haha, jag måste skärpa mig nu. Imorgon ska ja gå, jag lovar.

Nu sitter jag baar och funderar hur fan jag ska komma ut ur mitt rum. Mamma är där uppe och om hon får reda p¨å att jag vart hemma kommer jag inte få gå ut ikväll. ''Är man för sjuk för skolan, är man för sjuk för att gå ut.'' Men jag ska vänta tills hon åker för att hämta dom små, då kan jag lådsas att jag kom hem, haha.

Men ska kola vad jag missat nu vid alla bloggar.
PUSS

hejsan svejsan i lingonskogen

Nu har lilla Ninni druckigt för många cider, och vart uppe alldeles för länge.
Ska upp halv sju imorgon, och gissa om det kommer att gå bra? Naej.
Har suttit nere hos Sebbe och Denice, skulle ner till dem efter tolvslaget eftersom Denice fyller 18 idag! Grattis, säger jag då till dig. Vi har snackat om allt mellan himmel och jord, och jag säger då det, jag trivs med hans nya brud. LOVLEY!

Men ska sova nu, eller kolla lite bloggar först ;)
Vi hörs imorgon. Puss <3

pics

Kan ladda upp alla videos förutom den från gympan? Vad är problemet lixom?
Men det kommer lite bilder iallafall, för att göra lilla Sophia glad.




Lite roligt har de på gympan ;)

Hejsan igen

Nu har jag hjälp till och lagat mat, samt ätit av den. Fiskpinnar med ris vart det, och det var faktiskt riktigt gott! Kanske bara för att jag gjort det? Mm, skulle kunna tro att det var så, ja.

Och ni som är gulliga nog att bry er om mig och dusten med äpplet kan jag meddela att jag mår fint. Några inre skador har jag nog, men just nu är det helt okej. Ser fortfarande ut som Linda Rosing med hennes läppar, men annars - helt okej!

Försöker ladda upp lite bilder och videos från gympan idag, men mittklilpp.se vill inte fungera.
Jag kämpar vidare, och jag lovar, Sophia, jag ska fixa det!

iiiiih




Läpparna börjar svulla... Halsen har blivit prickig
OMG JAG KOMMER DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!



var beredda

på att ringa 112 om jag inte skriver inom en timme. Jag har kanske gjort mitt liv största eller bästa misstag. Jag stog och gjorde mer te, och ser skålen med äpplen. Jag tar upp ett grönt och ljust äpple, och bara luktar på det. Sen for det tusen tankar runt i mitt huvud. ''Ska jag våga ta en tugga?'' Och jag gjorde det. Sen vart jag som besatt, jag slängde i mig hela äpplet på 3 minuter.  OCH DET VAR SÅ GOOOOOOOTT!!!!!!
Jag känner hur läpparna och bakre tungan börjar klia, men sista gången jag åt ett äpple, i femman, då var det på riktigt. Min hals svullnade så att jag knappt kunde andas. Mina ögon blev blodsprängda och de rann som Nilen gör i nedförsbacke. Det var helt sjukt. Jag behöver knappt berätta att jag blev hemskickad den dagen va?

Men så ni vet det, att skriver jag inte inom en timme, så ligger jag på golvet och kvävs. Var då snälla och ring 112 och säg att Pauline Sivula håller på att kvävas av ett äpple.
Tack och hej!

rökning&graviditet? Nej tack


Nu kliar det som bövelen i mina öron, för jag hittade en salva för sår. Det kanske kan hjälpa, med tanke på att jag faktiskt har sår i öronen. Lter inte så fräscht, och det kan jag lova - det är det inte. Vill klia, men får inte. Det är som under armarna. Jag har, sedan typ 2 år tillbaka, varit allergisk mot alkoholen i deodoranter. Och ibland måste jag använda det, i brist på annat. Men då när jag bli varm, inte svettas nu, så börjar det klia. Och när jag väl börjar klia, så blir jag helt tokig. En gång tog jag tillochmed en sax och ''fällde ut'' (ni vet så själva ''knivarna'' är utfällda) och drog längst armhålan. Och när jag haft armen nere och skulle höja den så sprack mitt skinn, och aa. Jävligt ont gjorde det. Och allt mitt kliande har resulterat i en hel del fula ärr och grejer, så något modelljobb för deodoranter kommer jag nog aldrig få, hehe.
Det är mycket jag blivit allergisk mot på sistonde. När jag var 10 år var jag inte allergisk mot någonting, inget alls! Men sen i femman, det var då allt slog till. Det vart alla frukter (ungefär, apelsiner och dylikt tål jag), hundhår i stor mängd (eller om jag kramas med hunden), pollen (väldigt extremt), deodoranter med alkohol, morötter, tomater, avocado m.m. Nästan alla grönsaker förutom gurka, majs och sånt. Vissa parfymer med mykcet alkohol i, när jag sprutar det på halsen får jag små knotter som kliar.

