söndag och packningsdag

Nu var det dags att packa väskan igen, imorgon bitti drar vi till Gotland en vecka. Ska bli enormt trevligt, men dessvärre mindre trevligt eftersom pengar inte är det jag har mycket av.

Denna helg har blivit en partyhelg. I fredags blev vi bjudna till Haninge på fest hos Victorias välsigt gamla flamma Jimmy. Otroligt trevlig kväll med vin och vodka. Bekantade mig även med en ny vän, Linnea. Väldigt trevlig människa!
Igår var det "firmafest" med arbetskollegorna. Började med trevligt förkrök hemma hos Malin, i henne überfräscha lägenhet och på hennes alldeles fantastiska balkong (!!) Vid elvasnåret drog vi oss in mot Söder där vi splittrades, tyvärr. Jag och Victoria drog in på 54an där det tyvärr var världens sämsta drag. Sara och Ellen kom inte in pga av dryga vakter.
Efter en cider på 54an tröttnade vi och ville ha lite mer drag. Vi fick veta att Seth och hans vänner satt på Harry B så vi drog våra trötta fötter dit. Där spenderade vi kanske 20 minuter innan Seth blev trött och ville hem. Eftersom det är fruktansvärt skönt med skjuss hela vägen till dörren åkte vi också hem. Sen somnade vi, tröttmössor som vi var.

Vaknade upp imorse och käkade en underbar frukost bestående av potatis, stekt korv och köttbullar. Sen vart det kaffe! Sen kom Wellman över på besök och då vart det ännu mera kaffe. Kaffe är underbart!

Nu har jag precis tagit tvätten från tvättstugan och ska börja packa. Är så otaggad så det är sjukt. Ska upp runt femsnåret imorgon bitti för att klockan sex åka till Nynäshamn och hoppa på Gotlandsfärjan. TAGGA TAGGA!

Kommentarer

Skriv dina känslor om detta inlägg:

Namn:
Kommer du skriva igen?

Din e-postadress, som ändå inte kommer synas:

Ska jag besöka din blogg? Skriv in den här:

Lätta nu på ditt hjärta, och var riktigt ärlig:

Trackback
RSS 2.0