god natt!

Efter en kort vända med hunden säger jag nu god natt. Ska bli skönt att äntligen få somna i tid, få ligga i sängen och titta tv utan att få ångest för att klockan är så mycket.

Simon kom förbi jobbet efter att han jobbat, och det var trevligt att få lite sällskap för en gångs skull när man städar. Brukar annars vara helt själv, och det är lite läskigt, iallafall när man ska gå ut med soporna i mörkret, utan att veta vad som kan hoppa ur containern. Skämt åsido, men det är aldrig kul att stänga själv.

Imorgon är det en lång dag i skolan, livskunskap som sista ämne. Hade egentligen en inlämningsuppgift, men jag får skriva den snabbt innan lektionen. Kommer dock inte ihåg vad det var för uppgift, men det får jag ta och ragga tag i.

På onsdag klipper jag mig!! Iiih, är lite smått nervös. Varje gång jag står i spegeln försöker jag se mig själv med lugg. Det går inte. Jag kan inte. Men det är försent att banga ut nu, eftersom nu litar Malin på att jag kommer, och jag sviker inte.

Meeeeen, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla 2½ män.
Imorgon ska jag kliva upp en jävla stund innan jag måste gå, eftersom jag ska duscha också. Så jag hinner nog med ett eller annat inlägg.

Ha det bäst, puss&kram <3

Kommentarer

Skriv dina känslor om detta inlägg:

Namn:
Kommer du skriva igen?

Din e-postadress, som ändå inte kommer synas:

Ska jag besöka din blogg? Skriv in den här:

Lätta nu på ditt hjärta, och var riktigt ärlig:

Trackback
RSS 2.0