Skitjobbigt, faktiskt. Men det finns inget som jag kan äta för det heller, vi har redan kollat med läkaren. Och i tidningen står det, att de föräldrar som röker under hela sin graviditet och under barnen första år, riskerar mycket mycket mer att deras barn får någon slags form av allergi. Så det är det första jag ska göra när jag blir med barn, sluta röka. Helt stopp, aldrig mer en cigg säger jag bara. Inte förrns barnet är stort nog och inte drabbas lika mycket av det.
Båda mina föräldrar röker, och de röker mycket och inomhus. Inte bra, vet jag också, men jag är inte heller så mycket bättre. Min mamma höll ju upp när hon var gravid, men började sen igen. Men det är så fel, och det tänker jag verkligen på när jag ser en höggravid människa utanför mitt jobb, stå och röka. EGOIST!!!
Nej, ska försöka sluta innan dess, men den dagen graviditetstestet visar 2 streck, är ciggen mina värsta fiender!

Ingen kurs för mig inte

Nepp, det blev ingen kurs,. Jag pallade inte sitta i skolan i 2 timmar och inte veta vart jag ska. Men jag tar igen det nästa vecka, jag lovar. Då ska ajg ha hunnit att kolla upp vart det ligger, och sådär. Kanske pratat med läraren om vad jag missade osv. Den lektionen håller på från 15.00-19.30 så jag kommer ju vara död när jag kommer hem. Får hoppas på att det är en liten klass, så det alltid kommer finnas kameror till oss fotosugna.

Ska göra te nu, byyyyeee

Matte

Har haft gympa nu, men jag hade glömt kläder så jag var inte med. De körde cheerleading med grejer och allt. Jag tog massor av bilder och filmade, men jag lägger in det när jag kommer hem. Ska ha matte nu, sen får jag se om jag hittar vart jag ska på foto kurs någon stans. Så vi får se om jag kommer hem sent ikväll, eller om jag åker hem efter matten. Det blir nog det sist nämnda. Så får jag ordna till det sen.
Hemma ska jag fila på ett cv, det blir nog bra.
Vi hörs sen, puss <3

woops

Ahapp, det blev en 52 buss iallafall, men nu kommer jag komma 40 minuter försent. Oops, i did it again.
Men nu är jag färdigfixad och klar, och får sällskap till bussen av Denice och Elin. Snäällt.

Men ska platta håret nu, så vi hörs senare.
PUSS <3

Irreterande

Det är fruktansvärt irrterande att bussarna går som dom gör. Jag börjar skolan 11.20 idag, men bussen går 22, så jag kommer komma tio minuter försent. Alltså måste jag ta bussen så jag kommer 20 minuter för tidigt, och vem pallar sitta i skolan i 20 minuter? Visst, man kan gå ner till caféterian och köpa något, för där hittar man alltid någon att prata med under tiden. Men tänk om alla är på lektion? Vad gör jag dåra? Ska jag bara sitta där som ett fån och le eller? Naej, inte riktigt min stil där va? Jag tar alltså bussen så jag kommer 10 försent. Det är bara svenska så who cares?

Har precis varit nere i rummet där min bror bor för tillfället, och tagit en cigg med hans flickvän. Senare kom även hennes kompis, Elin, och hon höll på att skrämma skiten ur mig. Livrädd vart jag. Dörren öppnas på vid gavel, så jag tror att den blåste up och skulle precis stänga den. Men nej, då kommer en människa in helt plötsligt. Skitläskigt. Jag vet inte vad som händer, men det sker läskiga saker runt mig hela tiden. Mamamia.

Doktorn måste jag också besöka snart. Mina öron gör mig galen. Jag har fått någon slags inflammation som gör att mina öron blir såriga inuti. Skitäckligt, jag vet! Och det gör förbannat ont, och är allmänt äckligt. Jag får inte ens in mina hörlurepluggar! De kommer inte in för att det är så sårigt och svullet. Nej, måste gå och kolla det. Får ringa och be om en tid.

God morgon!

Klev upp för en stund sen, en halvtimme sneare än vad jag egentligen hade planerat, men det är lugnt, kan kan ta det luuugnt ändå. Har precis gjort mig te och en skål med chokopops - rocks. Übergott! Det är små chokladbollar med massa choklad i. Jag vet - så nyttigt eller hur? Men jag äterv det inte varje dag, men idag såg jag kartongen och blev bara tvungen.

Har så himla dåligt samvete för att jag inte jobbar idag. Helen har legat sjuk inatt, och Pia (chefen) kan inte ta passet. Och vi har ingen annan som jobbar vardagar förutom min mamma, som jobbar på förmiddagen. Men hon kan inte jobba hela dagen, för hon måste hämta dom små. Och jag börjar ju min kvällskurs i foto 17.00 idag.

Men nu fick jag precis reda på att hon inte behöver jobba! :) Bra, är man sjuk ska det alltid finnas någon som ställer upp. Men chefen ska anställa folk nu, så om du vill ha jobb, så ansök nu! Hon ska ha massor av intervjuer och sånt skit.

Menmen, ska ta en cigg nu, puss <3


najti

image344

GOD NATT!

i give up

Det blir så svårt, och jag blir så deprimerad när jag ser allt detta. Jag tänker bara på hur mycket pengar jag måste jobba ihop. Men ska söka ett annat jobb också, som jag kan ha på kvällarna. det räcker inte med Barnadiset, det gör verkligen inte det. Jag kommer behöva jobba som ett arsel om jag ska kunna ha råd med detta. Varje helg, och vissa kvällar. Varje lov och lediga dagar. Varje sekund av mitt liv ska vara täckt med jobb. Jag är inte någon jobbnarkoman, utan penganarkoman! Enligt mig kommer man ingen vart i livet utan pengar, och det gör man verkligen inte! OM jag sparar vart enda öre som jag tjänar ihop fram tills vi hade planerat att åka, kommer jag ha drygt 25.000. Men jag kommer inte kunna spara så mycket pengar! Aldrig i livet.

