svin svin svin

Fyfan va det känns skit att se sin egen morbror på youtube, när han är bakis som ett svin och ändå försöker få i sig öl. Det känns skit när man vet hur morsan mår när hon ser detta, för sett det, det har hon gjort. Man tänker aldrig på de nära och kära som det har gått skit för. Han har blivit en riksalkis som inte bryr sig om någonting annat än att jobba så han kan få ihop pengar, pengar som han lägger på alkohol, istället för att iallafall lägga ut en liten summa på sin dotter, eller på att betala av sin skuld till mamma&pappa.

Hans dotter är tretton och fyller fjorton iår (tror jag). Hon hänger runt i Haninge Centrum som vilken annan fjortis som helst. Skillnaden är att det ligger en video på hennes pappa ute på internet. Fattar ni vafan hon måste få höra varje dag? "Vafan -......- jag såg din farsa på youtube, jävla alkisfarsa du har då!"
Fattar han inte själv hur han fuckar upp sitt och hennes liv?

Jag har aldrig sett honom som en alkis. Jag trodde att han undvek familjen Sivula för att han skämdes för att han inte hade pengarna han var skyldig oss. Men nää, det är för att han skäms för att han är alkis, han skäms för att han är ett äckligt svin som är känd i sin ort för sina videos. VILKET SVIN!

Faktiskt, jag tycker verkligen det. Jag tänker inte skriva ut vad den där videon heter, eller hans namn. För det första för att tillochmed jag skäms över videon, och för det andra så vill jag inte att någon annan ska se hur äcklig han verkligen är. För mig har han alltid varit rolig, lite sådär speedad. Men nu? Vafan är han nu?

Jävla alkis-svin. Raska upp dig, hör av dig till mamma så lovar jag dig att hon kommer hjälpa dig på fötter igen. Och för i helvete, tänk på din dotter!

Kommentarer
Postat av: gaystyle

Hej fin och bra blogg!



// http://gaystyle.se

2009-04-02 @ 03:51:43
URL: http://gaystyle.se
Postat av: gaystyle

:)

Tack

2009-04-02 @ 04:07:49
URL: http://gaystyle.se
Postat av: gaystyle

Liggar och väntar på att min pojkvän ska kolla hem från natt skifftet. :)

2009-04-02 @ 04:10:11
URL: http://gaystyle.se
Postat av: gaystyle

dudå? :)

2009-04-02 @ 04:10:20
URL: http://gaystyle.se

Skriv dina känslor om detta inlägg:

Namn:
Kommer du skriva igen?

Din e-postadress, som ändå inte kommer synas:

Ska jag besöka din blogg? Skriv in den här:

Lätta nu på ditt hjärta, och var riktigt ärlig:

Trackback
RSS 2.0