misshandel..?!

Söndag idag. Och vilken jävla helg. Eller dagen igår var väl inte så händelserik, var med Jennie hemma hos mig och mös med film och annat.

Men fredagen... Asså snälla hjälp mig.
Jag måste berätta hela historien, och ursäkta för att jag använder ordet neger. Eller aa, negress. Men i detta sammanhang behövs det, iallafall för mig.

Jag, Denice, Elin, Sandra, Sebbe  (bror), Junior och någon Nisse ska ut på krogen. Sebbe hade lovat mig att han skulle bjuda, eftersom jag inte hade mer än 30 kronor på mitt kort. Så han skulle som sagt ''supa mig under bordet'' - och det säger man ju inte nej till? Nejnej.
Så kommer vi till Tcentralen, och måste där vänta på Nisse, min brors kompis. Men jag var extremt röksugen, så jag och de andra brudarna går upp för tt röka, medans Sebbe och Junior står kvar nere vid perrongen.

Vi går upp och röker, och allt går finemang. Men sedan, när vi ska ner för rulltrapporna vid Åhlens så tränger det sig förbi en negress. Och enligt min mening står man still i en rulltrappa, för annars kan man lika gärna gå i vanliga trappan - aight? Iallafall.
Hon säger åt Elin och Denice på att mycket otrevligt sätt, att de ska flytta på sig, och att man inte står i en rulltrappa. Då säger jag;
- Nehe, jag trodde att det var det dem var till för?
Och då vänder hon sig om och säger;
- Du jiddrar inte med mig, jag kommer knulla alla era mammor i alla hål!
Sandra skämtar och säger;
- Jahaaa, i vilka hål?

Då vänder sig negressen om, och spottar på Sandra, eller hon försöker iallafall. Och då frågar Sandra henne vad hon håller på med, och då helt plötligt flyger negern på henne, och de står helt plötligt i världens fajt. De rycker varandra i håret, sparkar varandra, slår varandra och skriker olika ord. Jag och Denice försöker få isär dem, men det går inte allt för bra. Men sen går jag tillslut isär dem, och Elin och Denice går bort med Sandra. Kvar står jag med negern, och skulle bara kolla så hon inte hoppade på henne igen.

Då ser jag hur hon börjar röra sig framåt, så jag sätter upp en hgand och säger ''ta det lugnt''
Jag sa det lugnt och sansat, och försökte inte inte alls att göra henne förbannad. men jag lyckades, för när jag sagt det vänder hon sig mot mig, och ger mig världens käftsmäll.

Hon slåt mig med knuten näve, rakt över käken. Och då får jag snetändning. Så jag tar tag i hennes hår och knäar henne. Och det var helt sjukt, jag fattar inte vad som hände de där sekundrarna, men jag vart så förbannad att jag inte visste vad jag gjorde. Och tillslut är det hon och jag som står och skriker och slåss.

''Lugna gatan'' kommer, och jag sätter mig ner vid trappan. De har vid den tidpunkten dragit isär oss, och dragit bort henne. Jag är så förbannad att jag skakar, och vet inte vad jag ska göra. De frågar mig om jag vill göra en polisanmälan, så jag gjorde det. Vad kan bli värre? Ingenting. Det ända som bli bättre är ju att jag kan få pengar för det? Inte stor chans att jag får det, man om man skulle få skulle jag bara bli glad.

Och när vi sedan släpps ringer jag Denice, för de gick ner till Sebbe och Junior medans vi väntade på polisen, och Elin hade fått låna mitt busskort, eftersom Sebbe hade remsan som nhon åkte på. Och jag kommer ju ingenstans utan busskortet. Så jag ringer dem, eftersom jag tror att de är kvar. Men det var de inte. De hade åkt till St. Eriksplan. TACK?!?! Efter lite tjafs med brorsan så kommer han med busskortet och jag kan åka med dem.
Polisanmälan är gjord, men tyvärr fick jag inget märke i ansiktet. Hon träffade så perfekt att det inte blev fläskläpp eller svullet. Det ömmade bara som fan..

Ja, nu blev det en jävligt långt inlägg. Men jag kan ju avsluta med att negern hamnade i häktet, hon var påverkad av alkohol, påverkad av narkotika och känd hos polisen. Hon hade suttit inne förut, för misshandel tror jag att det var. Hon var 19 år, och HADE BARN!!!

Fyfan, vilka idioter det finns.

Men nu ska jag ner och klä på mig, sedan gå ut med hunden.
PUSS <3

Kommentarer
Postat av: Hanna

usch... det är sjukt vilka människor det finns..
hoppas det löser sig oså!

2008-03-23 @ 21:02:48
URL: http://hannahjalmarsson.blogg.se/
Postat av: Hanna

haha jo precis! ;D

2008-03-23 @ 21:49:02
URL: http://hannahjalmarsson.blogg.se/

Skriv dina känslor om detta inlägg:

Namn:
Kommer du skriva igen?

Din e-postadress, som ändå inte kommer synas:

Ska jag besöka din blogg? Skriv in den här:

Lätta nu på ditt hjärta, och var riktigt ärlig:

Trackback
RSS 2.0