Mina Det jag ska önska mig i födelsedagspresent är pengar, pengar och ännu mera pengar! Och 2 limpor cigg av bror, så jag slipper tänka på det. Åååh, va detta ska vara jobbigt då!

skulle inte banga

Sitter nu och kollar resor till mig, Victoria och Anna.
HIttade detta, och som sagt, skulle inte banga!

Hiiiiiiiiiiiiiit!

en dag med resor och knark

Haha, en rätt så sjuk rubrik blev det. Men resor menar jag att jag suttit hemma hos Victoria sen skolans slut och kollar resor. Vi bestämde oss för att skita i London och dra en eller två veckor till Rhodos istället med Anna. I london var det nämnligen 18årsgräns på krogen, och eftersom jag är den enda som kommer vara 18 kommer det inte vara så kul. Och en resa till Rhodos, eller iallafall Grekland, låter ju inte heller helt fel, inte sant? Anna gjorde oss också sällskap hemma hos Victoria, eftersom det är trots allt ''hennes'' resa. Så hon måste ju självklart också få vara med och bestämma. Jag är lite nyfiken vad det blir av, men det kommer bli skoj, riktigt skoj!

Och med knark menar jag att på lektionen vi hade idag kollade vi på en sjuk film om knark. Det skulle finnas ett speciellt buskap i filmen som vi sedan ska skriva om. Filmen handlade om en pojhke som knarkade, vars mamma också sedan började knarka. helt sjuk var den iallafall.

Nu ska jag kolla runt lite, göra mig en kopp te, sedan gå och tvätta av mig sminket för att sedan sova. Men jag kanske skriver ett mer avslutat inlägg senare.
PUSS <3

Yääs

Nu har jag plattat håret änny mer, och är nu redo för att gå. Har inte hunnit fixa lufggen, eftersom jag suttit och lekt med bilder. Menmen, sånt är livet. Har lekt mest med en bild på mig och Anna, men det floppade totalt, och jag gjorde för mycket. Nu ser den verkliiiiigen omgjord ut. Menmen, whatever som man säger.

Men jag skriver självklart när jag kommer hem igen, slutar inte förrns fem i sex idag, så det kanske blir sent. Kansxke hittar på något efter skolan, man vet aldrig, som sagt.
Jag skulle också behöva klippa mig, men jag pallar inte sånt nu, hehe.

Min mentor ringde också mig idag, och pratade om fotokursen jag ska gå, Men kärringen glömde att säga vart jag skulle befinna mig? För den börjar imorgon klockan 17.00. Den kursen går jag bara för att jag slapp matte B.
SKÖNT. Menmen, får ta och leta upp henne senare idag, eller också imorgon.

Men vi hörs när jag kommer hem, PUUUSS <3

Im back

Ni läste rätt, jag är tillbaka efter sisådär 20 minuter. När jag, halvspringade till bussen, kom och tänka på att bussen går ju 56 ni, och inte 52. Då fick jag den snilleblixten att titta på klockan. Jo den är ju kvart i två. Då var jag tvungen att stanna för att riktigt tänka efter. ''Vänta här nu.. Jag börjar ju förfan kvart över tre...?'' Alltså, jag var ute en timme förtidigt!! Och det var ju ganska jobbigt med tanke på att jag stressade mig genom sminkning och hann inte ens fixa luggen. Så jag vänder ganska så irreterat och går hem igen. Och nu ska jag gå rätt, klockan ska vara 14.40 när jag ska gå. Eller kan tillochmed gå 14.50. Så nu har jag gått om tid att fixa min helveteslugg.

Hur kan man vara så dum att inte räkna efter? Jag hade ju planerat att halv/kvart i ett skulle jag gå och sola. För då hade jag ca en och en halv timme på mig senare, att sitta en stund, dricka en till kopp te och sedan sminka mig. Men då när jag vaknade upp i solariumet stressade jag, för då tänkte jag att då har jag ju bara ca en halvtimme på mig. Mmmm, men se så fel jag hade. Men det är ju skönt nu, nu behöver jag inte stressa.

Hinner kolla lite fler bloggar, och kanske leka med lite bilder.
PUSS <3

hejtååå

Nu är det dags gör mig att röra mig mot skolan. Sminket ska på och sedan går jag. Plattat håret och solat har jag gjort, och självfallet har jag också klätt på mig.
Men ni får ha det så bra så hörs vi när jag kommer hem!

PUSS <3

sexnoveller

Hahahaha, jag hittade en sida för sexnoveller. Har suttit och läst där ett tag och det är ju sjukt vad folk hittar konstiga ställen att ha sex på! Det är lixom sjuka ställen som jag aldrig någonsin skulle våga hålla på. Men det är ju lite kul iallafall, men skulle Simon komma med såna ideér skulle jag tro att något var fel.

