efterfrågan om uppdatering

Nu tänkte jag uppdatera bloggen med lite text, samt bilder från det berömda Grinda.
Skoja inte, va kul vi hade!! Och mycket dricka blev det också.

Vart ska jag börja. Kliver upp klockan åtta för att hinna duscha innan kompisen och hennes familj kommer och hämtar mig. Sen bär det av mot kungsan där vi ska ta båten mot grinda. Somnar på båten, eftersom jag ville vara så taggad och pigg som möjligt när vi skulle komma fram.

2 timmar senare var det dags för oss att kliva av båten med all våran packning (INTE LITE!! ) och bege oss mot tältplatsen. Direkt när vi kom dit så ställde vi upp tältet och det var inte det lättaste kan jag lova, för att sedan börja dricka. då var klockan runt 2, kanske. Jag dricker en jävla massa cider tillochbörja med, men gick sedan över till vin. Sen när jag tillslut inte ens kände smaken av vad jag drack, så gick jag över till vaniljvodka - nu när jag tänker efter smakade det verkligen skit.

Alla ska dra och spela fyllefotboll, så jag hänger på, men var inte med. Satt i gräset och drack istället. Gick sedan upp till campingen igen där alla fortsatte festandet. Efter ett tag skulle jag och några till bada, men jag ramlar på klipporna och slår i min tå, och det tyckte jag var anledning nog att skita i att bada (egentligen var det för kallt för min smak) Efter badandet så blev jag buren tillbaka till tälten, där jag inte fick sitta allt för länge förrns vi ska till ''utkikningsberget'' - där ramlar jag åter igen, innan jag ska sätta mig ner och ha deeptalk med några grabbar.

Efter ungefär en timme där, gick vi tillbaka och skulle grilla grillspett. Jag käkar flera stycken, och sköljer självklart ner med mer vin/vodka. Tar massa kort på ingenting, och allt var allmänt kaos.

Jag går sedan och lägger mig i tältet för att sova, men får inte vara där länge förrns victoria kommer och ska ha lite privacy - om ni förstår.. Haha. Jag fick då byta plats till det stora ''huset'' eller vad man ska säga (som ett partytält fast med veranda och grejer). Där slocknar jag. Men jag kunde knappt sova på hela natten eftersom Johan snodde sovsäcken. SVINKALLT!

Jag vaknar sedan upp klockan nio på morgonen av starka köldskador, och ska gå mot tältet. Där märker jag att mitt bankomatkort och legitimation är borta, berättar det för de andra, och de berättade för mig att jag redan sagt det och hade lyckats få med mig hela campingen för att leta efter kortet. Inget jag kommer ihåg, dock.

Sedan var det dags för frukost, ingen orkade tända grillen, samt att korven var slut, så jag käkade kalla köttbullar i korvbröd. Det dög då.

sen var det ihopplockning av tält, och hemgång.
en riktigt trevlig midsommar, det jag kommer ihåg av den iallafall.


BILDER!
 Ja jag vet, vi skulle vara borta en dag, och har så mycket packning? Jag hade faktiskt bara en ryggsäck och en påse. Resten är de andras, haha.
 
  Jag och Victoria på båten
 Sedan vart det paus i fotandet, men här fotar jag det jag så fint ''spillde'' över Seth. Jag rent utav hällde det på honom.. 

 Här skriker han ''VODKA I ÖGAT, VODKA I ÖGAT!''

 Och här är han glad igen, och torkar upp
 
 Såhär blöt var jag.
 
 ''Lilla'' Johan och Victoria
 Något alkoholpåverkade?
 Grillning
 Seth och Mia
 Seth hällde tändvätska på en engångsgrill. Smart? Naej..
 Jag och Johan :)
 Våran speedosnubbe. Skum man det där..



Sådär, mycket mer lyckade bilder fanns det tyvärr inte.

Men det var kul, kul som fan!!

Kommentarer

Skriv dina känslor om detta inlägg:

Namn:
Kommer du skriva igen?

Din e-postadress, som ändå inte kommer synas:

Ska jag besöka din blogg? Skriv in den här:

Lätta nu på ditt hjärta, och var riktigt ärlig:

Trackback
RSS 2.0