Men många av dessa historier verkar vara så påhittade. Lixom, som en historia:
En kille kliver på tunnelbanan och sätter sig mittemot en tjej. Men hon sover. Han tar bort hennes kavaj och knäpper upp hennes blus och börjar slicka på hennes bröst utan att hon vaknar? Och sedan när hon vaknar får han följa med henne hem, för hennes lillesyrra skulle fylla 18 och då skulle presenten från storesyrran vara att ta hennes oskuld. Så hon tar alltså med honom hem, en vilt främmande människa, för att han ska ta hennes lillesyrras oskuld? Naaaae, antingen är syrran sjuk i huvudet, eller så är killen en riktigt stor myttoman!

Nu ska jag gå och sola, men vi hörs när jag kommer tillbaka.
PUSS <3

Gooooood morgon!

En alldeles underbar och skön morgon, tycker ni inte? Idag börjar inte lilla Ninni förrns 15.15 och tycker att det är förbaskat skön, och att alla tisdagar ska se ut så. Klev upp nu för att det är skönt att ha mycket tid på sog, plus att jag ska sola en halvtimme, och behöver därför tid att duscha och sminka mig och sådär.

Uuuunderbart!

Min frukost däremot kanske vart lite konstig. Det vart inte gått iallafall. I ´tre dagar har jag nu ätit negerbill till frukost. Eller som efterrätt till frukosten. Och innan det har jag ätit en skinkmacka och en kopp te. Och negerbillen finns där även idag, två stycken tillochmed. Men istället för en mjuk macka med ost så blev det en knäckemacka med kalles kavias. Men det va inte så gott till te. Aja, jag pallar inte gå upp och göra en ny macka, så det får duga.

Men nu ska jag leka runt lite på internet, ha det bäst <3

profilbild

Gillade hur jag ändrade och fixade med den. Stolt :D

image338






nog dags för bädden?

Har suttit uppe på tok för länge nu! Men det är inte lätt när det finns så otroligt många intressanta bloggar att läsa.
Har även trixat med lite bilder på mig och sötnosen Helen. Klart att det tar tid då? Lägger upp dem i slutet på inlägget.

Imorgon ska jag sova ut ordentligt, men ska ävenm ta mig ti att lägga mig i solariumet här hemma. Vill inte förlora den lilla färg jag fick i teneriffa. Börjar ju kolan 15.15 imorgon, så till tolv hinner jag sova iallafall.

Jag uppdaterar självklart i morgon, och tills dess får ni ha det så bra som ni kan.
PUSS <3

 

hihi

You Are Most Like Daniela Pestova
Gorgeous and chameleon-like
Which Victoria's Secret Angel Are You?


Yes, då vart man henne då. Ledsen å säga det, men har aldrig hört talas om henne ...

fattar naaada

Har laddat ned photoshop från piratebay, och fattar ingeeenting. Inte ens min smarta datatönt till pojkvän fattar. HJÄLP!

fin bild <3

image336

some scary shit!

Kom hem från jobbet nyss, och jag skojar inte om att jag vart skitskraj den sista timmen.
Jag står och sopar hallen 20 minuter innan stängning, för att sedan gå och svara i telefon.
När jag pratar ställer jag mig vid kassan så jag har uppsikt över hallen. Då ser jag hur en man kommer in, och jag tänker ''åååååh, en sån jobbig kund som kommer stanna till tjugo över'' och pratar sedan vidare i telefon. Sedan ska jag gå ut i hallen och se vad som hände med mannen, eftersom han inte kommer in i lokalen. Men då ser jag hur han springer som en dåre ut igen, och försvinner.

Jag blev SKITSKRAJ! Jag ringde mamma direkt och berättade, och hon kom som min hjälte (hjältinna?) Och sedan fick jag i lugn och ro se på medans hon kollade alla vrån efter en man. Läskigt, javisst.

Skönt att bli klar med städningen så fort, stämplade väl ut mig runt 20 över. Men det kan ju bero på att jag inte gjorde golvet, men iallafall.

Ska kolla lite vad som hänt alla andra idag.
PUSS <3

äsch

Jag hinner inte göra mer. Ska gå och sminka mig nu, och sedan gå till jobbet.
Men kan kanske fixa mer när jag kommer hem.
Ni får ha en toppendag, så hörs vi ikväll <3

?

Fiffilurar på att göra om bloggdesignen igen.

ett test

Gick in på min väns, Anna, blogg och hittade ett test där det visar vilken hundras man är.

Jag vart en golden retriver.

image334


Golden Retriver Golden retrievern är en snäll och tillitsfull hund. Den är glad då den känner sig nyttig och tycker om att samarbeta. Den tycker mycket om att bära grejer i munnen och gör det mer än gärna när den ska hälsa. Detta är ett tecken på stolthet och glädje. Skulle föremålet den valt att bära vara olämpligt och matte eller husse påpekar detta kan den lätt bli ledsen och stött. Golden retrievern älskar vatten. Enligt rasbeskrivningen ska den vara lydig, intelligent och ha naturlig arbetslust. En golden är en stark hund som gärna drar pulka och jobbar fysiskt, men den är ingen direkt sprinter på löpbanan.

Jahapp, en liten golden. Det är ju mysigt!

Gör testet här

god morgon

Vaknade runt tolv idag, då jag sket i skolan och verkligen ville sova ut. Ska jobba idag, och jag somnade inte förrns halv 3 inatt, så jag orkade inte se ut som en zombie. Jag jobbar till sju idag, och ska städa det där jagvla jobbet så varenda hörn glänser.

Fick skäll av chefen igår för att jag och mitt crew var för sega på att stänga, och det var inte roligt kan jag tala om. Var nära på att gråta och magen hade världkrig, eftersom jag är så jävla rädd om det där jobbet. Det hade även fattats pengar från kassan - 2000 spänn! - och jag vill verkligen inte bli misstänkt, vilket jag ändå blir då jag jobbade den dagen. Men det känns verkligen skit när det fattas, och när jag får reda på vem det är ska jag skjuta den jävlen.

Så, idag ska jag alltså inte göra något annat än att jobba. Börjar klockan te, så jag åker 2 härifrån. Ska lösa ut mamma så hon får åka hem och laga mat till lilla mig. Och sedan får jag se om jag kanske drar ut eftersom jag inte börjar förrns kvart över tre på tisdag. De första lektionerna blir inställda för att det kommer 9:or till skolan och ska bli hänvisade runt i gymnasiet. Och det är jävligt skönt att man slipper vara med. Palla gå runt med dom och säga:
''Och här har vi matsalen där de serverar den äckligaste maten i världen''
''Och här har vi cafeterian som ni absolut inte får ta över när ni kommer, de tillhör tvåorna, men när ni börjar tillhör de oss - treor''

Naej, skönt att jag slipper.

Nu ska jag dricka upp mitt te och läsa lite bloggar.
Uppdaterar om jag hittar någe kul!
PUSS

åååh

Nu vaknade jag.. Skulle gått upp för en timme & tjugo minuter sen. Men varför skulle något någonsin gå som jag vill? Tur var ju att min pappa kom in och väckte mig, annars hade jag försovit mig. Måste ha stängt av klockan i sömnen - igen. Aja, jävla tur iallafall.

Ska ta bussen tjugo över, ska göra te i min termos först. Jag måste ha te på morgonen. Annars blir jag arg. Men jag drar nu, ska fixa mig och hinna göra te. Skriver när jag kommer hem från jobbet. Slutar sju, kommer hem vid 8 halv nio.

Puss <3

sen kväll igen

Kom hem helt slut efter jobbet, var tvungen att stanna kvar en timme för att det var så förbannat mycket att göra. Och sedan när jag kommer hem berättar Simon att han ska till Jonte&Madde, och jag har inte träffat varken dem eller deras son Hugo på evigheter så jag ville självklart med. Jag fick reda på att det skulle drickas lite, så jag tog också med mig lite granna. Mm, och kolla nu! Kom jag i säng tidigt eller?! Naej, skulle inte tro det. Jävla skit.
Ska gå och lägga mig nu, så jag är nogorlunda fräsch imorgon. Skulle behöva tvätta av mig sminket, men det får jag göra imorgon bitti, för nu pallar jag verkligen inte.

Kan uppdatera med lite bilder imorgon, ska dra mig mot sängen nu. Eller först ska jag självklart läsa lite bloggar och ta en sista cigg.
Ha det bäst, så hörs vi imorgon! <3

trött som ett as, tack!

Fyfan va jag är trött. Somnade inte förrns runt 4 snåret inatt, men har samtidigt inte sovit något - känns det som. Ni vet när man vaknar upp och det känns som att man varit vaken och försökt sova hela tiden, när minutrarna går och man är fortfarande lika trött? Jag HATAR det. Det finns inget värre. För då brukar jag ligga och tänka på att jag ska skita i jobbet och sova, men vad ska jag ha för ursäkt för att inte komma? Hur kommer Pia ta det? Kommer hon bli skitsur och ge mig sparken? Alla dessa frågor snurrar runt i huvudet på mig, klockan fem på morgonen.

Efter jobbet idag blir det hem och sova en timme, eller två. Sedan kanske träffa Anna och färga mitt hår, utväxten samt lite slingor. Men först och främst; Sova.

Simon är så underbart snäll att han skjussar mig, han ska till tallis (där han bor egentligen) och mata hans katter. hans familj är i GBG och han lovade att göra det. Så han sa imorse att han kunde skjussa, underbara han.

Men jag kanske skriver innan jag åker eller nåt.
Annars så hörs vi när jag kommer hem. <3

Go kväll

Det vart en sen kväll för mig idag iallafall. Anna kom till mig runt halv nio ungefär, och Victoria kom runt 11. Sedan dess har vi kollat in filmer på youtube, samt att jag suttit och läst gamla dagböcker för Victoria. Anna slocknade i soffan, den tröttisen. Och nu ska de bröja röra sig hemåt, så jag får sova. Är förbaskat trött, men vad gör man inte för lite sällskap.

Det har varit en trevlig kväll, men nu måste jag säga god natt och hoppa i säng. Är som sagt dödstrött.
Vi hörs imorgon innan&efter jobbet. PUSS <3

Wiie

I väntan på Anna sitter jag och kollar lite skrivstilar på tatueringar. Jag ska ju ha en nere på handleden där det står Sivula. Men till det vill jag ha en riktigt fin stil också.

Har hittat 2 stycken, men dock vet jag inte om personnumret ska stå med också, det kanske blir för mycket. Jag har inte sån himlans bred handled, haha.

image333

Ni kan väl säga vad ni tycker är finast, jag kan inte riktigt bestämma mig :)

fantasi?

Nu försvann min fantasi helt. Har suttit och gnolat på hur min design skulle se ut, och jag har testat lite fram och tillbaka utan något vidare resultat. Det kan ju verkligen inte se ut såhär, det är kaos. Jag får fortsätta brainstorma och så tills det är mat. Sedan hoppas jag att Annsi ringer. Börjar bli måttligt uttråkad av att sitta här.

Men jag uppdaterar senare då.
PUSS <3

ÅHH!!







Jag kom nyss på en sak. Idag är det exakt en månad kvar till jag är 18, wohooooowwww!








Ja tack

image330

Skulle inte banga på att vara där igen.

Jennie hade fel - IGEN

Professionellt - där har vi ordet.

JENNIE HADE FEL

Jennie

Jennie Apelskog. Vart ska jag börja? Nu kommer alla tro att jag ska skriva ett inlägg långt som nilen, om hur uuuuuunderbar du är och hur mycket jag ääääälskar dig - så som man gjorde 13-14års ålder. Men det tänker jag inte.
Jag tänker bara berätta för dig, hur fel du har! Klart som tusan att du har skrivit fler blogginlägg än va jag har. Du skaffade din blogg före mig, och sen har jag faktisklt varit BORTREST i en vecka. och kunde därför inte blogga. Så det du skrivit är helt klart och tydligt fel fel fel.7

Och sen har du fel om en till grej. Jag blandar inte te och popcorn. Eller självklart så blandas skiten i magen, men jag tar lite poppis, käkar tills jag inte har en slemdroppe kvar i munnen, och då väntar jag lite och xdricker sedan en klink te. Mycket proffisionellt (om stavningen är fel, skyll på Jennie, då hade hon fel igen)


Så, nu har jag gjort min röst hörd - TACK!


nää

Mina popcorn var för salta, och nästan oätbara.
Men jag oorkar inrte göra nya! Hjälp.

Mackor, te och popcorn

Japp, det består min lunch av idag. teet är ju en naturlig sak för mig, och sen vart jag sugen på mackor med vitlöksgeggamojja på. Sedan kom jag på mig själv med att vara ytterst sugen på något snack, men jag ville inte ha chips eller ostbågar, så det fick bli popcorn.

Idag fick jag fick busskort, vilket jag har varit väldigt orolig över att det inte skulle komma förrns på måndag/tisdag. Jag ska ju jobba i helgen och vill gärna ha kortet då. Och sen är det så förbannat pinsamt att åka på bussremsa, jag hatar det! Det känns som att man stoppar upp hela kön och att alla fnissar åt en när man står där som ett fån.

Pratade precis med Anna, och vi kom fram till att hon ska ringa när hon pluggat klart. Det kommer väl ta 1-2 timmar, så jag kanske kan sova en stund. Men om jag känner mig rätt kommer jag fastna hä'r och sedan kommer hon ringa. Men vad gör det? Det är fredag! Vilket dock inte spelar så stor roll för mig, eftersom jag jobbar, men det är fortfarande fredag!

Men ska käka min lilla lunch, och läsa Annas blogg.
PUSS <3

Heeej då

Nu tar jag en sista cigg innan jag går och borstar tänderna. Fick en länk av Gustav där den här Kissie får raseriutbrott, och det är det mest sooooorgliga jag har sett! Shitshitshit. Jag kan inte sluta garva, hahaha.

Men nu är sdet skola som gäller, och efter det ska jag träffa gulleplutten Anna. Då ska hon få sina önskade skittles som jag köpte i teneriffa. Men jag bloggar när jag kommer hem. Ska skratta hela min väg till bussen, jag får in Kisie ur huvudet. Jag hör hennes irreterade röst i huvudet hela tiden, och det är inte roligt. Men gå in io kommentarfältet i det förra ionlägget och kolla det klippet, det finns inget mer jag kan säga än att hon är tragiosk och en riktig fjortis. Det är ju nästan så man blir rädd. Jisses.

Men nu säger jag hejdå ra, så HEJ DÅ <3

God morgon

Uppe med tuppen igen, iallafall om man tänker på när jag börjar. Idag börjar jag halv ett, skulle egentligen börjat 8.15 men den första (3 timmar långa) lektionen är inställt. Skönt som FAN.

Ska gå upp och göra te snart, och hålla min svägerska sällskap. Min brors flickvän sov över här, men hon börjar inte jobba förrns 11, och min åkte halv sex imorse, och hon är uppe, och jag är uppe. Finfint.
Men hon ville inte ha te, sa hon igår iallafall. Vilken konstig liten människa, vill inte ha te på morgonen.

Aja, jag går väl upp nu då. Och det känns lite taskigt av er att ni inte kommenterat mitt NYSTÄDADE rum :(
BTW, jag ska göra om designen på bloggen idag. Det är för fasen inte jul längre. Nu ska jag göra det SOMMRIG.
Men jag kommer tillbaka lite senare. PUSS <3

image329

Nu testar vi igen

image328image324
image325
image326
image327


En liten titt på hur mitt rum ser ut när det är nymålat. Döm mig dock inte för den fina 'handduken som fungerar som rullgardin, då min bror har haft sönder den andra. Jag har köpt persienner i trä som sitter innanför fönstret, istället för inuti. Är riktigt stolt över resultatet. Just nu håller jag på att spraya handdukshållare svarta, till min nu lila toalett. Ballt ballt.

Men nu ska jag spraya igen, och sedan ska jag ut en sista sväng för att röka, och sedan ska jag sova. men jag uppdaterar imorgon, så vi hörs då!
PUSS <3

aaaaaaaaah

Nejmen nu när man ska ladda in bilder funkar det inte, sjäälvklart!

BAJS.

paus

Nu tar jag en paus i städningen. Har innan tagit paus för att äta och ta en cigg. Men annars har jag städat som ett arsel. Slängt mycket skit, 3 påsar och en sopsäck blev det, haha.

Men nu tar jag en paus innan jag ska fixa till sängen och szedan ena soffan. Men annars ser det helfint ut. Har damsugit och torkat överallt. Eller inte överallt, hyllor m.m, men annars har jag gjort rent hyffsat iallafall. Jag är iallafall stolt över mig själv iallafall.

Men nu ska jag fortsätta städa, så det är klart när Simon kommer hem. På tal om det, vart fan är han?

Uppdaterar med bilder på det nystädade rummet senare, PUSS <3

FÖRE

image322image323


KAOS

stäääädning.

Jag måste bara visa er hur det ser ut i mitt rum nu. Nu är det verkligen kaos. Kommer ta före- och efterbilder så ni får se, hur himla fint jag ska göra det!

Så tills dess - CIAO!

Nu hände det igen.

Leo, i min klass tuppade av igen. Och nu var det värre då han slog huvudet i väggen. Och nu tror jag att han spyr också. Blä. Läskigt med sånt där, men lite kul när man ser läraren i panik springa fram och tillbaka i rummet, utan någon speciell plats att ta vägen. Haha. Men nu ska jag kolla klart på filmen om shakespear (?) Vi hörs senare. PUSS <3

bilder

Hann inte ladda upp fler, nu måste jag sminka mig.
Nyårsbilder får ni kanske ikväll!
PUSS



Mer bilder finns, men som sagt, jag hann inte.

ojsan

Nu helt plötligt gick tiden väldigt fort, och jag blir nu illa tvungen till att ta den senare bussen, haha.
Har bestämt mig nu för att ladda in bilderna, håller på med bilderna från nyår, teneriffa, samt egobilder på mig - tagna nyligen.

Så jag ska se hur förbannat lång tid det kommer ta att ladda in dem, eftersom bilderna är rätt så stora. Inte överdrivet, men rätt så. 310 bilder vart det i Teneriffa. Och det måste ju finnas några bra då, som jag kan slänga in i bloggen, right?

Det var så underbart där, jag skulle inte banga på att åka dit en gång till. Klart, vem skulle banga?
Det enda som var dåligt var partylivet. Det fanns inte mycket partyungdomar där, utan mest barnfamiljer och gamlingar. Men vi hade vårat roliga på hotellet, eller på hooters. Och det var ju trevligt det med, det funkar ju, jag var trots allt på semester!
Det kommer ta lång tid det hrä, så vi får se om jag hinner med. Nu ska jag vänta på alla bilder, nivet dom som ''ligger'' ned.
Och det är typ 200 bilder. Måste sluta ta såna kort.

trååk

Okej, nu är teet uppdrucket och nu sitter jag här som ett fån och tråkar. Det är ingen idé att gå och sminka sig, för det tar 10 minuter så är jag klar. Jag kan iofs sätta mig och platta håret, men aha. Det kommer gå på 5 minuter. Så jag kan lika gärna sitta här i 20 minuter till, och sedan sminka mig och göra mig iordning.

Eeeeeller så tar jag den senare bussen och kan sitta här utan att tänka på att klockan går så fruktansvärt långsamt, och då slipper jag även att sitta i skolan i en halvtimme innan jag börjar. Börjar 55, och bussen är framme halv. 25 minuter av tråk? Näääee, men om jag tar den senare är jag framme 00, lite sent, men vafan. Skiter väl jag i. Det är bara mentorstid, så det är lungan!

Då kanske jag skriver ännu ett meningslöst inlägg, kanske tar mig tid att ladda in Teneriffabilderna?

PUSS&KRAM


God morgon!

Jag vet inte riktigt vad jag håller på med. Jag kliver upp 2 timmar innan jag ska gå till bussen. Och jag ska inte ens duscha? Jag brukar alltid gå upp lite tidigare för at duscha eller liknande, men nu går jag upp helt i onödan. Jag menar, under två timmar hinner man ju för fan dricka upp sitt te, och tillochmed göra nytt te kanske 4 gånger. Jag hade kunnat sova en timme till, och vara lite piggare. Men jag är inte trött. Somnade runt tolv igår, efter att jag ocg Simon hade myst rejält. Victoria var pckså hemma hos mig igår, fast hon slockande i min soffa. Social? Javisst. Jag satt och kollade resor och grejer på blocket.
Innan det var jag i Tyresö Centrum och fikade, samt köpte 2 par nya byxor. de hade 50% rea på pure så det blev ett par Miss Sixty och ett par only för 700 spänn. Najs, eller hur?

Idag börjar jag skolan 11.55 och ska ha äcklig italienska. Jag pallar inte med dom lektionerna, men måste. Jag har fått flera varningar om att jag kommer få streck, vilket resulterar i att jag kommer få ett samlat betygsdokument, som jag alltså inte kommer kunna söka jobb på, eller söka mig in på högskolan. Och det suger ju, ganska mycket. Måste börja jobba upp mig lite, till ett G, eller åtminstonde ett IG iallafall. Haha, jag måste jobba upp ett streck till ett IG. Jisses, jag är sämst.

Jag är för lat just nu för att orka leta upp sladden till kameran och ladda in belderna, så dem får ni ikväll, lite senare. Jag måste städa som en tok idag, eftersom ja inte gjorde det igår. Simons tjat börjar bli lite tjatigt.

Men nu ska jag dricka mitt te, och kolla lite bloggar. Sedan ska jag klä på mig och sminka mig.

PUSS&KRAM

nu drar jag

.. mot min första dag i skolan! Den kommer börja med naturkunskap som följs av idrott, och dagen slutar med matematik. Hela dagen slutar klockan 3, och då bär det av hemåt, mot städningen. Måste fixa upp det skräp som ligger och dräller överallt, för att kunna få det riktigt fint. det ser verkligen ut som kaos här inne nu, men jag älskar de lila väggarna. Mums. Kan ta ett kort, och lägga in i samband med Teneriffa-bilderna.

Men alla ni får ha det så hiiiimla bra, så hörs vi när jag kommer hem.
Då ska ajg ta mig i kragen och ladda in bilderna så ni får se hur underbart jag har haft det där borta.
PUS&KRAM <3

HEEEEEMMMAA

Ååååh, jag är så himlans glad för att vara hemma. Min säng, min dusch och mitt nymålade jättefina rum! Simon har ju pysslat som tusan här medans jag har varit borta, så det är übersnyggt nu! Det är bara den lilla hörnan med grejer som jag måste rensa ut.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, och ska börja fixa mig inför skolan. Och självklart - jag ska göra te!!
Det drack jag inte en enda gång, förutom en på planet på väg hem, men då råkade jag spilla ut det, mm det gjorde lite ont, haha.

Ska göra te nu, uppdaterar snart!

Åh

Det här var ju inte den roligaste resan hem. Vi ska nu sitta sammanlagt 7 1/2 timme innan vi är hemma i sverige. Och jag kommer inte få röka på hela den tiden eftersom skitspanien har förbjudit det på hela flygplatsen. Inte ens en liten hörna kan de lämna åt oss. Jävla bajs. Vi får hoppas att vi hinner röka på väg till bussen som ska ta oss till planet. Håll tummarna för mig. Nu ska jag hittep på något lite roligare. Puss <3

Åh

Det här var ju inte den roligaste resan hem. Vi ska nu sitta sammanlagt 7 1/2 timme innan vi är hemma i sverige. Och jag kommer inte få röka på hela den tiden eftersom skitspanien har förbjudit det på hela flygplatsen. Inte ens en liten hörna kan de lämna åt oss. Jävla bajs. Vi får hoppas att vi hinner röka på väg till bussen som ska ta oss till planet. Håll tummarna för mig. Nu ska jag hittep på något lite roligare. Puss <3

i vantan pa bussen

Nu sitter vi har i entren pa hotellet och vantar pa varan buss som ska ta oss till flygplatsen. Idag ar det mulet sa vi har haft riktigt tur med vadret. Sol och varme varje dag forutom nar vi kom hit, och nar vi ska aka hem.
Det kommer bli en ackligt lang resa, sex timmar ska vi sitta pa planet, vi kommer hem ca klockan 10 ikvall. Och det suger ju, eftersom jag hade velat traffa Anna och Victoria, men det ar ju skola imorgon och sa ska jag ju umgas lite med Simon.

Nar jag kommer hem kommer jag bomba er med en valdans massa foton. Har val tagit runt 300 bilder, sa jag ska valja ut nagra och publicera. Det kan val bli kul att se mig ligga och gassa pa stranden?

Men skit samma, nu ska jag ga ut och ta en cigarett innan jag kliver pa bussen.

Ha de bast, sa hors vi nar jag kommer hem.
LANGTAR!!!!!


Puss&kraaaaam <3

Bacardi och en bränd arm.

Nu ligger jag här i sängen, har precis duschat. Kände då att jag bränt sönder min arm, för det gjorde ont som fan. Annars är jag jämt brun. Låren hade jag velat ha brunare, men det är en solig dag imorgon också. På tisdag åker vi hem, men jag längtar inte. Jag vill inte hem till snö och äckel. Jag stannar hellre här i solen och värmen. Men imorgon ska jag steka, samt shoppa. Köpte ett par röda skor idag, som jag egentligen har 2 par av hemma, men man får inte nog av skor. Ska ut på o röka nu, skriver sen <3

Teneriffa

Nu ligger jag här på stranden i teneriffa. Kunde inte hålla mig från bloggen längre, och jag här ju mobilen till hands. Det är hur varmt och skönt som helst här, och jag njuter till hundra procent. Vi går typ 3 timmar om dagen så jag lovar att jag gått ner några kilon iallafall. På kvällarna försöker jag och Sebbe hitta party, men det händer inte fullt så mycket här. Så vi sätter oss på någon krog och krokbr istället. Helt underbart. Jag längtar inte hem säger jag bara. Skriver senare, Pöss älsklingar. <3

fyfan

det här va den sämsta jävla myårsafton jag varit med om. Jag vet inte ens om vi kommer åka på den där jävla resan längre. Min bror är helt galen, och min pappa ännu värre. Fyfan, allt är bara skit.

RSS 2.0